הרגשתי כאב, אבל נסבל. אז לא חשבתי ללכת לרופא.
ואח"כ המשיך לכאוב לי במשך אותו יום וחיכיתי שזה יעבור. אבל זה נמשך בימים האחרונים.
העניין, שעד אתמול בצהריים הכאב היה כזה שלא הרגשתי אותו ממש בפעולות רגילות כמו הליכה, עמידה, ורק בתנועות ספציפיות ובנגיעה בנקודות מסוימות בגב.
ומאתמול זה כואב יותר גם בתנועות רגילה. התיישבות, קימה, התכופפות, ישיבה. בהליכה התנועות של האגן כואבות לי.
זה כואב באופן לא נעים, אבל יותר משכואב זה מדאיג אותי.
האם זו חבלה זמנית? או יכול להיות נזק לטווח ארוך?
אציין שקיבלתי את המכה אמנם בכל אמצע הגב (כמו קו לרוחב הגב, כל החלק הקדמי של הכסא נכנס בי), זה אומר גם בעמוד השדרה, אבל עיקר המכה דווקא משמאל לעמוד השדרה.
כלומר, אני חושבת שעמוד השדרה לא נפגע. בכל מקרה, אני לא מרגישה כאב מיוחד כשאני נוגעת בו. אבל כן יש נקודה ממש ליד עמוד השדרה מצד שמאל, שכל לחיצה קלה שם מקפיצה אותי.
אני לא יודעת אם זה מקרין או מה, אבל הכאב הוא לא רק בנקודה שמקפיצה, אלא גם למטה יותר משמאל באזור המותן/האגן (מעל הטוסיק). שם אני אפילו יותר מרגישה את הכאב ביומיום. (כלומר, בנקודה הנ"ל כואב לי בעיקר בנגיעה. ובאזור המותן/האגן לא בנגיעה אלא בתנועות רגילות. ושם הכאב מרגיש לא נקודתי אלא פרוש על פני כל האזור).
אני לא מרגישה שזה בעצמות או בצלעות. זה כאילו בשרירים, אבל בעומק יותר, לא על פני השטח. וגם אין לי שום סימן כחול.
(מכירים את השרירים האלה לאורך הגב, שכשהם תפוסים אז הם תפוסים לכל האורך לא רק בנקודה אחת? אז זה מרגיש כמו שריר מסוג כזה - שנמשך לצד עמוד השדרה ולמטה אל הטוסיק...
כלומר, אני לא יודעת אם זה בשרירים - אבל לא נראה לי שזה בעצמות, ולמרות שקיבלתי את המכה לרוחב - הכאב הוא מצד שמאל לאורך - מהאמצע עד למטה)
הייתי אמורה לנסוע עם המשפחה שלי לבית הארחה לכבוד יום נישואים להורים, והחלטתי לא לנסוע, כי אני עלולה לסבול. (אפילו למצוא תנוחה כדי להירדם היה לי קשה בלילה).
אז כולם נסעו, ונשארתי לבד בבית....
![:( :-(](./images/smilies/sad.gif)
עכשיו כבר שישי בצהריים, אז כבר לא אלך היום לרופא. אם עדיין יהיה צורך ביום ראשון, אלך. בינתיים...
שאלות:
- האם זה נשמע לכם כמו חבלה רגילה שפשוט חולפת? או שעלול להיות נזק לטווח ארוך? (מאוד מודאגת)
- האם יש משהו להקלה?
![;) ;-)](./images/smilies/blink.gif)
- במקרה שיש נזק - האם יש עילה לתבוע את חברת האוטובוסים? (הטלטול לא היה חזק באופן מיוחד, אבל בכל זאת, נפלתי ממנו...) (הבעיה גם, שלא לקחתי פרטים של עדים...)
- נשארתי לבד בבית עם כאבים, וזה לא כיף. אז אם מישהו/מישהי רוצה לבוא היום או מחר לעשות לי איזה טיפול מקל (עיסוי או הילינג או משהו) אני נורא אשמח. (בתשלום, או סמלי, או ברטר או משהו. אני ליד השלישות בר"ג)
טוב, זהו, תודה....