הלבנת שיניים
-
- הצטרפות: 24 נובמבר 2007, 23:46
הלבנת שיניים
היי, יש לי שיניים צהובות. זה לא נעים לי, פוגע לי בביטחון העצמי, בחיוך... התגברתי על זה המון נפשית, אבל בכל זאת החלטתי להלבין אחת ולתמיד.
זה מילדות בגנים, לא סיגריות לא תה לא כלום. גנטיקה.
היום יש מגוון אפשרויות, עשיתי את שיטת הסד שהחזיקה קצת אבל היא לא נעימה, ולא מחזיקה.
מאיסוף מידע גיליתי את שיטת ציפוי החרסינה מה שעושה hollywood smile אחת ולתמיד, מה דעתכם? יש לכם אולי נסיון, או ידע בנושא שלא אוהבים ליידע?
אולי שיטה אחרת שמחזיקה וטובה, כמו שצריך ?
זה מילדות בגנים, לא סיגריות לא תה לא כלום. גנטיקה.
היום יש מגוון אפשרויות, עשיתי את שיטת הסד שהחזיקה קצת אבל היא לא נעימה, ולא מחזיקה.
מאיסוף מידע גיליתי את שיטת ציפוי החרסינה מה שעושה hollywood smile אחת ולתמיד, מה דעתכם? יש לכם אולי נסיון, או ידע בנושא שלא אוהבים ליידע?
אולי שיטה אחרת שמחזיקה וטובה, כמו שצריך ?
-
- הצטרפות: 24 פברואר 2005, 17:47
הלבנת שיניים
לא מניסיון אבל הבנתי שמה שטוב בחרסינה שזה לעולם לא "מתלכלך" או מצהיב אלא נשאר צחור לתמיד.
זה יקר בטירוף?
האם זה בטיפול אחד?
ומה קורה אם צריך אח"כ טיפול שורש או סתימה?
שיהיה בהצלחה!
זה יקר בטירוף?
האם זה בטיפול אחד?
שיהיה בהצלחה!
-
- הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16
- דף אישי: הדף האישי של סוסת_פרא*
הלבנת שיניים
ומה קורה עם הציפוי בחרסינה, כאשר יש נסיגת חניכיים, ומתגלה חלק מהשן שהיה חבוי בתוך החניכיים?
(וזו, לצערנו, תופעה נפוצה).
האם אז יווצרו הבדלים גדולים ובולטים לעין בין הציפוי לבין חלק השן שנחשף?
וכן,
(וזו, לצערנו, תופעה נפוצה).
האם אז יווצרו הבדלים גדולים ובולטים לעין בין הציפוי לבין חלק השן שנחשף?
וכן,
-
הלבנת שיניים
היי
תופעה נפוצה על בסיס מה את אומרת את זה ? כלומר אני אשמח לשמוע בדיוק דברים כאלה, אמרת כי נראה לך שכך או שזה מבוסס/מנסיון/..?
כלומר אני מנסה להשיג מידע ברור, ממה שעקבתי עד כה זה נדיר מאוד מאוד.
זה יקר, באזור 4אלף, לשן
אגב בעניין, אתם יודעים מה לגבי לעשות את זה בחו"ל ? ידוע שרבים רבים עושים טיפולים כאלו ואחרים בחו"ל. איך מתחילים לחפש ?
תופעה נפוצה על בסיס מה את אומרת את זה ? כלומר אני אשמח לשמוע בדיוק דברים כאלה, אמרת כי נראה לך שכך או שזה מבוסס/מנסיון/..?
כלומר אני מנסה להשיג מידע ברור, ממה שעקבתי עד כה זה נדיר מאוד מאוד.
זה יקר, באזור 4אלף, לשן
אגב בעניין, אתם יודעים מה לגבי לעשות את זה בחו"ל ? ידוע שרבים רבים עושים טיפולים כאלו ואחרים בחו"ל. איך מתחילים לחפש ?
-
הלבנת שיניים
עד כמה שאני יודעת טיפולי שיניים זולים יש במזרח אירופה: רומניה הונגריה למרות שעכשיו עם האירו אי אפשר לדעת.
ואולי בארה"ב בגלל הפופולריות זה כבר זול יותר..
4000 לשן? אז עושים ל8 הקדמיות? או לכולן?
ואולי בארה"ב בגלל הפופולריות זה כבר זול יותר..
4000 לשן? אז עושים ל8 הקדמיות? או לכולן?
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
הלבנת שיניים
4000 לשן? אז עושים ל8 הקדמיות? או לכולן
תלוי כמה כסף יש לך ,(או כמו שאבי אמר יש לי דירה שלא תוכלו למכור בפה)(ולרופא שיניים יש דירה אמיתית מהפה של אבי)
אבל מדובר בלגרד את השיניים שלך ולהלביש עליהם שן מלאכותית לעשות אתזה מסיבות אסטטיות בלבד זה סוג של טירוף
לדעתי.
עדיף לעשות סד עם חומר מלבין כל כמה חודשים
עניות דעתי
תלוי כמה כסף יש לך ,(או כמו שאבי אמר יש לי דירה שלא תוכלו למכור בפה)(ולרופא שיניים יש דירה אמיתית מהפה של אבי)
אבל מדובר בלגרד את השיניים שלך ולהלביש עליהם שן מלאכותית לעשות אתזה מסיבות אסטטיות בלבד זה סוג של טירוף
לדעתי.
עדיף לעשות סד עם חומר מלבין כל כמה חודשים
עניות דעתי
-
הלבנת שיניים
עושים לכמה שיניים שרוצים, בטח 8 או 10,
מהנסיון שלי עם הסד, החומר שבו נזל מהסד לחלל הפה ומייצר רוק בכמויות והרוק הזה ממש לא נעים.
עם השימוש בו היה נעים חרסינה לא בא בחשבון.
אפשרי לי לעמוד בהוצאות על החרסינות,
אבל קצת קשה לי לחשוב על הרעבים שיכלתי להאכיל בכסף הזה שהולך לחיוך נוצץ, זו אחת הדילמה הכי קשות אצלי בעניין.
מהנסיון שלי עם הסד, החומר שבו נזל מהסד לחלל הפה ומייצר רוק בכמויות והרוק הזה ממש לא נעים.
עם השימוש בו היה נעים חרסינה לא בא בחשבון.
אפשרי לי לעמוד בהוצאות על החרסינות,
אבל קצת קשה לי לחשוב על הרעבים שיכלתי להאכיל בכסף הזה שהולך לחיוך נוצץ, זו אחת הדילמה הכי קשות אצלי בעניין.
-
הלבנת שיניים
אולי עם החיוך הנוצץ תוכלי לגייס תרומות לרעבים....
אני צוחקת ,אל תחשבי על זה כך את משנה משהו שמפריע לך ויוסיף לך איכות חיים . לכי על זה !
אולי עם החיוך הנוצץ תוכלי לגייס תרומות לרעבים....
אני צוחקת ,אל תחשבי על זה כך את משנה משהו שמפריע לך ויוסיף לך איכות חיים . לכי על זה !
-
- הצטרפות: 13 יולי 2008, 23:44
הלבנת שיניים
איזה רופא שיניים אחד סיפר בעיתון - שלהלבנת שיניים הוא מציע לצחצח בסודה לשתיה, או במשחה שמכינים לבד מזרעים של אבטיח. ד"ר גוטקין לב, 02-9919219
-
- הצטרפות: 13 יולי 2008, 01:10
הלבנת שיניים
אני לא ציחצחתי (רק מים) 3 שנים והשיניים הלבינו בזכות מעבר לטבעונות. לא כמו סיד בוהק וטוב שכך, זה דוחה.
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2008, 21:10
- דף אישי: הדף האישי של כריסטופית_רובין*
הלבנת שיניים
הסודה לשתייה מלבינה את השיניים-אך מפוררת את האמייל- זהירות!!!
הלבנת שיניים
איך פועלות בעצם מברשות השיניים להלבנה, עם העגול הצהוב הזה שבתוכן, איך זה עצם עובד?...
הלבנת שיניים
אולי בינתיים יש עוד רעיונות?
-
- הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 23:06
- דף אישי: הדף האישי של עדי_א*
הלבנת שיניים
כן.
אמא שלי שיננית, ועושה הלבנה עם חומר במרפאה. זה טיפול אחד, ועובד.
אם את רוצה תפני אלי בדף הבית ואתן לך פרטים
אמא שלי שיננית, ועושה הלבנה עם חומר במרפאה. זה טיפול אחד, ועובד.
אם את רוצה תפני אלי בדף הבית ואתן לך פרטים
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
הלבנת שיניים
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
הלבנת שיניים - מרפאה או באופן טבעי ?
מרפאה - צבעית השיניים (חמצון) והפיכתם ללבנות
טבעי - ניקוי, משחות ותרופות סבתא שפחות ילבנו את השן, אבל ישמרו גם על בריאות השיניים...
מידע לגבי תרופות סבתא, הלבנה במרפאה, מוצרים ביתיים ועוד: http://www.myteeth.co.il
הלבנת שיניים - מרפאה או באופן טבעי ?
מרפאה - צבעית השיניים (חמצון) והפיכתם ללבנות
טבעי - ניקוי, משחות ותרופות סבתא שפחות ילבנו את השן, אבל ישמרו גם על בריאות השיניים...
מידע לגבי תרופות סבתא, הלבנה במרפאה, מוצרים ביתיים ועוד: http://www.myteeth.co.il