האם ישנם גברים שלא צופים בפורנו

אנונימי

שליחה על ידי אנונימי »

נורית (2010-06-02T14:51:58):
לאור משבר אישי שאני עוברת שבו גיליתי שבעלי במשך 7 שנות נישואין נכנס לאתרי פורנו (ואני חשבתי שהוא ילד טוב ירושלים..).
רציתי לדעת אם באמת ובתמים יש גם גברים שלא נכנסים לפורנו?
היום בבוקר דיברתי עם חברה שאמרה שאני תמימה מדיי ואין גבר (כולל דתיים ומבוגרים) שלא נכנס לפורנו ושאם יש גבר כזה אזי הוא הומו..

מצידי תכתבו בעילום שם אבל אשמח לדעת מה באמת קורה בעולם הגברי..

תודה מראש, נורית
לא_צופה*
הצטרפות: 09 אפריל 2006, 15:22

שליחה על ידי לא_צופה* »

יש גברים שלא צופים
למשל אני, בן ארבעים, נשוי, אבא, לא הומו, דתי.
אף פעם לא צפיתי ואין לי שום חשק להתחיל.
אלמונית*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2001, 09:06

שליחה על ידי אלמונית* »

אני יודעת שבן זוגי בחמש השנים האחרונות צופה בפורנו די הרבה.
זה מאד מבאס אותי אבל משום מה אני אף פעם לא מדברת איתו על זה.
(חוץ מפעמיים די בהתחלה שבהן הוא הסביר לי שזה לא אומר כלום ולא משנה לשום דבר בינינו ושזה סתם סתם סתם).

והוא לא דתי, לא הומו ודי חנון באופן כללי...

הנושא הזה די מעיק עלי וגם אני אשמח לדעת עד כמה התופעה הזו נרחבת, נפוצה ומקובלת.
נראה לי איכשהו שאם אני אדע שזה מאד נפוץ ונורמטיבי יהיה לי יותר קל לקבל את זה (צרת רבים...?)
מנסה_להבין*
הצטרפות: 01 פברואר 2006, 21:43

שליחה על ידי מנסה_להבין* »

אני מוסיפה שאלה: האם זה יעודד אותך אם תגלי שכל הגברים צופים בפורנו? האם זה יעודד אותך שיש כאלה שלא? אולי השאלה היא, מה זה אומר שהם צופים. על מה זה עונה? האם הבעיה שמתביישים בזה? ההסתרה? האם זה מעיד על מחסור כלשהוא, או על יצרים טבעיים ודרך לא מזיקה לספק אותם?
אני יודעת ומסכימה שיש בעיה בתעשית הפורנו: דיכוי וניצול נשים , אבל זו לא הבעיה שעולה פה. (לדעתי) אלא שאלת היחסים במישפחה...
עמית*
הצטרפות: 25 אוגוסט 2001, 23:47

שליחה על ידי עמית* »

גם בעלי צופה בפורנו באופן די קבוע (ומאונן איתו),
אני יודעת ש הרבה גברים עושים זאת.
זה לא מבאס אותי מבחינת הזוגיות שלנו, אני חיה עם זה די בשלום וזה לא מאיים עלי.
כן מבאס אותי שהוא נהנה מהעולם הנצלני המעוות שמייצר את הסרטים האלה, שזה נראה לו נורמלי.
הוא אפילו משוכנע שהנשים שם נהנות מזה )-:

אני חושבת שהחברה שלך לא צודקת, בוודאי שיש גברים שלא צופים בזה והם לא הומאים וכו'.
אבל כן... רוב הגברים שאני מכירה מקרוב - כן.
נאיבית?*
הצטרפות: 02 יוני 2010, 15:48

שליחה על ידי נאיבית?* »

בנזוגי בטוח לא.
לטעמי גם רוב חברי (דתיים עם אינטרנט כשר ...) לא צפו מעולם. מה זה נכנסים? זה בנט גם למי שגולש דרך דפדפנים שמסננים (רימון וכו'...)?
מרגישה פתאום נאיבית אבל ברור שמי שיש לו אינטרנט לא מוגן לא יכול לדעת...
אשה*
הצטרפות: 23 מאי 2002, 01:41

שליחה על ידי אשה* »

לא בעייה לדעת. פותחים את ההיסטוריה. ואם אין היסטוריה- כנראה שמישהו דאג למחוק אותה...
אני עשיתי לבנזוגי פעם סצינה על העניין. עכשיו אני לפעמים רואה שגלש ומתעלמת
והוא עוד ממש "פורנו לייט" אוהב סיפורים אירוטיים כאלה ולא תמונות קשות

גם לי זה עצוב, ולא כי זה פוגע בי איכשהו... אלא כי אני מרגישה שהעולם הזה מחדיר
דימויים מאוד קשים ואלימים ומחבר אותם עם הנאה, כבר מגיל מאוד מאוד צעיר.
אני לא חושבת שזה דבר טבעי, זה תוצר תרבותי של תפיסות מסויימות של סקס שאנחנו חשופים אליהן בכל מקום כמעט כל הזמן. זו תוצאה של דיכוי נשים בכל צורותיו (גם הדתית דרך אגב). וזה עצוב מאוד
אשה*

שליחה על ידי אשה* »

_גם בעלי צופה בפורנו באופן די קבוע (ומאונן איתו),
אני יודעת ש הרבה גברים עושים זאת.
זה לא מבאס אותי מבחינת הזוגיות שלנו, אני חיה עם זה די בשלום וזה לא מאיים עלי.
כן מבאס אותי שהוא נהנה מהעולם הנצלני המעוות שמייצר את הסרטים האלה, שזה נראה לו נורמלי._
נורית*
הצטרפות: 12 אוגוסט 2002, 05:46

שליחה על ידי נורית* »

אני מוסיפה שאלה: האם זה יעודד אותך אם תגלי שכל הגברים צופים בפורנו? האם זה יעודד אותך שיש כאלה שלא?
כן זה יעודד אותי שיש כאלה שלא. מה לעשות אני שייכת לסוג הנשים שלא יכולה לחיות עם גבר שצופה בפורנו.
וקראתי כאן את כל הדפים הקשורים לנושא ואיכשהוא אני בכל זאת לא מקבלת את כל הטיעונים. ובבקשה אל תייעצו לי "אולי תיצפו ביחד".

אבל זו לא הבעיה שעולה פה. (לדעתי) אלא שאלת היחסים במישפחה... אין ספק אבל ממש לא בא לי להיכנס לזה כרגע. גם ככה אני מדברת על זה עם כל העולם ואישתו.. יש מצב שאכנס לזה בהמשך כבר כמה ימים אני מתחבטת אם לפתוח דף.

עמית
אני חיה עם זה די בשלום למה הדי? בשבילי זה אומר שהיית שמחה אם הוא לא היה נכנס לזה? אם אני טועה תקני אותי מותק..
אני חושבת שהחברה שלך לא צודקת, בוודאי שיש גברים שלא צופים בזה והם לא הומאים וכו'.
חברה שלי לא מאמינה שיש גבר אחד עלי אדמות בנמצא שלא רואה פורנו

נאיבית?
_בנזוגי בטוח לא.
לטעמי גם רוב חברי (דתיים עם אינטרנט כשר ...) לא צפו מעולם. מה זה נכנסים? זה בנט גם למי שגולש דרך דפדפנים שמסננים (רימון וכו'...)?
מרגישה פתאום נאיבית אבל ברור שמי שיש לו אינטרנט לא מוגן לא יכול לדעת..._
כל מה שנותר לי לאמר לך זה שאני אכולת קנאה... (-:.
יש לי בבית אינטרנט רימון אבל זה בכל זאת לא הגן עליי כי הוא עשה את בחוץ.

לא צופה?
_יש גברים שלא צופים
למשל אני, בן ארבעים, נשוי, אבא, לא הומו, דתי.
אף פעם לא צפיתי ואין לי שום חשק להתחיל._ מה אני אגיד לך?.. גבר כלבבי מאחלת לך שלעולם לא יהיה לך חשק להתחיל.
תודה על הקול הגברי שלך!
פלמונית*
הצטרפות: 31 דצמבר 2003, 14:46

שליחה על ידי פלמונית* »

בנזוגי צופה.
אני לא מתה על זה וזה גרר משבר לא קטן בתחילת הקשר. אבל אני מבינה שזה לגמרי שלו ולא ממש קשור אלי. תמיד הוא צפה בפורנו, תמיד הוא יצפה בפורנו והרצון שלו להשאיר לו את חלקת השטן הקטנה הזו כה גדול, שיש לו טיעונים לא-רציונלים מפה לעד הודעה חדשה ושום חשק לשמוע הסברים על כמה זה עולם נצלני ואיום.

מעולם לא הכרתי גבר שלא צופה בפורנו, או לא צפה מעולם, אבל אני בטוחה שהם קיימים אי שם.
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

שליחה על ידי אחת* »

נורית יקרה, אני מבינה את התסכול שלך אבל לא מזדהה איתו. אולי זה עניין של תפיסה אבל גם רוב הגברים שאני מכירה צופים בפורנו, אולי לא על בסיס קבוע ואולי לא מאוננים מול האינטרנט אבל בטוח שצפו במהלך חייהם עם חברים וגם לבד. זה מאוד נגיש היום וסף הגירוי שלנו כל כך גבוה שכאילו אין בזה שום דבר מיוחד כבר.
האיש שלי לדעתי לא צופה או צופה ממש מעט כי פשוט אין לו זמן והוא אדם חסר סבלנות ובעל הפרעות קשב וריכוז קשות. העבודה השוטפת שלו לא עם מחשב וכשהוא בבית כמעט תמיד גם אני. ולי דווקא לא היה מפריע לדעת שהוא צופה בזה, אולי אפילו היה מעודד אותי קצת כי לפעמים נדמה לי שהיצר שלו רדום משהו.
כן היה מפריע לי אם זה היה פורנו ביזארי, אלים, סאדו, פדופילי או משהו כזה.
ולסיום, גם אני לעיתים מתחממת מפורנו, אמנם סרטים לא כל כך עושים לי את זה, בעיקר כי הם לרוב מאוד לא אמינים, אבל סיפורים אירוטיים בהחלט כן.
מבלילהזדהות*
הצטרפות: 02 יוני 2010, 17:01

שליחה על ידי מבלילהזדהות* »

מאמינה שבעלי לא צופה בפרונו, לא כי הוא צדיק אלא מעניינים אותו דברים אחרים.
בעבר צפה היה לו סרטי פרונו ובתחילת הקשר שלנו כשאמרתי לו שאף פעם לא ראיתי סרטי פרונו הוא שם קלטת אחת. שדיי מהר השתעממנו ממנה, והפסקנו לעקוב.
עדיין אם הייתי מבינה שהוא צופה זה לא היה מדאיג אותי ולא מבעס. אם מענייין לו וטוב לו אז למה שזה יאיים עליי?
הייתי אוליי משוחחת איתו על הניצול של הנשים שם. על העיוות של המציאות ועוד...אבל זה לא היה מבעס אותי כמו שלא היה מבעס אותי שבזמן הסקס הוא מפנטז על פמלה אנדרסון לדוגמא.
לעומת זאת אם הייתי מגלה שהוא בוגד בי , או מאוהב באחרת מבעס גם מבעס.
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

שליחה על ידי פלונית* »

סיפורים אירוטיים נחשב?
היתה תקופה ששנינו נהננו לקרוא סיפורים אירוטיים. אצלי זה היה יותר מסקרנות. יכול להיות שהוא צופה במשהו "רך" מידי פעם. לא מפריע לי, כי אני מבינה מאיפה זה בא (יצר המין, לא קשור לסיפוק בחיי הנישואין). גם אני הייתי צופה פעם קצת. שוב, מסקרנות. אבל כשהרגשתי שזה לא עושה לי טוב רוחנית (שלא להזכיר מוסרית) עשיתי עבודה פנימית ונגמלתי מהר מאד. אני חושבת שהפורנו מציע גירוי כימי מיידי למוח, וזה מאד מושך, להגיע למין שיא של הרגשה טובה בכמה דקות/שניות. מזויף, אבל ממכר.
מוריה*
הצטרפות: 24 מאי 2006, 19:04

שליחה על ידי מוריה* »

האם זה יעודד אותך שיש כאלה שלא?
כן
לא צופה? מאוד עודד אותי.
אני שייכת לסוג הנשים שלא יכולה לחיות עם גבר שצופה בפורנו.
גם אני, נורית, מאוד מבינה אותך, הלואי שהיתה דרך למגר את התופעה הזו
אשה_שצופה_לפעמים_בפורנו*
הצטרפות: 02 יוני 2010, 17:55

שליחה על ידי אשה_שצופה_לפעמים_בפורנו* »

הייתי אוליי משוחחת איתו על הניצול של הנשים שם. על העיוות של המציאות ועוד...
נו באמת...הוא ילד בן 4?
את חושבת שהוא לא יודע את כל זה? הוא מחפש להיות מגורה ולא שתטיפי לו, זה בטוח.
וכשגברים חושבים דרך הזין, ממש לא מעניין אותם באותם רגעים כשהם מחפשים את הגירוי - עניינים כמו ניצול נשים וכד'..
מה שכן, יש גם נשים שצופות בפורנו.כן!כן! לא בהתמכרות, לא באובססייה, אבל בקטנה פה ושם. גם לנשים יש את הצורך הזה.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

(ואני חשבתי שהוא ילד טוב ירושלים..).
אם בעלך רואה פורנו הוא כבר לא ילד טוב ירושלים?

למה זה מבאס אתכן?
אני ילד טוב תל אביב (כי אני גר בתל אביב), מסתכל בפורנו לעיתים תכופות מאוד. לא מבזבז על זה כסף, אבל צופה הרבה. לא מאונן על זה. לא מכיר גברים שזה לא מעניין אותם, אבל לא מכיר את כל הגברים.
לעומת זה, אני מכיר כמה וכמה נשים שמתעניינות, וצופות בפורנו. אני אפילו יודע על נשים ששמו סרט פורנו כדי לאונן. גם אם הן כנראה לא מייצגות את רוב הנשים.

לצערי הרב, רוב התכנים בפורנו עשויים בצורה גסה שאולי מיועדת לגרות גברים לאוננות, אבל אותי זה ממש לא מגרה. לעומת זה אני רואה לא מעט סרטים וסרטונים עדינים ויפים, בחורות יפות מאוד. אני אוהב מאוד לראות עירום. עירום נשי ובחורות יפות. ראיתי גם סרטים יפים, עשויים יפה ומראים הרבה דברים יפים וגם מלמדים.
מי שרוצה יכול לאתר ברשת לא מעט בחורות יפות ומשכילות, שעוסקות בפורנו כדי להרוויח כסף וגם כי הן אוהבות ונהנות מזה. מי שלומד לקרוא בין השורות יכול להבחין, מתי בחורה משמיעה קולות סתם, ומתי היא באמת נהנית. מתי בחורה אומרת שהיא אוהבת את מה שהיא עושה, ומתי היא אומרת דברים סתם, כי זה מה שהיא חושבת שמצפים ממנה.
בשנים האחרונות אני רואה הרבה דברים שמאוד מקוממים אותי. יחס משפיל שכביכול אמור לגרות אותי אבל מגעיל אותי, ומקומם אותי כשאני רואה בחורות שמסכימות שיכו אותן, יירקו עליהן, כאילו שמדובר בסקס מגרה. אותי זה מקומם ואני סוגר את הסרטים האלה. אני גם לא מבין למה בסרטים שעושים היום יש שגרה של דברים משונים. הם חושבים שצריך כל הזמן לחדש, והם מחדשים עם דברים מוזרים עד קיצוניים.

אני יודע שצעירים היום "לומדים" מהסרטים האלה התנהגות מינית מוזרה וקיצונית כזו.

לדעתי את הדברים האלה אפשר למזער, דווקא על ידי חופש. אם נשים שאוהבות פורנו לא יתביישו להודות בכך, וכיום הן מתביישות ולרוב כשהן מודות הן מודות מתוך מבוכה כי ראו "במקרה" וכדומה. לדעתי זה נובע מדברים כאלה (של נורית נאיבית ועוד)
פלוני_אלמונית*

מה שכן, יש גם נשים שצופות בפורנו.כן!כן!
תודה רבה. הייתי עסוק בכתיבה שהקדמת אותי. אז מצאתי עוד

וגם תודה לאחת שלא שמתי לב קודם
גם אני לעיתים מתחממת מפורנו, אמנם סרטים לא כל כך עושים לי את זה, בעיקר כי הם לרוב מאוד לא אמינים, אבל סיפורים אירוטיים בהחלט כן.
עם זה אני מזדהה בעיקר מה שכתבתי קודם
מוריה*

שליחה על ידי מוריה* »

אבל אותי זה ממש לא מגרה.
אז למה אתה צופה בזה?
נורית*

שליחה על ידי נורית* »

פלמונית,
מעולם לא הכרתי גבר שלא צופה בפורנו, או לא צפה מעולם, אבל אני בטוחה שהם קיימים אי שם. כן גם אני בטוחה..

מוריה,
גם אני, נורית, מאוד מבינה אותך, הלואי שהיתה דרך למגר את התופעה הזו. אני שמחה לדעת. יש לי את הכמה חברות (שבמקרה גם דתיות) שגם לא מסוגלות לחיות עם זה ולא חושבות שזה בסדר. אבל בצד החילוני ( גם אני שייכת לצד החילוני [אבל בתפיסה המוסרית ולא רק במה שנוגע לפורנו אני "דתייה".] יש לי חברה שמחשיבה אותי כדתייה..) כל התגובות הן בסגנון "אז מה? אין גבר שלא רואה פורנו. את שמרנית מדיי. אולי תשבו לראות ביחד." וכו' וכו' וכו' ואני מחשיבה את עצמי כאישה עם ראש מאוד פתוח. מוכנה לשמוע ולקבל את האחר את השונה אבל בנושא הזה יוק לא זזה מילימטר.
מה שכן ראוי לציין שנראה לי שיש מעט מאוד נשים שחיות עם זה באמת בשלום. יש כאלה שפשוט משלימות עם זה (ואני לא שופטת או מעבירה ביקורת חלילה) וחיות עם זה איכשהוא ולפי דעתי יש מעט מאוד שבאמת באמת לא רואות בזה ביג דיל.

אשה שצופה לפעמים בפורנו?
מה שכן, יש גם נשים שצופות בפורנו.כן!כן! לא בהתמכרות, לא באובססייה, אבל בקטנה פה ושם. גם לנשים יש את הצורך הזה.
נכון מסכימה איתך. גם אני בעברי צפיתי אבל אני חושבת שאין מקום לפורנו בזוגיות (וכן קראתי את הדף פורנו בזוגיות. הוא לא שיכנע אותי שזה לגיטימי)

תודות
פלוני_אלמונית*

אז למה אתה צופה בזה?
כשאני מחפש ירקות בשוק, אני מוצא גם ירקות רקובים. אני לא קונה, אבל אי אפשר לא לראות אותם.
אם זה לא מגעיל אותי, ולעיתים זה קורה ואני מסתלק, זה יכול להיות סתם מסקרן גם אם זה לא מגרה. ואם יש עירום יפה, אני אוהב לראות כמו דברים יפים אחרים. כמו נופים יפים.
פלוני_אלמונית*

הוא לא שיכנע אותי שזה לגיטימי)
לא לגיטימי לך? אל תשתפי פעולה. לי זה לגיטימי, ואל תמנעי ממני בנימוקים מוסריים כאילו.
נורית*

שליחה על ידי נורית* »

אבל אותי זה ממש לא מגרה פיספסתי כאן משהו?..
אני לא רואה את ההודעה הזאת. אבל אם התכוונת שאתה כן רואה פורנו אבל זה לא מגרה אותך אז זה נשמע לי מאוד תמוה.. וסליחה אם אני יוצא שאני חשדנית..
נורית*

שליחה על ידי נורית* »

לא לגיטימי לך? אל תשתפי פעולה. לי זה לגיטימי, ואל תמנעי ממני בנימוקים מוסריים כאילו. סבבה לגמרי אבל למה זה נשמע קצת כועס?
פלוני_אלמונית*

פיספסתי כאן משהו?..
כן. לא כל הדגים אותו דבר. אף שיש מכנה משותף לסרטי פורנו, לא כל הסרטים הפורנוגרפיים אותו דבר. יש סרטים פורנוגרפיים עשויים טוב ובהשקעה גדולה. (עבורם אני אפילו מוכן לשלם כמו עבור כל סרט טוב אחר).

לא כל הנשים מושכות אותי באותה מידה, ומן הסתם יש נשים (ואפילו הרבה נשים) שבכלל לא מושכות אותי. אז אם אני לא נמשך אליהן, משהו פגום בי?
פלוני_אלמונית*

סבבה לגמרי אבל למה זה נשמע קצת כועס?
לא כועס. מפריעה לי הגישה שלטעמי היא צדקנית שכביכול פורנו זה פסול מוסרית. וכביכול הנשים בפורנו מנוצלות. יש על זה ספרות עניפה, ואם את רוצה אני יכול להפנות אותך.
פלוני_אלמונית*

פורנו (וכמו בכל דבר יש פורנו זבל ויש פורנו איכותי אורגני) עונה לנו על צורך במין ללא תלות רגשית.
עונה גם על הצורך לצפות באחרים נהנים ואוהבים.
גם מין עם תלות רגשית הוא נפלא.
אבל רבים מאיתנו, ורבים מדחיקים זאת, נהנים ממין "חסר אחריות", וזה לא חייב להיות מין שמביא ילדים (אפשר ללא חדירה, אפשר עם אמצעי מניעה). מסיבות שונות נשים וגברים חוסמים את עצמם באמצעות חשיבה מוסרית כביכול, ולכן רבים מאיתנו מוצאים את האנשים במסך.

אורגיה אצלי הערב?
פלוני_אלמונית*

אני לא רואה את ההודעה הזאת.
זה מתוך
פלוני אלמונית (02.06.2010 18:02):
נורית*

שליחה על ידי נורית* »

מפריעה לי הגישה שלטעמי היא צדקנית שכביכול פורנו זה פסול מוסרית. וכביכול הנשים בפורנו מנוצלות. יש על זה ספרות עניפה, ואם את רוצה אני יכול להפנות אותך.
כפרה עלייך..(-; לא נעים לי להודות אבל אני ממש לא שייכת לצד הצדקני של הניצול בפורנו ואם לרדת לעומק דוגרי אף פעם לא חשבתי על זה (מקווה שלא יאכלו אותי בלי מלח לנוכח הוידוי).
אני מתכוונת שלי לא מסתדר מוסרית שבעלי היקר והאהוב, אבא לילדים נשוי לאישה שחולה עליו יישב לראות פורנו. אני רואה בזה בגידה בי.
קאפיש?
אשה*

שליחה על ידי אשה* »

אני רואה בזה בגידה בי.
לא יודעת אם כל הגברים צורכים פורנו, אבל זה מאוד נורמלי בשביל גבר ולא אומר כלום על הנאמנות שלו.
צאי מזה, הוא פשוט גבר. הם צריכים גירוי ויזואלי, זה לא אומר כלום עלייך.
בטח_שאלמונית*
הצטרפות: 02 יוני 2010, 18:48

שליחה על ידי בטח_שאלמונית* »

גיליתי לאחרונה את הפורנו, מודעת לבעיתיות שבו, אבל גיליתי שזה מעורר אותי מאוד.
לא קשור, אבל מסתבר שיש גם נשים שצופות בפורנו.
פלוני_אלמונית*

קאפיש?
לא יודע מה זה, אבל מקבל.
אם כי אילו הייתי בעלך, הייתי אומר לך, מה אכפת לך? זה רק סרט.
ואם הייתי נשוי לאשה שחולה עלי כמו שאת מתארת, ייתכן מאוד שהייתי מוותר על הסרטים.
פלוני_אלמונית*

צאי מזה, הוא פשוט גבר. הם צריכים גירוי ויזואלי, זה לא אומר כלום עלייך.
וואלה צודקת
נורית*

שליחה על ידי נורית* »

_קאפיש?
לא יודע מה זה, אבל מקבל_
זה הבנת באיזשהיא שפה..
ואם הייתי נשוי לאשה שחולה עלי כמו שאת מתארת, ייתכן מאוד שהייתי מוותר על הסרטים.
איזה מותק אתה.. האמת שהוא מוכן לוותר על הסרטים אבל לי זה לא נראה פשוט כל כך. מה אתה בא להגיד לי שבשלושים ארבעים שנה הבאות הוא לא יתפתה להיכנס?..

צאי מזה, הוא פשוט גבר. הם צריכים גירוי ויזואלי, זה לא אומר כלום עלייך. יכול להיות שאתם צודקים אבל אני לא מסוגלת...
איך אחרי שהוא רואה את כל הנשים עם הגוף המדהים הזה עם השדיים הענקיים והזקופים האלה, אם הרגליים שלא נגמרות בא לו עליי (ולא שאני נראית רע) אבל אין מצב שאני יכולה להשתוות אליהן. הוא שוכב איתי וחושב שהוא מ* את הבלונדינית מהסרט. קשה לי עם זה. לא מתאים לי..
מוריה*

שליחה על ידי מוריה* »

זה לא אומר כלום עלייך.
נכון, אבל תחושת הגועל והנבגדות היא לא תמוהה
שוב נורית , ליבי איתך, ועצוב לי לקרוא כל כך הרבה תגובות ש
זה מאוד נורמלי בשביל גבר
נורית*

שליחה על ידי נורית* »

מוריה
_נכון, אבל תחושת הגועל והנבגדות היא לא תמוהה
שוב נורית , ליבי איתך, ועצוב לי לקרוא כל כך הרבה תגובות ש
זה מאוד נורמלי בשביל גבר_ כן גם לי עצוב.
מוריה היקרה, דברייך מאוד מחזקים אותי. שולחת לך חיבוק!

לא בטוחה שעוד ייצא לי להיכנס היום להגיב (בין לבין יש לי גם סדנת הורים...)
אבל אין ספק שמחר על הבוקר אבדוק מה חדש.

ושוב חוזרת ואומרת שאשמח לשמוע עוד מהקול הגברי.
פלוני_אלמונית*

איך אחרי שהוא רואה את כל הנשים עם הגוף המדהים הזה עם השדיים הענקיים והזקופים האלה, אם הרגליים שלא נגמרות בא לו עליי (ולא שאני נראית רע) אבל אין מצב שאני יכולה להשתוות אליהן. הוא שוכב איתי וחושב שהוא מ* את הבלונדינית מהסרט. קשה לי עם זה. לא מתאים לי..
סרט זה רק סרט!
הוא נוגע בך. הוא אוהב אותך. הוא מריח אותך. הוא ישן איתך. גם אם הוא חולם בלילה על חתיכות זקורות שדיים, הוא ישן איתך. ואם שומרים על קשר טוב, שןם פמלה אנדרסון בסרט לא תיקח לך את בעלך.
בקשר לגיל, אני רוצה להגיד לך, שלגברים יש תכונה כזו, שגם כשאת קשישה בת שמונים, בלילה כשהוא נוגע בך, הוא חי את זכרון השדיים הזקורים שהיו לך בגיל 20. תאמיני לי, גברים הם חזותיים, אבל יותר מכל דבר אחר חשובה להם האהבה של האשה שהם חיים איתה. הכי קשה לגבר, זו המחשבה שאשתו כבר לא רוצה לשכב איתו, שמתפתחת כשהאשה מפתחת "כאבי ראש". נכון גם שאת חיי הגברים מנהל מוט הטמטום כפי שקראה לו הסינית מהסדרה אלי מקביל. אבל אלה דברים שאת כאשה שחייה לא מנוהלים על ידי מוט טמטום, יכולה לנהל את העניינים בבית כך שסרטי סקס יספקו את סקרנותו, אך לא יגרעו ממשיכתו אליך.
פלוני_אלמונית*

ועוד משהו. אם הוא לא יחשוב על מ מהסרט, הוא יחשוב על פלונית שהוא ראה ברחוב. (עם מחשוף או עם רעלה - הלא משנה)
מחשבות לא גורמות נזק, ואפילו לא מביאות לגרושים.
בחיים גבר לא יעזוב את אשתו שבאמת חולה עליו. אבל אם תנדנדי לו על מחשבות הוא יחשבו שאת לא באמת חולה עליו.

ואני לא אומר לך מה לעשות עם הפורנו
בעילום*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2003, 15:57

שליחה על ידי בעילום* »

אני יודעת שבעלי לא צופה בפורנו כי זה מגעיל אותו.
פעם ב--+_===@-- הוא רואה אנימציה- זה נחמד בעיניי...
פלוני_אלמונית*

אני יודעת שבעלי לא צופה בפורנו כי זה מגעיל אותו.
יופי צדיק בסדום
נינה*
הצטרפות: 01 נובמבר 2002, 19:58

שליחה על ידי נינה* »

נורית,
חשבת על להתקין אינטרנט רימון?
ביקשת מימנו שיחדול?
בעילום*

שליחה על ידי בעילום* »

פלוני, אני חולקת על דעתך, מחשבות כן גורמות נזק וממלאות את עולמך הפנימי בניצול ובטינופת.
אחר ך אתה\ הוא רואה בחורה עם מחשוף ברחוב ובמקום לחשוב
איך אני כרגע נמנע מלהיות כלי בידייה ולהזיל עליה ריר כפי שהיא מבקשת,
או לחילופין איזה חזה יפה יש לבחורה,
זה הופך למה הייתי עושה לה ואיפה.
אתה מוזמן להסביר לי איפה עובר הגבול המושג בגידה מבחינתך,
כי בעיניי זה הרבה לפני האקט הפיזי, זה כאשר האינטימיות לכל גווניה נפגעת ונרמסת בין בני זוג.
גבר_שפוי*
הצטרפות: 02 יוני 2010, 20:21

שליחה על ידי גבר_שפוי* »

פעם אחרונה שראיתי פורנו היתי נער סקרן וחרמן.
מאז לא ראיתי.

לא מבין איך גבר יכול לראות פורנו בלי שזה ישפיע עליו
בלי שיחשוב שהאישה שם היא ילדה של מישהו....
בערך_מוחלט*
הצטרפות: 22 מאי 2008, 09:13

שליחה על ידי בערך_מוחלט* »

זה עתה נתקלתי לגמרי במקרה במידע הנ"ל מאתר די רציני:
http://www.onlinemba.com/blog/stats-on- ... rnography/
תודה ושלום :-)
נורית*

שליחה על ידי נורית* »

אני יודעת שבעלי לא צופה בפורנו כי זה מגעיל אותו. מקנאת בך...

נינה
חשבת על להתקין אינטרנט רימון?
יש לנו אינטרנט רימון הוא עשה את זה מחוץ לבית במקום עבודתו... )-:

בעילום
_אתה מוזמן להסביר לי איפה עובר הגבול המושג בגידה מבחינתך,
כי בעיניי זה הרבה לפני האקט הפיזי, זה כאשר האינטימיות לכל גווניה נפגעת ונרמסת בין בני זוג._ כל מילה בסלע. מיותר להגיד שאני מסכימה עם כל מילה שלך!
כל כך קשה לי עם זה, כל כך קשה לי עכשיו (בעצם מסכימה עם כל מילה שכתבת גם מה שלא ציטטתי)

גבר שפוי?
_פעם אחרונה שראיתי פורנו היתי נער סקרן וחרמן.
מאז לא ראיתי.
לא מבין איך גבר יכול לראות פורנו בלי שזה ישפיע עליו
בלי שיחשוב שהאישה שם היא ילדה של מישהו...._ אולי במקרה אתה רווק? גרוש? משהו? מישהוא?................ (-;
מעודד לקרוא. ליבי איתך!
אישה_צופה*
הצטרפות: 02 יוני 2010, 20:52

שליחה על ידי אישה_צופה* »

ואני לפעמים צופה. יש גם נשים כאלו.
בעילום*

שליחה על ידי בעילום* »

כל כך קשה לי עם זה, כל כך קשה לי עכשיו.
גם צר לי על הקושי שאת חשה מדבריי וגם לא כי זה התעוררות אוליי...
אני חושבת שזה עינין עמוק מאוד בהבנה הריגשית של האדם ויש לחמול על כך שהדברים לא נעשים בזדון במודע או למען בגידה.
מתוך קבלה כזו תוכלי לדבר איתו, בעדינות, בטיפטופים, בדוגמאות הפוכות (כלומר איך את מתמודדת עם מיניות שמולך.)
ואם את מרגישה פתיחות אמיתית שתפי אותו מה זה עושה לך, כלומר איזה הרגשה זה גורם לך.
לאט-לאט בעדינות,
זה שטח מאוד אינטימי לדעתי.
אחת*

שליחה על ידי אחת* »

אני אפילו לא מרגישה נוח לראות מין שהוא לא פורנו בסרט מיינסטרים או בסדרה בטלוויזיה.
לא מתאים לי.
לא מתאימים לי גם התירוצים של "זה חלק מהחיים". גם ללכת לשירותים זה חלק מהחיים ובסרטים ובסדרות משום מה מדלגים על זה ולא מראים את זה בקלוז אפ. אם למישהו היה קלקול קיבה לא מראים לנו מה בדיוק יצא לו ואת הבגדים המלוכלכים שלו, אנחנו יכולים להשלים לבד. כך גם לגבי מין -זו פעילות פרטית, אינטימית, אישית (או במרחב אישי-זוגי) לא מתאים שכל העולם ואשתו יראה.
כמובן שלראות זוג אחר בפעולה זה נורא מושך ולראות אנשים בשירותים לא מביא רייטינג.

בדיוק יצא לי לראות סדרה שנמשכה כמה שנים. בשנים הראשונות בני הזוג מתחבקים, מתנשקים, קמים בבוקר ביחד.
בשנתיים האחרונות בני זוג אשכרה עושים את זה מול המצלמות, האשה בלי חלק עליון, הגבר מתמתח אח"כ מכיוון הגב כך שרואים את ישבנו. לא יודעת אם השינוי בגישה הוא בגלל שהחליפו תסריטאי/במאי או בגלל הנחיות מכיוון הרייטינג, אבל לי בכל אופן היה עצוב שזה מה שהעביר את הזמן בסדרה ובזבז זמן מהתוכן האמיתי שבו התעניינתי.

ואני דואגת לילדים שלי, כי הם גדלים לתוך עולם שבו רוב קבוצת הגיל שלהם תקבל את המידע המיני שלה מסרטים כאלה.
וכשאני חיפשתי איזה אתר באינטרנט בארץ כדי לצפות בסדרה מקומית - קפצה לי פרסומת לאתר היכרויות וסקס לוהט. זה מה שיקרה לילדים שלי?

_זה עתה נתקלתי לגמרי במקרה במידע הנ"ל מאתר די רציני:
http://www.onlinemba.com/blog/stats-on- ... ography/._
נכנסתי. אוי ווי. תודה על המידע.

יש לנו אינטרנט רימון הוא עשה את זה מחוץ לבית במקום עבודתו... sad.
אין לי מילים.
מוריה*

שליחה על ידי מוריה* »

_אולי במקרה אתה רווק? גרוש? משהו? מישהוא?................
מעודד לקרוא. ליבי איתך!_
זה גם סוג של בגידה... P-:
_אני אפילו לא מרגישה נוח לראות מין שהוא לא פורנו בסרט מיינסטרים או בסדרה בטלוויזיה.
לא מתאים לי._
בדיוק!
טוב עכשיו אני כבר ממש מרגישה משמר הצניעות. ;-)
פלוני_אלמונית*

פלוני, אני חולקת על דעתך, מחשבות כן גורמות נזק וממלאות את עולמך הפנימי בניצול ובטינופת
תזמיני אותי לכוס קפה ותגלי גבר שעולמו הפנימי עשיר, ואם יש בו נזק, הוא נגרם מאיסורי הדת. תגלי גבר רגיש עם עושר רגשי. תגלי גבר שלא רק פורנו יש לו בראש, יש לו תחומי עניין מגוונים ביותר. תגלי גבר עם סבלנות ונכונות להבנה של הזולת. יש בי לפעמים מחשבות על נשים אחרות, שאני לא מסתיר מהאשה שאיתי. אך הן רק מחשבות שאינן מסיטות אותי מהמיקוד באשה החשובה לי. אני גם מפלרטט לפעמים עם נשים אחרות, פלירטוט קל ולא מזיק, רק כדי לשמור על כושר. והאשה שאיתי רק מרוויחה מזה.

פעם אחרונה שראיתי פורנו היתי נער סקרן וחרמן._
אני צופה בפורנו לעיתים מזומנות, וכולם סבורים שאני שפוי. מי שיודע שאני צופה בפורנו ומי שלא יודע.
לא מבין איך גבר יכול לראות פורנו בלי שזה ישפיע עליו.
גמני לא יודע. רק מבחנים פסיכולוגיים יוכיחו אם יש לזה השפעה או לא. אני יודע בודאות איך הפרסומות המטומטמות בטלביזיה השפיעו עלי. אני יודע איך התכניות ההזויות בטלביזיה השפיעו עלי. כי זרקתי את הטלביזיה לזבל. .

ותודה ל בערך מוחלט בעיקר על סעיף 13 על נשים צופות בפורנו בעבודה. אני בין 80% הגברים שלא רואים פורנו בעבודה.

אתה מוזמן להסביר לי איפה עובר הגבול המושג בגידה מבחינתך.
הבגידה היא בלב, לא בתחתונים. גם לא במחשבות על תחתונים ומה שהם מכסים.
אשה שמנהלת "רומן רגשי" עם גבר אחר, גם אם לא נגעו זה בזה, זו בגידה.
גבר שמזלזל באשתו, מעליב אותה, משפיל אותה – זו בגידה.
התשוקה היא בעלת עוצמה אדירה שסוחפת עימה את כולם. את הבוגדים ואת המפנטזים על בגידה. (וגםמי שרק בחשכת הלילה בשינה מעזים לחלום על בגידה). דווקא הפורנו יכול לנתב את התשוקה לכיוונים חיוביים. כי הפורנו זה רק סרט. אחרי הסרט חוזרים אל האשה / הבעל.
עדיף למצוא לתשוקה אפיקים חיוביים , אחרת היא פוגעת בחיים גם בלי "בגידות". כעסים, מריבות, השפלות, אלימות, ועוד ועוד, באים לרוב מתשוקה כבושה שלא מקבלת מוצא אחר. חיובי.

האינטימיות לכל גווניה נפגעת ונרמסת בין בני זוג.
הקשר של זה לפורנוגרפיה הוא רק ששניהם נוכחים בחיינו. זו בכלל לא עדות שהפורנו גורם להרס האינטימיות. יש שחקני פורנו רבים המנהלים קשר זוגי ואינטימי מאוד עם בני זוגם מעולם הפורנו.
איך אני יודע? כי זה מסקרן אותי, מה הם חושבים? מה הם מרגישים? איך הם חיים עם אינטימיות שהיא סרט? קראתי על זה לא מעט, בעיקר על נשים בעולם הזה של הפורנו.
קראתי וראיתי סרטים של ראיונות עם נשים כאלה לא ראיתי עדות של ניצול וכפייה להגיד דברים סתם. ראיתי נשים שמשחקות בסרט כאילו שהן נהנות, בסצינה המצולמת. לפעמים אפילו רואים שלא נוח לה. אבל זו העבודה שהיא בחרה. וכמו שאמרה ליעד קנטרוביץ – כמה מאיתנו נהנים באמת בעבודה?
כל הזמן רק נהנים?
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

אני גם מפלרטט לפעמים עם נשים אחרות, פלירטוט קל ולא מזיק, רק כדי לשמור על כושר. והאשה שאיתי רק מרוויחה מזה.
אוי נו באמת...
בעילום*

שליחה על ידי בעילום* »

קראתי אותך ואני שומעת.
תהום רגשית פעורה בנינו ולי אין שום קשר לדתיות כלשהי...
אין בי רצון לשפוט אותך רק מתקשה להאמין הכיצד פרסומת מטומטמת לדבריך בטלויזיה משפיעה עלייך
עד כדי זריקת הטלוויזה לכל הרוחות ואקט פונוגרפי הוא ממך והלאה אינו נכנס ללב או למחשבותייך.

אני לא אתחיל לצטט כל שורה שמעלה בי תמהון מלבד:
פלירטוט קל ולא מזיק, רק כדי לשמור על כושר
משתדלת לא לשפוט.
לא מכבדת את דרכייך
מקבלת את השוני בנינו.
דודה_ברוניה*
הצטרפות: 02 יוני 2010, 22:14

שליחה על ידי דודה_ברוניה* »

דא הא
אני מכירה בת דודה שלי מוורשה היא גומרת רק מפורנו
בחיי
סתם
לא מוורשה
אבל גומרת
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

דודה ברוניה?
אולי זאת את?
נשמע עצוב מאוד עד מגעיל.
פלוני_אלמונית*

עד כדי זריקת הטלוויזה לכל הרוחות ואקט פונוגרפי הוא ממך והלאה אינו נכנס ללב או למחשבותייך.
אני רואה הרבה סרטים, גם דרך האינטרנט אפשר לראות סרטי תעודה וכדומה מתוכניות טלביזיה. ואני רואה גם פורנו. יש הרבה סרטים שאני מפסיק לראות אחרי שאני מגלה שעמום, וגם בפורנו אני ממש לא מקפיד לראות הכל, אם זה לא מעניין אותי.

פלירטוט קל ולא מזיק,
מומלץ מאוד, ואז כבר לא תצטרכי לשפוט. אני מתכוון שהפלירטוט עוזר לי לשמור על חיזור מתמשך קבוע וטוב אחרי האשה שאני אוהב.
אילה_א*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
דף אישי: הדף האישי של אילה_א*

שליחה על ידי אילה_א* »

להגיד שמי שלא צופה בפורנו הוא הומו זאת שגיאה כי גם הומואים צופים בפורנו
רוקדת_לאור_ירח*
הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*

שליחה על ידי רוקדת_לאור_ירח* »

חברה שלי לא מאמינה שיש גבר אחד עלי אדמות בנמצא שלא רואה פורנו
נו באמת, לרוב הגברים בעולם אין אפילו מחשב ולהרבה אין טלויזיה בבית, שתגדיר מחדש את העולם שלה.
פלוני_אלמונית*

ולי אין שום קשר לדתיות כלשהי
אולי קשר לדת שמאמינה שפורנו זה מזיק וניצול של האשה. או המושג הזה בלימודי מיגדר - החפצת האשה?

לרוב הגברים בעולם אין אפילו מחשב ולהרבה אין טלויזיה בבית,
אבל הם יודעים לאן ללכת כדי לראות פורנו. פעם גם כאן לא היה כאן וידיאו, והיו בתי קולנוע מיוחים לפורנו.
ג'וניפר_והמשפחה*
הצטרפות: 01 אפריל 2009, 22:30
דף אישי: הדף האישי של ג'וניפר_והמשפחה*

שליחה על ידי ג'וניפר_והמשפחה* »

כן, אני מכירה!
אני לא אחשוף את שמו, אבל בקרב ידידיי ומכריי כולם יודעים שהוא לא רואה פורנו.
כלומר, אנחנו מעריכים כך, כי לראות אנשים מתנשקים זה מגעיל אותו, הוא לא מסוגל להסתכל על אישה שלבושה חשוף מדי (נגיד בבגד ים נדיב), וכשניסיתי להסביר לו מושגי יסוד בחינוך מיני לפני כמה שנים זה פשוט לא הלך. הוא לא היה מסוגל לשמוע אותי אומרת שמות אנטומיים פשוטים.
כששמתי באינטרנט מתישהו תמונה של קונדומים בעטיפתם הוא היה בטוח שאלו הדברים האלו ששמים בתוך קוטל יתושים (מהסוג שמחברים לחשמל ופולט רעלים לא נחמדים במיוחד).

הוא אמור להיות בן יותר מעשרים כרגע. בזמן האחרון לא יותר מדי דיברתי איתו.

זה, בכל אופן, מי שאני בטוחה שלא רואה פורנו, ואני בספק עם אי פעם יראה.
כל השאר - אולי כן צורכים פורנו, אולי לא, אני לא חושבת שהם מדברים על זה יותר מדי.
בעלי צופה בפורנו, האקס שלי צופה בפורנו. כל ידידיי הזכרים הקרובים צופים בפורנו. את הרחוקים יותר לא שאלתי.
והאמת - הם קמים בבוקר, הולכים לעבודה, עוסקים בפעילויות היומיום, מנהלים מערכות יחסים תקינות עם הסובבים אותם, והולכים לישון בערב. לפורנו אין שום השפעה על אף אחד מהתחומים האלו.
אני יודעת שהם צופים רק בגלל שיחות שהיו לנו על הנושא, אין לי מושג האם יש גברים שלא צופים בפורנו כי אין לי מושג מה מבדיל אותם מאלו שכן.

ואם אין שום דבר שמבדיל אותם חוץ מעצם הצפייה והיא לא באה לידי ביטוי בשום אספקט, למה זה משנה?

עם זאת, אני לא מזלזלת בקושי שלך. אני בהחלט חושבת שקשה לגלות שבעלך מסתיר ממך משהו מהותי לך, לא משנה האם אחרים עושים את זה או לא עושים את זה.
מה הוא אומר על העניין? התעמתת איתו בנושא?
גבר_שפוי*
הצטרפות: 02 יוני 2010, 20:21

שליחה על ידי גבר_שפוי* »

ואם אין שום דבר שמבדיל אותם חוץ מעצם הצפייה והיא לא באה לידי ביטוי בשום אספקט, למה זה משנה?
איך את יודעת שאין שום דבר. איך את יודעת איך הגבר הזה היה מתנהג אם לא היה רואה את זה.
יש בפסיכולוגיה דבר הנקרא למידה סמויה כלומר אנחנו לומדים גם אם לא זה לא בא לידי ביטוי.
צפייה בסרטים פורנוגרפיים מלמדת אותנו שאפשר לעשות סקס בלי אהבה
צפייה בסרטים פורנוגרפיים מלמדת אותנו שזה נכון לקיים יחסי מין, להתפשט, לשקר תמורת כסף
צפייה בסרטים פורנוגרפיים מלמדת אותנו שהאורגזמה זה הדבר הכי חשוב בסקס
צפייה בסרטים פורנוגרפיים מלמדת לזייף אורגזמות
ועוד ועוד.....

הרעיונות הללו מתבססים במוח ולא בהכרח באים לידי ביטוי אבל הם שם.
פלוני_אלמונית*

עם זאת, אני לא מזלזלת בקושי שלך. אני בהחלט חושבת שקשה לגלות שבעלך מסתיר ממך משהו מהותי לך,
צודקת. ההסתרה היא סוג של בגידה.
אבל למה הוא מסתיר? הוא יודע שאת לא תסכימי? ומהן הסיבות שאת לא תסכימי?
ההסתרה היא עדות קושי בכנות ביחסים, וזה חשוב יותר מכן פורנו או לא פורנו.
עוד_אלמונית*
הצטרפות: 26 יולי 2004, 23:45

שליחה על ידי עוד_אלמונית* »

אני. כן בהתמכרות, כן באובססיה. הבעל עם ליבידו נמוך מאוד וככה אני עושה 'השלמות', אחרת הייתי קופצת על כל זכר שנקרה בדרכי.

וכן, אני יודעת כמה זה רע, ולא מצליחה להשתחרר מזה.
אמא_של_נוקי*
הצטרפות: 18 יולי 2009, 02:44
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_נוקי*

שליחה על ידי אמא_של_נוקי* »

הבן זוג שלי נגעל מזה, כמו מכל דבר שקשור בתעשיית המין. עושה לו ממש רע, בדיוק כמו לי.
בני הזוג הקודמים שלי כן צפו,אני חייבת לציין שזה הפריע לי מאוד. לא עילה לפרידה, לא שבירת צלחות אבל ערכם ירד בעיני. מה לעשות, בעיני כדי להנות מדבר כזה, צריך להתקיים בשטח מוסרי אפור מאוד.
פלוני_אלמונית*

ועוד ועוד.
גבר שפוי או גבר שפוף
הפורנו לימד אותי הרבה דברים חיוביים. למדתי מה נשים אוהבות ומה נשים לא אוהבות. למדתי איך נראית התנהגות גסה של גברים שבכלל לא מרגישים שהם מתנהגים בגסות. מן הסתם היה לי מזה משהו שהפורנו שינה.
למדתי להבחין בין הנאה אמיתית וזיוף של הנאה. אני לא מאמין היום שאשה יכולה לזייף לי אורגזמה ולא אבחין. למדתי אילו מגעים מעוררים בנשים רתיעה ואילו מגעים מעוררים בנשים עדנה וערגה.
כמו בהרבה דברים יש הרבה זבל בפורנו.
זה לא מעניין אותי. אבל יש הרבה דברים יפים ומעניינים. לא כל הספרות מעניינת אותי ויש הרבה זבל בסיפרות "צנועה".

צפייה בסרטים פורנוגרפיים מלמדת אותנו שאפשר לעשות סקס בלי אהבה.
גם לפני עידן הסרטים הפורנוגרפים, כולנו ידענו שאפשר לעשות סקס בלי אהבה. לפני 150 שנה היתה תנועה שדגלה באהבה חופשית, כשהכוונה היתה סקס חופשי. בלי מגבלות של נישואים וקשרים רומנטים זוגיים. (רוצה פרטים?)
הסרטים הפורנוגרפיים לימדו אותי ועד הרבה גברים וגם נשים שאפשר לעשות סקס בלי אהבה, ולא לחוש רגשי אשמה שעשינו משהו רע. באופן ישיר וגם באופן עקיף, נשים למדו שמותר להן להנות ממין, גם אם לא מצאו אהבה וחתונה. וזה לא רק הגלולה, זה גם הפורנוגרפיה.
מומלץ מאוד לקרוא את סיפרה של אנני ספרינקל, יהודיה כשרה, - 25 שנותי כזונת מולטימדיה.
ואת הספר זונות עושות היסטוריה. להמשיך?
וגם אתרי אינטרנט שהם לא סרטים, אך מביאים שפע של מידע מאת מי שיש המכנים כוהנות מין, שברובן השתתפו בסרטים פורנוגרפיים והפכו את העיסוק במין לקריירה, גם קריירה אקדמאית.

אני מצטער מאוד. כל הדיבורים האלה נגד הפורנו נובעים מאמונות דתיות כלשהן, או מצדקנות מיותרת.
ג'וניפר_והמשפחה*

_צפייה בסרטים פורנוגרפיים מלמדת אותנו שאפשר לעשות סקס בלי אהבה
צפייה בסרטים פורנוגרפיים מלמדת אותנו שזה נכון לקיים יחסי מין, להתפשט, לשקר תמורת כסף
צפייה בסרטים פורנוגרפיים מלמדת אותנו שהאורגזמה זה הדבר הכי חשוב בסקס
צפייה בסרטים פורנוגרפיים מלמדת לזייף אורגזמות_

קודם כל, לא כולם מפיקים את הדברים האלו מסרטי פורנו, ואלו שכן חושבים את הדברים האלו, אי אפשר להגיד שזה רק בגלל הסרטים ולא בגלל שום דבר אחר.
הזנות היתה קיימת הרבה לפני הפורנו (להתפשט ולקיים יחסי מין תמורת כסף, בטח גם שיקרו תמורת כסף לא מעט עוד בהיסטוריה העתיקה), וגם סקס בלי אהבה היה נפוץ למדי הרבה לפני המצאת מסרטות הקולנוע.
וכו' וכו'.
אי אפשר לחיות את אותם החיים פעמיים ולבדוק איך זה עם ואיך זה בלי.
האנשים שאני מכירה ויודעת שצופים בפורנו יודעים לעשות את ההפרדה בין מה שרואים בסרט לבין העולם האמיתי. לא בשביל כולם האורגזמה היא החלק הכי חשוב בסקס.
ואלה שבשבילם כן, יכלו ללמוד את זה באותה המידה מ"על בנים ועל בנות" (עדיין יש את המדור הזה בכלל, או שכולם כבר יודעים הכל?).

אבל כך או כך, שואל הגבר השפוי
_ואם אין שום דבר שמבדיל אותם חוץ מעצם הצפייה והיא לא באה לידי ביטוי בשום אספקט, למה זה משנה?
איך את יודעת שאין שום דבר. איך את יודעת איך הגבר הזה היה מתנהג אם לא היה רואה את זה._
והכוונה המקורי שלי היתה שאין לי דרך לדעת עם גבר מסויים רואה או לא רואה פורנו רק על סמך ההתנהגות שלו, על סמך המעשים שלו. כדי לדעת אני אהיה חייבת לשאול ישירות. אין לי דרך כלשהי להסתכל על חבורת גברים אקראית ולהגיד מי מתוכה רואה פורנו ומי לא.

_אני. כן בהתמכרות, כן באובססיה. הבעל עם ליבידו נמוך מאוד וככה אני עושה 'השלמות', אחרת הייתי קופצת על כל זכר שנקרה בדרכי.

וכן, אני יודעת כמה זה רע, ולא מצליחה להשתחרר מזה._

אם זו הדרך שלך לא לקפוץ על כל זכר שנקרה בדרכך, כדברייך, למה זה רע? כמובן שהיה עדיף עם לבעלך היה ליבידו התואם לשלך והכל היה נפלא, אבל אם זה לא ככה - מה רע בפתרון שמצאת?
אמא_של_נוקי*
הצטרפות: 18 יולי 2009, 02:44
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_נוקי*

שליחה על ידי אמא_של_נוקי* »

למדתי מה נשים אוהבות ומה נשים לא אוהבות.
ללמוד לענג נשים מפורנו זה בערך כמו ללמוד קריאת עתידות מבזוקה ג'ו.

(היא תגיע לאורגזמה כמו שאתה תגיע ירח עד גיל 21)
אשה_ואם*
הצטרפות: 29 אפריל 2008, 11:37

שליחה על ידי אשה_ואם* »

איזה קטע, לא ידעתי שכולם צופים בפורנו.

בעלי לא צופה.

אנחנו לפעמים מסתכלים בסרטים קצת סקסיים יחד, אבל לא ממש פורנו (לא עושה לי את זה, יאק!), יותר הוליווד סקסי כזה. אישית זה מדליק אותי, אנחנו אח"כ מעמידים פנים שאנחנו זה הם. אמנם האנגלית שלו על הפנים, אבל זה כיף בכל זאת... אני גם אוהבת לדמיין את עצמי בתור הכוכבת, לא רק אותו בתור החתיך הכוכב.
פלמונית*

שליחה על ידי פלמונית* »

אני לחלוטין מזדהה עם חווית הבגידה. אני אפילו לא מצליחה לשים על זה את האצבע. למה זה נחווה לי כבגידה.
הרי גם אני עוסקת לא מעט בעינוג עצמי אני יכולה להבין את הצורך גם במערכת יחסים במיניות שהיא בינך לבין עצמך.
אבל פורנו? למה דווקא פורנו?

(אוי נורית, עוררת נושא רדום...)
אשה_ואם*
הצטרפות: 29 אפריל 2008, 11:37

שליחה על ידי אשה_ואם* »

מנסה לחשוב אם היה פוגע בי אם בעלי היה צופה ומאונן. כנראה שכן. אבל למה? מה ההבדל אם אנחנו עושים סקס ומפנטזים שאנחנו אנשים אחרים - וזה לא פוגע בי ולא בו - או עושים את זה לבד?

אולי היתי חושבת שהוא רוצה לעשות סקס עם אשה אחרת.
ככה כשאנחנו יחד זה כל כך מופנה לתוך הקשר שלנו, שזה ממש לא מאיים.
צוויליך*
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

שליחה על ידי צוויליך* »

איזה דיון מגניב...
ישר הזכיר לי את הסטטיסטיקה מהמחקר הגדול שגילה ש 87% מהגברים מאוננים במקלחת, ו- 13% הם שקרנים.

והתשובה שלי לשאלה:
כן, ודאי!
ישנם גברים... שלא צופים בפורנו...
היכנשהו... כפי הנראה... קשה לומר בדיוק...
אבל יש, יש... ודאי.

צוויל
קוראת*
הצטרפות: 26 מאי 2003, 23:12

שליחה על ידי קוראת* »

נורית, אם בעלך הסתיר ממך את העובדה הזו, יש סיכוי גדול שהוא מתבייש בה. והבושה יושבת על משהו שלו, שהוא מתקשה להוציא מולך, ואולי זה שבכל זאת את יודעת זאת, יעזור לו ולך להוציא אותו. יעזור לך לראות את ההסתרה באור כזה?
ואני מכירה כמה שצופים בפורנו. חלקם בורחים לשם מהיחסים, חלקם מועשרים מזה וחלקם ללא השפעה.
אבל זה מאד קשור למערכת האמונות שלך. אם את באה מעולם דתי, שיש על כך איסור ברור, אז אין ספק שיש סביב העיסוק בזה הרבה בושה ואשמה. אולי, אם אפשר היה להוציא את ה'אצבע המאשימה' מתוך כל העניין ולנסות להבין מה עומד שם מאחורי הדברים (עומד, כן?), אולי תצליחו לדבר על נושאים שלא הצלחתם עד כה.
האם את מרגישה ש את כבר לא מעניינת אותו בגלל זה? שזה מוציא מתיבת פנדורה המינית שלכם משהו שלא רצית שיצא?
ואיזה רגשות מתעוררים בך לנוכח הצפייה שלו?
לדעתי, זה הנושא שמעניין אותך כאן, לא?
ולא רק לבחון סטטיסטיקות של מי צופה או לא. (למרות ההדים שזה יצר כאן, מתוך ענין של כולם)
מבלילהזדהות*

_הייתי אוליי משוחחת איתו על הניצול של הנשים שם. על העיוות של המציאות ועוד...
נו באמת...הוא ילד בן 4?_
רק עם ילדים בני 4, משוחחים? כן הייתי מדברת אתו על זה. - אני מניחה לא באמצע הגירוי כשהוא לדברייך חושב דרך הזיין. (אולי באמצע הגירוי הייתי עושה איתו משהוא אחר (-: ) הייתי מדברת איתו על זה, כי למדתי שהרבה פעמים שאנו מדברים אנו מגעים לתובנות שאח"כ עוזרות לנו בחיים שלנו לאוו דווקא באופן ישיר לנושא.
ואני בניגוד אלייך לא חושבת כמוך שגברים חושבים דרך הזיין. זה תרוץ קלוש להתנהגות שובניסטית. - גם כשהזיין עומד הראש יכל לעבוד.
הייתי משוחחת איתו כי אם משהוא כן היה מפריע לי זה :
בעיני כדי להנות מדבר כזה, צריך להתקיים בשטח מוסרי אפור מאוד.
לא תחושת הבגידה . ולכן חשוב יהיה לי לראות איך הוא חושב ואיך הוא מתמודד עם הקונפליקט המוסרי.
בכל אופן שווה לבדוק את הנושא איתו. גם אם הוא לא צופה.
נורית*

שליחה על ידי נורית* »

וואוו כמה תגובות... תודה.
אני מאוד רוצה להגיב ייתכן וייצא ארוךךךךךךךךךךךךך

בעילום
_ואם את מרגישה פתיחות אמיתית שתפי אותו מה זה עושה לך, כלומר איזה הרגשה זה גורם לך.
לאט-לאט בעדינות,_ ניסיתי להסביר אבל הוא לא רואה את זה כמוני ואני לא מצליחה לראות את זה כמוהו.. )-:

אחת
_זה עתה נתקלתי לגמרי במקרה במידע הנ"ל מאתר די רציני:
http://www.onlinemba.com/blog/stats-on- ... rnography/
נכנסתי. אוי ווי. תודה על המידע._
את יכולה לנסות לתמצת לי על מה מדובר? אינטרנט רימון חוסם לי את הגישה לכך כי אין שם תכנים ראויים.
לא מתאימים לי גם התירוצים של "זה חלק מהחיים". כנ"ל אני. צדקת לגבי כל מה שכתבת אף פעם לא חשבתי על זה כך (עיין ערך דוגמת השירותים)

מוריה,
זה גם סוג של בגידה... ת'אמת אני במקום נמוך כל כך...
עד עכשיו זה לא עלה בדעתי ולא התקרבתי למקומות האלה.
היום אני מפלרטטת (רק לאחר שהנושא התפוצץ) עם מישהוא ואני לא מתכוונת ללכת עם זה רחוק. אני זקוקה לזה כרגע לא מסוגלת להתמודד עם זה לבד..
אני מקוה שאני לא מאכזבת אותך, את נשמעת לי אישה מיוחדת מאוד.
טוב עכשיו אני כבר ממש מרגישה משמר הצניעות. גם אני מרגישה ככה רוב הזמן
מבלילהזדהות*

לאט-לאט בעדינות, ניסיתי להסביר אבל הוא לא רואה את זה כמוני ואני לא מצליחה לראות את זה כמוהו..

עדיין שווה לדבר איתו. לנסות להראות לו את הקושי שזה גורם לך. לדבר איתו על הכאב,רגשות הקנאה או כל דבר אחר שאת מרגישה, מבלי להאשים. ולנסות לראות איך הוא רואה את הדברים.לנסות לכבד את הדרך שלו עם כל הכאב שזה גורם לך.

המשפט בצהוב למעלה: קל יותר לנהוג כהלכה בנסיבות לחץ כבד מאוד, מאשר להיות ללא רבב בתנאים רגילים.
נורית*

שליחה על ידי נורית* »

רוקדת לאור ירח
נו באמת, לרוב הגברים בעולם אין אפילו מחשב ולהרבה אין טלויזיה בבית, שתגדיר מחדש את העולם שלה.
היום בבוקר חשבתי על זה שהיא באמת לא מהווה דומה. בילדותה היא עברה התעללות מינית ואצלה כל גבר הוא עם כוונות לא טובות..
במהלך חייה נישאה ואז התגרשה ויצאה מהארון כך שבאמת לא הייתי צריכה להזדעזע מדבריה.

ג'וניפר והמשפחה
מה הוא אומר על העניין? התעמתת איתו בנושא?
תראי הוא ידע מלכתחילה שזה לא מתאים לי. הכי אני מרגישה מטומטמת על כך שכשדיברתי איתו בתמימות על גיסי שרואה פורנו הוא כל כך נגעל מזה,
וכל כך חשב שזה לא בסדר... אני מרגישה כל כך מטופשת.
וכשזה יצא החוצה דיברתי איתו על זה (וזה יצא רק בגלל שחשדתי והפעלתי לחצים אחרת הוא מודה שזה לא היה יוצא לעולם והוא טוען גם שהוא היה מפסיק עם זה לבד) אבל שוב אני אומרת יש בינינו פערים הוא לא רואה את זה כמוני (והוא כמובן לא חייב). וכאן גם הקושי.

פלוני אלמונית
_אבל למה הוא מסתיר? הוא יודע שאת לא תסכימי? ומהן הסיבות שאת לא תסכימי?
ההסתרה היא עדות קושי בכנות ביחסים, וזה חשוב יותר מכן פורנו או לא פורנו._
כמו שכתבתי כן הוא ידע שלא אסכים. דיברתי איתו על כך בפתיחות.
הסיבות שלא אסכים: אתמצת למשפט אחד: מבחינתי זה בגידה. נקודה.
ואני רוצה לשים דגש על המשפט שלך ההסתרה היא עדות קושי בכנות ביחסים, וזה חשוב יותר מכן פורנו או לא פורנו.
צודק במיליון אחוז. מתחילים שבוע הבא טיפול זוגי. (וכבר היינו בעבר בטיפולים זוגיים...)

אמא של נוקי,
_הבן זוג שלי נגעל מזה, כמו מכל דבר שקשור בתעשיית המין. עושה לו ממש רע, בדיוק כמו לי.
בני הזוג הקודמים שלי כן צפו,אני חייבת לציין שזה הפריע לי מאוד. לא עילה לפרידה, לא שבירת צלחות אבל ערכם ירד בעיני. מה לעשות, בעיני כדי להנות מדבר כזה, צריך להתקיים בשטח מוסרי אפור מאוד._
מדוייק לי מאוד מה שאת אומרת.
כרגע אני כן רואה בזה עילה לפרידה.. (כמובן שיש עוד מסביב ואם רק זה היה האישיו אז לא הייתי שוברת כלים בגלל זה)

פלמונית,
(אוי נורית, עוררת נושא רדום...) כן אישה יקרה, אני יודעת.. זה היה באויר כל הזמן ונראה לי שידעתי אבל שלא רציתי באמת לדעת, שלא הייתי מסוגלת להתמודד עם זה..

מבלילהזדהות,
ולכן חשוב יהיה לי לראות איך הוא חושב ואיך הוא מתמודד עם הקונפליקט המוסרי.
זהו שעל פניו לא עושה רושם שהוא רואה בזה שום קונפליקט מוסרי.
אולי הטיפול הזוגי יעזור לי להבין אותו יותר טוב (השאלה האם אני רוצה?..)
נורית*

שליחה על ידי נורית* »

כששמתי באינטרנט מתישהו תמונה של קונדומים בעטיפתם הוא היה בטוח שאלו הדברים האלו ששמים בתוך קוטל יתושים (מהסוג שמחברים לחשמל ופולט רעלים לא נחמדים במיוחד).
(-:
אחת*

שליחה על ידי אחת* »

את יכולה לנסות לתמצת לי על מה מדובר? אינטרנט רימון חוסם לי את הגישה לכך כי אין שם תכנים ראויים.
בבקשה -
12% מהאתרים ברשת הם פורנוגרפיים (כ 25 מיליון)
בכל שנייה 28 אלף צופים בפורנו ברשת
40 מיליון אמריקאים הם צופים קבועים בפורנו ברשת
  1. 5 ביליון אימיילים שנשלחים כל יום הם פורנוגרפיים, מהווים 8% מכלל האימיילים ביום
25% ממילות החיפוש קשורות לפורנוגרפיה, 68 מיליון חיפושים ביום
35% מההורדות ביום הן של תכנים פורנוגרפיים
34% ממשתמשי אינטרנט קיבלו בניגוד לרצונם תכנים פורנוגרפיים ע"י פרסומות קופצות, לינקים שהסתירו את כוונתם או מיילים
כל יום מחפשים יותר מ 100,000 את הצירוף ילד ופורנוגרפיה
הגיל הממוצע שילד רואה בו לראשונה פורנוגרפיה ברשת הוא 11
20% מהגברים מספרים שהם צופים בפורנו ברשת בעבודה, וכך גם 13% מהנשים
להבנתי, הנתונים לקוחים מארה"ב
נורית*

שליחה על ידי נורית* »

באמת אוי ווי...

תודה רבה רבה!
לכלוכית*
הצטרפות: 03 יוני 2010, 10:09

שליחה על ידי לכלוכית* »

נורית יקרה, חבל שאת מזדהה וחושפת את המשפחה שלכם....
ג'וניפר_והמשפחה*

34% ממשתמשי אינטרנט קיבלו בניגוד לרצונם תכנים פורנוגרפיים ע"י פרסומות קופצות, לינקים שהסתירו את כוונתם או מיילים.
אני לא אוהבת חלונות קופצים, בלי קשר למה שהם מפרסמים. גם אם זה משקה קל אני לא מעוניינת שזה יקפוץ לי מול העיניים אם בזמן הזה בדיוק תכננתי לעבוד או לקרוא משהו שמעניין אותי. לכן מותקן לי חוסם פרסומות, שחוסך ממני בין השאר את הפורנו.

כל יום מחפשים יותר מ 100,000 את הצירוף ילד ופורנוגרפיה.
אני מניחה שזה כולל גם את אלו שרוצים לדעת עד כמה ילדים מושפעים מפורנו, באיזה גיל הם נחשפים לפורנו ושאר מידע יבש שכזה. לאו דווקא את אלו שמחפשים פורנוגרפיית ילדים.

הגיל הממוצע שילד רואה בו לראשונה פורנוגרפיה ברשת הוא 11.
זה בערך הגיל שבו אני וחברותיי תרנו אחר חוברות למבוגרים רק כדי לראות מה יש בהן, הרבה לפני כניסת האינטרנט לחיינו.
זה הגיל שמתחילים לחפש את הדברים האלו בצורה אקטיבית, שרוצים ללמוד לבד ולראות את מה שמבוגרים מנסים למנוע מאיתנו. זה היה ככה בזמני ואני די אתפלא אם זה לא יהיה ככה כשיגיע זמנו של הבן שלי.
אשה*

שליחה על ידי אשה* »

אני מניחה שזה כולל גם את אלו שרוצים לדעת עד כמה ילדים מושפעים מפורנו, באיזה גיל הם נחשפים לפורנו ושאר מידע יבש שכזה. לאו דווקא את אלו שמחפשים פורנוגרפיית ילדים.
באנגלית, "ילד פרונוגרפיה"

child pornograpy

פורנוגרפיית ילדים.

_זה בערך הגיל שבו אני וחברותיי תרנו אחר חוברות למבוגרים רק כדי לראות מה יש בהן, הרבה לפני כניסת האינטרנט לחיינו.
זה הגיל שמתחילים לחפש את הדברים האלו בצורה אקטיבית, שרוצים ללמוד לבד ולראות את מה שמבוגרים מנסים למנוע מאיתנו. זה היה ככה בזמני ואני די אתפלא אם זה לא יהיה ככה כשיגיע זמנו של הבן שלי._
אני מעזה לנחש שבחוברות שמצאתן בגיל 11 (כמו אלה שאני מצאתי) היו הרבה תמונות עירום, תנוחות סקסיות, סיפורים אירוטיים.
לא תמונות של איברי מין בזמן האקט עצמו, פין בפות, פין בישבן, פין בפה, שפי.ך על הפנים, אור.גיות, פיסטינ.ג וכו'.
לא יודעת מה אתך, אני די בחרדה מהיום שבו בני וחבריו יתחילו לחפש דברים כאלה. ברור לי שהחיפוש טבעי ואף רצוי, אני חרדה ממה שהם ימצאו.
נאקה*
הצטרפות: 03 יוני 2010, 10:26

שליחה על ידי נאקה* »

היום אני מפלרטטת (רק לאחר שהנושא התפוצץ) עם מישהוא ואני לא מתכוונת ללכת עם זה רחוק.
למה את מסתירה את זה מבעלך? זה יותר חמור מסרטים ואתרים לא?
מה ההצדקה שלך? מה הטענות שלך?
טיפול זוגי? הצחקת את קהילת המטפלים והשפויים

כרגע אני כן רואה בזה עילה לפרידה.
נראה לי שמעצמך ומהצדקנות
פלמונית*

שליחה על ידי פלמונית* »

_הגיל הממוצע שילד רואה בו לראשונה פורנוגרפיה ברשת הוא 11
זה בערך הגיל שבו אני וחברותיי תרנו אחר חוברות למבוגרים רק כדי לראות מה יש בהן, הרבה לפני כניסת האינטרנט לחיינו.
זה הגיל שמתחילים לחפש את הדברים האלו בצורה אקטיבית, שרוצים ללמוד לבד ולראות את מה שמבוגרים מנסים למנוע מאיתנו. זה היה ככה בזמני ואני די אתפלא אם זה לא יהיה ככה כשיגיע זמנו של הבן שלי._

ולנו היה RTL ועד היום הזה אני צריכה "לנקות" מעצמי את השפעת הפורנו בגיל צעיר מדי.

פורנו זו בעיה, נו. זו תעשייה משגשגת שלא נראה שהולכת לשום מקום, אבל ההשפעות שלה הן רחוקות מלהיות חיוביות.
אחת*

שליחה על ידי אחת* »

לכן מותקן לי חוסם פרסומות.
גם לי מותקן, ובכל זאת יש חלונות שנפתחים פשוט כי נכנסתי לאתר הורדות. אני יכולה לתת לך את השם שלו אם את רוצה. וזה אתר בארץ.

אני מניחה שזה כולל גם את אלו שרוצים לדעת.
אוי, איזה תירוץ מתחסד. ברור שזה כולל כל מיני דברים. מה את רוצה להגיד בזה? הרי את צופה ולשיטתך אין בזה כל רע, אז מה את מנסה להמעיט במספר השותפים שלך לתחביב? או אולי גם את יודעת שיש בזה גם רע ולכן את מנסה להראות שזה לא כל כך הרבה אנשים?

זה בערך הגיל שבו אני וחברותיי תרנו אחר חוברות למבוגרים רק כדי לראות מה יש בהן.
והיו שם תקריבים של איברי מין נשיים? וזו רק דוגמה אחת כמובן.
נורית*

שליחה על ידי נורית* »

נאקה,
_היום אני מפלרטטת (רק לאחר שהנושא התפוצץ) עם מישהוא ואני לא מתכוונת ללכת עם זה רחוק
למה את מסתירה את זה מבעלך? זה יותר חמור מסרטים ואתרים לא?
מה ההצדקה שלך? מה הטענות שלך?
טיפול זוגי? הצחקת את קהילת המטפלים והשפויים
כרגע אני כן רואה בזה עילה לפרידה
נראה לי שמעצמך ומהצדקנות_

הרגע דיברתי עם בעלי והקראתי לו את התגובה.
הוא צחק. הוא לא מאמין לי שאני מפלרטטת.
אני לא הסתרתי כלום. אפילו עכשיו הוא אומר לי שכרגע זה בסדר מבחינתו כי הוא מבין שהוא לא יכול להיות הכתובת למצוקותיי.
אני יודעת במאה אחוז שאני לא אלך עם זה לשום מקום.
ואני לא צדקנית. את לא מכירה את כל התמונה.

לכלוכית,
נורית יקרה, חבל שאת מזדהה וחושפת את המשפחה שלכם....
אני לא חושבת שיש כאן מישהוא שיודע מי אני. יש מיליון נורית.
יכול להיות שיש כאן מישהיא שמכירה אותי אבל אם היא מכירה אותי אז היא גם יודעת מהסיפור.
בכל מקרה עכשיו זה מאוחר מדי לשנות את השם..
ג'וניפר_והמשפחה*

אוי, איזה תירוץ מתחסד. ברור שזה כולל כל מיני דברים. מה את רוצה להגיד בזה? הרי את צופה ולשיטתך אין בזה כל רע, אז מה את מנסה להמעיט במספר השותפים שלך לתחביב? או אולי גם את יודעת שיש בזה גם רע ולכן את מנסה להראות שזה לא כל כך הרבה אנשים?
דווקא אני לא צופה, אך אכן אין בזה לשיטתי כל רע.
ולא אכפת לי כמה אנשים צופים או לא צופים, כמו שלא אכפת לי כמה אנשי מגדלים את ילדיהם בלי חיתולים. אני לא מנסה להגדיל או להקטין את המספר רק לצרכי דיון כזה או אחר.

לא יודעת מה אתך, אני די בחרדה מהיום שבו בני וחבריו יתחילו לחפש דברים כאלה. ברור לי שהחיפוש טבעי ואף רצוי, אני חרדה ממה שהם ימצאו.
פורנו זו בעיה, נו. זו תעשייה משגשגת שלא נראה שהולכת לשום מקום, אבל ההשפעות שלה הן רחוקות מלהיות חיוביות.
המין קיים בעולם על שלל גווניו וצורותיו. זה כולל את הפורנו, אם ארצה ואם לא.
אני מניחה שהילד שלי יראה יום אחד דברים שלדעתי הם על סף המגעיל, והדבר היחידי שאני יכולה לעשות בתור אמא שלו היא להראות לו מה כן נכון ולמה.
לא אישית, כמובן.
ג'וניפר_והמשפחה*

בכל מקרה עכשיו זה מאוחר מדי לשנות את השם..
סוד קטן - לא קוראים לי ג'וניפר. וגם לא ג'ניפר או כל דבר שקרוב לזה. :-)
לכלוכית*
הצטרפות: 03 יוני 2010, 10:09

שליחה על ידי לכלוכית* »

יכול להיות שיש כאן מישהיא שמכירה אותי אבל אם היא מכירה אותי אז היא גם יודעת מהסיפור.
תתפלאי עד עכשיו לא ידעתי ואני בטוחה מי את
אגב אם לא מכירים את כל התמונה אז מה את רוצה? לספר סיפורים? להסתיר את הנתונים? להתייעץ? או להשתמש בנו כמאהבים?
שליחת תגובה

חזור אל “טכניקות לעריכה”