![|U| |U|](./images/smilies/broken.gif)
אני חוזרת ללימודים בשבוע הבא. מדובר על שנה חמישית ואחרונה בדיקור במסגרת של יום אחד בלבד בשבוע. אבל זה יום ארוך של 6 שעות לימוד ועוד לפחות שעתיים-שלוש נסיעות הלוך וחזור.
ההתלבטות שלי היא מה לעשות עם אומני.
היא רק בת 1/2 4 חודשים, יונקת לחלוטין, אני מאד נהנית להיות איתה כל הזמן.
אז מה הבעיה?
לקחת אותה איתי או שמא להשאירה בבית ליום הזה?
יש תנאים טובים בבית, כי אבא דודו יוכל להישאר איתה בהתחלה לכל הזמן וחארי מספר שבועות לרוב היום, כך שנוכל ודאי למצוא מישהו/י לכמה השעות שבאמצע. אחרי 3 חודשים בערך הוא שוב יוכל להיות איתה לגמרי...
קשה לי עם כל רעיון השאיבות, להתחיל להתעסק עם זה דיי מבאס אותי משום מה, למרות שיש כ"כ הרבה בנות שעושות זאת ובכ"ז מדובר רק ביום בשבוע.
אמנם יש לי את התפיסה הרומנטית הזו של לקחת אותה איתי ויהי מה ואז היא תוכל להיות איתי ולינוק ממש. אבל...זה חתיכת יום ואמנם אנחנו משתמשים במנשא, אבל היא לא ממש רגילה להיות במנשא כל היום וודאי יהיה לה קשה למצוא את מקומה וממש לנוח ולישון. למרות שאני יכולה לפרוש לה שמיכה בסוף הכיתה. אבל השאלה היא אם זה לא יפריע לאנשים ובעיקר לי להתרכז ובאמת ללמוד...
ואם אני שואבת, אז מה אני עושה עם החלב ששאבתי בביה"ס? זורקת אותו? נותנת לחתולים? כי אין לי איפה לשמור אותו שם וממילא היא תזדקק לחלב שאוב רק כעבור שבוע... וגם אין ממש מקום נוח בביה"ס לשאוב, זה מקום קטן עם 2 שירותים שתמיד תפוסים ו-2 כיתות בלבד, ללא מקום פרטי במיוחד, למרות שאפשר לעבוד על זה...
אני חושבת שאני בעיקר מתבאסת מפרוצדורת השאיבות שהיא כ"כ לא טבעית בעיניי, למרות שהיא בהחלט מאפשרת הרבה.... אולי גם קשה לי עם עצם העזיבה אותה ליום כ"כ ארוך, למרות שברור לי שהיא תהיה בידיים הכי טובות שיש וזה בטח רק יתרום לקשר בין אומני לדודו, אין לי ספק בזה.
אני לא חושבת שיש לי בעיה "לשחרר" אותה.
אני כן מעוניינת לסיים את השנה הזו, כי אחרת אצא לחלוטין מהנושא (מה שכבר דיי קרה עם הלידה והטיפול בה עד עתה. עזבתי חודשיים לפני סוף הלימודים בשנה שעברה, אבל אני אשלים את החומר) ואצטרך לחכות לפחות 3 שנים עד שתהיה לי הזדמנות נוספת, אז זה לא בא בחשבון, כי מי יודע איפה נהיה עד אז...?
וזה כן מעניין אותי ואני רוצה להמשיך ולסיים את זה...
אז מה כדאי...? לקחת אותה ולנסות ולראות איך זה יהיה? לשאוב ולתת לדודו להאכיל אותה ביום הזה?
איכשהו נראה לי שזה יהיה טרטור נוראי בשבילה, רק בשביל הרעיון היפה שלי של להיות איתה כל הזמן, אולי זה לא ממש מתאים...?
טוב, אז אני צריכה עזרה, לשמוע מחשבות, תחושות, חוויות ממקרים דומים ושונים ו...כן גם דיעות לכאן ולכאן. איכשהו נראה לי שזה ממש יעזור לי לגבש החלטה. ו...לא אני לא צריכה שיעשו את ההחלטה בשבילי, רק שיפתחו לי קצת את הראש
![:S :-S](./images/smilies/phased.gif)
תודה מראש