אני בהריון ראשון, שבוע 15. חלמתי חלום נוראי. שחוטפים אותי. אישה צעירה חוטפת אותי,ושמה אותי בחדר במלון ואומרת לי שמחר יבוא מישהו לאנוס אותי באיומי סכין מוצמד לגרון.(!!!!!!)
אני מבקשת לדבר איתו יום לפני זה. לשכנע אותו שלא יעשה את זה.
אני מבקשת ממנה את הטלפון שלו, מתקשרת אליו, ובאה לדבר על ליבו בלילה, הוא נמצא באיזה גגון של שומר אבטחה.(!!)
אני אומרת לו שאני בהריון ושלא יעשה את זה בבקשה. הוא מביט בי ואומר לי שאני כול יפה, יפהפיה....
אני מבינה בחלום שהוא לא ממש השתכנע לא לאנוס אותי ביום למחרת...אני חושבת בחלום עם עצמי מה לעשות. חושבת אולי לברוח לחו"ל באותו הלילה. פתאום אני חושבת על זה שיש משטרה ושאולי אפנה למשטרה שתגן עליי, אבל אני חוששת בתוכי שלא יאמינו לי, שאולי אין מספיק ראיות ושלא יעשו לו כלום ואם הוא יידע על זה שפניתי למשטרה- הלך עליי. אבל ברגע שהחלטתי סופית שאני בכול זאת פונה למשטרה- התעוררתי מהחלום הנוראי הזה.
נראה לי שזה החלום הכי סיוטי שחלמתי אי פעם.....
אני מנסה להבין אותו בעקבות דברים אלימים /דוחים ,שחייתי בימים האחרונים.....
אתמול בבוקר נסעתי באוטובוס, והתיישב לידי איש זקן, בן איזה 75, היו קפיצות חזקות מפאמפרים והנהג לא האט בכלל, אז התרוממתי קלות בכול קפיצה כזו כדי לא לזעזע את הבטן. בקפיצה השנייה או השלישית הרגשתי יד בצידי הירך שלי.יד שצמודה לריפוד המושב אבל גם נוגעת לי בירך. באותו הרגע, לפני שתפסתי בכלל, התכווננתי לרדת בתחנה בה הייתי צריכה לרדת, ראיתי בזה פלישה לטריטוריה שלי, למושב שלי, לירך שלי.
הסתכלתי בהפגנתיות על היד שלו ועליו, פעמיים , והוא הישיר לי מבט ולא הזיז את היד כאילו כלום. ובדיוק הייתי צריכה לרדת.
חשבתי בשבריר שנייה להגיד לנהג באותו רגע או להגיד לו משהו. אבל בלבי התגנב חשש שאולי לא יאמינו לי. שהוא יגיד שאני הוזה.....זה הכעיס והגעיל אותי לכמה שעות טובות אחר כך. הבנתי שאני אובר רגישה בתקופה הזו להיכל הפרטי שלי. הגוף הזה שאני מגנה עליו כול כך בתקופה הזו, הטריטוריה ועולם הפנימי שלי..
- אתמול בערב חיכינו ברמזור אדום. הגיע אוטו לידנו וצפר בחוסר סבלנות לזה שלפניו שייסע.(רק התחיל האור הירוק)
אז נהג הרכב קילל אותו במבטא ערבי ורצה לצאת מהאוטו " מה יש יא בן זונה, בוא צא מהאוטו!!!!!"
בעלי ענה לו " כלום". סגר את החלון ובדיוק למזלינו היה ירוק. הרגשתי באותו רגע כאילו אני בספארי שצריך להיזהר מחיות טרף ולסגור את החלון...
- יש לנו שכנה חולת נפש, ממש דלת מול דלת. אנחנו אומנם עוברים דירה בעוד כשלושה שבועות אבל בכול זאת, לסבול אותה כמעט שנה זה לא פשוט. אני מרגישה שאני בהרבה יותר רגישה בהריון .
היא זורקת זבל מהחלון וכול מיני נוזלים . היא משתעלת כול הזמן. ריח צחנה עולה מהבית שלה. אתמול כשיצאתי מהבית ממש דפק לי הלב כמו ילדה קטנה שרק לא תפתח את הדלת...
אשמח לתמיכה, דיעה, עידוד, ניתוח החלום ....