פינת מים
פינת מים
דף אינדקס
מים ממעיינות ונחלים
אמון במים מהטבע
מעיינות ונחלים לשתייה לפי אזור
מים מהאוויר
איסוף ואגירת מי גשם
בורות מים מידע לשימור ופיתוח
מים ואוכל
שתייה בזמן האוכל
מי ברז
זיהומים במי השתיה
טיהור מים
פלואוריד והפלרה
כלור ונזקיו
מים מבקבוק
בקבוקים ומיכלי מים בטוחים לשתייה
חרם על מי עין גדי
מיחזור פלסטיק
הסרת מדבקות מבקבוקים וצנצנות
מים מ$#@&!!*
נזקי משקה קולה
רחצה ומקלחת
יתרונות המים הקרים לבריאות
מסנני מים למקלחת
יש קצת ב-טיהור מים אבל צריך לערוך
חסכון במים
צריך לערוך את כיצד לחסוך מים
מיחזור מים ביתי לגינון
להתרחץ עם תינוק
הרגלי שתייה
איזה מים אתם שותים
ילדים ושתיית מים
תינוקות ושתיית מים
צום רק עם מים
שתו מים
לשתות רק מים
שתיית מים בהנקה
האם באמת שתייה מרובה היא בריאה
שלווה בכוס מים
ועוד כל מיני
חימום מים - דרכים שונות לחמם מים
מוצא האדם מהמים
מוטיב המים בסיפורי התורה
יום הולדת בסימן מים
לידת מים
מצוקת המים בישראל
מים ממעיינות ונחלים
אמון במים מהטבע
מעיינות ונחלים לשתייה לפי אזור
מים מהאוויר
איסוף ואגירת מי גשם
בורות מים מידע לשימור ופיתוח
מים ואוכל
שתייה בזמן האוכל
מי ברז
זיהומים במי השתיה
טיהור מים
פלואוריד והפלרה
כלור ונזקיו
מים מבקבוק
בקבוקים ומיכלי מים בטוחים לשתייה
חרם על מי עין גדי
מיחזור פלסטיק
הסרת מדבקות מבקבוקים וצנצנות
מים מ$#@&!!*
נזקי משקה קולה
רחצה ומקלחת
יתרונות המים הקרים לבריאות
מסנני מים למקלחת
יש קצת ב-טיהור מים אבל צריך לערוך
חסכון במים
צריך לערוך את כיצד לחסוך מים
מיחזור מים ביתי לגינון
להתרחץ עם תינוק
הרגלי שתייה
איזה מים אתם שותים
ילדים ושתיית מים
תינוקות ושתיית מים
צום רק עם מים
שתו מים
לשתות רק מים
שתיית מים בהנקה
האם באמת שתייה מרובה היא בריאה
שלווה בכוס מים
ועוד כל מיני
חימום מים - דרכים שונות לחמם מים
מוצא האדם מהמים
מוטיב המים בסיפורי התורה
יום הולדת בסימן מים
לידת מים
מצוקת המים בישראל
-
- הצטרפות: 01 יוני 2007, 10:08
- דף אישי: הדף האישי של עמנוא_ל*
פינת מים
יפה!
יישר כוח על ההשקעה!
בעצם, כשחושבים על זה, מדובר על 70% ממהותנו, הלא כן? (תקנו אותי אם אני טועה)
יישר כוח על ההשקעה!
בעצם, כשחושבים על זה, מדובר על 70% ממהותנו, הלא כן? (תקנו אותי אם אני טועה)
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
-
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
פינת מים
סרטון שמציג אופניים חדשות שמסננות מים תוך כדי נסיעה!
http://www.youtube.com/watch?v=-U-mvfjyiao
http://www.youtube.com/watch?v=-U-mvfjyiao
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 09:23
- דף אישי: הדף האישי של עורבני_מצוי*
פינת מים
האם למישהו יש המלצה על מסנן מים לכל הבית? משהו שמסנן בעיקר אבנית ולכלוך גדול? שמונע את הרס הדוד שמש ומכונת הכביסה? משהו שלא מצריך יותר מידי תחזוקה???
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2006, 13:48
- דף אישי: הדף האישי של נ_ע_מ_ה*
פינת מים
המים שאנחנו שותים בבית הם מי באר מותפלים (באר אורה...)
אלו מים מליחים ששואבים אותם ממתקן התפלה חדיש במיוחד,שהותקן רק לפני שנתיים,לא הרחק ממיקום הבאר הישנה של באר אורה,זו שסיפקה פעם מים לכל העיר אילת (עד שהושלם שם מתקן לטיהור מי ים ,שממנו שותים כעת האילתים)
אשמח לשמוע חוות דעת של מביני דבר לגבי איכות המים האלו. כולם סביבי טוענים שאלו המים באיכות הכי טובה במדינה,אבל הם לא נטעמים ככה.שוקלת איזה מטהר להרכיב על הצנרת שלנו,אם בכלל.
תודה
אלו מים מליחים ששואבים אותם ממתקן התפלה חדיש במיוחד,שהותקן רק לפני שנתיים,לא הרחק ממיקום הבאר הישנה של באר אורה,זו שסיפקה פעם מים לכל העיר אילת (עד שהושלם שם מתקן לטיהור מי ים ,שממנו שותים כעת האילתים)
אשמח לשמוע חוות דעת של מביני דבר לגבי איכות המים האלו. כולם סביבי טוענים שאלו המים באיכות הכי טובה במדינה,אבל הם לא נטעמים ככה.שוקלת איזה מטהר להרכיב על הצנרת שלנו,אם בכלל.
תודה
-
פינת מים
נ ע מ ה - אם תהליך הטיהור הוא אוסמוזה הפוכה - אז בהחלט זהו תהליך הסינון הטוב ביותר.. השאלה היא מה קורה בין המפעל ועד הברז בבית.. האם מוסיפים כלור ופלואור (סביר מאד) האם אלו צינורות פלסטיק? עופרת? כל אלה יפגעו בטעמם ואיכותם של המים באופן משמעותי. לכן אולי כדאי להתקין מערכת אוסמוזה בבית.
עניין נוסף הוא שמים מאוסומוזה הם מים "בלי".. כלומר הוציאו הכל מהם.. המים שזמינים לנו בטבע עשירים באינספור מרכיבים אחרים. יש כאלה שמוסיפים מינרלים למים לאחר הסינון, יש כאלה שמגבירים את כמות המרכיבים התזונתיים בתזונא שלהם באמצעות מזונות מרוכזים תזונתית כמו עלים ירוקים ואצות ים.
עניין נוסף הוא שמים מאוסומוזה הם מים "בלי".. כלומר הוציאו הכל מהם.. המים שזמינים לנו בטבע עשירים באינספור מרכיבים אחרים. יש כאלה שמוסיפים מינרלים למים לאחר הסינון, יש כאלה שמגבירים את כמות המרכיבים התזונתיים בתזונא שלהם באמצעות מזונות מרוכזים תזונתית כמו עלים ירוקים ואצות ים.
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2006, 13:48
- דף אישי: הדף האישי של נ_ע_מ_ה*
פינת מים
אופק,מה דעתך על "מים חיים"?
-
- הצטרפות: 01 יוני 2007, 10:08
- דף אישי: הדף האישי של עמנוא_ל*
פינת מים
תשובה:
כנראה שאלה הם באמת המים הטובים במדינה. כדי להתרגל אליהם צריכים להמשיך במשך כ-3 שבועות לשתות אך ורק מהמים האלה. כל בישול, שתייה וכו' - רק מהמים האלה!
המוח יתרגל עם הזמן לטעם החדש ויותר לא תוכלו לשתות מים מזוהמים.
אם למישהו יש עדיין בעייה אפשר להוסיף למים קורט של תערובת המורכבת מ: מלח, סודה לשתייה , להוסיף לפי הטעם ולערבב.
הסיפור על ה"מינרלים" שחסרים כביכול הוא מטעה ומוטעה. הגוף אינו סופג "מינרלים" בצורה שבה הם מגיעים עם המים ולכן חוסר ב"מינרלים" במים אינו משמעותי. אפשר ללעוס כוס כרוב ולקבל פי כמה יותר "מינרלים". אגב, במי הברז שלנו יש "מינרלים" שכדאי מאוד להתרחק מהם.
תשובה:
כנראה שאלה הם באמת המים הטובים במדינה. כדי להתרגל אליהם צריכים להמשיך במשך כ-3 שבועות לשתות אך ורק מהמים האלה. כל בישול, שתייה וכו' - רק מהמים האלה!
המוח יתרגל עם הזמן לטעם החדש ויותר לא תוכלו לשתות מים מזוהמים.
אם למישהו יש עדיין בעייה אפשר להוסיף למים קורט של תערובת המורכבת מ: מלח, סודה לשתייה , להוסיף לפי הטעם ולערבב.
הסיפור על ה"מינרלים" שחסרים כביכול הוא מטעה ומוטעה. הגוף אינו סופג "מינרלים" בצורה שבה הם מגיעים עם המים ולכן חוסר ב"מינרלים" במים אינו משמעותי. אפשר ללעוס כוס כרוב ולקבל פי כמה יותר "מינרלים". אגב, במי הברז שלנו יש "מינרלים" שכדאי מאוד להתרחק מהם.
-
- הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16
- דף אישי: הדף האישי של סוסת_פרא*
פינת מים
אופק,מה דעתך על "מים חיים"?
מצטרפת לשאלה
מצטרפת לשאלה
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
פינת מים
אמנם אני לא מדען ולא באמת יודע מה קורה בגוף, אבל אני מסכים עם עמנואל.
עד כמה שהבנתי מיצחק בן אורי ו הרברט שלטון אנחנו לא מקבלים מינרלים מהמים, וכשאנחנו כן מקבלים, אז הם יכולים להזיק. עדיף שהם יצאו בשתן כפי שהם.
אמנם אני לא מדען ולא באמת יודע מה קורה בגוף, אבל אני מסכים עם עמנואל.
עד כמה שהבנתי מיצחק בן אורי ו הרברט שלטון אנחנו לא מקבלים מינרלים מהמים, וכשאנחנו כן מקבלים, אז הם יכולים להזיק. עדיף שהם יצאו בשתן כפי שהם.
-
פינת מים
לא הבנתי - מינרלים במלפפון 95% מים נספגים ומינרלים במים לא?
אורי, הרגשת את ההבדל במים של עין תינא לא? (לעומת מים מזוקקים למשל..).. יש במים האלה דברים שאין במים מזוקקים שמאד מזמינים את חוק הטעים לי.. לדעתי זה גם מינרלים.
אורי, הרגשת את ההבדל במים של עין תינא לא? (לעומת מים מזוקקים למשל..).. יש במים האלה דברים שאין במים מזוקקים שמאד מזמינים את חוק הטעים לי.. לדעתי זה גם מינרלים.
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
פינת מים
האמת שהמחשבה על הטעם של המים בעין תינא, והתחושה בגוף שבאה משתייתם - חזקות יותר מכל מה שאוכל לקרוא בטקסט מהספרים והאינטרנט.
אם לשפוט לפי התחושה הזאת, אז כן, אני בהחלט ספגתי משהו. וכן, כנראה שהיה בזה גם מינרלים (מליחות מסויימת בתחושה).
אם לשפוט לפי התחושה הזאת, אז כן, אני בהחלט ספגתי משהו. וכן, כנראה שהיה בזה גם מינרלים (מליחות מסויימת בתחושה).
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
פינת מים
לא היה דף שעשה סקר על כמות המים שכל אחד משתמש בה? לא מצליחה למצוא אותו.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
פינת מים
או! תודה! מעניין שהדף לא עלה בחיפוש עם המלה "מים" אף על פי שהיא נמצאת בו.
-
- הצטרפות: 31 מאי 2005, 21:38
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_ניר*
פינת מים
פעם היה דף על תחליפים לכלור בבריכה ביתית, אבל אני לא מצליחה למצוא אותו עכשיו...
מישהו מכיר??
מישהו מכיר??
-
- הצטרפות: 31 מאי 2005, 21:38
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_ניר*
פינת מים
תודה
-
- הצטרפות: 24 אוגוסט 2016, 11:04
פינת מים
שלום,
ראיתי פעם מאמר על מים ברשת שאיני מצליח למצוא שוב. אני לא סגור על הפרטים, אך הנה אלו שאני זוכר. מישהו יכול לעזור?
מסופר על אדם שחי בתחילת המאה הקודמת, ריינג'ר ביער איפשהו בצפון אירופה. הוא התחבר היטב למהות ואנרגיית המים וזרימתם, וידע לעבוד איתם כך שיפעלו בצורה נכונה. הוא בנה מעין תעלת מים על עמודים, שתוביל בולי עץ במדרון, שפעלה ע"פ עקרונות אלו. כל המהנדסים היו בטוחים שהתעלה לא תתקרב לעמוד בעומס, אך הוא התחייב שכן ואף נעמד בנקודה הקריטית כשהושטו הבולים הראשונים, כך שהיה נהרג אם התעלה היתה קורסת. זה לא קרה כמובן.
דרך אגב, הוא גרס שהזרמת מים ממקורם הטבעי ודרך צינורות "הורגת" אותם
אודה לכל מי שיודע את המקור.
ראיתי פעם מאמר על מים ברשת שאיני מצליח למצוא שוב. אני לא סגור על הפרטים, אך הנה אלו שאני זוכר. מישהו יכול לעזור?
מסופר על אדם שחי בתחילת המאה הקודמת, ריינג'ר ביער איפשהו בצפון אירופה. הוא התחבר היטב למהות ואנרגיית המים וזרימתם, וידע לעבוד איתם כך שיפעלו בצורה נכונה. הוא בנה מעין תעלת מים על עמודים, שתוביל בולי עץ במדרון, שפעלה ע"פ עקרונות אלו. כל המהנדסים היו בטוחים שהתעלה לא תתקרב לעמוד בעומס, אך הוא התחייב שכן ואף נעמד בנקודה הקריטית כשהושטו הבולים הראשונים, כך שהיה נהרג אם התעלה היתה קורסת. זה לא קרה כמובן.
דרך אגב, הוא גרס שהזרמת מים ממקורם הטבעי ודרך צינורות "הורגת" אותם
אודה לכל מי שיודע את המקור.