פחדים אצל רופא השיניים

רוני_בלוני*
הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*

פחדים אצל רופא השיניים

שליחה על ידי רוני_בלוני* »

אני זקוקה לעצות..........
אתמול הייתי עם בתי הקטנה (בת חמש וחצי) אצל רופאת השיניים, בתי רגישה מאוד לריחות וטעמים, כל דבר עושה לה בחילה.
גז הצחוק עשה לה בחילה, ומקל התות שעוזר להרדים את הפה עשה לה בחילה והפה התמלא בקצף נוראי ובעקבותיו הילדה ממש נחנקה והתחילה לבכות.
מדובר בילדה בת חמש וחצי, לא עזרו כל נסיונות ההרגעה וההרפייה ואבטחת מתנות ונשיקות וחיבוקים ושיחות, אז בפעם השנייה רופאת השיניים שלחה אותנו הביתה בטענה שהילדה לא מקבלת יפה את הטיפול......
ביקשתי נסיון נוסף אצל רופאת שיניים אחרת ואם זה לא יעזור הילדה תתבקש לעבור את הטיפול בהרדמה כללית שתעלה לנו המון כסף (רק חדר הניתוח בלי חומרים וטיפול עולה 1800 ש"ח).
יש לציין שבתי כבר עשתה שתי סתימות אצל רופאת שיניים אחרת ולא נגרמו לה טראומות או משהו כזו, (אחרי הסתימה השניה רופאת השיניים ביקשה שנפנה לרופאת שיניים אחרת כי הילדה לא מקבלת יפה את הטיפול).
והיא דווקא באה עם מוטיבציה גבוהה לעבור את הטיפול אבל נראה לי שהרגישות לריחות ובעיקר לטעמים היקשה עליה לקבל את ההרדמה של הפה והטיפול.

יש למישהו עצות בעניין????

אני כילדה לא פחדתי כלל ואחותה עברה בגיל ארבע וחצי עקירות בלי שום היסטריה מיותרת.
מדובר בטיפול רציני יותר ולא בסתימות, טיפול שורש מסובך יותר ויש לעשותו בשני טיפולים.
Tempest*
הצטרפות: 12 מרץ 2006, 11:43

פחדים אצל רופא השיניים

שליחה על ידי Tempest* »

אני מניחה שהטיפול אצל רופאת שיניים רגילה.

ניסית רופא שיניים שמטפל בלייזר?

הטיפול הרבה פחות טאומטי ועם הרבה פחות כאבים וללא הרדמה למרות שאולי טיפול שורש הוא לא אותו דבר וכן מצריך הרדמה. בכל מקרה כדאי לדבר עם רופא שיניים שמטפל בלייזר ולשמוע את עצתו.
רוני_בלוני*

פחדים אצל רופא השיניים

איפה יש כזה??? בטח גם הוא יקר לאללה.
טובי_י*
הצטרפות: 28 פברואר 2004, 06:09

פחדים אצל רופא השיניים

שליחה על ידי טובי_י* »

אמא של מוגלי המליצה בככר השוק על הרופא הזה ועוד אחת הצטרפה להמלצה- העברתי לפה כי נשמע שהוא באמת על הכיפאק:

_חשוב לי מאד שידעו כל הפוחדים מרופאי שיניים
עמוס רוט - עובד במרפאת שיניים בזכרון יעקב בקניון ליד אגד
עוד לא ראיתם כזה קוסם!_
רוני_בלוני*

פחדים אצל רופא השיניים

אני צריכה לעדכן את הדף:
זהו סיימנו עם טיפולי השיניים. ואני ממליצה לכולם, ללכת למרפאת שיניים ש.ל.ה בבית חולים שניידר. הם ורק הם יודעים להתמודד עם פחדים של ילדים אצל רופא השיניים.
יש להם גם מחלקה של ילדים הזקוקים להרדמה כללית לצורך טיפולי שיניים. אבל הצלחנו להתמודד מבלי צורך בסוג זה של הרדמה.
(יש מרפאות שיניים נוספות של ש.ל.ה שהיינו אצלהם, אבל אני ממליצה רק על זו שנמצאת בבית החולים שניידר!!)
רוני_בלוני_מצחיק_תכנסו*
הצטרפות: 29 יוני 2006, 11:10

פחדים אצל רופא השיניים

שליחה על ידי רוני_בלוני_מצחיק_תכנסו* »

ואם כבר אני אספר לכם באילו מילים הרופא משתמש.
הוא מסביר לבתי: "אנחנו היום רוצים לעשות אותך מלכה, אבל אם נשים לך כתר על הראש הוא יכול ליפול לך, אז אנחנו שמים אותו על השן, כדי שלא יפול, ואת צריכה לצחצח ולנקות את הכתר כל הזמן כדי שיהיה מבריק"
ארבעה ימים לא הפסקתי לצחוק לעצמי!!! והילדה סיפרה ברצינות לילדים בגן שעכשיו היא כבר מלכה!!
בר_ומי*
הצטרפות: 14 יוני 2008, 01:31

פחדים אצל רופא השיניים

שליחה על ידי בר_ומי* »

גיליתי אתמול לרופא שיניים מדהים לילדים בקדרון. ביטלנו טיפול שיניים בהרדמה כללית כי הילדה שיתפה פעולה אחרי 2 רופאים שונים שכבר היינו אצלם.
שמו ד"ר גיא
שליחת תגובה

חזור אל “בריאות הפה והשיניים”