אמא של
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2003, 13:59
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של*
אמא של
זהו. הקמתי לי דף אישי. כבר הרבה והמון זמן שאני פה ואף פעם לא התמסדתי אז עכשיו כן..
אני אני אמא של.. שלושה ילדים מקסימים שמאתגרים ואוהבים..
אני אני אמא של.. שלושה ילדים מקסימים שמאתגרים ואוהבים..
-
- הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16
- דף אישי: הדף האישי של סוסת_פרא*
-
אמא של
לא, לא קרובה שלו..
אבל מרגישה שרוב או כל המהות שלי זה שאני אמא של...
זה ממלא... מפוצץ באהבה...
תודה על הביקור בדף
אבל מרגישה שרוב או כל המהות שלי זה שאני אמא של...
זה ממלא... מפוצץ באהבה...
תודה על הביקור בדף
-
- הצטרפות: 06 אוקטובר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של רקפת_ב*
אמא של
כבר לקחו את המעטפות.
-
- הצטרפות: 27 ינואר 2004, 17:51
- דף אישי: הדף האישי של שרית_אמיר*
אמא של
במעלות יש קהילה דתית (כיפות סרוגות) גדולה מאוד ומגובשת.
להיות חלק לתרום אפשרי כאן במעלות וכל רעיון מתקבל ובתמיכה - מנסיון.
יש כאן כמה שפחות באופניות מוצהרות (-ף וכמה שלא מוצהרות.
לגבי שלומי...פשוט לא מכירה.
להיות חלק לתרום אפשרי כאן במעלות וכל רעיון מתקבל ובתמיכה - מנסיון.
יש כאן כמה שפחות באופניות מוצהרות (-ף וכמה שלא מוצהרות.
לגבי שלומי...פשוט לא מכירה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אמא של
אני חושבת שבשלומי היה ניסיון להקים ישיבה או מכינה לפני כמה שנים, אבל לא ברור לי מה קורה עכשיו. כל מקרה יש שם משפחות דתיות.
בנהריה יש קהילה דתית שקשורה לישיבת ההסדר וגם קהילה ותיקה יותר בעיר, ויש שם גם הרבה מה לעשות. וזאת אמנם עיר, אבל לא ממש... יש הרבה רוגע במקום.
בנהריה יש קהילה דתית שקשורה לישיבת ההסדר וגם קהילה ותיקה יותר בעיר, ויש שם גם הרבה מה לעשות. וזאת אמנם עיר, אבל לא ממש... יש הרבה רוגע במקום.
-
- הצטרפות: 04 דצמבר 2005, 13:25
- דף אישי: הדף האישי של שמש_בבטן*
אמא של
סולחת על ההתערבות. הדעות חלוקות. יש כאלו שאומרים שזה מיתוס ויש כאלו שלא. בפועל, מעבודה עם המון אמהות לתינוקות רכים, אני רואה שאם יש בעיה
של גזים, אלו המאכלים הראשונים שכשמורידים אותם מהתפריט (ללא קשר לרגישות של האם) התינוק נרגע. מוצרי חלב, מצליבים, קטניות, שוקולד, אורז.
בין אם זה מיתוס ובין אם לא, אני מעדיפה להמנע מראש מהמעגל הזה ולאכול מבוקר בתקופה הראשונה שאחרי הלידה. כך עשיתי אחרי הלידה השניה שלי
והתינוקת היתה שקטה ורגועה. שוב, אולי זה לא קשור, אני יודעת.
של גזים, אלו המאכלים הראשונים שכשמורידים אותם מהתפריט (ללא קשר לרגישות של האם) התינוק נרגע. מוצרי חלב, מצליבים, קטניות, שוקולד, אורז.
בין אם זה מיתוס ובין אם לא, אני מעדיפה להמנע מראש מהמעגל הזה ולאכול מבוקר בתקופה הראשונה שאחרי הלידה. כך עשיתי אחרי הלידה השניה שלי
והתינוקת היתה שקטה ורגועה. שוב, אולי זה לא קשור, אני יודעת.
-
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2003, 21:06
- דף אישי: הדף האישי של נעמה_סלע*
אמא של
הי, מה שלום הידיד?
מקווה להתראות בקרוב באמת ואשתדל לטלפן עוד לפני.
אני מבינה שאתם עדיין מחפשים מקום לגור.
חשבתם על נצרת עילית? אני מודה שזה לא מקום כזה נפלא אבל יש פה את הרב אופיר קיספיל ואשתו כנרת וכל ילדיהם. הם היו קודם בחברון והם באו לכאן כדי להיות מעורבים. הוא גם זה שאחראי על בנות השרות.
חוץ מזה אני פה (-;
מקווה להתראות בקרוב באמת ואשתדל לטלפן עוד לפני.
אני מבינה שאתם עדיין מחפשים מקום לגור.
חשבתם על נצרת עילית? אני מודה שזה לא מקום כזה נפלא אבל יש פה את הרב אופיר קיספיל ואשתו כנרת וכל ילדיהם. הם היו קודם בחברון והם באו לכאן כדי להיות מעורבים. הוא גם זה שאחראי על בנות השרות.
חוץ מזה אני פה (-;
-
- הצטרפות: 28 ספטמבר 2004, 20:36
- דף אישי: הדף האישי של מא_צ'י*
אמא של
הספה נמצאת בתל-אביב, אצל חגית.
היא גם תוכל לספק פרטים.
בטלפון- 0522-226332
בהצלחה.
היא גם תוכל לספק פרטים.
בטלפון- 0522-226332
בהצלחה.
-
- הצטרפות: 10 מאי 2007, 19:11
- דף אישי: הדף האישי של כל_כולי_אמא*
אמא של
תודה על המענה, אבל מעלות קצת רחוק לי.
אני מכירה את הרופאה הזו (שכחתי את שמה) היתה שכנה שלי עד לפני כמה חודשים - גרנו באותו רחוב בכפר ורדים.
אני מכירה את הרופאה הזו (שכחתי את שמה) היתה שכנה שלי עד לפני כמה חודשים - גרנו באותו רחוב בכפר ורדים.
-
- הצטרפות: 04 דצמבר 2005, 13:25
- דף אישי: הדף האישי של שמש_בבטן*
אמא של
אמא של אם את מתכוונת ל"מתקן" המלא קלקרים (כמו פוף) שמניחים עליו את התינוק באמבטיה, יש לי כזה שאת יכולה לשאול. אנחנו ליד ירושלים.
-
- הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 21:56
- דף אישי: הדף האישי של עולם_קטן*
אמא של
קניתי מתנה לחברה משהו שנראה לי שאת מתכוונת אליו (בד לייקרה ממולא בקלקר, בצורת "דפני" שמיועד לאמבטיה של תינוקות),
של חברת "פומפיטיס" (אפשר אולי למצוא בגוגל ולראות תמונות),
אני קניתי בבייבי טבע שבקסטרא בחיפה.
של חברת "פומפיטיס" (אפשר אולי למצוא בגוגל ולראות תמונות),
אני קניתי בבייבי טבע שבקסטרא בחיפה.
-
- הצטרפות: 30 ינואר 2008, 19:22
-
- הצטרפות: 01 יוני 2007, 23:35
- דף אישי: הדף האישי של חג_ית*
אמא של
היי אמא
לצערי אין לי תמונה וגם לא מצלמה כרגע.
אני נמצאת במושב בורגתה ליד כפר יונה.
בעמק חפר.
אם אצליח להסיג מצלמה דיגיטאלית אצלם וואשלח.
ובכל מקרה את מוזמנת לבוא לראות.
050-5936799
ערב נהדר.
חגית
לצערי אין לי תמונה וגם לא מצלמה כרגע.
אני נמצאת במושב בורגתה ליד כפר יונה.
בעמק חפר.
אם אצליח להסיג מצלמה דיגיטאלית אצלם וואשלח.
ובכל מקרה את מוזמנת לבוא לראות.
050-5936799
ערב נהדר.
חגית
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2006, 00:08
- דף אישי: הדף האישי של ציבעונית_בשרון*
אמא של
הי
יש לי מזרון למיטת תינוק, מוזמנת לבוא ולקחת בכייף, במצב מעולה
0523527033, גרה במושב תנובות שבשרון
יש לי מזרון למיטת תינוק, מוזמנת לבוא ולקחת בכייף, במצב מעולה
0523527033, גרה במושב תנובות שבשרון
-
אמא של
הי אמא, תיתקשרי ובואי, הוא סתם מתחת למיטה ללא שימוש, חבל
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
אמא של
יש דף בשם דיבור בלתי פוסק
-
- הצטרפות: 05 מאי 2008, 13:23
אמא של
סליחה, לא שמתי לב והשתמשתי בכינוי שלך. מתנצלת.
-
- הצטרפות: 06 אוקטובר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של רקפת_ב*
אמא של
הייתי שמחה מאוד לבוא. אבל אני עובדת יום אחד בשבוע וזה יום ראשון.
אולי כשתפגשו תשקלו להחליף את היום?
אולי כשתפגשו תשקלו להחליף את היום?
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
אמא של
היי,
אני אשמח להצטרף..
יש לי תינוק בן 5 חודשים.
אני אשמח להצטרף..
יש לי תינוק בן 5 חודשים.
-
- הצטרפות: 21 ספטמבר 2003, 07:18
- דף אישי: הדף האישי של ארני_ש*
אמא של
שיהיה בהצלחה ביום ראשון .
ואם בא לך להפיג את השיעמום בשאר ימי השבוע לקטנצ'יק , או לך עצמך , את מוזמנת אלי בגבעת ברנר .
כל יום בין שמונה וחצי לשתיים עשרה וחצי , נפגשת אצלי קבוצת אמהות (כמובן שלא כולן מגיעות כל הימים ) אבל נחמד ושבטי ,
יש כאלה שמשאירות את הילדים עם אמהות אחרות ומשלמות , אבל יש כאלה שבאות לצורך חברה . את מוזמנת מאוד .
הטלפון שלי בראש דף הבית שלי .
ואם בא לך להפיג את השיעמום בשאר ימי השבוע לקטנצ'יק , או לך עצמך , את מוזמנת אלי בגבעת ברנר .
כל יום בין שמונה וחצי לשתיים עשרה וחצי , נפגשת אצלי קבוצת אמהות (כמובן שלא כולן מגיעות כל הימים ) אבל נחמד ושבטי ,
יש כאלה שמשאירות את הילדים עם אמהות אחרות ומשלמות , אבל יש כאלה שבאות לצורך חברה . את מוזמנת מאוד .
הטלפון שלי בראש דף הבית שלי .
אמא של
אמא של ,בוקר טוב ראיתי שאת מעוניינת לקנות חיתולי קושיס יד שנייה יש לנו חיתולי קושיס קלאסיק מידה 4-10 יש לנו 13 חיתולים.לא יכולתי לשלוח לך במייל שרשמת יש איזשהי בעייה.
הקטנה שלנו כבר לא יכולה לשים אותה היא גדלה כל כך מהר.
אם תרצי אז המספק טלפון שלי הוא 0528396915
שיהיה לך יום טוב
רחל
הקטנה שלנו כבר לא יכולה לשים אותה היא גדלה כל כך מהר.
אם תרצי אז המספק טלפון שלי הוא 0528396915
שיהיה לך יום טוב
רחל
-
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
אמא של
לא יודעת אם יהיו דוכנים ולא יודעת עם אורית תגיע אבל אם יש מנשא/ים שאת רוצה - הגידי לנו ונדאג להביא איתנו.
-
- הצטרפות: 15 אפריל 2008, 00:09
- דף אישי: הדף האישי של ניצה_פורחת*
אמא של
מעניין אותי בתור מדריכת כלות חילוניות דרך צהר
את מדריכת כלות? איזה יופי. אני בדיוק לומדת לזה. אשמח אם תשתפי אותי באופן בו את מדריכה כלות חילוניות.
את מדריכת כלות? איזה יופי. אני בדיוק לומדת לזה. אשמח אם תשתפי אותי באופן בו את מדריכה כלות חילוניות.
אמא של
אשמח לשתף אותך לגבי מקווה, בפרטיות (יש לי מייל בדף בית)
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
אמא של
הספה בנווה ירק ליד הוד השרון שלחי לי אימל אני אוכל לשלוח תמונה, הפינוי חייב להיות עד יום רביעי הזה
-
- הצטרפות: 04 יולי 2002, 00:28
- דף אישי: הדף האישי של מ_י*
אמא של
אעדכן בשמחה, אבל יקח עוד זמן.
הסיפורים מגיעים אלי טיפין טיפין, ובינתיים יש כבר יפים מאד.
אם את מכירה כותבות/ים פוטנציאליים, אנא העבירי...
תודה
הסיפורים מגיעים אלי טיפין טיפין, ובינתיים יש כבר יפים מאד.
אם את מכירה כותבות/ים פוטנציאליים, אנא העבירי...
תודה
אמא של
החלק שמרים את המשענת למעלה, לדעתי אפשר להחליף או לתפוס עם אזיקונים כדי שלא תעלה תכתבי לי את המייל שלך ואשלח לך טלפון לדבר הדבורה מאיה
-
- הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
- דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*
אמא של
יש לנו מקווה חדש במושב שאני גרה בו,
מקווה שזה יהיה נעים.
תודה
מקווה שזה יהיה נעים.
תודה
-
- הצטרפות: 25 יוני 2006, 08:34
- דף אישי: הדף האישי של הדבורה_מאיה*
אמא של
שלחתי לך מייל
-
- הצטרפות: 10 אוגוסט 2005, 12:57
- דף אישי: הדף האישי של נורית_מאור_שביט*
אמא של
אני מעוניינת בפקק של האמבטיה שמתחבר לצינור שאיתו מרוקנים את המים...
הפקק שיש לינו הוא סגור ולא כזה שמרוקנים לצינור.
הפקק שיש לינו הוא סגור ולא כזה שמרוקנים לצינור.
-
אמא של
שלום לאמא_ של
אשמח עם תהיי עימי בקשר במוגע לעבודת המחקר שלך
בברכה
שירלי פבליק www.loopi.co.il
050-4836200
אשמח עם תהיי עימי בקשר במוגע לעבודת המחקר שלך
בברכה
שירלי פבליק www.loopi.co.il
050-4836200
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*
אמא של
לגבי איסוף מכשירי חשמל והעברתם לפרדס חנה? איפה את גרה? אני בודקת אם זה קרוב לקריית אונו או לכביש 6, אם כן יש מצב שאוכל לקחת ממך אבל זה ייקח עוד הרבה זמן ובטח בסוף שבוע. אז האם ניתן לעבור בשישי שבת?
-
- הצטרפות: 21 יוני 2006, 23:16
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מוגלי*
אמא של
אם עדיין יש בעיה עם איסוף מכשירי החשמל,אז תצרי קשר
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 23:46
- דף אישי: הדף האישי של שקדים_ירוקים*
אמא של
הי,
הגן של בתי נמצא אף הוא ליד פתח תקווה. איזה מוצרים את רוצה להעביר? אם זה יתאים להם לחצר הגרוטאות הם יוכלו לשלוח מישהו לאסוף אותם ממך. באיזה מושב מדובר?
הגן של בתי נמצא אף הוא ליד פתח תקווה. איזה מוצרים את רוצה להעביר? אם זה יתאים להם לחצר הגרוטאות הם יוכלו לשלוח מישהו לאסוף אותם ממך. באיזה מושב מדובר?
-
אמא של
טוב זה קצת מסבך את העניין כי בדרך כלל אנחנו מגיעים לשם בסוף שבוע. אבל אם אזדמן לאזור בזמן אחר אני אעבור דרכך.
אם את רוצה קיצור דרך את יכולה להעביר לסבא סבתא בקרית אונו מתי שנוח לך וניקח משם. אם את רוצה הסבר איפה הם גרים תתקשרי אלי ל054-2184548.
ותבדקי אם המכשירים עובדים אולי יסכימו לבוא מארגון הכוח לתת שנמצאים בפתח תקווה.
אם את רוצה קיצור דרך את יכולה להעביר לסבא סבתא בקרית אונו מתי שנוח לך וניקח משם. אם את רוצה הסבר איפה הם גרים תתקשרי אלי ל054-2184548.
ותבדקי אם המכשירים עובדים אולי יסכימו לבוא מארגון הכוח לתת שנמצאים בפתח תקווה.
-
- הצטרפות: 21 יוני 2006, 23:16
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מוגלי*
אמא של
יש לי מישהו שנוסע מדי פעם לאיזור, תשאירי לי טלפון שלך ונמשיך משם..(אם לא הסתדרת עד כאן)
-
אמא של
הי יקירתי,
איך הולך עם מכירת הכיסויצ'יק?
בקשר למפגשי הכנה להנקה, אני פשוט נואשת. גם ככה אני בקושי מצליחה לארגן כאלה אז שרק יבואו! חוששת שתשלום סתם יגרום לפחות בנות לבוא והמטרה היא שיתחילו להכיר אותי ואולי לפנות אלי אחרי הלידה כשיהיו קשיים. משוועת לפרנסה ויש לי הרבה אכזבות בזמן האחרון מכך שיש לי כל כך הרבה רצון טוב וגם (הנחתום מעיד על עיסתו) יכולת אבל אין מי שרוצה, אפילו כשאני מוכנה לעשות מפגשים לאמהות בהתנדבות. אין מודעות וקורות החיים שלי לא מעידות על נסיון בתחום, וחוץ מזה מישהי ביאסה אותי כשאמרה שאני צעירה מדי לעשות קבוצות בנושא אמהות לנשים שהן בוגרות יותר. אם לא יתנו לי לעבוד אז איך אוכל לצבור נסיון???
<מוציאה קיטור ותסכולים>
אולי יש קצות חוט בעבודה בבי"ח פוריה - משתדלת לא לפתח תקוות.
בתחילת יולי קבעתי לי פגישה של ליווי תעסוקתי עם גילה רונאל שהיא שם דבר בכל התחום של הריון ולידה - מקווה שהיא תעזור לי לעשות סדר בבלגן ושאצליח לראות את האופק יותר בברור וגם איך מגיעה לשם. שוקלת לפתוח דף תמיכה בנושא. יש לך הצעות לשם?
איך הולך עם מכירת הכיסויצ'יק?
בקשר למפגשי הכנה להנקה, אני פשוט נואשת. גם ככה אני בקושי מצליחה לארגן כאלה אז שרק יבואו! חוששת שתשלום סתם יגרום לפחות בנות לבוא והמטרה היא שיתחילו להכיר אותי ואולי לפנות אלי אחרי הלידה כשיהיו קשיים. משוועת לפרנסה ויש לי הרבה אכזבות בזמן האחרון מכך שיש לי כל כך הרבה רצון טוב וגם (הנחתום מעיד על עיסתו) יכולת אבל אין מי שרוצה, אפילו כשאני מוכנה לעשות מפגשים לאמהות בהתנדבות. אין מודעות וקורות החיים שלי לא מעידות על נסיון בתחום, וחוץ מזה מישהי ביאסה אותי כשאמרה שאני צעירה מדי לעשות קבוצות בנושא אמהות לנשים שהן בוגרות יותר. אם לא יתנו לי לעבוד אז איך אוכל לצבור נסיון???
<מוציאה קיטור ותסכולים>
אולי יש קצות חוט בעבודה בבי"ח פוריה - משתדלת לא לפתח תקוות.
בתחילת יולי קבעתי לי פגישה של ליווי תעסוקתי עם גילה רונאל שהיא שם דבר בכל התחום של הריון ולידה - מקווה שהיא תעזור לי לעשות סדר בבלגן ושאצליח לראות את האופק יותר בברור וגם איך מגיעה לשם. שוקלת לפתוח דף תמיכה בנושא. יש לך הצעות לשם?
אמא של
ראיתי את העניין שלך במשרת השף לקורס פרמקלצ'ר.
מצטער אך הידיעה היתה על קיום הקורס שכבר יש לו שף.
תודה בכל מקרה.
מצטער אך הידיעה היתה על קיום הקורס שכבר יש לו שף.
תודה בכל מקרה.
-
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 23:46
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_א_א_א*
אמא של
תודה על ההמלצה
אבל אנחנו מארגנים את החגיגה ליום שישי בערב
ואני מבינה שנחלים סגור. אם עולה לך רעיון אחר אשמח.
תודה
אבל אנחנו מארגנים את החגיגה ליום שישי בערב
ואני מבינה שנחלים סגור. אם עולה לך רעיון אחר אשמח.
תודה
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2007, 12:57
- דף אישי: הדף האישי של קלמנ_טינה*
אמא של
הי אמא
אני מעדיפה למסור את האמבט כולו למישהו שזקוק לו. האם אובדן החלק הזה מונע שימוש באמבט? אם כך, נשמע שאת בעצם פשוט צריכה אמבט ואז אכניס אותך לתור.
מקווה שתמצאי את החלק המתאים.
אני מעדיפה למסור את האמבט כולו למישהו שזקוק לו. האם אובדן החלק הזה מונע שימוש באמבט? אם כך, נשמע שאת בעצם פשוט צריכה אמבט ואז אכניס אותך לתור.
מקווה שתמצאי את החלק המתאים.
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
אמא של
היי,
ביטוח אחריות מקצועית הוא חובה בעיניי. א-ב של עבודה עם אנשים ובמיוחד עם תינוקות וילדים.
אינני יודעת אם את עוסקת בתחום באופן מקצועי או רק בהתנדבות (כי בתור מדריכת לה לצ'ה, אם אני זוכרת נכון, את מכוסה בביטוח של המדריכות).
נכון שזה יקר ונכון שזה לא משתלם, אולם אין ממש דרך אחרת...
הביטוח אמור להגן עלייך במקרה בו קורה משהו לתינוק או לאם שהיו או עכשיו תחת טיפולך.
זה יכול להיות ברמת הנפילה, שבירת רגל, תינוק שנפל בטעות מידייך (לא עלינו). וזה יכול להיות ברמת ההמלצות המקצועיות שלך- בתור מדריכה/ יועצת הנקה, אם נתת איזושהי הדרכה לאמא בנושא מסויים ועקב כך קרה משהו לא טוב (מהבחינה הבריאותית, התנהגותית, תגובות אלרגיות וכו' וכו') היא יכולה לתבוע אותך.
ילדים יכולים לתבוע, עד כמה שהבנתי, גם עד גיל 18, כלומר רטרואקטיבית על המלצות שנתת לפני כך וכך שנים לגביהם והשפיעו עליהם שלא לטובה.
יש גם את עניין אובדן כושר העבודה שקיים בביטוח וצד ג' (של פציעות ופגיעות). ואם את מוכרת ציוד, גם ביטוח של הרכוש והציוד שלך.
בקיצור, כל התחום הזה הוא בגדר הלוואי ולא נזדקק לו, אבל למקרה ש... ובעיניי איש מקצוע צריך לדאוג לעצמו לשקט הנפשי הזה, כי לא מדובר רק באנשים שהם חברים שלך ודוברים את שפתך ועניין תביעות הרשלנות הוא משהו מאד גדול.
זו, כמובן, גישתי, את לא חייבת לקבלה.
אם את בתחום של הדרכת הנקה ותרצי המלצה, אוכל לתת לך את הפרטים של הסוכן שאיתו אני עובדת (לא רק אני, עוד כמה וכמה יועצות הנקה שאני מכירה), אחרי בדק רציני שערכתי בנושא.
בהצלחה
ביטוח אחריות מקצועית הוא חובה בעיניי. א-ב של עבודה עם אנשים ובמיוחד עם תינוקות וילדים.
אינני יודעת אם את עוסקת בתחום באופן מקצועי או רק בהתנדבות (כי בתור מדריכת לה לצ'ה, אם אני זוכרת נכון, את מכוסה בביטוח של המדריכות).
נכון שזה יקר ונכון שזה לא משתלם, אולם אין ממש דרך אחרת...
הביטוח אמור להגן עלייך במקרה בו קורה משהו לתינוק או לאם שהיו או עכשיו תחת טיפולך.
זה יכול להיות ברמת הנפילה, שבירת רגל, תינוק שנפל בטעות מידייך (לא עלינו). וזה יכול להיות ברמת ההמלצות המקצועיות שלך- בתור מדריכה/ יועצת הנקה, אם נתת איזושהי הדרכה לאמא בנושא מסויים ועקב כך קרה משהו לא טוב (מהבחינה הבריאותית, התנהגותית, תגובות אלרגיות וכו' וכו') היא יכולה לתבוע אותך.
ילדים יכולים לתבוע, עד כמה שהבנתי, גם עד גיל 18, כלומר רטרואקטיבית על המלצות שנתת לפני כך וכך שנים לגביהם והשפיעו עליהם שלא לטובה.
יש גם את עניין אובדן כושר העבודה שקיים בביטוח וצד ג' (של פציעות ופגיעות). ואם את מוכרת ציוד, גם ביטוח של הרכוש והציוד שלך.
בקיצור, כל התחום הזה הוא בגדר הלוואי ולא נזדקק לו, אבל למקרה ש... ובעיניי איש מקצוע צריך לדאוג לעצמו לשקט הנפשי הזה, כי לא מדובר רק באנשים שהם חברים שלך ודוברים את שפתך ועניין תביעות הרשלנות הוא משהו מאד גדול.
זו, כמובן, גישתי, את לא חייבת לקבלה.
אם את בתחום של הדרכת הנקה ותרצי המלצה, אוכל לתת לך את הפרטים של הסוכן שאיתו אני עובדת (לא רק אני, עוד כמה וכמה יועצות הנקה שאני מכירה), אחרי בדק רציני שערכתי בנושא.
בהצלחה
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2006, 16:37
- דף אישי: הדף האישי של שאק_טי*
אמא של
הי.
אני לא מוכרת רהוט. רק כלי בית וכלי חשמל.
המשפחה השניה מוכרת סלון. תנסי להתקשר לטלי 8858838 - 050
אני לא מוכרת רהוט. רק כלי בית וכלי חשמל.
המשפחה השניה מוכרת סלון. תנסי להתקשר לטלי 8858838 - 050
-
אמא של
אם המכשירים עוד אצלכם מחר אני אהיה בכפר סירקין אחר הצהריים אוכל לקחת אותם. אולי יכול להתאים לכם. אם כן צרי קשר אני ב054-2184548.
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
אמא של
תודה על ההצעה, אבל התכוונתי לטוסטר- תנור קטנצ'יק, ולא לטוסטר משולשים. תודה בכולופן@}
-
- הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*
אמא של
מכרה שלי התגברה על זה ע"י מריחת GSE (תמצית זרעי אשכוליות). להשיג בחנויות טבע, קצת יקר (כ- 100 שח). אם את באיזור י-ם אני יכולה לתת לך קצת משלי.
-
- הצטרפות: 20 נובמבר 2006, 15:50
- דף אישי: הדף האישי של גומות_חן*
אמא של
ם את מאיזור בנימינה אז יש פדיקוריסטית מעולה שעזרה לי בציפורם חודרנית... אני סבלתי שנים מצפרניים חודרניות ומאז שהייתי אצלה (טפו טפו) שנתיים אין לי... אם רלוונטי תצרי איתי קשר 0506840368
-
- הצטרפות: 21 נובמבר 2006, 15:42
- דף אישי: הדף האישי של נוה_ודניאלה*
אמא של
הי,
רוצה להציע לך טיפול בחומר (חימר) אשר מכינים ממנו רטיות .אשמח לטפל בך בעצמי - (אני מבית נחמיה ליד שוהם) או להדריך אותך טלפונית בנושא.
את מוזמנת לכתוב לי בדף בית
תרגישי טוב
רוצה להציע לך טיפול בחומר (חימר) אשר מכינים ממנו רטיות .אשמח לטפל בך בעצמי - (אני מבית נחמיה ליד שוהם) או להדריך אותך טלפונית בנושא.
את מוזמנת לכתוב לי בדף בית
תרגישי טוב
אמא של
גורם משמעותי הוא מה מידת הזיהום.
בכל אופן - ..טבעי - ללכת לטיפול פדיקור רפואי כדי לשחרר את הציפורן. בהמשך אמבטיות חמות עם סבון - כמה פעמים ביום.
בכל אופן - ..טבעי - ללכת לטיפול פדיקור רפואי כדי לשחרר את הציפורן. בהמשך אמבטיות חמות עם סבון - כמה פעמים ביום.
-
אמא של
את מתכוונת לקרן טלמור מהלימודים?
-
- הצטרפות: 18 מאי 2006, 02:21
- דף אישי: הדף האישי של אמת_וצדק*
אמא של
הי, הספה במצב מצויין, רק הריפוד לא. אפשר לרפד אותה כמובן. אנחנו לא עשינו את זה, אלא שמנו עליה כיסוי בד. אבל לא נראה לי שיש בעיה לרפד, אם לבד ואם באמצעות רפד מקצועי.
לצבוע לא ניסינו וגם לא נראה לי אפשרי, כי מדובר בקילוף העור המלאכותי.
לגבי הדו מושבית, בינתיים היא נשארת אצלנו, אבל נשמח לתת אותה כשלא ניזקק לה עוד. לא ברור מתי זה יהיה, אולי בעוד כמה חודשים ואולי בעוד שנה שנתיים.
צרי קשר עם מעניין אותך.
לצבוע לא ניסינו וגם לא נראה לי אפשרי, כי מדובר בקילוף העור המלאכותי.
לגבי הדו מושבית, בינתיים היא נשארת אצלנו, אבל נשמח לתת אותה כשלא ניזקק לה עוד. לא ברור מתי זה יהיה, אולי בעוד כמה חודשים ואולי בעוד שנה שנתיים.
צרי קשר עם מעניין אותך.
-
- הצטרפות: 01 מאי 2008, 18:25
אמא של
לדעתי מהרבה שנים של לימוד של הנושא הזה מקרוב ..
מאד מאד קשור למתחים בבית ובין ההורים התינוקות והילדים נוטים לקחת על עצמם קושי כדי ליצור הרמוניה רגשית לה הם זקוקים.. זה מתוך אהבה גם אם זה הסבים...
באיזשהוא מקום מה שעוזר בעיקר זו אמונה ועבודה פנימית על המתח שמתרחש שם.
העבודה של קייטי ביירון יכולה לעזור! נשימה של ההורים לשחרר עומסים עם עצמם ,אחד עם השני ובכלל
את המתח שלהם,רצוי עם ליווי בהתחלה.
לפעמים התינוקות מעלים נושאים בלתי פתורים אצל ההורים מתקופת הינקות וזאת כדי להביא למודעות ולרפא..
תזונה מאד משפיעה.
האם הוא יונק?
האם מקבל תוספים? גלוטן מקשה סוכרים מקשים ומחלישים...לעיתים גם אצל האמא!!
מאד עוזר לבעיות נשימה זמנים קבועים,מסגרת,סדר יום ואמון מלא בתינוק שהוא בריא וחזק .
כדאי להזהר שלא ליצור בו תלות אלא לפתח את העצמאות שלו,כבר עכשיו בגילו..
בייבי יוגה מצוין,שחית תינוקות אצל משהו טוב שמבין לעומק..ישנן עוד שיטות כמו אייפק,
הומאופטיה וגם קינסיולוגיה לתינוקות יכולה לעשות קסמים.
וגם מאד ממליצה על תטא הילינג ,טיפול פשוט ומדהים שעושה ניסים לפעמים.
טיפול מאד יעיל נוסף בדוק הוא חדר מלח!!
מצאו שבמכרות המלח אנשים שעבדו שם לאורך שנים שפרו את בריאותם באורך פלא,
המלח סופח נוזלים מהריאה ובכלל,משחרר יונים שליליים שהם מאד טובים לנו וידוע כמשפיע מצוין על אסמטיים,מעשנים ובכלל .אפשר למצוא חומר ברשת.כפי שידוע לי שהוא אפקטיבי במיוחד עם תינוקות.
שווה לנסות לעשות שנויים עמוקים כי החומרים והתרופות המוצעות יכולות לגרום לנזקים..
אה.. ויש גם שיטת בוטיקו מרגלית מרעננה.
המון המון אהבה שאינהה חונקת שלוה ורכות עוזרים
מקוה שעזרתי בהצלחה רבה
אם את צריכה עוד מידע ואוכל לעזור
אין לי דף עדיין אם תכתבי בדף על ברונכיט אסתכל
מאד מאד קשור למתחים בבית ובין ההורים התינוקות והילדים נוטים לקחת על עצמם קושי כדי ליצור הרמוניה רגשית לה הם זקוקים.. זה מתוך אהבה גם אם זה הסבים...
באיזשהוא מקום מה שעוזר בעיקר זו אמונה ועבודה פנימית על המתח שמתרחש שם.
העבודה של קייטי ביירון יכולה לעזור! נשימה של ההורים לשחרר עומסים עם עצמם ,אחד עם השני ובכלל
את המתח שלהם,רצוי עם ליווי בהתחלה.
לפעמים התינוקות מעלים נושאים בלתי פתורים אצל ההורים מתקופת הינקות וזאת כדי להביא למודעות ולרפא..
תזונה מאד משפיעה.
האם הוא יונק?
האם מקבל תוספים? גלוטן מקשה סוכרים מקשים ומחלישים...לעיתים גם אצל האמא!!
מאד עוזר לבעיות נשימה זמנים קבועים,מסגרת,סדר יום ואמון מלא בתינוק שהוא בריא וחזק .
כדאי להזהר שלא ליצור בו תלות אלא לפתח את העצמאות שלו,כבר עכשיו בגילו..
בייבי יוגה מצוין,שחית תינוקות אצל משהו טוב שמבין לעומק..ישנן עוד שיטות כמו אייפק,
הומאופטיה וגם קינסיולוגיה לתינוקות יכולה לעשות קסמים.
וגם מאד ממליצה על תטא הילינג ,טיפול פשוט ומדהים שעושה ניסים לפעמים.
טיפול מאד יעיל נוסף בדוק הוא חדר מלח!!
מצאו שבמכרות המלח אנשים שעבדו שם לאורך שנים שפרו את בריאותם באורך פלא,
המלח סופח נוזלים מהריאה ובכלל,משחרר יונים שליליים שהם מאד טובים לנו וידוע כמשפיע מצוין על אסמטיים,מעשנים ובכלל .אפשר למצוא חומר ברשת.כפי שידוע לי שהוא אפקטיבי במיוחד עם תינוקות.
שווה לנסות לעשות שנויים עמוקים כי החומרים והתרופות המוצעות יכולות לגרום לנזקים..
אה.. ויש גם שיטת בוטיקו מרגלית מרעננה.
המון המון אהבה שאינהה חונקת שלוה ורכות עוזרים
מקוה שעזרתי בהצלחה רבה
אם את צריכה עוד מידע ואוכל לעזור
אין לי דף עדיין אם תכתבי בדף על ברונכיט אסתכל
-
- הצטרפות: 16 אפריל 2004, 17:49
- דף אישי: הדף האישי של אביטל_צ*
אמא של
בכמה את מוכרת את סט הסירים?
מבחינתי אפשר לקחת את המחיר הכי נמוך שמוצאים ולהוריד 50 ש"ח
או שאתם מוזמנים להציע הסדר אחר שיתאים לכם
עוד שבוע וחצי עוברים לגליל
שיהיה במזל טוב, אני בנהריה.
הסירים לא היו בשימוש בכלל??
בכלל
הם עדיין באריזות, בתוך הניילונים.
הוצאתי אותם רק כדי לוודא שהם תקינים ויש את כל החלקים.
ויש עליהם אחריות מלאה של נעמן.
מבחינתי אפשר לקחת את המחיר הכי נמוך שמוצאים ולהוריד 50 ש"ח
או שאתם מוזמנים להציע הסדר אחר שיתאים לכם
עוד שבוע וחצי עוברים לגליל
שיהיה במזל טוב, אני בנהריה.
הסירים לא היו בשימוש בכלל??
בכלל
הם עדיין באריזות, בתוך הניילונים.
הוצאתי אותם רק כדי לוודא שהם תקינים ויש את כל החלקים.
ויש עליהם אחריות מלאה של נעמן.
-
אמא של
אם את רוצה להמשיך טלפונית אני ב 052-4627752
-
- הצטרפות: 21 נובמבר 2006, 15:42
- דף אישי: הדף האישי של נוה_ודניאלה*
אמא של
הי,
הטיפול הוא בעצם הנחת רטיות חמות\קרות על המקום הפגוע, לצערי אני לא זוכרת במה מדובר ספציפית .
אם את רוצה להמשיך טלפונית אני ב- 970225 03
הטיפול הוא בעצם הנחת רטיות חמות\קרות על המקום הפגוע, לצערי אני לא זוכרת במה מדובר ספציפית .
אם את רוצה להמשיך טלפונית אני ב- 970225 03
-
אמא של
בבקשה רק תחזרי אליי לגבי הסירים, גם אם התשובה שלילית.
כדי שאדע לא לשמור לך אותם.
כדי שאדע לא לשמור לך אותם.
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2008, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של לב_שמח*
אמא של
בוקר טוב,
אנחנו עוברים מהצפון למרכז ב 25/08 כך שמבחינת תאריכים זה יכול להתאים.
אני אהיה איתך בקשר לקראת אמצע אוגוסט במקרה שלא מצאתי מישהו קרוב אליי יותר גיאוגראפית
תודה רבה ומעבר מוצלח ונעים
אנחנו עוברים מהצפון למרכז ב 25/08 כך שמבחינת תאריכים זה יכול להתאים.
אני אהיה איתך בקשר לקראת אמצע אוגוסט במקרה שלא מצאתי מישהו קרוב אליי יותר גיאוגראפית
תודה רבה ומעבר מוצלח ונעים
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2008, 03:49
- דף אישי: הדף האישי של רוניתה_פיתה*
אמא של
מתוך אתר "סנונית מחזור":
נקודות פינוי ופינוי נייד
בבקשה לא להביא מסכים וטלווזיות לנקודות המיחזור
נקודות איסוף קבועות לציבור הרחב
פרדס חנה
חברת סנונית, התדהר 11 א -ה 8:30 - 16:30 באזור התעשיה הישן. על הכביש המוביל לאולם הארועים וויט והמוסך של עידו כהן.
יגאל 04-6370093
תל אביב, מכללת אפקה להנדסה בתל אביב בני אפרים 218 יום ג' יום ד' 14:00-13:00 9:00- 10:00 ארז 03-7688677
ירושלים, מוזיאון המדע ע"ש בלומפילד גבעת רם פח המיחזור נמצא בקצה מגרש החניה. ניתן להביא פסולת אלקטרונית בשעות הפעילות של המוזיאון:
שני, שלישי, רביעי, חמישי 18:00-10:00
שישי 14:00-10:00
שבת 16:00-10:00
ימי ראשון סגור
אין צורך בתיאום מראש.
נס ציונה בית פרטי ההגנה 21 כל השבוע 8:00 -21:00 אורי 050-2302536
הרצליה בית פרטי -נא לתאם הגעה מראש סמטת קדימה 5 שכונת נווה עמל א-ה 9:00 - 19:00 חגי / דליה 052-3308812 ymaplogobg.gif
יש להניח את מוצרי האלקטרוניקה למסירה בנקודות האיסוף המפורסמות לעיל בלבד. אנו עובדים נמרצות להרחבת מספר נקודות האיסוף ברחבי הארץ. את רשימת המוצרים למסירה ניתן לראות ב"מה ממחזירים". נבקשכם להקפיד להביא לנקודות האיסוף אך ורק מוצרים המופיעים ברשימה. במידה ויש שאלות - אנא שילחו אלינו מייל.
ניתן להשתמש בשירותי הדואר הרגיל או השליחים על מנת להעביר אלינו מוצרים, במידה ותהיו מעוניינים בכך. יש לשלוח המוצרים לרחוב מלאכה 5, פרדס חנה (אין צורך בתיאום מראש).
נקודות פינוי ופינוי נייד
בבקשה לא להביא מסכים וטלווזיות לנקודות המיחזור
נקודות איסוף קבועות לציבור הרחב
פרדס חנה
חברת סנונית, התדהר 11 א -ה 8:30 - 16:30 באזור התעשיה הישן. על הכביש המוביל לאולם הארועים וויט והמוסך של עידו כהן.
יגאל 04-6370093
תל אביב, מכללת אפקה להנדסה בתל אביב בני אפרים 218 יום ג' יום ד' 14:00-13:00 9:00- 10:00 ארז 03-7688677
ירושלים, מוזיאון המדע ע"ש בלומפילד גבעת רם פח המיחזור נמצא בקצה מגרש החניה. ניתן להביא פסולת אלקטרונית בשעות הפעילות של המוזיאון:
שני, שלישי, רביעי, חמישי 18:00-10:00
שישי 14:00-10:00
שבת 16:00-10:00
ימי ראשון סגור
אין צורך בתיאום מראש.
נס ציונה בית פרטי ההגנה 21 כל השבוע 8:00 -21:00 אורי 050-2302536
הרצליה בית פרטי -נא לתאם הגעה מראש סמטת קדימה 5 שכונת נווה עמל א-ה 9:00 - 19:00 חגי / דליה 052-3308812 ymaplogobg.gif
יש להניח את מוצרי האלקטרוניקה למסירה בנקודות האיסוף המפורסמות לעיל בלבד. אנו עובדים נמרצות להרחבת מספר נקודות האיסוף ברחבי הארץ. את רשימת המוצרים למסירה ניתן לראות ב"מה ממחזירים". נבקשכם להקפיד להביא לנקודות האיסוף אך ורק מוצרים המופיעים ברשימה. במידה ויש שאלות - אנא שילחו אלינו מייל.
ניתן להשתמש בשירותי הדואר הרגיל או השליחים על מנת להעביר אלינו מוצרים, במידה ותהיו מעוניינים בכך. יש לשלוח המוצרים לרחוב מלאכה 5, פרדס חנה (אין צורך בתיאום מראש).
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
אמא של
מצבם טוב דורין היא אחותי תתקשרו ושאלו את כל השאלות
-
- הצטרפות: 06 פברואר 2003, 21:21
- דף אישי: הדף האישי של ליאת_טאוב*
אמא של
הי,
אני מצטערת שלקח לי הרבה זמן לענות.
אנחנו מאוד משתדלים למצוא חברה לשעות הבוקר בינתיים.
תודה על ההצעה בכל מקרה.
אם אתם מגיעים למערבית ורוצים לבוא לבקר, נשמח.
אני מצטערת שלקח לי הרבה זמן לענות.
אנחנו מאוד משתדלים למצוא חברה לשעות הבוקר בינתיים.
תודה על ההצעה בכל מקרה.
אם אתם מגיעים למערבית ורוצים לבוא לבקר, נשמח.
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
אמא של
בהצלחה עם הקבוצה החדשה של לה לצ'ה
-
אמא של
היי, לא ידעתי שאת גם פה...
שיהיה בהצלחה עם הקבוצה!
שיהיה בהצלחה עם הקבוצה!
-
אמא של
לאט לאט תייוצר לך אחלה קבוצה. אני בטוחה!
נראה לי שאת באזור שצמא למפגשים שכאלה וזה רק עניין של זמן עד שידעו שאת מקיימת את המפגשים האלה.
בינתיים אסתר חזרה אליי, בעקבות בקשתי הנואשת, אז אני מאמינה שיהיה בסיידר!
נראה לי שאת באזור שצמא למפגשים שכאלה וזה רק עניין של זמן עד שידעו שאת מקיימת את המפגשים האלה.
בינתיים אסתר חזרה אליי, בעקבות בקשתי הנואשת, אז אני מאמינה שיהיה בסיידר!
-
- הצטרפות: 05 פברואר 2009, 14:25
- דף אישי: הדף האישי של דנוש_ל*
אמא של
אנחנו מהרצליה ובעלי עובד בת"א
-
- הצטרפות: 25 פברואר 2008, 21:44
- דף אישי: הדף האישי של לבנה_במילואה*
אמא של
תודה יקירה,
אנחנו מירושלים ואני עם כיסוי ראש אז יש לי מלאנטה מטפחות:-)
בכל מקרה חיממת לי את הלב בהצעתך@}
ניקח בסוף מסבתא מרוקאית, כאלו של חינה...
תודה וחג שמח!!
אנחנו מירושלים ואני עם כיסוי ראש אז יש לי מלאנטה מטפחות:-)
בכל מקרה חיממת לי את הלב בהצעתך@}
ניקח בסוף מסבתא מרוקאית, כאלו של חינה...
תודה וחג שמח!!
-
- הצטרפות: 07 מאי 2009, 22:25
- דף אישי: הדף האישי של אמא_פילפילה*
אמא של
הי כרמית
כן, זיהית נכון.
בדיוק אתמול קראתי את ההודעה על המפגש הקרוב וכנראה שהפעם נצליח להגיע.
לצערי בימי שלישי אין לי רכב בד"כ והפעם יש.
מקווה שנתראה.
רוית
כן, זיהית נכון.
בדיוק אתמול קראתי את ההודעה על המפגש הקרוב וכנראה שהפעם נצליח להגיע.
לצערי בימי שלישי אין לי רכב בד"כ והפעם יש.
מקווה שנתראה.
רוית
-
- הצטרפות: 07 מאי 2009, 22:25
- דף אישי: הדף האישי של אמא_פילפילה*
אמא של
תודה כרמית
עדין לא ניידים כל כך.
נחזור למפגשים כשניתאושש.
בי בנתיים
עדין לא ניידים כל כך.
נחזור למפגשים כשניתאושש.
בי בנתיים
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 12:03
- דף אישי: הדף האישי של מאמא_טלי*
אמא של
תודה על ההזמנה.
חזרתי לזכרון יעקב כך שזה כבר לא רלוונטי.
תודה
חזרתי לזכרון יעקב כך שזה כבר לא רלוונטי.
תודה
אמא של
היי,
לא נכנסתי כמה זמן , והנה ראיתי שהגבת אליי.אז דבר ראשון תודה.
האמת שאפילו לא חשבנו על כרמיאל..
וכמו שכתבתי אנחנו לא מהאיזור בכלל, אז אני אשמח אם תספרי לי קצת מה יש אצלכם ? חברים , גנים, קהילה?..
תודה
והמשך יום טוב
לא נכנסתי כמה זמן , והנה ראיתי שהגבת אליי.אז דבר ראשון תודה.
האמת שאפילו לא חשבנו על כרמיאל..
וכמו שכתבתי אנחנו לא מהאיזור בכלל, אז אני אשמח אם תספרי לי קצת מה יש אצלכם ? חברים , גנים, קהילה?..
תודה
והמשך יום טוב
-
אמא של
רוצה להתכתב במייל? אני הרבה יותר שם...
המייל הוא carmithoter בג'ימייל.קום
המייל הוא carmithoter בג'ימייל.קום
-
- הצטרפות: 21 דצמבר 2003, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בבית*
אמא של
תודה! @}
-
אמא של
אשמח להיות שותף בקבוצה ברמת גן , צרי קשר עימי: 052-4264667
-
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
-
אמא של
רק רוצה להגיד שאני מאוד מעריכה את ההתעקשות שלך בכל הנוגע למחיקה שהייתה כאן.
מאוד מעריכה את הראייה שלך אותי, אותנו
ועוד יותר מעריכה את ההתעקשות לקום ולדבר, ולדבר ולהציף.
תודה
מאוד מעריכה את הראייה שלך אותי, אותנו
ועוד יותר מעריכה את ההתעקשות לקום ולדבר, ולדבר ולהציף.
תודה
-
אמא של
תודה ותודה לשתיכן!
אני עדיין די רותחת. אבל אירגע.
אני עדיין די רותחת. אבל אירגע.
-
-
אמא של
תיקון: מהי מהות האתר
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
- דף אישי: הדף האישי של יולי_קו
אמא של
תודה על מה שכתבת. זה היה חשוב בשביל לישר את ההדורים.
אני מקווה שאת נרגעת בקצב שלך.
אני מקווה שאת נרגעת בקצב שלך.
-
אמא של
יוליקו, ההדורים לא יושרו והאתר עדיין נפגע. זה מה שכל כך מרתיח אותי כרגע.
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
- דף אישי: הדף האישי של יולי_קו
אמא של
אמא של,
ברשותך אני עונה כאן לתמרוש, ואת מוזמנת למחוק אם זה מפריע לך פה.
תמרוש, בזכותכן התהליך התחיל ותפש תאוצה. גם אחרי ניתוח דרוש זמן החלמה.
התעקשתן, הנחתן פה את המחשבות ואי ההסכמות שלכן, וזה היה ראוי. אני מסכימה שזה היה טוב וחשוב ולטובת כולנו כקהילה.
אז תודה.
זמן העיכול וההפנמה של כל אחד הוא אישי, אבל המסר בהחלט עבר, וזה חשוב.
נעשו צעדים לתיקון העוול, וגם זה חשוב.
נעשתה הדגשה בדפי בית אישיים, ואי אפשר לדעת מי קרא חוץ מיונת, שהגיבה באופן מאוד מקבל וענייני.
אני מקווה ש קור את תחזור. היא חסרה מאוד מאוד.
אז תודה על ההדגשה והמעשה, ואם יש למישהו עוד משהו להוסיף שיכול לעזור, אז בבקשה.
ברשותך אני עונה כאן לתמרוש, ואת מוזמנת למחוק אם זה מפריע לך פה.
תמרוש, בזכותכן התהליך התחיל ותפש תאוצה. גם אחרי ניתוח דרוש זמן החלמה.
התעקשתן, הנחתן פה את המחשבות ואי ההסכמות שלכן, וזה היה ראוי. אני מסכימה שזה היה טוב וחשוב ולטובת כולנו כקהילה.
אז תודה.
זמן העיכול וההפנמה של כל אחד הוא אישי, אבל המסר בהחלט עבר, וזה חשוב.
נעשו צעדים לתיקון העוול, וגם זה חשוב.
נעשתה הדגשה בדפי בית אישיים, ואי אפשר לדעת מי קרא חוץ מיונת, שהגיבה באופן מאוד מקבל וענייני.
אני מקווה ש קור את תחזור. היא חסרה מאוד מאוד.
אז תודה על ההדגשה והמעשה, ואם יש למישהו עוד משהו להוסיף שיכול לעזור, אז בבקשה.
-
אמא של
אמא של,
רוצה לומר שאני מאוד מעריכה את דעותייך ואת האופן שבו את מביעה אותן, גם בהקשר של המחיקה והדיון על מהות האתר (אני הפלונית שכתבה שאני חושבת שאת צודקת לפני כמה שבועות, לא זוכרת באיזה דף בדיוק הדיון ההוא התנהל), וגם עכשיו בהקשר של מגבלות התנועה.
לא ברור לי לפעמים על מה מתקצפים פה.
וגם לא ברור למה נחרצות או דעה חד משמעית מתאימה כשהיא מגיעה מפלוני, אך אינה כך לגבי אלמוני. כלומר ברור לי למה, אבל איפה ואיפה זה לא כוס התה שלי.
אז רציתי להביע תמיכה בך: לא תמיד אני מסכימה עם דעתך, אבל חשוב לי שתשמיעי אותה.
בהרבה מובנים את מזכירה לי (לטובה) את קור את...
שבת טובה
רוצה לומר שאני מאוד מעריכה את דעותייך ואת האופן שבו את מביעה אותן, גם בהקשר של המחיקה והדיון על מהות האתר (אני הפלונית שכתבה שאני חושבת שאת צודקת לפני כמה שבועות, לא זוכרת באיזה דף בדיוק הדיון ההוא התנהל), וגם עכשיו בהקשר של מגבלות התנועה.
לא ברור לי לפעמים על מה מתקצפים פה.
וגם לא ברור למה נחרצות או דעה חד משמעית מתאימה כשהיא מגיעה מפלוני, אך אינה כך לגבי אלמוני. כלומר ברור לי למה, אבל איפה ואיפה זה לא כוס התה שלי.
אז רציתי להביע תמיכה בך: לא תמיד אני מסכימה עם דעתך, אבל חשוב לי שתשמיעי אותה.
בהרבה מובנים את מזכירה לי (לטובה) את קור את...
שבת טובה
-
- הצטרפות: 17 מאי 2020, 20:25
- דף אישי: הדף האישי של מזמור_לילה*
אמא של
לא תמיד אני מסכימה עם דעתך, אבל חשוב לי שתשמיעי אותה.
כנ״ל
כנ״ל
-
-
אמא של
חבל שאת קוראת לזה לכלוך. מה שכתבתי הוא גוף ידע מקצועי.
(מהדף של דוכיפת)
כמו שאני מסבירה לבנות שלי, כשהחול נמצא בחוף הים או בארגז החול - אז הוא חול, אבל כשהוא נמצא במיטה שלי הוא הופך ללכלוך.
האם ככה תדברי עם אישה חרדית על ברית מילה? אני לא, כי אין פה שום קשר לעובדות או לא עובדות או גופים מקצועיים.
זו האמונה שלה, וזהו.
(מהדף של דוכיפת)
כמו שאני מסבירה לבנות שלי, כשהחול נמצא בחוף הים או בארגז החול - אז הוא חול, אבל כשהוא נמצא במיטה שלי הוא הופך ללכלוך.
האם ככה תדברי עם אישה חרדית על ברית מילה? אני לא, כי אין פה שום קשר לעובדות או לא עובדות או גופים מקצועיים.
זו האמונה שלה, וזהו.