תמר ס ארכיון
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
תמר ס ארכיון
welcome!
תמר ס ארכיון
הי תמר. בגדול, שמן עץ התה יכול לעזור עם קנדידה(אבל הוא יעיל יותר בטיפול בפטריות חיצוניות, כמו אילו שיש לפעמים בין אצבעות הרגליים) אבל הטיפול בעזרתו צריך להעשות עם הכוונה צמודה ומאד בזהירות. אין לשמן השפעה על הנקה לכאן או לכאן. השימוש בשמן לטיפול בקנדידה הוא בעיקרו חיצוני (מריחה על השפתיים החיצוניות ומסביב לפתח הנרתיק, ושהייה באמבט). יש טיפול מעולה לקנדידה של הנרתיק עם חומץ תפוחים. מכינים תמיסה ממים וחומץ ומשפריצים לתוך הנרתיק. הטיפול אסור בזמן הריון ומחזור!!! עוד יעזור לך להתחיל לקחת כמוסות אסידופולוס למניעה כי הפטריה הזו בדרך כלל מתחילה מהמעיים. שמעתי נפלאות על נרות קלנדולה שמחדירים לנרתיק והם מחסלים את הקנדידה. משיגים אותם ב"הומגליל". יש להם בית מרקחת בבן יהודה או ליצור קשר טלפונית.
בהצלחה!
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
תמר ס ארכיון
תמר - (סליחה שאני מתערבת) אני השתמשתי בקפסולות של אצידופילוס בבליעה ובפיזור. פתחתי את הקפסולה ופיזרתי את התוכן בפתח הנרתיק וכמה שנכנס פנימה. ההקלה מיידית.
תמר ס ארכיון
נכון. אבל לטיפול יעיל כדאי לשלב עם עוד משהו...
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2001, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של עין_הסערה*
תמר ס ארכיון
תמר, קראתי את מה שכתבת בדף מעצבן לראות מסביב, וזה ממש עצוב.
לפחות מעצמי אני יודעת שתגובות חסרות סבלנות לתינוק בוכה, וחוסר יכולת לתת לו מה שהוא צריך, (ובכלל, ליהנות ממנו) הם תוצאה של עייפות פיזית ונפשית מצטברת. האם הניחוש שלי נכון, שאחותך עובדת שעות רבות, אחראית עם הילדים וגם על הבית? או שהיא סתם כזו?
לפחות מעצמי אני יודעת שתגובות חסרות סבלנות לתינוק בוכה, וחוסר יכולת לתת לו מה שהוא צריך, (ובכלל, ליהנות ממנו) הם תוצאה של עייפות פיזית ונפשית מצטברת. האם הניחוש שלי נכון, שאחותך עובדת שעות רבות, אחראית עם הילדים וגם על הבית? או שהיא סתם כזו?
-
- הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
- דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*
תמר ס ארכיון
רחלי, איפה אני אמורה לענות לך? בדף שלך או כאן?
לא ניחשת נכון. ככה היא. היא לא עובדת הרבה שעות והיא כה גם כשהיא בחופש. היא פשוט לא נהנית מהילדים שלה, זה הכל. ודווקא בעלה מאוד שותף בבית אבל גם הוא ככה עם הילדים.
אל תהיי עצובה בגללי (או בגללה). אנשים עושים את הבחירות שלהם. אני עובדת על עצמי לא להיות עצובה מזה. ממילא זה לא יעזור.
לא ניחשת נכון. ככה היא. היא לא עובדת הרבה שעות והיא כה גם כשהיא בחופש. היא פשוט לא נהנית מהילדים שלה, זה הכל. ודווקא בעלה מאוד שותף בבית אבל גם הוא ככה עם הילדים.
אל תהיי עצובה בגללי (או בגללה). אנשים עושים את הבחירות שלהם. אני עובדת על עצמי לא להיות עצובה מזה. ממילא זה לא יעזור.
תמר ס ארכיון
היי, זה נשמע קשה במיוחד כי פעם כתבת שיש אצלכם קשר מדהים בין האחים.
-
תמר ס ארכיון
זה לא קשור. אנחנו עדיין חברות מאוד טובות. אני גם אומרת לה מה אני חושבת על היחס שלה לילדים. לפעמים נדמה שהיא לוקחת אותי ממש ברצינות. אבל אין הבדל בהתנהגות.
-
תמר ס ארכיון
אז לפחות את תוכלי להיות הדודה הטובה - לא במובן של פינוקים וממתקים - אלא שהילדים האלה, כשיגדלו, ידעו שיש מישהו שמכבד אותם ומקשיב להם, גם אם הוא לא אמא ואבא.
לפעמים נדמה שהיא לוקחת אותי ממש ברצינות
אין כמו דוגמה אישית - ולפחות יש לה אותך!
לפעמים נדמה שהיא לוקחת אותי ממש ברצינות
אין כמו דוגמה אישית - ולפחות יש לה אותך!
-
תמר ס ארכיון
תודה רחלי.
צודקת לגבי זה שהילדים לפחות רואים אותי (איזה כיף להחמיא לעצמי!).
ואם כבר נכנסנו לזה, אחותי מספרת לי (באנגלית כמובן שהילדות לא יבינו/-:) שהן מניקות את הבובות שלהן. זה ממש מביך אותה. משמח בטרוף!
(לא שזה מביך אותה אלא שהן עושות את זה). וזה לא שאנחנו נפגשים הרבה. רק שכל פעם שנפגשים הן נכנסות לי לציצי לבדוק בדיוק מה קורה שם ולפעמים תוהות למה אח שלהן הקטן לא יונק ומתן הענק (עלק ענק, שנה וחצי כולה) כן.
צודקת לגבי זה שהילדים לפחות רואים אותי (איזה כיף להחמיא לעצמי!).
ואם כבר נכנסנו לזה, אחותי מספרת לי (באנגלית כמובן שהילדות לא יבינו/-:) שהן מניקות את הבובות שלהן. זה ממש מביך אותה. משמח בטרוף!
(לא שזה מביך אותה אלא שהן עושות את זה). וזה לא שאנחנו נפגשים הרבה. רק שכל פעם שנפגשים הן נכנסות לי לציצי לבדוק בדיוק מה קורה שם ולפעמים תוהות למה אח שלהן הקטן לא יונק ומתן הענק (עלק ענק, שנה וחצי כולה) כן.
תמר ס ארכיון
אולי נפגש בשבת אצל רחל?:-Dלא שאתם לא מוזמנים לבוא אלינו;-)... אבל אני נורא רוצה לראות אותה, לא ראיתי אותה המון זמן, אבל לא נעים לי להזמין את עצמי. אז תשכנעי אוהת להזמין אותנו ואתכם ביחד;-) אני מבטיחה להביא עוגה:-D
-
- הצטרפות: 29 מאי 2003, 02:49
- דף אישי: הדף האישי של דיאנה_ב*
תמר ס ארכיון
תמר, ראיתי ששאלת על פגים והנקה - את מכירה את הדף הנקת פגים ? אולי תמצאי שם כמה תשובות.
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
תמר ס ארכיון
הי,
תגידי - את אותה תמר שהציעה לי מנשא אתיופי לנסיון?
(אני מבולבלת מרוב תמריות ב"באופן", לפחות קלטתי לפני כמה ימים, סופסוף, מי את).
תגידי - את אותה תמר שהציעה לי מנשא אתיופי לנסיון?
(אני מבולבלת מרוב תמריות ב"באופן", לפחות קלטתי לפני כמה ימים, סופסוף, מי את).
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
תמר ס ארכיון
על לא דבר! יגיע כשיגיע.
-
תמר ס ארכיון
תודה לתמר על הכנסת האורחים לכל המאפיה הדתית!
-
תמר ס ארכיון
איך את מרגישה? מקווה שיותר טוב.
מה דעתך לשאול את בנות הקבוצה במודיעין על מישהו? אני לא כ"כ מכירה את האזור שלך... בטח אלונה רוטר או מיכל מ ידעו...
>ורד מנדבת אחרים<
מה דעתך לשאול את בנות הקבוצה במודיעין על מישהו? אני לא כ"כ מכירה את האזור שלך... בטח אלונה רוטר או מיכל מ ידעו...
>ורד מנדבת אחרים<
-
תמר ס ארכיון
פתאום נזכרתי...איך לא חשבתי על זה קודם... יש לי חברה שלמדה אתי. היא ברחובות. זה מתאים? אביא לך את המספר ביום ג'. היא נפלאה וגם יכולה להשתייך ל המאפייה הדתית
-
תמר ס ארכיון
בטח. תביאי ת'טלפון. תודה.
-
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2001, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של נאוה_פרנס*
תמר ס ארכיון
תמר, אני במכירת חיסול בצפון - אפשר לבוא לפני כולם
04-9888553
053-873209
04-9888553
053-873209
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 14:36
- דף אישי: הדף האישי של ויויאן_מיוחס*
תמר ס ארכיון
תמר,
יש ברשותי את הספר Silent Knife
שבת שלום
יש ברשותי את הספר Silent Knife
שבת שלום
-
- הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*
תמר ס ארכיון
שלום תמר, קראתי רק עכשיו על בעיית הדבורים כשעושים בריכה.
הייתי מנסה להדליק מדורה קטנה ליד. הן מתערפלות מהעשן ואולי גם מתרחקות. (טוב לכל החרקים המעופפים). הרבה עלים יבשים עושים עשן.
נדמה לי שזה גם מה שכוורנים עושים כשהם באים לרדות את הדבש. הם עושים את זה עם מפוח. או עשו פעם? לא יודעת.
הייתי מנסה להדליק מדורה קטנה ליד. הן מתערפלות מהעשן ואולי גם מתרחקות. (טוב לכל החרקים המעופפים). הרבה עלים יבשים עושים עשן.
נדמה לי שזה גם מה שכוורנים עושים כשהם באים לרדות את הדבש. הם עושים את זה עם מפוח. או עשו פעם? לא יודעת.
-
תמר ס ארכיון
וואלה? תודה ענת. ננסה כשיגיע הקיץ!
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
תמר ס ארכיון
תמר - לא נפגשנו לא מזמן? אצל א.??
-
תמר ס ארכיון
נפגשנו. אני מחכה שתבואי שוב.
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
תמר ס ארכיון
תודה
-
תמר ס ארכיון
אבל...
אולי עוד שנה מטפלת?
> לא שואלת למה <
אולי עוד שנה מטפלת?
> לא שואלת למה <
-
תמר ס ארכיון
לא מתאים. גם ככה אני מרגישה שקשה לה עם האנרגיות שלו. הוא לא נח לרגע. הילדה השניה שאיתו לא זזה. רק מסתכלת עליו, מחקה אותו לפעמים. דבוקה למטפלת.
היא אומרת לי לפעמים "הוא ילד קשה, כל הזמן רץ". אני מתה מזה. מה קשה? הוא ילד. זה מה שהוא אמור לעשות, לא? יש לה חצר ענקית והוא משתולל. מה רע? היא מבוגרת מדי לגיל הזה.
מטלפת אחרת-אין אצלנו. לא בא לי.
היא אומרת לי לפעמים "הוא ילד קשה, כל הזמן רץ". אני מתה מזה. מה קשה? הוא ילד. זה מה שהוא אמור לעשות, לא? יש לה חצר ענקית והוא משתולל. מה רע? היא מבוגרת מדי לגיל הזה.
מטלפת אחרת-אין אצלנו. לא בא לי.
-
- הצטרפות: 01 ינואר 2004, 09:15
- דף אישי: הדף האישי של מרב_א*
תמר ס ארכיון
ואיך אני לא ידעתי שאת כאן (-;
(אני סבלנית, עוד מחכה למסר ממך..)
(אני סבלנית, עוד מחכה למסר ממך..)
-
תמר ס ארכיון
תמר, אולי תבואו לטיול בשבת הזאת (6.3)? אני עושה נפשות...
-
תמר ס ארכיון
אך, תמר איזה באסה, אנחנו דווקא מחבבים דוסים... (אנחנו בבי"ס משותף חילונים דתיים) בחופש או פסח או גדול בטוח נעשה טיולי אמצע שבוע אז בטוח תהיו מוזמנים, בנתיים אחנו לא בחינוך בבית אז זה מה יש, שנה הבאה אנחנו חוזרים למיתר (בבית אורן) שזה כמו חינוך בבית, אז בטח נבוא ליותר מפגשים באמצע השבוע, להתראות. ![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
-
תמר ס ארכיון
אז תכתבי שוב! מה ז'תומרת? מה זאת אשמתנו??? (ציטוט שלך) - תמר את כזאת חמודה!
-
תמר ס ארכיון
איזה חמודה שכתבת לדודו...
ומה שלומך את?
ומה שלומך את?
-
תמר ס ארכיון
תמר, אין לי בעיה לפתוח דף חדש. חשבתי קודם לחפש אם אין כבר משהו בנושא.
רציתי רק לבקש האם יש לך הצעות לשם לדף?
רציתי רק לבקש האם יש לך הצעות לשם לדף?
-
תמר ס ארכיון
תמר, את מוזמנת, לבקשתך פתחתי דף - הפלה בכל אופן , מקוה שהשם לא מקשה עלייך יותר מדי, אני יודעת שקשה לבטא את המילה הזאת בקול, אבל בכל-זאת. במה ומקום של תמיכה לכוווולן.
, מקוה לראותך שם.
מתי נדבר?, אם בא לך תכתבי "אלי" [email protected] ונחליף מספר
![3> |L|](./images/smilies/heart.gif)
מתי נדבר?, אם בא לך תכתבי "אלי" [email protected] ונחליף מספר
-
- הצטרפות: 09 ספטמבר 2003, 22:36
- דף אישי: הדף האישי של אמא_מתחדשת*
תמר ס ארכיון
צמר, אנחנו אולי נהיה מעוניינים בשולחן.
את יכולה לכתוב עוד פרטים (חומר,צבע, גודל) מאיזה איזור בארץ את?
את יכולה לכתוב עוד פרטים (חומר,צבע, גודל) מאיזה איזור בארץ את?
-
תמר ס ארכיון
כמובן תמר ולא צמר ![:] :-]](./images/smilies/blush.gif)
![:] :-]](./images/smilies/blush.gif)
-
תמר ס ארכיון
אני אשמח לתמונה (אך נפלאות הטכנולוגיה).
אנחנו גי רחוקים (צפון רחוווק) אבל מגיעים גם למרכז, אז אם זה יתאים....
המייל שלי [email protected]
אנחנו גי רחוקים (צפון רחוווק) אבל מגיעים גם למרכז, אז אם זה יתאים....
המייל שלי [email protected]
-
תמר ס ארכיון
אוי תמר יקיריתי. נעצבתי לשמוע.
. היום הייתי במרפאה ויש כמה תובנות. אני מקווה שתהרי במהרה! לפני!
![:( :-(](./images/smilies/sad.gif)
תמר ס ארכיון
תמר, תודה על המנשא. חגי נישא בו לכל מקום. הוא נרדם שם בצ'יק צ'ק. גם למדתי ללבוש אותו מהר. את בטוחה שאת לא צריכה אותו?
-
תמר ס ארכיון
צפי, זאת לא אני. את מתבלבלת עם תמר אחרת. חוצמזה, אולי תפתחי כבר דף בית? את מאושיות הפורום, לא ידעת?
תמר ס ארכיון
אוי ויי. אני כבר רצה לחפש איזו תמר זו. אי הפתיחה נובעת מחוסר רצון להתנחל בעוד חלל באינטרנט. ממש עוזר לי.
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
תמר ס ארכיון
וחג שמח יקירתי!
-
תמר ס ארכיון
אני רוצה לשאול אותך על המונקאפ שלך.
וגם - ראית את הדיון בתפוז, פורום 953, בו מנסים לבחור לו שם? בואי, כי חשוב שיבחר שם על ידי משתמשות, ולא ע"י חבר-לצים.
וגם - ראית את הדיון בתפוז, פורום 953, בו מנסים לבחור לו שם? בואי, כי חשוב שיבחר שם על ידי משתמשות, ולא ע"י חבר-לצים.
-
תמר ס ארכיון
ובכלל - תבואי ליומִיון?
-
תמר ס ארכיון
ברור שנבוא. ובקשר למונקאפ, קצת התאכזבתי לאחרונה כי הוא התחיל לנזול. ממש מוזר. היו כמה מחזורים טובים ופתאום קרה משהו (מה? התרחבתי??) אולי אני צריכה את המידה הגדולה יותר. יש 2. לקחתי את זאת שמיועדת לכאלה שלא עברו לידה וגינלית.
יום אחד לא הייתי פה ומה זה התגעגעתי, אוף.
אנחנו הולכים לטיול ערב ואח"כ אשלים פערים.
יום אחד לא הייתי פה ומה זה התגעגעתי, אוף.
אנחנו הולכים לטיול ערב ואח"כ אשלים פערים.
תמר ס ארכיון
למה שאלת מה זה ראומטיק פיבר?קיבלת תשובה?
-
תמר ס ארכיון
תמרי, ראיתי מסלול אופניים לא רחוק מכם. אם נעשה אותו בשבת זו או הבאהה, זה יתאים שנבוא לומר שלום? אני שואלת כי לא נוכל להתקשר(שבת:-P)
-
תמר ס ארכיון
ברורררררררררררררררר!
את יודעת איפה אנחנו. רק תבואו, בכל שעה.
את יודעת איפה אנחנו. רק תבואו, בכל שעה.
תמר ס ארכיון
למה שאלת מה זה ראומטיק פיבר?קיבלת תשובה?
אין לי מושג מי שאל, אבל אני יכולה לתת תשובה למי שרוצה
<שרון רוצה להרגיש מועילה לחברה>
אין לי מושג מי שאל, אבל אני יכולה לתת תשובה למי שרוצה
<שרון רוצה להרגיש מועילה לחברה>
-
תמר ס ארכיון
אמא'לה, בחיי שזאת לא אני ששאלתי.
-
תמר ס ארכיון
זה לא היה בהקשר לאיומי האנטיביוטיקה שלי?
בטח שאלת מה זה, ומרוב שלא ידעת, לא זכרת ששאלת.
בטח שאלת מה זה, ומרוב שלא ידעת, לא זכרת ששאלת.
-
תמר ס ארכיון
הנה המקור, בדף כאבים ודלקות באוזניים
_גילה חורש (19.02.2004 13:00):
וזה המקום לשאול - ההפחדה הזאת של ה"ראומטיק פיבר" [איך מאיתים את זה? לא הצלחתי לגגל] - זה נדיר? שכיח? מה?
תמר ס (19.02.2004 20:07):
מה זה ראומטיק פיבר?_
_גילה חורש (19.02.2004 13:00):
וזה המקום לשאול - ההפחדה הזאת של ה"ראומטיק פיבר" [איך מאיתים את זה? לא הצלחתי לגגל] - זה נדיר? שכיח? מה?
תמר ס (19.02.2004 20:07):
מה זה ראומטיק פיבר?_
תמר ס ארכיון
Rheumatic fever
נגרם מזן מסוים של חיידק הסטרפטוקוק עקב תגובת הגוף אליו. יותר בילדים, אבל אני מכירה סטודנטית לרפואה שזה קרה לה (לסטודנטים האלה הכל קורה). מדובר על סטרפ. בגרון בד"כ.
המחלה עצמה לא נעימה וכרונית, לעיתים גם מסוכנת לחיים. במקרה הקל יש בעיות מפרקים ובקשה יש פגיעה בלב, יש גם סיבוכים נוירולוגיים אבל זה פחות שכיח. אחרי התקף ראשון צריך לקחת אנטיביוטיקה יומיומית (או בזריקה חודשית) עד סוף גיל ההתבגרות ויש הגורסים עד אחרי גיל 20. תלוי בהרבה גורמים. וזאת משום שההתקף הבא יכול לפגוע בלב במי שעוד לא פגע, או להחמיר פגיעה במי שכן.
בקיצור, ח** של מחלה (הכוכביות זה בשביל לא לנבל את הפה. כפי שנאמר "ברומא התנהג כרומני". בדף של דוסית לא מנבלים את הפה, ובטח שבטח לא בדך של שוסית...), ועדיף להמנע ממנה. וזו הסיבה למה אני שולחת משטח גרון לכל ילד שאני חוששת מסטרפ., וזו גם הסיבה למה אני בחיים לא אתן צ'אנס לטיפול אלטרנטיבי לסטרפ. סטרפטוקוק בגרון עובר לבד גם ללא טיפול, לידיעתכם. הטיפול מונע את הראומטיק פיבר.
אפרופו, השכיחות של הדרעק הזה (ביידיש מותר לנבל?) נמוכה מאד מתחת לגיל שנתיים.
<ועכשיו למנגינה הסוגרת של פסוקו>
נגרם מזן מסוים של חיידק הסטרפטוקוק עקב תגובת הגוף אליו. יותר בילדים, אבל אני מכירה סטודנטית לרפואה שזה קרה לה (לסטודנטים האלה הכל קורה). מדובר על סטרפ. בגרון בד"כ.
המחלה עצמה לא נעימה וכרונית, לעיתים גם מסוכנת לחיים. במקרה הקל יש בעיות מפרקים ובקשה יש פגיעה בלב, יש גם סיבוכים נוירולוגיים אבל זה פחות שכיח. אחרי התקף ראשון צריך לקחת אנטיביוטיקה יומיומית (או בזריקה חודשית) עד סוף גיל ההתבגרות ויש הגורסים עד אחרי גיל 20. תלוי בהרבה גורמים. וזאת משום שההתקף הבא יכול לפגוע בלב במי שעוד לא פגע, או להחמיר פגיעה במי שכן.
בקיצור, ח** של מחלה (הכוכביות זה בשביל לא לנבל את הפה. כפי שנאמר "ברומא התנהג כרומני". בדף של דוסית לא מנבלים את הפה, ובטח שבטח לא בדך של שוסית...), ועדיף להמנע ממנה. וזו הסיבה למה אני שולחת משטח גרון לכל ילד שאני חוששת מסטרפ., וזו גם הסיבה למה אני בחיים לא אתן צ'אנס לטיפול אלטרנטיבי לסטרפ. סטרפטוקוק בגרון עובר לבד גם ללא טיפול, לידיעתכם. הטיפול מונע את הראומטיק פיבר.
אפרופו, השכיחות של הדרעק הזה (ביידיש מותר לנבל?) נמוכה מאד מתחת לגיל שנתיים.
<ועכשיו למנגינה הסוגרת של פסוקו>
-
תמר ס ארכיון
בדף של דוסית לא מנבלים את הפה, ובטח שבטח לא בדך של שוסית...
![:D :-D](./images/smilies/hilarious.gif)
אבל יש לי בסיס די מוצק לשער שהדוסית-שוסית הספציפית הזאת לא בועטת אנשים מהדף שלה על רקע ניבולי פה.
![:D :-D](./images/smilies/hilarious.gif)
אבל יש לי בסיס די מוצק לשער שהדוסית-שוסית הספציפית הזאת לא בועטת אנשים מהדף שלה על רקע ניבולי פה.
-
תמר ס ארכיון
וואלה, בחיי ששאלתי. שרון, רוצה להיות רופאה שלנו? (אני יעשה לך הנחה רק בגלל שאת שכנה, רוצה?)
מפחיד בטרוף הדבר הזה.
שכחתי מרוב שאפחד לא ענה. (אפשר לקבל פה קצת רופאים בבאופן הזה???)
גילה, צודקת. את מכירה אותי.
שרון, מהיום גם את.
מפחיד בטרוף הדבר הזה.
שכחתי מרוב שאפחד לא ענה. (אפשר לקבל פה קצת רופאים בבאופן הזה???)
גילה, צודקת. את מכירה אותי.
שרון, מהיום גם את.
תמר ס ארכיון
תמר, את מהצד השני של מודיעין שמה? איפה שאפשר לחתוך לכוון רמלה? או מאלה שגרים ליד הבריכה והקופים (שזה בכלל בכוון ההפוך)?
סיקרנת אותי , בחיי.
אני בדיוק מחפשת עבודה ונורא מתלבטת.
חשבתי לפתוח דף מתלבטת עם איזה קופ"ח לעבוד אבל זה כולל יותר מדי חשיפה. חוצמיזה אני מתלבטת עם זוגתי שיחיה (לא הולך לכתוב "זוגי שיחיה" אה?) מספיק גם ככה. אני אשמח לעבוד אצלכם 'פילו ש'תם דוסים. עבדתי קצת ברמת בית שמש וגם ברחובות יש אוכלוסיות שהשם ירחם... באים לרופאה עם הילד, ומדברים לכוון הקיר כי להסתכל-בפנים-של -הרופאה-זה-ערווה. הגברים, כמובן, באים. האמא עובדת. מישהו צריך להביא פרנוסה. אין לך מושג כמה זה מעליב לעבוד ככה. ואני לא מהסוג שבא עם מיני וסטרפלס.
בכל אופן, למיטב הבנתי את מהסוג שסורג את מה שהוא שם על הראש. ועם אלה אני יכולה אפילו להיות חברה, כל עוד לא נכנסים לפוליטיקה.
אפרופו, שמת לב לכל המודעות הגדולות בחוצות הערים בהן הצהירו שאוהבים אותי? רק לא הבנתי על מה מצביעים נגד...מה 'כפת לי, העיקר שאוהבים אותי...
המצחיק היה שאני בכלל לא שמתי לב ש "אוהבים אותך שרון" אפשר להפוך גם ללשון נקבה, והבת שלי פתאום ראתה מודעה ושאלה למה כתוב "אוהבים אותך שרון"? בלשון נקבה, כי היא חשבה עליי ולא על אריק...
סופהסיפור, קיבלנו עלון מילד מתלהב בכביש 443 ברמזור וגזרנו את הכיתוב. ועכשיו על המקרר שלי ממוגנטת כרזת תעמולה של יש"ע. ועל זה נאמר "יש"ע זה כאן" (זה באמת כאן, אבל אל תספרו לאף אחד).
זהו, אני אפסיק לפוצץ לך במילים את ה דף בית אישי כדי שלא אהפוך לאורחת בלתי קרואה . כשאני מתחילה אני רצה אסוציאטיבית ולא יודעת לגמור...
<שרון מתעקשת להשתמש בשורש ג.מ.ר למרות שבעדות השמאלנים יש המעדיפים את השימוש בשורש ס.י.ם>
סיקרנת אותי , בחיי.
אני בדיוק מחפשת עבודה ונורא מתלבטת.
חשבתי לפתוח דף מתלבטת עם איזה קופ"ח לעבוד אבל זה כולל יותר מדי חשיפה. חוצמיזה אני מתלבטת עם זוגתי שיחיה (לא הולך לכתוב "זוגי שיחיה" אה?) מספיק גם ככה. אני אשמח לעבוד אצלכם 'פילו ש'תם דוסים. עבדתי קצת ברמת בית שמש וגם ברחובות יש אוכלוסיות שהשם ירחם... באים לרופאה עם הילד, ומדברים לכוון הקיר כי להסתכל-בפנים-של -הרופאה-זה-ערווה. הגברים, כמובן, באים. האמא עובדת. מישהו צריך להביא פרנוסה. אין לך מושג כמה זה מעליב לעבוד ככה. ואני לא מהסוג שבא עם מיני וסטרפלס.
בכל אופן, למיטב הבנתי את מהסוג שסורג את מה שהוא שם על הראש. ועם אלה אני יכולה אפילו להיות חברה, כל עוד לא נכנסים לפוליטיקה.
אפרופו, שמת לב לכל המודעות הגדולות בחוצות הערים בהן הצהירו שאוהבים אותי? רק לא הבנתי על מה מצביעים נגד...מה 'כפת לי, העיקר שאוהבים אותי...
המצחיק היה שאני בכלל לא שמתי לב ש "אוהבים אותך שרון" אפשר להפוך גם ללשון נקבה, והבת שלי פתאום ראתה מודעה ושאלה למה כתוב "אוהבים אותך שרון"? בלשון נקבה, כי היא חשבה עליי ולא על אריק...
סופהסיפור, קיבלנו עלון מילד מתלהב בכביש 443 ברמזור וגזרנו את הכיתוב. ועכשיו על המקרר שלי ממוגנטת כרזת תעמולה של יש"ע. ועל זה נאמר "יש"ע זה כאן" (זה באמת כאן, אבל אל תספרו לאף אחד).
זהו, אני אפסיק לפוצץ לך במילים את ה דף בית אישי כדי שלא אהפוך לאורחת בלתי קרואה . כשאני מתחילה אני רצה אסוציאטיבית ולא יודעת לגמור...
<שרון מתעקשת להשתמש בשורש ג.מ.ר למרות שבעדות השמאלנים יש המעדיפים את השימוש בשורש ס.י.ם>
-
תמר ס ארכיון
ס.י.ם לא אצלנו. אנחנו אומרים לגמור ומתכוונים לזה. אותו לגמור שהתכוונו אליו לפני כמה שנים.
אנחנו ליד הקופים. צריכים דחוף רופא ילדים נורמלי אצלנו. (ויש המון "באופנים" במושב). רק שלי זה לא ממש עוזר כי אני בלאומית. מבינה? אז בואי ללאומית.
אל תדברי איתי על פוליטיקה כי אין לי כח ולא חשוב מה הדעות שלך (וואו, כמה קשה לנחש).
אוהבים אותך שרון ![(()) (())](./images/smilies/hug.gif)
אנחנו ליד הקופים. צריכים דחוף רופא ילדים נורמלי אצלנו. (ויש המון "באופנים" במושב). רק שלי זה לא ממש עוזר כי אני בלאומית. מבינה? אז בואי ללאומית.
אל תדברי איתי על פוליטיקה כי אין לי כח ולא חשוב מה הדעות שלך (וואו, כמה קשה לנחש).
![(()) (())](./images/smilies/hug.gif)
![(()) (())](./images/smilies/hug.gif)
תמר ס ארכיון
שכחתי מרוב שאפחד לא ענה.
סליחה?!? האיני פלוני אלמונית שהראה לגילה איך מאייתים ראומטיק פיבר באנגלית (שם,שם)? האין גילה זו שהוסיפה קישור + הסבר?
<איך שוב חולפת לה תהילת עולם>
סליחה?!? האיני פלוני אלמונית שהראה לגילה איך מאייתים ראומטיק פיבר באנגלית (שם,שם)? האין גילה זו שהוסיפה קישור + הסבר?
<איך שוב חולפת לה תהילת עולם>
תמר ס ארכיון
ויש המון "באופנים" במושב
ז"א באופן טבעי?
אין לכם רופא נורמלי?
ללאומית אני לא אלך כי זו קופה בצרות ואני מעדיפה בטחון כלכלי.
אבל אולי אתחיל לעבוד בכללית בלוד.
בהמשך אולי אחפש קליניקה פרטית בסביבה, אבל שלכם נורא קטנה.
אני אשמח לשעזור בשאלות ספציפיות כאן באתר, ואם יש בעיה גם לא באתר (רבע שעה באוטו, לא בשבת
).
א-פרופו, אחת מהמתמחות שלנו גרה אצלכם לפני זמן מה. דוסית-מכנסיים חמודה בשם איריס. היא חזרה לעיה"ק לגור ליד המשפחה עקב מחלה שהתגלתה באחת מתאומותיה.
צחקתי עליה שנתנה לאחת מהן שם שינקינאי ולאחת שם דוסי, ודווקא הדוסית היא החולה.
היא היתה קוראת לי "מתנחבלת" (מה שנכון..) ואני הייתי קוראת לה דוסית-מחמד...
ז"א באופן טבעי?
אין לכם רופא נורמלי?
ללאומית אני לא אלך כי זו קופה בצרות ואני מעדיפה בטחון כלכלי.
אבל אולי אתחיל לעבוד בכללית בלוד.
בהמשך אולי אחפש קליניקה פרטית בסביבה, אבל שלכם נורא קטנה.
אני אשמח לשעזור בשאלות ספציפיות כאן באתר, ואם יש בעיה גם לא באתר (רבע שעה באוטו, לא בשבת
א-פרופו, אחת מהמתמחות שלנו גרה אצלכם לפני זמן מה. דוסית-מכנסיים חמודה בשם איריס. היא חזרה לעיה"ק לגור ליד המשפחה עקב מחלה שהתגלתה באחת מתאומותיה.
צחקתי עליה שנתנה לאחת מהן שם שינקינאי ולאחת שם דוסי, ודווקא הדוסית היא החולה.
היא היתה קוראת לי "מתנחבלת" (מה שנכון..) ואני הייתי קוראת לה דוסית-מחמד...
-
תמר ס ארכיון
יו מ י כ ל, איזה פדיחה לי. מתנצלת. >ועומדת בפינה<
ז"א באופן טבעי?
כן.
אין לכם רופא נורמלי?
לא מכירה אותו, אני אר יודעת שלא אוהבים אותו במיוחד.
מה עם "טיפה מן הטבע"? לא יודעת אם מתאים לך, אני יודעת שלפני שנתיים הם רצו לפתוח קליניקה במודיעין. ולא מצאו רופא. שווה לברר, לא?
את איריס אני מכירה, חמודים. איזה מחלה נוראית. כבר יש להם עוד בן.
ז"א באופן טבעי?
כן.
אין לכם רופא נורמלי?
לא מכירה אותו, אני אר יודעת שלא אוהבים אותו במיוחד.
מה עם "טיפה מן הטבע"? לא יודעת אם מתאים לך, אני יודעת שלפני שנתיים הם רצו לפתוח קליניקה במודיעין. ולא מצאו רופא. שווה לברר, לא?
את איריס אני מכירה, חמודים. איזה מחלה נוראית. כבר יש להם עוד בן.
תמר ס ארכיון
מה זה "טיפה מהטבע"? (לא בטוחה שאני מתאימה כי אני בעד חיסונים...)
אני באמת צריכה לדבר עם איריס. בתקופה שעבדנו יחד היא היתה האור שחיפשתי כל בוקר. כאב לי הלב עליהם ועל הילדה. יש לה כבר עוד בן? נפתח הסכר? את התאומות עשתה עם השראת ביוץ... לפעמים אחרי הפעם הראשונה מתהפך הסוויץ' ונכנסים להריון יותר בקלות..
גם רופאה מצויינת שהיא. בחיי.
תמר, אם את באה ל הום סנטר תקפצי. אני אעשה לך תה צמחים בכוסות הזכוכית שבארון למעלה ואוציא עוגיות כשרות... יש לי יופי של צמחים לתה. חוצ מתה לא נראה לי שיש עוד משהו שתסכימי להכניס לפה אצלי בבית...
אני באמת צריכה לדבר עם איריס. בתקופה שעבדנו יחד היא היתה האור שחיפשתי כל בוקר. כאב לי הלב עליהם ועל הילדה. יש לה כבר עוד בן? נפתח הסכר? את התאומות עשתה עם השראת ביוץ... לפעמים אחרי הפעם הראשונה מתהפך הסוויץ' ונכנסים להריון יותר בקלות..
גם רופאה מצויינת שהיא. בחיי.
תמר, אם את באה ל הום סנטר תקפצי. אני אעשה לך תה צמחים בכוסות הזכוכית שבארון למעלה ואוציא עוגיות כשרות... יש לי יופי של צמחים לתה. חוצ מתה לא נראה לי שיש עוד משהו שתסכימי להכניס לפה אצלי בבית...
-
תמר ס ארכיון
לא מתאים לך, רדי מזה.
איריס מותק אני רק לא מבינה איך אפשר לחיות ששני בני הזוג רופאים, עובדים כמו מטורפים. איזה מין חיים אלה? והם אף פעם לא היו יחד בבית, תמיד אחד מהם עם הבנות והשני בעבודה. שבתות, חגים. רבאק.
תתכונני, אני מגיעה. (אבל איך אני אזהה אותך? התשימי ורד בדש בגדך?)
איריס מותק אני רק לא מבינה איך אפשר לחיות ששני בני הזוג רופאים, עובדים כמו מטורפים. איזה מין חיים אלה? והם אף פעם לא היו יחד בבית, תמיד אחד מהם עם הבנות והשני בעבודה. שבתות, חגים. רבאק.
תתכונני, אני מגיעה. (אבל איך אני אזהה אותך? התשימי ורד בדש בגדך?)
תמר ס ארכיון
ביישוב שלי, הרחוב הראשי, הדו-משפחתי הוורוד (כן! לא היתה לי בחירה) הראשון אבל אני השניה בדו. בקיצור בית מספר 31.
על הדלת שם משפחה שמתחיל בגימל...
ערסמוביל בחנייה (רם ג אוהב מכוניות של ערסים. מאז שקנינו אותה ערך הבתים של השכנים התחיל לרדת...)
הבנתי כבר מטרה רוסה שאני לא מתאימה.
למען האמת אני בכלל לא משוכנעת שאני מתאימה לאתר הזה בכלל...קפצתי למים בלי לדעת כמה הם עמוקים ועכשיו לא נותר לי אלא לשחות.
על הדלת שם משפחה שמתחיל בגימל...
ערסמוביל בחנייה (רם ג אוהב מכוניות של ערסים. מאז שקנינו אותה ערך הבתים של השכנים התחיל לרדת...)
הבנתי כבר מטרה רוסה שאני לא מתאימה.
למען האמת אני בכלל לא משוכנעת שאני מתאימה לאתר הזה בכלל...קפצתי למים בלי לדעת כמה הם עמוקים ועכשיו לא נותר לי אלא לשחות.
תמר ס ארכיון
לגבי חיסונים:
בביה"ח שעבדתי בו, הייתי כמובן גם בתורנויות פגיה, ואז אני אחראית גם על התינוקיה.
קודם כל אצלנו נורא בעד ציצים, שתדעו. לפחות כך היה עד לפני שנה כשהפסקתי לעבוד.
שנית, מדי כמה זמן היו מגיעים כל מיני פריקים כמו אלה שמאכלסים כאן את האתר, והיו מבקשים כל מיני בקשות מוזרות כמו: אנחנו רוצים בדיקת רופא וללכת הביתה, או - אנחנו לא רוצים חיסון של הפטיטיס B וזריקה של ויטמין K.
אז קודם כל, אני חושבת שיחסית לאחרים הייתי ממש סובלנית. היה די בעסה לקום בשלוש בבוקר כי זוג שיילד עכשיו רוצים ללכת הביתה ולא לחכות לבדיקה של הבוקר. אני יודעת שאני תורנית וכו, אבל שלוש בבוקר רבאק זה בשביל החייאות. אבל קיבלתי את זה. אחרי שחברה שלי ילדה אצל אילנה שמש ובכלל לא הגיעה לבדיקה הפכתי להיות אפילו יותר סובלנית.
אח"כ היה לי טקס חניכה עם זוג שלא רצו זריקות. האמא אמרה שהיא מחוסנת להפטיטיס B (מקובל עליי. זו הסיבה היחידה לתת חיסון בלידה - שהילד לא יידבק מהאמא במעבר בתעלת הלידה) ורק השבעתי אותה שלפני גיל ההתבגרות תיתן לילדה את החיסון, ולגבי ויטמין K - ישבתי בלילה על הספרות ובדקתי איך נותנים בפה ולא בזריקה.
בקיצור, יש נכונות. אבל... נורא קשה לי עם ההורים שלא מחסנים את הילדים כנגד כל מיני מחלות מדבקות שלפני חמישים או מאה שנה הרגו או פגעו קשה בהמון ילדים, ובגלל שרוב האוכלוסיה מחוסן הם לא נפגעים ו"תופסים טרמפ" על החיסונים של האחרים. ושתדעי לך שבאוכלוסיות אנגלוסקסיות יש התפרצויות ל מחלות כאלה לפעמים (היה באנגליה או באירלנד לא מזמן).
בקיצור, יש לי גבול והוא עובר היכנשהוא, כנראה קצת מוקדם יותר מהאוכלוסיה המקובלת כאן (את עוד רוצה אותי כרופאה אצלכם?...)
ועכשיו אני חייבת ללכת לרופא בעצמי, אז נרחיב בהזדמנות. את יכולה לכתוב תשובה, אבל אני ארקא אותה מאוחר יותר. אני כבר מאחרת אבל ההערה שלך גירתה אותי לתשובה מסובכת וארוכה כזאת.
בביה"ח שעבדתי בו, הייתי כמובן גם בתורנויות פגיה, ואז אני אחראית גם על התינוקיה.
קודם כל אצלנו נורא בעד ציצים, שתדעו. לפחות כך היה עד לפני שנה כשהפסקתי לעבוד.
שנית, מדי כמה זמן היו מגיעים כל מיני פריקים כמו אלה שמאכלסים כאן את האתר, והיו מבקשים כל מיני בקשות מוזרות כמו: אנחנו רוצים בדיקת רופא וללכת הביתה, או - אנחנו לא רוצים חיסון של הפטיטיס B וזריקה של ויטמין K.
אז קודם כל, אני חושבת שיחסית לאחרים הייתי ממש סובלנית. היה די בעסה לקום בשלוש בבוקר כי זוג שיילד עכשיו רוצים ללכת הביתה ולא לחכות לבדיקה של הבוקר. אני יודעת שאני תורנית וכו, אבל שלוש בבוקר רבאק זה בשביל החייאות. אבל קיבלתי את זה. אחרי שחברה שלי ילדה אצל אילנה שמש ובכלל לא הגיעה לבדיקה הפכתי להיות אפילו יותר סובלנית.
אח"כ היה לי טקס חניכה עם זוג שלא רצו זריקות. האמא אמרה שהיא מחוסנת להפטיטיס B (מקובל עליי. זו הסיבה היחידה לתת חיסון בלידה - שהילד לא יידבק מהאמא במעבר בתעלת הלידה) ורק השבעתי אותה שלפני גיל ההתבגרות תיתן לילדה את החיסון, ולגבי ויטמין K - ישבתי בלילה על הספרות ובדקתי איך נותנים בפה ולא בזריקה.
בקיצור, יש נכונות. אבל... נורא קשה לי עם ההורים שלא מחסנים את הילדים כנגד כל מיני מחלות מדבקות שלפני חמישים או מאה שנה הרגו או פגעו קשה בהמון ילדים, ובגלל שרוב האוכלוסיה מחוסן הם לא נפגעים ו"תופסים טרמפ" על החיסונים של האחרים. ושתדעי לך שבאוכלוסיות אנגלוסקסיות יש התפרצויות ל מחלות כאלה לפעמים (היה באנגליה או באירלנד לא מזמן).
בקיצור, יש לי גבול והוא עובר היכנשהוא, כנראה קצת מוקדם יותר מהאוכלוסיה המקובלת כאן (את עוד רוצה אותי כרופאה אצלכם?...)
ועכשיו אני חייבת ללכת לרופא בעצמי, אז נרחיב בהזדמנות. את יכולה לכתוב תשובה, אבל אני ארקא אותה מאוחר יותר. אני כבר מאחרת אבל ההערה שלך גירתה אותי לתשובה מסובכת וארוכה כזאת.
-
תמר ס ארכיון
כ"כ דבילי לענות לך בדף של עצמי.
כן, אני עדיין רוצה אותך רופאה אצלנו (למרות שאני בלאומית ולא אוכל לבוא אליך, אז מה הרווחתי?) אני לא חייבת להקשיב לךP-:.
תשחי תשחי, אולי תגיעי בסוף לצד השני...
נראה לך שכולם פה "כאלה". אבל זה רק נראה, מכל אחד יש קצת וכל אחד בוחר לו מה מתאים לו וכולנו משתנים כ-ל י-ו-ם. ומה יותר כיף מללמוד?
כן, אני עדיין רוצה אותך רופאה אצלנו (למרות שאני בלאומית ולא אוכל לבוא אליך, אז מה הרווחתי?) אני לא חייבת להקשיב לךP-:.
תשחי תשחי, אולי תגיעי בסוף לצד השני...
נראה לך שכולם פה "כאלה". אבל זה רק נראה, מכל אחד יש קצת וכל אחד בוחר לו מה מתאים לו וכולנו משתנים כ-ל י-ו-ם. ומה יותר כיף מללמוד?
תמר ס ארכיון
תעברי קופה (יש לבטא קופה בחולם כמו נקבת הקוף..)
תמר ס ארכיון
אבל קודם תני לי להחליט לאיזה קופה אני הולכת...
חוצמיזה, אני אף פעם לא אמרתי לא לאנשים שביקשו ממני עצה, גם אם הם החברים של השכנים של הדודה של ילד מהגן של הבת שלי. ולאמשנה מאיזה קופה. יש לי גם את "ארון התרופות היהודי" שבעזרתו אני מצילה לפעמים אנשים עם בעיות פשוטות וחוסר זמינות למרשם או בית מרקחת (המרשמים שלי טובים, אבל לא מכובדים ע"י הקופות ויש תרופות נורא יקרות). ואם יש בעיה ל"באופנים" אז אני אסרב? ובמיוחד לשכנים קרובים כמוך...
חוצמיזה, אני אף פעם לא אמרתי לא לאנשים שביקשו ממני עצה, גם אם הם החברים של השכנים של הדודה של ילד מהגן של הבת שלי. ולאמשנה מאיזה קופה. יש לי גם את "ארון התרופות היהודי" שבעזרתו אני מצילה לפעמים אנשים עם בעיות פשוטות וחוסר זמינות למרשם או בית מרקחת (המרשמים שלי טובים, אבל לא מכובדים ע"י הקופות ויש תרופות נורא יקרות). ואם יש בעיה ל"באופנים" אז אני אסרב? ובמיוחד לשכנים קרובים כמוך...
-
תמר ס ארכיון
אז תחליטי כבר ותודיעי ![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
-
תמר ס ארכיון
הי.
איזה בלגן.
הנה פינה שקטה לשבת רגע.
שאמזוג תה?
איזה בלגן.
הנה פינה שקטה לשבת רגע.
שאמזוג תה?
-
תמר ס ארכיון
אוף, אני לא עומדת בקצב, אין לי זמן לנשום ויש לי כ"כ הרבה מה להגיד.
כבר מזגתי לך, ניחשתי לבד איזה את אוהבת, מקווה שצדקתי.
מה אתם עושים? תארי לי יום טיפוסי בבית שלכם.
כבר מזגתי לך, ניחשתי לבד איזה את אוהבת, מקווה שצדקתי.
מה אתם עושים? תארי לי יום טיפוסי בבית שלכם.
-
תמר ס ארכיון
היום לא יום טיפוסי.
היום הולכים לנחל צלמון (מפגשים במשגב).
עכשיו 3 ילדים סביבי על הרצפה, ואני במחשב מתעסקת בפרסומות לבקבוקים /-:
היום הולכים לנחל צלמון (מפגשים במשגב).
עכשיו 3 ילדים סביבי על הרצפה, ואני במחשב מתעסקת בפרסומות לבקבוקים /-:
-
תמר ס ארכיון
בכלל לא משנה מה עשינו היום.
הכי משמעותי זה שדילגנו על היום הזוועתי שהיה פה, לא?
הכי משמעותי זה שדילגנו על היום הזוועתי שהיה פה, לא?
-
תמר ס ארכיון
אוף. זוועה זה לא מילה. פני באופן לאן....
-
תמר ס ארכיון
היה כיף לראות אותך ואת המקסימון שלך
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
תמר ס ארכיון
תמר!
ידעתי שהגעת (גילה לחשה לי) אבל לא ראיתי אותך...חבל באמת. יאללה, לארגן שידור חוזר!
ידעתי שהגעת (גילה לחשה לי) אבל לא ראיתי אותך...חבל באמת. יאללה, לארגן שידור חוזר!
-
תמר ס ארכיון
לא ניפגש באיסרו-חג של שבועות?
-
תמר ס ארכיון
למה לא? נראה לי שכן. למה את כזאת פסימית, אה?
-
תמר ס ארכיון
ענבל היא הפסימית ![:P :-P](./images/smilies/tongue.gif)
![:P :-P](./images/smilies/tongue.gif)
-
תמר ס ארכיון
אוי, וחוץמזה, אני כבר בכלל לא בטוחה שנבוא, כי כל מיני ענינים משפחתיים אצלי.
-
תמר ס ארכיון
אוף, מעצבן.
אבל את יודעת שאנחנו בדרך שלכם לסבא-סבתא, נכון? אז תבואו פעם.
אבל את יודעת שאנחנו בדרך שלכם לסבא-סבתא, נכון? אז תבואו פעם.
-
תמר ס ארכיון
בטח שאני יודעת. וזה גם הפוך (-:
-
-
תמר ס ארכיון
שכחתי לשאול איפה בדיוק את גרה. היינו באיזור אבל הנחתי שאי אפשר להיכנס עם אוטו. אפשר עם אופניים? תשלחי לי הסבר באימייל:-) נהיה שם כנראה גם בשבוע הבא
-
- הצטרפות: 19 מאי 2004, 11:08
- דף אישי: הדף האישי של קרן_יער*
תמר ס ארכיון
אז איזו תמר את? (פכרה קרן בראשה חסרת אונים והביטה לכל עבר)
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
תמר ס ארכיון
תודה|תמר|
-
תמר ס ארכיון
תמרי, תשלחי לי לאימייל של העבודה איך אפשר להגיע אליכם? נהיה שם באיזור בשבת, או שתתקשרי עד מתישאפשר היום.
-
תמר ס ארכיון
בואי לצ'אט.
תמר ס ארכיון
יש לי את הקטלוג של "אורגני שלי" בבית. אם את רוצה לגבי משהו ספציפי אני אשמח לחפש. אני לא יודעת אם ב"וונדי" כולם שולטים בתחום. (יש את המבוגרת הגבוהה שנדמה לי שקוראים לה יעל. שיער ארוך עם הרבה שיערות לבנות. רזה. נדמה לי שהיא הפנתה אותי מראש אליהם)
-
תמר ס ארכיון
בטח בטח, מה כתוב על עשבים/תבלינים? זה בעיקר מה שיש לנו כרגע.
יש את המבוגרת הגבוהה שנדמה לי שקוראים לה יעל. שיער ארוך עם הרבה שיערות לבנות. רזה.
אני לא כ"כ מתמצאת שם במוכרים (או שמא מוכרות? כמדומני שעוד לא ראיתי שם מוכר), מודה.
יש את המבוגרת הגבוהה שנדמה לי שקוראים לה יעל. שיער ארוך עם הרבה שיערות לבנות. רזה.
אני לא כ"כ מתמצאת שם במוכרים (או שמא מוכרות? כמדומני שעוד לא ראיתי שם מוכר), מודה.