אלונ צ'יק

אלונ_צ'יק*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2003, 22:48
דף אישי: הדף האישי של אלונ_צ'יק*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי אלונ_צ'יק* »

[po]דף בית אישי[/po].

בשמי הקודם [po]אמא חדשה[/po]

שמי אלונה, אשתו של א הנפלא וב- 22.07.05 הפכתי אמא גאה לאילי, ה... |H| שלי.

משמעות השם אילי הוא תפילה:

[b]א[/b] - אלוהים
[b]י[/b] - ישמור
[b]ל[/b] - לי
[b]י[/b] - ילדי

גרה בקריות.. ולא כל כך אוהבת... מתכננים לעבור לצפון.
[hr]
עדכון מה- 01.04.07 עברנו למושב עבדון, לבית ענקי וישן, עם המון אדמה, מסביבנו לולים, עגלים, וחמורים שמסתובים חופשי. ומהחלונות המון המון ים...

[hr]

[u]_[/u]

מסכימה בהחלט ש [po]אתר באופן טבעי שווה תשלום[/po].

[hr]
דפים שקשורים אליי:
[po]האם ילדים חשים אנרגיות[/po]
[po]סיפור הלידה של אמא חדשה[/po]
[hr]
[spoiler=התכתבויות 2005]
[b][po]קרוטונית מהמרק הגדול[/po][/b] (2005-09-12T19:57:25):
(())

מזל טוב וברוכה הבאה @}

בטח יש פה מפגשים באזור חיפה...

[b][po]אלונ צ'יק[/po][/b] (2005-09-12T20:58:46):
תודה, אשמח לשמוע.

[b][po]תמר מתחילה[/po][/b] (2005-09-12T21:10:49):
[po]מפגשים באזור חיפה[/po]
ברוכה הבאה @}

[b][po]אלונ צ'יק[/po][/b] (2005-09-12T21:22:43):
תודה תמר, אבל ממה שראיתי שם זה מפגשים עם ילדים קצת יותר גדולים בני שנה וחצי פלוס... כך שגם העניין בטח שונה
(צריך להפעיל את הילדים וכו'..)

[b][po]קרוטונית מהמרק הגדול[/po][/b] (2005-09-12T21:34:13):
על פי תאריכי הלידה יש שם לפחות תינוקת אחת (בת חצי שנה), ובטח יש עוד.
אולי תשאלי אותן?

[b][po]ב דרך[/po][/b] (2005-09-13T23:24:44):
את מוזמנת ליצור "קשר" [email protected]
אנחנו בחיפה {@

[b][po]אמא בבית[/po][/b] (2005-10-04T22:58:36):
ברוכה הבאה @}
[u]נחזור לתקופת הזוהר של ההריון[/u]
בעיני, היחסים לא חוזרים למה שהיה, אבל זה כל כך נעים וקרוב לדבר על הילד שלך שעות ולהתמוגג ממנו עם מישהו שמרגיש בדיוק כמוך!
שנה טובה, שנת חברות ושייכות.

[b][po]אלונ צ'יק[/po][/b] (2005-10-05T10:41:04):
תודה תודה.
צודקת בקשר להתמוגגות... אבל איפה אנחנו פה? מה לא נתמוגג יותר אחד מהשני?
אני מרגישה שאיפה שהוא שקעתי בעולם פרטי שלי ושל בני, מעין בועה שלנו שמכילה את השפה שלנו, את החוויות הנעימות והלא נעימות... כל החלפת חיתול,כל הנקה, כל שינה מחובקת, כל חיוך וכל בכי קושרים אותי יותר ויותר , מעלימים שרידים של אני כאשה ובונים אותי כאמא...
וזה מפחיד, פתאום לכל האנשים בחיי כל כך השתנתה המשמעות... ואף אחד לא חשוב כמו בני.
וזה לא אומר שאני אפסיק להתמסר כל כולי לו, אני רק אומרת שאחרי שהוא נרדם הייתי רוצה במקום לצנוח למיטה מותשת לשתות עם בעלי כוס יין ולהנות מזה, ולא להרגיש שזה חסר חשיבות בעיני...
הרי גם הוא קצת ילד, והרבה תשומת לב...

[b][po]נאוה פרנס[/po][/b] (2005-10-05T14:58:42):
תודה על המילים החמות.

אני מקווה שגם הבן שלי יחשוב כך פעם...
בינתיים היו לנו כמה שנים קשות :-P

המעבר לכרמיאל לא מלחיץ אותי, אני אוהבת את העיר ומאוד מצפה לחיות בה.
אבל...
אני מחפשת בית כבר חצי שנה ועודי תקועה בגילון.
אני מאוד מקווה שזה יקרה תוך חודש-חודשיים.

[b][po]נאוה פרנס[/po][/b] (2005-10-05T20:28:47):
גם אני מקווה :-D עייפתי מהקשות :-P

מחפשת בית גדול ומרווח להשכרה.
חשוב:
5 חדרים מרווחים - בעיקר מטבח גדול עם הרבה ארונות ושטח שיש וסלון גדול
חדר הורים עם מקלחת גדולה (לאישה גדולה) או אמבטיה
בלי מדרגות בחוץ, מעטות אפשריות בתוך הבית (מפלס/ים של חצי קומה או פחות), חניה קרובה
גינה
שקט

מיזוג - רצוי מאוד (אם אין אני אוסיף כי לא יכולה בלי...)

מחיר: רצוי לא לעבור את ה- 500 $. לבית מוצלח במיוחד יכולה לעלות קצת

[b]טלטל[/b] (2005-10-08T17:48:54):
הי, אני צופה בדברים ואיכשהו הגעתי גם אליך, כל הכבוד על התמסרותך לילדך, אני בהחלט מבינה(בני כבר בן 4 ). אבל אני רוצה להציע לך להשקיע גם בבעלך והרבבבבהההה. מניסיון הבעל נדחק הצידה כשתינוק מגיע, ולא תמיד הוא מוצא את עצמו בתוך המצב החדש. אל תתני לו לחפש את מקומו, כי תמיד ישנה האפשרות שהוא ימצא את מקומו בחוץ...
אני מאחלת לכם המשך נישואים טובים ושנה טובה.
תלמדי מצרות של אחרים ולא על בשרך... כך אני איבדתי את בעלי(או לפחות מכאן זה התחיל להתגלגל...).

[b][po]אלונ צ'יק[/po][/b] (2005-10-08T18:16:12):
היי טלטל... אין לך דף בית אישי, אז אני אענה לך כאן... תודה על העצה, לצערי אני מודעת לכך היטב אבל מאוד קשה לי ליישם את זה... (בגלל הרבה סיבות שחלקן כתובות ב [po]בלוג נישואים של ילדה חד הורית[/po] )...
מקווה שאכן אצליח למצוא שוב את מקומי ומקומו בתוך הבועה המשפחתית...

[b]טלטל[/b] (2005-10-08T18:46:46):
קראתי גם את הדף שהזכרת, ולמעשה כך הגעתי לדף שלך. כאב לי לקרוא את הדברים, אין ספק שעברת חיים לא קלים.
היום את אם ורעיה, וגם אם קשה לך, כדאי לשים את העבר בצד, ולחשוב חיובי. צריך רק לרצות לחייך, ואז מתוך אותו רצון הגוף יביא לך מחשבות טובות ונעימות במקום עבר לא נעים. נסי לראות את הדברים החיוביים, את חצי הכוס המלאה. (הרי תמיד יש גם חצי כוס ריקה - ממנה צריך להתעלם.
לי למשל יש חיים לא קלים ולא נוחים, אני גרושה כמעט 3 שנים, החבר עזב אותי לפני כחודש, מצב כלכלי רע, רכב במצב גרוע, מנהלת מרשעת.. אבל מה אני רואה מול עייני? את בני בן ה 4 , שנולד לא שומע והחל לשמוע רק בגיל 3 , ורק אז החל להיות רגיל.. אבל הוא עכשיו כבר כמו כולם, ואנחנו בריאים וזה מה שאני רואה.. ומחייכת... חייכי, חייכי

[b]טלטל[/b] (2005-10-09T10:02:00):
הי, אני שמחה שאת רואה את חצי הכוס המלאה שלך.... ושאת מחייכת... רק אל תשכחי להשקיע בבעלך, זה חשוב, אם את יודעת שהוא אוהב ומפרגן תשמרי עליו טוב טוב..
ובקשר לבני, הוא לא שמע כלום עד גיל שנתיים בערך עקב כמות עצומה של נוזלים בשתי האזניים. זה הסתדר מעצמו, לאט לאט, בלי התערבות רפואית. היינו במעקבים ובדיקות רבות, חלקן בהרדמה מלאה, אבל חיכינו... מגיל שנתיים זה הלך והתקדם. עד גיל 3 אמר רק אמא ואבא בקושי. היום הוא בן 4 + ומדבר יחסית די טוב. אפשר להבין הכל, רק יש לו היפוך אותיות שכזה, למשל במקום כיפה אדומה זה: פיכה אדומה. או שקדי מרק זה: קשדי מרק. נקניקיות זה: קוקיות. מצחיקולו...

[b][po]נאוה פרנס[/po][/b] (2005-10-09T19:14:40):
היי, תודה!
במערבית יש הרבה בתים שיכולים להתאים אבל...
זה לא מתאים כי האיזור בעייתי מבחינת ילדים, במיוחד האיזור של רחוב הדס.

[b][po]ב דרך[/po][/b] (2005-10-12T14:32:28):
{@ שנה טובה ומתוקה גם לכם!

[b][po]נאוה פרנס[/po][/b] (2005-10-12T15:44:55):
תודה! חמודה, גם לכם! (())
שיקרו הרבה דברים שיביאו לך שמחה ותחושת סיפור והצלחה.

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-10-12T19:01:24):
שלום אמא חדשה,

גם אני אמא חדשה (מזה חודשיים), גם אני [u]גרה בקריות.. ולא כל כך אוהבת...[/u]
אני חדשה כאן באיזור ולא מכירה אף אחד, בא לך ליצור קשר ואולי להכיר?

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-10-12T19:10:17):
אגב, גם אני ילדה חד הורית.

נראה לי שיש לנו לא מעט מן המשותף ושיכול להיות מעניין ;-)

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-10-13T11:16:37):
שלחתי לך מייל

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-10-13T15:54:37):
המייל שהחזרת לי התקבל בג'יבריש

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-10-13T18:15:16):
פארק התאטרון (אני מניחה שהכוונה לגן שליד תאטרון הצפון)- רעיון מעולה, אני מתה על הגן הזה. שבת וראשון אנחנו לא פה. מתישהו בסוכות...? אימייל מי (אולי צריך לקדד אחרת)

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-10-17T19:45:45):
קיבלתי את המייל ואף הצלחתי לקרוא אותו :-) ,
השהייה שלי בת"א התארכה מעבר למצופה... אהיה בבית רק ביום רביעי.
אם יתאים לך אז - אשמח מאוד מאוד.
בינתיים חג שמח!

<אוריה כבר קצר רוח להכיר את אילי>

[b][po]אמא לביאה[/po][/b] (2005-10-18T15:16:57):
הי, בחרתי לעבור לפה....
שוב, לא התכוונתי לבקר אותך.
אני פשוט מאמינה שמטפל טוב הוא זה שנותן / מראה לך את הכלים שיכולים לעזור לך בנקודה שבה את נמצאת,
עוזר לך למצוא את העוצמה הדרושה לך לריפוי [b]בתוכך[/b],
ויודע לשלוח אותך הלאה לדרכך.
במודע או שלא, קל למטפלים להשאיר איתם מטופלים אם לשם פרנסה, אם לשם הרגשת העוצמה.
זה אמנם לא מחוייב מציאות שזהו המצב בינך לבין המטפלת שלך, אולם אם את מטופלת אצלה כבר שנים, מן הראוי (וראי זאת כהמלצה ולא כביקורת) שתתבונני פנימה ותאתרי את הצורך האמיתי שלך בשלו את ממשיכה להגיע אליה.
היא נותנת לך כלים. את מטפלת בעצמך.
אולי הכלים שאת מקבלת אינם בדיוק הסוג הנחוץ לך. אולי כן, אבל הם טיפה יותר מהסוג הנחוץ לה?
ושוב, אני לא שופטת, אבל כן זורקת לך נקודה למחשבה.
ומעבר ללפרוק אנרגיה, את צריכה לחזק את המערך האנרגטי שלך.

כתבת:

[u]רק בשביל שאוכל לפרוק אנרגיות שנאגרות[/u]

[u]תובנות שפשוט סוחפות אותי שוב לרגשות מאוד קשים (כי זה מה שאנשים חווים באותו רגע).[/u]

לדעתי מעבר לפריקת אנרגיה, שטובה באותו רגע, משחררת, את צריכה ללמוד לא לשמש כספוג, ללמוד עיכול אנרגטי נכון שיפנה את המיותר,
פשוט צריכה לאזן את המבנה האנרגטי שלך. את כל מה שמטפל כלשהו מסוגל לעשות עבורך (כמו פריקת אנרגיה) , יש לך היכולת לעשות למען עצמך.
לא רק יכולת, אלא הזכות לעשות זאת, ואפילו מוטלת עלייך האחריות לעשות זאת.

[b][po]אמא לביאה[/po][/b] (2005-10-18T22:13:45):
באתי לספר לך שגם סבא שלי נרצח , וגם אני דיברתי איתו כשנה בחוסר שליטה.
חוסר שליטה כיוון שזה השתלט על חיי אז. אח"כ למדתי שאפשר גם לסגור את הדלת.
אנחנו חיים פה, הם כבר לא. אנחנו מחליטים. מבינה למה אני מתכוונת?
אפשר גם לדחות לאח"כ...
[u]אני מבינה גם (תקני אותי אם אני טועה) שאת מטפלת מסוג כלשהו[/u]
כן ואת מוזמנת לקרוא
[po]הילינג ריפוי באנרגיה[/po]
לילה טוב

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-10-18T22:41:24):
אני בבית סופסוף (היה מפרך). צלצלילי מחר וניפגש |יש|

<גם אני פריקית של הנסיכה הקסומה>

[b][po]אמא לביאה[/po][/b] (2005-10-19T07:35:58):
אני מטפלת בצפון, וכרגע בעיקר מניקה...
מכוונת: נסי למצוא את גבולות הגוף הרגשי שלך, בהתבוננות עצמית מודעת מס' ימים.
וגם בוקר טוב {@

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-10-19T16:14:55):
אכן היה סבבה, ובכיף נעשה זאת שוב. (())

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-20T14:25:07):
לא פשוטים הסרטנים האלה
צריך לעזור להם הרבה
הם סגורים סגורים -וחשוב לעודד אותם לדבר על הרגשות שלהם
שלך נולד בטו - שזה אמצע החודש בדיוק - טו בכל החודשים מייצג שלמות
באיזה חודש עברי נולד אבא שלו? יש לכם המון מיים במשפחה הקטנה - גם לנו - בעלי דגים ובני סרטן - ואני בתולה

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-21T10:21:47):
איזה יופי!
בתולה מאזן את כל המיים
דגים הכי טוב לו בתולה
בתולה הכי טוב לו דגים
הסרטן היגיע כדי לעשות לכם בצפר... (חיוך)

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-21T11:43:40):
אצלי זה הפוך - האנשים היחידים שאני מסתדרת איתם בלי לשפוט אותם זה דגים...
צורת המחשבה שלהם פשוט כל כך שונה והרעיונות שלהם כל כך מפתיעים אותי עד שאני מתבלבלת
הסיבה שקיבלת סרטן היא שעוד לא סיימת את מה שיש לך לסיים עם המזל הזה
גם אצלינו יש אנשים קרובים בני המזל הזה - שהתיקון שלנו איתם עוד לא תוקן
סרטן מתוקן אגב יכול להשפיע על העולם המון טוב.. כך ששווה להשקיע

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-22T15:46:24):
היי קראתי באחד הדפים שקנית טאמי טאב - איך הוא? שווה לבקש שישלחו לי?
תודה

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-23T13:32:36):
תודה על התשובה בקשר לטאמי טאב
הוא הולך לישון אחרי עיסוי? לא אחרי אוכל?
אני תמיד בהיסטריה שאם הוא לא יאכל הוא לא ישן רצוף הרבה - כמובן שבכל אופן הוא כמעט לא ישן רצוף יותר משלוש שעות וגם זה הפך להיות נדיר יותר ויותר
איך זה אצלכם?

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-23T15:18:38):
תודה
קראתי את הספר שלה - אבל היא מפחידה אותי
גם שלי אוהב להיות המון על הידים ובכלל לא ישן במהלך היום - רק בטיול במנשא או לעשרים עד ארבעים דקות אבל גם זה כמעט רק על הידים
הוא אגב משחק בכיסא שלו או באוניברסיטה במהלך היום בעיקר בבקרים או אחרי שהוא שבע במהלך היום
עכשיו התחלתי להניק בשכיבה בלילה וזה בכלל משגע אותו נראה לי - הוא לא מוכן לחזור למיטה שלו בסיום ההנקה

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-24T14:40:30):
[list]
[*] כותבת ביד אחת לכן הקיצור והניסוחים המוזרים
[/list]

מפחידה אותי כי היא נראית לי קשוחה - ושמעתי על תינוק שניסו להפעיל עליו את השיטה שלה והיגיעה לתת תזונה
פעם אחת ניסיתי להרדים את שלי במקום לתת לו להירדם לבד והתוצאה היתה שלא ישנו אחר כך כמה לילות
גם הקטע של לא לדבר אליו כשהוא מתעורר קשה לי - אני אוהבת שכשאבא שלו מחליף לו באמצע הלילה הוא ממלמל לו משפטים מרגיעים - כי לפעמים הוא נבהל ובוכה
אבל מאוד מעניין מה שכתבת לי... קראנו את זה שנינו וניסינו לחשוב האם אנחנו יכולים לעשות את זה אצלינו

בקשר למשחקים - אני יושבת לידו גם כשהוא מתחת לאוניברסיטה ומדברת איתו ומזיזה לו את החלקים - ואז רק לפעמים כשהוא מרוכז אני זזה

בן דוד שלי שהוא גם סרטנון היה תינוק מאוד מאוד רגיש - למשל כדי שישחק בחול היו שמים לו גרביים - כי יחף הוא היה בוכה
וכדי לרחוץ אותו היו מכניסים אותו למיים עטוף בחיתול בד
אולי לנסות כל מיני דברים שונים - לראות מה טופס את העניין שלו ואז להשאר איתו או לידו - עד שהוא כבר לא צריך
(אבל מה אני בכלל יודעת בעצם...)

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-24T19:11:34):
אני הזמנתי מפות ביום שישי לי ולבעלי...

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-24T21:13:49):
אגב
לנו יש אוניברסיטה לא כמו של טייני לאב הרגילה - היתה לו את זאת של טייני לאב וכאן קניתי אחת מעץ עם צורות לא ממש מוגדרות והוא היה ממש מוקסם
אשמח לשלוח לך תמונה שלה אם תרצי

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-10-24T23:22:26):
מה העניינים?
(())

קראתי אותך בכל מיני דפים. את כותבת דברים לעניין! דברים חכמים! כיף לי לקרוא.

<מפרגנת>

[b]מיכל צמות[/b] (2005-10-25T00:49:31):
_אמא חדשה (נטולת הלם) - אני באמת בבית עם ארבעה ילדים וכל כך כל כך מתחברת למשפט הזה ! תודה
מקנאה על השלמות... אני עוד עובדת על זה.._

ממש לא התכוונתי לשלמות - התכוונתי שאני עכשיו עם 4 ילדים בבית ונמצאית באותה דילמה - להיות בבית איתם (על כל המשתמע מכך) או לחזור לקריירה ( הגעגועים... וגם על כל המשתמע מכך...). הייתי רוצה לשלב את השניים באיזו שהיא צורה. ואני על פרשת דרכים. להיות אמא ל- 4 זה הרבה יותר מסובך ממה שזה נראה - ותמיד זה נראה לי פשוט. ולעשות את זה מהבית, בלי קריירה זה עוד מסובך פי מאה... P-:
התחברת לי לפופיק מכיוון שלא התכוונת אליו. D-:

[b][po]ארני ש[/po][/b] (2005-10-25T07:10:58):
קוראת אותך בכל מיני דפים , וקפצתי לדף שלך, לומר רק שאל תדאגי שהוא רוצה להיות הרבה עלייך , ככל שתאפשרי לו הצורך שלו יפחת וככל שתמצאי הסחות דעת בצורת משחקים זה יסיח את דעתו לכמה זמן אבל הצורך הקיומי להיות עלייך יגבר ותצטרכי לפצות אותו על הזמן שלא היה עלייך .
דוקא בגלל כל העניין עם המזלות והכל , יש פה משהו שצריך לקבל , אל תדאגי הוא לא יהיה תלותי .
הבת שלי הייתה המון על הידיים ונגנבתי מזה , גם כי לי אין צורך במגע וזה העיק עלי פיסית וגם כי השוותי אותה כל הזמן לילדים אחרים שמעסיקים את עצמם , בין גיל שנה לגיל שנתיים שהיא כבר ידעה ללכת אבל רצתה על הידיים ממש נלחמתי בה וזה היה בעוכרי ,רק אחר כך הבנתי שהיא ממש מסכנה וממש צריכה את המגע התכוף שלי בשביל ביטחון , הפסקתי עם האילוף וקניתי מנשא צד כדי שלא יהיה לי כבד , והייתי לוקחת אותה עלי מתי שביקשה ואפילו יוזמת לפעמים .
(אם תרצי אתן לך את הטלפון להזמנות מנשאים כאלה)
אין צורך לומר שעכשיו בגיל ארבע היא עצמאית ומלאת ביטחון , עדיין צריכה מגע ומקבלת , ואם להשוות אותה לילדים אחרים בגן תמיד ההשואות לטובתה (בעיניין הביטחון העצמי , והעצמאות, לא תתותית כי תלות באה מחוסר ביטחון .) זה משהו שילווה אותה כל החיים , אני מתייסרת על השנה הזו שהיום נראה לי שפשוט התאכזרתי אליה .
אם מישהו היה מנסח לי את זה שיש לה רגישות טקטילית והרצפטורים שלה על העור זוקקים לחום ומגע תכופים הייתי עושה דברים אחרת .

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-25T20:47:59):
היי

ראיתי שהיא ענתה לי - חשבתי כבר להתעלם כי לא ממש הבנתי את הממשק - וגם מה הסיכוי...
אבל אם גם את ראית את זה אז אולי...
אבל באמת מה הסיכוי???
צילמתי לך את האוניברסיטה ואשלח
חיבוק

[b][po]ארני ש[/po][/b] (2005-10-25T20:58:02):
הבן דוד בן ה- 12 מן הסתם היה זקוק למגע ונדחה שוב ושוב כי הוריו פחדו שיהיה תלותי לכן עד היום הוא מחפש את מה שחסר לו .(אני רואה ילדים כאלה , כדאי לראות את הקשר להם להורים כדי לקבל תמונה יותר מקיפה .
אל תדאגי לגבי התמרכזות , את אמא נהדרת , בחיי , את קשובה ותמשיכי להיות קשובה לאילי ולא לקולות התרבות שמספרים לנו מה יהיה אם ...הוא מתקשר איתך הוא מסמן מה שהוא צריך תמשיכי להקשיב לו .

[b][po]מיכל צמות[/po][/b] (2005-10-25T21:21:09):
כתבתי למעלה בשם אחר בטעות, אז ערכתי את השם מחדש, אבל אני לא כל כך יודעת לעשות את זה, אז יצא בשחור... בכל מקרה זו אני. עדיין בלי שלמות, אבל אחרי יומיים ארוכים וכיפיים עם כל החבורה (בבית, כמעט בלי לצאת) ונורא מאושרת מכל הילדים הללו. (כל אחד והכיף וההנאה שהוא מוסיף לביחד שלנו).

[b][po]מיכל צמות[/po][/b] (2005-10-26T00:39:24):
דוקא כיף לי שענית D-:

ההתלבטות הזו בהחלט לא פשוטה. שתי הקיצוניות באמת לא מוצלחים. (מוצלחים או מוצלחות?). צריך למצוא איזשהו איזון. עד הלידה האחרונה עבדתי כשכירה ב 3/4 משרה ועוד בסדנאות מדי פעם. מה שהגדרתי לי כחשוב זה שאני אהיה זו שלוקחת את הילדים בבוקר לגן / בי"ס / משפחתון ואני זו שאוספת אותם מהצהרון / משפחתון. הם היו יום שלם בלי אמא, אבל הייתה להם אמא שמחה ומאושרת - עם קריירה מתפתחת. בשנה האחרונה שלפני הלידה עליתי למשרה מלאה (זה בעצם היה תוספת של 1/4 במקום אחר, כך שבפועל זה יצא יותר ממשרה...). וממש הגזמתי. היה מן תירוץ כזה של חוסר ברירה, כי לא שילמו משכורות במועצה שעבדתי, אז היה צריך עוד הכנסה. וגם טיפלתי מהבית, ועבדתי בפסטיבלים ו... מכל הבא ליד. וזה היה באמת יותר מדי. איבדתי את עצמי. כל הזמן הזה הקפדתי אבל שאני אקח ואחזיר את הילדים. לפעמים הם היו נשארים עם ביביסיטר (קבועה !!!) ובדרך כלל כשהייתי צריכה לעבוד ערב/אחה"צ אבא שלהם השתדל לבוא.
היום אני יודעת שאני לא רוצה לחזור לשם.
יחד עם זה אני יודעת שאני לא יכולה לאורך זמן להיות בבית בלי מעש. מצד אחד אני מטפסת על הקירות, מצד שני לפעמים אני מרגישה שאני חייבת קצת לנשום מכל הילדים האלו. (המקסימים והמתוקים - ישר אני מרגישה צורך להתנצל על המשפט הזה. במיוחד כאן).

עכשיו, למרות שאני בבית, הילדים בבוקר בגן ובבית הספר והתינוקת התחילה משפחתון, שבחודש הבא יהפוך לסידור קבוע.(ממש לא באופני מצידי) בצהרים אני אוספת את כולם הבייתה - ואז יש התחברות כזו שאף פעם לא הייתה לי איתם, עם השיעורי בית ועם כל מה שעבר עליהם. יש לנו הרבה יותר זמן ביחד וזה גם מתיש, אבל בעיקר מאפשר לנו להכיר ולהתחבר. (תמיד היינו מחוברים, עכשיו זה גם ברמות אחרות).
מצד אחד כאילו יש לי יותר זמן, מצד שני יש יותר ילדים, אז זה צריך להתחלק על יותר - והתינוקת דורשת הרבה תשומת לב ולא תמיד זה פשוט כל ההתמודדות הזו. אז יש לזה את כל הכיוונים.

זה שגם התינוקת הולכת למשפחתון מפנה לי קצת זמן לבנות עסק קטן שאני מתכוונת להפעיל מהבית (של סדנאות - זה משהו שאני עוסקת בו כבר כמה שנים, ואולי גם של טיפולים בקינסיולוגיה, למרות שבתחום הזה אני עוד חדשה, אבל צריך להתחיל איפשהו...). התחלנו לפני החג סדנא של מפגשי אבות, ואני מקווה שנמשיך איתה בקרוב. וגם אני מתכוונת לנצל את הזמן הזה ללמוד קצת.

אמרת שאת מתלבטת בין קריירה לגידול מהבית של הילד. אני מאמינה שחייבים משהו בשביל עצמך גם כשמגדלים את הילדים מהבית. זה אפשרי לגמרי. אחותי הקטנה מגדלת את הבנות מהבית ויש להם עסק עצמאי, במקביל היא דולה ומלווה בלידות. אז יש להם באמת תמיכה מהמשפחה המורחבת, אבל כשלא פנויים אז היא לוקחת בייבי סיטר ועושה את עבודתה. אני חושבת שהחינוך הביתי לא צריך לבוא בניגוד לבייבי סיטר על תקן שבועי או משהו דומה שמפנה את האם לעבודה / תחביב / שעות בריאות נפש - שבאמת לא תהיה תחושה של מרמור אחר כך - לא מהויתור על הקריירה ולא מהויתור על ההורות. (איזון כל כך עדין).
הייתי מציעה לך, מה שאני מנסה להציע לעצמי גם, זה לחשוב מה את רוצה לעשות באמת. ואם זה קריירה אז באיזה כיוון ולאן את רוצה ללכת. ומה את רוצה בגידול של הילד ועל מה את מוכנה להתפשר בשני התחומים. אחרי שהדברים ברורים לנו הרבה יותר קל להגיע אליהם. (אני כרגע רק מתקשה שהם יהיו ברורים P-:).

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-26T11:49:22):
היי
תודה על מה שכתבת
אני אנסה לכתוב לה
אולי אלך היום ליוגה - המטפלת תיקח אותו במנשא
מה שלומך?

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-26T17:25:10):
אל תדאגי לא אשכח - פשוט בעלי נסע ליומים ואני מאותגרת טכנולוגית קצת - אז לא יודעת להוריד את התמונות לבד מהמצלמה....
מתה מפחד מהיוגה!

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-26T17:25:58):
כמה עולה החוגשחיה?

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-26T21:14:23):
חוצפה! אמא בהלם - בהלם
פה עולה 70 יורו לתשעה שיעורים...
הייתי ביוגה - ארחיב בהמשך
נמר הציצי מחייך אלי בפה מלא...

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-28T12:29:13):
תודה
חיבוק

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-10-29T15:35:11):
הוא יכול להיות הרבה זמן על ממתין, זה בסדר... הוא עקשן (אי מיול = פרד אלקטרוני...)

אבל אם לא הולך לך לא נורא, אני אצרוב לך על דיסק

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-10-29T23:05:51):
שלחתי לך תמונה במייל
שבוע טוב

[b][po]מיכל צמות[/po][/b] (2005-10-30T20:42:52):
[u]ומקווה שאוכל ללמוד שנה הבאה ברידמן... (חלום).[/u] תלוי רק בך להפוך את זה למציאות.
התינוקת שלי בת כמעט תשעה חודשים (בתשיעי לנובמבר תהיה בת תשעה חודשים). לפניה יש ילדה בת 3, ילדה בת 6 וילד בן 8.
ועכשיו היא מצוננת (התינוקת) וכל היום נוזלת ואומללה וצריכה על הידיים ומקשה עלי להתייחס לאחים הגדולים. P-: ואני עייפה... (עכשיו היא נרדמה לרגע, ואמנם זמן ההשכבה, אבל לפתע נהיה שקט - זמני, זמני ... - אז אני מנצלת את הרגעים...).

[b][po]פלוני אלמוני[/po][/b] (2005-11-01T17:13:05):
תודה (-: זה מעודד
Pלונית

[b][po]ארני ש[/po][/b] (2005-11-01T18:20:49):
:-)

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-11-03T21:03:35):
אהלן,
היינו היום בטיפת חלב ותכננתי להתקשר אלייך בבוקר ואולי לקבוע לאח"כ בפארק, אבל לפני שיצאנו לא הספקתי (יצאנו בלחץ כמובן) וגם לא לקחתי איתי את מספר הטלפון שלך...
מה העניינים? אני חוזרת לעבוד. אבל בינתיים לא בלחץ. אולי ניפגש שבוע הבא מתישהו?

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-11-06T21:04:28):
היי
תנסי לחפש תחת צעצועים אנטרופוסופים - (שלי לא אנטרופוסופי)
אני יודעת שיש אתר שמוכר צעצועים כאלה דרך האינטרנט
אני גם אשמח לשלוח לך מכאן כמובן...

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-11-10T17:25:14):
הי,
האימייל שהחזרת לי הגיע בג'יבריש :-|
שכחתי שאנחנו צריכות להתכתב באנגלית...
אז נסי באנגלית (אפשר גם להרים טלפון :-) )

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-11-13T16:04:40):
[u]מזל טוב לאוריה![/u]

אוריה מוסר: תודה!

[u]אבל קראתי שהם אמורים להתהפך קודם מהבטן... מוזר.[/u]
[u]תגידי את לא חושבת שזה מוזר שהם מתהפכים קודם מהגב?[/u]
כן גם אני קראתי את זה, אבל ת'אמת, זה נראה לי הרבה יותר קשה. גם כשאני רוצה להפוך אותו מהבטן לגב התנועה יוצאת לי יותר מסורבלת. מה אמורים לעשות עם היד?!

[u]אילי כבר חודש מסתובב ככה כמו סביבון[/u]
:-D גם אוריה עושה את זה בשבוע וחצי האחרונים. אני קוראת לו "מחוג קטן שלי"

[u]ועבר לישון על הבטן בלילה מה שמפחיד אותי מאוד וגורם לי כמעט לא לישון ולהיות עסוקה בלהפוך אותו כל הזמן.[/u]
אבל הוא ישן צמוד אליך, לא? לא יודעת, אולי אני דפוקה, אבל אני ממש לא מתייחסת לעניין הזה (לפעמים אפילו שמה אותו לישון על הבטן. אם כי, מודה, לא כשאני ישנה ממש)

[u]בכל מקרה, זה כיף, כל צעד התפתחותי קטן שלהם כל כך מרגש אותנו...[/u]
נכון!

<אייקון של אושר שמימי>

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-11-13T18:16:15):
חוש הומור מפותח :-D

[b][po]מיכל צמות[/po][/b] (2005-11-13T20:51:30):
לגבי השינה על הבטן - האם זה מדאיג בגלל האמירה של טיפת חלב על מוות בעריסה?
אז רק לידע כללי - אף אחד מהתינוקות שמתו מוות בעריסה (נכון למחקר של לפני 6 שנים) לא ינק מלא. איך שהוא יניקה מלאה מגינה כנראה. (זו פרשנות שלי). אצלי בכל מקרה כל הילדים ישנו על הבטן. זה גם עוזר להם אחר כך בהתפתחות של שרירי הכתפיים ובזחילה.
הילה (בת 9 חודשים) ישנה על הבטן או בלול או ביננו או (הכי כייף) עלי - בטן לבטן...
אל תלחצי מזה (למרות שמאד מבינה את הבדיקות. אני בלילות בודקת את כל הילדים - משום מה זה לא עובר לי... שריטה של אמהות (-; ).

[b][po]מיכל צמות[/po][/b] (2005-11-13T22:18:51):
[u]היום בבוקר הסתובב במכה והכניס לי סטירה[/u] ג ד ו ל D-:

[u]אבל מצד שני אני כבר ה-ר-ו-ג-ה...[/u] טוב. צר לי לאכזב, אבל "ממרום" ארבעת ילדי - זה לא עובר העייפות הזו, רק לומדים לחיות איתה... /-: ((-))

[u]אבל הבעיה היא שהוא מסתובב רק אליי, ומתהפך תמיד לצד שלי ומתחפר כמו איזה כלבלב,[/u]
האמת - נשמע כמו עונג שבת (בתרגום חופשי - תענוג גדול במיוחד). אני מתענגת על כל התחפרות כזו של הילה. אולי בגלל הגדולים, שיודעת כמה מהר חולפות ההתחפרויות האלו. (הן מקבלות צורות אחרות, אבל אלו של הינוקא לא חוזרות....). תתענגי. עם העייפות ברקע, כן, אבל תתענגי לך.

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-11-13T22:43:56):
_אש, מים, אדמה ואויר...

לפעמים אחד שולט, לפעמים הכל מעורבב לתוך סלט אחד גדול, אני._

אהבתי.

[b][po]נאוה פרנס[/po][/b] (2005-11-14T03:02:44):
כן ולא....

היה בית ונראה טוב אבל בעלי הבית עיכבו את הסגירה ואז רצו שאעבור תוך 3 שבועות.

זה לא זמן סביר למציאת שוכר חלופי - ביקשתי שייקחו בחשבון שאזדקק לפחות לחודש וחצי או שניים.

כאמרו, הם לא...

ואז הם התחילו להשמיע מניפולציות שהזכירו לי את בעלת הבית שלי.

מי שלא הוגן פעם אחת, לא יהיה הוגן גם בהמשך.

החלטתי לשחרר.

אני עדיין מחפשת מישהו שיחליף אותי בחוזה הנוכחי שלי.

בכל מקרה, תודה!!

[b][po]לי אורה[/po][/b] (2005-11-14T15:10:39):
ת{@ו|עץ|ד|*|ה {@ {@ {@ ר|H|ב|תמר|ה

[b][po]ארני ש[/po][/b] (2005-11-15T22:43:12):
באים לטיול ?
אשמח להפגש .

[b][po]מיכלול ה[/po][/b] (2005-11-15T23:19:47):
_ואני רוצה להגיש שיש פה כמה נשים מדהימות שברגעים קשים במקום לתת לי סטירה מעירה ומצלצלת נתנו חיבוק וקבלה, ושינו לי השקפות, דעות, התנהלות כללית באימהות לחלוטין מבלי לבקר, ולקבוע עובדות חד משמעיות.

ואני חבה להם את זה לכל החיים.

_

יפה כתבת, אני גם מרגישה שהדף [po]אמא חדשה בהלם[/po] הוא אחד מדפי התמיכה הטובים שיש באתר, אני משוכנעת שהוא עוזר המון לכול מי שכותבת בו וגם להרבה שקוראות ולא כותבות.

[b][po]ארני ש[/po][/b] (2005-11-17T19:33:54):
תכנסי לדף [po]מפגש מדברי דצמבר 2005[/po]
יש שני מפגשים ארציים : הטיול הזה בחורף ובקיץ בפארק הירדן .

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-11-18T10:15:02):
[u]את באה לטיול במדבר?[/u]

הלואי שהיה לי פנאי וכסף לדלק... אבל אז לא הייתי נוסעת דווקא למפגש באופן אלא ל-ארגון ריינבו שיש בימים אלה...
כבר שנים לא נסענו לשום טיול לטבע. :-(
אתם נוסעים?

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-11-18T10:16:04):
[u]אלא ל-ארגון ריינבו שיש בימים אלה...[/u]
אופס שכחתי להכניס קו תחתי: [po]שבט הריינבו[/po]

[b][po]מיכלול ה[/po][/b] (2005-11-18T13:40:08):
הי אמא חדשה, אני מתכוונת לבוא לטיול, הסיכוי שירד גשם קטן כי זה במדבר, וישנים בתוך אוהל משותף לכם אני גם לא חוששת כל כך מהקור. אנחנו כבר ישנו עם הבת שלנו בחוץ במפגש בפארק הירדן והיה בסדר, היא ישנה נהדר, אנחנו קצת פחות כי לקח לנו זמן להתרגל לישון בחוץ ועוד עם כל כך הרבה אנשים מסביב.
לגבי תובענות של תינוק הגישה שלי קצת שונה, אני מעדיפה לא להגיע למצב שהתינוקת דורשת ממני משהו, ראיתי שכשהיא צמודה אלי במנשא היא לא מגיעה למצב שהיא צריכה לבכות כדי לבקש משהו כי נראה לי השצורך הבסיסי שלה הוא מגע ותנועה ואת זה היא מקבלת על המנשא. אבל שוב זה תלוי מאוד באופי התינוק כי האופי של התינוק גם מכתיב את הצרכים שלו.

[b][po]ארני ש[/po][/b] (2005-11-18T15:28:42):
האוהלים מוחממים כך שקר בלילה לא יהיה , בכל אופן להביא שמיכות , כלי מיטה ובגדים חמים ליתר ביטחון , מנשא טוב למשך היום ... ולבוא .

[b][po]מיכל צמות[/po][/b] (2005-11-20T09:15:02):
_נראה לי שאמא לארבעה ילדים חייבת שיהיה בה גם
אש, מים, אדמה ואויר_
גם אמא לילד אחד צריכה את כולם. יש אותם בכולנו. השאלה היא המינונים שאנחנו משתמשים בהם. בחיים שלי בכלל אני אש - שזה פלפל שדוחף קדימה. אני ניזונה מהמים (השקט, השלווה, הזרימה - שזה בעלי), חייבת אוויר (הפסקות נשימה, שאין ספק שהילדים מספקים) ומאד מחוברת לאדמה. (לכאן ולעכשיו. 4 ילדים כבר אמרתי? )

ופתאם חשבתי לחלק את הילדים:
אש - גל. ללא ספק. סבתא קוראת לה שמחנוביץ. כל הזמן שרה רוקדת, משתוללת. מטפסת לכל מקום, קופצת
מכל מקום.
אויר - מאי. מעופפת כמו הרוח. עפה לה למחוזות שלא מוכרים לאיש מלבדה. נושמת. עמוק. נמצאית בעולמה ונהנית מכל רגע. (קוריוז: הייתה לנו שיחה עם המורה כי מאי לא מקשיבה בכיתה, כשאומרים לה להכניס את המחברות. המורה שאלה את מאי, איך אפשר לעשות שתכניס את הדברים בפעם הראשונה שמעירים לה. מאי אמרה שזה בלתי אפשרי - היא יכולה רק בפעם השנייה... ).
מים - דנדן. זורם עם העולם. זורם עם החיים. רגוע. שקט. שלו. כשכועס ומתעצבן - נרגע בקלות. כל הזמן יודע שהכל יהיה בסדר. מתחבר עם אחרים ברמות מדהימות. גם עם מבוגרים. יחד עם כל זה יש לו געש פנימי שמניע אותו. יודע מה הוא רוצה.
הילה - נשאר לה אדמה. מצד שני, היא יכולה לבחור כל אחד מהאחרים. כרגע היא מאד מחוברת אלי ואל היקום. וגם אל עצמה. (הכי חשוב אל עצמה. לפעמים אני חושבת, איך אפשר לעזור להם להמשיך להיות מחוברים לעצמם גם כשהם גדלים. עם כל הדברים שמשפיעים מסביב).

[b][po]מיכל צמות[/po][/b] (2005-11-20T09:19:30):
[u]אני באמת לומדת לחיות עם העייפות, מפתיעה את עצמי איך בחורה שהיום שלה היה מתחיל מינימום ב 10 ,היום קמה ב- 5 ועוד מחייכת....[/u]
החיים לוקחים אותנו למקומות אחרים.
מפתיע, אבל כתבתי לך קודם שהילדים מאפשרים לי לנשום. ככה בלי לחשוב. זה כל כך נכון. הם חלק מהאויר שלנו. אי אפשר לא לחייך כשהם שם. (לפעמים יכולים להוציא מהדעת - אבל זה מסיפור אחר. משתלב בזה. כי אם לא היו גורמים לנו את החיוך הפנימי הזה, לא היינו מתגברות על ההוצאה מהדעת. ילד של מישהו אחר שהיה נוהג כמותם היה מתקבל כגס, לא מחונך, חסר... אבל הם שלנו והחיוך שמוביל אותנו מבפנים - נותן להם את כל המקום שבעולם).

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-11-21T17:55:22):
[u]אבל השיער שלך יותר בהיר לא? ואוריה הרבה יותר יפה [/u]

תודה מותק... אגב, השיער שלי לא כ"כ יותר בהיר, נראה לי (אולי נשרף מהשמש?)

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-11-22T23:00:18):
מזל טוב!
לפעמים נראה לי שהחיים שלי זה החיים שלך רק בדיליי של עשרה ימים...

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-11-23T19:06:13):
שישים ושמונה סנטימטרים - זה ממש גבוהונצ'יק חמוד...
שלי שישים ושלוש וחשבתי שזה הרבה....

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2005-11-24T15:37:13):
שילחנו אותה - השתלחה מפה כמו גדולה!
היא פשוט היתה צעירה מידי...
הולך לרדת פה שלג!
החדשה בסדר בינתיים אבל לארנבון קשה להתרגל אליה אני חושבת כי הוא מקטר כשהוא אצלה - נראה ניתן לזה עוד קצת זמן
על הקודמת בעלי אמר שהיה מפטר אותה אחרי יומיים אם זה היה בארץ - ככה שזה נראה לי נורמלי שהחלפת שתי מטפלות - מה היא אמורה לעשות אצלך?
אמא שלי גרה בכפר תבור..
אשמח לתמונה של התכשיט שלך...
נשיקות
הלמית

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2005-12-03T00:26:07):
היי לך, ראיתי את ההתכתבות שלך עם [po]אמא בהלם[/po], בקשר
לבני מזל סרטן.
אין לך מושג כמה את צודקת.
הגדול שלי (עוד מעט 9 ) בן מזל סרטן.
ילד מאוד מאוד סגור וקשה (בדיוק כמו שאת כתבת).
כתבת שם גם שתנסי לגרום לו להיות יותר אמפטי לסביבתו,
(אני מניחה שדיברת על הקטנצ'יק שלך).
עד עכשיו אני לא הצלחתי לגרום לו להיות יותר אמפטי לסביבה.
מעניין אותו הוא ורק הוא.
גם כתבתי פה באתר (לא זוכרת באיזה דף) על "הבעיה" הזו איתו
ופשוט אמרו לי להניח לו לנפשו, זה עזר מעט מאוד.
אם יש לך אי אלו רעיונות בשבילי (הבנתי שיש לך נסיון עם בני מזל סרטן
בוגרים יותר) אשמח מאוד לשמוע.

ואם לא מתאים לך להמשיך בשיחה הזו פשוט תודיעי לי.
שבת שלום.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2005-12-03T22:13:37):
שמחה שמתאים לך.
אחכה למחר
אני בת מזל קשת (אומרים שהוא המזל הכי טוב בגלגל :-) )
בעלי בן מזל טלה. |אוף|.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2005-12-04T22:24:21):
כל מה שכתבת, בול אבל בול הילד שלי.
יכול להיות הכי קריר מרוחק ומסוגר ופתאום בא אליי מחבק
ומנשק (נדיר, אבל קיים).

הוא באמת ילד מאוד מאוד רגיש, (היחיד שבכה כשהכלבה מתה).
כל כך קשה איתו, באמת אי אפשר לדובב אותו.
שאלה פשוטה כמו: "קרה משהו מעניין בבית הספר היום?".
יכולה פשוט להקפיץ לו את כל הפיוזים ולגרום לו להגיב
בצורה חסרת פרופורציות.
אני לא שואלת שאלות סתמיות, כמו: "איך היה בבית הספר?"
(קורס אדלר) ובכל זאת אני לא מקבלת תשובה.
זה יכול לבוא רק אבל רק ממנו.
לעומת זאת, האמצעית שלי בת מזל דלי טיפוסית.
לא סותמת את הפה לרגע ממתי שהיא מגיעה מבית הספר
ועד שהיא נרדמת היא רק מספרת סיפורים.

יש עוד עניין איתו, כאשר באים אלינו חברים שהילד שלהם
בכיתה עם הבן שלי, הם שואלים אותו על הילד שלהם, איך הוא מתנהג? מה הוא עושה? וכו'.
הבן שלי ישר נכנס הבייתה ומתעלם מהם, לא מוכן למסור
מידע בשום פנים ואופן.
[u]מהסיבה שהסרטנים מתבגרים מהר מאוד (הם נולדים כבר כמו סבים קטנים ורטנוניים),[/u]
ממש מדהים המשפט הזה שלך, תמיד טענתי שהבן שלי ממש
מגיל קטן משדר איזה מסר של "תתנהגו אליי בכבוד".
ורק השבוע כששאלתי את המורה שלו, מה קורה איתו מבחינה
חברתית? האם מציקים לו? מרביצים לו? וכו'
אז היא ענתה לי: "יש לך ילד מיוחד מאוד, הוא היחיד בכיתה
שכולם מתנהגים אליו בכבוד, תמיד פונים אליו יפה, מדברים
אליו יפה ולא מעיזים לקלל אותו.

מין ילד/מבוגר שכזה.
כל יום איתו הוא אתגר.
אשמח לשמוע מה עוד יש לך לומר.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2005-12-05T21:53:36):
כתבתי לך בחזרה בדף הבית שלי.
התבלבלתי ואני לא יודעת איך להעביר אלייך.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2005-12-07T20:14:00):
אחלה, שיהיה גם לך לילה נעים.

[b][po]ב דרך[/po][/b] (2005-12-10T23:47:37):
הי. תודה על מה שכתבת לי {@

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2005-12-12T23:06:30):
אם את יכולה, תשלחי לי מייל (בראש הדף שלי)
עם המייל שלך.

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-12-14T23:01:56):
אהלן, מה שלומך?
חשבתי עלייך היום בזמן שטיילנו לנו בשמש. בואי נטייל ביחד מתישהו... את עובדת כל יום? אחרי 4 כבר לא כ"כ כיף לצאת

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-12-15T16:18:44):
מחר אני לא פה, אבל בכל מקרה שישבת זה בתקופה האחרונה הזמן היחיד שבעלי איתנו - אז אין מצב.
יום אחר אחרי שתים - הולך. תרימי לי טלפון איזה צהריים שאת בבית (יש לך ת'טלפון, נכון?)

[b][po]קרוטונית מהמרק הגדול[/po][/b] (2005-12-16T20:37:03):
אומרים שאפשר להקל אם מניחים בחדר בצל חתוך (בצלחת, ליד הכרית) או מטפטפים לידו כמה טיפות של שמן אקליפטוס לימוני. וגם - להרים טיפה את צד המזרון שלהם בחלק של הראש, כך שיישנו כאילו בזווית קלה.
גם אני לא הצלחתי עם משאבת נזלת ופשוט שאבתי לו במו פי :-P (לא כזה נורא...). פעם-פעמיים מכל נחיר. הוא לא אהב את זה בכלל, אבל לפחות הצליח לישון קצת אח"כ בלי להתעורר מהאף הסתום כל הזמן.

[b][po]קרוטונית מהמרק הגדול[/po][/b] (2005-12-17T20:55:19):
לא חושבת שכדאי לשים לו כרית - אולי פשוט לשים אותה מתחת למזרון המשפחתי, בצד הראש שלו.
לילה טוב. (הייתי מאריכה אבל לא מרגישה טוב היום - כנראה הצטננות חריפה). :-(

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2005-12-17T21:30:25):
היי יקירתי,אני פה וחוזרת לאט לאט.
מחר אקרא שוב את ההתכתבות בינינו ואעדכן אותך.

[b][po]אלונ צ'יק[/po][/b] (2005-12-22T21:24:35):
חוגגים היום 5 חודשים של חיים חדשים!

@} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @}

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2005-12-22T22:52:17):
מזל טוב לכם |בלונים| |בלונים|
שתדעו המון המון שנים של אושר בריאות
וצחוקים.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2005-12-22T22:52:52):
שלחתי לך מייל.

[b][po]עירית לוי[/po][/b] (2005-12-23T09:52:08):
[u]יש לך מנשא ארגו או סל גוזל? הפיצי בן 5 חודשים היום, שוקל 8 קילו, וכבד לי בתינוכיס...[/u]

[sup]<את לא מתקרצצת. תרגישי נוח לשאול כמה שאת רוצה>[/sup] :-)

יש לי סלגוזל שנקנה לפני כשנה וחצי.
אבל אם הייתי צריכה לקנות היום מנשא הייתי קונה את אחד ממנשאי הילקוט (הם עוד לא היו קיימים אז), בעיקר בגלל היתרון של שתי רצועות כתף במקום אחת.
וזה למרות שהסלגוזל נפלא ושימש אותנו נאמנה יומיום.

אם את ממש מתלבטת את יכולה לבקש משרון פלד (שהיא גם יצרנית סלגוזל וגם יבואנית ארגו) לנסות אותם ורק אז להחליט מה לקנות.
היא מאפשרת את השירות הזה של התנסות קצרה לפני התשלום.

[b][po]ארני ש[/po][/b] (2005-12-23T11:01:59):
הי .
עוכבת אחרייך באתר ,
כי גם לי יש בלב פינה מאוד חמה בשבילך .
רואה איך את למדת לישחות לבד וגאה בך .
עוד ניפגש ...
חורף נעים ומכורבל .

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2005-12-24T16:23:18):
מתוקה, תודה על ההצעה! (())
מתכוונת לקחת אותו איתנו, בשעות שהוא ישו עמוק...

[b][po]מיכל צמות[/po][/b] (2005-12-24T17:51:36):
_גמני נכנסתי לכתוב לך כל הכבוד,
על הסבלנות והכתיבה היפייפיה.
שתהיה לכם שבת חמה ונעימה_ תודה D-:
בוכים שם מלמעלה השבת, אבל בבית חם ונעים ומלא ילדים (איזו רגיעה !). מקווה שגם עלייך השבת עוברת בכייף.

[b][po]מיכל צמות[/po][/b] (2005-12-24T17:52:41):
האייקון היה אמור להיות זה - [-:. כל פעם שאני חושבת שאני זוכרת בעל פה, אני מתבדה... D-:

[b][po]שושו ושחר[/po][/b] (2005-12-25T09:57:53):
היי רצינו לשאול האם את מבינה שההערה שכתבת לגבי "אין עשן בלי אש" לא נכונה?

[b][po]לוטם מרווני[/po][/b] (2005-12-25T17:15:44):
חג שמח ומזל טוב לחמישה חודשים של אושר! (כמה ימים באיחור)

[b][po]רון ג[/po][/b] (2005-12-25T21:40:09):
מה התכוונת ב [u]גם בלי ילד של חורף שנת 73...[/u]
אולי , גם בעלי ???

[b][po]מיכל צמות[/po][/b] (2005-12-26T12:20:53):
[u]את כזאת מדהימה, אני מוכנה שפקידת סעד כמוך תדפוק לי כל יום בדלת...[/u] [-:
האמת, אפשר ליצור מצב במציאות בלי צורך במקצועות שלנו, סתם ככה לפגישה נחמדה עם הילדים...

[b][po]מיכל צמות[/po][/b] (2005-12-26T18:31:15):
_גם בי כוננה התחושה הכבדה שאלו סתם מתבגרים שמתבדחים על חשבונינו, הלוואי ואני טועה..
או בעצם הלוואי ואני צודקת. הלוואי, כן. למרות שלצערי ניכר כאילו הוא (לדעתי זה רק הוא) מדבר ממקום אמיתי.
בכיף בכיף... הבנתי שאת גרה בפרדס חנה, לא?
אנחנו דווקא די הרבה מטיילים ברמת הנדיב.
צריך לקבוע איזו פגישת פיסגה גם יעלי'לה?._
@} ועידות הולכות בכייף! (עם [po]יעלי לה[/po] גם דיברנו על הקרנה של הנסיכה הקסומה, שבהחלט באה בחשבון)
ואם יצא בנפרד - גם עלא כיפק_ @}
הכל כמו ציטוט, כי כמו שקורה לי הרבה עניתי לך בדף שלי... החלק המקורי הוא מה שבין הפרחים.
וכנראה שזה קרה, כי שכחתי לאחל חג שמח ! @} (אייקון של סופגניה).

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2005-12-27T20:17:29):
מדהים ומפחיד מה שכתבת לי.
בשורה התחתונה תיארת אותו במדויק.
עכשיו כבר באמת נכנסתי להיסטריה,
כל מה שניסיתי לעשות לא עבד עליו
עכשיו אני יודעת למה.
העניין בטיפול הוא שאני צריכה למצוא מטפל/ת
מאוד רגישים, אני לא מוכנה שידביקו עליו כל מיני
תוויות.
אין לי שמץ של מושג במטפלים או בסוגי טיפולים.
לא יודעת למי לפנות, ואיפה להתחיל.

מפחדת שבאמת יילך לי לאיבוד.
תודה ענקית מכל ליבי (והוא מאוד רחב).
אעדכן אותך בהמשך דרכי.
ואם יש לך רעיונות אשמח לשמוע.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2005-12-27T20:18:16):
אה שכחתי, תארת אותו במדויק חוץ מהקטע
"הוא הומני" כי הוא בכלל לא.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2005-12-28T19:54:53):
כתבתי בדף שלי.}

[/spoiler]
[spoiler=התכתבויות 2006]

[b][po]לוטם מרווני[/po][/b] (2006-01-01T21:51:30):
סיקרנת אותי. ייתכן שהכרנו בתקופה בה העיירה מנתה 25 אלף תושבים וכל המרכז היה שדרה אחת עם חנויות ליד מלון כלנית (שנבנה מאוחר יותר לכבוד פסטיבל המחולות)?

[b][po]לוטם מרווני[/po][/b] (2006-01-01T21:53:14):
אה, ואני רוצה להזמין אותך ואת איליי אלינו, ליום בחיפה בביתנו.

[b][po]לוטם מרווני[/po][/b] (2006-01-01T22:31:51):
עניתי לך בדפבית שלי. לילה קסום ושקט
http://www.nasa.gov/images/content/[po]103983main moon[/po].jpg

[b][po]אמא בלמידה מתמדת[/po][/b] (2006-01-03T18:18:47):
תודה שאת קוראת ומגיבה. זה מחמם את הלב.

[b][po]לוטם מרווני[/po][/b] (2006-01-05T21:47:14):
תודה@}
רוצה לבוא ביום שני אחה"צ?

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-01-06T01:01:18):
[u]נראה לי שבקרוב כבר אפשר להפגיש אותם לתחרות זחילה תולעית. [/u]

נו? הלו? איפה את? אמרת שתתקשרי, ואני לא יודעת באיזה ימים את עובדת ועד מתי. מה את עושה מחר (היום) - יום ו' בבוקר? יש לי בוקר פנוי.

[b][po]לוטם מרווני[/po][/b] (2006-01-06T20:34:03):
טוב, שלישי לא מתאים לנו אבל רביעי אחרי ארבע [b]כן[/b] מתאים.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-07T01:49:49):
היי יקירתי, קפצתי להגיד שלום.
עכשיו דיברתי עלייך אם אחותי (כן כן רק דברים טובים).
מה שלומך?

[b][po]סיגל ב[/po][/b] (2006-01-07T09:39:48):
[u]ידעתי שתגיבי לזה רק הפעם חשבתי שהקדמתי אותך.[/u]
:-D

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-07T18:06:07):
היי יקירה, כיף לי לשמוע שהכל בסדר אצלכם, כרגיל את ממשיכה
להצחיק אותי
[u]ובאותה נימה, אנחנו מחפשים לעבור דירה, או לעמק, או לאזור שלכם שם פרדס חנה והסביבה, נגמר לי סופית מהקריות.[/u]

תבואו תבואו, כיף בסביבה שלנו.
אולי כך נצליח להיפגש מתישהו.

הילדודס (הגדולים) נסעו לפסטיגל לראות את הציצי של יב"ז
בגודל טבעי |אוף|.
[u]ותשמרי על קשר[/u]
לא תצליחי להיפטר ממני כל כך מהר.
חיבוקים ונשיקות.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-09T23:31:20):
[u]רק על האמצעית לא דיברנו עוד...[/u]
ויש המון מה לומר עליה......
[u]איך הילדודס נהנו ממופע החשפנות?[/u]
ועוד איך נהנו, למחרת הם גם לא הלכו לביצפר.
[u]על פי המפה שלי גם לי צפויים שלושה בדיוק על פי אותו סדר כמו לך,[/u]
ארבע מילים יש לי לומר לך על זה: "ואליום בבוקר בצהריים ובערב :-)

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-10T17:55:28):
[u]יצר מזוכיסטי?[/u]
לא! יצר אמהי :-)
תביאי עוד בכיף תביאי שניים תביאי שלושה
תביאי ארבעה ילדים......

[b][po]אורי ה[/po][/b] (2006-01-12T20:37:10):
שלום לך יקרה. בשבת הקרובה יבקרו אותנו בני משפחתנו החיפאים, ומוכנים בשמחה להיות שרות הובלות להזמנות חיפאיות. את עוד מעוניינת בפונצ'ו? ואם כן, איזה? או משהו אחר?
גם אם לא יצא הפעם, אפשר בהזדמנות חיפאית אחרת. שתבוא שבת של שלום ושל שלג.. אמן.

[b][po]אורי ה[/po][/b] (2006-01-12T22:08:07):
אהלן.
מהמנשא צד יש די הרבה דוגמאות.
יש קורדרוי ירוק רקום (זה שבתמונות) ומאותו בד בחום בהיר ובשחור.
יש מבד של של (השני שבתמונות),
יש מכותנה שחורה עם רקמה לבנה,
יש מכותנה אדומה עם הדפס לבן
ומכותנה כחולה כהה מודפסת בלבן גם,
וזה מה שאני זוכרת כרגע.

את רוצה שאשלח יותר מאחד שיהיו בחיפה וכשתרצי תבואי לבחור? אין בעיה בכלל.
ואפשר בדואר כשתרצי
ואפשר בזמן אחר.
ואפשר גם לא. :-)

[b][po]לוטם מרווני[/po][/b] (2006-01-15T18:40:43):
הי...
מה דעתך על רביעי הקרוב אחה"צ? אתם מוזמנים...

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-15T23:14:14):
היי חמודה
קפצתי לשאול מה שלומך?
לא דיברנו הרבה זמן.
רוצה בהזדמנות שתהיה לך לנצל אותך ואת הידע
שלך ולשאול בקשר לבתי.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-16T13:14:58):
עניתי לך אצלי (שוב התבלבלתי)

[b][po]לוטם מרווני[/po][/b] (2006-01-16T16:24:59):
אוי אוי אוי:-D
יום רביעי אנחנו נוסעים צפונה בתקווה שנמצא את "הביית" המיועד...(ונבקר גם את [po]יולי פעלולי[/po] והנסיך הקטן)
אז שוב זה מתבטל... עימך הסליחה

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-18T22:42:09):
[u]כי נראה לי שההוא (במבטא פולני בבקשה) מרעיף על עצמו אהבה ומניח לעצמו לנוח מספיק, לא?[/u]
תגידי יקירתי גם לך יש אחד כזה בבית? :-)

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-19T08:36:08):
[u]למסכן יש בעיות אוזניים,[/u]
שלי מקבל חירשות לילה זמנית בכל פעם שנולד ילד עד הגיעו לגיל שנתיים :-)
[u]אבל....... זה מה יש, בזה התאהבתי, עם זה אחיה....[/u]
גמני.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-19T21:50:30):
[u]שאחרי שנתיים זה מסתדר?[/u]
זה לא שפתאום מסתדרת להם השמיעה הסלקטיבית, פשוט הילדים כמעט
ולא מתעוררים בלילה בגיל שנתיים. :-)

[b][po]אורי ה[/po][/b] (2006-01-19T22:10:23):
שכחתי לומר, יש בחיפה כמה דוגמאות של המנשא צד, אם מעניין אותך להביט ולנסות.
אם תרצי, כתבי לי ואתן לך את הכתובת והטלפון.
שבת שלום ומבורך.

[b][po]מיכל צמות[/po][/b] (2006-01-21T12:04:25):
[u]שבת שלום![/u] - תודה. @} גם לך ! (()). (חיממת לי את ה |L|. כייף ככה להכנס ולמצו ברכה (-: ).
יש סיכוי שנפגש היום אצל ורד? אנחנו נגיע ככה בכיוון 14:00 דרומה.

[b][po]אורי ה[/po][/b] (2006-01-21T15:38:15):
שלום שלום.
המנשאים נמצאים אצל ההורים של אישי, ברוממה הישנה.
שלחי לי מייל ואשלח הסברים מדויקים וטלפון.
אני חושבת שיש אצלם שלוש דוגמאות שונות.
oriya שטרודל mastery נקודה co נקודה il

אני רוצה שוב שבת. עכשיו. מיד. מהתחלה. כל כך קצרות השבתות האלה..
ובכל זאת שבת שלום

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-21T22:58:06):
שבוע טוב לך, סתם קפצתי לומר שלום, הייתה לנו שבת של כיף נסענו לקנות נעליים
(היה קטע עם הגדול, אספר לך בהזדמנות) נו מה קורה בקשר למעבר הדירה?
אתם עדיין רק מדברים או שאתם עושים משהו בנידון? רוצה כבר לפגוש אותך.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-22T09:23:55):
[u]וואו מה זה הסחוג המפורסם הזה שלך? כבר ממש מסקרן...[/u]
תבואי, תקבלי! לא תבואי, לא תקבלי! :-)
שיהיה גם לכם שבוע קסום.

[b][po]אלונ צ'יק[/po][/b] (2006-01-22T16:56:12):
חצי שנה חלפה לה, ואנחנו די המומים מהמהירות...

הנה רק נולדנו , תינוק ואמא, וכבר אנחנו זוחלים וחוקרים, זוללים בננות ואבוקדו, מושיטים ידיים לקבל חיבוק, וצוחקים מכל בדיחת קרש של אבא בלי להבין ועם הבעה די אווילית (תקף לשנינו) :-)

מזל טוב לנו!

@} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} @}

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-22T20:47:30):
מזל טוב גם ממני.
[u]ואנחנו די המומים מהמהירות...[/u]
גמנחנו :-)

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-22T21:40:15):
[u]לא רצה עקבים?[/u]
מאיפה את מביאה את הבדיחות האלו? :-)
הלכנו איתו לחנות הכי ענקית בשרון (אליטל), וכל מה שהראינו לו, לא מצא חן בעיניו.
פומה, נייקי, קאפה וכו'.
אחרי שעה שלמה של: מה עם הנעליים האלו? תראה את הכחולות האלו, מה עם הפומה האלו?
כל השאלות וההצעות נדחו בלאו! נחרץ +פרצוף חמוץ.
לבסוף התייאשנו ויצאנו מהחנות, פתאום שני מוכרים רצים, ממש רצים אחרינו וסחבו אותנו
בחזרה לחנות בהבטחה ש "היום אתה תצא עם נעליים".
נכנסו בחזרה והוא טרטר את שני המוכרים כמו שבחיים לא טרטרו אותם.
אבל לבסוף יצא עם זוג נעליים מדהימות במחיר של בית קטן.
אחרי שנרגענו, הבנזוג אומר לי "לכי תבחרי גם לעצמך נעליים" אני עניתי שלא מצאתי שום
דבר שמוצא חן בעיניי, הוא התעצבן ואמר "איזה קשים שניכם"
אני (כדי שהוא לא ימשיך להתעצבן) רצתי למדפים של נעלי ספורט לנשים ושלפתי משם
את הזוג הראשון שנראה לי נורמלי. שעלה גם כן כמו דירת שלושה חדרים בלב תל אביב.
איך שאנחנו מגיעים לקופה "ההוא" שואל מה עם האמצעית?
אני כבר בבית אמרתי לו שהיא [b]לא[/b] צריכה נעליים, אבל הוא בשלו "מה נקנה לכולכם ולה לא?"
אז קנינו גם לה נעליים אבל הם עלו רק כמו דירת חדר בדרום תל אביב.

בקיצור "משפחה שכזו"
באותו היום יכלו לעשות עלינו סדרת סיטקום.

[b][po]אמא בלמידה מתמדת[/po][/b] (2006-01-23T03:31:51):
תודה רבה. הוספתי עוד פיסקה אחרי שקראת.

ומזל-טוב @}@}@}

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-23T20:45:33):
[u]הילדה של אבא לא? (או שאני סתם מדביקה סטיגמות).[/u]
אוי יקירתי שלי, הדבקת ועוד איך הדבקת סטיגמות, זה עוד אחד מהנושאים
שמטרידים אותי אבל בינתיים אני משאירה אותו בצד כי יש דברים יותר דחופים.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-01-24T11:16:30):
אל תצטערי, הייתי מאוד רוצה שהסטיגמה הזו תדבק גם בנו. :-)

[b][po]פלוני אלמונית[/po][/b] (2006-01-27T14:14:20):
שלום לך. אני בחיפה עד מחר בצהריים. כתבי אם את רוצה להתראות ולראות מנשאים, או סתם לומר שלום. אפשר בדףבית. [po]אורי ה[/po]

[b][po]אורי ה[/po][/b] (2006-01-30T17:33:33):
גם אני זכרתי שזה היה שם, שמונה פעמים עברתי שוב ושוב ולא מצאתי. לא הבנתי למה. יש לך מושג איך משחזרים?
אה. ותודה על ההתגייסות.:-)
כשנגיע שוב לחיפה, אודיעך.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-02-02T23:31:31):
היי, איפה את?
הכל בסדר אצלכם? הרבה זמן לא ראיתי אותך פה, תאותתי שהכל בסדר.
נשיקות.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-02-03T16:34:49):
אוי אוי אוי
איזה בעסה לך ולו.
מכירה רסקיו?
מקווה שתעברו את התקופה הזאת מהר.

[b][po]שקט י[/po][/b] (2006-02-13T11:50:48):
תודה על האיחולים
מקווה שאתם בריאים.
יום מעולה שיהיה :-)

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-02-13T23:23:00):
נשיקות וחיבוקים לך ולקטנצ'יק.
שיהיה לכם אחלה לילה.

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2006-02-14T11:29:19):
היי מותק
המיילים שאני שולחת לך חוזרים אלי בחזרה
הכל טוב????
מתגעגעת אליך ובהלם מכמה שאת יפה (אני מוציאה לך שם באתר...)
ממה שאני קוראת כאן מקווה שהשיניים כבר יצאו ושאת ישנה טוב
ואגב - בעלי שיאריך ימים גם לא מתעורר לעולם בעצמו - אבל קריאה חוזרת ונשנית בשמו תוך דחיפות (לפעמים עזות) משיגה את התוצאה גם אם התוצאה לא ממש רוצה להיות מושגת...
טוב סיפור ארוך
חיבוקים

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-02-14T23:21:45):
ראיתי אותך בדף [po]שאלות לשרון ג[/po]
והתבלבלתי לגמרי, אז כנראה מישהי בטעות השתמשה בניק שלך.

[b][po]שקט י[/po][/b] (2006-02-15T12:34:19):
הי
האוצר החדש מתוק כלכך. יש לו הרבה גזים , מסכן.
שניים זה עולם אחר. אני רק בהתחלה אבל בנתיים אני יכולה להגיד לך שאני מבסוטית מאוד.
צריך לרכוש מיומנויות :
החלפת חיתול בזמן שילדה בת שלוש מטפסת עלי
שניהם צורחים בבת אחת באמצע הלילה
שניהם רוצים לינוק באותו הזמן...

הם חמודים כלכך ביחד, היא שרה לו ומלטפת אותו ומחכה שהוא יגדל והם ישחקו...

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-02-20T15:50:36):
יקירתי, נעלמת! איפה את?
עדיין עובדת כל יום עד הצהריים? אשמח להיפגש אם יתאפשר לך...

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-02-20T16:05:27):
הייי, הנה את! :-)
יום שישי בדרך כלל לא מתאים :-( גם אם אני לא עסוקה, זה יום שבעלי נמצא - מאורע יחסית נדיר, שצריך לנצל... ;-)
מה יהיה, תגידי?

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-02-20T19:11:58):
[u]נפגש לנו עם שמיכה על חלקת דשא בודדה שנמצא בקריה המסריחול'ה הזאת ונתענג על ממלכת הזוחלים הקטנה שלנו[/u]

הו כן, כן!
|עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ|

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-02-21T23:47:15):
רק עכשיו גיליתי את הבלוג שלך וקראתי את כולו.
יש לי המון מה לומר עליו (אכתוב לך מייל בהזדמנות הראשונה)
הזדהיתי איתך המון אבל גם בצורה ההפוכה.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-02-22T22:52:54):
המייל בתיבה.

[b][po]אלונ צ'יק[/po][/b] (2006-02-24T18:31:43):
היום הלכנו לבריתה, של ילדה מקסימה. היו המווווווווון ילדים ותינוקות גם בגילו של אילי, כולם זחלו במרץ לכל עבר...

ואילי פשוט פרח... צחק, והתלהב... ואפילו מצא חבר גדול ממנו בקצת וזחל אחריו בהתלהבות...

הייתי המומה ונפעמת... הנסיך שלי קושר קשרים, וגם נראה די בטוח בעצמו ומקובל בחברת הגמדים.

מלאת התרגשות, הייתי צריכה לכתוב כדי לזכור. @}

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-02-26T23:34:59):
קיבלת את המייל שלי?

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-02-27T22:57:23):
קראתי וסיננתי איזה קללה עסיסית בסגנון ססססאמ.....
לא יכולה לעזור לך כי אני גרה בבית צמוד קרקע ו"ההוא" דואג לגז וכל פעם הולך
לחברה שהכי משתלמת באותו הזמן :-)

[b][po]ארני ש[/po][/b] (2006-02-28T06:42:47):
(-:

[b]תום[/b] (2006-02-28T11:09:17):
תודה רבה על העצה!

אכן מאגר נפלא.

תודה

[b][po]ורד מ[/po][/b] (2006-02-28T14:45:08):
היי אמא
שמי ורד - נולדתי וגדלתי בקריות D-:
בקשר למאגר "עוזרת" שהפנת את תום : יש לך ניסיון איתם ?

[b][po]ורד מ[/po][/b] (2006-02-28T21:08:58):
תודה. טוב, ננסה את האתר הזה. התייאשתי מלמצוא מישהי מהסביבה....

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-03-02T19:46:58):
היי אמא,
אנחנו גם גרים בקריות.
אם את רוצה לעשות איזה מפגש אמהות(ראיתי שאת [po]ויעל לה[/po] נפגשות)אשמח להפגש ולהכיר לכן פינה ירוקה ושקטה.

[b][po]אלונ צ'יק[/po][/b] (2006-03-03T09:03:25):
היי מיטל , אשמח להיפגש, כנראה לא בשבוע הקרוב כי אני נכנסת לשבוע לחוץ במיוחד.

בכלל כדאי לארגן מפגשים בקריות, אני שמה לב שפתאום מתמלא פה בהורים מהקריות... פשוט לי עדיף אחרי הצהריים. אשמח גם לארח...

האם גם לך יש עולל\ללית בבית?

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-03-03T09:22:52):
[u]האם גם לך יש עולל\ללית בבית?[/u]
יש עולל מקסים.הבנתי ששלך בת כ- 7 חודשים.שלי בן שנה וחמישה.

[u]בכלל כדאי לארגן מפגשים בקריות,[/u]
אני אשמח מאד.אמנם הקטנים לא בגילאים המתאימים אבל אנחנו האמהות אולי זקוקות למפגש יותר מהם@}
אני גם אשמח לארח יש לפיצי חדר משחקים ממש גדול ומדליק.
בנוסף אני מכירה כאן פינה שקטה וירוקה.

הבנתי שאת עובדת.
אני לא.אבל אחה"צים גם מתאימים לי.
[po]יעלי לה[/po] לא עובדת?
אולי אזמין אותה לפגישת בוקר.מה את אומרת?

[b][po]אלונ צ'יק[/po][/b] (2006-03-03T16:18:51):
ראית שהזמנת את יעלי כבר, יופי, היא עובדת מהבית אז בטח קצת יותר גמישה ממני. אבל אשמח להצטרף גם, ולפעמים גם הבקרים פנויים לי.

בקיצור צריך לתאם... יש לי בן, בן 7 חודשים, שממש עכשיו התחיל להתעניין בחברה, כך שנשמח. ומשחקים תמיד מבורכים.

איזו קריה את?

אנחנו בקרית חיים מזרחית.

שבת נפלאה @}

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-03-03T17:42:14):
אנחנו מקרית ביאליק.
לידנו יש רפת ואורי מאד אוהב להסתכל ולהאכיל את העגלים(מסריחוהאמת שהם ממש מסכנים אבל אם עוברים ליד ולא נכנסים מתרחשת דרמה קורעת לב בדמות פיצי צווח עגל, עגל,מממממוווווו, טקטור, אממממא.......-אז לא תמיד יש ברירה).חוץ מזה יש בכפר מדשאה ממש נחמדה יחסית לקריות...

אני לומדת מהבית, אבל רוב הזמן שמחה לצאת...וכמו שאמרתי שמחה לארח.
אז נתאם...
שבת נפלאה גם לכם@}@}@}

[b]אסיה[/b] (2006-03-05T19:34:23):
קודם כל מזל טוב
אנחנו נשמח לקבל כל תרומה שתתאים לגן לילדים אוטיסטים
ריקי 0504415040 או RICKY680ֲWALLA.CO.IL
תודה

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-03-05T20:05:37):
אני מסכימה.
מפגשים באיזור חיפה די רחוקים לי.
בדרך כלל פיצי נרדם בדרך חזרה כך אני מפספסת שנת צהריים משותפת ובבית מתחיל הסימפוזיון P-:

אני ממש שמחה לגלות אתכן.עד עכשיו קיבלתי הרבה פרצופים עקומים על המנשא(הוא לא נחנק?הוא נראה ממש לחוץ...)

מצפה למפגש ראשוןD-:

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-03-05T20:07:59):
אז מה את אומרת?
"באופן"כח עולה בקריות?????....D-:

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-03-06T09:12:29):
בעלי עובד כמעט תמיד,גם בשבתות.
האמת שבשבת הכי בודד.P-:
אני אשמח לטייל,לארח,להתארח.
מבחינתי גם שעות אחה"צ/ערב הן טובות.

רק תגידי מתי את פנויה.

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-03-06T20:32:37):
תודה ששינית[-:
עכשיו אני מרגישה עם זה מאד רע.אין ספק אחד מהקשיים היותר גדולים שלי זה להחשף.
ועוד עכשיו בדבר כזה.לא דיברתי על זה בחיים.
אולי זה בהשגחה?

עכשיו אני אהיה נבוכה כשנפגש....אני מקווה שאנחנו לא מכירות במקרה מהקריות.

כמה שזה דיבילי להסתיר.

בכל אופן שבת בשניים זה יהיה נהדר.

סתם "דבל צ'אקינג" את מהקריות במקור?D-:

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-03-07T09:12:09):
טוב,שכנעת אותי D-:

אז אני אשלח לך במייל את המספר טל' שלי ונקבע....@}

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-03-07T20:32:14):
מה המייל שלך?
וכן,יש גם ימים כאלה...
בייחוד שאני חושבת על כל השבוע שבעלי לא יהיה בבית...ואני חולה ומסוגלת לישון חודש....
סתם מרחמת על עצמי.מחר זה יעבור(-:

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-03-10T13:55:52):
מה נשמע?
לא שאלתי אם קיבלת את המייל שלי.
בכל מקרה קר מידי,אז אי אפשר לטייל P-:

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-03-10T15:18:16):
גם פיצי קצת מקורר אז נראה אם יהיה מחר חמים.
אולי תתקשרי אליי כשיצא לך.יותר פשוט כך.

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-03-15T19:27:13):
בואי ל [po]קרייתיות רוצות להיפגש[/po]

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-03-16T22:07:44):
יקירה, מזל טוב! |בלונים| 24?

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-03-19T09:20:13):
בשמחה.נראה לי שיהיה קר.אם תרצי תבואו אליי.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-03-19T22:20:20):
מה שמעתי? יש לך יומולדת? (רק בת 24 יפספוסה)
מזל טוב יקירתי, שפע ברכות איחולים נשיקות חיבוקים
ושכל מה שתרצי בחייך יתגשם הלוואי אמן.
מתגעגעת לשיחות הקטנות בינינו
בכלל קפצתי לספר לך שהגדול שלי התחרפן לגמרי ולשאול
אם זה קשור למצב הירח? (זה מה שהערסית טוענת כל הזמן :-) )

נ.ב
איך נגמר העניין עם חברת הגז?

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-03-19T22:21:34):
עוד נ.ב
שמעתי איפשהו באתר שאת מזה יפה.
תשלחי תמונה.
<אמא לשלושה סקרנית פחד>

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-03-20T09:36:18):
החבלן הקן גם כן עצבני.עוד מעט הולכים לחיסון.אולי הוא קולט שאף אחד לא מרוצה מהענייןP-:

.אולי תחזרי היום מהעבודה ותגלי שלאילי יש מערכת שיניים חדשהD-:

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-03-20T14:24:34):
את פשוט מדהימה
הגדול שלי פשוט הפך להיות כדור אנרגיה שלא מפסיק לקפץ ולהוציא את כולנו מדעתנו
(אז זה מה שנקרא ילד נורמלי? :-) )

תשלחי ותשאירי לי את ההחלטה :-)

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-03-22T13:39:38):
וואי יקירתי
איזה משפחה של יפים
ואת באמת יפה (גם עם כל הקילוגרמים המיותרים שאת מספרת
עליהם ואני לא ראיתי אותם).
אשלח לך תמונות של הילדים שלי (אבל לא שלי כי אני יוצאת
ממש מפחידה בתמונות).

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-03-22T21:32:52):
שלחתי לך כמה תמונות
תגידי אם כולם הגיעו כי אני לא כל כך מסתדרת עם שליחת תמונות.
נשיקות.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-03-22T22:21:18):
קראתי את התכתובת הישנה שלך בדף [po]חמותי ואני[/po]
וישר רציתי לעשות לה (לחמותך) שמיכה. (יודעת מזה?)
אחר כך ראיתי מה שכתבת בסוף ופשוט רציתי לנשק אותך.
איך עמדת על שלך וגרמת לחמותך לצאת לך מהוורידים את פשוט
גדולה.
חמותי (כמו שאומרים אצלנן) לא מריחה ולא מסריחה.
את הקטנצ'יק (להזכירך הוא בן 3) היא ראתה בברית שלו
ועוד פעם אחת לפני שנה (וגם זה בפוקס) אבל זה ממש לא מפריע
לה.
גם את הילדים שלה ויש לה 16 (וביניהם "ההוא") אם היא לא תראה שנים
זה לא יפריע לה, במקום לב יש לה קרחון ענקי.
אבל זה כבר לא מפריע לנו, הילדים שלי פשוט התרגלו
שיש להם סבתא אחת. הם מכירים את הסבתא השניה
רק מסיפורים. (הזכרונות כבר נעלמו).

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-03-25T13:27:55):
יקירה, נורא קשה להיכנס לדף שלך.
טוב, אני מרימה לך טלפון, את כנראה לא ליד המחשב.

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-03-25T18:08:45):
היינו אצל הורי.חבל שלא התקשרת סתם נמרחנו שם.
פעם הבאה@}

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-03-25T20:30:05):
לא חייבים למחוק לגמרי מבלי השאר שריד - אפשר לשמור אכיון של הדף על המחשב האישי, וכך להמשיך לצבור ;-) אבל להקל קצת על הדף הכורע תחת המעמסה

[b][po]אמא של יונתן וטל[/po][/b] (2006-03-28T13:48:59):
תודה על התמיכה.
זה קצת מגוחך מה שכתבו שם כי אני הבן אדם הכי ביקורתי לגבי עצמו ובטח לגבי האימהות שלי... אבל לפחות כאן אני יודעת שתמיד תהיה תמיכה בדרך שלי ובטח בהנקה. טוב בגלל זה אנחנו כאן?
(-:

[b][po]אילנה ב[/po][/b] (2006-04-01T08:06:31):
"אני די חסידה של המנשא הזה. הוא היה המנשא היחיד שלי עד שהעולל נהיה גדול וכבד ועברנו ל- יאמו."
באיזה גיל זה כבד? יש לי ילדה בת 4 חודשים האם שווה ישר לקנות יאמו או כדאי לקנות גם לופי?

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-04-01T10:04:40):
היי,בסוף אין דייט...P-:
מה את עושה היום?

[b][po]אלונ צ'יק[/po][/b] (2006-04-01T12:24:11):
השיניים מאמללות לנו את החיים.

אתמול עברתי את אחת החוויות המפחידות בחיי. הקטן בכה מכאבים במשך שעות, ואז התחיל להשתעל מחנק, בלי הפסקה, ואז הקיא כמות אדירה, ולא הפסיק להקיא גם כשלא היה מה, וזאת בליווי בכי היסטרי, קולות שיעול וחנק, התחיל להכחיל...
לרגע נכנסתי להיסטריה, והידיים רעדו לי, מה גם שלא ממש ידעתי מה לעשות במצב כזה. כשבראש רק רצה לי המנגינה "רק לא מיון".
בסוף ברגע של אינסטינקט רצתי למקלחת ושטפתי לו את הפנים עם מים קפואים, בינתיים הורתי לבעלי למלאות לו דחוף אמבטיה (תודה לאל על הטאמי טאב) וישר הצללנו אותו בפנים תוך כדי טיפטוף רסקיו לפה, הפיצי נרגע לאיטו, ובעלי אף הגדיל והדליק נרות כדי שיהיה אור נעים ומרגיע.
חיוך שלו... אני נושמת, משאירה את בעלי לשמור והולכת לבכות בחדר שינה.
כל הגוף רועד לי ולוקח לי שעות להירגע. ישנים כל הלילה מחובקים ומתעוררים ליום חדש מלא חיוכים.

גם השן השנייה מבצבצת...

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-04-01T14:36:03):
היי,אתמול הטל' שלי עבר תיקון,ומחקו לי את כל הזכרונות אז תתקשרי אלי כשתתעוררו.
[u]גם השן השנייה מבצבצת...[/u]האח הידד!סופסוף.

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-04-02T22:00:20):
נכון,אמא שלי אמרה לי:"ראיתי את החברה שלך הבלונדינית היפה".

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-04-03T10:40:59):
בקשר לצבעי...
אם ביומיים הקרובים יירד גשם, בעלי יהיה בבית (ולא בעבודה), ואז הוא ישמח לקפוץ לראות את הדירה ולתת הצעת מחיר. אבל תמשיכו לחפש בינתיים...

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-04-03T11:18:56):
מתאים לי, אבל לא נראה לי שמזג האויר מתאים לטיולים בחוץ.
אם יש לך רעיון אחר,בשמחה.

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-04-03T13:07:22):
בא לכם לבוא אלינו?

[b][po]חגית פ[/po][/b] (2006-04-03T19:58:00):
היי, קראתי בכלל בדף אחר לגמרי שיש לכם מזרן 2 על 2.
אפשר לשמוע קצת??
איזה סוג הוא? איפה קניתם? כמה עלה ??

מקווה שזה בסדר. ותודה...

[b][po]עלי מרווה[/po][/b] (2006-04-04T03:01:51):
הי אמא חדשה
האם הצלחת למצוא צבעי טוב?
כי גם אני מחפשת...

[b][po]חגית פ[/po][/b] (2006-04-04T22:20:37):
וואו נשמע מציאה !!
נשמע ממש ממש טוב !!
אז אחלה, תודה, אשמח לעזרה אם יש לך זמן וכוח !! :-)

[b][po]עלי מרווה[/po][/b] (2006-04-04T22:52:50):
אאוץ...
ממש לא בחיפה
נשמע מחיר נהדר, תהני, ובהצלחה עם הסידורציה מסביב
חג שמח!

[b][po]ארני ש[/po][/b] (2006-04-06T01:36:00):
הי סתם קפצתי לבקר פה . מזמן לא נפגשנו בשום דף .
עדכני אותי לקראת יום העיון אם את מגיעה.

[b][po]ארני ש[/po][/b] (2006-04-07T09:19:00):
יום עיון באופן טבעי מתקיים בפארק הלאומי ברמת גן כל שנה במאי , היום מורכב מפיקניק ומפגש המוני של כל הקבילה ומתקיימים בו שני סבבי מעגלים בנושאים הקשורים לנושאים שאנחנו עוסקים בהם .
השנה בתאריך 18 למאי.
עוד יש זמן בטח יהיו פה פרסומים

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-04-08T04:49:16):
נראה לי שאני אוותר על החי פארק.
נשתמע@}

[b][po]קרוטונית מהמרק הגדול[/po][/b] (2006-04-10T22:00:21):
חבל לי לשמוע ש [u]מעצבן אותך האנטגוניזם הזה[/u]
לו היה לך "כוח" להסביר את דעותייך, אולי היה נוצר ממש דיאלוג בין דעות, ולא ויכוח סתמי בין פרסונות.
@}

[b][po]קרוטונית מהמרק הגדול[/po][/b] (2006-04-13T19:29:43):
[u] (תינוק מצמיח 4 שיניים עם חום 40).[/u]
רק בריאות!

[u]זה באמת מעצבן אותי שיש פה משטרת צנזורה שמחליטה לא בשם הרוב איזה דפים מותר לפתוח ואיזה לא?[/u]
אבל למה דווקא מתנגדי הדף הם ה"משטרה"? מי שפתחו את הדף ללא קונצנזוס, להם אין כוח? עובדה שהדף נפתח, והוא עדיין עומד שם, ומתארך, וכבר הצמיח איזה שני דפים חדשים מתוכו. לא ראיתי שמישהו מחק אותו, והיה אפשר למחוק אותו שלוש פעמים עד עתה.
וכפי שאת רואה, שוללי הדף הם בערך אני (שהתקפלתי), עוד איזה [po]פלוני אלמונית[/po] פה ושם, ו [po]סיגל ב[/po] שנכנסה אליו רק עכשיו (ובטח שוב יגידו לה שהיא [po]קיצונית באופן טבעי[/po] ובזה ייגמר העניין). במלים אחרות, שום משטרה ושום צנזורה - רק כמה מעקמי אף שאין להם סיכוי.

מה שכן, צודקת - גם לי כבר אין כוח להתווכח @}

[b][po]קרוטונית מהמרק הגדול[/po][/b] (2006-04-14T09:40:34):

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-04-20T22:12:17):
אני עדין המומה.איך הגעתם לנוכל?
הברית הראשונה שהייתי בה הייתה של פיצי.רק אחרי שהזדמן לי להיות בכמה התחלתי להרגיש שמשהו לא היה ממש בסדר.
סיפרתי אתמול לבעלי את מה שקראתי הוא מזה כעס(הוא התנגד נחרצות לברית).
מסכנונים איזה סבל...[

בא לך ללכת בשבת בבוקר לחי פארק?

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-04-21T22:22:02):
יש לו דייט מחר?אני מעדיפה את שעות הבקר המוקדמות,מה איתך?

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-04-22T08:35:29):
החליפו לי נייד,ולא העבירו לי את הזכרונות.תתקשרי אלי.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-04-23T22:04:18):
היי
אצלנו הכל בסדר, החופש עבר והיה ממש כיף, כל החופש
היינו בבית ולא יצאנו לשום מקום אבל זה היה לטובה
כי כל מי שיצא לאנשהו פשוט סיפר לי שהוא נתקע בפקק
ענק של אנשים ומכוניות.
חבל שנגמר.
איך המצב אצלכם?
מה עם השיניים של המלאך הקטן?

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-04-26T13:49:43):
היי,
התקשרתי לוילמה מספר פעמים ולא הייתה תשובה.בכל אופן היום אמי ואחותי התלבשו לי על הבית.
מה איתכם?

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-05-01T10:54:46):
מאחלת לכם חופשה מהנה ונעימה (אני מחכה בקוצר רוח ליולי, אז אנחנו נוסעים).
הוא לומד ללכת, ובעיקר לחבל בכל הבית.
את יודעת מה אומרים בקשר לזה?
כשהילד מתחיל ללכת רמת החיים עולה. (כל הדברים בבית עולים למעלה ).
מה אצלכם, מה שלום הסרטנון שלי?
הרבה הרבה יותר טוב, מאז ש [po]עירית לוי[/po] פקחה את עיניי המצב משתפר פלאים.
המשך במייל.

הולכת לקרוא עכשיו את הדף [po]להתנקות מסוכרים בהנקה מלאה[/po]

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-05-01T11:31:29):
היי את ממש להיט בדף הנ"ל.
בהצלחה בהמשך, מאחלת לך שהקילוגרמים ינשרו ממך גם בזמן השינה.
המייל בתיבה.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-05-13T20:26:31):
היי
את מגיעה ליומעיון?

[b][po]אף חצוף[/po][/b] (2006-05-14T09:46:26):
[u]לאיזה מלון אתם נוסעים? אנחנו היינו ב "גולדן טוליפ".[/u]
אנחנו דווקא נוסעים ללגונה, אף פעם לא הייתי, מקווה שיהיה נחמד.
איך היה שם? שנדע לפעם הבאה...

[b][po]אף חצוף[/po][/b] (2006-05-14T12:41:35):
אז יצא לטובתך שהאוכל לא מדהים. ;-)
לגיל של טלי אילת ממש כיפית, יש ים, פעילויות לילדים במלון. היא צריכה ליהנות.
הנסיעה היא באמת מה שמדאיג אותי. הנסיעה בסוף השבוע למרכז היתה קשה, וזה היה רק שעה! נתכנן הרבה עצירות, ושהשינה שלה גם תהיה בנסיעה. חוץ מזה, משחקים חדשים לדרך, וגם צבעים ודפים. נקווה לטוב.

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2006-05-20T12:45:30):
היי
אני מתגעגעת נורא!
מה שלומך?

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-05-21T23:42:28):
תגידי, אני מבינה נכון? אתם עוברים דירה?? יש כיוון???

<יעליל'ה מקנאה>

[b][po]אלונ צ'יק[/po][/b] (2006-05-22T07:19:14):
מלאו לנו 10 חודשים!!! .00000000

את האפסים הוסיף הטליבן הקטן. :-)

[b][po]לוטם מרווני[/po][/b] (2006-05-27T18:15:40):
עניתי לך בדפבית שלי@}

[b][po]ניצן אמ[/po][/b] (2006-05-30T11:46:17):
האמת שהדברים שציינת יכולים להועיל לנו מאד, אבל הגיאוגרפיה מסובכת.
אשמח אם תכתבי לי לדואל, אולי אפשר לשלוח איכשהו בדואר או עם מישהו...
תודה על הנכונות, מקווה שנצליח! @}

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-05-30T14:34:00):
אני בסדר.איך אצלכם?

[b][po]Jacob Mom[/po][/b] (2006-06-03T17:26:07):
תודה :-D
זה רק בזכותך :-)
עדיין לומדת מה איך מתנהלים פה הדברים.
עכשיו במקום לנקות את הבית אני אבלה פה את זמני הפנוי :-D סתאאם...אבל זהממש ממכר, מצאתי שאני יכולה ושיש לי המון ללמוד פה רק מדיפדוף בדפי האתר :-) חייבת לרוץ, אז ביי בנתיים
ושבוע טוב (())

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-06-04T11:58:37):
וואו, מזל טוב!
אני מקנאה.
(מתכוונת למה שסיפרת בדף [po]איך היתה הלידה[/po])
(())

[b][po]נילי קו[/po][/b] (2006-06-04T12:05:35):
אמא חדשה יקרה,
כתבת לי מזמן בדף בית, ולא הייתי כאן המון זמן, ולכן אני מגיבה באיחור.
אז ראשית - תודה על כל ההצעות הנפלאות. לשמחתי, השגתי אמבטיה וכדור פיזיו, אבל אם כרית ההנקה שלך עדיין פנויה אשמח מאד לקבל אותה.
אני ב- 050-7644612

שיהיה שבוע נהדר,
נילי

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-06-06T00:58:33):
אני רוצה, אבל האיש לא מוכן לשמוע על זה בכלל. :-(

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-06-06T08:40:29):
לא, לא בגלל זה. בגלל חוסר הוודאות שלנו בנוגע למגורים. בקרוב אנחנו עוברים כנראה (במהרה בימינו אמן) לאוטובוס שנהפוך לבית, והוא לא רוצה עוד תינוק שם (אותי זה לא מפחיד) ונכנס לו ג'וק שבכלל הוא לא רוצה עד שיהיה לנו בית משלנו, מה שייקח מינימום שנתיים מעכשיו, כי התחלת הבנייה ביישוב שאנחנו מצטרפים אליו היא עוד קצת פחות משנתיים, ואלה דברים שנוטים להיסחב, ואני [b]ממש[/b] לא מוכנה לחכות כל-כך הרבה זמן. אני רוצה הפרשים קטנים בין הילדים שלי.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-06-09T08:31:12):
וואוו איזה יופי |יש|
אין לך מושג איזה חיוך אידיוטי מרוח לי על הפרצוף.
יקירתי, מאחלת לך המון המון מזל טוב ואת כל האושר שבעולם.

מה יהיה ההפרש בין הנסיך לבין ליורש/ת העצר?

[b][po]עירית לוי[/po][/b] (2006-06-09T14:11:26):
קראתי אצל [po]אמא לשלושה[/po]...
ברכות חמות! :-) {@

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-06-10T21:59:20):
נכון, בדיוק כמו אצלי, אוי איך אני מקנאה בך, הייתי עם שניהם בבית עד שהגדול הגיע לגיל שלוש ושלושה חודשים.
נהניתי מכל רגע ורגע איתם בבית, ההתחלה הייתה קצת קשה אבל אחר כך תענוג צרוף.
כמה זמן את מתכוונת להישאר בבית?

[b][po]מיטל מ[/po][/b] (2006-06-12T22:40:28):
תודה מותק.
וואו, עכשיו קלטתי שלך ממש מגיע מזל טוב.
ברכות חמות, בהצלחה ושיהיה קל.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-06-13T10:54:16):
[u]כמה זה התחלה?[/u]
צחקתי כשקראתי את זה.
אז התחלה (בשבילי בכולופן) זה עד שנגמרים הגזים ומתחילים לישון באופן יותר סביר בלילה.
(זאת אומרת, מתעוררים רק 8 פעמים במקום 15).
אה ועוד משהו כמובן, כשאילי יבין סוף סוף שהתינוק/ת החדש/ה נשארים באופן סופי בבית, [b]ולא[/b] אי אפשר להחזיר אותם לבטן/בי"ח.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-06-14T01:19:40):
[u]מה הוא היה מבקש להחזיר אותה?[/u]
לפחות פעמיים ביום.

[u]מזה אני גם דואגת, על החיים של אילי, בגיל כל כך צעיר שבו לא ניראה לי שיש לו את היכולת להבין למה הוא לא הנסיך היחיד יותר.[/u]
סומכת עלייך יקירתי שתדעי לאזן בין הצרכים של שניהם.

אם בכל זאת את צריכה טיפים את יכולה לפנות אליי פה או באימייל או בטלפון.

[u]אבל בטח אצלך היה אותו דבר[/u]
אוי יקירתי, אני עשיתי כזאת טעות גדולה (שנבעה בדיוק מהפחד שיש לך) שעד עכשיו כשאני נזכרת בזה
בא לי לבכות.

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2006-06-24T17:06:31):
שלום לך יקרה
לונג לונג טיים.....
אני בארץ,
רוצה להתקשקש?

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2006-06-26T17:44:58):
היי
איך אפשר ליצור איתך קשר?
אוהבים הרבה

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-06-27T01:49:56):
היי יקירתי
איך את מרגישה?
מקווה שהולך לך די בקלות.
נשיקות
ובוקר טוב לך לקטנצ'יק ולנסיכה.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-07-05T03:32:02):
היי יקירה
מקווה שאת מרגישה יותר טוב.
ותעני לי בבקשה לשאלה אחת (אם את יכולה)
מה לעזאזל קורה עם בני מזל סרטן בשבועיים האחרונים?

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-07-05T09:52:26):
אחותי, את מלכה.
אין לך מושג כמה את מרגיעה אותי, אבל חודש????
ואיך איך את יודעת בדיוק על מה אני מדברת? :-)

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-07-16T04:41:08):
היי חמודה
מה קורה אצלכם?
איך אתם מסתדרים עם כל הבלאגן בצפון?
איך את מרגישה באופן כללי? הרבה זמן לא ראיתי אותך כאן?

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-07-16T15:10:41):
אתם בסדר?
אתם בבית?
יש לכם ממ"ד אני חושבת, אבל אני דואגת לכם... |L|
מקווה שאת היומולדת תוכלו לחגוג בחוץ!

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2006-07-16T17:58:45):
ברור לך שאתם מוזמנים אלי נכון?

[b][po]אלונ צ'יק[/po][/b] (2006-07-25T09:38:45):
היי בנות מה שלומכן...

מצטערת אפילו אין לי כוח להיכנס לכל אחת... אולי אחר -כך. ברחתי לשבוע לחמותי לקריית אתא כדי להיתרחק מכל הפטרוכימיה מול הבית שלי. אבל עקב אי נוחות חזרתי הביתה... אני והקטן.

בין לבין לפני יומיים גם עברתי הפלה, ובכלל הימים לא כל כך ורודים עכשיו...

מתפללת לשקט שישוב...

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-07-25T10:33:20):
((-))
((-))
((-))
:'(
ואני רציתי לאחל לאילי יומולדת שמח...
{}
איזה אמיצים אתם! תהיו חזקים, יהיה בסדר.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-07-26T14:09:52):
אוי יקירתי, אם הייתי לידך הייתי נותנת לך חיבוק ענקי וחם.
מקווה שתתאוששי במהירות ואם את צריכה אותי אני במייל וגם בטלפון.
חשבתי עלייך כל הלילה. (קראתי אותך כבר אתמול אבל מרוב ההלם לא ידעתי מה לכתוב לך).
נשיקות חיבוקים חיזוקים והרבה אהבה.

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-07-31T13:35:36):
חבל שהבית שלי כל כך קטן, הייתי מזמינה אותך ואת הנסיך להיות איתנו. (וככה היית יודעת איך נראים החיים עם שלושה ילדים באמת).
חושבת עלייך כל הזמן, מקווה שתתחזקי ותתני כבר לדמעות לצאת, לא בריא להשאיר אותם ככה תקועות בתוך הגרון (מדברת מנסיון).

למה את לבד (או למה בעלך בעפולה?)

[u]רק לא באילת שאותה אנחנו מחרימים[/u]
למה? זה באמת נכון שבתי המלון הפקיעו מחירים?

[u]מה שלום הסרטנון. ימים קשים עוברים עליהם[/u]
דווקא אצלו טפו טפו טפו הכל בסדר (אפילו יותר מבסדר) יכול להיות שזה קשור לפעילות שאני עושה איתם כל ערב?
(יום רכיבה באופניים ויום הליכה מהירה)
שולחת לך חיבוקים חמים
מקווה שהמלחמה הארורה הזאת תסתיים מהר.

[b][po]אמא בהלם[/po][/b] (2006-08-01T01:22:36):
אז אולי תבוא לבקר?
כאן אין אזעקות
ושקט
באלך?

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-08-05T12:12:23):
היי, אני רואה שחזרת
מה שלומכם?
איך המצב רוח?
נשיקות וחיבוקים.

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-08-11T11:22:53):
כן, עדיין בתל-אביב. מתגעגעת לשגרה, אליכם, לגן בית העם ובכלל.
(())

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-08-12T15:45:45):
_אנחנו עוברים דירה ומציעים למסירה את האינציקלופדיה העברית.
אנחנו בערד עד ה - 25.8
נא ליצור קשר עם משפחת ראביד 08-9957064_

זה חדש לי :-)
נכתב תחת הניק שלך ב [po]ככר השוק[/po]

[b][po]אביטל צ[/po][/b] (2006-10-08T08:03:47):
[u]היי אביטל, אשמח לשמוע פרטים על החנות ובמה מדובר?[/u]
עדיין מעניין אותך ?

[b][po]קרן אור[/po][/b] (2006-10-12T16:07:35):
הי ,
ראיתי הודעה שלך לגבי הילדה בת החמש.
אשמח לשוחח אתך. אני מאוד דואגת לילדה.
077-3232304 .
תודה.

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-10-12T22:40:12):
תגידי, מה העניינים? אתם עדיין בקריה?

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2006-10-21T18:30:13):
אנחנו כבר לא בקריה. משום מה חשבתי שכבר אמרתי לך...
|L|
בהצלחה בחיפושים!

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2006-12-13T21:00:02):
[u]לאנשים זרים.[/u]
הא? עכשיו העלבת אותי?

תודה על הברכות (הכל חוזר אלייך :-) )

[u]בחיי איך שאני מרגישה פתאום זרה לגמרי...[/u]
אשלח לך מייל ובו עדכונים על שינויי הניקים וכו'. D-:

[b][po]פפריקה הונגרית[/po][/b] (2006-12-19T16:03:30):
הי, קראתי על הג'אמפר..... הצחיק אותי התיאור, אבל נשמע נחמד... איפה להשיג? חנות לאביזרי ספורט? חנות משחקים? זה יקר? (הכיס שלנו ריק...) ומה, הוא כאילו עומד? זה מפתח אותו? פשושי עוד לא זוחל (הוא בעיקר על המנשא, לאחרונה התחלתי לשים אותו בסל-קל שייהיה על משהו כמו טרמפולינה, ואתחיל מזרן השבוע.....) , אבל מתרומם לישיבה.... ממליצה?

סליחה על ה"הפצצה" ...... @} }
[/spoiler]
אמא_לשלושה*
הצטרפות: 17 פברואר 2005, 11:59
דף אישי: הדף האישי של אמא_לשלושה*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי אמא_לשלושה* »

איזה כיף לראות אותך פה בחזרה.
יעלי_לה
הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה

אלונ צ'יק

שליחה על ידי יעלי_לה »

איזה כיף לראות אותך פה בחזרה.
מה שלומך?
אמא_לשלושה*

אלונ צ'יק

איזה יופי!
בחרתי מקום לא טוב לגור בו...
אז יאללה בואי אלינו (כיף כאן).
יעלי_לה

אלונ צ'יק

שליחה על ידי יעלי_לה »

_איזה קטע, בדיוק רשמתי את אילי למשפחתון, הוא מתחיל ב- 1 לחודש. איך הייתה לכם ההתחלה? אני כל כך חוששת ממשברים...
מצד שני רשמתי אותו לא רק בגלל הלימודים (שאני לא יכולה ללכת איתו לשיעורים זה ברור) אבל בעיקר כי הוא מטפס על הקירות, ולא הצלחתי למצוא לו פה חברה נורמאלית של ילדים._

הימים הראשונים היו קצת קשים, הוא היה נצמד אלי בבית ביומיום, ואני נכנסתי לסרטים של אשמה וכמעט הוצאתי אותו, אבל מהשבוע השני הוא כבר הלך ממש ממש בשמחה, ואני הרבה יותר פנויה אליו כשהוא בבית, כיף לכולם.
הוא נורא נהנה בגן, חוזר עייף ורצוץ בדר"כ, נורא אוהב את הילדים (יש 3 חוץ ממנו) ואת ה"גננת" (קשה לי לקרוא לה ככה כי הוא גם חברה - שלנו ושלו. יותר נכון, היא חברה של אוריה והגננת שלנו...)
יעלי_לה

אלונ צ'יק

שליחה על ידי יעלי_לה »

אה, וזה גם מאוד - אבל מאוד - פיתח לו את הדיבור. הוא כבר ממש מביע את עצמו במילים (לפעמים צריך להקשיב ממש ממש טוב כדי להבין, אבל זה לא אומר שהוא לא אומר...)
יעלי_לה

אלונ צ'יק

שליחה על ידי יעלי_לה »

על השיש?! אורונות עליונים?!?!?!?! ברוך ה' לזה עוד לא הגענו.

וואו, איפה את שמה, אם כך, את הכלים השבירים?!
יעלי_לה

אלונ צ'יק

שליחה על ידי יעלי_לה »

וואו, נשמע שהוא מעביר אותך שיעורים לא פשוטים... חייבת להגיד לך שזכית בילד שובב מאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד, ממש ברמות! את בטח יודעת את זה.

גם אני לפעמים חוטפת ג'ננות על אוריה בהקשרים האלה... D-: בסך הכל מאפשרת חקירות ושונאת להגיד לא, וגם מזל גדול שיש לי ילד נשמה שעושה מה שאני אומרת יותר מחצי מהזמן וגם ירש ממני את הזהירות שלי, אבל אחרי הפעם החמישית בשעה וחצי שכל תכולת הארון התחתון מפוזרת על רצפת המטבח (פלסטיקים, פלסטיקים) אני עולה לטונים גבוהים.
עוד מזל שאוריה לא מתרגש בכלל לא מהטונים שלי ולא מהווליום, זה משעשע אותו ובדרך-כלל הוא מגיב בלחבק ולנשק אותי במצבים האלה.
יעלי_לה

אלונ צ'יק

שליחה על ידי יעלי_לה »

אולי כי הם יודעים שאנחנו לא באמת כועסות אלא מתעצבנות לרגע מהעבודה הבלתי פוסקת...

כן, אבל תדעי לך שזה מזל גדול. רוב הילדים לא מגיבים ככה אלא נכנסים למצוקה.
(בעצם מזל זו לא מילה מדויקת. זה השתקפות של העובדה שאנחנו כנראה אמהות טובות שנתנו בסיס חזק, עם שילוב של אופי מולד וקארמה :-))
אמא_לשלושה*

אלונ צ'יק

נו נו עשית קפה?
קודם כל את חייבת לי הסבר על המשפט הזה.

חג שמח גם לך יקירתי, התחפושות? בטח שהן מוכנות, יקירתי, בשבועיים האחרונים חרשתי את "כפר השעשועים" כמו שלא חרשתי אותו במשך כל השנה........
קר_שינדו*
הצטרפות: 01 אפריל 2006, 03:41
דף אישי: הדף האישי של קר_שינדו*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי קר_שינדו* »

שלום,
לגבי לימודי סטטיסטיקה - אני אמנם לא מכיר מורה, אבל יודע שבטכניון ביחידה לקידום סטודנטים אפשר לקבל רשימה של סטודנטים
המלמדים את הנושא (המטרה היא לעזור לסטודנטים ששירתו במילואים או שמתקשים בקורס, אבל אולי הם יסכימו לתת רשימת שמות+טלפונים).
אפשרות נוספת היא לצפות בטכניון בהרצאות מצולמות של הקורס מבוא לסטטיסטיקה (צריך לבדוק בספריה האורקולית אם יש ומהי העלות לאורח).
אפשר גם לפנות למתרגלים של הקורס (יש רבים שישמחו לתת שיעורים פרטיים).
גילית_ט*
הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי גילית_ט* »

היי לגבי לימודי סטטיסטיקה
חברה שלי נראה לי יכולה לעזור
איריס גרה באמירים
046989435
אמא_של_אופק*
הצטרפות: 13 יולי 2001, 23:15
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_אופק*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי אמא_של_אופק* »

אמא חדשה, בעלי היה מתרגל ב"מבוא לסטטיסטיקה" באונ' חיפה, עדיין לא שאלתי אותו (הוא כרגע בחוג קראטה) אבל אם כן אכתוב לך בדפבית שוב, אנחנו בערך פעם בשבוע בקרית חיים ובכל מקרה זה פחות מחצי שעה נסיעה...
אמא_לשלושה*

אלונ צ'יק

לכבוד פסח?
פסח עוד רחוק ממני מרחק שנות אור :-)
אצלנו הכל בסדר וזורם, מה קורה איתכם? שמעתי שאתם עוברים דירה.
יעלי_לה

אלונ צ'יק

שליחה על ידי יעלי_לה »

מה אני רואה בכיכר? הצלחתם למכור / להשכיר את הדירה? 9-:
ב_דרך*
הצטרפות: 04 מרץ 2004, 16:52
דף אישי: הדף האישי של ב_דרך*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי ב_דרך* »

תודה {@
הלידה היתה בדיוק כמו שחלמתי.

<מעיין נולדת>
ב_דרך*
הצטרפות: 04 מרץ 2004, 16:52
דף אישי: הדף האישי של ב_דרך*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי ב_דרך* »

איך נימרודי מקבל את אחותו מאז? בן כמה הוא עכשיו 3?
הוא תכף בן שלוש ו(טפו-טפו-טפו)מקבל את אחותו באהבה גדולה.
היום היא בכתה בדיוק כשהייתי באמצע הבישול, אז הוא אמר לי:
"אמא, נו תרימי כבר את מעייני, את לא שומעת שהיא בוכה?!"
רצתי להרים, אלא מה?...
מה שלומכם? לאן עוברים?
יעלי_לה

אלונ צ'יק

שליחה על ידי יעלי_לה »

יש לו כל הזמן, כבר אי אפשר לזכור הכל. תענוג. (כמה חיכיתי לזה)
יעלי_לה

אלונ צ'יק

שליחה על ידי יעלי_לה »

סייג לחכמה שתיקה:-)
שולה_חתולה*
הצטרפות: 17 יולי 2004, 22:08
דף אישי: הדף האישי של שולה_חתולה*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי שולה_חתולה* »

הי אמא חדשה,
תודה על תגובתך בדף שלי. אנחנו עדיין בניו-יורק- מתכננים לחזור לארץ בשנה הבאה!
באשר לתינוק, עוד אין (או שאני עוד לא יודעת שיש :-) . התמזל מזלי ואני יכולה לקרוא את הכל ולחשוב על הכל עוד לפני בוא הילדים... וזה גם חשוב וגם כיף :-)

לגבי המיטה, קראתי את ההמלצות לישון על המזרון על הרצפה... אוף. עכשיו כשיש לנו מיטה גבוהה זה כ"כ נוח לי... אני אוהבת "להתגלגל" ממנה לעמידה מתוך חצי-שינה. זה גם נוח לראות טלויזיה מהגובה הזה (עד שנעיף אותה כשנעבור לארץ!).
טוב, נראה לי (חי חי חי) שיהיו עוד הרבה דברים שנצטרך לוותר/להתפשר עליהם כשיבוא התינוקי, אז אולי יפה שעה אחת קודם?

בכל אופן, תודה...
לוטם_מרווני*
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי לוטם_מרווני* »

עברנו לכפר תבור.היציאה מהעיר מאוד שיפרה את החיים שלנו. אגב, יתכן שבעלת הבית במי עמי פשוט חיפשה מישהו שיעביר מסר עבורה. אבל תסמכי על הבן שלך, ותוותרי על המקום.
לוטם_מרווני*
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי לוטם_מרווני* »

אני מלאה שוקולדים ומתוקים, עליתי 2-3 ק"ג ואני באטרף מתוק. זה בטוח הקור והגשם וחוסר החשק הכללי.
המרוקאית*
הצטרפות: 17 מרץ 2007, 14:17

אלונ צ'יק

שליחה על ידי המרוקאית* »

אחותי באתי להגיד מזל טוב!!!! יום הולדת שמח!!!

נשיקות לבונבון הקטן והגדול.

הבטן כבר לוחצת לי, אני לא יכולה לנשום, מחכה לתל"מ שחבל על הזמן!

נ.ב
תתקשרי בערב
עינ_התכלת*
הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:05
דף אישי: הדף האישי של עינ_התכלת*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי עינ_התכלת* »

יום הולדת שמח
וסחתיין על הזיהויי
בקשר לסקס - כשתהיה זקנה כמוני תביני שיש עוד הרבה מה ללמוד - חיוך -
הילה_גביש*
הצטרפות: 10 מרץ 2007, 21:04
דף אישי: הדף האישי של הילה_גביש*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי הילה_גביש* »

תודה על מילות החיזוק.היה מאד נעים לראות שמישהי קוראת.
אני יודעת שהרגשות האלו חולפים ואין לי ספק שהקטוני יאהב אותי לא משנה מה (זה מה שמפחיד לפעמים).
היה לי צורך עז לפרוק את הרגשות,מחשבות האלו ובגלל זה כתבתי (ובטח עוד אכתוב).
הבנתי מההודעות העליונות שהיתה לך יומולדת,אז, הרבה מזל טוב אור ואהבה.
עינ_התכלת*

אלונ צ'יק

איזה קטע כתבנו באותו זמן.

תכשיטים ואבנים כמובן (יש לי ילד מהספק..) אבל לא מצליחה להזיז את עצמי
לי_אורה*
הצטרפות: 12 אפריל 2005, 19:07
דף אישי: הדף האישי של לי_אורה*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי לי_אורה* »

תודה רבה! {@ {@
עינ_התכלת*

אלונ צ'יק

... סטיה?

לא יקירתי, לא בהכרח.
(מדמיינת אותך רועה אווזים)
מיטל_מ*
הצטרפות: 03 מרץ 2006, 17:29
דף אישי: הדף האישי של מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

היי, תודה@}
את לא מאמינה כמה זמן אני רוצה להיכנס אלייך.
יוצא לי להיות די הרבה בקריות, ואין לי את המספר שלך. אולי נקפוץ שוב יחד לחי פארק (הייתי לפני שבוע בבוקר היה ריק ומדהים).
קראתי איפשהו שהתחלת ללמוד פסיכולוגיה. מעולה, אם את צריכה להעתיק עבודות את מוזמנת D-:
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

לא הלכנו לאיבחון עדין. לא יודעת מה עוצר אותי מללכת. האמת שאני לא יודעת אם זה זה או לא. סתם תחושה שלי, אולי אני חוטאת לו, והוא סתם שובב כמו שבעלי אומר. לא יודעת, אבל בכל מקרה איבחון יפתור את התהיות.
אז מה אתם עוברים..מגשימה חלום סוף סוף. מקום מדהים לדעתי. איך אתם מסתדרים עם המיקום מבחינת הלימודים שלך והעבודה של בעלך?
גם אנחנו עוברים דירה, אבל בתוך טיבעון. התאהבתי במקום מלבד הזיהום שמדאיג אותי.

ספרי קצת על הלימודים. מדהים כמה זה מעניין נכון? אני עכשיו הקפאתי את הפסיכולוגיה לסמסטר אחד, כי התחלתי ללמוד במקביל ניהול תיקי השקעות. גם מעניין אם כי פחות.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

אני מכירה את עבדון. בן מאד רצה לגור שם תקופה, אבל אני עדין מתלבטת. בקטע של נכנסים לך לתחתונים אני בכלל לא הייתי דוואגת. גרנו בקיבוץ קטנצ'יק תקופה, וזה ממש לא היה כי אני לא כזאת.
יש לנו חודשיים להחליט לאן אנחנו עוברים. אני מאד אוהבת את טבעון, אבל כמו שאמרתי הזיהום פה מאד מאד מדאיג אותי.
רצינו לעבור לקיבוץ מזרחית מכאן, אבל הגנים שם פרטיים בלבד וזה מקזז לנו את החיסכון. הרי פיצ שנה הבאה ילך לגן(נראה לי), וזה כבר גן עיריה אז אנחנו לא רוצים לשלם סתם עוד 2000 שח'. איך זה בעבדון מבחינת גנים. בשנה הבאה גם תאלצי לשלם את מלוא הסכום? אני ממש מתלבטת, בן מחכה להחלטה שלי.

בנוגע לגבולות של פיצ אפשר להגיד שדי התפכחתי. קודם כל אני חושבת שהחינוך ללא כפיה לא מתאים כמו שהוא לכל ילד. באמת באמת שאני חושבת שפיצ שלי מרדן יותר מטבעו. פעם הייתי יותר מדי ורבלית. כל דבר להסביר בפרטי פרטים. לדוגמא: הוא שבר כוס והחזיק שבר אחד, אז לא חטפתי לו מהיד אלא הסברתי לו במשך דקות ארוכות למה זכוכית זה דבר מסוכן ובלה בלה בלה.
היום יש דברים שאני לגמרי מונעת ממנו לעשות אותם, כי אם כמה שזה אולי בוטה להגיד אני יודעת טוב ממנו כרגע מה "נכון". הוא לא יכול לחשוב קדימה על ההשלכות, ואני כן. יש מעט דברים אסורים והם: לא הורסים צעצועים, אוכלים ליד השולחן, לא רצים לכביש. אני גם כן מאמינה שבאיזשהו שלב צריך ללמד אותם כישורים חברתיים כלשהם, הרי יש קודים התנהגותיים מסויימים.

פששש, כמה כתבתי.D-:
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

אהה, ועוד דבר אני מסכימה שאפילו סטטיסטיקה זה מעניין D-:
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

מזה רסקו הירוקה, חלק מנהריה? האמת אני מתוודה שהתירוץ שלי להוריד את עבדון מהפרק היתה המלחמה האחרונה. מצד אחד אני אומרת שום מקום לא בטוח, ומצד שני הגבול קצת התקרב. עכשיו אני לא חושבת שהייתי פוסלת את המקום מהסיבה הזו.
אז מה את אומרת שיש גני מועצה בעבדון? וגן הורים מתאים לי ביותר D-:
אז ספרי לי עוד על האיזור. אני מבינה שביררתם על כל מיני מקומות בסביבה.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

מסכימה לגבי תירוץ המלחמה. לגבי המשא ומתן לגן עד 12 בגלל זה ירד מהפרק איזשהו ישוב שבו רצינו לגור, ושם הגנים אך ורק עד 17:00. ולא האמנתי שהם לא מסכימים להוציא את הילד באמצע, ובטח שלא להוריד מהמחיר.
שלחי לי במהרה את המספר של הבית ב - 450 דולר. זו לא דירה,כן?
אני גם חושבת שכל האיזור הוא בין המדהימים. אומנם אני אוהבת מאד את טבעון, יש פה דברים שאני בטוחה שאין בשום מקום. אבל וזה אבל ענקי אני לא חושבת שזה אחראי מצידי לגדל ילדים בכזה מקום מזוהם.
אגב, חיפשנו בבן עמי ונווה זיו ולא מצאנו. מה סדר גודל המחירים בעבדון?
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

האמת שאת שלומי ושלומית אני לא אוהבת.
ממש מעולה הדיל שעשיתם עם בעל הבית. אנחנו גרים בבית קטן, ישן ומכוער בטירוף שעולה 500 דולר. המחירים בטבעון מוגזמים.
וסתם בשביל הידע. מה בשנה הבאה עם אילי, תצטרכי גם לשלם מחיר של גן פרטי או שיש גני מועצה? כל הקטע בישובים פה מסביב זה שמשלמים 2500 עד גיל 5.
בנווה זיו באמת יש רק יחידות דיור, אבל בזמנו חשבנו לקנות שם שלד של מישהו שנכנס לחובות במהלך הבניה.ירדנו מזה.
אם את שומעת על משהו מעניין תיידעי אותי. @}
אמא_לשלושה*

אלונ צ'יק

אכן לקטנצ'יק, בן ארבע הפושטק הזה.
תודה. :-)
אמא_לשלושה*

אלונ צ'יק

, או כאשר אני בטלפון (ובחיי שזה כל כך מעט) והוא מוציא לי את התקע של הטלפון מהחשמל
גדול, פשוט גדול הקטנצ'יק שלך :-)
אמא_לשלושה*

אלונ צ'יק

תסתכלי על הצד החיובי של העניין, יש לך ילד שיודע בדיוק מה שהוא רוצה
ויודע גם איך להשיג את זה. :-)
אני ממש אבל ממש אהבתי את הקטע.
יעלי_לה

אלונ צ'יק

שליחה על ידי יעלי_לה »

קודם כל את מעלה את התמונה לאינטרנט (באתר אחר). אחר-כך את מכניסה את הקישור עצמו לכאן - הקישור לתמונה עצמה. לא עם מילה במרכאות, רק הקישור. דוגמא (תציצי בעריכה ותראי):
תמונה

חג אביב שמח!
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

היי יקירה חג שמח @} @} @}
כמעט ולא נכנסתי בימים האחרונים, יש לי מלא עבודות ומבחן ענקי.
ניסיתי להתקשר למספר שנתת לי, אך לא היתה תשובה כל היום.בכל מקרה אנחנו ממשיכים לחפש גם כאן, ובאופן משונה אין בתים להשכרה כמעט.

איפה אתם בחג? (אני לא מאמינה שאני שאלתי כזו שאלה D-: אין מה לעשות קדחת פסח הדביקה גם אותי).
ספרי על ההסתגלות, ואיך המקום והאנשים.
:
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

היי, תודה על הטלפונים יקירתי @}
דיברתי עם ההיא מהמכולת, נשמע בסדר. את ראית את הבית המדובר? אנחנו רןצים לבוא לראות, אבל הייתי רוצה לשוע את דעתך קודם.

נשמע סבבה ההסכם עם הפעוטון, זה נחשב מחיר די זול.נניח והית רוצה על 16:00 כמה הייית צריכה לשלם?
אני מקווה שאני לא משגעת אותך. הזמן מתקתק, ואין לנו מושג קלוש איפה נגור בקרוב.

אני בטוחה שתסתגלי מהר, ולא תביני איך בכלל הסתדרת בקריות החנוקות האלה.

אין לי את הטלפון שלך, וגם שלי השתנה. אם בא לך שלחי לי אותו במייל.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

היי, שלחתי לך מייל.
אולי נלך היום לראות את הבית. האמת שאני ממש מבולבלת. אני לא יודעת מה אני רוצה. אני מתלבטת אם כדאי לעשות שוב מעבר למקום אחר לגמרי. אני אוהבת את טבעון, אבל המחשבה על הזיהום מפריעה לי מאד.

בנוגע ללימודים אני בכלל לא רוצה לדבר. יש לי מבחן עוד פחות משבועיים, והספקתי לרפרף על ספר אחד מתוך שניים. היום אני כרגיל מפסידה שיעור( פעם רביעית) בתורת המימון, כי בן לא מספיק להגיע לשמור על פיצ. בקיצור בלאגן. שלא לדבר על זה שאני בקושי ישנה כבר שבועיים. לא יודעת מה קשור כל כך מוקדם סיוטים על הלידה.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

שלחתי.קיבלת?
בכל מקרה כנראה נסע לראות היום את הבית(אם בן יגיע מהעבודה P-: ). אם תראי את זה בזמן אולי נפגש.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

שלחתי. אם יש לך את הישן אז זה למעשה אותו מספר רק קידומת 0573.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

חוץ מזה אני מסכימה איתך לגבי המעבר פשוט אנחנו עוברים די הרבה, וכבר נמאס לי כל פעם להסתגל מחדש. האמת שזה אפילו לא ההסתגלות יותר בא לי לגור בבית ששיך לי, שאני מרגישה שאני יכולה להשקיע ולטפח ולהרגיש בבית באמת. אולי נמכור את הבית בביאליק, ונחשוב על איזה מושב קבע.
בכל מקרה נדבר... @} ושוב תודה על העזרה.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

חייבת לספר לך כמה צחקנו בדרך. בן שואל אם אני חושבת שיש שם ספריה, ואני עונה לו שאני לא בטוחה שיודעים שם קרוא וכתוב. אז בן אומר כן בטח יש שם אחד שיודע קרוא ואחד שיודע כתוב , אז אם נגור שם תתפרנסי מלכתוב מכתבים לאנשים.
ועוד כהנה וכהנה.
במזל_אריה*
הצטרפות: 10 ינואר 2007, 11:57
דף אישי: הדף האישי של במזל_אריה*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי במזל_אריה* »

היי, תודה על הביקור!
_זה לא רק תאריך לידה זה גם אופי.
מזל אריה זה לשים את עצמי קודם כל במרכז

כל כך נכון..._

גם את מזל אריה? מישהו ממשפחתך? איך זה מתבטא?
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

גם לנו יש את הבדיחות האלו... אבל בגדול אני חושב תשאני מעדיפה את האנשים הפשוטים והנחמדים האלו על פלצנים אינטלקטואלים אחרים (את יודעת על מי אני מדברת).
אני מסכימה עם זה מאוד.
היה ממש נחמד אתמול, נראה שגם הילדים מצאו שפה משותפת בסוף.
כן לגמרי. נורא הצחיק אותי ששניהם בכו כשהלכנו, אבל כמעט לא התייחסו אחד לשני ישירות קודם. זה קורה לנו לעיתים עם פיצ, ולא הבנתי מה הקטע. כנראה שזה בגלל "הבידוד ביתי" כמו שקראת לזה D-:

אסי בודק לכם על הבית לידינו. אני ממש מקווה שזה יסתדר, בסוף עוד תוציאי פה עלון "עבדון באופן טבעי"
האמת בדקות הראשונות במושב הייתי בהלם תרבות, אבל לאט לאט התחלתי לקלוט שאם אתה בונה לך שם את הבועה שלך המקום די מדהים מבחינה גיאוגרפית, ולילדים הוא חלומי. ויותר מכל השיקול המרכזי הוא הכלכלי. אם אני רוצה לסיים את הלימודים בשנתיים הקרובות, אנחנו צריכים לקצץ.
בקיצור תבררו לנו, כי עוד מעט אנחנו הומלסים.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

כן ראינו מבחוץ בית של מישהי בשם אלה. היא לא גרה שם, ולא ברור למי מהמושב יש מפתח (כנראה למישהו בשם שאול ????). בכל מקרה לא יודעים מה מחיר להשכרה אם בכלל. זה הבית שסיפרנו לכם ב - 230000 דולר.זה באמת בצד השמאלי של המושב.
במקביל אנחנו מחפשים גם כאן, אבל מדהים שאין בתים בכלל. מדור ההשכרה בעיתון ריק.
בכל מקרה נחפש בעוד ישובים זולים בצפון, למרות שזה נראה לי הזול ביותר ואם כבר חור אז למה שלא תהיה לי שכנה מעולה (-:
אני ממש מתחילה להיות בלחץ מהעניין. בית, גן לפיצ וכ"ו.

טוב, אולי תצליחי לדלות מידע במכולת. תודה @} @} @}
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

חוץ מזה השארנו למישהו שגר צמוד לבית של אלה את הטלפון שלנו. אולי זה בעל הבית שלכם.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

נראה לי הכי פשוט שאני אלך למכולת מחר ואבדוק, היא נראית לי הכלפתא של המושב.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

משהו משונה עובר על המחשב שלי (ראי הציטוט למעלה P-: )
בכל מקרה היום אנחנו רואים מספר בתים בגיתה ומנות. אם יש לך חדש בנוגע לבית לידכם או הבית בקצה השמאלי (של אלה), ידעי אותי בנייד.
מקווים למצוא משהו היום...
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

בקיצור כלכלית אתם מנצחים מכל הכיוונים...
כן זה ממש ממש קריטי בשבילנו כרגע. ההבדל בין לשכור כאן ב - 500 דולר, לשלם גן מעל 2000, ארנונה, שכר לימוד לשני מקומות ולא לעבוד.לעומת המחירים המדהימים ובנוסף לכל ההטבות. אני אפילו אוכל להרשות לעצמי להחזיר לי את האוטו. בקיצור אנחנו חייבים למצוא משהו דחוף.

לטענתה יש הרבה בתים להשכרה...
מעולה חשבתי שראינו הכל.
רק שהוא דתי.
בן האפיקורס יעדיף גן בודהיסטי ולא דתי יהודי D-:

אני הבן אדם האחרון שאוהב "צ'כונה" , ולארח יותר מדי, ופתאום מזה כיף לי פה...כאילו, הייתי בקריות, הומה אדם, והייתי הרבה יותר בודדה מאשר בחור המרוחק הזה.
אני מאד מבינה את זה. בקריות גם הייתי בודדה עד כדי שיגעון. האמת במושבים כמו שלכם האנשים כל כך פשוטים ונקיים שזה נוגע ללב (גם אם מצחיקים לעיתים). בת'כלס אפשר להגיד שהם באופן טבעי עוד לפני שאנחנו ועוד התחלנו להגדיר את זה ולהתפלסף על זה.

רק עכשיו את קונה יאמו? תתביישי לך!
באמת בושה D-:
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

נראה לי שכבר ראינו את כל הבתים בעבדון (-: לא נראה לי שזה ילך.
אני חושבת שהתפזרנו יותר מדי. אנחנו לא נעולים על איזור, ולכן גם לא ממוקדים.
בכלל לא הספקנו להגיע למנות, איך שנכנסנו לאוטו פיצ נרדם פלטה.
נשאיר את הבית ליד הפעוטון בתור אופציה אחרונה ונראה אם לא נמצא כאן.
יעלי_לה

אלונ צ'יק

שליחה על ידי יעלי_לה »

חג שמח גם לכם!
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

גם אילי היה גמור היום... מעין יום הפוך שכזה.
כן גם לפיצ כבר נמאס להיגרר איתנו מבית לבית.

חכי עוד לבית של האלה הזאת מחרתיים.
אלה קצת בסרט. אחרי שיצאנו ממך הבחור הזה שסיפרתי לך עליו פתח לנו את הדלת לבית שלה מוזנח בטירוף, אבל אפשר לשפץ רק שהיא רוצה יותר מ - 400 דולר.

_היה נראה לי כשהייתם פה שהיית מבואסת. עוד אסי שאל אותי בטלפון, נו הם ראו? ואמרתי לו שנראה לי שבן יותר בקטע ואת מבולבלת.. (מעניין אם צדקתי).
תשימי לך מטרה, העניין הוא עכשיו כסף, ואיכות חיים כמובן._
האמת שבזה את צודקת. לכאורה אני צריכה יותר לדחוף על לגור שם, כי הרי אחרת אין סיכוי שנרשה לעצמנו את הלימודים שלי לעוד זמן ארוך. אבל משום מה אני לא מרגישה שלמה. אולי אם היינו מוצאים בית יותר שווה היה לי קל יותר להחליט, אבל כשיש יותר הקרבות יותר קשה להחליט.
דוקא האיזור מוצא חן בעיני על אף השוני המוחלט מטבעון. הבתים פחות מצאו חן בעיני.

האמת סתם נראה לי דאון של הריון בנוסף לתשישות מהחיפושים, לימודים ופיצ. היום בחזור כבר נגנבנו פיצ רעב ועייף, אני ובן כמובן מתחילים להתווכח.
רוקדת_לאור_ירח*
הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי רוקדת_לאור_ירח* »

תודה על מה שכתבת לי, שמחתי לשמוע שאצלך היה קשה והשתנה לטובה ושיש לך בעל מבין.
בקשר לזה שמצאתי את הפיתרון האולטימטיבי, אם זה לא ברור, הייתי צינית, אני מאד רוצה זוגיות.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

אחרי שלא דיברנו על כל נושא הדירות מאתמול, התחלנו לחפור בזה שוב היום. בן אומר שאם ההוא מהבית המזעזע יסכים שנגור שם בחינם שנה תמורת שיפוץ קומפלט, אז הוא לוקח את זה. אני קצת חוששת אין מטבח, חלק מהחלונות שבורים ומזעזע באופן כללי. את יכולה לראות אותו הוא ממש על הכיכר עם דלת צבועה כחול. עולים במדרגות מהצד(לא הדלת הכחולה) הדלתות פתוחות כל הזמן.
למרות שאני גם לא מאמינה שהוא יסכים. משום מה לא לחוצים שם להשכיר.

אז בן אומר שההחלטה בידיים שלי. לדעתו מיצינו את עבדון, ולא יהיו שם בתים נוספים בקרוב אז או שנבחר אחד מאלה שראינו או שנעבור הלאה. אני, כרגיל מתקשה בקבלת החלטה, לא יודעת. המקום עשה לי את זה, אבל הבתים לא לעניין.

אופפפפ, ועל זה נאמר קשששה D-:
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

התכוונת שאני אכנס? לא נעים לי... ראיתי מבחוץ, זה וואחד אחוזה...
חופשי את יכולה להיכנס זה בית נטוש. בכל מקרה בן מחר נפגש איתו בעבדון לדבר עסקים ( כמו שבעל הבית אומר).
אני חושבת שהבית הזה מצריך השקעה של מעל 10000 ובן אומר 15000. מה שזה אומר שזה מגלם 300 דולר בחודש (אם את מחלקת).אני מוכנה להוסיף עוד 100 דולר בחודש או 200 לחצי שנה , אבל מעבר לזה זה לא חיסכון. למרות שלא צריך לשכוח את הנוחות שבסוף סוף לגור בבית גדול, אני מעדיפה לחסוך ללימודים.

_מתוך זה 4,200 על חשבונו. והשאר על חשבוני.
בקיצור ,לא כל כך נורא, ושווה לי._
בטח שווה, אם הבנתי נכון בעל הבית התחלק איתכם בשיפוץ? אם כן זה הכי משתלם שיכול להיות מבחינתכם.
גם אנחנו העדפנו לא להתחייב כי אף אחד מאיתנו לא יודע מה יהיה.
צודקים בהחלט. גם אני אמרתי לבן שאני לא מוכנה להתחייב ליותר משנה.

חוץ מזה חזרתי עכשיו מהפעוטון, אילי כל כך נהנה, אפילו עזב אותי, ונכנסתי פנימה והשארתי אותו בחצר,
איזה כיף @} בזמן המועט שפיצ היה בפעוטון הוא הכי אהב את הריתמוסיקה, הוא ממש היה מרותק.
איך הגננת, והילדים?

בקיצור כבר השתגענו. היום כבר התחלנו להתפוצץ מצחוק סתם מרוב יאוש D-: אני כל כך מקווה שזה יסתדר מחר, וכבר נוריד את העול הזה מאיתנו.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

טוב הטלפון של אברהם הוא 0578467010 זה 3 בתים לפנינו, בית עם פרגולה.
ראינו משהו ברחוב שלכם. בית פיצפון, אבל אני לא יודעת אם אנחנו מתכוונות לאותו הדבר. זה בקומה שניה?

מה עם אהובה התקשרתם?
לא התקשרנו, כי היא שומרת את הבית למשפחה אחרת עד יום חמישי.
אם בן יסגור עיסקה כזאת, גם 100 דולר לחודש. שיחקתם אותה.
זו אחת מהאופציות המקובלות עלינו. האמת שגם בשביל בעל הבית זה מאוד משתלם. הרי הבית עומד הרוס ונטוש, ולא הרבה יסיכימו להיכנס לתיק של שיפוצים וכאלה. אני רק מודאגת ששם המנטליות שלהם משונה, נראה כאילו לא איכפת להם מושכר לא מושכר, נטוש או לא.

זאת פעם ראשונה שניקיתי מ- 8 בבוקר עד 22 בלילה, נהרגתי!
אם זה יסתדר (הלוואי) אני ממש לא הולכת לנקות בעצמי. פעם ראשונה בחיים אני הולכת לשלם למנקה בלב קל ומאושר. הרי יש לי פטורים בגלל ההריון. חוץ מזה אם תראי את הבית תביני שצריך חברת נקיון P-:
הגננת מקסימה, היא נראית רגועה מאוד. בזמן שהייתי שם, השכנים עברו ליד הגדר והביאו תפוזים ואשכוליות. שכן אחר הביא ביצים טריות מהמשק. מה אני אגיד לך עולם אחר...
נשמע מעולה. אני גם מאמינה שכשהאמא בעצמה מרגישה שלמה עם המקום שהיא בחרה לבן שלה בשבילו ההסתגלות תהיה קלה בהרבה.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

אני לא יודעת בקשר לבית של אברהם הכי טוב שתתקשרי ותשאלי על איזה קומה מדובר...
התקשרתי עכשיו, ולא נראה לי שראינו את הבית. הוא נשמע קצת משונה כי הוא לא רוצה לתת פרטים בטלפון, ודורש שיגיעו לראות. אני כבר נכנסתי לראש, ואפילו לא ניסיתי להתנגד. מחר בן ילך ליישוב ויראה.
מה אף אחד לא עובד? איזה שאנטי!
זה מה שלא ברור לי עדין על טבעון, רק שכאן יושבים בבתי קפה שעולןה בהם 100 שח' הפוך קטן. מתי כבר יסבירו לי איך עושים את זה? D-:

הכי הכי הצחיק אותי שהיום קלטתי שכבר שבוע פיצ דורש שנקריא לו אך ורק את הסיפור דירה להשכיר. מסכן החדרנו לו את זה לאמא של הלא מודע.

מרוב מתח הבחנתי שהיום לראשונה מזה חצי שנה התחשק לי בטירוף להדליק סיגריה ולהתרווח.
אופפפ, ילדים, הריונות, בעלים כמה הקרבות D-:
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

מה המצב, איזה מבולים מטורפים כאן.
בן קבע עם ההוא להיפגש, והמהבול הזה לא עונה לטלפונים. נקווה שהיום תהיה איזושהי התקדמות אחרת אני הורגת שם מישהו עם האדישות הזאת שלהם D-:

היום אתם הולכים לפרק ב' בפעוטון?
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

נו ענה לכם?
ענה, אבל הבריז. הם קבעו למחר. אופפפפ....

אצלנו זרחה השמש אחרי לילה מטורף.. איזה רעמים! לא יכלתי לישון...
אצלנו רעמים, ברקים וסופות. כולנו בבית כולל בן, כי הוא שינה את סדר היום בגלל הפגישה שלא יצאה לפועל. פיצ קצת מצונן, ויש לי מבחן בעוד שבוע אז החלטתי לאפשר לכולנו הימרחות יומית מול הטלוויזיה. פרשתי מזרונים על הרצפה. פיצ רובץ וצופה בסרט ואני לומדת. בדרך כלל בן נגנב מימים כאלה הוא תמיד כזה משקיען, וחייב שבכל יום תהיה איזו פעילות. אני אומרת לו תמיד להוריד ציפיות, אי אפשר כל הזמן לספק אטרקציות חינוכיות, וגם לא בא לי אפילו לצייר, בצק וכאלה P-:

הוא יותר בקטע של לשחק לבד, ולחקור את הגן.
מעולה. לדעתי תוך כמה ימים הוא כבר ירגיש הרבה יותר בעניינים. נראה לי שזה קורה מהר ממה
שחושבים.

אתמול פיספסתי שיעור סטטיסטיקה, פשוט שכחתי, מזל שיש היום בכרמיאל, ממש נכנסתי לסרט.
אני בכלל בבאלגן טוטאלי. יש לי מבחן עוד פחות משבוע, ונשארו לי רק עוד שלושה ספרים לקרוא. בנוסף נראה לי שהלך לי הקורס בתורת המימון וסטטיסטיקה (לא קשור לפסיכולוגיה), וזה נראה לי אומר לשלם מחדש, ללמוד מחדש. אני הולכת לאיבוד. נקווה ששוב כרגיל יהיה לי יותר מזל משכל.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

ואני לא מבינה עדיין איך לחשב את הסטיות.
ש מצב שאני יכולה לעזור לך. יש לי חלק נכבד מהחומר כתוב בצורה מאוד מובנת.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

איך ? איך עושים את זה? אין מצב שאני פותחת ספר בלי שאילי ידחף, יקרע דף,
האמת שגם פיצ היה כך, אבל עכשיו הוא לפעמים מאפשר לי לקרוא כשהוא מתכרבל עליי.

נמאס לי כבר מהמיטה המשפחתית הזאת, ומלשכב שעות ולעשות את עצמי ישנה,
סיפרתי לך שבסופו של דבר לא אני יזמתי את היציאה שלו מהמיטה, אבל שמתי לב שאני ממש מפתחת כעס כשאני צריכה לשכב איתו מאה שעות עד שירדם, כשלמעשה בראש עוברים לי כל הדברים הדחופים שאני צריכה לעשות ( לאו דווקא לימודים אפילו פיפי או ארוחת ערב).
מעבר לכך עשינו ניסוי מדוד ( נשבעת מדוד בזמנים), כשהוא נרדם לבד, אחרי סיפור וכ"ו לוקח לו בערך שמינית מהזמן להירדם מאשר איתי.
לא שאני חושבת שזה רע מהשורש כשהילד ישן עם ההורים, אבל כשהמחיר הופך להיות גדול יותר התסכול עולה, ולא יוצא מזה הרבה.

רשמתי אותו לפעוטון רשמית.
מזל טוב @}
ואז משרד העבודה משתתף איתי.
מעולה אלו ממש חדשות טובות. באמת מעניין בכמה.

אם תבואי מחר עם בן אז יהיה נחמד. מתי קבעתם מחר?
בן נסע עכשיו לחבר בישוב לידכם, חבל שלא ידעתי שאת רוצה הייתי באה איתו, כי הוא מתכנן לראות גם את הדירה של אברהם. מחר אני לא אגיע יש לי אולטרה סאונד רק בן ופיצ מגיעים.
מתי את צריכה להגיש את הממן?
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

נו איך הבית של אברהם?
גם הוא לא יכל בסוף. לא יאומן D-:

אני רק מקווה שמחר הכל יסתדר. אמרתי לבן שנעשה הסכם. אני אבשר לו שיש בת, והוא יבשר לי שהבית שלנו.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

טוב, אז את הצד שלי בהסכם מילאתי D-: אבל בנוגע לאבדון כמה סבלנות צריך כבר בא לי להרביץ שם למישהו. בן היה היום בבוקר. אברהם הבריז לו שוב. הוא נפגש עם בעל הבית ההרוס הציע לו את מה שאמרנו, והוא מצידו אמר שהוא צריך לחשוב על זה P-:
אני לא יודעת למה, הבית כל כך הרוס, אבל אני ממש רוצה את הבית הזה. את לא מאמינה איך אני על קוצים. אני מאד מקווה שהתשובה חיובית כבר ממש השלמתי, והתאהבתי ברעיון של לגור שם. לא רוצה להתאכזב.

הממ"ן שלי הוא ל- 17 לחודש. כלומר יום שלישי.
בדיוק ביום המבחן שלי. אני מנסה ללמוד ואני לא מרוכזת בגלל הבית. מזל שהבדיקה תקינה, וכך ירדה אבן אחת מהלב. בכל מקרה אני אשמח לעזור. אני מקווה שאני זוכרת, אבל לא נראה לי שתהיה בעיה.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

אגב, אולי תשלחי לי איכשהו את הממן, ואני אבדוק אם זה אותם תרגילים כמו שלי, ואחזיר לך אותו פתור. כך תוכלי להבין מהתרגיל עצמו.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

מה בת? אחות לאורי? איזה כיף!!!!
האמת ממש כיף.
אני מאמינה שהוא יסכים... לאן יברח?
לא יודעת בן אומר שהוא נראה קצתיותר ממולח במונחים של המקום. אני לא מאמינה שאני אשקרה במתח. אני יודעת שאם זה לא זה אז באמת ראינו כבר הכל.
אנסה לסרוק אותו ולשלוח במייל. תודה יקירתי
בכיף. תסמני לי מה לא הבנת. אני הכי מעדיפה שאם זה בשעה הקרובה אז בפקס. יש לכם?
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

דף אחד? אם כן קיבלתי.
בכל מקרה אני לא מאמינה, שאסיים את זה היום. אני כנראה נוסעת להורים. אני אשתדל להחזיר לך את זה עד מחר.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

אל תטריחי את עצמך, בשעה טובה סיימתי את הממן,
חבל שלא אמרת קודם, כי גם אני סיימתי את הממן D-:
ההוא מהבית החליט בסופו של דבר שלא מתאים לו.הם כאלה משונים. הוא החליט שהוא מעדיף את הבית נטוש P-:
בכל מקרה תנסי אם תוכלי לרדת לסוף דעתו של אברהם (אתם שכנים לא?), כי עד עכשיו לא הבנו אם הוא רוצה או לא רוצה להשכיר.
בכל מקרה נבדוק את הבית בלימן. יש שם הטבות?
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

ואהובה דיברתם איתה?
מושכר.
מה עם אברהם, הוא עונה לכם? מה הוא אומר?
תאמיני לי שאנחנו באמת לא מבינים מה הוא רוצה. כן עכשיו, לא עכשיו, עוד חודש, קודם אני אשפץ, תבואו לראות לפני שנדבר, לא תחכו לאחרי השיפוץ. קיצר לא יודעת אם את רואה אותו (הוא שכן שלכם, לא? ) אז תנסי אולי להבין מה הוא רוצה. אני מרגישה כמו במחקר אנטרופולוגי.
דווקא פגשתי את אח שלו היום והוא אמר שידבר איתו.
נראה, אני די ספקנית, אבל אם יסתדר מעולה.
בהודעה לגבי לימן הכוונה היא למישהו שמעוניין לשכור בית אצלהם, ולא על בית פנוי.

אני חולה הרוגה, ואין לי כבר כח לבתים האלה. אבל חייבים למצוא.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

מקווה שאת מרגישה יותר טוב...
עכשיו יותר טוב, אבל יומיים היה לי חום והרגשתי כאילו בא לי למות.
איך זה היה עם פיצ?
עם פיצ הייתי הרבה זמן בגן, והתחלתי ללכת רק שהוא הכיר את המקום טוב, וכשראיתי שבחלק מהמקרים הוא כבר פונה בבקשות לגננת אז הרגשתי שאפשר להרפות. נראה לי שאולי כדאי להשאר איתו עוד קצת לפני. גם יותר מדי שמן לפעמים מזיק. אני סומכת עלייך שתדעי מה הרגע המתאים. בכל מקרה זה לא קל @}

רוצה שתמצאו את הפינה שלכם, ורוצה שהיא תהיה פה!
אוי את לא מבינה כמה נמאס לי( בעצם את כן מבינה עשית את לא מזמן). אני ממש חוששת שלא נמצא כלום, ומה יהיה. ובן מתחיל ללחוץ לעבור יותר צפונה או להישאר בטבעון.ניותר צפונה יהיה לי מאד קשה עם הלימודים, וגם עם שני ילדים לא בא לי להתרחק יותר מההורים.
קיצר לא יודעת מה הסיבה, אבל החלטתי על עבדון.
היא אחותו או גיסתו או משהו כזה,
של אברהם? טוב בעצם כולם שם גיסים, דודים או משהו כזה. לא? D-:

ראיתי הודעה ביד 2. בית 180 מטר מתאריך ה - 19 לחודש.אני אתקשר, אבל משום מה נראה לי שזה הבית שלכם.

אני מקווה שלא נמאס לך כבר מלחפש לנו בתים.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

אילי לא מוכן לעזוב אותי לשניה, גם בבית,

לא יודעת בזמן האחרון אני ממש מרגישה שהשרשתי בו איזה חוסר בטחון כזה,
קודם כל אל תהיי קשה עם עצמך. אני לא חושבת שאת צודקת. את לא יודעת איך פיצ היה. בן היה אומר עדיף שתפני לו מקום ליד הכליה כך שיהיה הכי צמוד. הוא היה נצמד אליי כל הזמן.
בנוגע לגן הרגשתי שאני רוצה לעשות את זה "נכון". והכוונה שלי היתה להשאיר אותו שם לבד כשאני יודעת שהוא מרגיש שם בטוח. לבכות הוא בוכה כמעט בכל פרידה ממני, אבל בשבילי רציתי לדעת כדי שאני אוכל להרגיש שלמה, שהוא בוכה ממניעים פחות קריטיים. לא רציתי שיסחוב איתו סלידה בסיסית מהגננת, כי הוא ננטש אצלה.
מצטערת אם אני נשמעת דרמטית, אבל נראה לי שזה באמת תהליך קשה בשיבילם. לדעתי חכי איתו שבוע.

ויש לי שבוע הבא בפסיכולוגיה, על יחידה 3-4, שעוד לא פתחתי את הספר.
איזה פסיכולוגיה? אולי יש לי ממן מוכן (בשביל מה את בקשרים עם סטודנטית מצטיינת P-: ). בכל מקרה אני אשמח לעזור, אם לא תקדימי אותי ותכיני אותו לפני בזמן שאני חורשת עליו D-:

זה הבית שלנו, תתקשרי חופשי, אולי נשכיר לכם חדר עם נוף לים
מה יותר טוב מזה? התגשמות חיי השבט. מטבח משותף, נגדל יחדיו ילדים מלוכלכים ומאושרים D-:

אבל אני רואה ילדים בני שנתיים כל כך חברותיים ומתקשרים כל כך יפה. ולעומתם אילי נראה לי לפעמים כמו עכברון מפוחד.
תביני שלפעמים השינוי הוא כל כך מהיר, יש הבדלים עצומים בין חודש לחודש, ובאופן מתסכל זה לרוב לא קשור למשהו שאנחנו עושות. את באמת עושה את המיטב. מה לעשות שאנחנו פולניות בדם. אני קשות מנסה להגמל מהאל תגיד, אל תעשה, אל תגזים.

מה עם הבית של שלום? ממש לא יושב לכם עליו?
היה שלב שאני נכנעתי, ואמרתי לבן שנשכיר את שלו וזהו. פתאום בן החליט שהבית לא נראה לו. האמת נמאס לי כבר מבתים צפופים ומוזנחים, שאין בהם מקום לכלום. ועכשיו כשילד נוסף מגיע בכלל לא בא לי. זה לא שאני מחפשים רק 200 מטר ומעלה. את יודעת יש בתים של שלושה חדרים שמתוכננים בצורה יעילה. בקיצור אברהם הסיכוי האחרון.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

הלכתי עם השכנה שלי עכשיו לחפש בתים,
תודה מותק @} @}
הייתי בבית של אהובה, ממש מקסים.
כן, הבית ממש סבבה. דיברתי איתה, והיא אומרת שהבית תפוס בטוח.
ואברהם באמת בשיפוצים ככה נאמר לי.
שיהיה בשיפוצים, אבל מה איכפת לו שנראה ונסגור מראש?! אני לא מבינה את הראש שלהם. הם מעדיפים להישאר עם בתים נטושים. אם הוא משפץ, על אחת כמה וכמה שירצה לדעת שההשקעה שלו לא לריק. לכי תביני.
אני אנסה לדפוק לו היום בדלת...
אולי הוא צריך שידפקו לו על הראש? D-:
הממן בפסיכולוגיה חברתית על יחודות 3-4 , ממן מס' 12
דווקא את הקורס הזה לא עשיתי. 'צטערת.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

תגידי, ראית את הבית של אברהם מבפנים?
פתאום עלה בדעתי, שבכלל לא ראינו את הבית עדין. לא מבפנים ולא מבחוץ. אולי הוא לא בא בחשבון, ואנחנו לשווא. יש גינה אין גינה, כמה מטר, וכ"ו. הוא בכלל לא היה מוכן לנדב מידע.
אנחנו חייבים כבר בייייייית. (-:
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

אני אלך אחרי הצהריים...
תודה יקירתי @}
לפחות תכירי את כל אנשי המושב בזכותי (-:
במזל_אריה*
הצטרפות: 10 ינואר 2007, 11:57
דף אישי: הדף האישי של במזל_אריה*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי במזל_אריה* »

אשה במזל אריה צריכה להיות במרכז הבמה תמיד, זה בטח שיעור מאוד מעניין כאמא וכרעיה לפנות לפעמים את אור הזרקורים...
כן זה נכון, בן זוגי מזל בתולה. הוא מאוד אוהב להקשיב לי, לתת לי להתבטא, לפנק אותי, לעזור לי... יש לי תמיד דרך לגרום לאנשים סביבי לעשות דברים בשבילי (תמיד הייתי סוג של נסיכה), לא יודעת איך בדיוק זה קורה, אבל אני מרגישה שאנשים נורא אוהבים לעשות בשבילי.
אנחנו גם מסכימים על הרבה דברים, מוזיקה, דרך חיים, אבל אולי יש בו נגיעה של אריה הוא נולד בתחילת המזל של בתולה 24/08 , ואילו אני בתחילת מזל אריה כך שאני מרגישה שיש בי נגיעה של סרטן.
קירבה גדולה למשפחה, נטייה לחיות בעבר, התעניינות בהיסטוריה... נכון? אלה מאפיינים של סרטן?

רציתי לשאול את את מבינה באסטרולוגיה איזה נטיות פיזיות יש לבני המזל?
אני מוצאת את עצמי טיפוס בריא אבל תמיד עייפה וחלושה, קשה להסביר - זה נשמע לא הגיוני

(אחותי מזל דגים - מאוד מאוד נבלעת במשפחתה וברקע, אבל היא סיפור מורכב בכל מקרה.)
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

הלכתי , לא היה בבית, גם עכשיו לא.
משונה מה שקורה לנו עם האברהם הזה. כאילו זה לא מצליח להתקדם.??
לא להאמין שהוא הקצה שטח קטנטן לחצר שלכם.
מצחיקה, היא לא שלנו.
הייתי עד עכשיו אצל השכנה, אנשים ממש נחמדים פה. איך אני רוצה שתבואי כבר...
תאמיני לי שגם אנחנו מאד מאד מאד מאד רוצים.אני לא יודעת כבר מתי זה יפתר. חייבים למצוא בית בקרוב. אני חייבת למצוא לפיצ מסגרת אני לא מספיקה כללללום.
אמרתי לבן שהצעת להשתכן אצלכם. זה גם היה בצחוק, וגם חשבתי שהוא יסתכל עלי כאילו נפלתי מהשמים ( או לפחות אשמע שוב את המשפט "זה בטוח רעיון שהגית בפורום המעצבן הזה שלך" D-: ), באופן מפתיע הוא שתק דקה ואז אמר דווקא רעיון מעניין.
לכי תדעי, אולי באמת נהיה יותר משכנות.(סתתתם אל תיבהלי @} )
ושוב תודה, את עוזרת המון.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

הבוקר ראיתי הודעה נוספת ביד 2. בית בעבדון, אבל 50 מטר זה באמת בלתי אפשרי.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

אם נגיד תמצאו בית ותצטרכו לחכות לו איזה שבועיים אז? למה שלא תבואו ותכניסי אותו בינתיים לפעוטון תעשי איתו את כל התהליך...
אני חושבת שרוב הסיכויים שנוכל לחרוג בשהיה בבית בטבעון. נקווה שלא נצטרך לחכות כל כך הרבה זמן, כי אני אפילו מעדיפה לעבור לפני הזמן (למרות ההפסד בתשלום), אחרת אני מפסידה קורס שלם.
בכל מקרה תודה על ההצעה (-:

_השכנה שמעה על עוד 2 בתים להשכרה, אז אני אבדוק את זה היום. את רואה כל הזמן צצים פה דברים...
מעולה. אני מקווה שאחד מהם שלנו. סה"כ אין לנו הרבה דרישות: שלושה חדרים וחצר, אבל שלא יהיו פיצפונים.

איך 3 חדרים 50 מ"ר? אולי תתקשרי תשאלי...
באמת מעניין. וגם איך 50 מ"ר 300 דולר? בן רצה לברר, אבל נראה לי באמת מוגזם 4 אנשים ב - 50 מ"ר.
בכל זאת אם נארגן כמה דירות לראות אז תראו גם את זאת.
כן כמובן.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

השכנה שמעה על עוד 2 בתים להשכרה, אז אני אבדוק את זה היום.
ראית משהו? יש חדש?

אופפ, מסכן פיצ כבר בקר שני שאני עסוקה רק במבחן, ולא מתייחסת אליו. אתמול מרוב יאוש רק שיתן לי ללמוד הקראתי לו מהספר שלי. כשבן חזר הביתה ושאל אותו מה עשינו היום אז הוא אומר לו "לוגים והיוריסטיקות". אפשר להגיד שבן עמד בפה פעור (-:

איך הלך היום לאילי בגן, יש שיפור?
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

חושבת מה עוד...
איזה מותק את, הצחקת אותי כהוגן. גם לי יש ימים כאלה, שאני פשוט יודעת בפרטי פרטים איפה, ואיך כל דבר יהיה.
אני מליונרית אבל עובדת להנאתי בטיפול בכל מיני סייקוס למינהם אחרי שסיימתי דוקטורט בשעה טובה,
רוצה לפתוח איתי קליניקה? אני כבר קיבלתי את הפרופסורה (-:

בבוקר התעוררתי ונכנעתי ללחץ החברתי וראיתי את הסרט "הסוד".
אז מההמשך אני מבינה שהסרט טוב? לא ראיתי אותו, אבל שמעתי. איפה ראית?

איזה כיף לשמוע על אילי בגן. תראי שהשד לא כל כך נורא. כמו שאת אומרת לי, הצבת לך מטרה תהיי שלמה איתה, ותראי שיותר קל גם בדרך.
רק אל תשכחי להראות לי את זה כשאני אבכה עם פיצ בגן P-:

אה, ובדרך פגשתי את אהובה אהובתינו. והיא אמרה לי שההיא לא הגיעה אתמול, אז אמרתי לה שהיא ממש פראיירית שהיא מחכה ככה.
מאד מעניין. לדעתי יש שם אלמנט נוסף. אולי הן מכירות/משפחה או משהו. אני חשדנית מטבעי, אבל קשה להאמין לכזו אדיבות סתם.

אגב אני כל פעם שוכחת לספר. באחד מהימים בהם שגיתי בדמיונות הגיתי יוזמה עסקית מעניינת שתוכל לעבוד טוב בשביל שתינו (וכמובן ל - 4 בנייך D-: ). וזה אפילו לא בצחוק.

עוד לא ראיתי כלום.
תלכי לראות אחרת אין עסק D-:
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

אם אני אראה אותי אותו, הוא ימלא אותי בתחושה שלקרוא שני ספרים עד מחר זה אפשרי?D-:
זה מסתדר יופי עם המכשפה שאמא שלי הייתה אצלה
עכשיו בכלל אני מאמינה שהרעיון הזה מוצלח.
הולכת, הולכת, אי אפשר לישון בשקט.
בגללי או בגלל המטילות?
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

קבענו למחר בתשע בערב. אני מקווה שאנחנו עושים צעד נכון. עכשיו ההתרגשות שלי מתחילה באמת @}
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

כתבתי לך בטעות אצלי, ואין לי זמן להעביר אז קראי שם.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

לפחות נחסוך בדמי טלפון
וגם תפני לי מקום בדף בית D-:
איזה בדיקות מה קרה? היית לא מזמן לא?
סתם שטויות שכחת כבר כמה בדיקות עושים בהריון אופפ.

בהצלחה במבחן!
טוב הצלחה לא נראה לי תהיה כאן. מקסימום להמנע מכשלון. נשאר לי עוד ספר שלם שלא למדתי. האמת זה משהו שאני צריכה ללמוד, אני לא יודעת להכשל אני תמיד חייבת להצטיין, וזה מצוין כשזה מצליח (לרוב טפו טפו), אבל אני לא יודעת מזה לא. אחת הסיבות שהתאכזבתי כה כשלא הצלחנו להשכיר את הבית הגדול.
לפעמים אני כזו חרדתית שאני משתגעת מעצמי. כל כך חיכיתי לעבור, ועכשיו במה אני מתעסקת?
"אני באמת רוצה לעבור כה רחוק, אין לי שם חוץ ממך אף אחד, עוד פעם בלי חברות. אני באמת מוכנה נפשית להכניס את פיצ לגן. ואיפה אני אלד (כאילו זה מחר). מי יעזור לי (בטח שאמא שלי לא תבוא).ועוד מליון מחשבות שאני אפילו לא מעיזה להגיד אותן לבן אחרי ששגעתי אותו למוות (-:
נו אמרתי, חסרת תקנה (-: קוראים לזה חרדת ביצוע.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

נראה לי אני משליכה את אנה פרויד לפח, והולכת לראות הסוד כדי להתמלא מחשבות חיוביות @}
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

בקיצור נהיינו באמת כמו איזה 2 פסיכולוגיות,
נו למה את חושבת הלכתי ללמוד פסיכו'? תמיד הייתי חפרנית (-:
ראית את הסרט?
ראיתי כמה דקות, ואיבדתי סבלנות. אולי כשהמבחן יהיה מאחורי. בכל מקרה אני מאד מאמינה בקטע של לזמן, רק שלא תמיד זה עובד לי P-:

זה ממש עושה לי חשק לעוד ילד כל הסביבת אימהות הזאת
באמת???יאללה, מבטיחה ללות אותך בלידה D-:

בקיצור קבענו איתם להיום. נקווה שילך בסדר, ושהבית יהיה מספיק בגודל. גם אין שם מחסן.

עכשיו אני עסוקה בלזמן לי שאלות בנושאים שלמדתי.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”