גלריה בשלושה מטרים גובה

ג'וי_יה*
הצטרפות: 04 ינואר 2009, 10:41
דף אישי: הדף האישי של ג'וי_יה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

שליחה על ידי ג'וי_יה* »

היי, קראתי את מודעתך, אנחנו בונים גלריות כאלו
אז אם את רוצה להתייעץ את מוזמנת - 0505970925
יום נפלא.
ה_עוגיה*
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

מעתיקה לכאן, מהככר:
אני פותחת דף, שבו אני אהיה מעוניינת לקבל את חוות דעתכם הכנה למצב של הרחבת הבית, לגובה.
אנחנו גרים בבית קטן וחמוד בעיר, ומאוד אוהבים אותו,(לפחות אני)
מאחר ואני בהריון כל הריון הוא התחלה אני מחפשת פתרון מי יישן איפה.
תציעו בטח לינה משותפת, אבל השינה של הגבר במשפחה, לא מאפשרת את זה.
וגם לא גודלו הנוכחי של חדר השינה שלי ושלו.
האלטרנטיבה-
לבנות לנו גלריה לשינה בסלון, עם מדרגות שקל לעלות בהן עם תינוקי (בעזרת השם) על הידיים. מתחת למדרגות לעשות מקום אחסון אולי ארון מצעים.
מתחת לגלריה קיימת כבר היום פינת מחשב (בישיבה) וסוג של ספת סלון, שאפשר להמיר במזרון.
למעלה לשים ארון בגדים קטן ולא גבוה בקומה ב'
איך הכי נכון לחלק את הגובה. לדעתכם. מישהו יודע משהו על בידוד אקוסטי. מבפים החוצה.
לגלריה ניתן יהיה (וכך נעשה) לפתוח חלון החוצה- יש קיר חיצוני.
תודה רבה לכל מי שיגיב בדף.
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

גלריה בשלושה מטרים גובה

שליחה על ידי פלונית* »

תציעו בטח לינה משותפת, אבל השינה של הגבר במשפחה, לא מאפשרת את זה.
למה זה לא מתאפשר? (מתעניינת)
כל_הריון_הוא_התחלה*
הצטרפות: 26 פברואר 2009, 08:31
דף אישי: הדף האישי של כל_הריון_הוא_התחלה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

שליחה על ידי כל_הריון_הוא_התחלה* »

כי הוא קם הרבה אחרינו, וכי הוא נודניק בקטע הזה, ובגלל שכבר ויתרתי, ואני חיה עם הויתור הזה בשלום-
למה להעיר דובים ישנים- תרתי משמע.
עוגיה את נפלאה.
כל_הריון_הוא_התחלה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

בנזוג לא נטול, אפשר באיזו שהיא שבת, אבל בזו זה יהיה קשה. תודה
יעל_ש*
הצטרפות: 17 ינואר 2009, 23:56

גלריה בשלושה מטרים גובה

שליחה על ידי יעל_ש* »

אוי פאדיחה...שבת לא יילך...יען כי דוסים אנחנו...
אני אשאל את שכני כאמר ואחזור עם פרטים...
כל_הריון_הוא_התחלה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

נראה לי שהחלוקה הפנימית, בין מטה למעלה יכולה להיות-
  1. 20 למעלה, ו1.80 למטה.
מה אתם אומרים?
יעל_ש*
הצטרפות: 17 ינואר 2009, 23:56

גלריה בשלושה מטרים גובה

שליחה על ידי יעל_ש* »

עניתי בדף שלך שלצערי אצל השכנים שלי זה 5 גובה..אז נשמע לי לא רלוונטי...וסליחה...
לגבי החלוקה שלך,
השאלה הא מה צריך להיות בחלק שמתחת לגלריה.
הבית שלנו כולו הוא גובה 2.09 וזה ממש ממש נמוך ומרגישים את זה...
כל_הריון_הוא_התחלה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

מועד הגלריה מתקרב...
והרוחות נגדה סוערות.
האם זה הצורך שלי בקינון, שרואה שזה כן יהיה נחמד.
גלריה שחלקה העליון לשינה יהיה בגובה 1.20
וחלקה התחתון (לפינת מחשב, ופינת ישיבה סלונית) 1.80
המרגיעון עונה לי ואומר -החסרונות הם היתרונות.
כבר תשובה אחת חיובית!
מגדלים_פורחים*
הצטרפות: 21 יוני 2009, 08:36

גלריה בשלושה מטרים גובה

שליחה על ידי מגדלים_פורחים* »

• חלוקת הגובה נשמעת לי מתאימה לגמרי, גבוה באופן סביר למטה, וגובה שמאפשר לא להרגיש חנוקים גם למעלה. אבל את יודעת מה, פתאום אני חושבת שלמיטה ולמזרון עצמם יש עובי של 20-30 סנטימטר, שיבואו על חשבון הגבהים האלו.
  • באופן אישי, לעלות במדרגות צרות, אפילו נוחות, עם תינוקי פעוט על הידיים - לא בטוחה שהייתי מרגישה בנח.
  • חושבת שיכול להיות קצת קשה למי שנמצא בצד הפנימי של המיטה (הקרוב לקיר) לרדת מהמיטה כשיש מישהו אחר (למשל איש שישן עד מאוחר) בדרך למדרגות.
אבל את זה דווקא אפשר לפתור: הנה קישור לתמונה של מיטה שמציעה רעיון נחמד - להוסיף 'משטח נחיתה' למרגלות המיטה, מעט נמוך יותר. גם קל יותר לעלות עם התינוק, כי עולים פחות, גם קל יותר לישן הפנימי לרדת.
בהצלחה בכל מקרה {@
ירושלמית_מבחירה*
הצטרפות: 23 אפריל 2009, 23:31

גלריה בשלושה מטרים גובה

שליחה על ידי ירושלמית_מבחירה* »

קודם כל הייתי מתחילה בלקרוא את תכנון החלל בדירה קטנה, יש שם הרבה רעיונות טובים לסידור בתים קטנים. שנית הייתי הולכת לתוכנת העיצוב באתר של איקאה - ומנסה להעלות את התוכנית כדי לקבל איזו הסתכלות תלת מימדית של המרחב יחד עם הגלריה. קחי בחשבון שדווקא בבתים קטנים תקרה גבוהה משמעותית כי היא יוצרת תחושת מרחב והנמכת התקרה יכולה ליצור תחושה חונקת למדי. שלישית - כפתרון ארוך טווח אני לא הייתי בוחרת בגלריה בבית עם ילדים קטנים. עם תינוק זה לא הכי נוח אבל זה מילא. אח"כ עם פעוט חיוני ומטפס צורך תמידי להשגיח. אצלנו למשל גם הילדים הגדולים יותר (6,4) מגיעים אלינו למיטה בלילה ולא הייתי סומכת על הקאורדינציה שלהם בשעות מאוחרות..ואחרון חביב אם מתוכננים הריונות עתידיים זה סיוט לרדת בגלריה באמצע הלילה לפיפי..
בעצם לא הבנתי בדיוק את השיקולים בעד הגלריה. כמה חדרים יש בבית עכשיו? ואיך הוא מחולק? איזו בעיתיות הגלריה אמורה לפתור?
כל_הריון_הוא_התחלה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

התוכנית היא מדרגות אמיתיות, שחלקן הפנימי (המשולש שנוצר מתחת) יהיה ארון מצעים פשוט. למדרגות יהיה מעקה. זאת אומרת מדרגות מעץ שבעצם מאוד כיף לשבת עליהן. (ולהכין שיעורים?) בכניסה למעלה המדרגות שער, מעץ שאפשר ממש לסגור.
מגדלים פרחים לא לגמרי הבנתי את המדרגה שראיתי בקישור, אני אסתכל שוב ושוב...
כרגע, (בגלל שבזמן הריון אני כפי שאומרים לי, למרות שאני עוד לא שמעתי, נוחרת) האיש זוכה לישון לו לבד בחדר השינה שלנו, וכל הזמן עושה לי סנקציות שהוא לא יישן אתי למעלה. אז אולי בכלל אני אשן שם לבד עם התינוקי בעזרת השם, ואז הכל יותר פשוט.
אבל ברצינות- כרגע יש לנו בבית- סטודיו לגבר שבמשפחה, חדר ילדים לבן הצעיר ולבת האמעית- הם חיים שם כמו זוג נשוי, דרך חדר הילדים עוברים לחדר של הבת הבכורה- חדר קטנטן, אבל מקסים.
וחדר שינה בגודל 2 על 2 להורים, או כפי שציינתי לחלק שאינו נוחר מההורים.
הרעיון הוא שהבת הבכורה תקבל את חדר השינה של ההורים, הבת האמצעית תעבור לחדר הפנימי, שכרגע הבכורה משתמשת בו, הבן הצעיר יישאר בחדר הילדים, ואליו יצטרף בעזרת השם, התינוקי, בבוא העת.
וכל זה יקרה רק אם אני והאבא נעבור לגלריה.
אפשרות שניה- קיר גבס שיקטין את הסלון. וייצור חדרון לבת האמצעית, וגמרנו- גם אפשרות...
אשמח לכל תגובה...
מגדלים_פורחים*
הצטרפות: 21 יוני 2009, 08:36

גלריה בשלושה מטרים גובה

שליחה על ידי מגדלים_פורחים* »

נדמה לי שגרם מדרגות אמיתי שהחלל מתחתיו 'ממולא' בארון יהיה נוכחות מאסיבית מאד בסלון, ויחד עם התקרה המונמכת יכול ליצור תחושת צפיפות.

יכול להיות שלא הבנתי אותך קודם, והכוונה בגלריה היא לא רק למיטה מוגבהת, אלא לחלל גדול יותר שרק חלק ממנו משמש לשינה? כי אם כך, כדאי להשאיר את האכסון לארון בגלריה ולא למלא עוד בסלון. אלא אם כן הוא גדול מאד, הסלון (אבל אז באמת קל לחלק אותו בקיר גבס).

ועוד הרהור כפירה - אם משתמשים בסלון כחדר משפחה, הרי שהרעש לא תמיד מתאים לתינוק שיישן למעלה (או שהוא לא ישן איתכם, אלא מיד בחדר עם אחיו?)
כל_הריון_הוא_התחלה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

תראי, מנסיון תינוקי בעצם ישן איפה שהוא בסופו של דבר בוחר.
כל הבית הוא קטן ואינטנסיבי, בהתחלה בהתחלה, אני מתכוונת שהוא יהיה אתי, או אני איתו, על מזרון בחדר של אחיו, אבל בהמשך אני מקווה בעזרת השם, למקם לו מיטה בחדר של אחיו,
לגבי ארון, מתחת למדרגות, באמת צריך לבדוק, שלא יהיה יותר מידיי מאסיבי.
הכוונה בגלריה, זה לא מיטה מוגבהת, אלא חדר מלמעלה, שתקרתו נמוכה. שיהיו לו שני חלונות, דלת הזזה, ומדרגות, להגיע אליו, ולצאת ממנו.
עד כה, אין לנו חיי לילה סוערים, שכוללים חברים של ההורים וכל מיני כאלה, ככה שכשהחלק הצעיר של המשפחה, יש שקט.
אולי איזו מכונת כביסה ברקע, או טלויזיה שממוקמת במטבח.
כל הבית קטן, וכך גם הסלון.
ירושלמית_מבחירה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

עוד כמה רעיונות - ומה עם כל הגלריה הזו (זה בעצם חדר גלריה) יהפוך להיות חדר לאחד מהילדים הגדולים? או לחילופין - לבנות את הגלריה כחדר הורים רק אחרי שהתינוק (בעזרת השם, טפו טפו) יצטרף לאחיו בחדר הילדים? או לבנות את הגלריה בחדר הילדים ולא בסלון כחדר לאחד מהגדולים? פשוט נראה לי יותר מתאים לישון עם תינוק בחדר בגובה הבית -כך גם יותר נוח לנייד אותו בעת הצורך כשנרדם למשל בדיוק אחרי שהנקת בספה בסלון נניח ולא להתחיל לטפס מדרגות..

ועוד הרהור כפירה - אם משתמשים בסלון כחדר משפחה, הרי שהרעש לא תמיד מתאים לתינוק שיישן למעלה
דווקא בעניין הזה אני לא מסכימה - ילד רביעי יכול לישון בשלווה בזמן הפגזה מאסיבית או מפגן זיקוקים..

וסתם מסקרנות - באיזה עיר אתם גרים? ומה גודל הבית במטרים? אנחנו בחמישים מטר רבוע עם שלושה ילדים ושתי חיות ואני תוהה לפעמים אם היינו יכולים להתארגן במרחב באופן חכם יותר?
כל_הריון_הוא_התחלה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

ירושלמית... אנחנו בחיפה. במטרים דומים לשלכם, אבל עם גינה קטנה. אנחנו גרים באיזור ממש מדליק. במרכז הכרמל. ברחוב שאני הכי אוהבת. אם את באיזור את מוזמנת לראות איך אנחנו חיים כאן.
אין לנו חיות בבית.
הייתי רוצה צב לגינה, אבל הבנתי שצב יכול להעביר מחלות, אז ויתרתי.
פעם גרתי בירושליים בנחלאות,בנהר פרת , איפה אתם גרים?

בן הזוג ממש במחאה על הגלריה. לדעתי הוא סתם מערים בעיות אבל, הבת הבכורה, כשהצעתי לה שהיא תיקח את הגלריה, אמרה שהיא לא מסוגלת לישון בגובה- אז אולי זה בגנים.

פתאום אני מתחילה לבדוק אפשרות של חדרונוצ'יק, לאחד הילדים- כנראה בשביל האמצעית, אבל הבכורה תוכל לבחור- בפינת הסלון. (קצת קשה לי להפריד את הזוג הנשוי אצלינו, אלו הם הבן הצעיר והבת האמצעית.)
בסוף, בהתחלה (יופי של ניסוח) אני ותינוקי, בעזרת השם נישן שם יחד הוא ואני.
החדר הקטנטן יכלול כל מיני פטנטים, של שולחן מתקפל אל הקיר ואולי משחק עם מיטה רצפה מוגבההת, לטובת ארון בגדים מצידו הפנימי של החדר, וארון מצעים, או משחקים, או ספרים, מצידו החיצוני...
על זה אני עוד אצטרך לחשוב, ולתכנן...
ירושלמית_מבחירה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

מצחיק, אני נולדתי וגדלתי בחיפה (עד גיל 9) ובסופ"ש האחרון היינו בחיפה אחרי שנים שלא ביקרתי בה, עשיתי לילדים סיבוב בשכונת הולדתי ובכלל. אכן עיר מקסימה..
בעניין הגלריה/חדר, את הרי מן הסתם יודעת שתינוק חדש צורך בעיקר מקום לאחסון הבגדים שלו ולא הרבה יותר מזה (לפחות בשנה הראשונה) ונשמע לי (וסליחה על הוצאת הרוח מהמפרשים) שהרבה מהפרויקט הוא בעצם ניסיון לתיעול אנרגיות קינון. נראה לי שכדאי לך לחשוב מה הצורך האמיתי שלך ושל בני הבית, ולהמשיך משם. בכל אופן להקטנת החדר בעוד חדר יש מחיר מבחינת התחושה המרווחת של הסלון - אם זה המקום העיקרי שאתם שוהים בו במשך היום זה יכול להיות מבעס.

קצת קשה לי להפריד את הזוג הנשוי אצלינו, אלו הם הבן הצעיר והבת האמצעית.
אז אל תפרידי עדיין, אולי אם יש גינה מתאימה אז תארגני איזו פינה מיוחדת לילדים שם - אנחנו תחמנו אזור מתחת למדרגות (חדר המדרגות משותף רק לשתי דירות בבניין שלנו) כמעין חדר סודי לילדה הגדולה והיא אוהבת אותו מאוד

בסוף, בהתחלה (יופי של ניסוח) אני ותינוקי, בעזרת השם נישן שם יחד הוא ואני.
אולי זה הצורך בעצם? אני זוכרת שאחרי שהילדה הקטנה שלנו נולדה (זה היה ממש לא מזמן) אז הסתובבתי ימים בראש עם מחשבה על חדר לבן, נקי, מרוצף מזרונים, נטול חיות ובני בית אחרים שנוכל לשהות בו בלי סכנת מעיכה ועם קצת שקט. אני מניחה שככל שמספר הילדים גדל הצורך הופך דוחק יותר. אם זו הפנטזיה הייתי חושבת מה יענה עליה באופן הטוב ביותר.

איפה אתם גרים?
אנחנו בבקעה, ליד פסי הרכבת
כל_הריון_הוא_התחלה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

במילים אחרות אני עומדת מול השאלה האם להקטין את גובה הסלון, או את רוחבו.
אין מקום שבו אנחנו באמת שוהים יותר ממקום אחר.וכל העניין הוא בעצם זרימה מכאן לכאן.
אבל- בכל זאת הבית ממש לא מאורגן לששה אנשים, כפי שהוא עכשיו, ומשהו מוכרח להיעשות לקראת, בעזרת השם, בואו של נסיך, גם אם הוא בעצם בהתחלה יגור על אמא.
בהחלט יכול להיות שהמקום החדש- לגובה או לרוחב הסלון, יהיה יותר בשבילי, מתפקדת כאמא לעוד- מאשר למישהו אחר.
שוב השאלה לגנוב מהגובה, או מהרוחב???

אני נולדתי וגדלתי בחיפה
איפה? בסוף נגלה שעוד הלכנו יחד לאותו בית ספר.
ירושלמית_מבחירה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

במילים אחרות אני עומדת מול השאלה האם להקטין את גובה הסלון, או את רוחבו
אם לשם מתנקזת הדילמה הייתי בוחרת בכל זאת בגלריה, רק בודקת שהגלריה לא חוסמת את האור. החשכה של חדר היא פגיעה אנושה בו, לדעתי. תנסי גם להיכנס לאתר של כריסטופר אלכסנדר, יש שם את הרעיון של גומחות שינה - אולי הפרדה למשך היום ע"י מחיצה או וילון יכולה לפתור את הבעיה

איפה? בסוף נגלה שעוד הלכנו יחד לאותו בית ספר.
נווה שאנן. ואני ילידת 75. את שם הבית ספר אני לא בטוחה שאני זוכרת..
כל_הריון_הוא_התחלה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

אני הרבה יותר מבוגרת ממך. ילידת 67, וגדלתי בכרמליה. שכונה שאני דווקא לא אוהבת.
מלכתחילה הרי חשבתי על גלריה. אור לא ייחסם, כי יש חלון מתחת לגלריה, למעלה אנחנו (שזה אני ואבא שלי מתכננים לפתוח חלון, ויש עוד חלונות גדולים, מכניסי אור ואוויר מכיוון דרום. שמש.
הבעיה היא שגלריה לא יכולה לתפקד כחדר לכל דבר, בגלל הגובה, או ה-א-גובה, ובעצם הסנקציות של בן הזוג שלי, הן שמפריעות להחלטות, שכבר לקחתי פעם, לרקום עור וגידים, עץ ווילונות...
ומה יכול להיות יותר פיקנטי מאשה בסוף הריון,בעל נודניק שלא זו בלבד שכבר חודשיים, לא ישן עם הריון, ומבטל כל פתרון, הרי שהוא גם לא מציע פתרון
מה שחסר לנו כאן במתכון לשגעון, זה לחפש ג'וק מעופף,(צטערת שהבחנתי בו לפני שעה) שמסתתר במומחיות מתחת לארון-
אז שיהיה לנו בתיאבון...
סתם- הייתי חייבת לפרוק.
השאלה היא האם אני מתחשבת בגחמה- או בונה אי שם במעלה התקרה גומחה?
ועכשיו אני אכנס לדף של כריסטופר אלכסנדר
כל_הריון_הוא_התחלה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

אבל מי אמר שגבר בלי חזון,
לא יכול להיות בריון,
לעשות אהבה עם האשה ההריונית בכיף,
ואז, אחרי שעה להיתקל בו שוב, ולהרוג בהניף משהו- ג'וק מעופף,
להזמין את האישה יחד איתו לישון,
אבל היא כבר רגיל לה יותר לישון לבד בסלון!
ירושלמית_מבחירה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

לפי רמות החירפון נשמע שהלידה מתקרבת..

השאלה היא האם אני מתחשבת בגחמה- או בונה אי שם במעלה התקרה גומחה?
ואני מסכימה שהשאלה היא אם את עושה משהו בניגוד לדעתו של בן הזוג או לא
כל_הריון_הוא_התחלה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

לפי רמות החירפון נשמע שהלידה מתקרבת..
לא יש עוד זמן... הלידה באוגוסט.

אני מסכימה שהשאלה היא אם את עושה משהו בניגוד לדעתו של בן הזוג או לא
עיצוב הבית, כל מיני רעיונות, משוגעים יותר או פחות, אני היוזמת שלהם...
גם הגלריה...
היום חשבתי שאני אבנה את הגלריה, ואז היא תהיה קיימת.
אם לא הזוג הבוגר, להלן ההורים ישתמשו בו, ישתמש בו הזוג הצעיר, (להלן האח והאחות) כמקום לישון בו. ולשהות בו. , ואז חדר הילדים ישנה את מהותו...
כל_הריון_הוא_התחלה*

גלריה בשלושה מטרים גובה

הבונה, זה שיבנה את הגלריה, מאוד נגד הרעיון כולו.
הוא אומר ש20 סנטימטרים זה העץ, עדיין בלי מזרון.
אני בתחילת חודש תשיעי.
בן הזוג מתנגד מאוד לגלריה.
ועכשיו עלה רעיון חדש/ ישן.
פעם כשהילדים שלי היו קטנים, חשבתי שאם אי פעם אני אפריד ביניהם לשני חדרים נפרדים, אני אעשה פינה קטנה מהסלון, שאותה אסגור בקיר גבס.
איש העץ הסתוסבב בבית, וראה בעצם את אשר אני ראיתי פעם. טובים השניים מן האחד, אלא שהוא הציע לגנוב מטר מחדר הילדים ומטר מהסלון. לצורך כך יש להוריד את הקיר בין חדר הילדים ובין הסלון.
כשהיתה המלחמה הזו עם הטילים על חיפה, השתמשנו בבטחון רב בחדר הילדים, כממד.
הקיר הצפוני (מצפון תבוא הרעה) הוא קיר של מקלט, וכל החדר בלי חלונות חיצוניים. בעת הצורך יש לנו חדר מוגן.
כאילו לא צריך להתייחס לזה, אבל, בעצם קשה לי להתעלם שכעת, כדי להירגע מכל אלו, פתחתי את המחשה, כדי לשוטט לי בסלב או משהו, ומה אני רואה, שברק מאיים על לבנון.
גלריה או מקלט? זאת השאלה
שלום או מלחמה? עוד שאלה
וכמה נמוך אפשר ללכת, עם החלק התחתון של הגלריה?
ורגע, אולי אני בעצם לא צריכה לבחור בין שתי האפשרויות אלא לעשות גם וגם. גם גלריה בסלון, ומתחתיה חדר קטן. סתאאאם בצחוק....
א_ל_א_ן*
הצטרפות: 12 דצמבר 2004, 15:51
דף אישי: הדף האישי של א_ל_א_ן*

גלריה בשלושה מטרים גובה

שליחה על ידי א_ל_א_ן* »

_מחר אנחנו מתחילים בשיפוצים, ויוצרים לבת שלי האמצעית בקתה קטנה מעץ באמצע הבית.
תשלחו לי אנרגיות חיוביות.
אנרגיות של ארגון וסדר.
כבר עכשיו- בעודי פורקת את הספרים, מהמדפים (בעזרתה הנדיבה של אחותי) - הבית מתחיל להתמלא בבלאגן.
אבל אני יודעת- בדברים האלו- בסוף הכל בא על מקומו בשלום.
בן הזוג אמר לי- למה עכשיו- תלדי קודם- ואז כשתהיי רק את עם התינוק בבית (בעזרת השם, אני מוסיפה) תעשי את כל השיפוץ.
ואני אמרתי לו- בחלום
אנרגיות חיוביות של סדר וארגון, ונקיון. תודה
העבר | מחק | קישורכל הריון הוא התחלה (13.07.2009 08:49):
אה, כן, וננתק את המחשב, אז לא יהיה לי אינטרנט כמה ימים....
העבר | מחק | קישורכל הריון הוא התחלה (25.07.2009 14:47):
אני מהמחשב של בן הזוג.
הצימר כבר עומד על תילו.
מהמם.
נותרו עדיין עוד הרבה פרטים קטנים, שפחות מתגמלים, כביכול, אבל לא פחות חשובים.
אם מישהו קורא- אנא- המשיכו לשלוח לי אנרגיות חיובית של ארגון, הרמוניה וסדר.
תודה.
בנינו- (לצערי, לא אני בניתי בפועל) ארונות בגדים מתחת למיטות של הילדים, בוידם קטן מתחת למיטה שלי ושל בן הזוג... ...
אני ממעטת בתיאורים, כדי לאגור את האנרגיות להמשך הדרך.
בסוף- אם הכל ממשיך כשם שהיה עד עתה - אמליץ בחום על הבחור שאחראי לכל אלו, אצלי בבית. בבית חלומותיי...
ולנסות לזכור לשלוח אנרגיות של סדר, ארגון והרמוניה. תודה.
העבר | מחק | קישורכל הריון הוא התחלה (03.08.2009 09:33):
הבית עדיין במהפיכה, אבל, סיימנו את השיפוץ.
עכשיו אני אוכל, בעזרת השם, להתפנות ללידה. התאריך המשוער- 8.8
השיפוץ נעשה בידי אדם, שהצליח במשך שלושה שבועות להשתלב בחן, יחד איתנו, שזה אומר משפחה של שלושה ילדים, אבא ואמא בסוף הריון- כבר מגיעה לו מדליה, לא?
הכל תוך כדי שינויים, שנובעים מהבנות שנעשות ברגע האמת- פשוט בחור חמד.
אשמח להמליץ בחום.
חוץ מזה הבית יצא מהמם.
עדיין אשמח לקבל ממי שקוראת כאן אנרגיות של סדר וארגון, כי עדיין נשאר לארגן הרבה הרבה דברים...
העבר | מחק | קישורמתחדשת (03.08.2009 09:36):

העבר | מחק | קישורכל הריון הוא התחלה (07.08.2009 01:43):
האמת היא שהכי מעניין אותי עדיין השיפוץ המגניב שעשינו בבית, אבל בכל זאת הילדים קצת רעבים.
מאז שאני זוכרת את עצמי, והרי ידוע שכל לידה מרופפת קצת את הזיכרון- אני מכינה את ארוחת הצהריים בערב, בלילה- ורק לא בבוקר, שלפני ארוחת הצהריים-
אני מקווה שמצליחים להבין שאני עומדת כרגע בפני שני אתגרים- האחד ללדת, והשני לארגן איזה צהריים למחר-
ומה יותר מעסיק אותי???
ניחשתם נכון- ארוחת הצהריים.
אז המרכיבים שיש לי דווקא לא רעים,
יש לי שניצל, פטריות, נבטים, כרוב
מה חסר לי- סבלנות לכל הפצ'קריי, גזר, אפונה, ובצל ירוק
בכל זאת כדאי ללכת על אוכל סיני.
יאללה לעבודה!
העבר | מחק | קישורכל הריון הוא התחלה (07.08.2009 03:54):
חתכתי את הירקות שהיו.

חתכתי את השניצלים.
מחר אני אשים במחבת גדולה.
אז התפניתי לשחק עם וילון.
חבל שלא עשיתי את האוכל הרבה הרבה יותר מוקדם.
פשוט לא הצלחתי להתאפס על עצמי קודם._
בלה*
הצטרפות: 05 אוגוסט 2003, 23:13

גלריה בשלושה מטרים גובה

שליחה על ידי בלה* »

הייתי רוצה צב לגינה
מאוד מעניין הדיון על הגלריה - אבל חייבת להעיר קודם לגבי הצב, שצב הוא חית בר מוגנת!
ואסור לאסוף צבים לא מהטבע בכרמל ולא מהטבע העירוני. אוכלוסיית הצבים בארץ קטנה מאוד בעשורים האחרונים בגלל שהם כל כך חביבים ונוחים לגידול ואנשים פשוט אספו אותם לבתיהם. )-:

אני בתחילת חודש תשיעי.
ואולי תאריך היעד הוא לא הלידה אלא קצת אחר כך? סתם, רעיון לראות את הלו"ז קצת אחרת, להתלבט עוד טיפה בלי לחץ...
א_ל_א_ן*
הצטרפות: 12 דצמבר 2004, 15:51
דף אישי: הדף האישי של א_ל_א_ן*

גלריה בשלושה מטרים גובה

שליחה על ידי א_ל_א_ן* »

בלה, ארגנתי את הדף לטובת מי שעושה שיפוץ ורוצה להציץ לנו...

לא לקחנו צב.
אני חושבת, ששיפוץ עם תינוק קטן, זה משהו אפשרי, אבל מאוד מפריע.
ראשית הרעשים הם אדירים,ושנית כשבא אורח כל כך חשוב לתוך חייך, תתעסקי בשיפוצים, ולא תתני לו תשומת לב מלאה???
אני חושבת שבחרנו טוב לעשות את השיפוץ לפני הלידה...
ירושלמית*
הצטרפות: 16 מרץ 2003, 20:56

גלריה בשלושה מטרים גובה

שליחה על ידי ירושלמית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

והפעם אני שאלה (השתתפתי ארוכות בדף בעבר..). גלריה מעל חדר האמבטיה (הגדול והמרווח) הגיוני? עד כמה האיטום מסובך (מבחינת לחות, בעיקר) ומהי עלות משוערת של פרויקט כזה (בניית קונסטרוקתיה מברזל, יציקת גבס, פתיחת פתח בקיר שמעל לדלת חדר האמבטיה). המחשבה בגדול היא יצירת גלרית שינה לילד שהכניסה אליה היא דרך הסלון. גובה התקרה אגב 3.55, אז ישנה כמובן גם שאלת חלוקת הגובה.
שליחת תגובה

חזור אל “שיפוץ ועיצוב”