אני לא לגמרי בטוחה שאני מתאימה פה, כי אני חיה באופן די קונבנציונלי, אבל נורא מעניין לי פה, ועוד יותר מכך - פשוט נעים פה.
המשפט לעיל, נכתב אי שם בראשית ימי האתר (קיץ 2001). מאז זרמו הרבה מים, אפילו בירדן, ובעוד בתחומים מסוימים אני עדיין קונבנציונלית למדי (יש שיאמרו - להחריד), בתחומים אחרים זלגתי אל השוליים העירניים (להבדיל מסהרוריים) ומצאתי מקום טוב באמצע האופן הטבעי...
אני גרה בקיבוץ ליד עכו, אמא לתאומים (בן ובת) שנולדו ב-4.4.99, ולבן יליד מרץ 2003. אני יכולה לדבר עליהם, או על נושאים קרובים, במשך שעות, אם מי שלידי לא נרדם (-;
סיפור לידת בית של בני מופיע ב-ילד שלישי הריון שני לידה ראשונה.
דפים שהשתתפתי בהם השבוע:
[<-stats.pl?table=TITLE&format=list&filtera=$title&time=7&sort=-A]
כמה משפטים שאהבתי:
- אל תגביל את ילדייך על ידי כך שתקל על חייהם. (ר. היינלין: די זמן לאהבה)
- המגע הוא החוש הבסיסי ביותר. התינוק חווה אותו, בכל גופו, בטרם היוולדו, וזמן רב בטרם למד להשתמש בראייתו, בשמיעתו או בחוש הטעם, ואף בן אדם אינו חדל להזדקק לו. אתם יכולים לחסוך מילדיכם דמי כיס - אולם העניקו להם חיבוקים בשפע. (ר. היינלין: די זמן לאהבה).
- כשילדינו מתנהגים בצורה הנוראה ביותר, זו העת בה הם זקוקים לאהבתנו יותר מכל. (לנור קילמרטין) ( תודה יונת שרון! )
- נשים מצפות שבני זוגן ישתנו, והם לא משתנים. גברים מצפים שבנות זוגם לא ישתנו, והן משתנות. (ציטוט מהזכרון, לא זוכרת של מי).
- זה שהטיפש הגדול ביותר אומר שהשמש מאירה, עדיין לא אומר שחושך בחוץ (ציטוט מהזכרון, לא זוכרת של מי).
- לא צריך להתייחס למה שאני אומרת ברצינות. בעיקר לא למשפט האחרון....
קישור לקטע שמאד אהבתי: society]The Society of Childlike Grownups childlike[/po].htm - לצערי, האתר זז כל כמה זמן, וכרגע אני לא מצליחה לאתר את המקום המקורי (שיש בו הקדמה יפה) ולכן מקשרת למקום תחליפי, עם אותו קטע, אבל בתצוגה קצת פחות מוצלחת.
ראו גם: חינוך עם דגש על רגש, תינוקות רגישים במיוחד, לידה נרתיקית לאחר קיסרי, ילד שלישי הריון שני לידה ראשונה.
הדף עודכן (ונמחקו רוב ההערות שבו) ב-1.706.