טיפול הומיאופתי
טיפול הומיאופתי
הדיון בהומאופתיה הועבר מ בעיות אלרגיה
האתר של העמותה הבנלאומית להומאופטיה I.S
האתר נותן את האפשרות לשאול שאלות, ללמוד ולהבין את הרעיונות של ההומאופטיה.
באתר מוצגת התפיסה של ההומאופטיה את החיים וכן גם מידע פרקטי על אופן הטיפול בחולים.
ניתן לפנות אל ההומאופטים הרשומים מומלצים ע"י העמותה , לכולם ניסיון רב והבנה פילוסופית עמוקה.
האתר של האגודה להומיאופתיה קלאסית
לרשימת מטפלים מורשים לפי מקום מגוריהם
האתר של העמותה הבנלאומית להומאופטיה I.S
האתר נותן את האפשרות לשאול שאלות, ללמוד ולהבין את הרעיונות של ההומאופטיה.
באתר מוצגת התפיסה של ההומאופטיה את החיים וכן גם מידע פרקטי על אופן הטיפול בחולים.
ניתן לפנות אל ההומאופטים הרשומים מומלצים ע"י העמותה , לכולם ניסיון רב והבנה פילוסופית עמוקה.
טיפול הומיאופתי
אני נוכחתי בכמה הצלחות יפות של הומאופתיה, לא רק בעניני אלרגיות. לא שאני מומחית להומאופתיה אבל נראה לי שאפשר פחות או יותר לומר שהומאופתיה מסתכלת על מכלול המאפינים של האדם, (כלומר: גם פיזולוגיים וגם נפשיים, גם מה שנראה קשור לסימפטום עליו מתלוננים וגם מה שלא), מזהה "יציאה מאיזון" (וזו יכולה להיות שונה עבור שני אנשים שסובלים לכאורה מאותו סימפטום עצמו) ונותנת תרופה מתאימה להפרת האיזון - שבהומאופתיה פרושו "תרופה שאם תינתן לאדם בריא, תחולל אצלו את אותם סימפטומים הקיימים אצל החולה שלפנינו".
הסיבה בגללה הרפואה הקונבנציונלית לא יודעת איך ללעוס את ההומאופתיה היא שהתרופות ההומ' מדוללות במידה כזו, שבבדיקת מעבדה לא מגלים אפילו שרידים של החומר המקורי ממנו הוכנה התרופה.
ולמה אני נואמת את כל הנאום הזה? כי לפני עשור או יותר התפרסם בnature (נדמה לי, בכ"א אחד העיתונים המכובדים) מחקר בשם "מים זוכרים" שעשו על תרופה הומאופתית שקשורה לאלרגיות. (אם אני לא טועה המחקר בוצע ע"י צבי בנטוויץ מ"קפלן"), והתרופה ניתנה לתרביות רקמה במבחנות, לא לבני אדם, והתאים המשחררים את הנוגדנים האלרגניים הגיבו לתרופה.
(הסוף לא כזה מלבב - למרות שהמחקר נעשה טיפ טופ לפי כל הנהלים המדעיים, שילחו בהם קוסמים ומגלי תרמיות כדי לנסות למצוא מי שם רימה, וניסו מתחת לאדמה לפסול את המחקר. בתחום המחקר הפסיכולוגי הוגדרה תכונה שנקראת "סובלנות לעמימות" והיא מתארת עד כמה אדם מסוגל להישאר שָלֵו ולשאת מצב של תעלומה לא פתורה. כנראה שחלקים גדולים של האנושות לא ממש מצטיינים בענין הזה).
הסיבה בגללה הרפואה הקונבנציונלית לא יודעת איך ללעוס את ההומאופתיה היא שהתרופות ההומ' מדוללות במידה כזו, שבבדיקת מעבדה לא מגלים אפילו שרידים של החומר המקורי ממנו הוכנה התרופה.
ולמה אני נואמת את כל הנאום הזה? כי לפני עשור או יותר התפרסם בnature (נדמה לי, בכ"א אחד העיתונים המכובדים) מחקר בשם "מים זוכרים" שעשו על תרופה הומאופתית שקשורה לאלרגיות. (אם אני לא טועה המחקר בוצע ע"י צבי בנטוויץ מ"קפלן"), והתרופה ניתנה לתרביות רקמה במבחנות, לא לבני אדם, והתאים המשחררים את הנוגדנים האלרגניים הגיבו לתרופה.
(הסוף לא כזה מלבב - למרות שהמחקר נעשה טיפ טופ לפי כל הנהלים המדעיים, שילחו בהם קוסמים ומגלי תרמיות כדי לנסות למצוא מי שם רימה, וניסו מתחת לאדמה לפסול את המחקר. בתחום המחקר הפסיכולוגי הוגדרה תכונה שנקראת "סובלנות לעמימות" והיא מתארת עד כמה אדם מסוגל להישאר שָלֵו ולשאת מצב של תעלומה לא פתורה. כנראה שחלקים גדולים של האנושות לא ממש מצטיינים בענין הזה).
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 18:34
- דף אישי: הדף האישי של רועי_שרון*
טיפול הומיאופתי
אביה, המדע לא ניחן בסובלנות לעמימות, וטוב שכך. בואי נחשוב על זה רגע: לקחו חומר עם השפעות מסויימות, דיללו אותו במים בכמות כזו שכבר לא נשארה אף מולקולה מהחומר המקורי בנוזל, ועדיין יש לזה אותן השפעות. מה זה אומר? שיש השפעות שאינן תלויות בקיומו הפיזי של החומר. מהפכני. לפי כל קנה מידה מדעי, מהפכני. מהפכני עד כדי כך שזה סותר כל מיני תובנות עקרוניות שיש למדע על הטבע. אם זה נכון אז צריך לנסח מחדש תיאוריות פיזיקליות רבות. ברור שהמדע צריך לעסוק בזה ללא הרף, עד שיתגלו העקרונות החדשים של הפיזיקה, או עד שתתגלה טעות בניסוי.
במקרה של המים הזוכרים, הסתבר די מהר שהיתה טעות בניסוי, ושבניסויים חוזרים שנעשו בצורה קפדנית יותר לא הצליחו לשחזר את התוצאות של הניסוי המקורי. כלומר שהמדען הנכבד שעשה את הניסוי המקורי פשוט שגה. קורה.
אגב, להומאופתיה עדיין יכולה להיות השפעה על אנשים אפילו אם ה"תרופה" שהם שותים זה בעצם מים, משום שהם מודעים לתהליך שהם עוברים, ולכן מצבם מושפע באופן פסיכוסומטי.
במקרה של המים הזוכרים, הסתבר די מהר שהיתה טעות בניסוי, ושבניסויים חוזרים שנעשו בצורה קפדנית יותר לא הצליחו לשחזר את התוצאות של הניסוי המקורי. כלומר שהמדען הנכבד שעשה את הניסוי המקורי פשוט שגה. קורה.
אגב, להומאופתיה עדיין יכולה להיות השפעה על אנשים אפילו אם ה"תרופה" שהם שותים זה בעצם מים, משום שהם מודעים לתהליך שהם עוברים, ולכן מצבם מושפע באופן פסיכוסומטי.
טיפול הומיאופתי
רועי, ההומיאופתיה עובדת מצויין במיוחד על ילדים ועל בעלי חיים (הוטרינריה ההומיאופתית באנגליה, למשל, מאוד חזקה ונרחבת). אז הטיעון הפסיכולוגי "לא מחזיק מים"...
-
טיפול הומיאופתי
כן, אבל הבעלים של הכלב יודע שהכלב עומד לקבל "תרופה", ומתנהג בהתאם. כולנו מכירים את ההשפעות של TLC
(Tender, Love and Care), ואנשים נוטים לתת יותר TLC כאשר הם מסווגים את האדם/חיה השני בתור "חולה". לכן בהחלט יכול להיות שהכלב מבריא בעצם מה-TLC ומהתחושות שמשדר לו הבעלים שלו, ולא מה"תרופה" ההומאופתית. בכל מקרה, נכון לידע המדעי כיום עד כמה שאני יודע הרעיון של "מים זוכרים" לא הוכח. אז או שכל הנסיונות המפוקחים שגו, או שההשפעה לכאורה של המים הזוכרים נובעת בעצם ממקום אחר. זה לא חייב להיות מקור פסיכוסומטי, אבל מאיזשהו מקום אחר שאינו התכונות הפיזיקליות/כימיות של החומר שדולל במים.
(Tender, Love and Care), ואנשים נוטים לתת יותר TLC כאשר הם מסווגים את האדם/חיה השני בתור "חולה". לכן בהחלט יכול להיות שהכלב מבריא בעצם מה-TLC ומהתחושות שמשדר לו הבעלים שלו, ולא מה"תרופה" ההומאופתית. בכל מקרה, נכון לידע המדעי כיום עד כמה שאני יודע הרעיון של "מים זוכרים" לא הוכח. אז או שכל הנסיונות המפוקחים שגו, או שההשפעה לכאורה של המים הזוכרים נובעת בעצם ממקום אחר. זה לא חייב להיות מקור פסיכוסומטי, אבל מאיזשהו מקום אחר שאינו התכונות הפיזיקליות/כימיות של החומר שדולל במים.
טיפול הומיאופתי
הוטירנריה ההומאופתית מטפלת גם ברפתות גדולות ולא רק בכלבים שהם "בנים יחידים"; וחוץ מזה, בחייך, כשבודקים תרופות באופן מדעי תמיד יש גם קבוצת פלסבו שנועדה למדוד בדיוק את השפעת האוטוסוגסטיה ולראות האם יש השפעה אוביקטיבית מעבר לה.
-
טיפול הומיאופתי
נכון, וה"מים הזוכרים" התנהגו בדיוק כמו הפלצבו. אגב, ברפתות גדולות (וקטנות) מפרידים פרות חולות משאר הפרות, ונותנים להן טיפול מיוחד.
טיפול הומיאופתי
לא ידעתי שלתאים בתוך מבחנות יש יכולת לעשות לעצמם אוטוסוגסטיה
-
טיפול הומיאופתי
התאים במבחנות באמת לא יכולים, ובאמת לפלצבו אין עליהם השפעה, בדיוק כמו ל"מים הזוכרים".
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
טיפול הומיאופתי
הניסוי שבו נראה כביכול כאילו שמים יכולים "לזכור", בוצע על-ידי הומאופת צרפתי. אחרי פרסום התוצאות, ניסו כמה מדענים לחזור על הניסוי ומשום מה אצלהם המים לא זכרו כלום. אפשר לקרוא על זה למשל באתר http://www.csicop.org/si/9709/park.html.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
טיפול הומיאופתי
רועי, באנגליה הטיפול ההומיאופתי ניתן לא רק לפרות (עזים, כבשים וכו') חולות, אלא גם כטיפול מניעתי. ובמחקרים המדעיים שנעשו, נמצא שהתרופות ההומיאופתיות עבדו באופן מובהק לעומת פלצבו.
העובדה שלא ברור לנו (עדיין) איך זה ייתכן ואיך זה מתרחש, רק אומרת שעדיין לא מצאנו את ההסבר. אולי הוא חשמלי ולא כימי?
העובדה שלא ברור לנו (עדיין) איך זה ייתכן ואיך זה מתרחש, רק אומרת שעדיין לא מצאנו את ההסבר. אולי הוא חשמלי ולא כימי?
-
טיפול הומיאופתי
לא אמרתי שהטיפול ההומאופתי לא עובד. אלא רק שאם הוא עובד אז זה לא בגלל תכונות החומר שדולל במים (ובכלל זה גם תכונות חשמליות של החומר).
-
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2001, 00:22
- דף אישי: הדף האישי של עדי_רן*
טיפול הומיאופתי
הטיפול ההומיאופתי בבהמות באנגליה באמת מדהים. רק שכנראה הפסיקו להשתמש בו בעשר השנים האחרונות, מאז שגילו באנגליה את מחלת הפרה המשוגעת שחיסלה את רוב הענף (כתוצאה ממנה שאר אירופה לא היתה מוכנה לקנות בשר אנגלי) ואחריה את מחלת הפה והטלפיים שהיכתה בכל אירופה (שכתוצאה ממנה, גם האנגלים וגם שאר האירופאים לא מוכנים לקנות בשר בכלל).
במילים אחרות, לא הייתי משתמש בטיפול בבקר באנגליה, כסימוכין למשהו חכם במיוחד. דווקא בישראל משיגים את תנובות החלב הגבוהות בעולם, למיטב ידיעתי בעזרת וטרינריה קונבנציונלית.
וברצינות:
הדיון בהומאופתיה סובל מרצון עז של תומכי השיטה לשכנע בשיטות רציונליות. אבל הטכניקה של הבאת דוגמאות איננה מובילה לשיכנוע. כל דוגמא כזו יכולה להיות "צירוף מקרים", והכמות הגדולה של צירופי מקרים אינה הוכחה לשום דבר (למשל: בכל שבוע מספר אנשים זוכים בלוטו, האם ניתן להסיק מכך שכדאי למלא לוטו?)
אמנם גם מדענים שעוסקים בפיתוח מעוניינים מאוד להוכיח שהתרופה שלהם יעילה, אבל הקהיליה הרפואית מפעילה קריטריונים נוקשים יותר (למשל: ניסויים בבני אדם רחמנא ליצלן 0-:) ולכן, נדיר לשמוע על תרופה "קונבנציונלית" טענות שהיא אינה עושה מה שהיא מתיימרת לעשות.
במילים אחרות, לא הייתי משתמש בטיפול בבקר באנגליה, כסימוכין למשהו חכם במיוחד. דווקא בישראל משיגים את תנובות החלב הגבוהות בעולם, למיטב ידיעתי בעזרת וטרינריה קונבנציונלית.
וברצינות:
הדיון בהומאופתיה סובל מרצון עז של תומכי השיטה לשכנע בשיטות רציונליות. אבל הטכניקה של הבאת דוגמאות איננה מובילה לשיכנוע. כל דוגמא כזו יכולה להיות "צירוף מקרים", והכמות הגדולה של צירופי מקרים אינה הוכחה לשום דבר (למשל: בכל שבוע מספר אנשים זוכים בלוטו, האם ניתן להסיק מכך שכדאי למלא לוטו?)
אמנם גם מדענים שעוסקים בפיתוח מעוניינים מאוד להוכיח שהתרופה שלהם יעילה, אבל הקהיליה הרפואית מפעילה קריטריונים נוקשים יותר (למשל: ניסויים בבני אדם רחמנא ליצלן 0-:) ולכן, נדיר לשמוע על תרופה "קונבנציונלית" טענות שהיא אינה עושה מה שהיא מתיימרת לעשות.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
טיפול הומיאופתי
הבעיה בתרופות, גם כאלה שעברו את מסלול הייסורים בשביל לקבל אישורים של משרדי הבריאות השונים, היא תופעות לוואי ובמיוחד תופעות לוואי לטווח ארוך. ואם לתרופות הומאופתיות יש השפעה, אז הסכנה של השפעות לוואי קיימת בהן באותה מידה או אפילו בצורה חמורה יותר.
(האמת שיש עוד בעיה עקרונית בפולחן התרופות (גם קונבנציונליות וגם אלטרנטיביות), אבל זה כבר מעבר לדיון הזה.)
(האמת שיש עוד בעיה עקרונית בפולחן התרופות (גם קונבנציונליות וגם אלטרנטיביות), אבל זה כבר מעבר לדיון הזה.)
-
- הצטרפות: 04 יולי 2001, 00:31
- דף אישי: הדף האישי של צפריר_שפרון*
טיפול הומיאופתי
ראשית יש לכתוב ולומר ה ו מ י א ו פ ת י ה.
מעבר לכך, מה שכתבתי ב{{}}יעילות הרפואה האלטרנטיבית נכון גם בדיון הנוכחי.
(כדי להגיע לדף יעילות הרפואה האלטרנטיבית יש להקליק עם העכבר על הקישור).
מעבר לכך, מה שכתבתי ב{{}}יעילות הרפואה האלטרנטיבית נכון גם בדיון הנוכחי.
(כדי להגיע לדף יעילות הרפואה האלטרנטיבית יש להקליק עם העכבר על הקישור).
-
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2001, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של נאוה_פרנס*
טיפול הומיאופתי
טיפול הומיאופתי שמתאים לכולם - לפני ניתוח / טיפולי שיניים וכדומה.
זה אינו טיפול הומיאופטי קלאסי!!
הטיפול מתחיל עם התרופה: אקונייט Aconite שמטפלת בפחד לקראת...
אני אוהבת לעבוד עם פוטנץ 30C ההומיאופתים אוהבים לעבוד עם פוטנצים נמוכים יותר כמו 7C ו- 9C
אפשר בגלובולים - סוכריות קטנטנות (כדורונים) שממיסים תחת הלשון (לא למצוץ)
אפשר בנוזל (כוהלי - לא מתאים לילדים ולאנשים עם רגישות לאלכוהול)
לוקחים יום לפני הטיפול 3 פעמים ביום - לפחות 3-4 פעמים לפני (אם הניתוח על הבוקר מתחילים בבוקר שלפני או ערב קודם לכן, אם טיפול השיניים בערב, מספיק להתחיל ערב קודם או בצהרי היום שקודם לטיפול. כמובן שכדאי לקחת בחשבון את מידת החרדה)
לוקחים 2-3 טיפות או 3-4 גלובולים - תחת הלשון. לא למצוץ, לא לבלוע. לאפשר לחומר להיספג תחת הלשון
שעה לפני הניתוח / טיפול שיניים נעבור לתרופה: ארניקה Arnica שמטפלת בטראומה (פיזית ונפשית) ובחבלה
הפוטנץ, שוב 30C בהעדפה שלי
השימוש גם פנימי וגם חיצוני ולכן, לילדים ולרגישים - יש לדאוג גם לגלובולים וגם לנוזלי
פנימי: 2-3 טיפות או 2-3 גלובולים תחת הלשון -
בניתוח - שעה לפני, כשיוצאים מהחדר לחדר הניתוח, כשנכנסים לחדר הניתוח, מיד כשמתעוררים, בחדר התאוששות, בהגעה לחדר ואח"כ 3 פעמים ביום לאורך יום- 3 ימים לפי חומרת הניתוח
בטיפולי שיניים - שעה לפני, בהגעה למרפאה, בכניסה לחדר הטיפולים, ביציאה ממנו וחצי יום אח"כ
חיצוני - מריחה - בעיקר לפני ניתוחים. בטיפולי שיניים, החומר ממילא מושם בפה. בניתוחי פה, אפשר אולי לטפטף ארניקה על החניכיים במקום שמיועד לניתוח - פעם אחת, בכניסה לחדר הטיפולים תספיק.
לפני היציאה מהחדר, וממש לפני הניתוח, נמרח כל מקום שיכול לעבור טראומה:
איזור הניתוח, מקומות אפשריים להכנסת האינפוזיה, בית החזה (אחרי הרדמה מלאה יש אפשרות לקשיי נשימה, בעיקר לבעלי עודף משקל) וחשוב לזכור לגרגר עם מעט ארניקה במים (ולשפוך... אל תשכחו שאתם בצום) ו / או למרוח את הגרון באופן חיצוני - בניתוח מוכנס לגרונכם צינור.
בחדר הניתוח, אפשר למרוח גם מקומות של דופק (כמו בושם) + את השפתיים
בשביל מה זה טוב?
התאוששות מהירה יותר והחלמה טובה יותר
תהיו בריאים
זה אינו טיפול הומיאופטי קלאסי!!
הטיפול מתחיל עם התרופה: אקונייט Aconite שמטפלת בפחד לקראת...
אני אוהבת לעבוד עם פוטנץ 30C ההומיאופתים אוהבים לעבוד עם פוטנצים נמוכים יותר כמו 7C ו- 9C
אפשר בגלובולים - סוכריות קטנטנות (כדורונים) שממיסים תחת הלשון (לא למצוץ)
אפשר בנוזל (כוהלי - לא מתאים לילדים ולאנשים עם רגישות לאלכוהול)
לוקחים יום לפני הטיפול 3 פעמים ביום - לפחות 3-4 פעמים לפני (אם הניתוח על הבוקר מתחילים בבוקר שלפני או ערב קודם לכן, אם טיפול השיניים בערב, מספיק להתחיל ערב קודם או בצהרי היום שקודם לטיפול. כמובן שכדאי לקחת בחשבון את מידת החרדה)
לוקחים 2-3 טיפות או 3-4 גלובולים - תחת הלשון. לא למצוץ, לא לבלוע. לאפשר לחומר להיספג תחת הלשון
שעה לפני הניתוח / טיפול שיניים נעבור לתרופה: ארניקה Arnica שמטפלת בטראומה (פיזית ונפשית) ובחבלה
הפוטנץ, שוב 30C בהעדפה שלי
השימוש גם פנימי וגם חיצוני ולכן, לילדים ולרגישים - יש לדאוג גם לגלובולים וגם לנוזלי
פנימי: 2-3 טיפות או 2-3 גלובולים תחת הלשון -
בניתוח - שעה לפני, כשיוצאים מהחדר לחדר הניתוח, כשנכנסים לחדר הניתוח, מיד כשמתעוררים, בחדר התאוששות, בהגעה לחדר ואח"כ 3 פעמים ביום לאורך יום- 3 ימים לפי חומרת הניתוח
בטיפולי שיניים - שעה לפני, בהגעה למרפאה, בכניסה לחדר הטיפולים, ביציאה ממנו וחצי יום אח"כ
חיצוני - מריחה - בעיקר לפני ניתוחים. בטיפולי שיניים, החומר ממילא מושם בפה. בניתוחי פה, אפשר אולי לטפטף ארניקה על החניכיים במקום שמיועד לניתוח - פעם אחת, בכניסה לחדר הטיפולים תספיק.
לפני היציאה מהחדר, וממש לפני הניתוח, נמרח כל מקום שיכול לעבור טראומה:
איזור הניתוח, מקומות אפשריים להכנסת האינפוזיה, בית החזה (אחרי הרדמה מלאה יש אפשרות לקשיי נשימה, בעיקר לבעלי עודף משקל) וחשוב לזכור לגרגר עם מעט ארניקה במים (ולשפוך... אל תשכחו שאתם בצום) ו / או למרוח את הגרון באופן חיצוני - בניתוח מוכנס לגרונכם צינור.
בחדר הניתוח, אפשר למרוח גם מקומות של דופק (כמו בושם) + את השפתיים
בשביל מה זה טוב?
התאוששות מהירה יותר והחלמה טובה יותר
תהיו בריאים
טיפול הומיאופתי
אנחנו מטופלים רק בהומיאופתיה כבר יותר מ10 שנים והילדים לא מכירים משהו אחר , אני יודעת על זה מקריאה ומתוך ניסיון רב- ורק אומרת- הלוואי שהורים היו בודקים כל כך הרבה לפני שהיו נותנים אנטיביוטיקה פעם פעמיים ושלוש, ותרופות עם סטרואידים, כמו שהם ממש לא מוכנים לנסות הומיאופתיה בלי בדיקה מדעית. החיים שלנו הם לא מדע. יש בהם הרבה רוח. אעיז ואומר דבר נועז בהרבה- אנחנו מקבלים הרבה מהטיפולים ההומיאופתיים שלנו (הפותנצים) דרך תדר אנרגטי- בכלל בלי להגיע להומיאופת שלנו. וזה עובד בצורה מדהימה !
מי שהכניס את ההומיאופתיה שכבשה גם את משפחתינו המורחבת (הורי ואחי וילדיהם, וחברים שלנו)הוא בעלי שמי שמכיר אותו מופתע כיצד רציונליסט ובהיר מחשבה כזה רואה בהומאופתיה דרך. ואני מצטטת לכם אותו שאומר- אני לא יודע בדיוק להסביר איך זה עובד. אך מהרגע שזה עובד- זו ההוכחה שלי.
מזכיר לי בדיחה: פקיד שומה אומר לנישום: איך בנית וילה כל כך גדולה ומפוארת עם משכורת כה דלה?
עונה הנישום: אליהו הנביא נגלה בחלומי ואמר לי היכן מצויה תיבת אוצר , בבוקר מצאתי אותה ומהאוצר מימנתי את בניית הוילה. הפקיד שאל: יש לך הוכחה?
והנישום ענה: הנה הוילה....
הסברים קלוקלים אינם מוכיחים אי יעילות של משהו. אצלנו ההומיאופתיה הוכיחה עצמה ובגדול. לא כל דבר היא יכולה לפתור = אבל הרבה הרבה מאד דברים ומה שאי אפשר לפתור אפשר להקל ולדאוג שלא יחזור (מה שמאפיין את הרפואה הקונבנציונלית הוא החזרה של הסימפטומים כי לא טיפלו בגורם להופעתם). אישית אני השתמשתי בהומאופתיה לפני לידה כדי שהגוף שלי יעשה שצירים חזקים גם יקדמו פתיחה,(מה שלא היה אצלי בשתי לידות) וזה מאד עזר ונשאר גם ללידה הבאה שהיתה.
נ.ב. מדובר כל הזמן בהומיאופתיה קלאסית- טיפול אחד!
מי שהכניס את ההומיאופתיה שכבשה גם את משפחתינו המורחבת (הורי ואחי וילדיהם, וחברים שלנו)הוא בעלי שמי שמכיר אותו מופתע כיצד רציונליסט ובהיר מחשבה כזה רואה בהומאופתיה דרך. ואני מצטטת לכם אותו שאומר- אני לא יודע בדיוק להסביר איך זה עובד. אך מהרגע שזה עובד- זו ההוכחה שלי.
מזכיר לי בדיחה: פקיד שומה אומר לנישום: איך בנית וילה כל כך גדולה ומפוארת עם משכורת כה דלה?
עונה הנישום: אליהו הנביא נגלה בחלומי ואמר לי היכן מצויה תיבת אוצר , בבוקר מצאתי אותה ומהאוצר מימנתי את בניית הוילה. הפקיד שאל: יש לך הוכחה?
והנישום ענה: הנה הוילה....
הסברים קלוקלים אינם מוכיחים אי יעילות של משהו. אצלנו ההומיאופתיה הוכיחה עצמה ובגדול. לא כל דבר היא יכולה לפתור = אבל הרבה הרבה מאד דברים ומה שאי אפשר לפתור אפשר להקל ולדאוג שלא יחזור (מה שמאפיין את הרפואה הקונבנציונלית הוא החזרה של הסימפטומים כי לא טיפלו בגורם להופעתם). אישית אני השתמשתי בהומאופתיה לפני לידה כדי שהגוף שלי יעשה שצירים חזקים גם יקדמו פתיחה,(מה שלא היה אצלי בשתי לידות) וזה מאד עזר ונשאר גם ללידה הבאה שהיתה.
נ.ב. מדובר כל הזמן בהומיאופתיה קלאסית- טיפול אחד!
טיפול הומיאופתי
רועי היקר,למרות שעבר די הרבה זמן מאז כתבת את דבריך הייתי רוצה להגיב עליהם.
כאשר מדללים חומר והופכים אותו לפוטנץ אין לזה את אותן השפעות כמו לחומר עצמו ברמת ה-crude,אלא מתגלת תמונה רחבה ועמוקה לאין שיעור.אנו יוצאים מן החומר לכיוון הרוח.אנו מבינים(קצת...)את האינפורמציה שבחומר.אנו רואים את סוף התוצאה שזה החומר הפיזי.המסקנה שיש השפעות שאינן תלויות בקיומו הפיזי של החומר היא לא מדויקת,כי שוב אנו יוצאים מן החומר,ללא החומר לא היינו מבינים את הרוח.ההומיאופתיה(לפי ניסיוני והבנתי) לא מפרידה את הרוח מהחומר וגם לא להיפך.
מעבר לדילול יש תהליך של ניעור שהוא חשוב בדיוק כמו הדילול.
הדילול הוא עליית מדרגה ,התרחבות התודעה,עידון.והניעור הוא הלימוד,הבנת והפנמת השיעור,וכאשר האדם מוכן הוא עולה מעלה...זה מדעי:-)
וזה מתבטא בכל ההויה של האדם(וכל יצור חי)-לא משנה באיזה גיל הוא.ההומיאופתיה עובדת מצויין גם על בוגרים וזקנים(לא רק על בע"ח וילדים).הכל תלו אם אכן הרמדי(=תרופה) היא הדומה למצבו של האדם.
הרבה שמחה
כאשר מדללים חומר והופכים אותו לפוטנץ אין לזה את אותן השפעות כמו לחומר עצמו ברמת ה-crude,אלא מתגלת תמונה רחבה ועמוקה לאין שיעור.אנו יוצאים מן החומר לכיוון הרוח.אנו מבינים(קצת...)את האינפורמציה שבחומר.אנו רואים את סוף התוצאה שזה החומר הפיזי.המסקנה שיש השפעות שאינן תלויות בקיומו הפיזי של החומר היא לא מדויקת,כי שוב אנו יוצאים מן החומר,ללא החומר לא היינו מבינים את הרוח.ההומיאופתיה(לפי ניסיוני והבנתי) לא מפרידה את הרוח מהחומר וגם לא להיפך.
מעבר לדילול יש תהליך של ניעור שהוא חשוב בדיוק כמו הדילול.
הדילול הוא עליית מדרגה ,התרחבות התודעה,עידון.והניעור הוא הלימוד,הבנת והפנמת השיעור,וכאשר האדם מוכן הוא עולה מעלה...זה מדעי:-)
וזה מתבטא בכל ההויה של האדם(וכל יצור חי)-לא משנה באיזה גיל הוא.ההומיאופתיה עובדת מצויין גם על בוגרים וזקנים(לא רק על בע"ח וילדים).הכל תלו אם אכן הרמדי(=תרופה) היא הדומה למצבו של האדם.
הרבה שמחה
טיפול הומיאופתי
א, האם אפשר לשמוע ממך על ההומאופט שלכם,והיכן הוא מקבל לקוחות?
-
- הצטרפות: 10 ספטמבר 2002, 14:46
- דף אישי: הדף האישי של דנה_ל*
טיפול הומיאופתי
שלום לכם,
יש לי תנוקת בת שנה וחודש והיתי מעונינת לשמוע על פתרון הומאופטי כנגד עקיצות יתושים,או אם יש איזושהי משחה או צמחים חיים שמרחיקים יתושים וכדומה...תודה.
יש לי תנוקת בת שנה וחודש והיתי מעונינת לשמוע על פתרון הומאופטי כנגד עקיצות יתושים,או אם יש איזושהי משחה או צמחים חיים שמרחיקים יתושים וכדומה...תודה.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
טיפול הומיאופתי
אני משתמשת בג'ל דאפיס של הומגליל למניעה ובמשחת רסקיו להקלת הגירודים. גם לתינוקות
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
טיפול הומיאופתי
יש תכשיר צמחי בשם עופתוש. אנחנו מצאנו אותו בסופר פארם. הוא עשוי משמנים אתריים בעיקר ועובד טוב
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
טיפול הומיאופתי
כשהיתה בעיה אצלנו, שמנו מסמרי ציפורן ליד ועל המיטה. צריך בבוקר לאסוף אותם (אם מפזרים) או לכסות ולאטום את הכלי שבו הם נמצאים, שלא "יתבזבז".
טיפול הומיאופתי
רעיה שלום.
בודאי שאפשר לשמוע. קוראים לו זאב בולגר והוא מטפל ברמת גן.
בהצלחה !
בודאי שאפשר לשמוע. קוראים לו זאב בולגר והוא מטפל ברמת גן.
בהצלחה !
-
- הצטרפות: 24 יוני 2002, 12:54
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_דנקנר*
טיפול הומיאופתי
הומאופת מצויין כך שמעתי
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2002, 11:25
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מיה*
טיפול הומיאופתי
אנחנו מטופלים אצל יאיר שמר מגבעתיים, הוא מקבל גם ברמלה ומומלץ ביותר. בתי בת השנתיים עברה המון דלקות אזניים והרופא לא התייאש והמשיך עם האנטיביוטיקה עד שכבר הרגשתי עם זה כל-כך רע ,כאילו אני מרעילה אותה ! והתחלתי לחפש משהו אחר. לא הכרתי את ההומאופתיה,אבל ניסיתי בעקבות המלצות וראו זה פלא, הדלקות נעלמו(טפו טפו...) .גם עכשיו היא בטיפול שאמור לחזק את המערכת החיסונית (לקראת החורף) ולהחזיר אותה לאיזון פיזי ונפשי (התקפי זעם שמתישים אותה ואותנו...)
-
טיפול הומיאופתי
אנחנו מטופלים אצל קובי פריד מרמות השבים שהציל את יונתן מאסטמה חריפה חריפה. הילד לא נשם ונחנק פעמיים בלילה. יום יום אני מודה לו על כך!!!!!
טיפול הומיאופתי
שלום לכולם. יש לי קרוב משפחה ,בחור צעיר, שנגמל מהרואין בכוחות עצמו לפני כחודשיים, ולא הולך לאנ.איי, או משהו דומה. הוא מנסה להשתקם בבית הוריו ומחפש עבודה... סובל מדכאון ומנדודי שנה (נרדם ב 4-5 בבוקר) ומעשן. רציתי להציע לו להעזר בהומיאופתיה. מה דעתכם??? יש סיכוי?
טיפול הומיאופתי
וואו!
נראה שהוא צריך לעבור עוד קצת זמן בניקוי עצמי- כי ההומאופתיה עלולה להחריף את התחושות הקשות שהוא ממילא חווה כעת
נראה שהוא צריך לעבור עוד קצת זמן בניקוי עצמי- כי ההומאופתיה עלולה להחריף את התחושות הקשות שהוא ממילא חווה כעת
-
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2001, 00:22
- דף אישי: הדף האישי של עדי_רן*
טיפול הומיאופתי
כתבה ממעריב: הומיאופת התחזה לרופא וכמעט גרם למותו של נער
שווה דיון.
שווה דיון.
טיפול הומיאופתי
מה לגבי הומאופתיה ואלרגיה לחתולים, האם ניתן לטפל?
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
טיפול הומיאופתי
עדי, ספציפית ההומיאופט הזה הוא בעל גישה מסויימת, קיצונית ביחס לשאר ההומיאופטיה הקלאסית.
אני חייבת לציין שכאשר קראתי את הכתבה לא לגמרי הייתי בשוק, כי אני מכירה קצת איך הוא עובד וזה נשמע קצת הגיוני.
יש לי חברה שטופלה במטפל שאותו אדם הכשיר ועובד בשיטתו, והיא גם כמעט הגיעה למקום ממש לא טוב, ממש בדומה לסיפור הזה. אלא שהיא הייתה מספיק ברת מזל להפסיק את הטיפול ועד היום (משהו כמו שנתיים אחרי) היא עדיין מטפלת במצב שנגרם לה, או הוחמר אצלה בעקבות אותו הטיפול.
אני לא מאמינה שהוא התחזה לרופא, כי הוא אדם מאד מרשים, כנה ומדהים באמת, בלי קשר לדרך הטיפולית שלו. ראיתי אותו בכמה הרצאות ונפעמתי!
אבל הטיפול ומה שהוא דורש מהמטופלים שלו..... לא ממש מתאים לכל אחד!
אני חייבת לציין שכאשר קראתי את הכתבה לא לגמרי הייתי בשוק, כי אני מכירה קצת איך הוא עובד וזה נשמע קצת הגיוני.
יש לי חברה שטופלה במטפל שאותו אדם הכשיר ועובד בשיטתו, והיא גם כמעט הגיעה למקום ממש לא טוב, ממש בדומה לסיפור הזה. אלא שהיא הייתה מספיק ברת מזל להפסיק את הטיפול ועד היום (משהו כמו שנתיים אחרי) היא עדיין מטפלת במצב שנגרם לה, או הוחמר אצלה בעקבות אותו הטיפול.
אני לא מאמינה שהוא התחזה לרופא, כי הוא אדם מאד מרשים, כנה ומדהים באמת, בלי קשר לדרך הטיפולית שלו. ראיתי אותו בכמה הרצאות ונפעמתי!
אבל הטיפול ומה שהוא דורש מהמטופלים שלו..... לא ממש מתאים לכל אחד!
טיפול הומיאופתי
אני מטופלת מזה שנה וחצי אצל הומאופת וצרפתי גם את הילדים שלי
אני מאד מרוצה וההומאופתיה עזרה לנו בדלקות אוזניים, הפרעות קשב וריכוז
פצעי בגרות, אסטמה. התלהבתי עד כדי כך שהצטרפתי ללימודי הומאופתיה רשמיים.
אני מאד מרוצה וההומאופתיה עזרה לנו בדלקות אוזניים, הפרעות קשב וריכוז
פצעי בגרות, אסטמה. התלהבתי עד כדי כך שהצטרפתי ללימודי הומאופתיה רשמיים.
-
- הצטרפות: 04 יולי 2001, 00:31
- דף אישי: הדף האישי של צפריר_שפרון*
טיפול הומיאופתי
עדי,
הכתבה שהבאת איננה עוסקת בהומיאופתיה או בהומיאופתים, היא עוסקת בפלילים. שווה דיון אבל לא כאן.
הכתבה שהבאת איננה עוסקת בהומיאופתיה או בהומיאופתים, היא עוסקת בפלילים. שווה דיון אבל לא כאן.
-
- הצטרפות: 20 ינואר 2003, 10:10
טיפול הומיאופתי
שלום, אני מחפשת המלצה להומאופת/ית באיזור המרכז.
לטיפול במיים באוזן+פוליפים מוגדלים.
אם ילדכם מטופלים או עברו טיפול דומה, שהצליח, אשמח לשמוע.
אני לא רוצה לחתוך כלום או לנקב, ויש כאן עיניין עם אבי ביתי.
בכל מקרה העיניין מאוד מטריד כי יש לה בעיות שמיעה (בת שלוש), וזו מאיטה את התפתחותה.
אם למישהו יש ידע בנושא אשמח אם ישתף אותי.
תודה, ויום רטוב וחמים
לטיפול במיים באוזן+פוליפים מוגדלים.
אם ילדכם מטופלים או עברו טיפול דומה, שהצליח, אשמח לשמוע.
אני לא רוצה לחתוך כלום או לנקב, ויש כאן עיניין עם אבי ביתי.
בכל מקרה העיניין מאוד מטריד כי יש לה בעיות שמיעה (בת שלוש), וזו מאיטה את התפתחותה.
אם למישהו יש ידע בנושא אשמח אם ישתף אותי.
תודה, ויום רטוב וחמים
טיפול הומיאופתי
אני לצערי יודעת הרבה יותר מדי. לא עזר לנו כלום (תזונה,הומאופאטיה, רפלקסולוגיה, נרות הופי ודיקור= הכל יחד 10000 ש''ח ) ובסוף ניתחנו, רק כפתורים. הניתוח היה קל יחסית. אחרי הניתוח המצב השתפר מאוד (גם הדיבור) אבל נהיו בעיות חדשות כגון: דלקות אוזניים בכל פעם שחודרת טיפת מים. הפתרון שמצאנו זה אטמים קבועיים.
בקיצור, זו טרפה וזו נבלה...
בקיצור, זו טרפה וזו נבלה...
טיפול הומיאופתי
עכשיו זה כבר ממש מלחיץ, כי אנחנו יותר דומים לאופציה שבריכה באוזן מייצגת- וזה מרתיע עוד יותר לעשות כפתורים אם התוצאה היא דלקות חוזרות...
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
טיפול הומיאופתי
כמו שכתבתי כבר לא', אנחנו מטופלים במדיטף ומרוצים מאוד, אם כי בנושא האוזניים, טפו3X, אין לי ניסיון. חבצלת, צר לי שזה לא עזר לכם, אבל יש בהחלט מקרים שבהם זה עוזר. מעולם לא התנסיתי בהומאופתיה, לא מתאים לאופי שלי להתחיל עם מגבלות תזונה, ארומתרפיה ועוד, ולכן הייתי מנסה אופציה של דיקור.
המאסטרית שלי לרייקי (ו-צפריר שפרון בוודאי מסכים) אומרת שלכל מחלה יש סיבה. במקרה של מחלות אוזניים, יש דברים שהילד לא רוצה לשמוע. זה יכול להיות יחסים בין ההורים (אם אני מבינה נכון את מה שכותבת הדף התייחסה אליו), זה יכול להיות לחצים שמופעלים עליו להישגיות בבית או במסגרת, או כל מיני דברים אחרים. אפשר אולי לבדוק עם עצמכם מה הוא לא רוצה לשמוע.
המאסטרית שלי לרייקי (ו-צפריר שפרון בוודאי מסכים) אומרת שלכל מחלה יש סיבה. במקרה של מחלות אוזניים, יש דברים שהילד לא רוצה לשמוע. זה יכול להיות יחסים בין ההורים (אם אני מבינה נכון את מה שכותבת הדף התייחסה אליו), זה יכול להיות לחצים שמופעלים עליו להישגיות בבית או במסגרת, או כל מיני דברים אחרים. אפשר אולי לבדוק עם עצמכם מה הוא לא רוצה לשמוע.
-
טיפול הומיאופתי
לנו יש הומאופת בחסד עליון. שמו קובי פריד מרמות השבים. הוא הציל לנו את יונתן מאסתמה כרונית ועוזר לרבים מאד מאד וטובים.
09-7429549
09-7429549
טיפול הומיאופתי
או קיי- סופסוף קראתי את הכתבה המדוברת.
כמה הערות:
ראשית, ההומאופתיה היא חדשה יחסית לרפואה בת 150 שנה יש ספר שנקרא 24 פקרים בהומאופתיה שאפשר ממנו ללמוד על דרך השיטה.
שנית- כן יש בזה מדע , יש תוכנות מחשב שמחשבות סטטיסטית את הסיכוי לעזרה מטיפול מסוים במקרה מסוים.
ההומאופתיה הומצאה בכלל כשראו שמתן חינין לאדם בריא יוצרת אצלו תסמינים של קדחת, וזה מסובך להסביר לאן הגיעו, אבל זה ברעיון של "הפוך על הפוך". כך שאם משהו גורם לאדם בריא לחלות במשהו- אם יתנו למי שלכתחילה חולה בזה "בקטן" את המשהו הזה- הוא יבריא.
אני מרגשיה שזה אולי לא נהיר אבל ניסיתי על קצה ה...
שלישיל: אכן ההומאופתיה יכולה להחליף את הרפואה הקונב'- אבל לא בכל מקרה- היא אינה רפואת חירום- לכן ברגע שהנער החל להדרדר- אני מניחה שהומאופת אחראי היה שולח אותו בעצמו לבי"ח.
אני ראיתי בעצמי מצבים שהומאופת אומר- מהר לבי"ח , והמצב עדיין רחוק מלהיות קריטי.
רביעית- לעיתים יש בעיה לערב את ההומאופתיה והקונב' כמו שמציע שמר- כי ההומאופתיה מוציאה דברים החוצה והקונב' מדחיקה פנימה.
אדם שמקבל ביחד הכל יכול להרגיש כמו בהתחשמלות- גם מוציא וגם מכניס כל מיני תסמינים- מסוכן מאוד!
אבל במקרה כמו של הנער הזה - חוסר אחריות לראות הדרדרות כל כך מהירה וחריפה ולהגיד "חכו".
התחושה המאוד לא מקצועית שלי היא שהיה צריך לחכות שהמצב של הנער יתייצב עם תרופות קונב' ואחרי שיוטב לו להמתין עוד זמן עד שהגוף נקי מהתרופות ואז רק להתחיל הומאופתיה, כדי לא לערבב.
אני חושבת שההומאופת שלנו לא היה מסכים לטפל ככה.
כמה הערות:
ראשית, ההומאופתיה היא חדשה יחסית לרפואה בת 150 שנה יש ספר שנקרא 24 פקרים בהומאופתיה שאפשר ממנו ללמוד על דרך השיטה.
שנית- כן יש בזה מדע , יש תוכנות מחשב שמחשבות סטטיסטית את הסיכוי לעזרה מטיפול מסוים במקרה מסוים.
ההומאופתיה הומצאה בכלל כשראו שמתן חינין לאדם בריא יוצרת אצלו תסמינים של קדחת, וזה מסובך להסביר לאן הגיעו, אבל זה ברעיון של "הפוך על הפוך". כך שאם משהו גורם לאדם בריא לחלות במשהו- אם יתנו למי שלכתחילה חולה בזה "בקטן" את המשהו הזה- הוא יבריא.
אני מרגשיה שזה אולי לא נהיר אבל ניסיתי על קצה ה...
שלישיל: אכן ההומאופתיה יכולה להחליף את הרפואה הקונב'- אבל לא בכל מקרה- היא אינה רפואת חירום- לכן ברגע שהנער החל להדרדר- אני מניחה שהומאופת אחראי היה שולח אותו בעצמו לבי"ח.
אני ראיתי בעצמי מצבים שהומאופת אומר- מהר לבי"ח , והמצב עדיין רחוק מלהיות קריטי.
רביעית- לעיתים יש בעיה לערב את ההומאופתיה והקונב' כמו שמציע שמר- כי ההומאופתיה מוציאה דברים החוצה והקונב' מדחיקה פנימה.
אדם שמקבל ביחד הכל יכול להרגיש כמו בהתחשמלות- גם מוציא וגם מכניס כל מיני תסמינים- מסוכן מאוד!
אבל במקרה כמו של הנער הזה - חוסר אחריות לראות הדרדרות כל כך מהירה וחריפה ולהגיד "חכו".
התחושה המאוד לא מקצועית שלי היא שהיה צריך לחכות שהמצב של הנער יתייצב עם תרופות קונב' ואחרי שיוטב לו להמתין עוד זמן עד שהגוף נקי מהתרופות ואז רק להתחיל הומאופתיה, כדי לא לערבב.
אני חושבת שההומאופת שלנו לא היה מסכים לטפל ככה.
-
- הצטרפות: 20 ינואר 2003, 10:10
טיפול הומיאופתי
תודה רבה לכולכן, אנחנו בתחילת הדרך: שבוע הבא תור אצל הומאופתית.
כולי תקווה שיחול שיפור.
בכל מקרה, נאמר לי ע"י קונבנציונאל שנערכה בדיקה אצל ילדים בוגרים,שאובחנו אצלם מיים באזניים שגרמו לבעיה בשמיעה-בינקותם,
בקבוצות שעברו ניתוחים(כפתורים, פוליפים) ובקבוצות שלא עשו דבר.
ובכן:
לא היה בניהם שום פער.
(כמובן החשש של ההורים, כמו שלי, שהדיבור מהווה בסיס התפתחותי בסיסי, גם להכרת והבנת העולם)
מסתבר שהילדים פשוט מוצאים דרך להתגבר על המכשול - חרשות חלקית- ומצמצמים את הפער.
אני חוששת גם שהליקוי המדובר יפגע/פוגע בתהליכים חברתיים.
יש למישהו הבנות בנושא?
כולי תקווה שיחול שיפור.
בכל מקרה, נאמר לי ע"י קונבנציונאל שנערכה בדיקה אצל ילדים בוגרים,שאובחנו אצלם מיים באזניים שגרמו לבעיה בשמיעה-בינקותם,
בקבוצות שעברו ניתוחים(כפתורים, פוליפים) ובקבוצות שלא עשו דבר.
ובכן:
לא היה בניהם שום פער.
(כמובן החשש של ההורים, כמו שלי, שהדיבור מהווה בסיס התפתחותי בסיסי, גם להכרת והבנת העולם)
מסתבר שהילדים פשוט מוצאים דרך להתגבר על המכשול - חרשות חלקית- ומצמצמים את הפער.
אני חוששת גם שהליקוי המדובר יפגע/פוגע בתהליכים חברתיים.
יש למישהו הבנות בנושא?
טיפול הומיאופתי
עוד לא, כי אנחנו בעצם לא ממש יודעים האם הבעיות שלה הן רק כתוצאה מליקוי שמיעה שהיה לה בתקופה המכריעה בהתפתחות השפה, או שלא. לדעתי- לא. תשאלי אותי בעוד כמה שנים:-)
טיפול הומיאופתי
ברכיה יקרה!
מזכירה לך שהומאופתיה עובדת אמנם עמוק- אבל לאט- בהצלחה וסבלנות!
אנחנו גם בטיפול הומאופתי בינתיים ונותנים לזה עוד זמן מה לפני ששנסה רעיונות אחרים כמו מה שכתבה המסעדה...
מזכירה לך שהומאופתיה עובדת אמנם עמוק- אבל לאט- בהצלחה וסבלנות!
אנחנו גם בטיפול הומאופתי בינתיים ונותנים לזה עוד זמן מה לפני ששנסה רעיונות אחרים כמו מה שכתבה המסעדה...
טיפול הומיאופתי
האם יש למישהו המלצות על הומאופת בשם יאיר שמר, במיוחד לטיפול בילדים?
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2002, 11:25
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מיה*
טיפול הומיאופתי
כתבות על list]טיפולי הומאופתיה ועל יאיר שמר author[/po].asp?rashey=יש
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2001, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של עין_הסערה*
טיפול הומיאופתי
האם מישהו שמע או יודע על הומאופת בשם וגה רוזנברג?
קיבלתי עליו המלצה מקרובת משפחה, שסיפרה שהוא מגיע לארץ מחו"ל כמה פעמים בשנה, גובה הון תועפות עבור איבחון ראשון, וסכום לא מבוטל עבור פגישות ביקורת, ושהוא הכי-הכי-הכי.
קיבלתי עליו המלצה מקרובת משפחה, שסיפרה שהוא מגיע לארץ מחו"ל כמה פעמים בשנה, גובה הון תועפות עבור איבחון ראשון, וסכום לא מבוטל עבור פגישות ביקורת, ושהוא הכי-הכי-הכי.
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2002, 19:57
- דף אישי: הדף האישי של מרב_סגל*
טיפול הומיאופתי
וגה רוזנברג הוא הומיאופת מעולה. ההומיאופתית שלי למדה אצלו. לא ידוע לי לגבי ביקורים בארץ.
טיפול הומיאופתי
הומיאופתיה היא שיטה שמאמינה שמה שיכול לרפא אדם הוא, באופן מעט מוזר ואולי אפילו לא מתקבל על הדעת, מה שגרם לו לחלות. הרעיון מבוטא בצירוף המילים "דומה בדומה ירפא" והוא אומר במילים פשוטות שמה שיכול לייצר סימפטומים חולים באדם בריא הוא מה שיכול לרפא אותם סימפטומים דומים באדם חולה. דווקא מה שגורם לחולי הוא מה שיכול לחולל שינוי ולהביא לבריאות. חולי מביא לבריאות. אולי, במובן מסוים, הרעיון חוזר על אחד השיעורים הראשונים בחשבון- מינוס ומינוס עושים יחד פלוס. מוזר? לא הגיוני? נחזור לזה עוד כמה שורות.
הטיפול ההומיאופתי מושתת על שיחה בת כשעתיים בין האדם להומיאופת (ואני בכוונה משמש במילה אדם ולא במילים כמו "חולה" או "מטופל"). במהלך השיחה האדם מתבקש לספר על עצמו, לשתף ובמובן מסוים להעניק להומיאופת אפשרות להתבונן בחייו ובאופיו. זו לעיתים חוויה לא קלה, פעמים אפילו מטלטלת. בתום השיחה בוחן ההומיאופת את מה ששמע ומתאים לאדם תרופה. התרופה הומיאופתית היא תרופה המבוססת על דילול גבוה מאד של חומר (מהחי, מהצומח או מהדומם) והיא מותאמת באופן אישי לאדם. לאדם, לא לסימפטומים החולים. לאדם עצמו, לסיפור חייו, לאופיו. לדברים שאמר ולאופן שבו בחר להגיד אותם. לכל מה שייחודי בו, לכל מה שהופך אותו להיות הוא בעצמו. דומה בדומה ירפא. כך אמרנו בהתחלה. ככל שהתרופה תדמה יותר לאדם עצמו כך היא תוכל לפעול עליו ביתר יעילות ולהשיבו לבריאות.
אבל מה זה באמת אומר? אם אמרנו שמה שיכול לייצר סימפטומים חולים באדם בריא הוא מה שיכול לרפא אותם סימפטומים באדם חולה, ובנוסף, אם אמרנו שהתרופה ההומיאופתית מותאמת באופן אישי לאדם ולא למחלה אז האם אנחנו לא אומרים שמה שחולה באדם זה הוא עצמו והתרופה היא מנה של אותה מחלה שנועדה להביאו לבריאות?
מינוס ומינוס עושים יחד פלוס.
כולנו חולים. כולנו חולים ברמה כזו או אחרת מבפנים. לכל אחד מאתנו ראייה שונה של המציאות. כל אחד מגיב קצת אחרת. אולי נעלב, אולי כועס, אולי נסגר. כל אחד חושב אחרת, אוהב אחרת. שונה. כל אחד מאתנו קצת חולה. לרוב אנחנו חיים טוב, ברמת בריאות טובה ואז לא כדאי להתערב. לעיתים, אנחנו חולים קצת יותר- בגוף או בנפש. פתאום הגוף קצת מתעתע. פתאום אנחנו נעלבים יותר, או כועסים יותר, או נסגרים יותר. קיצוניים יותר בתגובות שלנו. הומיאופתיה היא לא קסם. היא יד תומכת המושטת לעזרה בתקופה קשה. היא ממתנת את הקיצוניות, משכיחה את הכאבים ומשיבה לבריאות עד כמה שניתן.
ההומיאופתיה פועלת על מה שחולה באדם. על מה שהאדם עצמו העלה בשיחה. על מה שהשתבש. על מה שהיה פעם ועכשיו הוא אחר. לא תמיד היא מצליחה. לפעמים ההומיאופת לא בחר נכון את התרופה, לפעמים האדם לא רצה להיחשף ולפעמים הציפייה הייתה יותר מדי גבוהה. הומיאופתיה היא לא קסם אבל היא יכולה לעזור לכל מי שמחפש עזרה.
הטיפול ההומיאופתי מושתת על שיחה בת כשעתיים בין האדם להומיאופת (ואני בכוונה משמש במילה אדם ולא במילים כמו "חולה" או "מטופל"). במהלך השיחה האדם מתבקש לספר על עצמו, לשתף ובמובן מסוים להעניק להומיאופת אפשרות להתבונן בחייו ובאופיו. זו לעיתים חוויה לא קלה, פעמים אפילו מטלטלת. בתום השיחה בוחן ההומיאופת את מה ששמע ומתאים לאדם תרופה. התרופה הומיאופתית היא תרופה המבוססת על דילול גבוה מאד של חומר (מהחי, מהצומח או מהדומם) והיא מותאמת באופן אישי לאדם. לאדם, לא לסימפטומים החולים. לאדם עצמו, לסיפור חייו, לאופיו. לדברים שאמר ולאופן שבו בחר להגיד אותם. לכל מה שייחודי בו, לכל מה שהופך אותו להיות הוא בעצמו. דומה בדומה ירפא. כך אמרנו בהתחלה. ככל שהתרופה תדמה יותר לאדם עצמו כך היא תוכל לפעול עליו ביתר יעילות ולהשיבו לבריאות.
אבל מה זה באמת אומר? אם אמרנו שמה שיכול לייצר סימפטומים חולים באדם בריא הוא מה שיכול לרפא אותם סימפטומים באדם חולה, ובנוסף, אם אמרנו שהתרופה ההומיאופתית מותאמת באופן אישי לאדם ולא למחלה אז האם אנחנו לא אומרים שמה שחולה באדם זה הוא עצמו והתרופה היא מנה של אותה מחלה שנועדה להביאו לבריאות?
מינוס ומינוס עושים יחד פלוס.
כולנו חולים. כולנו חולים ברמה כזו או אחרת מבפנים. לכל אחד מאתנו ראייה שונה של המציאות. כל אחד מגיב קצת אחרת. אולי נעלב, אולי כועס, אולי נסגר. כל אחד חושב אחרת, אוהב אחרת. שונה. כל אחד מאתנו קצת חולה. לרוב אנחנו חיים טוב, ברמת בריאות טובה ואז לא כדאי להתערב. לעיתים, אנחנו חולים קצת יותר- בגוף או בנפש. פתאום הגוף קצת מתעתע. פתאום אנחנו נעלבים יותר, או כועסים יותר, או נסגרים יותר. קיצוניים יותר בתגובות שלנו. הומיאופתיה היא לא קסם. היא יד תומכת המושטת לעזרה בתקופה קשה. היא ממתנת את הקיצוניות, משכיחה את הכאבים ומשיבה לבריאות עד כמה שניתן.
ההומיאופתיה פועלת על מה שחולה באדם. על מה שהאדם עצמו העלה בשיחה. על מה שהשתבש. על מה שהיה פעם ועכשיו הוא אחר. לא תמיד היא מצליחה. לפעמים ההומיאופת לא בחר נכון את התרופה, לפעמים האדם לא רצה להיחשף ולפעמים הציפייה הייתה יותר מדי גבוהה. הומיאופתיה היא לא קסם אבל היא יכולה לעזור לכל מי שמחפש עזרה.
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2001, 17:51
- דף אישי: הדף האישי של נורית_מ*
טיפול הומיאופתי
שי שלום,
מאוד מעניין אותי כרגע הנושא הזה, מה זו מחלה מה זה בריאות, למה אנחנו חולים וכו' (ובצירוף מקרים מענין לפני כמה ימים שקעתי באינטרנט בקריאה על הומאופתיה בנסיון להבין משהו).
האם מה שאתה (או ההומאופתיה) אומרים הוא שהמחלה היא בעצם הכלי של האדם שבעזרתו הוא מבריא (ככה אני מבינה את זה)?
זה הגיוני לי כשמדובר בחום או בשלשול (קראתי פעם שחום "מפעיל" את תאי הדם הלבנים שאחראים להגנה מפני פולשים ושלשול נועד לסלק במהירות מהגוף חומרים מזיקים). וכאן אני מבינה איך המחלה (החום או השלשול) הם בעצם התרופה. אבל זה לא ברור לי כשמדובר בפריחה על העור למשל או במחלות מורכבות כמו סכרת. גם במקרים כאלה המחלה היא התרופה? הפריחה מטרתה לרפא משהו?
תודה לך.
מאוד מעניין אותי כרגע הנושא הזה, מה זו מחלה מה זה בריאות, למה אנחנו חולים וכו' (ובצירוף מקרים מענין לפני כמה ימים שקעתי באינטרנט בקריאה על הומאופתיה בנסיון להבין משהו).
האם מה שאתה (או ההומאופתיה) אומרים הוא שהמחלה היא בעצם הכלי של האדם שבעזרתו הוא מבריא (ככה אני מבינה את זה)?
זה הגיוני לי כשמדובר בחום או בשלשול (קראתי פעם שחום "מפעיל" את תאי הדם הלבנים שאחראים להגנה מפני פולשים ושלשול נועד לסלק במהירות מהגוף חומרים מזיקים). וכאן אני מבינה איך המחלה (החום או השלשול) הם בעצם התרופה. אבל זה לא ברור לי כשמדובר בפריחה על העור למשל או במחלות מורכבות כמו סכרת. גם במקרים כאלה המחלה היא התרופה? הפריחה מטרתה לרפא משהו?
תודה לך.
טיפול הומיאופתי
נורית,
המחלה היא הכלי שבאמצעותו מבטא האדם את המצוקה שלו או את מה שהתקלקל אצלו בפנים.
התרופה ההומיאופתית היא המחלה הדומה של האדם. או במילים אחרות, היא מעין כוח דומה למחלה של האדם שעוזר לאיין את המחלה בסופו של דבר. כמו שמינוס ומינוס עושים יחד פלוס, כך גם המפגש בין המחלה של האדם לתרופה ההומיאופתית יוצרים תהליך שמאפשר לגוף לרפא את עצמו.
לגבי השאלה שלך האם "המחלה היא הכלי של האדם שבעזרתו הוא מבריא" יש דעות לכאן ולכאן ויש גם הבדלים אם מתייחסים למחלה כרונית או למחלה אקוטית.
המחלה היא הכלי שבאמצעותו מבטא האדם את המצוקה שלו או את מה שהתקלקל אצלו בפנים.
התרופה ההומיאופתית היא המחלה הדומה של האדם. או במילים אחרות, היא מעין כוח דומה למחלה של האדם שעוזר לאיין את המחלה בסופו של דבר. כמו שמינוס ומינוס עושים יחד פלוס, כך גם המפגש בין המחלה של האדם לתרופה ההומיאופתית יוצרים תהליך שמאפשר לגוף לרפא את עצמו.
לגבי השאלה שלך האם "המחלה היא הכלי של האדם שבעזרתו הוא מבריא" יש דעות לכאן ולכאן ויש גם הבדלים אם מתייחסים למחלה כרונית או למחלה אקוטית.
טיפול הומיאופתי
יש לי שאלה נתקלתי בשני גישות לטיפול בהומאופטיה קלאסית
האחת מתן יומיומי והשניה מתן חד פעמי או לתקופה קצרה מאוד במקרה הצורך , המתן היומיומיי מגיע מתוך הבנה ש.... למה לחכות שנהיה חולים ולא לשמור על איזון תמידי הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על זה ?
והאם אלו מכם שמטופלים בהומאופטיה גם חייבים להפגש כל 5 שבועות עם ההומאופט?
ודבר אחרון האם אתם או שיש אנשים שאתם מכירים שמקבלים הומאופטיה יומיומית במשך שנים ?
תודה מראש אני חדשה אן מקווה ליחס נחמד
בברכה
האחת מתן יומיומי והשניה מתן חד פעמי או לתקופה קצרה מאוד במקרה הצורך , המתן היומיומיי מגיע מתוך הבנה ש.... למה לחכות שנהיה חולים ולא לשמור על איזון תמידי הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על זה ?
והאם אלו מכם שמטופלים בהומאופטיה גם חייבים להפגש כל 5 שבועות עם ההומאופט?
ודבר אחרון האם אתם או שיש אנשים שאתם מכירים שמקבלים הומאופטיה יומיומית במשך שנים ?
תודה מראש אני חדשה אן מקווה ליחס נחמד
בברכה
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
- דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*
טיפול הומיאופתי
יש כמה וכמה סוגים של הומיאופטיה. בהומיאפטיה הקלאסית לגמרי יש רק 48 רמדיז. בסוג הפחות קלאסי יש 1000 או 2000 רמדיז. בשני הסוגים האלו, כל אחד מקבל את התרופה "שלו", וזהו טיפול עמוק ומתמשך. את זה נוטלים בטיפות יומיומית לתקופה, או בגלובולים, במנה חד פעמית. ואז לפי הצורך מקבלים שוב את אותה תרופה. או מחליפים לתרופה מסויימת אחרת שתלווה את המטופל לתקופה. בסוג הזה ההומיאופטית שלנו, למשל, נפגשת אחת לחודשיים.
הסוג השני משלב תרופות שונות שמתייחסות לסימפטומים שונים. ולהבנתי זהו טיפול פחות עמוק. בסוג הזה נכללות למשל הטיפות המכונות "רקוויק" והם נקראות R-44 או R-14 או כל מספר אחר, שכל אחת מיועדת למטרה ספציפית, קצת כמו בגישה הבסיסית של הרפואה הקונבנציונאלית - טיפול בבעיה ולא במכלול. אלו טיפות שלוקחים לתקופות ארוכות, או לפי הצורך.
לא הייתי פוסלת על הסף שיטה זו או אחרת.
בעיני יש שני פרמטרים לטיפול. הראשון - שהמטפל יהיה נחמד, חכם, רגיש ומעורר אמון.
השני - כמובן יעילות הטיפול.
אני באופן אישי לא אוהבת להצמד למטפל מסוים לתקופות ארוכות. לפי התחושה - אם משהו לא זורם לי יותר - או יש תחושה של מיצוי - אני בוחרת מטפל/טיפול אחר.
הסוג השני משלב תרופות שונות שמתייחסות לסימפטומים שונים. ולהבנתי זהו טיפול פחות עמוק. בסוג הזה נכללות למשל הטיפות המכונות "רקוויק" והם נקראות R-44 או R-14 או כל מספר אחר, שכל אחת מיועדת למטרה ספציפית, קצת כמו בגישה הבסיסית של הרפואה הקונבנציונאלית - טיפול בבעיה ולא במכלול. אלו טיפות שלוקחים לתקופות ארוכות, או לפי הצורך.
לא הייתי פוסלת על הסף שיטה זו או אחרת.
בעיני יש שני פרמטרים לטיפול. הראשון - שהמטפל יהיה נחמד, חכם, רגיש ומעורר אמון.
השני - כמובן יעילות הטיפול.
אני באופן אישי לא אוהבת להצמד למטפל מסוים לתקופות ארוכות. לפי התחושה - אם משהו לא זורם לי יותר - או יש תחושה של מיצוי - אני בוחרת מטפל/טיפול אחר.
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2004, 21:11
טיפול הומיאופתי
יש שלום,
אני הומאופתית קלאסית עם נסיון רב והמלצות.
אשמח לענות לך על כל שאלה ולייעץ לך לגבי הבעיה/הטיפול.
054-5501545 nat m@netvision.net.il
אני הומאופתית קלאסית עם נסיון רב והמלצות.
אשמח לענות לך על כל שאלה ולייעץ לך לגבי הבעיה/הטיפול.
054-5501545 nat m@netvision.net.il
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
טיפול הומיאופתי
אני נתקלתי בשני גישות טיפול במתן חד פעמי שאמור להשפיע לאורך זמן וטיפול יומיומי כמו שאני מקבלת
יש כמה דרכים לטיפול הומאופתי, בעיקר תלוי באדם ובבעיה שלו, וגם תלוי בהומיאופת מי הוא ואיפה למד.
בעיקרון שתי הדרכים אפשריות, מה שחשוב מאוד בטיפול היומיומי הוא לשים לב מתי יש החמרות במצב. זה סימן שצריך להיות מיד בקשר עם המטפל. או להפסיק את לקיחת הרמדי או לשנות אותה.
הכי הכי הכי חשוב הוא בחירת המטפל. דרך 'ניהול' הטיפול היא קריטית בהומיאופתיה.
רפואה שלמה.
יש כמה דרכים לטיפול הומאופתי, בעיקר תלוי באדם ובבעיה שלו, וגם תלוי בהומיאופת מי הוא ואיפה למד.
בעיקרון שתי הדרכים אפשריות, מה שחשוב מאוד בטיפול היומיומי הוא לשים לב מתי יש החמרות במצב. זה סימן שצריך להיות מיד בקשר עם המטפל. או להפסיק את לקיחת הרמדי או לשנות אותה.
הכי הכי הכי חשוב הוא בחירת המטפל. דרך 'ניהול' הטיפול היא קריטית בהומיאופתיה.
רפואה שלמה.
טיפול הומיאופתי
תודה לך על ההתיחסות ,
איפה אפשר לקבל המלצות על הומאופטים טובים כי באמת ההומאופט הנוכחי ממש לא נותן לי תחושה טובה יותר.
איפה אפשר לקבל המלצות על הומאופטים טובים כי באמת ההומאופט הנוכחי ממש לא נותן לי תחושה טובה יותר.
-
-
טיפול הומיאופתי
יש,
באיזה אזור מגורים?
באיזה אזור מגורים?
-
טיפול הומיאופתי
ענת, יש כמה דברים שאינם מדוייקים בתשובתך
בהומיאפטיה הקלאסית לגמרי יש רק 48 רמדיז. בסוג הפחות קלאסי יש 1000 או 2000 רמדיז.
אין קלאסי יותר ופחות, הומאופתיה קלאסית היא אחת בלבד ויש בה רק חומר אחד שעובר את הפוטננטיזציה.
את זה נוטלים בטיפות יומיומית לתקופה, או בגלובולים, במנה חד פעמית.
יש דילול מסויים שניתן בלקיחה יומיומית והוא אכן ניתן בצורת טיפות. במקרה זה יש לשים לב להחמרות במצב, הן סימן שיש לשנות משהו בטיפול ( לא אכנס לכל הפרטים ).
הרמדי היא בדר"כ בצורת גלובולים, ודרך לקיחת הרמדי משתנה בין ההומיאופתים. ( מנה חד פעמית, או אחת מפוצלת וכו').
_בעיני יש שני פרמטרים לטיפול. הראשון - שהמטפל יהיה נחמד, חכם, רגיש ומעורר אמון.
השני - כמובן יעילות הטיפול._
מסכימה כמובן, ורוצה להוסיף שחשוב מאוד לקבל המלצות.
וגם שיהיה ערוץ תקשורת פתוח עם המטפל, דווקא בגלל שמדובר מצד אחד על טיפול מאוד עמוק ומצד שני בלקיחה חד פעמית (בד"כ) של רמדי ומעקב רק אחת לכמה חודשים. יש הרבה דברים שיכולים 'לצוץ' בדרך לריפוי וחשוב לפעמים לדבר עליהם, להתייעץ וגם לקבל תמיכה, או, טיפול חדש במידת הצורך.
בהומיאפטיה הקלאסית לגמרי יש רק 48 רמדיז. בסוג הפחות קלאסי יש 1000 או 2000 רמדיז.
אין קלאסי יותר ופחות, הומאופתיה קלאסית היא אחת בלבד ויש בה רק חומר אחד שעובר את הפוטננטיזציה.
את זה נוטלים בטיפות יומיומית לתקופה, או בגלובולים, במנה חד פעמית.
יש דילול מסויים שניתן בלקיחה יומיומית והוא אכן ניתן בצורת טיפות. במקרה זה יש לשים לב להחמרות במצב, הן סימן שיש לשנות משהו בטיפול ( לא אכנס לכל הפרטים ).
הרמדי היא בדר"כ בצורת גלובולים, ודרך לקיחת הרמדי משתנה בין ההומיאופתים. ( מנה חד פעמית, או אחת מפוצלת וכו').
_בעיני יש שני פרמטרים לטיפול. הראשון - שהמטפל יהיה נחמד, חכם, רגיש ומעורר אמון.
השני - כמובן יעילות הטיפול._
מסכימה כמובן, ורוצה להוסיף שחשוב מאוד לקבל המלצות.
וגם שיהיה ערוץ תקשורת פתוח עם המטפל, דווקא בגלל שמדובר מצד אחד על טיפול מאוד עמוק ומצד שני בלקיחה חד פעמית (בד"כ) של רמדי ומעקב רק אחת לכמה חודשים. יש הרבה דברים שיכולים 'לצוץ' בדרך לריפוי וחשוב לפעמים לדבר עליהם, להתייעץ וגם לקבל תמיכה, או, טיפול חדש במידת הצורך.
טיפול הומיאופתי
שלום רב,
משהו קטןלהוסיף לענין ההומאופתיה. כרופא והומאופת נראה לי נכון קודם כל להדגיש את מהות הבריאות, המחלה והריפוי:
בריאות היא מצב של רימה הרמונית בין הניגוןדים שבטע, שבעולם, במצב שבו הניגודים משלימים אחד את השני ומקימים הרמוניה ביניהם ללא ביזבוז אנרגיה כמו במצבים קיצוניים.
מחלה היא ביטוי טיבעי, בריא של האורגניזם ("חי") כאשר הוא ניתקל בחוויה שהיא קשה מדי לעיכול (אם זה מזון או חווויה ריגשית), אם ינסה החי לעכל בכוח את החוויה הזו הוא עלול להיכנס למועקה עד דיכאון והתנתקות מהמציאות, פסיכוזה. . אליהים לא רוצה שמישהו היהי עצוב כל כך, על כן סידר לנו את "הסדר המחלה":
משמעותו היא שהאדםי מקבל רשות לסגור, לכפר, לגפר לאטום, את אותה חוויה קשה מדי - בקופסה, בתיבת פנדורה כזו (להדחיק) ולא להתמודד ב י נ ת י י ם , בתנאי - בתנאי שנוציא חלק מהאנרגיה, מהכאב הזה החוצה לגוף בצורת כאב גופני, מחלה או התנהגות נאורוטית. ובין הכאב הגלוי בחוץ לחבוי בחוויה אני עדיין באיזון, אם כי כבר לא כהרמוניה שלמה אלא איזון על תנאי: אני בריא בפנים בתנאי שאני חולה בחוץ... כלומר מחלה זה דבר בריא: רק אדם בריא ממש יכול לחלות.. חולה לא יכול לחלות כי הוא כבר חולה... האמת - להוציא מחלה משמעותו להפוך אנרגיה - כאב ריגשי - לחומר = מחלה פיזית, וזה לא פשוט.
מחלה אם כן היא מעין איזון על תנאי. זה כמו לעמוד על הגג בפישוט ידיים ולשמור על שיווי משקל. ואני אומר לו/ לה : רד/י מהגג! אבל התשובה היא לא ארד, כי למטה יש מפלצת. מה הבעיה אומר אני, הרופא - מפלצת? הנה חרב קסמים הורד/י את הראש למפלצת. ואתם מורידים, אבל מה עושה מפלצת כשמורידים לה את הראש? נכון, מצמיחה 2 ראשים חדשים במקום. וזהו משל למה שאנחנו הרופאים עושים כשאנחנו נותנים אנטביוטיקה או סטרואידים או ניתוח: באותו רגע מתגברים על הסימפטום, מורדים את הראש למחלה אבל היות ולא הבאנו ריםוי למקום הכואב בפנים, ברגש, הכאב הפנימי הזה יצמיח כלפי חוץ עוד ועוד מחלה. ולמה תתבטא המחלה דווקא במקום מסויים בגוף ואל באחר? למה כאב ראש או אסטמה ולא פריחה על העור? דרך ההתבטאות תהי עך פי הגנים הפיעלים, כלומר הנטיה המשפחתית: הכאב מחפש איזה גן מוכן לבטא את הכאב דרכו, וזה לרב על פי הנטיה המפחתית.
אז איך לרפא פנימה? על ידי חיזוק ה ר ו ח . כל מה שייחזק את רוחו של אדם באמת ירפא אותו כי הרוח תרפא את הנפש וזו תפייס את המקום הכואב ואז כבר לא יהיה צורך לשלוח כאב לגוף והמחלה תיעלם. אבל כמו שהמחלה באה מבפנים כך גם הריפוי בא מבפנים החוצה. מה יחזק את הרוח? אהבה גדולה, התגלות אלוהית או מסע לזנזיבר... וגם טיםפול הומואפאתי...
איך עושה זאת ההומאופתיה? בדרך ה מ ש ל . אבל על זה בפעם אחרת
תודה
מיכאל
משהו קטןלהוסיף לענין ההומאופתיה. כרופא והומאופת נראה לי נכון קודם כל להדגיש את מהות הבריאות, המחלה והריפוי:
בריאות היא מצב של רימה הרמונית בין הניגוןדים שבטע, שבעולם, במצב שבו הניגודים משלימים אחד את השני ומקימים הרמוניה ביניהם ללא ביזבוז אנרגיה כמו במצבים קיצוניים.
מחלה היא ביטוי טיבעי, בריא של האורגניזם ("חי") כאשר הוא ניתקל בחוויה שהיא קשה מדי לעיכול (אם זה מזון או חווויה ריגשית), אם ינסה החי לעכל בכוח את החוויה הזו הוא עלול להיכנס למועקה עד דיכאון והתנתקות מהמציאות, פסיכוזה. . אליהים לא רוצה שמישהו היהי עצוב כל כך, על כן סידר לנו את "הסדר המחלה":
משמעותו היא שהאדםי מקבל רשות לסגור, לכפר, לגפר לאטום, את אותה חוויה קשה מדי - בקופסה, בתיבת פנדורה כזו (להדחיק) ולא להתמודד ב י נ ת י י ם , בתנאי - בתנאי שנוציא חלק מהאנרגיה, מהכאב הזה החוצה לגוף בצורת כאב גופני, מחלה או התנהגות נאורוטית. ובין הכאב הגלוי בחוץ לחבוי בחוויה אני עדיין באיזון, אם כי כבר לא כהרמוניה שלמה אלא איזון על תנאי: אני בריא בפנים בתנאי שאני חולה בחוץ... כלומר מחלה זה דבר בריא: רק אדם בריא ממש יכול לחלות.. חולה לא יכול לחלות כי הוא כבר חולה... האמת - להוציא מחלה משמעותו להפוך אנרגיה - כאב ריגשי - לחומר = מחלה פיזית, וזה לא פשוט.
מחלה אם כן היא מעין איזון על תנאי. זה כמו לעמוד על הגג בפישוט ידיים ולשמור על שיווי משקל. ואני אומר לו/ לה : רד/י מהגג! אבל התשובה היא לא ארד, כי למטה יש מפלצת. מה הבעיה אומר אני, הרופא - מפלצת? הנה חרב קסמים הורד/י את הראש למפלצת. ואתם מורידים, אבל מה עושה מפלצת כשמורידים לה את הראש? נכון, מצמיחה 2 ראשים חדשים במקום. וזהו משל למה שאנחנו הרופאים עושים כשאנחנו נותנים אנטביוטיקה או סטרואידים או ניתוח: באותו רגע מתגברים על הסימפטום, מורדים את הראש למחלה אבל היות ולא הבאנו ריםוי למקום הכואב בפנים, ברגש, הכאב הפנימי הזה יצמיח כלפי חוץ עוד ועוד מחלה. ולמה תתבטא המחלה דווקא במקום מסויים בגוף ואל באחר? למה כאב ראש או אסטמה ולא פריחה על העור? דרך ההתבטאות תהי עך פי הגנים הפיעלים, כלומר הנטיה המשפחתית: הכאב מחפש איזה גן מוכן לבטא את הכאב דרכו, וזה לרב על פי הנטיה המפחתית.
אז איך לרפא פנימה? על ידי חיזוק ה ר ו ח . כל מה שייחזק את רוחו של אדם באמת ירפא אותו כי הרוח תרפא את הנפש וזו תפייס את המקום הכואב ואז כבר לא יהיה צורך לשלוח כאב לגוף והמחלה תיעלם. אבל כמו שהמחלה באה מבפנים כך גם הריפוי בא מבפנים החוצה. מה יחזק את הרוח? אהבה גדולה, התגלות אלוהית או מסע לזנזיבר... וגם טיםפול הומואפאתי...
איך עושה זאת ההומאופתיה? בדרך ה מ ש ל . אבל על זה בפעם אחרת
תודה
מיכאל
-
- הצטרפות: 22 ינואר 2005, 15:26
- דף אישי: הדף האישי של אזר_ניק*
טיפול הומיאופתי
שלום לכולם
אנחנו מחפשים רופא\ה עם דיפלומה קונבציונאלית ונסיון הומאופטי שבאופן אישי טופלתם על ידם בצורה שנראית לכם טובה עד גבה ניסים.
קצת רקע :
ביתנו הראשונה היתה עם דלקת אוזנים שטופלה ע"י רפואה קונבנציונאלית ללא הצלחה.
פגשנו רופאה הומאופטית שעשתה לנו (ולילדה) חיים קלים ללא מחלות ושמחנו וסמכנו על שירותיה.
הד"ר הנ"ל, גברת שטנצלר המעניינת והמקסימה השיבה את נשמתה לבורא (כך נמסר לנו) בטרם עת, ונשארנו ללא שירותי רפואה שניתן לסמוך עליהם.
החיפוש אחר דיפלום משתי המתוטולוגיות הוא עניין של העדפה אישית.
אשמח לקבל בדף זה המלצות אישיות.
חורף ללא עיטוש וקיץ ללא יתוש על כולם.
אנחנו מחפשים רופא\ה עם דיפלומה קונבציונאלית ונסיון הומאופטי שבאופן אישי טופלתם על ידם בצורה שנראית לכם טובה עד גבה ניסים.
קצת רקע :
ביתנו הראשונה היתה עם דלקת אוזנים שטופלה ע"י רפואה קונבנציונאלית ללא הצלחה.
פגשנו רופאה הומאופטית שעשתה לנו (ולילדה) חיים קלים ללא מחלות ושמחנו וסמכנו על שירותיה.
הד"ר הנ"ל, גברת שטנצלר המעניינת והמקסימה השיבה את נשמתה לבורא (כך נמסר לנו) בטרם עת, ונשארנו ללא שירותי רפואה שניתן לסמוך עליהם.
החיפוש אחר דיפלום משתי המתוטולוגיות הוא עניין של העדפה אישית.
אשמח לקבל בדף זה המלצות אישיות.
חורף ללא עיטוש וקיץ ללא יתוש על כולם.
-
טיפול הומיאופתי
אני בהלם מוחלט מהידיעה על הד"ר שטנצלר, האם ביררתם עד הסוף???
בכל מקרה יש לפחות שני רופאים קונבנציונליים שהם גם הומיאופתים מוסמכים וידועים שעליהם גם אני ממליצה
_קובי פריד מרמות השבים. הוא הציל לנו את יונתן מאסתמה כרונית ועוזר לרבים מאד מאד וטובים.
09-7429549 (_מיכל דנקנר)
וד"ר אמיר אניספלד. הוא רופא ילדים והומאופת מרמת אביב. טלפון: 03-7441116. נייד: 052-2502190
< הטלפונים נלקחו מכאן, לא יודעת אם מעודכנים >
בריאות.
בכל מקרה יש לפחות שני רופאים קונבנציונליים שהם גם הומיאופתים מוסמכים וידועים שעליהם גם אני ממליצה
_קובי פריד מרמות השבים. הוא הציל לנו את יונתן מאסתמה כרונית ועוזר לרבים מאד מאד וטובים.
09-7429549 (_מיכל דנקנר)
וד"ר אמיר אניספלד. הוא רופא ילדים והומאופת מרמת אביב. טלפון: 03-7441116. נייד: 052-2502190
< הטלפונים נלקחו מכאן, לא יודעת אם מעודכנים >
בריאות.
-
- הצטרפות: 22 ינואר 2005, 15:26
- דף אישי: הדף האישי של אזר_ניק*
טיפול הומיאופתי
קצת נבהלתי אז ביררתי כרגע ואכן מה שנמסר לנו נכון.
-
טיפול הומיאופתי
אז איך לרפא פנימה? על ידי חיזוק ה ר ו ח . כל מה שייחזק את רוחו של אדם באמת ירפא אותו כי הרוח תרפא את הנפש וזו תפייס את המקום הכואב
בדיוק חושבת על הנושא בימים האחרונים.
האם חיזוק הרוח הוא פתרון אמיתי לקשיי הנפש או הוא עוד חלק מהדחקה (עיקוף) אינטיליגנטית מאוד.
להאמין, להבין, להשלים ולקבל... אלו ללא ספק יכולים להקל, אך האם בריפוי מדובר?
אני בריא בפנים בתנאי שאני חולה בחוץ... כלומר מחלה זה דבר בריא: רק אדם בריא ממש יכול לחלות.. חולה לא יכול לחלות כי הוא כבר חולה...
בריאות וחולי שלובים והם חלק מהחיים. השאלה איך אנחנו מגיבים לכאב, לחולי, ולא למחלה.
והאם יש באמת מרפא. שהרי החולי תמיד יהיה קיים.
כאב פיזי או נפשי הם איתות. ולכן לדעתי חשוב להגיד, ואת זאת עושה ההומיאופתיה, שלא בכל מחיר להעלים את הכאב. שכן הוא בא לכוון אותנו לבעיה - וגם לפתרון ( סימפטום חשוב למציאת הרמדי ).
נכון, מחלה "חזקה" דורשת כוחות של הוצאה לפועל, אך חשוב להדגיש שהבריאות היא היכולת להגיב נכון, ובהתאם. ז"א אם נפלתי או קיבלתי מכה ברור שצריך לכאוב לי וזו תגובה בריאה.
ואם אני חולה, אני מגיבה מתוך החולי בהתאם לאפשרויות שיש לי. אך תמיד מתוך שאיפה לבריאות.
בדיוק חושבת על הנושא בימים האחרונים.
האם חיזוק הרוח הוא פתרון אמיתי לקשיי הנפש או הוא עוד חלק מהדחקה (עיקוף) אינטיליגנטית מאוד.
להאמין, להבין, להשלים ולקבל... אלו ללא ספק יכולים להקל, אך האם בריפוי מדובר?
אני בריא בפנים בתנאי שאני חולה בחוץ... כלומר מחלה זה דבר בריא: רק אדם בריא ממש יכול לחלות.. חולה לא יכול לחלות כי הוא כבר חולה...
בריאות וחולי שלובים והם חלק מהחיים. השאלה איך אנחנו מגיבים לכאב, לחולי, ולא למחלה.
והאם יש באמת מרפא. שהרי החולי תמיד יהיה קיים.
כאב פיזי או נפשי הם איתות. ולכן לדעתי חשוב להגיד, ואת זאת עושה ההומיאופתיה, שלא בכל מחיר להעלים את הכאב. שכן הוא בא לכוון אותנו לבעיה - וגם לפתרון ( סימפטום חשוב למציאת הרמדי ).
נכון, מחלה "חזקה" דורשת כוחות של הוצאה לפועל, אך חשוב להדגיש שהבריאות היא היכולת להגיב נכון, ובהתאם. ז"א אם נפלתי או קיבלתי מכה ברור שצריך לכאוב לי וזו תגובה בריאה.
ואם אני חולה, אני מגיבה מתוך החולי בהתאם לאפשרויות שיש לי. אך תמיד מתוך שאיפה לבריאות.
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2004, 18:48
- דף אישי: הדף האישי של טל_טיבי*
טיפול הומיאופתי
ישנו ד"ר מוטי לוי, רופא והומיאופת נפלא.
באיזור המרכז.
אחפש טלפון, אבל לא בעיה למצוא.
באיזור המרכז.
אחפש טלפון, אבל לא בעיה למצוא.
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2004, 17:46
- דף אישי: הדף האישי של סאן_שיין*
טיפול הומיאופתי
כרמל קרתי מזכרון יעקב. הומאפותית מדהימה. מתמחית בילדים. (הצילה אותי מצורך בניתוח בעבר)
טיפול הומיאופתי
קובי פריד מרמות השבים
גם אני ממליצה עליו. הוא שלח אותנו לרופאת הילדים של מכבי כדי לאשר אבחנה שלו (זה לא קשור לרמדי, הוא רק רצה לדעת אם פצעים שהוא איבחן כמשהו הם אכן אותו משהו). והיא כששמעה שאנחנו "אצל קובי" אמרה ש "אה, אז אני רגועה"... ממש הרמוניה נטולת אגו, אבל עם המון ביטחון עצמי. אהבתי.
אגב, הוא מתנגד מאוד לשיטות של ד"ר רוזנטל - לשיטתו כל התחליפי חיסונים הם Abuse הומאופתי... שווה לשמוע את זה גם אם לא מסכימים, כי זו טענה מעניינת שאי אפשר (לפחות אנחנו לא יכולנו) להתעלם ממנה. הטיעונים שהוא מביא (ואגב, לא רק הוא אלא הרבה הומאופתים קלאסיים רציניים) מעניינים והגיוניים. לנו זה גרם לחשוב (וגם לפעול) אחרת.
גם אני ממליצה עליו. הוא שלח אותנו לרופאת הילדים של מכבי כדי לאשר אבחנה שלו (זה לא קשור לרמדי, הוא רק רצה לדעת אם פצעים שהוא איבחן כמשהו הם אכן אותו משהו). והיא כששמעה שאנחנו "אצל קובי" אמרה ש "אה, אז אני רגועה"... ממש הרמוניה נטולת אגו, אבל עם המון ביטחון עצמי. אהבתי.
אגב, הוא מתנגד מאוד לשיטות של ד"ר רוזנטל - לשיטתו כל התחליפי חיסונים הם Abuse הומאופתי... שווה לשמוע את זה גם אם לא מסכימים, כי זו טענה מעניינת שאי אפשר (לפחות אנחנו לא יכולנו) להתעלם ממנה. הטיעונים שהוא מביא (ואגב, לא רק הוא אלא הרבה הומאופתים קלאסיים רציניים) מעניינים והגיוניים. לנו זה גרם לחשוב (וגם לפעול) אחרת.
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2004, 01:27
טיפול הומיאופתי
מי מכיר ומי יודע :
מחפשת הומואפת/ית שמטפל גם בתינוקות בגליל מערבי.
מחפשת הומואפת/ית שמטפל גם בתינוקות בגליל מערבי.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
טיפול הומיאופתי
דיוויד שלזינגר מכליל.
-
טיפול הומיאופתי
-
- הצטרפות: 23 פברואר 2004, 03:08
- דף אישי: הדף האישי של מור_וקנמון*
טיפול הומיאופתי
יש ואיילת... הומאופת קלאסי מצוין שמטפל בפרדס חנה וחיפה (גם בתינוקות) איתי סאקס 0523-797747
אגב, ההומאופת ינאי לב אור שהמליץ עליו בועז, נמצא בחו"ל למשך השנה הקרובה...
אגב, ההומאופת ינאי לב אור שהמליץ עליו בועז, נמצא בחו"ל למשך השנה הקרובה...
טיפול הומיאופתי
כבר קצת יותר מחודש אני לוקחת טיפול הומאופטי בשביל אקנה לא קשה במיוחד, אין שיפור במצב ואולי אפילו להיפך. הפסקתי לשתות קפאין, אני לא אוכלת קמח לבן סוכר על כל סוגיו ועדיין הפנים שלי נראות כמו של ילדה בת 16 למרות שאני ב10 שנים גדולה
האם למישהו יש עיצה/סברה או כלאמירה אחרת בקשר למצב המתסכל שלי??
אשמח לשמוע
האם למישהו יש עיצה/סברה או כלאמירה אחרת בקשר למצב המתסכל שלי??
אשמח לשמוע
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
טיפול הומיאופתי
תחזרי להומאופת. לפעמים צריך להחליף את התרופה.
-
טיפול הומיאופתי
אני מחזקת את דבריה של טרה, ומוסיפה - לפעמים בתחילת טיפול יכולה להיות החמרה של סמפטומים.
חייבת להיות בקשר עם המטפל.
חייבת להיות בקשר עם המטפל.
טיפול הומיאופתי
היתקשרתי להומאופטית שלי היא טוענת שזאת תקופה של הרעה שהיא חלק מהתהליך של ניקוי מבפנים ושבסוף זה גם יגיע החוצה ושזה לוקח זמן, היא גם אמרה שזה תרופה לא מצמח אלא לקוחה או מבוססת על ריקמה של גוף אדם?!!?
מה שהפתיע אותי מאוד. היא מאוד מאמינה שזאת התרופה הנכונה והציעה לי לחכות לפחות עוד שבועיים,
אז אני אמשיך בינתיים, למרות שקשה לי מאוד ויש לי פחד וקושי עם החוסר וודאות שאולי כל הסבל לחינם
תודה למתייחסות
מה שהפתיע אותי מאוד. היא מאוד מאמינה שזאת התרופה הנכונה והציעה לי לחכות לפחות עוד שבועיים,
אז אני אמשיך בינתיים, למרות שקשה לי מאוד ויש לי פחד וקושי עם החוסר וודאות שאולי כל הסבל לחינם
תודה למתייחסות
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2004, 01:27
טיפול הומיאופתי
קיים קרם הגנה נגד שמש הומואפתי ?
טיפול הומיאופתי
יש למישהו המלצה על הומיאופת/ית לטיפול במבוגרים, בבעיות של דיכאון ומצבי רוח? אזור תל אביב. ולא כזה שקורע במחיר...
וגם: משיהו שמע/ממליץ על רחל שבי? הומיאופתית בת"א. מצאתי באינטרנט.
וגם: משיהו שמע/ממליץ על רחל שבי? הומיאופתית בת"א. מצאתי באינטרנט.
-
- הצטרפות: 01 אוקטובר 2004, 07:16
- דף אישי: הדף האישי של אמא_מאמצת*
טיפול הומיאופתי
שלום למי שקורא
היום ביקרנו בפעם הראשונה אצל הומופטית אחרי שהרופאה הנחמדה שלנו הודיעה לנו שבלי חיסונים אנחנו צריכים לחפש רופאה אחרת...(מסתבר שככה זה בניו יורק).
האפרוחית בת 4 וקצת חודשים, לא יונקת ואוכלת פורמולה. שאלנו על תוספת טיבעית שאפשר להוסיף כדי לנסות כמה שיותר לתת לה מה שהיא לא מקבלת מכיוון שהיא אינה יונקת. ההומואופטית המליצה על HMF. לאחר חיפוש מידע הבנתי שזה ניתן בעיקר לפגים. אני ישמח לשמוע על נסיון עם HMF שיש להורים או מטפלים. האם זה באמת נחוץ?
תודה
היום ביקרנו בפעם הראשונה אצל הומופטית אחרי שהרופאה הנחמדה שלנו הודיעה לנו שבלי חיסונים אנחנו צריכים לחפש רופאה אחרת...(מסתבר שככה זה בניו יורק).
האפרוחית בת 4 וקצת חודשים, לא יונקת ואוכלת פורמולה. שאלנו על תוספת טיבעית שאפשר להוסיף כדי לנסות כמה שיותר לתת לה מה שהיא לא מקבלת מכיוון שהיא אינה יונקת. ההומואופטית המליצה על HMF. לאחר חיפוש מידע הבנתי שזה ניתן בעיקר לפגים. אני ישמח לשמוע על נסיון עם HMF שיש להורים או מטפלים. האם זה באמת נחוץ?
תודה
-
טיפול הומיאופתי
אין לכך שום קשר להומיאופתיה, וכנראה שלא פנית להומיאופת קלאסי.
אני ישמח לשמוע על נסיון עם HMF
לא יודעת במה מדובר, במקרה ביתי היתה פגית, ולפי הבנתי אין ממש צורך בתוספות האלו.
תבררי מהם התוספות, וגם אולי ספרי עוד על ביתך, האם היא סובלת ממשהו? יש לה בעיות ספיגה, תזונה, משקל?
אני ישמח לשמוע על נסיון עם HMF
לא יודעת במה מדובר, במקרה ביתי היתה פגית, ולפי הבנתי אין ממש צורך בתוספות האלו.
תבררי מהם התוספות, וגם אולי ספרי עוד על ביתך, האם היא סובלת ממשהו? יש לה בעיות ספיגה, תזונה, משקל?
-
- הצטרפות: 01 אוקטובר 2004, 07:16
- דף אישי: הדף האישי של אמא_מאמצת*
טיפול הומיאופתי
תודה נועה על התשובה.
אכן הומיאופתית אמרה שהיא לא עובדת רק בשיטה הקלאסית.
מדובר בתוסף לאוכל שמכיל בין היתר גם אסידופיליס (מקווה שככה כותבים) מצאתי מידע על זה פהhttp://www.naturallyempowered.com/html/product ... r/hmf.html
לפיצקית היו קצת בעיות של קיבה. בחודש האחרון היו כמה פעמים שלא יצא קקי אפילו עד חמישה ימים. אנחנו חושבים שזה קשור לפורמולה שהחלפנו אז חזרנו לקודמת אבל בנתיים עוד לא בטוחים.
להומיאופתיה בעיקר פנינו כדי לעשות היכרות למיקרה שניצתרך במקום ללכת לרפואה הקונבציאנלית, וגם בשביל טיפול מונע אם במידת האפשר.
אכן הומיאופתית אמרה שהיא לא עובדת רק בשיטה הקלאסית.
מדובר בתוסף לאוכל שמכיל בין היתר גם אסידופיליס (מקווה שככה כותבים) מצאתי מידע על זה פהhttp://www.naturallyempowered.com/html/product ... r/hmf.html
לפיצקית היו קצת בעיות של קיבה. בחודש האחרון היו כמה פעמים שלא יצא קקי אפילו עד חמישה ימים. אנחנו חושבים שזה קשור לפורמולה שהחלפנו אז חזרנו לקודמת אבל בנתיים עוד לא בטוחים.
להומיאופתיה בעיקר פנינו כדי לעשות היכרות למיקרה שניצתרך במקום ללכת לרפואה הקונבציאנלית, וגם בשביל טיפול מונע אם במידת האפשר.
טיפול הומיאופתי
מישהו יכול להמליץ על הומיאופט טוב בירושלים?
קיבלתי שם קצת מוזר של הומיאופט - bueno de mosquita מישהו שמע, מכיר? תודה
קיבלתי שם קצת מוזר של הומיאופט - bueno de mosquita מישהו שמע, מכיר? תודה
-
טיפול הומיאופתי
אמא מאמצת
מציעה לך לשאול בדף שאלות לשרון ג בעניין הפורמולה.
בת כמה הקטנה? בהחלט יכול להיות שינוי בתזונה.
לגבי ההומיאופתית, האם עשתה איבחון? התאימה לכם רמדי?
אם היא לא עובדת בשיטה הקלאסית, אז באיזו שיטה? האם קיבלתם המלצות?
מציעה לך לשאול בדף שאלות לשרון ג בעניין הפורמולה.
בת כמה הקטנה? בהחלט יכול להיות שינוי בתזונה.
לגבי ההומיאופתית, האם עשתה איבחון? התאימה לכם רמדי?
אם היא לא עובדת בשיטה הקלאסית, אז באיזו שיטה? האם קיבלתם המלצות?
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
טיפול הומיאופתי
מזכיר לי את משל רשת הדייגים:
מי שיוצא לחקור את דגי הים עם רשת שקוטר חוריה שני סנטימטר, יחזור עם המסקנה שבים יש רק דגים גדולים משני סנטימטר.
ובמילים אחרות: זה שבכלים המדעיים הרגילים לא מוצאים השפעות של הומיאופתיה, עוד לא אומר שאין השפעות כאלה, אשר המדע פשוט עוד לא יודע למצוא.
מי שיוצא לחקור את דגי הים עם רשת שקוטר חוריה שני סנטימטר, יחזור עם המסקנה שבים יש רק דגים גדולים משני סנטימטר.
ובמילים אחרות: זה שבכלים המדעיים הרגילים לא מוצאים השפעות של הומיאופתיה, עוד לא אומר שאין השפעות כאלה, אשר המדע פשוט עוד לא יודע למצוא.
-
טיפול הומיאופתי
זה שבכלים המדעיים הרגילים לא מוצאים השפעות של הומיאופתיה, עוד לא אומר שאין השפעות כאלה, אשר המדע פשוט עוד לא יודע למצוא.
_תמיד האמנתי שהומיופאטיה ברמה כלשהי משנה משהו גם אם אי אפשר להבין איך.
בעצמי עברתי טיפול הומיופאטי, וההמיופאטים שטופלתי על ידם, עשו רושם רציני_
עברת טיפול הומיאופתי, ומה? לא עזר לך? זה לא עניין לאמונה או רושם שעושה עלייך ההומיאופט, מה עם העובדות בשטח????
אי אפשר להתווכח עם תוצאות.
הכלים המדעיים לעולם לא יבינו מהי הומיאופתיה או איך היא עובדת.
_תמיד האמנתי שהומיופאטיה ברמה כלשהי משנה משהו גם אם אי אפשר להבין איך.
בעצמי עברתי טיפול הומיופאטי, וההמיופאטים שטופלתי על ידם, עשו רושם רציני_
עברת טיפול הומיאופתי, ומה? לא עזר לך? זה לא עניין לאמונה או רושם שעושה עלייך ההומיאופט, מה עם העובדות בשטח????
אי אפשר להתווכח עם תוצאות.
הכלים המדעיים לעולם לא יבינו מהי הומיאופתיה או איך היא עובדת.
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
טיפול הומיאופתי
עודד, .
תגובה 396 לכתבה מתארת איך נעשו המחקרים ועל כך שאלה מחקרים מאוד לא מקצועיים ולא מהימנים.
אחת הטענות בתגובה היא שהמחקרים לא נעשו על ידי הומיאופתים אלא על ידי חוקרים אחרים. כלומר, מי שנתן את התרופות הם לא הומיאפתים מלכתחילה... אם זה נכון - אז תוצאות המחקרים הללו פשוט לא מעניינות. כי זה ממש לא מעניין לשמוע שאיש הי טק או ביולוג ימי נתנו לחולה תרופה הומיאופתית והיא לא עבדה. זה כמו שנבוא בטענות לרופא שלא יודע להטיס מטוס.
עוד טענה לא רלוונטית בעיניי עולה מהדברים האלה בכתבה:
אלא שכבר שנים רבות טוענים אנשי רפואה ומדע כי הריכוז של התרופות ההומיאופתיות (המכונות "רמדי" בשל האיסור לכנותן תרופה) הוא כה מזערי, פחות ממיליונית מתרופה רפואית, עד שאין לו כל יכולת להשפיע בצורה כימית, או פיזיקלית על המתרחש בגוף האדם.
זו טענה קצת מצחיקה.
כל הומיאופת שיצא לי לדבר איתו אמר לי באופן ברור ומפורש, שברמדי לא נותר כל חומר. שאחרי כל הדילולים לא נותרת אף מולקולה של חומר. נשארים רק מים, אלכוהול והאנרגיה של החומר שהיה במבחנה, לפני X דילולים.
ההשפעה של ההומיאופתיה היא השפעה אנרגטית ולא פיזית. ולכן זה מצחיק אותי שאת זה בכלל ניסו למדוד.
מי בכלל טען שיש לזה השפעה פיזית...!
ולכן דבריך עודד כל כך נכונים בעיניי:
תגובה 396 לכתבה מתארת איך נעשו המחקרים ועל כך שאלה מחקרים מאוד לא מקצועיים ולא מהימנים.
אחת הטענות בתגובה היא שהמחקרים לא נעשו על ידי הומיאופתים אלא על ידי חוקרים אחרים. כלומר, מי שנתן את התרופות הם לא הומיאפתים מלכתחילה... אם זה נכון - אז תוצאות המחקרים הללו פשוט לא מעניינות. כי זה ממש לא מעניין לשמוע שאיש הי טק או ביולוג ימי נתנו לחולה תרופה הומיאופתית והיא לא עבדה. זה כמו שנבוא בטענות לרופא שלא יודע להטיס מטוס.
עוד טענה לא רלוונטית בעיניי עולה מהדברים האלה בכתבה:
אלא שכבר שנים רבות טוענים אנשי רפואה ומדע כי הריכוז של התרופות ההומיאופתיות (המכונות "רמדי" בשל האיסור לכנותן תרופה) הוא כה מזערי, פחות ממיליונית מתרופה רפואית, עד שאין לו כל יכולת להשפיע בצורה כימית, או פיזיקלית על המתרחש בגוף האדם.
זו טענה קצת מצחיקה.
כל הומיאופת שיצא לי לדבר איתו אמר לי באופן ברור ומפורש, שברמדי לא נותר כל חומר. שאחרי כל הדילולים לא נותרת אף מולקולה של חומר. נשארים רק מים, אלכוהול והאנרגיה של החומר שהיה במבחנה, לפני X דילולים.
ההשפעה של ההומיאופתיה היא השפעה אנרגטית ולא פיזית. ולכן זה מצחיק אותי שאת זה בכלל ניסו למדוד.
מי בכלל טען שיש לזה השפעה פיזית...!
ולכן דבריך עודד כל כך נכונים בעיניי:
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
טיפול הומיאופתי
אני תמיד קוראת את הכותרות של התגובות בהתחלה ובסוף, וממש נכנסת אולי לאיזה שתיים...
הכותרת של התגובה הזו היתה מבטיחה...
הכותרת של התגובה הזו היתה מבטיחה...
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
טיפול הומיאופתי
ישנה הומאופטית רצינית ונהדרת בשם איבט ליוור שפשוט הצילה אותי . הגעתי אליה דרך אנשים נוספים שהמליצו עליה בחום.
למעוניינים היא ב04-6392378 היא נפלאה!
האם מישהו יודע אם הכתבה ביאיינעט, זה על אותו מחקר(ים) שדיברו עליהם בחדשות ערוץ 10 ?
למעוניינים היא ב04-6392378 היא נפלאה!
האם מישהו יודע אם הכתבה ביאיינעט, זה על אותו מחקר(ים) שדיברו עליהם בחדשות ערוץ 10 ?
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
טיפול הומיאופתי
האם יש למישהו נסיון עם טיפול הומאופתי בדלקות עיניים עקשניות?
-
- הצטרפות: 28 יולי 2005, 15:23
- דף אישי: הדף האישי של תמר_איל*
טיפול הומיאופתי
פלונית יקרה.
הומאופטיה הינה , השקפת עולם, פלוסופית חיים, שניתן בעזרתה לנסות ולפתור את הסיבות הרוחניות, שבגללם נהרסת בריאותם של החולים. הגבול של ההומאופטיה מצוי ביכולת ההבנה של ההומאופט.
החוכמה של ההומאופט להבין את הסדר, מאחורי חוסר הסדר, לכאורה.
כאשר פונים לשיטת טיפול הוליסטית מטפלים באדם ולא במחלה.
הומאופט מנסה להבין את הקשר בין תלונות החולה...למשל: דלקת עיניים עקשנית, והסיבה שבגללה עבדה בריאותו.
הרמזים המאפשרים להומאופט להבין מצבי חולי.
כל אדם הוא עולם ומלואו. והטיפול בכל חולה נעשה בנפרד, ללא קטלוג לקבוצות של מחלות.
כל חולה הוא עבודת מחקר שלמה, עבור ההומאופט שמקבל על עצמו את מלכת שיקום בריאותו של החולה. זאת משום שהדגש בהומאופטיה לא מושם על הדלקת, אלה על האדם.
ניתן לקרוא עוד כאן
http://www.homoeopath.co.il/
בברכת החלמה שלמה
הומאופטיה הינה , השקפת עולם, פלוסופית חיים, שניתן בעזרתה לנסות ולפתור את הסיבות הרוחניות, שבגללם נהרסת בריאותם של החולים. הגבול של ההומאופטיה מצוי ביכולת ההבנה של ההומאופט.
החוכמה של ההומאופט להבין את הסדר, מאחורי חוסר הסדר, לכאורה.
כאשר פונים לשיטת טיפול הוליסטית מטפלים באדם ולא במחלה.
הומאופט מנסה להבין את הקשר בין תלונות החולה...למשל: דלקת עיניים עקשנית, והסיבה שבגללה עבדה בריאותו.
הרמזים המאפשרים להומאופט להבין מצבי חולי.
- מה לא יכול לעשות? ולמה? לדוגמא: מה לא רוצה לראות?
- בעקבות מה הופיע לראשונה?
- מה המאפינים שלה: - מתי יש הרעות? - מתי הטבות?
- איזה רגשות מעורבים? לאיזה מחשבות ההקושי מוביל?
כל אדם הוא עולם ומלואו. והטיפול בכל חולה נעשה בנפרד, ללא קטלוג לקבוצות של מחלות.
כל חולה הוא עבודת מחקר שלמה, עבור ההומאופט שמקבל על עצמו את מלכת שיקום בריאותו של החולה. זאת משום שהדגש בהומאופטיה לא מושם על הדלקת, אלה על האדם.
ניתן לקרוא עוד כאן
http://www.homoeopath.co.il/
בברכת החלמה שלמה
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
טיפול הומיאופתי
לתמר איל תודה על ההתייחסות. אכן בכוונתי לפנות להומאופת שלנו.