בטח שיש לה שם

לשיטה הזו קוראים : חכמת הקבלה, אותה אני לומדת כבר מספר שנים בבית " קבלה לעם" של ארגון "בני ברוך".
אני אספר קצת בכללות (ובעצם כבר סיפרתי מעט מעט בפוסטים למעלה),
לא יודעת אם להמשיך לכתוב כאן בדף, או לעבור לאחר..
אז קודם כל, למען הסר כל ספק,
אין כל קשר בין חכמת הקבלה ל:
דת, חוטים אדומים, מים קדושים, מדיטציה, מדיטציה על אותיות ומספרים, אסטרולוגיה, ידיעת העתיד, תקשור..
(נראה לי שהעברתי את המסר
חכמת הקבלה היא שיטה, המגלה לאדם את שורשו ואת כח הההשפעה = הבורא המכוון את כל המציאות,
כשהדרך לגילוי מקורה בלימוד עפ"י כתבי מקובלים, על טבע האדם, החוקיות שישנה בטבע, חופש הבחירה, לשם מה אנו חיים, מדוע נוצרנו, מה זה אלוהים,מושגים כמו שלום, חירות, צדק, מוסר מקבלים משמעות שונה לגמרי.
לומדים מהו אותו כח האהבה, איך מגיעים ,מגלים, ומשיגים אותו בעצמינו, מה דרוש לנו לשם כך...
כמו שאת רואה, העבודה היא פנימית לגמרי ולא תלויה בשום גורם חיצוני.
היא מתאימה לכככככככככככולם: גברים, נשים, ילדים, נוצרים, מוסלמים, יהודים..
בקבוצת "בני ברוך" ישנם כמה מיליוני תלמידים מכל העולם. גם מאלסקה, הודו, איראן,יפן..והמון אנשים מהארץ: דתיים, חילונים, ערבים..
חכמת הקבלה באמת מתאימה ונחוצה לכולם, משום שהיא מלמדת אותנו על הטבע שלנו, ומלמדת איך עלינו למצוא
את האיזון ,ע"י מה, אילו כוחות פועלים בטבע.
כמו לדומם, לצומח, ולחי, גם לאדם יש חוקיות. בעולם שלנו חופש זה לעשות כל מה שאני רוצה.
בקבלה, כשאדם מתחיל להכיר כמה הוא עבד לרצון לקבל שלו, הוא מבין שהחופש נמצא במקום אחר מעצמו.
עוד דבר קטן: הלימוד אמנם הוא דרך השכל, אבל הוא רגשי לחלוטין, וכשאדם מתקדם נכון החכמה מגיעה ישר ללב,
פותחת אותו ומפתחת אותו, מבפנים,
ובאמת, הופכת אותו למאושר יותר (אבל זהו רק "תוצר לוואי" שמתלווה להרגשת האמת).
אם זה מעניין אותך את מוזמנת להכנס לאתר שלהם, או לצפות בערוץ 66 בכבלים, כל החומר שם, חינם וזמין.
יש שם שיעורים,לימודים ועוד ועוד.. ואם יש לך עוד שאלות אשמח לענות ( אני מאד אוהבת לדבר ולספר על החכמה הזו,
שממש נותנת
טעם לחיי. בטח שמת לב.. )