ראונד אפ הוא שמו המסחרי של חומר בשם גליפוזט, שפותח במעבדות מונסנטו כקוטל עשבים. הוא מתפרק בקרקע ובמים. לפי מונסנטו, זמן החיים שלו הוא שלושה ימים, אך בפועל יש עדויות שהוא נשאר באדמה גם שנה ויותר. עם זאת, גרעיני חיטה אינם מים וגם אינם אדמה, ולכן אני משערת שהוא עשוי להישאר עליהם עוד הרבה זמן.
חיפוש מהיר בגוגל העלה את עלון ההסבר לגבי איך משתמשים בחומר לפני הקציר (למעשה זו היתה התוצאה הראשונה). מהעלון מסתבר שמרססים גם סויה, שיבולת שועל, שעועית, עדשים, אפונה, שעורה, קנולה (לפתית) וקנה סוכר, כי זה מעלה את רמת הסוכר בצמח.
אשמח שיתפתח דיון
