ספרי בישול

אנונימי

ספרי בישול

שליחה על ידי אנונימי »

שם הממליץ בסוגריים, בסוף ההמלצה.

ספרים בסיסיים כללי מתוחכם
  • "פותחים שולחן" של אהרוני (אמא אינקובטור)
  • "חיים כהן ואלי לנדאו מבשלים" - מומלץ בחום! (רוזה לי)
  • הספר של "קורדון בלו" - מומלץ, רק שהוא יקר מאוד.. (רוזה לי)

בישול בריאות
  • הטופו של זהורית שייחי. המון מאכלים צמחיים למהדרין, טעימים ובדרך כלל די קלים להכנה. הכל עם טופו ממנות ראשונות ועד לקינוחים. (מיה גל)
  • "לבריאות" של זהורית שייחי, ספר על טהרת הבישול הטבעוני. מתכונים קלים להכנה,טעימים ומזינים. (עדי)
  • הברירה טבעית מאת הילית רינון חמו. ספר מדהים, מתכונים פשוטים וטעימים , והכי חשוב בריאים להפליא (ויויאן)
  • בישול מלא חיים - אוכל אורגני ממסעדת הרדוף, מאת יוטקה הרשטיין. ספר יפה ומושקע, ידידותי לסביבה, בריא וטעים (שרון ברקת)
בישול אתני
  • בישול הודי - מדהור ג'פרי (טרה רוסה)
  • בישול ים תיכוני - קלודיה רודן (טרה רוסה)
  • "בישול ערבי" - מתכונים מופלאים של מרקים סלטים מאפים וגם דברים לא צמחוניים רחמא ליצלן (יפעת גת)
  • המטבח ההודי הצמחוני - מזל ניסים (לא יודעת איפה אפשר לקנות אותו. הוצאת אידאה. דווקא בלי תמונות) (טרה רוסה)
  • "מטבח משפחתי" של גיל חובב, שאיננו לגמרי ספר בישול אבל יש בו מתכונים נהדרים (אמא אינקובטור)
  • "ספר הפסטה הגדול" - בת' אילון (טרה רוסה)
  • "מטעמי ישראל" - פסקל פרץ רובין - חובה למתעניינים ב"בישולים של הסבתא", מכל העדות (קרוטונית מהמרק הגדול)
אפייה ומתוקים
  • "חלומות מתוקים" של רוני ונציה - עשה עלי רושם טוב מאוד. יש שם מגוון עוגות ורוני ונציה היא תותחית. (ה עוגיה)
  • "ספר הלחם" של הלית רינון-חמו (שמיכת טלאים)
  • "עוגות לכל עת" המיתולוגי של נירה שויאר (אמא אינקובטור)
  • "שוקולד" מבית על השולחן. ניסיתי אין ספור מתכונים משם ו...אין נפילות! פונה גם למאותגרי אפיה (למשל: מידות מצויינות גם במשקל וגם בנפח, מפרט טריקים וטיפים לאפיה מוצלחת, והתמונות, אח, התמונות!). (מ י כ ל)
  • "סודות מתוקים" של קרין גורן ספר מעולה הכנתי כמעט הכול משם ספר מעולה (רועי כשר)
  • "ששת מתוקים" של קרין גורן ספר גם מומלץ מאוד ספר מאוד מפורט וכול המתכונם מעולים! (רועי כשר)
אזהרות מפני ספרים לא מומלצים
  • "מנות אחרונות" של אהרוני. המון אידיוקים (ובמתכונים של קינוחים הדיוק חשוב) (ה עוגיה ו שמיכת טלאים מצטרפת לחוו"ד)
  • "בישולה מהאגדות" - בזבוז של כסף לדעתי. רוב המתכונים מזכירים כמעט לחלוטין את המתכונים מהספר הראשון רק בשינויים קלים. (שירה בירה)
אילה_א*
הודעות: 3574
הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
דף אישי: הדף האישי של אילה_א*

ספרי בישול

שליחה על ידי אילה_א* »

הקלסיקות שלי הם אוכל לשרי אנסקי
אהרוני פותח שולחן לאהרוני
ואני בשוק שהתנ"ך לרות סירקיס למטבח באהבה ולמטבח בהנאה לא מופיעים בדף כי תמיד שנאי מחפשת מתכון ויש כמה אפשוריות שלו שלה מנצח
שרון_ברקת*
הודעות: 373
הצטרפות: 11 יולי 2002, 16:02
דף אישי: הדף האישי של שרון_ברקת*

ספרי בישול

שליחה על ידי שרון_ברקת* »

יצא לאור ספר חדש ב"הוצאת הרדוף":
בישול מלא חיים - אוכל אורגני ממסעדת הרדוף, מאת יוטקה הרשטיין
ספר מושקע מאד, בעיצוב איכותי, מודפס על נייר אקולוגי ב"דפוס ירוק" - מומלץ!
פרטים נוספים ואת תמונת הספר אפשר למצוא כאן
שאלה*
הודעות: 135
הצטרפות: 12 אוקטובר 2003, 17:02

ספרי בישול

שליחה על ידי שאלה* »

אפשר לשאול כמה הוא עולה?
אכלנו פעם אצל יוטקה ומאוד נהננו.
שרון_ברקת*
הודעות: 373
הצטרפות: 11 יולי 2002, 16:02
דף אישי: הדף האישי של שרון_ברקת*

ספרי בישול

שליחה על ידי שרון_ברקת* »

אפשר לשאול כמה הוא עולה?
בהחלט:
המחיר הקטלוגי של הספר ("מחיר מומלץ לצרכן") הוא 125 ש"ח. במסעדה היא יימכר עד פסח ב-100 ש"ח (הזדמנות טובה לבוא וליהנות שוב...). באתר Item]בוקמי Details[/po].aspx?Barcode=634-6 הוא נמכר ב-106 ש"ח, ומן הסתם כל חנות והמחיר שלה...
זה ספר גדול (פורמט ספר בישול), בכריכה קשה, 264 עמודים במפרט ועיצוב מאד-מאד מושקעים. להערכתי הלא-אובייקטבית: שווה את המחיר, בגדול.
שליחת תגובה

חזור אל “המלצות ספרים לפי נושא”