הבונובו בתמונות
-
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
הבונובו בתמונות
http://home.insightbb.com/~rbevins31/image/[po]bonobo from columbia edu[/po].jpg http://www.indymedia.ie/cache/imagecach ... 06/[po]460 0 30 0 0 0 0 0 bonobo female sex[/po].jpg http://www.perfectduluthday.com/[po]HS B03[/po].jpg
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
הבונובו בתמונות
התמונה התחתונה מאוד מצחיקה אותי
לא ידעתי שחיות עושות יוגה
לא ידעתי שחיות עושות יוגה
-
- הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*
הבונובו בתמונות
תודה רבה רבה על התמונות המקסימות.
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
- דף אישי: הדף האישי של מי_מה*
הבונובו בתמונות
לא ידעתי שחיות עושות יוגה ועוד בכזאת ארשת של ריכוז ורצינות D-:
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2003, 22:48
- דף אישי: הדף האישי של אלונ_צ'יק*
הבונובו בתמונות
וואו איזה תמונות מדהימות...
@}
@}
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
הבונובו בתמונות
מקסים, מדהים, ואנושי נורא. אפשר לראות סרטונים בהרצאה המדהימה של סוזן סווג'-רמבו
אבל, אופק, יש לי בעיה עם כל התמונות ששמת כאן: זה נראה לי לא מתחשב לקחת תמונות של אחרים בלי רשותם ולשים אותן כאן. אם זה היה תמונה אחת, אפילו שתיים -- מילא. אבל כל כך הרבה? אני מציעה שבמקום כל התמונות תבחר אחת או שתיים ותוסיף קישור לאתר שבו יש את השאר.
אבל, אופק, יש לי בעיה עם כל התמונות ששמת כאן: זה נראה לי לא מתחשב לקחת תמונות של אחרים בלי רשותם ולשים אותן כאן. אם זה היה תמונה אחת, אפילו שתיים -- מילא. אבל כל כך הרבה? אני מציעה שבמקום כל התמונות תבחר אחת או שתיים ותוסיף קישור לאתר שבו יש את השאר.
-
הבונובו בתמונות
יונת - כל תמונה מאתר אחר! זה לא שלקחתי את כולן מאתר שקיבץ אותן עבורי.. הלכתי וליקטתי תמונות - ורוב התמונות האלו משוכפלות בהמון אתרים. אבל בפעם הבאה שאני נוסע לאפריקה המערבית.. אני אקח את התמונות בעצמי.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
הבונובו בתמונות
אה, אוקיי. סליחה על ההפרעה...
-
- הצטרפות: 04 יוני 2005, 18:06
הבונובו בתמונות
לא ידעתי שחיות עושות יוגה באמת מוזר, הרי ואנחנו, בניגוד לקופים, לא חיות.
-
הבונובו בתמונות
נכון היתוונתי לחיות אחרות
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
הבונובו בתמונות
אומרים שהם דומים לנו בכך שהולכים על שתיים כשהם על האדמה. מוזכרים בהקשר של תיאוריית הקוף הימי - נוהגים ללכת זקופים כשהם מדשדשים במים.
-
- הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
- דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*
הבונובו בתמונות
יוווו התמונה האחרונה ממש אנושית!! איזה פחד!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
הבונובו בתמונות
חחח מדהים פשוטט משגע כול הכבוד לך אופק!
-
הבונובו בתמונות
http://www.unl.edu/rhames/bonobo/sci-bonobo-[po]ape 1[/po].jpg http://media.smithsonianmag.com/images/[po]bonobo NB07[/po].jpg http://i202.photobucket.com/albums/aa144/[po]Primate bucket[/po]/Bonobo1-m.jpg http://www1.istockphoto.com/[po]file thumbview approve[/po]/3199008/2/istockphoto 3199008 bonobo sitting.jpg http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/4 ... o]40616517 bonobo wwf harvey a203[/po].jpg
-
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
הבונובו בתמונות
משעשע ביותר P-:
התמונה עם הבונובואים המזמרים חזרה על עצמה
התמונה עם הבונובואים המזמרים חזרה על עצמה
-
הבונובו בתמונות
כן.. רציתי לבדוק אם אנשים באמת מסתכלים..
-
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
הבונובו בתמונות
רציתי לבדוק אם אנשים באמת מסתכלים
או על מה אנשים באמת מסתכלים ?
או על מה אנשים באמת מסתכלים ?
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2006, 13:48
- דף אישי: הדף האישי של נ_ע_מ_ה*
הבונובו בתמונות
וואי,מגניב לאללה. אחלה פוזות תפס הצלם
האמת שאנחנו היינו במערב אפריקה חצי שנה ולא יצא לנו לראות כאלו,לאן חשבת לסוע? אולי בדרום קמרון יש (אנחנו עברנו רק בצפון)
דווקא במזרח אפריקה-בזאיר,התידדנו מקרוב עם הגורילות,וזה היה פשוט מרתק בצורה בלתי רגילה. שעות ישבנו וצפינו בהם,אבל הבחור המקומי שהוביל אותנו במעבה הגונגל אמר שאסור לצלם,וטוב שכך,כי בזכרון זה נשאר הרבה יותר מרגש מכל תמונה מצולמת שאולי היינו מצלמים. חוץ מזה-ברור לי שהאיסור לצלם נובע גם מרצון לשמור על פרטיות החיות (כמו שציינה יונת,ולא בציניות,אלא ברצינות) וגם זה משקף את תפיסת עולמם של המקומיים,שמאמינים שצילום שלהם לוקח חלק מהנשמה ולכן בשום אופן לא מסכימים להצטלם.משך חצי שנה של טיול בכלל לא היתה לנו מצלמה,ועדיין,החוויות נצרבות עמוק בפנים,לתמיד.
תודה אופק.
בזכותך אני שוקעת עכשיו בזכרונות נוסטלגים על כמה מדהים היה לפגוש את החיות האלו בטבע,בגונגל אמיתי.
האמת שאנחנו היינו במערב אפריקה חצי שנה ולא יצא לנו לראות כאלו,לאן חשבת לסוע? אולי בדרום קמרון יש (אנחנו עברנו רק בצפון)
דווקא במזרח אפריקה-בזאיר,התידדנו מקרוב עם הגורילות,וזה היה פשוט מרתק בצורה בלתי רגילה. שעות ישבנו וצפינו בהם,אבל הבחור המקומי שהוביל אותנו במעבה הגונגל אמר שאסור לצלם,וטוב שכך,כי בזכרון זה נשאר הרבה יותר מרגש מכל תמונה מצולמת שאולי היינו מצלמים. חוץ מזה-ברור לי שהאיסור לצלם נובע גם מרצון לשמור על פרטיות החיות (כמו שציינה יונת,ולא בציניות,אלא ברצינות) וגם זה משקף את תפיסת עולמם של המקומיים,שמאמינים שצילום שלהם לוקח חלק מהנשמה ולכן בשום אופן לא מסכימים להצטלם.משך חצי שנה של טיול בכלל לא היתה לנו מצלמה,ועדיין,החוויות נצרבות עמוק בפנים,לתמיד.
תודה אופק.
בזכותך אני שוקעת עכשיו בזכרונות נוסטלגים על כמה מדהים היה לפגוש את החיות האלו בטבע,בגונגל אמיתי.
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2004, 11:40
- דף אישי: הדף האישי של דליתוש_ב*
הבונובו בתמונות
הם גדולים! חשבתי שהם יותר קטנים... תמונות נהדרות, תודה @}
-
הבונובו בתמונות
כן.. רציתי לבדוק אם אנשים באמת מסתכלים..
אז גם התמונה של האוירון הקופיף המונף באויר חוזרת על עצמה וטוב שכך היא מקסימה מידי להופיע רק פעם אחת
אז גם התמונה של האוירון הקופיף המונף באויר חוזרת על עצמה וטוב שכך היא מקסימה מידי להופיע רק פעם אחת
-
-
הבונובו בתמונות
אופק אפשר עוד בבקשה לנצח את כל הויכוחים העצבניים פה באתר
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
הבונובו בתמונות
וואו איזה דף מקסים!
מאוד מרגשות אותי התמונות עם התינוקות, כמו זו .
מאוד מרגשות אותי התמונות עם התינוקות, כמו זו .
-
- הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20
- דף אישי: הדף האישי של אלה_לי_לה*
הבונובו בתמונות
אז מה הסיפור של הבונובו? למה כל ההתלהבות?
כי הם מאוד מזכירים לנו את האדם, האידיאלי יותר מהקיים, יותר מכל חייה אחרת. אדם יצרי ולא אלים שמנסה להנות מהחיים.
הבונבו ידועים בשם השימפנז הגמדי, מאחר והם קומפקטים בהשוואה לשמפנזים אחרים, רק מטר ועשרה. מתעסקים באכילה ירוקה ובמשחקים רוב יומם, ועדין חזקים הרבה יותר מאנשים.
ומסתבר שמהווים את אחת מהתקוות לחיות מדברות
מה הם אוכלים ואיך נתון למחלוקת, החל ממומחים שמדברים על ציד חיות קטנות ועד מומחים שמדברים על 90 אחוז עלים. תשובה סופית ואמינה עדין לא מצאתי. מה שכן כולם מסכימים על פיקוד נשי בלהקה, על תקשורת לא אלימה, ועל החיבה הרבה שלהם למין. שמצרפת אותם לרשימת החיות שעושות מין להנאה ולא רק לרבייה, יחד עם החדפים, האנשים והדולפינים.
כי הם מאוד מזכירים לנו את האדם, האידיאלי יותר מהקיים, יותר מכל חייה אחרת. אדם יצרי ולא אלים שמנסה להנות מהחיים.
הבונבו ידועים בשם השימפנז הגמדי, מאחר והם קומפקטים בהשוואה לשמפנזים אחרים, רק מטר ועשרה. מתעסקים באכילה ירוקה ובמשחקים רוב יומם, ועדין חזקים הרבה יותר מאנשים.
ומסתבר שמהווים את אחת מהתקוות לחיות מדברות
מה הם אוכלים ואיך נתון למחלוקת, החל ממומחים שמדברים על ציד חיות קטנות ועד מומחים שמדברים על 90 אחוז עלים. תשובה סופית ואמינה עדין לא מצאתי. מה שכן כולם מסכימים על פיקוד נשי בלהקה, על תקשורת לא אלימה, ועל החיבה הרבה שלהם למין. שמצרפת אותם לרשימת החיות שעושות מין להנאה ולא רק לרבייה, יחד עם החדפים, האנשים והדולפינים.
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
הבונובו בתמונות
מה שכן כולם מסכימים על פיקוד נשי בלהקה, על תקשורת לא אלימה, ועל החיבה הרבה שלהם למין.
וזה בעיני שווה הערצה
נשים חזקות, לגברים אהובים, שלא מחפשים מלחמה כי הנשים נותנות את הטון
ומפחית את האלימות
ומשחקי מין
טוב, קופי הבונובו היו אהובים במיוחד על רפי רוזן שיצר את הביואורגונומי ( ביו אנרגיה ) ונתנו לו ולרייך השראה בהקשר של לאן אנחנו יכולים להגיע כבני אדם, מה עוד טמון בפוטנציאל שלנו
אם הם יכולים לחיות בחברה ללא אלימות, למה שלא ננסה גם אנחנו
I SAY YES
!
וזה בעיני שווה הערצה
נשים חזקות, לגברים אהובים, שלא מחפשים מלחמה כי הנשים נותנות את הטון
ומפחית את האלימות
ומשחקי מין
טוב, קופי הבונובו היו אהובים במיוחד על רפי רוזן שיצר את הביואורגונומי ( ביו אנרגיה ) ונתנו לו ולרייך השראה בהקשר של לאן אנחנו יכולים להגיע כבני אדם, מה עוד טמון בפוטנציאל שלנו
אם הם יכולים לחיות בחברה ללא אלימות, למה שלא ננסה גם אנחנו
I SAY YES
!
-
- הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20
- דף אישי: הדף האישי של אלה_לי_לה*
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
- דף אישי: הדף האישי של יולי_קו
הבונובו בתמונות
מקפיצה, ומאחלת (למי שמעוניין/ת) קצת יותר תרגול בונובואי בכיף.