טיפול בפסוריאזיס

כוכב_מעז*
הצטרפות: 17 נובמבר 2006, 22:41
דף אישי: הדף האישי של כוכב_מעז*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי כוכב_מעז* »

לדודה שלי יש פסוריאזיס עוד מימי הילדות. התרופות הקונבנציונליות לא כ"כ עוזרות, ומדי פעם היא סובלת מהתפרצויות של המחלה. השאלה שלי היא - אילו אלטרנטיבות יש לטיפול קונבנציונלי בפסוריאזיס? והאם טיפול חיצוני (סבונים וכו') יכול להרגיע, גם אם לא לרפא? דודה שלי מתגוררת בקנדה, וחשבנו אולי לעשות לה משלוח עם מוצרים מים המלח, או סבונים טבעיים על בסיס שמן זית...יש למישהו עצה בנושא?
שרה_ק*
הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי שרה_ק* »

בין הטיפולים האלטרנטיבים יש טיפול ניקוי כבד ונטילת אומגה 3:
המרשם לניקוי כבד נמצא בבלוג שלי
תחת הכותרת ניקוי אבני מרה (הכבד והמרה הם יחידה אחת)
ואז ליטול שמן כבד דגים מחברת קארלסון או של ד"ר דייב (להזמין באינטרנט - לגגל dr. dave cod liver oil or carlson cod liver oil )
לאכול הרבה ירקות עליים ירוקים וליטול תוסף מזון כדור alpha lipoic acid 200 מ"ג ביום
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

העור הוא חלון הראווה של הגוף ומחלה שבאה לידי ביטוי על פני העור מצביעה על בעיה פנימית, לכן גם תכשירים חיצוניים לא באמת עוזרים (מנסיון) אלא רק "מחביאים" את המחלה עמוק יותר וההתפרצויות קשות יותר.
עצות:
  • שיפור מהיר יבוא עם שינוי משמעותי בתזונה.
  • להפסיק לחשוב על זה כמחלה- אחרי שהתנקתי מרב המחלה ומעוד צרות אחרות בעזרת שינוי תזונה הפסקתי להיות מוטרדת מזה למרות שהקרקפת שלי מכוסה וזה לפעמים מגרד, נושר, לא אסטטי. זה פשוט לא מעסיק אותי ואני לא במרדף אחרי תרופות שישפרו את המצב.
  • לדעת שכמו כל דבר בחיים, יש תקופות טובות יותר וטובות פחות. השינויים קשורים במצב נפשי, מזג אויר, אורח חיים ועוד הרבה...
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי מיכל* »

גם אצלי התפרץ השבוע פסוראזיס. כנראה בעקבות דלקת בגרון.
*שיפור מהיר יבוא עם שינוי משמעותי בתזונה.לאיזה שינו את מתכוונת???
רופאת העור מנתנה לי משחות למרוח אך כרגע אני לא מורחת אותן. זה עלול להחמיר או שהפצעים לא ירפאו???
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

שיפור בתזונה: להוריד מהתפריט קמח לבן, סוכרים מכל סוג (גם דבש) ולהמעיט בפירות, לא קפאין, לא מוצרי חלב (אפשר מעט יוגורט ביו או מוצרי חלב עזים).
מועיל לכל אדם, בכל מצב בריאותי כזה או אחר.
ליעוץ תזונתי משמעותי פני לנטורופת.
אנונימי

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אנונימי »

חשוב להבדיל בין משחות משני סוגים: משחות סטרואידיות (שכולנו לא רוצים, ברור, לא?), ולבין משחות שמכילות חומצה סליצילית (לדוגמא דיפרוסליק) שזו חומצה אורגנית פשוטה. היא מעודדת את ניתוק הקשקשים מהנגע. כך זה נראה יותר טוב, לא מגרד (מונע פציעה וזהום משני בעקבות הגרודים) ומונע את המשיכה של הקשקש (שכולנו עושים :-P) ושוב - פציעה ולא נראה טוב...
כמובן שבכל מקרה, מדובר בפתרון סימפטומטי זמני, ולא בפתרון פנימי של המחלה.
מיכל*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי מיכל* »

תודה לפלונית ולהילה. המשחות שקיבלתי הןן: betamethasone dipropionate ו - salicylic acid. לא יודעת כרגע מה הן מכילות. בכל מקרה, אני מתאפקת לא לגרד, וגם עומדת בפיתוי לא למשוך את הקשקש.

בפתרון פנימי של המחלה.
למה הכוונה, יש כיוונים לטיפול???
הילה*
הצטרפות: 29 דצמבר 2001, 17:10

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי הילה* »

קישור לכתבה על פסוריאזיס

לגבי ים המלח בריכות הגופרית עוזרות יותר לדלקת הפרקים שמלווה את הפסוריאזיס במקרים מסויימים.
לפסוריאזיס עצמו מה שעוזר זאת השמש. צריך להשתזף הרבה הרבה שעות בשמש ולמה בים המלח? כי זה המקום הנמוך ביותר בעולם ולכן קרני השמש מקבלות עוד סינון של האטמוספירה והן פחות מזיקות. בים המלח יש מקומות מסודרים שנקראים סולריומים שבהם ניתן להשתזף בערום מבלי שיראו אותנו.במצב קשה של פסוריאזיס הוא יוצא גם במקומות המוצנעים וזה עוד דבר שמביך וגורם לנו להתבייש בעצמינו.(מה שמגביר את הפסוריאזיס בגלל המצב הנפשי).

עוד דבר, פסוריאזיס יוצא בגלל טראומה מאד גדולה שלא עברה עיבוד.רגשות קשים (אולי כעס?) שאנחנו לא מביאים לידי ביטוי. חשוב מאד לטפל בפן הנפשי כמו שנכתב מעלי.

אה ועוד דבר (אחרון אני מבטיחה) לכל אחת/ד מתאימה תזונה אחרת.יש כאלו שמספיקים להם כמה שינויים קטנים וזהו ויש כאלו שצריכים שינוי מקצה לקצה.(לגבי הפחמימות הריקות-קמח לבן,סוכר לבן וכו' אני מסכימה).

(והמרגיעון: קחו זמן להפנמה)
אנונימי

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אנונימי »

מיכל, הבטאמתזון הוא סטרואיד. אל תקחי. החומצה הסליצילית תעזור לריפוי הפצעים. אבל שוב, מכיוון שמדובר במחלה המתפרצת בעקבות ענינים רגשיים, הכי טוב, לטפל גם ברקע הרגשי.
הילה*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי הילה* »

טיפול בדמיון מודרך עזר לי מאד.(בנושא הנפשי).
מיכל*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי מיכל* »

תודה להילות.
מדובר במחלה המתפרצת בעקבות ענינים רגשיים,
אני מכירה את הגישה הזו. אני מנסה לחפש את העיניינים הרגשיים שלי הלא פתורים ולא ממש מוצאת...אני בסה"כ בתקופה מאוד טובה. יתכן שזה רק על רקע דלקת הגרון??
הילה*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי הילה* »

על פי לואיז היי-
הסיבה הנפוצה של דלקת גרון- אמונה חזקה כי אינך יכולה לדבר עבור עצמך ולתבוע את צרכיך.
והדפוס המחשבתי החדש (סוג של מנטרה)- סיפוק צרכיי הוא זכותי המולדת.אני מבקשת כעת את אשר אני רוצה באהבה ומקלות.

הסיבה הנפוצה של פסוריאזיס -פחד מהיפגעות.שיתוק חושי האני.סירוב לקבל אחריות על הרגשות שלנו. והדפוס החדש- אני ערה לחדוות החיים.אני ראויה לקבל את הטוב ביותר בחיים. אני אוהבת ומאשרת את עצמי.
סלט_פירות*
הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי סלט_פירות* »

גם אני עם הדבר הזה. שנים שלא ידעתי שיש לי את זה. חשבתי - קשקשים. אמרו לי - סבוריאה. כי זה התחיל מהקרקפת והאוזניים.
ואז אחרי הלידה השניה הברכיים שלי התחילו להתפרץ ונטורופתית אבחנה פסוריאסיס.
בכל מקרה התזונה שלי מאוד השתנה. יכול להיות שצריכת הסויה קצת האיצה את ההתפרצות. הרגשתי שזה לא עושה לי טוב אז אחרי כמה חודשים הפסקתי עם הסויה.
החלפתי נטורופטית בינתיים והחדשה נתנה לי טיפול ברבריס הומאופתי. נראה לי שזה עשה המון. או ההריון שהגיע פתאום.
בערך בזמן גילוי ההריון היה שיפור ניכר ותוך זמן קצר קיבלתי את הרגליים שלי בחזרה (רק חבל שנגמר הקיץ ונהיה פה קר... ירדתי כל כך הרבה במשקל אבל התביישתי לחשוף את הרגליים.).
אני מקווה שאחרי הלידה (תחילת מאי) לא תהיה התפרצות מחודשת.

נשארתי עם בעיית הקרקפת. אני לא רוצה לטפל בכלום כרגע, בגלל ההריון. אבל לא בטוחה שזה יעבור כל כך מהר...
מיכל*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי מיכל* »

קראתי שבהריון יש שיפור ניכר. ומספר חודשים אחרי הלידה יש החמרה. וכך גם בקיץ הטבה במצב ובחורף החמרה.
סלט_פירות*

טיפול בפסוריאזיס

כך גם אני חושדת... כי השיפור הגיע במקביל להריון. וקשה לדעת מה עשה את זה, ומה תרם יותר.
כולי תקווה שאחרי הלידה לא תהיה שוב התפרצות, ואם כן, שאפשר יהיה לעצור אותה בתחילתה.
שרה_ק*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי שרה_ק* »

הילה, האם את יודעת מה הרקע הנפשי הגורם לקוצר ראיה?
הילה*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי הילה* »

שרה ק עניתי לך בדפבית.
שרה_ק*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי שרה_ק* »

הילה, תודה על התגובה.. והאם יש אנשים שנרפאו מקוצר ראיה גבוה כאשר שינו את האמונה הנפשית? ו... הי תעשי לך דף בית!
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי פלונית* »

מישהו יכול לספר או להסביר איך פסוריאזיס מ ת ח י ל ? ומה אומר גירודים ויובש נוראי במרפקים (בעיקר בחורף, זו השנה השלישית) ?
תודה על ההתייחסות !
מיכל*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי מיכל* »

אצלי הפסוראזיס פשוט התפרץ לו עם פצעים מגרדים נורא ברגליים ובגב. חשבתי שזה עקיצות בהתחלה. אחותי ובעלי שהעיפו מבט חשבו שכדאי שרופא יראה זאת. (הם די הזדעזעו.) רופאת משפחה אמרה שכדאי לראות רופא עור ורופאת העור בקושי העיפה מבט ואמרה פסוראזיס. מכיוון שאת אומרת שזה בעיקר בחורף וידוע כי ההחמרה במחלה היא בחורף וכן הפצעים מופעים במרפקים (גם שם הרופאה העיפה מבט..). שווה לבדוק. אני אומנם הייתי אצל רופאת עור אך לא חזרתי אליה. ולא נטלתי את התרופות שנתנה לי. כרגע אני אצל מדקרת.
נורית_מאור_שביט*
הצטרפות: 10 אוגוסט 2005, 12:57
דף אישי: הדף האישי של נורית_מאור_שביט*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי נורית_מאור_שביט* »

אני עם פסוריאזיס מאובחן כבר קרוב לשלושים שנה. צברתי הרבה מאוד ידע על סיבותיה וטיפולים בה.
יש בזה עליות וירידות בגין סיבות שונות ומגוונות.
דוקא עכשיו, בחורף, בתקופה לחוצה - ששניהם אמורים להיות טריגרים להחמרה, יש לי הטבה מסוימת (אולי בשל שינויים בתזונה).

אני "משתמשת" ברופאים הקונבנציונאלים (במיוחד בעניני עור) לאבחונים בלבד.
נראה לי שעשית בחירה טובה שפנית למשהו אלטרנטיבי.

יחד עם זה, נראה לי פשטני מידי שרופאת עור קבעה שזה פסוריאזיס על סמך מבט קצר, ללא ביופסיה.
ישנם כל כך הרבה דברים דומים שזה נראה לא אחראי במיוחד.
מצד שני, הרי הרפואה האלטרנטיבית מטפלת בבנאדם ולא במחלה, ואז - מה זה משנה איך יקראו למחלה?

אני מנסה בשבועיים האחרונים קרם חדש מכל מיני צמחים.
אני מאמינה שצריך לפתור מבפנים, אבל להקל אפשר גם מבחוץ.

מאחלת לך רפואה שלמה, ואם אוכל ליעץ משהו מניסיוני הדל, אשמח.
מיכל*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי מיכל* »

לפני מספר חודשים התפרץ אצלי לראשונה. זה מתפשט על הגוף בקצב מדאיג. יש לי הרבה שאלות. אחת מהן זה עובר? בקיץ אפשר ללכת לים עם בגד ים? זו הפעילות החביבה על בנותיי ועלי וכבר אני בחששות כבדים מה יהיה בקיץ??? אני לא נוטלת תרופות. אני הולכת למדקרת שמטפלת בדלקת הגרון וגם בעור. כרגע ללא שיפור. אמרת שיש סבונים. אשמח לקבל המלצה. וגם המלצה למשחה שמשפרת את המראה (ללא סטרואידים) למקרה שזה יגיע לאיברים חיצוניים. כבר אני מרגישה שזה מדשדש בפנים, הגיע לאזור האוזן. אני גם אוהבת לעשות מקלחות לא קצרות במים רותחים. את חושבת שזה בעייתי לעור? תודה תודה.
נורית_מאור_שביט*

טיפול בפסוריאזיס

מיכל, נראה לי עדיף להעביר את הדיון הזה לדף של הפסוריאזיס, אבל איני יודעת איך.
אברר מחר ואנסה לעשות זאת.
בינתיים אני מספרת לך את היסטורית הפסו

אני מבינה מדבריך שהפסוריאזיס חדש בחייך.
אצלי אמנם יש לו ותק, אבל הוא היה מאוד מינורי לאורך שנים: מרפק אחד, קרקפת (שלא רואים) ופה ושם, מידי פעם עוד איזו נקודה קטנה באה והולכת.
במשך השנים התרבו, מלאו רגל אחת, אח"כ עברו לרגל שניה, עזבו את הרגליים. הריונות מיטיבים - לאחר הלידות היתה הרעה.
בסה"כ, יחסית לחולים אחרים שפגשתי אני ממש לא מחשיבה את עצמי חולה. בגלל שכאמור, יש לי מעט מאוד.

אני לא משתמשת בסבונים. לא רגילים ולא אחרים.
פשוט לא כבר כמה שנים.
לפני כמה חודשים התחלתי לעשות דיאטת הרזיה עם מוצרים של הרבלייף וגיליתי לאחרונה שישנה הטבה משמעותית של הפסוריאזיס ברגליים.
לאחר תקופה ארוכה שלא יכולתי להוריד שערות ברגליים, עכשיו אני כבר יכולה (אבל מתעצלת...)
מאחר שהמוצרים שלהם יקרים לי, אני לוקחת מעט מאוד, ואפילו המינימום הזה עוזר.
אני יודעת שיש להם מוצרים ממוקדים שעוזרים לזה.

מלבד זאת, לפני כחודש קניתי משחה שבינתיים אני מנסה אותה רק על המרפק ויש תוצאה טובה.
משחה של חברת lavido שמיועדת לפסוריאזיס.
קניתי אותה בשוק האיכרים בירושלים, אבל את יכולה לחפש בגוגל ולמצוא דרך האתר חנות קרובה לביתך (ראיתי רשימה מאוד מכובדת של כל רחבי הארץ).

היתה גם משחה אחרת שעשויה מעץ ארגן, שהורי הביאו לי ממרוקו, והיא היתה מצוינת, אבל זה נראה לי פחות ישים.

בעבר לקחתי אומגה 3 במינון מוגבר וזה עזר פלאים.
חשוב לדעת איזה סוג לקנות! אני ניסיתי כמה סוגים ורק אחד או שניים עזרו לי.
אגב, המוצר הנוסף שהזכרתי של הרבלייף, יש בו גם אומגה 3, ואותו, כאמור, אני לא לוקחת כרגע.

לא הבנתי את עניין האיברים החיצוניים והפנימיים - זה בתוך האוזן?
בעצם גם לי היה בתוך האוזן, מאחוריה. את רואה, כבר שכחתי.

גם אני מאוד אוהבת מקלחות ארוכות, חמות מאוד, ואם אפשר - כמה פעמים ביום.
מים עושים לי את זה!
לא נראה לי שיש בעיה עם זה. מעולם לא שמעתי על זה, ואיני רואה אצלי.

קראתי הרבה מאוד על הנושא מהיבטים שונים, ואולי כדאי להתחיל להעמיק גם, אם יש לך סבלנות ורצון:
הכי מרוכז ומפורט, באנציקלופדיה לרפואה טבעית של מייקל מוריי וג'וזף פיז'ורנו (בעריכתו של נמרוד שיינמן)
כתוב שם על כל הרבדים - תזונה, רגיעה, התעמלות אירובית ועוד.
אפשר גם:
רפא את חייך - לואיז היי
אהבה רפואה וניסים - ברני סיגל

תראי, לגבי הקיץ והבגד ים - אני הלכתי בכל מצב!
אני לא נראיתי משהו עם הפסוריאזיס ובלעדיו, ואיכשהו הפרופורציות (גם בראש...) השתנו לי בשנים האחרונות כשאני עם ילדים.
זה מאוד אישי, אבל לי נראה שצריך לעשות הפרדה:
מצד אחד לטפל בפסויאזיס ברמות השונות, ומצד שני לא להפסיק לחיות בגלל איך שזה נראה.
את צריכה (סליחה שאני אומרת את זה) להתרגל לחיות עם זה.
אם זה יעלם מאיזושהי סיבה - הרווחת.
אני עדיין לא ראיתי שזה נעלם, אם כי, מודה שלמרות כל מה שקראתי ואני יודעת - אני מיישמת מעט מאוד. אולי זה לא מטריד אותי מספיק ביחס לתשומת הלב והשינוי שידרשו ממני.

wow כמה כתבתי.
ותאמיני אני יכולה עוד...
אז את מוזמנת לשאול, אם לא עייפת ממני.
הרבה בריאות.
ורד_טילן*
הצטרפות: 04 אוגוסט 2005, 20:50
דף אישי: הדף האישי של ורד_טילן*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי ורד_טילן* »

ממליצה מאד על טיפול הומיאופתי. להומיאופתיה הקלאסית רשומות הצלחות יפות מאד בטיפול בבעיות עור מכל מיני סוגים, ביניהן הפסוריאזיס. דווקא עם פסוריאזיס איכשהו יצא שקל יחסית להסביר את ההצלחה הזו, כי במחלה הזו, גם הרפואה הקונבנציונלית מדברת על קשר למצב נפשי- התפרצויות בגלל מתח, לפעמים מדברים על כעסים, לחץ, ומילות תיאור כאלה ואחרות נוספות.
בכל מקרה, אנחנו בכל מקרה ומקרה מטפלים בעניין לגופו, מנסים להבין מה גרם להתפרצות אצל המטופל המסויים, ומתאימים רמדי (תרופה הומיאופתית) שעונה על התמונה של כל אחד באופן אינדיבידואלי.
אשמח לענות על כל שאלה, אם תהיה.
מתוך הניסיון האישי- לא חייבים לקבל את המצב כגזרה משמיים. יש מה לעשות עם זה.
רפואה שלמה,
ורד.
מיכל*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי מיכל* »

הי נורית, ממש תודה על התשובה הארוכה. כבר חשבתי שצנזרת אותי...
_לאיברים חיצוניים הכוונה לאיברים גלויים שאי אפשר להסתיר בבגדים. בטח יעלו לי שאלות נוספות בהמשך. שוב תודה.
הללו_יה*
הצטרפות: 31 יולי 2005, 22:43
דף אישי: הדף האישי של הללו_יה*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי הללו_יה* »

משהו שמע על טיפול בחומצה פומארית בפסוריאזיס? או על דר שפר?
הללו_יה*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי הללו_יה* »

אני סובלת מפסוריאזיס רק כמה חודשים(מהלידה האחרונה) והמראה מאוד מפריע לי!!! אני לא משתמשת בתרופות "רגילות" אוכלת אורגני ומלא כמעט בלי סוכרים
מחפשת מטפל שיעשה טיפול כללי זאת אומרת גם תזןנה וגם דיקור... יש לי משהי מאוד מומלצת אבל בלוד ואני באיזור פרדס חנה
יש למשהו המלצה בשבילי?
נורית_מאור_שביט*

טיפול בפסוריאזיס

זכור לי משהו מעורפל, עכשיו כשאת כותבת.
נדמה לי שהוא נמצא ועובד בשוויץ, נכון?
הללו_יה*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי הללו_יה* »

אני לא בטוחה קראתי בספר ריפוי טבעי של רחל וחיים ברנשטיין וניסיתי להשיג עןד פרטים אבל בינתים אין לי הרבה
אני רק יודעת שאת החומצה הפומארית אפשר כנראה להשיג רק בבית מרקחת אחד ברעננה ובלי רישיון ועדיין לא יודעת באיזה בית מרקחת
מכירה אולי משהו שמטפל בתזןנה ודיקור באיזור פרדס חנה?
נורית_מאור_שביט*

טיפול בפסוריאזיס

אז אולי אצלם קראתי על זה.
את מכירה את האנציקלופדיה לרפואה טבעית?
יש שם הרבה מאוד אינפורמציה על כל האספקטים וגם על תזונה.
למשל איסור על תבלינים מסוימים (פפריקה, פלפל שחור ועוד)
עכשיו אני רואה שהזכרתי אותו למעלה.

אני מכירה וממליצה בחום על מרימי אלון (04-6272643 , 050-6355520) שמטפלת בדיקור. היא אישה מדהימה ומטפלת רבת ניסיון ונהדרת.
היא מבינה גם בתזונה, אם כי אני לא יודעת אם היא למדה את הנושא, אבל תוכלי להתיעץ איתה, ואולי היא תוכל להפנות אותך הלאה.

אם קראת את דבריי למעלה את יכולה לראות עוד אינפורמציות.
ורד_לב*
הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי ורד_לב* »

אשמח לעזור גם בתחום הפסוריאזיס עם יעוץ תזונתי מתאים.
אכן אומגה 3 ידועה כעושת פלאים למצב.
נורית, למה הפסקת לקחת אותה? בגלל הטעם? המחיר? מעניין אותי...
הללו_יה*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי הללו_יה* »

תודה רבה נורית וורד!!!!!!!!!!
נורית_מאור_שביט*

טיפול בפסוריאזיס

בגלל המחיר.
המוצר שהכי עזר לי מצאתי רק בחנות טבע אחת בפרדס חנה,
והוא יובא מצרפת (לא זוכרת את שמו), זה עלה הרבה ובודאי היום עוד יותר - כי זה היה כבר לפני כמה שנים.

יש גם מוצר של נוטרלייף שבו יש מינון כפול, ויחסית גם הוא עזר.
ושוב - המחיר.

תראי, ורד, לגבי מחיר.
אנחנו הרי עושים בחיים שיקולים של סדרי עדיפויות גם לגבי הוצאות הכספים שלנו.
אני מניחה שאם זה היה לי יותר אקוטי הייתי משקיעה בזה, אבל מאחר שאני לא מאוד סובלת מזה - ביחס לדברים אחרים בחיי,
העניין הזה מקבל פחות דחיפות.

את נתקלת בהחלמה/הטבה בפסוריאזיס בטיפול תזונתי לבד, ללא פרמטרים נוספים?
אום_שלום*
הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אום_שלום* »

קראתי כאן על התרומה של נטילת אומגה 3 לשיפור מצב הפסוריאזיס.
אני נוטלת בין כמוסה לשלוש ביום (תלוי אם אני זוכרת) של סולגאר.
האם מנסיונכם יש עדיפות לכמוסות של חברה אחרת?
האם המינון טוב או שאולי כדאי אפילו ליטול יותר?
נורית_מאור_שביט*

טיפול בפסוריאזיס

עד כמה שזכור לי, בסולגאר קיים המינון שקיים ברוב המוצרים.
בנוטרלייף יש מינון כפול, וכך גם במוצר של החברה ההיא הצרפתית שאיני זוכרת את שמה (אם חשוב לך אני יכולה לנסות לברר.
קניתי בזמנו בחנות הטבע בפ"ח, שנמצאת בקניונית הכיכר).
אני מנסה להיזכר אם היתה עוד חברה, אבל זכור לי שסולגאר לא ביניהן (ודוקא לרוב רכשתי מוצרים של סולגאר לכל עניין ודבר).

בכל אופן, נדמה לי שאת הכמוסות כפולות- המינון לקחתי 3 ביום. תארי לך כמה זה ביחס למה שאת לוקחת.

אבל מניסיוני זה לא מספיק רק אומגה 3.
אום_שלום*
הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אום_שלום* »

אבל מניסיוני זה לא מספיק רק אומגה 3.
ספרי מה עוד (מלבד תזונה שזה ברור).
אמא_לביאה*
הצטרפות: 14 אפריל 2005, 09:45
דף אישי: הדף האישי של אמא_לביאה*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אמא_לביאה* »

במסגרת שיטוט ללא לאות באתר הגעתי גם הנה, ואני רוצה לשתף:
הגדולה שלי חוותה תקופה של עצבנות ומתח, ואני לקחתי אותה לטיפול בדיקור.
ואז התפרצה אצלה פריחה אדומה לא יפה על המרפקים והברכיים.
הרופא אבחן כפסוריאזיס. אני לא ממש בטוחה לגמרי - כיוון שלא היתה בדיקת מעבדה,
בכל מקרה נתתי לה לשתות מי כסף - אחרי שכל היתר כולל הממש לא טבעיים לא עזרו.
תוך שלושה ימים היתה בברור הטבה, (היא מהיום הראשון אמרה שיש אבל אני לא ראיתי עד שלושה ימים אחרי - פחות גרד לה כניראה)
ולאחר שבוע וחצי לא נשאר זכר. מקווה שלא יחזור (יותר מחודש כבר)

אם מישהו מעוניין לנסות - מוזמנים לפנות.
הערה: זוהי אינה הודעה שיווקית - אמכור זאת במחיר עלות ללא רווח!!!
יערית*
הצטרפות: 01 אוגוסט 2003, 20:22

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי יערית* »

מה זה מי כסף?
יערית*
הצטרפות: 01 אוגוסט 2003, 20:22

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי יערית* »

מישהו יודע מה ההבדל בין סבוריאה-דרמטיטיס לפסוריאזיס?
עפרה_עדין*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2007, 14:25
דף אישי: הדף האישי של עפרה_עדין*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי עפרה_עדין* »

סבוריאה
נגרמת בשל פגיעה בשכבה החיצונית של העור ע"י מזהם כלשהו. כתוצאה מכך בלוטות החלב מגיבות ביצירה של סבום המכיל רמה גבוהה של חלבון, המוביל לנשירה מוגברת של התאים יוצרי הקרטין - תהליך זה מתבטא ביצירת קשקשים וכן בשומניות יתר של העור. בנוסף לכך רמת חלבון גבוהה יוצרת נטיה גדולה יותר ללקות בזיהומים של שמרים,פטריות ואף חיידקים בעור ,אז חלה החמרה המתבטאת בדרגה קשה יותר של הדלקת העורית.הסבוריאה תופיע כאמור באיזורים בהם ישנו שפע של בלוטות חלב, כלומר בעיקר בקרקפת, בפנים ובמפשעה. אזורים נוספים בהם יכולה להופיע הסבוריאה: בית השחי, אזורי השפם והזקן, תעלת האוזן החיצונית, המצח, קפלי אף, גבות העיניים,מרכז הגב ובין השכמות, מתחת לשדיים, בסיסי העפעפיים, החזה, הטבור, בין קפלי שומן ובין חלקי העכוז.

פסוריאזיס
בניגוד לעור נורמלי שבו האפידרמיס מתחלף אחת לחודש, בעור עם פסוריאזיס התאים יתרבו במהירות והשכבה כולה תתחלף בתוך מספר ימים. התאים החדשים שנוצרים אינם תקינים והם מצטברים על העור בצורת קשקש עבה ודביק. המיקום האופייני ביותר הוא במרפקים, בברכיים ובעור הקרקפת. במקרים קשים יותר של פסוריאזיס מופיעים שטחי עור דומים בחלקי גוף נוספים לעיתים עד כדי כיסוי שטח הגוף כולו. קיימות גם צורות מיוחדות של פסוריאזיס בהן המחלה מופיעה רק בכפות הידיים והרגליים או רק בבתי השחי והמפשעות. אצל תינוקות, הפסוריאזיס יכולה להתבטא לראשונה כדלקת חיתולים קשה שאינה מגיבה לטיפול.

כלומר ההבדל המשמעותי: סבוריאה- ייצור מוגבר של סבום (חלב) עם הרכב חלב לא תקין בו יש יותר חלבון משומן.
פסוריאזיס- ייצור מוגבר של תאי עור לא תקינים.
טליה_אלמתן*
הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי טליה_אלמתן* »

(הפניה לנורית, אבל כמובן שאשמח לתשובה מכל בעל נסיון או ידע)
אנחנו חושבים שיש לשני הבנים שלנו פסוריאזיס (יש לנו במשפחה - סבא ודוד של הילדים).
יצא להם כתם אדמדם קשקשי בגודל טביעת אצבע, ממש מתחת לאגוד - שניהם!
אצל הקטן (בן 4) היה לפני כמה שבועות, מתישהו חלף, לפני כמה ימים ראינו שחזר.
אצל הגדול (בן 6.5) יצא עכשיו, יחד עם הקטן פחות או יותר, שבועיים אחרי שהוא קיבל חיסון טטנוס (ננשך ע"י כלבה משוטטת :-0).
מצד אחד מוזר שלשניהם יצא ביחד - הייתי אומרת שזה אולי משהו מדבק ולא זה, אבל מצד שני שניהם באותו המקום, ככה שזה מעלה את הסבירות ש"זה זה", לא? מה דעתך?
מה זה הביופסיה הזו שצריך לעשות כדי לקבוע? זה עלול להיות לא נעים או כואב לילדים? אני מתלבטת אם להטריח אותם בזה.
שמנו אתמול שמן נבט חיטה של ג'מילה, וראינו למחרת הטבה.
אני שוקלת גם להוריד מוצרי חלב. האם סוכר יכול לעשות שינוי גדול באמת? שניהם ממש "נמלים", וגם ככה נושא כמויות הסוכר אצלנו כל הזמן על הפרק, וקשה לי לחשוב על הגברת החיכוכים על הרקע הזה.
רוב תודות!
סלט_פירות*

טיפול בפסוריאזיס

אם כבר הדף קפץ ל{{}}מה חדש, שואלת - האם פרחי באך יכולים להתאים להקלה וטיפול בפסוריאזיס?
נורית_מאור_שביט*

טיפול בפסוריאזיס

אני לא ניסיתי טיפול ישיר בפרחי באך בפסוריאזיס,
אם כי, נראה לי ששווה לבדוק, הרי פסוריאזיס מושפע מהמון דברים פיזיולוגים/תזונתיים/מנטאלים/סביבתיים וכו',
וטיפול בפרחי באך אף הוא בנוי על אבחון של מכלול פרמטרים לרוב (אני יודעת שלפעמים לוקחים טיפול למשהו נקודתי).

טליה, לא יודעת אם הייתי מטרידה אותם בביופסיה.
לפי מה שהגדרת מדובר במשהו קטנטן ולא מציק, וביופסיה - לפחות כפי שהיתה לפני כמעט 30 שנה (-; - לא מאוד נעימה:
חותכים חתיכה מהעור. אמנם דקה מאוד, ובעיקר את הקשקש, ובכל זאת...

אולי יש היום כבר דרכים אחרות לזהות איזו מחלת עור בדיוק.
יש רופאי עור שרואים ומזהים, אם כי בעניין הזה יכולות להיות כמובן טעויות, כי יש כמה מחלות דומות.

בכל מקרה, לא יודעת באיזו דרך את רוצה לטפל, אני בגישה של לטפל במהות ולא בסימפטום, ואז לא כל כך משנה איך קוראים למחלת העור הזו.
רוב הזמן אני לא מטפלת כלל וכשמציק אני מוצאת מה מקל עלי.
אבל ישנם כאלה שסובלים מאוווווד, וזה לא מספיק להם.

לפי מה שאת מתארת לגבי מלחמות הסוכר אצלכם, לא יודעת אם הייתי מוסיפה במיוחד מלחמות נוספות.
באופן כללי המון סוכר זה לא כל כך מוצלח, ושווה לחפש דרכים לעקוף את העניין, אבל אני לא בעד מלחמות.

שווה לקרוא את הפרק על פסוריאזיס והפרק על קנדידה ב"אנציקלופדיה לרפואה טבעית".
בכלל שווה לקרוא שם גם פרקי יסוד ועוד, ולשמור בבית...

@} @} @}
חשוב לי לציין מאוד ברור, שכל מה שאני כותבת הוא על דעת עצמי, ניסיוני ובחירותיי.
יש לי הרבה רקע של קריאה וניסיון אישי.
אין לי כל רקע רפואי/טיפולי ווט-סואו-אבר!!!!!
@} @} @}
נורית_מאור_שביט*

טיפול בפסוריאזיס

איזה קטע.
אני רואה שיש פה התכתבות של כמה (וגם אני בתוכן) מלפני כמה חודשים בנושא אומגה 3.
אני רואה שכתבתי שזה לא מספיק לבד,
ונזכרתי כרגע ששלושה חודשים אחרי שכתבתי פה מצאתי סוג של אומגה 3 שעזר לי נהדר.
מינון מאוד גבוה, ולוקחים הרבה, לא יקר, ופשוט עובד!!!!

אפשר להשיג ישירות אצל היבואן, ושווה לשמוע את הסיפור האישי שלהם שגרם להם להיכנס לעסק.
הם גרים בשכניה.
הנה האתר שלהם: "אומגה 3 גליל"www.omega3galil.com
טליה_אלמתן*
הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי טליה_אלמתן* »

_שכל מה שאני כותבת הוא על דעת עצמי, ניסיוני ובחירותיי.
יש לי הרבה רקע של קריאה וניסיון אישי._
תבורכי ותודה רבה על הטרחה :)
מאוד דיבר אלי כל מה שאמרת!
נורית_מאור_שביט*

טיפול בפסוריאזיס

בשמחה.
קראתי לרגע במעלה הדף, וראיתי שבעבר כתבתי שם על כמה משחות מצלחות שניסיתי.
אז אני רוצה להגיד שבשנה האחרונה הגיעו לארץ מוצרים רבים משמן עץ הארגן (פתח ב-"א", שווא ב-"ר", קמץ ב-"ג").
אני יודעת שזה גם מין טרנד כזה, שעל כל דבר כותבים "שמן ארגן" או "אובילפיכה" וכאלה, אבל שווה לבדוק.

חוץ מזה, כדאי לשים לב ולבדוק היטב, שיש (בבתי המרקחת, ובקרב מטפלים שונים) המבלבלים בינו לבין אורגנו פראי.
יש הקוראים לו ארגון (פתח ב-"א", שווא ב-"ר", וחולם ב-"ו"), וכל הדמיון הזה יוצר בלבול.
כבר שמעתי שארגן הוא איזדרכת...

בקיצור, כדאי גם את זה לבדוק ולוודא שמקבלים את מה שמחפשים.

<איך מנקדים פה?>
מיקי*
הצטרפות: 31 מאי 2002, 21:02

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי מיקי* »

שלום,
אובחנתי עם פסוראזיס לפני כשבוע. מה שמוזר לי שאני מבינה מההודעות בפורום שזה משתפר בהיריון.
אז אני בתחילת היריון וזה פרץ אצלי ביום בהיר אחד (כנראה בשל מצב חרדה).
האם זה יכול לעבור בהיריון? האם לצפות להחמרה בסוף ההיריון? אני מטפלת בפוטותרפיה ומעונינת גם לשמוע על שיטות טבעיות.
מתחזק_בתזונה*
הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי מתחזק_בתזונה* »

אני סובל שנים רבות מפסוריאזיס. בדרך כלל במרפקים ובברכיים, בחורף מופיע במקומות נוספים, בקיץ משתפר.
לפני מספר חודשים, דווקא עם תחילת הקיץ פרץ הפסוריאזיס אצלי באופן שלא היה מעולם - שכבה עבה בקרקפת, מתחת לזקן, בברכיים, ומקומות על הרגליים והידיים.
החלטתי לפני כמה שבועות לקחת את עצמי בידיים ועשיתי שינוי תזונתי - הורדתי בשר, חלב, ביצים, סוכר, שטויות. לא שותה קפה. לא אוכל גלוטן (30 שנה).
הרכבתי לי דיאטה שלאחר מכן התברר לי שיש לה שם והיא מאד מומלצת: הרבה ירקות ופירות, קטניות ואגוזים, שמן זית. מעט בשר וביצים. חלב עזים ומוחמץ בלבד. ובעיקר - כל השטויות (ממתקים, שתייה קלה, פיצוחים מלוחים וכד').
תוך שבועיים חלה הקלה רבה. חודש לאחר מכן הפסוריאזיס נעלם כמעט לחלוטין. יש עדיין מקומות, מעט יבש וכד', אבל מעולם לא היה שיפור כל-כך משמעותי.
כדי להתחזק יותר (דיאטה רוחנית) הצטרפתי לטיול לקטים (של אופק), בעיקר כדי לראות שאני יכול לאכול ממה שיש בלבד. 3 ימים עם אוכל מהעצים, חיבור לאדמה ולאנשים - היה מאוד משמעותי ומחזק.
אני ממליץ:
  1. לאכול בריא. תחליטו אתם מה זה בריא, אבל עשו זאת בכובד ראש ובאמונה שזה נכון. הדיאטה הנ"ל משאירה הרבה אפשרויות, אבל אי אפשר לאכול כמו חזיר (כלומר, להיות אומניבור, או לאכול הכל). אנחנו אוכלים יותר מידי בשר, יותר מידי סוכר (אורז, פסטה, בצקים, לחמים וכד' זה סוכר במסווה של "פחממות") ופחות מידי מהאדמה (ירוקים, שורשים, גרעינים (ללא גלוטן!), פירות).
  2. אל תוותרו על אוכל לא-בריא - החליטו שהוא לא בשבילכם ופשוט אל תאכלו אותו (קשה!).
  3. קחו חיזוק רוחני / נפשי כלשהו (טיול ליקוט זה רעיון מעולה, אבל בטח יש עוד אפשרויות).
  4. אל תהיו טוטאליים - אם מידי כמה זמן (כמה ימים לפחות!) בא לכם משהו לא-בריא - לא נורא! איכלו אבל מעט. העיקר שתרגישו טוב עם השינוי בתזונה.
  5. מסתבר שהפסוריאזיס לא צריך ים המלח, לא צריך משחות עם סטרואידים - הוא צריך התייחסות הוגנת לגופנו.
נ.ב. הא, וגם ירדתי כבר כמה ק"ג, ואשמח לרדת עוד 5-6 ק"ג עודפים. אני מרגיש יותר קליל ואפילו מחייך יותר.
<חיוך רחב לכולם>
אפרת*
הצטרפות: 08 יולי 2003, 12:18

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אפרת* »

מיקי שלום,
אצלי הפסוריאזיס מתחזק בהריון והשיא מגיע בשבועות לאחר הלידה. כדי לא לסכן את התינוקות משתמשת במשחה טבעית בשם סטופואזיס של חברת נטע. לפסוריאזיס בראש
אני מורחת שמן זית על הקרקפת, משאירה חצי שעה ואז חופפת בשמפו מחומרים טבעיים.
פסוריאזיס יכול לנבוע או להתחזק גם מחסרים תזונתיים (אבץ, אומגה 3 ועוד) אז כדאי לבדוק שלא חסר לך כלום בעיקר אם את בהריון.
אלמונית_מיניקה*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אלמונית_מיניקה* »

התחיל לי משהו שנראה ממש כמו פסוריאזיס (לא נבדקתי אצל רופאה) כמה חודשים אחרי הלידה, ומיד התחיל להחמיר.
התזונה שלי די טובה, אין הרבה מה להוסיף או להוריד.

מתוך אינטואיציה ואמונה בסגולות של חלב אם, ניסיתי למרוח את חלב האם שאני מייצרת על המרפקים ועל הקרקפת (מגרד לי מאוד באזור התחתון שלה). אני מורחת כמה פעמים ביום ורואה שיפור משמעותי ומתמשך! חיפשתי בגוגל אם יש קשר בין חלב אם לפסוריאזיס או אם זה טיפול מוכר, ומצאתי שיש תכשירים שעשויים מחלב נאקה, שאמור להיות די דומה לחלב אם. בקיצור, אולי יש פה קשר.

אז לכל אלו שיש להן פסוריאזיס אחרי לידות (ואני רואה שיש פה לא מעט כאלו): נסו למרוח חלב אם על האזורים הפגועים! אם זה עוזר, אולי אפשר להתחיל לתת מעט חלב גם לחברים וחברות שסובלים/ות מזה. אני משתמשת בחלב מאוד טרי, אני לא יודעת אם הקפוא יועיל גם הוא.

אשמח לשמוע אם מישהי ניסתה את זה או שמעה על משהו דומה.
אשת_איש*
הצטרפות: 31 מאי 2005, 23:47

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אשת_איש* »

האם פסוריאזיס יכול להופיע כנקודה בודדת על הזרוע?בכל אופן ,אני בת 36 ויש לי כזאת "שלולית" וורדרדה ומגרדת על היד ,בכותר של קרוב ל-1 ס"מ...זה התחיל כנקודה מגרדת ועם הזמן (שבועיים) גדל.ממש מוזר.ככה באמצע החיים ועם כל המודעות שלי לגוף.ולרוח.מה שבטוח-יצאתי מהאיזון בזמן האחרון וקיים קשר בטוח בין זה להופעת הנגע המגרד הזה.כותבת בעיקר כטיפול עצמי ....וגם מקווה לקבל תשובות מיודעי \ות דבר ובעלי \ות ניסיון.לא אתנגד לקבל תמיכה ועזרה :-)
הילה_גביש*
הצטרפות: 10 מרץ 2007, 21:04
דף אישי: הדף האישי של הילה_גביש*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי הילה_גביש* »

לפי הידוע לי פסוריאזיס לא מגרד. אולי זו פיטריה? או אטופיק דרמטיטיס/ סבוריאה..
הילה_גביש*
הצטרפות: 10 מרץ 2007, 21:04
דף אישי: הדף האישי של הילה_גביש*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי הילה_גביש* »

בן זוגי (שיש לו פסוריאזיס) אומר שאם את מגרדת וניהיית לך על זה קליפה לבנה מיד זה כנראה פסוריאזיס...
מ.י.ס*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי מ.י.ס* »

לאלמונית מניקה, גם אני בימים האחרונים מורחת את החלב שלי על הפסוריאזיס ומרגישה הקלה, אולי עלינו כאן על משהו חדש ???
הלוואי שזה ימשיך לעזור.
נורית_מאור_שביט*

טיפול בפסוריאזיס

כחולת פסוריאזיס ותיקה, ראיתי שבהריונות היתה הקלה משמעותית ואחרי הלידות היתה התפרצות אדירה.
לפני כעשרה חודשים התחלתי להשתמש (בעיקר לבלוע, ולעיתים נדירות ויבשות גם לפוצץ כמוסה ולמרוח) ב אומגה 3 מהמרווה המרושתת וכמעט כל הגוף שלי נקי מפסוריאזיס.

גילוי נאות - אני גם מוכרת את זה....
אבל העובדה הזו לא סותרת את האמת, שהפסוריאזיס הולך ונעלם.
וזה תענוג גדול (-:

הילה יקירה - שכחתי בכלל שלזוגך יש....
סלט_פירות*

טיפול בפסוריאזיס

אומגה 3 מהמרווה המרושתת
מה זה?
לא מזמן התחלתי לקחת אומגה 3 בעצת הנטורפת שלי. אני מחכה לתוצאות (שלושה חודשים אחרי לידה. התפרצות, בדיוק כמו שתארת).
איילת_מושל*
הצטרפות: 12 פברואר 2008, 22:43
דף אישי: הדף האישי של איילת_מושל*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי איילת_מושל* »

שמן המפ בלקיחה פנימית וגם כחלק מפורמולה למריחה בשילוב שמנים אתריים מאוד יכולים לעזור- כמובן בשילוב עם תזונה מתאימה. פרטים נוספים וייעוץ חינם אפשר דרך המיל- [email protected]
הרבה בריאות לכולם
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שלום לכולם,

בגיל 15 היה לי פסוריאזיס.... רופאים בארץ טיפלו עם כל מיני משחות... הורו לעטוף בשקיות ניילון.. אבל זה עזר כמו כוסות רוח.
ראיתי רופא בפריז שנתן לי 3 מוצרים: נוזל לניקוי השטח, משחה ותרסיס.... תוך שבוע ימים נעלם לי הכל לכל החיים.

כעת חזרה התופעה עקב כדורים שקיבלתי לאחר סרטן....
אני מנסה להיזכר בשמות של המוצרים ואין לי מושג.

מישהו מזדהה עם מה שכתבתי ואולי קיבל או יודע על אילו 3 מוצרים מדובר?

אשמח לשמוע מכם.
תודה ושנה טובה.
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

היי

לא מזמן פגשתי בחור שידוע לי שהיה סובל מהמחלה, והבנתי שהוא טס לחו"ל והביא משם איזה תערובת של צמחים ותוך כחודש של טיפול זה עזר לו באופן מדהים.
הוא טוען שפעם ראשונה שהוא השתמש במשהו טבעי שממש עזר לו, ושבעיקרון התערובת הזו נועדה לחיזוק המערכת החיסונית של הגוף אבל זה עזר לו לפסוריאזיס ולעוד בעיה שהייתה לו במערכת העיקול שנעלמה לגמרי :)

אם מישהו רוצה יותר פרטים תשלחו לי למייל ואני יעביר את זה אליו או לשכן שלי שטס איתו אולי הם יוכלו לעזור ;)

hezi r@yahoo.com
שי_האופה*
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי שי_האופה* »

שלום רב
אני מייצרת סבון טבעי משמנים,
מוזמנת לפנות אלי בדףהבית שלי או במייל
[email protected]
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

לחברת DESERTSPA יש סבונים מחלב נאקות גם מוצקים וגם נוזליים שלפי דעתי הם היחידים בשוק , עובדים ממש טוב על העור. הבעיה שהם רק מייצאים וצריך ליצור קשר במייל. יש להם גם קרם מדהים להקלה בפסוריאזיס טוב מכל מה שניסיתי עד כה !!!
זה הכתובת שלהם :
[email protected]
www.desertspa.biz
עובר_פה_במקרה*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי עובר_פה_במקרה* »

הי לכם.
כמה מילים לפי הידע שלי : אף אחד לא ממש יודע מאין מגיע הפסוריאזיס, אף אחד לא ממש יודע מה התרופה למחלה הזו.
כן יודעים אנשים כיצד להקל ומעט לסייע במקרי התפרצות.
אך החלמה מלאה אין. הלוואי שהייתה.
בכל מקרה, סבון טבעי המכיל בוץ שחור מים המלח יחד עם שמנים אתרים יכולים בהחלט להוריד רמות גרד אצל סובלים מפסוריאזיס.
סבון כזה תוכלו למצוא אצל :
www.avianaturalsoap.com
האתר עולה באנגלית אך תוכלו להחליף לעברית.
אנשים מעידים כי הסבון הזה הוריד ברמת הגרד אצלם.
רפואה שלמה לכולם.
סלט_פירות*

טיפול בפסוריאזיס

עדכון ממני, כי כתבתי פה בעבר.
החלפתי מטפלת, ועכשיו אני הולכת לנטורפתית הוליסטית/רפלקסולוגית/הומאופתית. (כל אלה באישה אחת. נדירה. והלוואי ויכלתי להמליץ פה עליה לכל אחד, אבל אני בקנדה...).
התחלתי טיפול תזונתי והומאופתי. שינוי התזונה הוא על בסיס סוג דם עם הגבלות רבות. בעקרון אני כמעט ולא צורכת דגנים (רק קמוט ולפעמים כוסמין), לא מוצרי חלב (גבינת עזים מדי פעם, לא יותר מזה), לא אגוזים, לא סוכר, כן הרבה פירות וירקות ושאר מזונות שמותר לפי סוג הדם. (אני A+ אז אסור לי בקר ופירות ים. כן עוף אבל רק אורגני או בלי אנטיביוטיקה והורמונים. ללא תפו"א, עגבניות ופלפלים. ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכרת).
כמה סוגי הומאופתיה בטיפות, וכמה כדורים לאיזון הסוכר, ספירולינה וויטמין B (קומפלקס).

אחרי שלושה חודשים התחלתי לראות שיפור.
מעט אח"כ קיבלתי את הברכיים שלי בחזרה!! (ולא, אני לא בהריון. וכן, עדיין מניקה. אבל היתה התפרצות אחרי הלידה (לפני שנה וחודש), ובהחלט היה הרבה מה לשפר).).
אמנם יש עוד על מה לעבוד, הרגליים לא לגמרי חלקות, יש עוד התקלפויות בקרקפת (זה משהו שהיה לי הרבה לפני ההתפרצות במקומות אחרים. יתכן וזה לא פסוריאסיס, ואני בטוחה שבגלל שזה שם כל כך הרבה שנים, לוקח לגוף יותר זמן לטפל בזה), אז אני ממשיכה במלוא העוצמה.
אה, וגם ירדתי 6.5 קילו, שזה נפלא.

בריאות לכולם!! @}
מלכה*
הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 13:06

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי מלכה* »

אני מהמחלה 8 שנים נסיתי הכול ומה שהכי עזר זה ההקרנות במכונת uv זה עושה פלאים בגוף מילה מנסיון אני אומר במיוחד למי שרוצה קוביות בבטן ושהיה לו גוף חלק לא כדי לעשות פעילות גופנית אים לא מטפלים במחלה המכון ניקרא פותתרפייה באסותא אני יודע שיש באשדוד ותל אביב בהצלחה למי שהולך והכי חשוב לאכול בריא
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

היי לכולם, אשמח לעצות!
אובחנתי כחולת פסוריאזיס לפני כעשר שנים, כנראה שבזמנו זה התפרץ אצלי על רקע נפי (גרתי בחו"ל שנה), ועכשיו מזה שבועיים המחלה התפרצה שוב.
לרוע מלי אני לא ברץ, כך שהיתי צריכה לשלם לרופא עור בשוויץ 70 פרנק, מקווה שהביטוח שלי יכסה ת זה, אבל מה שיותר מטריד אותי זה ההתפרצות המחודשת הזאת - למרות שלכל אורך החורף השנה וקצת גם שנה שעברה הופיעו אצלי נקודות אדומות מעטות על הגוף, לפעמים על הישבן, לפעמים אחת על הבטן או בקפלי החזה, עכשיו אני מכוסה בנקודות כאלה על כל הבטן ועל הגב, ועל המרפקיםשנורא מגרדים, ובזרועות, בעיקר העליונות.
רציתי לדעת מה אתם יודעים על הנושא,אילו תרופות הכי יעילות לדעתכם ונסיונכם, ואיזה בדיקות אתם מכירים שניתן להעזר בהם לאבחן דברים אחרים שיכולים לגרום לבעיה - קראתי שחוסר בפירוק נכון של חלבונים יכול לגרום לכך, או למשל שקנדידה יכולה לגרום לזה גם, וניתןלאבחןאותה בדגימת צואה, למרות שאני שמעתי על בדיקת דם לאבחון קנדידה. ועוד דברים - למשל - לפני כחודש טופלתי באנטיביוטיקה חזקה נגד דלקת שקדים, ברצף, פעמיים (כי האנטיביוטיקה ה-1 לא עזרה לי והדלקת חזרה), האם יתכן שזה נגרם עקב תופעות הלוואי של התרופות? או בגלל הרעלנים של החיידקי?
ואיך אפשר אם בכלל, לעלות על הגורם, כדי לאבחן ולטפל בהתאם? אני לא רוצה לקחת סתם תרופות ומשחות סטרואידליות שיתכן שיקלו עליי אך המחלה שוב תתפרץ מתישהו (רק עצם המחשבה על זה מלחיצה כבר), או להשאר תמיד עם איזו נקודה אדומה חלושה שתמיד תזכיר לי שזה עלול להתפרץ שוב.
אה, ואני ערה לקטע של הלחץ הנפשי, פשוט רציתי לבדוק ולשלול קודם את הגורמים האחרים שהזכרתי, כי הלחץ הנפשי הוא הקשה ביותר לטיפול...
לחץ תמיד יהיה, במיוחד במדינה שלנו, לא חסר...
אגב, קראתי את כל ההודעות כאן, אבל אפשר ללכת לאיבוד עם כל העצות - היתי שמחה לקבל עצה אחת חשובה, הרי לא אוכל לנסות גם את הפוטותרפיה, גם את הניקויים, גם את השמנים השונים בבת אחת. ומה זה מי כסף? מישהו יודע?
על פוטותרפיה שמעתי שיש לזה סיכונים כמו סרטן למשל. אומגה 3 נראה לי פתרון חלוש למדי. לגבי ויטמינים - אני לא יודעת איזה חסרים לי כי הרופאת משפחה מסרבת לעשות לי בדיקה (כנראה יקר לקופה). שמן ארגן - לא מאמינה, וקלנדולה- לא יודעת... אני קצת סקפטית בכל הנוגע לרפואה טבעית ובמיוחד לדיקור סיני. אבל אני רוצה שזה יעלם, במיוחד הגרוד המטריד הזה שגורם לי להתעורר בלילות! אני משתזפת כבר 3 ימים ברתף אבל זה לא עוזר. וגם הקרקפת מאוד מגרדת.
עצות!!!!
ימים_יגידו*
הצטרפות: 10 נובמבר 2008, 20:21

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי ימים_יגידו* »

שלום אלמונית.
בגדול כל המשחות/ תרופות שיש לרפואה הקונבנציונלית הם עוזרות לתווך הקצר. הם מכניסות את המחלה לתוך הגוף וכך אחרי כמה זמן המחלה פורצת שוב.
אז העצה הראשונה שלי היא שלא תיקחי שום משחה או תרופה כזאת כי את הרי רוצה להוציא את המחלה ממך ולא להכניס אותה פנימה.
אין לי מושג אם יש סיכון בפוטותרפיה אבל בכל מקרה זה רק בשביל להקל את התסמינים וזה גם לא מרפא.
אם את באמת רוצה להתנקות (הפסוריאזיס זה הצטברות של רעלים בדם שהגוף מנסה לשחרר דרך העור)
את צריכה להתחיל בתהליך רציני של תזונה (להתחיל בניקוי רציני של בגדול לאכול רק אוכל חי) לא לאכול עגבניות, חצילים ופלפלים ירוקים. לשתות הרבה לימון (כוס מים עם לימון סחוט פעם פעמיים ביום)
לעשות כל יום מקלחת קרה, שטיפת מעיים גם יכולה להועיל
והכי חשוב להתבונן פנימה ולראות איך את משנה דפוסים התנהגותיים נפשיים שגם גורמים לרעלים להצטבר בגוף.
העצה הכי חשובה שלי היא להסתכל על הפסוריאזיס כהזמנה להתנקות והתחדשות ולא כאל מחלה.
צריך להבין שזה תהליך ארוך ואין תרופות קסם. לא ברפואה הקונבנציונלית ולא ברפואה הטבעית.
רפואה שלמה
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

תודה!
בינתיים אני משתמשת במשחות שהרופא כאן נתן, הצטיידתי גם בכל מני שפואים וקרמים טבעיים שאתחיל לנסות אחרי שאסיים עפ המשחות, שזה בעוד ימים ספורים, כי גם ככה הם הולכים להגמר לי. כשאחזור לארץ אני מתכוונת ללכת לים המלח. גם בפעם שעברה שזה התפרץ, הספיקה לי פעם אחת להיות בים המלח, וזה חלף לגמרי.
מיש הושמע על "בית טבע בריאות" או מעבדות ד"ר בן סימון,?
מכיוון שאין לי כסף מיותר, אשמח ללכת למטפל או לקנות מוצרים שמישהו כבר התנסה בהם... ולא לבזבז אותו על נוכלים למיניהם שלא חסרים...:(
נקופנדה_73*
הצטרפות: 17 יולי 2012, 02:25
דף אישי: הדף האישי של נקופנדה_73*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי נקופנדה_73* »

אני והפסוריאזיס שלי (כבר לא שלי)
אצלנו במשפחה יש פסוריאזיס (או נטיה ל) מאבא שלי.
אני ואחי הגדול חטפנו בגיל צעיר (20-24) את התיפרחת הראשונה. שנינו הלכנו לרופא, שנינו "דוגמנו" לצורך ביופסיה. שנינו קיבלנו אותה הערכה.
אחי בחר לקחת את המשחה המקורטזת שהרופא רשם, אני בחרתי להקשיב לגוף.
אחי עד היום סובל ממנה . אצלי היא מסרבת להגיע אחרי שגירשתי אותה בעדינות מגופי.
איך שיכנעתי אותה שהכי טוב לה לעבור לגור במקום אחר?
אחרי האבחנה, ניכנסתי לאינטרנט (הדי מוגבל של אז) , ישבתי בסיפריות מדעיות ועשיתי מחקר מקיף.
אני לא ממש זוכרת את הכל אבל מה שעשיתי היה כך.
החלטתי שאני לא זקוקה לה.
האמנתי בלב שלם שמה שאני הולכת לעשות ישלח את התופעה לעולם שכולו טוב.
נטלתי סלניום כתוסף מזון, הרבה מעל המינון המומלץ (כיוון שחישבתי את הכמות המותרת לק"ג) וכיוון שהוא רעיל הקשבתי לכל רעש של סימני הרעלה (שלא הגיעו).
נטלתי ויטמין E חיצונית ופנימית.
מים ובוץ מ-ים המלח (מועשרי סלניום) נמרחו על האזור הפגוע, אחרי כמה זמן (לא זוכרת במדויק אבל נדמה לי משהו כמו רבע שעה עד חצי) שטיפה במים ופיצוץ קפסולת ויטמין E נוזלי על האזור ועיסוי עדין להחדרת הויטמין.
אני זוכרת גם משהו עם שמן אתרי כל שהוא , באמבטיה ואולי אפילו עיסוי עם שמן בסיס אחר.
אני גם זוכרת הימנעות ממזון מסויים לתקופה, אני לא זוכרת בדיוק ממה.
ככה בערך חצי שנה (תוסף סילניום בנטילה פומית- רק 3 חודשים).
אבל הכי חשוב הוא שידעתי שהגוף שלי יודע לעשות את העבודה לבד. אני רק צריכה לאפשר לו.
כיבדתי את גאונותו, הוא כיבד את רצוני.

20 שנה מאז גב' פסוריאזיס עדיין נעלבת ושומרת לי טינה ומרחק.

אני רק מזכירה, שכל אחד יכול לטפל בעצמו ואפשר לגוף לתקן, אבל חייבים לדעת את המיגבלות של כל גוף. לא כל מה שבריא , בריא במינונים גבוהים, לא כל מה שבריא לאחד טוב לשני. ואדם צריך לדעת את מגבלות גופו.
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

אני הרב גבריאל טוען כי יש לי תרופה למחלה זו ואני מבקש אל תאמינו לי תבדקו אותי אני מחפש רק ואך ורק מישהו רציני ובעל יכולת לבדוק את התרופה לשתייה דווקא למאה איש לא פחות 050 5958659
פלונית_פצועה*
הצטרפות: 20 אוגוסט 2013, 21:48

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי פלונית_פצועה* »

שלום חבריה , מי מעיר/ שמע /התנסה עם המי כסף של אילן רז?
אלמונית*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2001, 09:06

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אלמונית* »

שלום לכולם !
אשמח לקבל עצות .
סובלת מפסוריאזיס בתוספת דלקת פרקים (עיוות בפרקים של האצבעות והרגליים).הקרקפת שלי מלאה בפסוריאזיס ולאחרונה בגלל שינוי קיצוני בתזונה (רוב האוכל מתבסס על ירקות נבטים סלטים ירוקים ללא לחם וגבינות והפרדה בין חלבונים לפחממות) וניקוי רעלים בגוף והפסקת התרופה מטוטרקסט כתוצאה הפצעים התפשטו בכול הקרקפת הפנים ונקודות קטנות בחלקי גוף. לוקחת תוספי תזונה כמו אבץ מגנזיום ויטמין C אומגה 3 ברזל וניקוזית לניקוי הכבד.
מחפשת שמן או משחה טבעית שיכולה להרגיע או להעלים את הפצעים בפנים והקרקפת או כול המלצה שיכולה לעזור.בנוסף האם שמן אורגנו פראי יכול לעזור להתנקות.
תודה מראש.
אפרת_מירושלים*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אפרת_מירושלים* »

אני סובלת מפסוריאזיס מגיל 4, כלומר למעלה מחמשים שנה. מניסיוני המחלה מחמירה בחורף ומוקלת בקיץ בעיקר בשהיה בים (עדיף ים המלח, אך גם ים התיכון עוזר)
מומלץ להתקלח כמה שפחות ולהיות כמה שיותר במי ים. אם יש אפשרות לנסוע לים המלח פעם בשבוע יש תקופות שזה עובר לחלוטין ונרגע לשנה ויותר! להרגשתי הים והבוץ משפרים את המצב ואילו בריכת הגופרית נותנת הרגעה לשרירים, אך בשל החום המופרז של המום מחמירה את המצב. מנה דעתכם?בכלל עדיף מקלחות פושרות, במידת האפשר. והכי חשוב להיות רגועים! לי אישית עוזרת האמונה. כאשר קבלתי את ישוע לפני חמש-עשרה שנים לא שמעתי מהמחלה למעלה משנה. מה לעשות והחיים שלנו תמיד לחוצים מדי? חשוב מאוד לקחת פסק זמן לקרוא בכתובים ולהתפלל!
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

היי אני סובל מהמחלה מעל לחמש שנים ואין דבר שלא עשיתי ולא נסיתי מהגרוע לטוב הייתה תקופה אחת שזה התפרץ ללי בצורה מחרידה ומפחידה שזה השפיע עליי מבחינת עבודה חברים בת זוג פשוט הרגשתי בודד ועד היום אני לא יודע מה לעשות בבקשה אם אפשר המלצות אני אשמח
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

פלוני, מה ניסיתי? האם ניסית הומאופתיה קלאסית? תוצאות מדהימות ...
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

שלום, ברצוני לדעת האם יש סכנה לעבור הקרנות במכונים לטיפול בפסוראיזיס במהלך הריון? האם ההקרנות מסכנות את העובר?
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

שלום, אני סובלת מפסוריאזיס למעלה מ 3שנים(אני בת 65 בילדותי סבלתי מאד מקשקשים רק אז לא ידעו לאבחן)רופא עור אבחן אצלי 4 סוגי פסוריאזיס. פנימי חצוני פרקים וצפרניים. בקיצור אין איבר בגופי ללא פסוריאזיס.הגירו ד בכל חלקי גופי מטריף אותי. אני יומיים עם חום גבהה.שאלתי היא האם יתכן שגרמתי לעצמי זיהום כתוצאה מהגירודים ואו שזה תופעת לוואי של הפסוריאזים?(כשאני עם חום גבהה אני לא מתגרדת כשהחום יורד הגירוד חוזר ובגדול)אודה לתשובתכם
.
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

מי כסף
עשרים שנה עם סבוריאה שהתחילה מסביב לאף. והגיעה לאחרי האוזניים קרקפת מצח.
כלום לא עזר באמת. משחות הועילו ליומיים.
ניסיתי מי כסף, כוס כל בוקר, אחרי שבוע שינוי משמעותי. לא נעלם. ירידה של מחצית משטח ועוצמת האדמומיות.
אחרי עוד שבוע עוד צמצום שטח האודם והעומק והגירוד. העור נעשה דומה במרקמו לעור של הלחי.
עוד שבוע שימוש (חצי כוס ליום) נעלם כמעט לחלוטין!
מאחר ואני סקפטי מנסה לשייך את זה לשינוי מזג האוויר אבל מעלם לא חל שינוי עד כה. ולכן אין לי ברירה אלא להאמין שזה מי הכסף
קיבלתי המלצה ממישהי שזה עזר גם לה לסבוריאה. לא האמנתי. אבל ניסיתי.
וזה עובד לי.
נסו.
לתחושתי זה גם יתאים להחלקת פסוריאזיס.
חפשו בגוגל איפה קונים. זה נעשה בבית. לא מסחרי.
כ60 ש״ח לבקבוק גדול שמספיק לשבועיים.
עדכנו אם עזר גם לכם. ( לא לכולם נעלם לחלוטין. לממליצה שהציעה לי זה הוריד מחצית מהאודם)
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

למי שיש פסוריאזיס לשפשף לימון על הפצעים 3 פעמים ביום או יותר תוך 3 ימים הכל נעלם.
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

שמי אולגה (לא פלונית אלמונית)אחרי 5 שני של טיפולים מישהי אמרה לי לשפשף את הפצעים עם לימון אני עושה את זה יומיים וזה כמעט נעלם פלא פלאים הודו לה׳ כי טוב כי לעולם חסדו.מי שרוצה פרטים שיתקשר אלי 0525222373.חובה לפרסם.
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

שמי יעקב. הפסוריאזיס הופיע אצלי בתחילה כנקודות אדומות על העור כמאין עקיצות יתוש ולאחר זמו הפכו לעור יבש. כאשר ראיתי מזה חודש חודשיים שהעקיצות לא נעלמות אלה מתרבות הלכתי לרופא שבהרף עין פסק - פסוריאזיס. היתה לי הרגשה לא טובה,רצתי לאינטרנט וקראתי חומר. הרגשתי הפכה לעוד יותר לא טובה. חשכו עיני וליבי כבה, אלוהים, אני חולה במחלה חשוכת מרפא שכתוב עליה שחורות. לאחר יום יומים שנשימתי חזרה אלי ומוחי נהיה צלול פניתי למטפלת הסינית שלי (שאותה אני מחליף ברופא בעת מחלה) והיא ברוב חסדה איבחנה, דקרה ונתנה לי פורמולה של צמחים לקחת מדי יום. לאחר מספר שבועות הפצעים נעלמו כלא היו ואני מקווה שלא יחזרו. כל המעוניין בפרטים שלה אני אשמח לשתף
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

שלום הציעו לי להשתמש במשחה על בסיס חלב נאקות האם משהו שמע על כך או התנסה? אשמח לתגובה
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

שווה לנסות מוח 1, לא רוצה להמליץ כפרסומת, כדאי לחפש ברשת.
חנה*
הצטרפות: 12 נובמבר 2003, 00:43

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי חנה* »

מה העלות של המי כסף ? והכן ניתן להשיג
חנה*
הצטרפות: 12 נובמבר 2003, 00:43

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי חנה* »

אשמח לשמוע על טיפול במי כסף ...דחוף..תודה
מטופל_בפסוריאזיס*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי מטופל_בפסוריאזיס* »

כדי לרפא פסוריאזיס, חשוב להבין שיש בסיס רגשי לבעיה... אפשר לשים משחות כל החיים, כל היום, מי כסף, לימון, שינוי תזונה, טבעי, לא טבעי, וסיכוי טוב שנראה שיפור, במקרים מסוימים אולי תהיה גם החלמה שנראית מלאה, אבל בד"כ זה יחזור או לא יעבור לגמרי, כי הבסיס של הבעיה עדיין לא נפתר... אצלי זה התחיל מבגידה, לא מהבגידה עצמה, אלא מהעובדה שלא היה לי האומץ לשתף אף אחד במעשה. השארתי סוד, במקרה שלי התחושה הייתה אשמה, וכיוון שסגרתי את זה עמוק בפנים, זה גם פרץ במקום עמוק, באיבר מין. התחיל כחצ'קון שגדל לממדים יותר מדי גדולים. שיפרתי תזונה, שמתי משחות של הרופאים, אבל לא הרבה השתנה. הלך וחזר, בהתחלה לא קישרתי, הגעתי לטיפולים בשיטה שנקראת אייפק, שם מדברים עם התת מודע שלי ועם המודע. מוציאים ממני דברים. זה לקח זמן כי הייתי מאוד סגור, פחדתי אפילו את המטפל לשתף, אבל בסוף אין ברירה, כי התת מודע מספר את האמת... הבנתי שלחיות עם התחושות הפנימיות זה לא הדרך, אז סיפרתי, לחברים סביבי כדי להפסיק את המשחק שאני הבן אדם המושלם, סיפרתי לבת זוג כדי להפסיק את המשחק שאני הבן זוג המושלם. זה היה קשה בהתחלה, להיות כנה כשפוגעים באנשים זה לא דבר קל ויש השלכות, חוסר אמון, פחד, אבל לפחות הכנות ותחושת האמת חוזרת. שמתי לב לשיפור מאוד משמעותי כמה ימים אחרי. ביום שסיפרתי היה החמרה רצינית, מלא רגשות צפו, אבל התחלתי להשלים עם המצב, נתתי לרגשות לצאת, בכיתי, פחדתי, והוצאתי הרבה ממה שהיה כלוא שם... הייתי צריך לעשות ריברסינג (נשימה אגרסיבית) כדי להוציא את הרגשות כי לבד לא הצלחתי. השיפור הפך להיות עצום, מרמת חומרה של 9 בסולם של 1-10, ירדתי לרמת חומרה של 1.5, כמעט ועבר עם סימנים קטנים, שכרגע מזכירים לי כל הזמן שיש לי עוד דרך, להמשיך לשתף, להמשיך להיות כנה... הלכתי ללמוד את השיטה ואם יש משהו שאני רואה, היא שמחלות או סימנים שפורצים על הגוף שלנו מבפנים ומבחוץ, מאותתים לנו גם על דרך התפתחות שאנחנו חייבים לעבור... לנסות לפתור בעיה כמו פסוריאזיס עם משחות ומזון וללא עבודה פנימית, היא מעין עבודה בעיניים. עלינו להתפתח כדי לשנות. עלינו ללמוד על עצמנו ולא להפסיק לנסות לשנות ולהשתנות... בין אם זה כעס, עצב, אשמה, פחד, תסכול, קנאה, תקיעות של המחשבה, בדידות, טינה ועוד, כשמשהו נשאר בפנים, הוא תקוע. והוא פורץ בכוח. עד שנלמד להוציא אותו מהפה ולהשתמש בפה שלנו כדי להוציא את הרגשות ואת התחושות שאנחנו חווים ולהתמודד איתם, אז יוכל הגוף להפסיק לשמור את הרעילות והחום בתוך הגוף ולהוציא אותו כפצעים... גם ברפואה הסינית לומדים הרבה שפצעים הם חלק מחום ורעילות, אז אפשר לעשות ספורט, להפסיק לעשן, לאכול מזון בסיסי יותר מאשר חומצי, לשים משחות, קרמים, טבעיים או לא, אך יש עבודה פנימית, ופסוריאזיס לפחות במקרה שלי ובמקרים רבים שראיתי על אחרים, מסמל על דרך התפתחות לא פשוטה שצריך להתמודד איתה. בהצלחה לכולו.
צליל*
הצטרפות: 09 מרץ 2006, 00:04

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי צליל* »

שלום לכולם!
טוב לגלות את הפורום הזה :)
אני גם חיפשתי הרבה זמן משהו שיעזור לי לפסוריאזיס. בעלי היה מטופל באיזה מוצר שעזר לו לסבוריאה בפנים והמליץ לי לנסות את המוצר שיש לחברה ל"בעיה שלנו"
זה ג'ל שנראה כמו גרבר (תשמחו לשמוע שזה טבעי) והשימוש בו לא הכי קליל- מורחים 3 פעמים בשבוע, משאירים כשעה על העור והעור ממש מתחמם. אבל אני חייבת להגיד שזה ממש ממש עוזר- פחות מגרד וכבר לא נראה כמעט!!! והעור מרגיש טוב:)
אני ממש מרוצה וממליצה.
קוראים לזה "פסורי סילק ג'ל טבעי טיפולי לעור מתקלף" תבדקו באינטרנט.

אה ולבעלי זה העלים לגמרי את הסבוריאה שהתחילה לרדת לכיוון העיניים וסתמה לו את ארובות הדמעות או משהו כזה.. והוא היה על סף ניתוח.
מומלץ מומלץ! מקווה שיעזור לעוד אנשים
יוני*
הצטרפות: 03 אוגוסט 2005, 05:23

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי יוני* »

גם פוטו תרפיה עוזר לחולי פסוריאזיס
https://www.telepharma.co.il/parm/evr/psvriazis.html
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

פסוריאזיס הרס לי את כל הביטחון העצמי כל פעם שאני מכירה משהוא אני מפסיקה עם הקשר כי אני לא רוצה להגיע ל שלב שצריך להוריד את הבגדים ואז הוא יגעל ממני מה עושים שזה יעבור
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”