תינוקות ושעון חורף
תינוקות ושעון חורף
אז נכון שעברנו לשעון חורף אבל התינוקת שלי לא יודעת את זה, והקימה המופלאה שלה מ -6 בבוקר נשארה בעינה , רק שעבורנו זה הפך ל-5 בבוקר . לא בדיוק השעה האידיאלית... נסיונות להרדים אותה בחזרה לא נוחלים הצלחה יתרה. כששמים אותה איתנו במיטה היא נרדמת ומתעוררת לחילופין, לא ממש חוזרת לישון, ובטח שלא נותנת לנו להמשיך את שנת היופי. ניסינו להשכיב אותה לישון מאוחר יותר אך השעה לא השתנתה.
אז קודם כול חייבת לציין שהורות משנה גם את היחס לשעוני הקיץ/חורף (שאף פעם לפני כן לא נתתי עליהם את הדעת יותר מדי) וחוץ מזה אני פונה פה לבקש עצת מומחים ובעלי נסיון...
אז קודם כול חייבת לציין שהורות משנה גם את היחס לשעוני הקיץ/חורף (שאף פעם לפני כן לא נתתי עליהם את הדעת יותר מדי) וחוץ מזה אני פונה פה לבקש עצת מומחים ובעלי נסיון...
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2003, 08:48
- דף אישי: הדף האישי של גילה_חורש*
תינוקות ושעון חורף
לכי לישון שעה קודם (-;
תינוקות ושעון חורף
גילה, כן....אני עושה את זה, בלית בררה. העניין הוא ש 5 זה לא 6.
כשאני קמה ב 5 אני עייפה מאוד לאורך כול היום, מה שלא קורה ב 6.
למה? לא יודעת.
ניסינו לקום ולעשות איתה דברים של בוקר, העניין הוא שבאמת לא בא לי או לבן זוגי לעשות כלום בשעות האלה מלבד לישון, ואני חושבת שבמקרה הזה ננסה להתאים אותה לשעון שלנו, כי (לדעתי בכול אופן), לה זה פחות משנה, ויש לה סדר יום גמיש יותר.....
כשאני קמה ב 5 אני עייפה מאוד לאורך כול היום, מה שלא קורה ב 6.
למה? לא יודעת.
ניסינו לקום ולעשות איתה דברים של בוקר, העניין הוא שבאמת לא בא לי או לבן זוגי לעשות כלום בשעות האלה מלבד לישון, ואני חושבת שבמקרה הזה ננסה להתאים אותה לשעון שלנו, כי (לדעתי בכול אופן), לה זה פחות משנה, ויש לה סדר יום גמיש יותר.....
-
- הצטרפות: 21 ספטמבר 2003, 07:18
- דף אישי: הדף האישי של ארני_ש*
תינוקות ושעון חורף
זה יסתדר מעצמו תוך כמה שבועות .
-
- הצטרפות: 12 יוני 2002, 21:42
- דף אישי: הדף האישי של יהודית_שפמן*
תינוקות ושעון חורף
ואני דווקא מאלה שמברכים על השעון חורף. מסדר את השינהבמקום ב 2200 ב 2100. איזה כייף
-
- הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
- דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*
תינוקות ושעון חורף
גם אצלנו זה ככה. 5:00 בול הוא מתעורר. דווקא לי זה טוב. ככה אני מספיקה לראות אותו (ולהניק כהוגן) לפני שאני יוצאת.
אבל נסיון של סגירת תריסים הוכיח את עצמו. הוא קם ב-6:30. השאלה אם אנחנו רוצים שהוא יתרגל לישון רק בחושך. במשך היום למשל הוא ישן באור בלי בעיה.
ואצלנו שעת השינה לא קשורה לשעת ההתעוררות.
אבל נסיון של סגירת תריסים הוכיח את עצמו. הוא קם ב-6:30. השאלה אם אנחנו רוצים שהוא יתרגל לישון רק בחושך. במשך היום למשל הוא ישן באור בלי בעיה.
ואצלנו שעת השינה לא קשורה לשעת ההתעוררות.
תינוקות ושעון חורף
אצלי הם כנראה חיו כל הקיץ לפי שעון חורף...
תינוקות ושעון חורף
תמר
אתם יכולים לסגור את התריסים אבל להשאיר אור בחדר (מנורת לילה). כי אני מבינה שהבעיה היא אולי אור הבוקר שמעיר?
ואז לא יתרגלו להרדם בחושך בלבד.
אני קצת בספק שאצלנו הבעיה היא אור (כי היא מתעוררת לפני שישמש זורחת) אבל אנסה, מה יש לי להפסיד.
אתם יכולים לסגור את התריסים אבל להשאיר אור בחדר (מנורת לילה). כי אני מבינה שהבעיה היא אולי אור הבוקר שמעיר?
ואז לא יתרגלו להרדם בחושך בלבד.
אני קצת בספק שאצלנו הבעיה היא אור (כי היא מתעוררת לפני שישמש זורחת) אבל אנסה, מה יש לי להפסיד.
תינוקות ושעון חורף
גם אצלנו זה ככה... השכמות מטורפות... כפי שכתבו פה זה יסתדר מעצמו תוך כמה ימים, מקסימום שבועות....
למרות שזה קשה זה מקסים בעיניי שהם כאלה מכווננים נכון: הולכים לישון כשמחשיך מתעוררים כשעולה השחר... הלואי על כולנו!
למרות שזה קשה זה מקסים בעיניי שהם כאלה מכווננים נכון: הולכים לישון כשמחשיך מתעוררים כשעולה השחר... הלואי על כולנו!
-
- הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
- דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*
תינוקות ושעון חורף
טוב הקיץ מסתיים ותכף שוב עוברים לשעון חורף.
למישהו יש מושג מתי בדיוק?
<ענן מכינה את בתה לחורף...>
למישהו יש מושג מתי בדיוק?
<ענן מכינה את בתה לחורף...>
-
- הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
- דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*
תינוקות ושעון חורף
מצאתי:
שעון הקיץ יסתיים אור ליום רביעי, ז' תשרי תשס"ה, בלילה שבין ה-21 ל-22 בספטמבר 2004.
שעון הקיץ יסתיים אור ליום רביעי, ז' תשרי תשס"ה, בלילה שבין ה-21 ל-22 בספטמבר 2004.
תינוקות ושעון חורף
איפה מצאת בסוף? באמת באתר של משרד הפנים?
סליחה שלא הצלחתי למצוא זמן לשיטוטים ארוכים (וגם קצת שכחתי...)
סליחה שלא הצלחתי למצוא זמן לשיטוטים ארוכים (וגם קצת שכחתי...)
-
- הצטרפות: 11 יולי 2002, 16:02
- דף אישי: הדף האישי של שרון_ברקת*
תינוקות ושעון חורף
לא לשכוח: הלילה יש להזיז את השעון שעה אחת לאחור (רשמית: מ-02.00 ל-01.00)
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
תינוקות ושעון חורף
שרון,
רשמית (מהאתר של משרד הפנים): בשעה 01:00 להזיז אחורה ל-00:00.
כלומר, לפני 5 דקות...
רשמית (מהאתר של משרד הפנים): בשעה 01:00 להזיז אחורה ל-00:00.
כלומר, לפני 5 דקות...
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
תינוקות ושעון חורף
רק שעבורנו זה הפך ל-5 בבוקר . לא בדיוק השעה האידיאלית...
אצלנו זה תמיד היה 5 בבוקר, ועכשיו נחשו מה זה
בעצם שעון החורף הוא השעון ה"אמיתי", לא?
אצלנו זה תמיד היה 5 בבוקר, ועכשיו נחשו מה זה
בעצם שעון החורף הוא השעון ה"אמיתי", לא?