צום מיצים
צום מיצים
החלטתי (הבוקר) ספונטנית להתחיל צום מיצים כדי לנקות קצת את הגוף
אשמח לליווי/הדרכה משום שלא ממש יודעת למה זה טוב/בריא, איך לעשות בדיוק?אילו מיצים?רק פירות?ירקות?
כמה זמן מינימלי דרוש כדי לקבל תוצאה משמעותית כלשהי? וכו'... עוד שאלות ותשובות בעניין יתקבלו בברכה
אשמח לליווי/הדרכה משום שלא ממש יודעת למה זה טוב/בריא, איך לעשות בדיוק?אילו מיצים?רק פירות?ירקות?
כמה זמן מינימלי דרוש כדי לקבל תוצאה משמעותית כלשהי? וכו'... עוד שאלות ותשובות בעניין יתקבלו בברכה
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
צום מיצים
הי נעמה
לפני כמה שנים עשיתי צום מיצים במשך ארבעה ימים.
אין מה להגיד התחושה נפלאה אבל אחרי זה, גדלה לי מאוד התשוקה לאוכל מה שגרם לי לחשוב שאולי זה לא נכון לעשות את זה.
עשיתי את זה עם קבוצה ביערות הכרמל.
בבוקר יכולנו לבחור בין מיץ תפוחים, גזר או עוד משהו
בלי הגבלה.
בצהריים גם, ובערב עשו לנו מין מרק טחון מירקות בלבד
שעליו יכולנו להוסיף שמיר או משהו דומה.
בין לבין - תה צמחים ללא הגבלה, ללא סוכר כמובן.
עבר המון זמן אז אני ממש לא זוכרת יותר.
לפני כמה שנים עשיתי צום מיצים במשך ארבעה ימים.
אין מה להגיד התחושה נפלאה אבל אחרי זה, גדלה לי מאוד התשוקה לאוכל מה שגרם לי לחשוב שאולי זה לא נכון לעשות את זה.
עשיתי את זה עם קבוצה ביערות הכרמל.
בבוקר יכולנו לבחור בין מיץ תפוחים, גזר או עוד משהו
בלי הגבלה.
בצהריים גם, ובערב עשו לנו מין מרק טחון מירקות בלבד
שעליו יכולנו להוסיף שמיר או משהו דומה.
בין לבין - תה צמחים ללא הגבלה, ללא סוכר כמובן.
עבר המון זמן אז אני ממש לא זוכרת יותר.
צום מיצים
היי נשמה,מזמן לא פטפטנו...
תודה על התגובה המהירה
היא הגיעה דקה אחרי שהחלטתי לוותר על הרעיון,דקה אחרי שניסיתי לשתות מיץ ירקות ירוקים טריים עם סלק וסלרי וכל טוב,שהיה לי מגעיל בעליל.לקח לי שניה בדיוק להחליט שזה לא בשבילי הרעיון הירוק הזה. החלטתי להמשיך לשתות מיצי פירות ואת הירקות לאכול במצבם הטבעי,כמו שהטבע התכוון.אח כמה שזה טעים,אחרי ששותים רסק דוחה.
וזהו. ירקות ופירות טריים,לא מבושלים. נראה לי מספיק נקי בשביל ניקיון:בלי דגנים ומוצרי חלב/בשר,בלי....בלי בקיצור. רק ירקות ומיצי פירות.
נראה כמה זמן אחזיק מעמד עם המודל העצמאי שפיתחתי לי
הרי הכל בראש,לא?
אז אם אני מכוונת על ניקיון,זה כבר עושה את העבודה,לא? השאר- ירקות ופירות טריים-מה כבר יכול להזיק???
יאללה,ממשיכה... תודה יקירתי הכוסמת
תודה על התגובה המהירה
היא הגיעה דקה אחרי שהחלטתי לוותר על הרעיון,דקה אחרי שניסיתי לשתות מיץ ירקות ירוקים טריים עם סלק וסלרי וכל טוב,שהיה לי מגעיל בעליל.לקח לי שניה בדיוק להחליט שזה לא בשבילי הרעיון הירוק הזה. החלטתי להמשיך לשתות מיצי פירות ואת הירקות לאכול במצבם הטבעי,כמו שהטבע התכוון.אח כמה שזה טעים,אחרי ששותים רסק דוחה.
וזהו. ירקות ופירות טריים,לא מבושלים. נראה לי מספיק נקי בשביל ניקיון:בלי דגנים ומוצרי חלב/בשר,בלי....בלי בקיצור. רק ירקות ומיצי פירות.
נראה כמה זמן אחזיק מעמד עם המודל העצמאי שפיתחתי לי
הרי הכל בראש,לא?
אז אם אני מכוונת על ניקיון,זה כבר עושה את העבודה,לא? השאר- ירקות ופירות טריים-מה כבר יכול להזיק???
יאללה,ממשיכה... תודה יקירתי הכוסמת
-
- הצטרפות: 28 ספטמבר 2004, 20:36
- דף אישי: הדף האישי של מא_צ'י*
צום מיצים
ירקות ופירות טריים, לא מבושלים. נראה לי מספיק נקי בשביל ניקיון
זה בהחלט נקי.
זה ניקוי טוב מאוד.
<תומכת >
זה בהחלט נקי.
זה ניקוי טוב מאוד.
<תומכת >
צום מיצים
כדאי להכין את הגוף לצום ולא להכנס לזה ספונטנית כדי לא להגיע לנפילות סוכר או לחץ דם.
אפשר גם לעשות מין דיאטת ניקוי איורוודית של שבוע לפחות שבה אוכלים רק מאש וקינואה.
אפשר גם לעשות מין דיאטת ניקוי איורוודית של שבוע לפחות שבה אוכלים רק מאש וקינואה.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2005, 15:23
- דף אישי: הדף האישי של תמר_איל*
צום מיצים
חשוב ליזון מפירות וירקות אורגנייים בזמן הניקוי
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
צום מיצים
הי נעמה,
יש לי עצה בנוגע למיץ היקרות.
תמצאי את השילובים שאינם איכס בשבילך.
יש לי הרגשה שהסלרי "מאכסס" את זה. כי מיץ סלק לבד זה מאד טעים, ובטח מיץ גזר. או השילוב של השניים.
ואני אוהבת את זה:
אז אם אני מכוונת על ניקיון,זה כבר עושה את העבודה,לא?
מסכימה.
יש לי עצה בנוגע למיץ היקרות.
תמצאי את השילובים שאינם איכס בשבילך.
יש לי הרגשה שהסלרי "מאכסס" את זה. כי מיץ סלק לבד זה מאד טעים, ובטח מיץ גזר. או השילוב של השניים.
ואני אוהבת את זה:
אז אם אני מכוונת על ניקיון,זה כבר עושה את העבודה,לא?
מסכימה.
-
- הצטרפות: 03 יולי 2001, 13:36
- דף אישי: הדף האישי של יופי_אמת*
צום מיצים
הי
אני צמתי שבוע ימים לפני מספר חודשים וההרגשה היתה מיוחדת במינה
יש להכין את הגוף בהדרגה לצום וכמה ימים לפני להוריד פחמימות ואח"כ יומיים לפני הצום לאכול רק אוכל חיי (לא מבושל)
כמו כן רצוי מאוד לשלב את הצום עם חוקן פעמיים ביום (בוקר וערב או לפחות פעם אחת) אחרת הרעלים נשארים בגוף. צמתי בקבוצה והיה הבדל גדול בין האנשים שעשו חוקן וביין אלו שויתרו על זה, אני יודעת שזה נשמע נורא אבל זה נפלא וזו גםחוויה מאוד מחזקת לראות את מה שיוצא מהגוף.
המיצים צריכים להיות ללא סיביים, אני שתיתי בין 2-4 כוסות מיץ ליום ומיים עם לימון (לימון הוא מצויין) שילוב של גזר וסלק ואפילו עם מעט סלרי הוא מעולה ומנקה דם. גם החזרה מהצום צריכה להיות הדרגתית ובשבוע הראשון רצוי לאכול רק חי ולחזור לאט לאוכל המתובל
החוויה של הצום היא חזקה הרבה מעבר לניקוי הגוף ושווה ביותר!!
אגב, כדאי מאוד שיהיה מלווה לתהליך הצום
אני צמתי שבוע ימים לפני מספר חודשים וההרגשה היתה מיוחדת במינה
יש להכין את הגוף בהדרגה לצום וכמה ימים לפני להוריד פחמימות ואח"כ יומיים לפני הצום לאכול רק אוכל חיי (לא מבושל)
כמו כן רצוי מאוד לשלב את הצום עם חוקן פעמיים ביום (בוקר וערב או לפחות פעם אחת) אחרת הרעלים נשארים בגוף. צמתי בקבוצה והיה הבדל גדול בין האנשים שעשו חוקן וביין אלו שויתרו על זה, אני יודעת שזה נשמע נורא אבל זה נפלא וזו גםחוויה מאוד מחזקת לראות את מה שיוצא מהגוף.
המיצים צריכים להיות ללא סיביים, אני שתיתי בין 2-4 כוסות מיץ ליום ומיים עם לימון (לימון הוא מצויין) שילוב של גזר וסלק ואפילו עם מעט סלרי הוא מעולה ומנקה דם. גם החזרה מהצום צריכה להיות הדרגתית ובשבוע הראשון רצוי לאכול רק חי ולחזור לאט לאוכל המתובל
החוויה של הצום היא חזקה הרבה מעבר לניקוי הגוף ושווה ביותר!!
אגב, כדאי מאוד שיהיה מלווה לתהליך הצום
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
צום מיצים
אשמח אם מישהו בעל ידע או נסיון (או סתם תושיה) יכתוב פתיח אינפורמטיבי לדף.
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2007, 21:34
- דף אישי: הדף האישי של יסכו_נט*
-
- הצטרפות: 18 יולי 2008, 15:29
- דף אישי: הדף האישי של ש_י_ר_י*
צום מיצים
האם למישהו יש המלצות לאיש מקצוע שיוכל לתת הנחיות לצום מיצים ביתי?
ולמי בכלל פונים - נטורופת? הומאופת?
תודה
ולמי בכלל פונים - נטורופת? הומאופת?
תודה
צום מיצים
שושנה הררי חפשי אותה במייל תמר אקווהתראפי
-
צום מיצים
למחפשים מידע אינפורמטיבי, רציתי לומר שיש המון מידע ברשת, אבל לפעמים זה יותר מבלבל מאשר עוזר.
פגשתי כל מני אנשים שניסו על עצמם דברים שקראו ברשת, הרוב נשמעים נלהבים. אבל יש גם כאלה שלא, וכנראה חשוב להיזהר.
חלק גדול ממה שקראתי אנשים מנסים, נמצא באתר cure zone (חפשו בגוגל), למיטב זכרוני רוב החומר המוצע שם הוא מתוך שיטותיה של דוקטור חולדה קלארק.
חוץ ממיצים, יש גם צומות הכוללים שתיית חליטות, ושתיית "ציר ירקות" (מי בישול של ירקות עשירים במלחים). אינטואיטיבית מרגיש לי ששתיית ציר ירקות מלוחים שאינם מתוקים (למשל סלרי או בצל ולא גזר) יכול להיטיב עם אדם שצם, לעומת שתיית מים-מזוקקים בלבד (כנהוג בצום מים), המביאה לאיבוד מינרלים בשתן בלי התחדשותם בגוף. אני לא זוכר איפה מצאתי את רוב הנתונים האלה, אבל אפשר לחפש ברשת, גם בעברית וגם באנגלית.
פגשתי כל מני אנשים שניסו על עצמם דברים שקראו ברשת, הרוב נשמעים נלהבים. אבל יש גם כאלה שלא, וכנראה חשוב להיזהר.
חלק גדול ממה שקראתי אנשים מנסים, נמצא באתר cure zone (חפשו בגוגל), למיטב זכרוני רוב החומר המוצע שם הוא מתוך שיטותיה של דוקטור חולדה קלארק.
חוץ ממיצים, יש גם צומות הכוללים שתיית חליטות, ושתיית "ציר ירקות" (מי בישול של ירקות עשירים במלחים). אינטואיטיבית מרגיש לי ששתיית ציר ירקות מלוחים שאינם מתוקים (למשל סלרי או בצל ולא גזר) יכול להיטיב עם אדם שצם, לעומת שתיית מים-מזוקקים בלבד (כנהוג בצום מים), המביאה לאיבוד מינרלים בשתן בלי התחדשותם בגוף. אני לא זוכר איפה מצאתי את רוב הנתונים האלה, אבל אפשר לחפש ברשת, גם בעברית וגם באנגלית.
-
צום מיצים
בדיעבד, אני חושב שאולי כן כדאי להשקיע עבודת עריכה מסויימת באיחוד הדפים צום מיצים ו- צום רק עם מים, שבעבר סברתי כי עדיף לפצל
(חשבתי שיהיה דיון יותר עסיסי ופורה, וזה לא קרה)
(חשבתי שיהיה דיון יותר עסיסי ופורה, וזה לא קרה)
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
צום מיצים
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אני מוסיפה פה חוויה אישית שלי, למקרה שמישהו יתעניין:
החלטתי לעשות צום מיצים גם באופן ספונטני, בעקבות כאבי בטן שיוחסו לדיברטיקוליטי. קראתי שבמצב של התקף עוזר להוריד סיבים מהתזונה כדי לתת למעיים לנוח, והחלטתי בוקר אחד כואב במיוחד ללכת על זה. עשיתי 3 ימים ומאד עזר לי. עכשיו(שנה אחרי שוב התחילו הכאבים ואני שוב בתום מיצים וזה גם עוזר. אני הולכת על מיצי ירקות - גזר, סלרי, קישואים, מפונים, סלק, קולרבי ניסיתי ועשה לי גזים. את כל מה שיוצא ממכונת המיצים אני שמה בסיר גדול ובערב מבשלת בתוספת בצל ושותה את המרק. מסתובבת בכל מקום עם תרמוס מיץ. מוסיפה כף שמן קוקוס 3 פעמים ביום (גם לספיגה של חלק מהוויטמינים וגם כי זה יאמי..)
מתחילה עכשיו את היום הרביעי, בינתיים מרגישה מצוין.
אני מוסיפה פה חוויה אישית שלי, למקרה שמישהו יתעניין:
החלטתי לעשות צום מיצים גם באופן ספונטני, בעקבות כאבי בטן שיוחסו לדיברטיקוליטי. קראתי שבמצב של התקף עוזר להוריד סיבים מהתזונה כדי לתת למעיים לנוח, והחלטתי בוקר אחד כואב במיוחד ללכת על זה. עשיתי 3 ימים ומאד עזר לי. עכשיו(שנה אחרי שוב התחילו הכאבים ואני שוב בתום מיצים וזה גם עוזר. אני הולכת על מיצי ירקות - גזר, סלרי, קישואים, מפונים, סלק, קולרבי ניסיתי ועשה לי גזים. את כל מה שיוצא ממכונת המיצים אני שמה בסיר גדול ובערב מבשלת בתוספת בצל ושותה את המרק. מסתובבת בכל מקום עם תרמוס מיץ. מוסיפה כף שמן קוקוס 3 פעמים ביום (גם לספיגה של חלק מהוויטמינים וגם כי זה יאמי..)
מתחילה עכשיו את היום הרביעי, בינתיים מרגישה מצוין.
-
צום מיצים
האם גם יורדים במשקל ב3/4 ימים?
האם גם יורדים במשקל ב3/4 ימים?
-
צום מיצים
אומרים שכן. אני לא נשקלתי וגם אין לי כל כך עודפים כך שהורדת משקל היא דוקא חיסרון במקרה שלי.
אומרים שכן. אני לא נשקלתי וגם אין לי כל כך עודפים כך שהורדת משקל היא דוקא חיסרון במקרה שלי.
צום מיצים
שלום פלוני אלמונית שביקרה כאן הבוקר.
בוקר טוב
הדפים לא מיועדים לפרסום. אם חווית בעצמך משהו ששווה לספר עליו, כולנו נשמח לשמוע.
בוקר טוב
הדפים לא מיועדים לפרסום. אם חווית בעצמך משהו ששווה לספר עליו, כולנו נשמח לשמוע.
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2008, 21:26
- דף אישי: הדף האישי של בריג'י_נומושי*
צום מיצים
מישו יודע איך יוצרים קשר עם ד''ר זוהר יצחק קציר מאבן-ספיר ואם הוא ''שווה'' ?
-
צום מיצים
מי יכולה להמליץ על מקום שעושה סדנאות צום מיצים של כמה ימים, בפיקוח, עבור שתי חברות באמצע החיים שרוצות לשלב נופש מנוחה וניקוי?
ראיתי ביערות הכרמל, אבל מאד יקר...
ראיתי ביערות הכרמל, אבל מאד יקר...
-
- הצטרפות: 28 יולי 2014, 21:31
צום מיצים
כמה קילויים אפשר לרדת במשקל תוך ימים ספורים של דיאטת מיצים?
צום מיצים
זה תלוי כמה עודפים יש לך ואיזה מן עודפים אלה. אם זה שומן שתקוע עליך הרבה זמן או פשוט נפיחות בגלל תזונה לא מתאימה.
כמעט בלתי אפשרי להעריך מראש, ויש גם אנשים שכמעט ולא יורדים כלום בכמה ימים.
בכל מקרה, מניסיון, הקילוגרמים הללו שמתנדפים כמעט תמיד חוזרים במלואם אחרי שחוזרים לשיגרה, אלא אם זה פתח לשינוי תזונה קצת יותר כולל ועמוק.
בהצלחה ובהנאה.
צום מיצים זה כיף בלי קשר לכלום. תחושה של הקלה ושחרור.
כמעט בלתי אפשרי להעריך מראש, ויש גם אנשים שכמעט ולא יורדים כלום בכמה ימים.
בכל מקרה, מניסיון, הקילוגרמים הללו שמתנדפים כמעט תמיד חוזרים במלואם אחרי שחוזרים לשיגרה, אלא אם זה פתח לשינוי תזונה קצת יותר כולל ועמוק.
בהצלחה ובהנאה.
צום מיצים זה כיף בלי קשר לכלום. תחושה של הקלה ושחרור.
צום מיצים
בוקר טוב, חייבת לשתף בחוויה אישית... עד היום עשיתי כבר 4 פעמים ניקוי מיצים. כל פעם במקום אחר ומצאתי שקשה לי להתנתק מהשגרה ולתכנן איפה לשים את הילדים כדי להתפנות לסדנאות הללו. לפני כמה שבועות נתקלתי בחיפושים באינטרנט בחברה שעושה ניקוי מיצים עד הבית. כלומר שולחת לי בכל בוקר מארז של 6 מיצים ושוט נבט חיטה וגם תה ירוק הביתה. האמת שאני ביקשתי שיגיעו לעבודה שלי אבל זה אותו העיקרון. אני לא כותבת את השם כדי לא לעשות כאן פרסום אבל אם רוצים אז בכיף. היתה חוויה נהדרת. השגרה היתה שגרה... הצלחת גם להמשיך ביום יום (לעבוד, להכניס לגנים, להוציא ובכלל להיות עם הילדים) וגם לעבור ניקוי מיצים שאני מוצאת יעיל במיוחד לקראת ימי החורף והמחלות. בבוקר הגיעו מיצים שתיתי לאורך היום וזהו. היה עם מי לדבר כשצריך ולהיתמך ולשאול שאלות וכו'... בקיצור נראה לי שמצאתי פתרון... אז למרות שחששתי מאוד בהתחלה (לעבור בלי ליוויי צמוד, להמשיך לעבוד בתוך התהליך) היה רגוע שליו ובלי יותר מידי בלגן של ההתארגנות מסביב שתמיד היתה קשה לי . שיהיה לכולם בוקר מקסים
צום מיצים
רותי, מוסיפה לדברים שלך - אני מכירה אישית כמה אנשים שעשו את זה ונשמעו מרוצים בדיוק כמוך.
למיטב הבנתי זה עסק יקר בהרבה מאשר להכין את המיצים לבד, אבל בטח זול משמעותית בהשוואה לנסיעה לאנשהו מחוץ לבית.
ובכלל, אני בעד לעשות דברים כאלה כחלק מהשיגרה בלי לברוח מהחיים.
המינוס היחיד באמת זה הטריות ושאין כרגע בישראל (למיטב ידיעתי) אופציה שהמיצים יהיו אורגניים. בחו"ל דווקא יש וזה בטח יגיע גם לישראל. רק שאלה של זמן.
למיטב הבנתי זה עסק יקר בהרבה מאשר להכין את המיצים לבד, אבל בטח זול משמעותית בהשוואה לנסיעה לאנשהו מחוץ לבית.
ובכלל, אני בעד לעשות דברים כאלה כחלק מהשיגרה בלי לברוח מהחיים.
המינוס היחיד באמת זה הטריות ושאין כרגע בישראל (למיטב ידיעתי) אופציה שהמיצים יהיו אורגניים. בחו"ל דווקא יש וזה בטח יגיע גם לישראל. רק שאלה של זמן.
צום מיצים
ציל צול חייבת להגיד שכשחיפשתי עשיתי השוואה גם למה שיש בחו"ל. בהרבה מהמקומות רשום אורגני ואז בקטן מוסיפים לפי זמינות... כששאלתי אמרו לי שגם כאן בארץ זה ככה. כשאפשר אורגני (ולרוב על חלק נכבד זה אפשרי,עם דגש על ירוק) וכשאין אז אין. בטח לפי עונות השנה...לגבי הכסף, צודקת, לא זול, אבל משמעותית יצא לי יותר זול מחופשה במקום מחוץ לבית למרות שלא זה היה העניין כשחיפשתי את הפתרון הזה אבל מה אכפת לי לחסוך כמה שקלים . בעניין הטריות אהבתי שהם לא מסתירים את זה ואמרו לי שהכי טוב לעשות לבד בבית אבל בהעדר מסחטה/חשק/כוח (מניסיון זו התעסקות נוראית ואתה מוצא את עצמך כל היום במטבח מתעסק בזה) זה הדבר הטוב ביותר שקיים כרגע. זהו...אני די בטוחה שבעוד כמה חודשים אחזור לעשות שוב ניקוי מיצים. ערב טוב בינתיים
צום מיצים
רשום אורגני ואז בקטן מוסיפים לפי זמינות... כששאלתי אמרו לי שגם כאן בארץ זה ככה
בעיקרון את כמובן צודקת. בתכלס, בחו"ל יש זמינות הרבה יותר גבוהה של אורגני אז רוב הזמן זה באמת ככה.
מניסיון זו התעסקות נוראית ואתה מוצא את עצמך כל היום במטבח מתעסק בזה
נכון לגמרי. מזדהה.
לו היה לי תקציב לזה בהחלט הייתי עושה גם בדרך הזו. אני חושבת שזה מיזם משובח ואני לגמרי בעדו.
בעיקרון את כמובן צודקת. בתכלס, בחו"ל יש זמינות הרבה יותר גבוהה של אורגני אז רוב הזמן זה באמת ככה.
מניסיון זו התעסקות נוראית ואתה מוצא את עצמך כל היום במטבח מתעסק בזה
נכון לגמרי. מזדהה.
לו היה לי תקציב לזה בהחלט הייתי עושה גם בדרך הזו. אני חושבת שזה מיזם משובח ואני לגמרי בעדו.
צום מיצים
יש לי שאלה..
זה לא מומלץ הצום מיצים לגיל ההתבגרות, נכון??
צום מיצים
דעתי - צום מיצים הוא לא דבר מומלץ או לא מומלץ. הוא בסך הכל התנסות שיכולה לנוע בין יום לבין שבועות.
בכל גיל מותר ואף רצוי להפעיל את הראש ולהישאר מחוברים לגוף. או אז, אפשר להמליץ לעצמך על כל מה שבא לך לנסות בלי יותר מדי פחד.
דעתי - צום מיצים הוא לא דבר מומלץ או לא מומלץ. הוא בסך הכל התנסות שיכולה לנוע בין יום לבין שבועות.
בכל גיל מותר ואף רצוי להפעיל את הראש ולהישאר מחוברים לגוף. או אז, אפשר להמליץ לעצמך על כל מה שבא לך לנסות בלי יותר מדי פחד.
-
צום מיצים
האם מותר לעשות את הצום גם בזמן הנקה? והאם הרעלים שהגוף מוציא לא יזיקו לתינוק?
-
- הצטרפות: 05 מאי 2012, 11:14
- דף אישי: הדף האישי של אל_הלב*
צום מיצים
בחברה שעושה ניקוי מיצים עד הבית.
רותי זה נשמע פתרון גאוני, ממש סטארט אפ!
שוקלת לעשות יום או יומיים בהתחלה ואחר כך אולי להכניס את זה אחת לשבוע - יום מיצים.
באיזו חברה מדובר? או איך מוצאת אותה בגוגל?
תודה מראש
רותי זה נשמע פתרון גאוני, ממש סטארט אפ!
שוקלת לעשות יום או יומיים בהתחלה ואחר כך אולי להכניס את זה אחת לשבוע - יום מיצים.
באיזו חברה מדובר? או איך מוצאת אותה בגוגל?
תודה מראש
-
צום מיצים
נראה לי שמצאתי באיזו חברה מדובר.
למה זה כל כך יקר?
זה משהו כמו 56 שקלים למיץ אחד!!!!
בא לי מחר לשתות רק מיצים, איזה מיצים כדאי לשתות?
תלויה באלו שקיימים ליד מקום העבודה שלי, אז בטוח יש גזר ורימונים. זה טוב?
למה זה כל כך יקר?
זה משהו כמו 56 שקלים למיץ אחד!!!!
תלויה באלו שקיימים ליד מקום העבודה שלי, אז בטוח יש גזר ורימונים. זה טוב?
צום מיצים
למה זה כל כך יקר?
זו אופרציה מסובכת ויקרה ועוד צריך להרוויח עליה משהו.
למיטב חישוביי, הם לא נהיים מיליונרים שם. אבל זה באמת יקר...
ליום אחד זה בכלל לא משנה מה תשתי. שתי מה שטעים לך, רק שיהיה סחוט על המקום מפירות טריים.
גזר ורימונים זה יופי, ומי שמחזיק אותם לרוב מחזיק גם תפוחים ותפוזים. ואולי תצליחי להגניב פנימה סלרי...
שיהיה לך לבריאות
זו אופרציה מסובכת ויקרה ועוד צריך להרוויח עליה משהו.
למיטב חישוביי, הם לא נהיים מיליונרים שם. אבל זה באמת יקר...
ליום אחד זה בכלל לא משנה מה תשתי. שתי מה שטעים לך, רק שיהיה סחוט על המקום מפירות טריים.
גזר ורימונים זה יופי, ומי שמחזיק אותם לרוב מחזיק גם תפוחים ותפוזים. ואולי תצליחי להגניב פנימה סלרי...
שיהיה לך לבריאות
-
צום מיצים
תודה צילי יקרה.
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2008, 00:12
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_סקרנית*
צום מיצים
ליום אחד זה בכלל לא משנה מה תשתי.
וליותר מיום אחד? למה כדאי לשים לב?
צום מיצים
זה מאוד תלוי מהי מטרת הצום שלך ומה את מקווה להשיג.
זה מאוד תלוי מהי מטרת הצום שלך ומה את מקווה להשיג.
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2008, 00:12
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_סקרנית*
צום מיצים
מהי מטרת הצום שלך ומה את מקווה להשיג.
בעיקר התנסות, האמת. בשאיפה לא ליצור נזק...
בעיקר התנסות, האמת. בשאיפה לא ליצור נזק...
צום מיצים
יצאתי מצום מיצים והתחילו לי כאבים בכל מערכת העיכול. הקאות . בחילות וכאבים ביציאות
האם התופעה מוכרת למישהו ??
האם התופעה מוכרת למישהו ??
צום מיצים
האם משהי שמעה כאן על דיאטת צום לסירוגין 8 שעות אוכלים ו16 שעות צמים, יש לזה מלא יחסי ציבור, אני תוהה אם משהו או משהי ניסה, והאם ידוע על נזק שעלול להגרם?