העצמת ההתמודדות מול מערכות ככלי לשיפור תפקודי האמהות

גיימס_בונד*
הצטרפות: 02 יוני 2006, 10:29
דף אישי: הדף האישי של גיימס_בונד*

שליחה על ידי גיימס_בונד* »

לא נגעתי בספר. אני עוד לא יודעת אוך אקראה אותו. אולי כאשר אהיה מרוכזת יותר.זה מעציב אותי. קניתי את הספר. מצאתי זמן לקרוא אותו. קראתי אותו ונשארתי מתוסכלת.זה לא מסוג של ספרים שביום אחד אוכל לקרוא את כולו ואיני יודעת אם אמצאה כוחות לנסות שוב.זה גורם לי לדגדוג קל בראש כי הוא מדבר על הנושאים שאני אוהבת מה אעשה? מה אעשה?
גיימס_בונד*

הסתכלתי עד פעם על הספר. אולי אני צריכה לקרוא את כל ההקדמות . חשבתי שקראתי אך זה היה לפני כמה חודשים והשארתי את הקריאה לזמן מתאים יותר וכנראה שכחתי ולא קראתי את ההקדמות. כנראה שאני צריכה לתפוס את חוט המחשבה של הסופרים וזה קשה יותר כאשר הספר הוא תרגום לעברית ועברית עצמה היא לא שפת האם שלי. ואולי זה לא קשור רק לעברית כי איך שאתם רואים עם קצת שגיאות פה ושם עם העברית אני דוקא מסתדרת. אני מניחה שיש ספרים יותר קשים ויש ספרים יותר קלים לקריאה.אם רק הייתם שומעים אותי מדברת עם המבטא החזק שלי בטח הייתם מתעלפים. שמעתם פעם על זהות חצויה? זה מה שקורה בארץ. העליות מגיעות. הן אף פעם לא יהיו כמו ילידי הארץ כי אנחנו לא רוצים לאבד את היחודיות שלנו ולאט לאט מתפתחת זהות חצויה.
גיימס_בונד*

אתם יודעים מה? זה חשוב לקרוא ספרים שהם קשים לקריאה. זו לא פעם ראשונה שאני קוראת ספר שהוא לא רומן ולא שיר. אפשר לחשוב שכל שיר אני מבינה מייד אם בכלל.? לרב אני לא מבינה למה התכוון המשורר לעתים המשורר בעצמו לא בטוח למה הוא התכוון. אבל זו בדיוק הסיבה שאני יכולה להתחיל להתפלסף ומתוך פלסוך להגיע לרעיון. לכן השירים והרומנים אינם מפחידים אותי. כי איתם אני יודעת לשחק. ואת תורת המשחקים אני לא יודעת לקרוא וכאן אנו מגיעים לנקודה החשובה.תורת המשחקים אומנם כתוב כספר קריאה להמונים אבל הוא מבוסס על תאוריות מתמטיקה .זה נשמע פשוט אבל זה די מורכב ועמוק. המוח שלי מתבלבל בקלות ודי עצלן להתאמץ.למרות שאני חושבת שהגיע זמן להתמודד עם משהו שלא התמודתי עד היום.
גיימס_בונד*

קראתי את ההקדמות .בקצב של צב והנה כמה מושגים שחדרו היום למוח שלי. חשיבה אסטרטגית קבלת החלטות בסיטואציה אסטרטגית. מלאכת חיזוי התנהגות וחשיבותו במשחק החיים אולי אני לא זוכרת בדיוק אך נהנתי מכל רגע גם כאשר קראתי וגם כאשר העתקתי לשם הפנמה. עשיתי זאת בחנות. היו שם עוד הרבה העשרות אנטלקטואליות למוח הרוצה לדעת שלי. על ההקדמות התגברתי די בקלות אך מה יהיה עם תוכנו של הספר. לדעתי הוא גדול וזאת אומרת משהי שפוחדת ממטמתיקה.
גיימס_בונד*

תשמעו... אני רואה שאושר גלום במספרים.בתנאי שלא נגזים בפירוש של מ ילה אושר. ולא נבלבל את המושג עם דברים כמו אהבה זוגיות מיניות וכדומה.פתאום אני רואה מספרים בכל דבר שאני חושבת או מתכננת או מסתכלת עליו וגם בדברים שאני מרגישה.מתמטיקה סובבת אותי ולא חשוב איפה אני נמצאת אני קוראת את הספר בקלות יחסית ומתחילה לראות את המקלט שיצרתי לעצמי בתוך עולם רגשי של שירים רומנים לימודים ועוד ועוד. מקלט ממתמטיקה... מקלט ממספרים. אני כנראה לא אהיה צנועה. אך נדמה לי שיש לי מוח יהודי שבעצם מאוד מוכשר למתמתיקה. משהו קרה שם שעצר אותי מלהבין את התחום שאני כל כך אוהבת
גיימס_בונד*

למה אני עצובה עכשיו כאשר חשבתי על הכשרון שלי למתמטיקה? מה מסתתר שם? אני יודעת מסתתר שם הרבה מספיק לכמה ספרים שדוסטויבקי הגאון הספרותי הרוסי יכול היה לכתוב. היום אבכה קצת ומחר ביום השבת שזה היום של חמין כנראה אמשיך לכתוב. גם אם לא אהיה המרצה הראשי בטכניון לא נראה לי שכדי להשאר עצובה.המספרים אומרים לי שלפי ההסתברות ושנות חיים שעוד יש לי אפשר להספיק לא מעט הבנה מתמטית. ואיך הייתי היום כל כך מענינת אם הכל היה הולך כשורה? אפשר גם להיות פרופסור משעמם ומיואש למתמטיקה.
גיימס_בונד*

החמין של שבת כבר בתנור ואני מחייכת עם דמעות בעיניים .נזכרתי עכשיו בצחוק של ידידה שלי שסיימה את הבית ספר עם מדליית זהב בברית המועצות ועוסקת במשהו ששם צריך הרבה מתמטיקה וברמה גבוה.סיפרתי לה על פחד וחרדות שלי ממטמתיקה. היא לא יכלה לא לצחוק וגם אחרי הצחוק עוד כמה זמן ראיתי אצלה ברק של שובבות בעיניים כאילו היא עומדת שוב לפרוץ בצחוק ועוצרת את עצמה כי לא נעים לה לצחוק עלי. אני כבר יכולה להיות סבתא אך אלוהים רצה שאסגור חשבון עם מטמתיקה אז אני עוסקת בזה עכשיו. האמת היא שעם כל העצבות זה די מבדר ומשעשע אותי
גיימס_בונד*

זה לא שלא עשיתי בגרות במטמתיקה. עשיתי ועברתי. זה משהו אחר. אני צריכה את המתמטיקה לא בשביל בגרות. אני חושבת שחשיבה מטמתית גורמת לתאי המוח הרדומים שלי לעבוד יותר. ז*א שיותר תאי מוח עובדים. בקשר למוח אז כבר שמעתי שהתאים מסוגלים להתחדש. אני מדברת על תאי מוח בלבד. אני לא בטוחה ב100 אחוז אבל גם אם לא אז בכל זאת ככל שיותר תאי מוח החיים פועלים ומגורים בצורה חיובת כך טוב יותר.יש לי תחושה שזה משנה את הראיה הככלית לא דרך העיניים את תפיסת העולם הפנימית והאישית.
אני כל יום פותחת את המחשב ומצפה שבמבזקים יודיעו על שביתה במערכת חינוך.. האם זה יקרה ? הרי דיברו על אחרי החגים. בעזרת השם יקרה. כמו בשיר לפעמים חלומות מתגשמים
גיימס_בונד*

לפעמים כאשר אני קוראת כאן קטעים בין היתר גם שלי אני טוהה אם אנחנו לא מקדשים יותר מדי את הילדים שלנו.אם תשאלו אותי אז.. כן ילדי זה משהו קדוש בשבילי.... אבל האם זו המציאות הכללית? האם זה טוב לילדים? ילדים הם ילדים. הורים הם הורים. מציאות היא מציאות ועוד נכונו לנו הרבה אתגרים לנסות ולעשות את הכי טוב עם מה שיש.
נועה_בר*
הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*

שליחה על ידי נועה_בר* »

תודה על ההזמנה @}
קראתי הכל, וכמובן שאי אפשר להגיב על הכל... זוכרת שפתחת את הדף וכמה הזדעזעתי מהמציאות שנפלה עלייך. שמחה קודם כל שילדייך איתך.
אהבתי והזדהיתי מאוד עם האהבה שלך להכנת החמין :-) יש בתוך התבשיל הזה הכל! וההכנה שלו באמת דורשת סדר, ארגון מחשבה ותשומת לב. עבורי בישול הוא מדיטציה. ריכוז עמוק שמביא לשלווה ולטרנספורמציה של חומרים למקום של יצירה. ואם התוצאה גם טעימה אז הרווח עצום.

אני כל יום פותחת את המחשב ומצפה שבמבזקים יודיעו על שביתה במערכת חינוך.. האם זה יקרה ? הרי דיברו על אחרי החגים. בעזרת השם יקרה. כמו בשיר לפעמים חלומות מתגשמים
ואז.. כשיקרה, מה אז יהיה? תהיי עם הילדים בבית, לאן בעצם את שואפת ?

אני תוהה אם אנחנו לא מקדשים יותר מדי את הילדים שלנו. אם תשאלו אותי אז.. כן ילדי זה משהו קדוש בשבילי.... אבל האם זו המציאות הכללית? האם זה טוב לילדים? ילדים הם ילדים. הורים הם הורים. מציאות היא מציאות ועוד נכונו לנו הרבה אתגרים לנסות ולעשות את הכי טוב עם מה שיש.
אני מאמינה שבכל אדם יש את המקום הקדוש הזה שאת מדברת עליו.
כל אדם ראוי שיקשיבו לו, שיתייחסו לצרכיו המציאותיים בהווה, ולא ישפטו אותו על מעשיו, דבריו, בגדיו, הוריו..
כל אדם ראוי לשלווה ומרחב למצוא לעצמו את מי שהוא, בכל רגע מחדש, ראוי לשהות במקום שמכבד אותו על מי שהוא, ראוי להיות אהוב בגלל מי שהוא.
"לנסות ולעשות את הכי טוב עם מה שיש" זוהי שאיפה מבורכת וכמובן מומלצת בכל רגע ורגע מחדש.
גיימס_בונד*

הי נועה. החלטתי להגיב לדברייך בדף שלי כי כך דבריך מול עיני ואוכל להתיחס לכל מילה. שמחתי שאת מבינה אותי מבחינת הכנת החמין.את שואלת אותי על הרצון העז שלי בשביתה במערכת החינוך. זה סיפור כואב כואב. אני לא יודעת איך להתחיל לכתוב עליו למרות שכבר סיפרתי אותו בעל פה להרבה אנשים. בלי להכנס לפרטים אני אומרת שאנו צריכים מנוחה ממערכת החינוך הרבה יותר ממה שהחגים וחופשים יכולים לספק.אני רואה במערכת הזאת משהו הרסני פוגע בחוסן הרגשי של ילדים אך כיוון שאין לי בשלב זה שליטה על חוק לימוד בבית ספר אני משתדלת לא להכנס לזה יותר מדי.כלמודת נסיון במערכות ישראל לדעתי אין טעם להתעסק עם משהו שלא ניתן לשנות. אני עושה מאמצים לחזק את בני בכל דרך אפשרית וגם אומרת לעצמי שגם מדברים רעים אנו לומדים ולו רק שהעולם לא מושלם ובטח לא בית ספר. למען האמת זה קרוב יותר לעינוים רגשיים מאשר לבית ספר לא מושלם אך בשביל להתעודד בואי נגיד שעל ילדים אהובים וחזקים כמו בני זה משפיע פחות. אם תהיה שביתה אני אקפוץ משמחה. כמה שונה ההתעוררות בבוקר כאשר לא צריך ללכת לבית ספר. הבן שלי קם עם עיניים מבריקות אחרי שישן כמה ששעון מעורר שלו אמר לו לשון וכל פניו כמו פרח רענן שזה עתה פרח.
מבינה*
הצטרפות: 01 מרץ 2006, 11:46

שליחה על ידי מבינה* »

את נשמעת אשה מקסימה, חזקה, אמא אוהבת ומשקיעה. על הכבוד על ההתמודדות המדהימה שלך עם הקשיים שהחיים מזמנים לך. בטוחה שיש לך הרבה קוראים וקוראות שמקבלים כוח ממה שאת כותבת.
גיימס_בונד*

עכשיו לילה. יום כיפור.אומרים שאלוהים הוא רחמן וסולח. אני דוקא הייתי רוצה להזכיר לו שלא לכולם מגיע מחילה. יש בארץ הקודש מקומות שקוראים להם בתי ספר הם אמורים לדאוג לחינוך והתפתחות תקינה של ילדים של העם הנבחר. שם קוראים דברים נוראים. שם קורה זלזול וניצול של האימון שההורים נותנים להם בטיפול בילדים.מערכת השילוב במקום לעודד ילד שהוא עצמאי גורמת לו בכוונה לחזור ולהיות תלותי על מנת להוציא אותו מבית ספר. זה נעשה במודעות מלאה וללא שמץ של נקיפות מצפון והכל כנקמה דרך הילדים בהורים ובעצם נקמה על שום דבר.אלוהים יקר.. כאן דרושה ההתערבות שלך
גיימס_בונד*

יש לי עוד משהו לספר אך בתחום אחר. אני כנראה הולכת להצטרף למפלגה. אני עוד לא בטוחה. אעשה את זה רק בתנאי שיתנו לי במה להגיד את דברי..... גם בכנסת... אני עושה זאת בשביל להשפיע. באו נגיד שזה נסיון אעלה לטרמפ של נשים במפלגות..תארו לעצמכם שאנעם באמת מול הכנסת. מה אעשה עם המבתא הכבד שלי? בבוא הזמן אתיעץ אתכם.בינתיים בואו קצת נחלום על איך נעביר חוק חינוך ביתי בעדיפות ראשונה.דרך אגב אםמילים יוצרות מציאותאז בבקשה. המציאות הבאה בדרך.
גיימס_בונד*

תראו מה מצאתי היום בעתון.. לדעת לנצח זה לחשוב לטווח ארוך
לדעת לנצח זה לחזות את המגמות
לדעת לנצח זה לשלב מידע עם ידע
לדעת לנצח זה לחשוב מחוץ לקופסה
לדעת לנצח זה להאמין בדרך שלך
נועה_בר*

שליחה על ידי נועה_בר* »

האם אין באזור שלך בתי ספר אחרים? כאלו שיותר מקשיבים לילד, מכבדים אותו ?
תפן? רחוק?
מריצה אותך לכנסת - עכשיו !
ב ה צ ל ח ה
גיימס_בונד*

המרגיעון הזה שמופיע עכשיוכשאת לא יכולה יותר - אל תכילי לא מרגיע אותי כל כך. כי במציאות שלי זה לא כל כך חשוב אם אני יכולה או לא .. אני פשוט חייבת להמשיך. אין דבר כזה אני לא יכולה אם יש חשד לאני לא יכולה זה סימן שצריך ללמוד לעשות את זה טוב יותר. אל תלמדו מדברי...אם יש לכם אפשרות לנהוג לפי הרגיעון אני מקנאה בכם.
לנועה. מערכת החינוך באיזור שלנו כמו בעצם בכל הארץ היא מין מפיה פשע מאורגן . אנו מראש מחוברים לעיריה בחוטי מידע בלתי נראים ונשלטים על ידיהם.כאן צריך משהו מתוחכם יותר. הם משתמשים הרבה בלוחמה פסיכולוגית חסן נסרללה יכול ללמוד מהם. אין דרך של שתוף פעולה.זה או שאתם מפחדים ממני או שאני מפחדם מכם. זה מזרח התיכון. דרך אגב אני חייבת תודה לדליטוש .היא האירה את עיני בנושא הזה והיא אפילו לא יודעת זאת.
ועכשיו בכל זאת לקצת הומור. נועה האם הקול שלך בבחירת הבאות כבר בכיס שלי?
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

לפעמים אני עוברת בקריאה על דפים שלי ושל אחרים ואני חושבת כמה כמה אנטליגנציה נשית בעיקר אבל גם גברית יש כאן. מה היינו יכולים לעשות עם האנטליגנציה הזאת? לפעמים נדמה לי שהמערכות בכוונה בנויות כך שלא נוכל לעשות יותר מדי.יש משהו מגביל בסדר החברתי הכאילו מקובל...לא פעם אנו צריכים להתישר לפי קו הסדר המקובל הזה ולותר...הגיע זמן לעשות תכנות חדש למוח. ככל שהטכנולוגיה מתפתחת והשינויים מתרחשים במהירות האדירה הזאת אני צריכה להספיק ולחוש לאן נושבת הרוח ולתכנת מחדש את המוח שלי.
גימס_בונד*
הצטרפות: 06 אוקטובר 2006, 08:29

שליחה על ידי גימס_בונד* »

למה אני פה היום? אתם זוכרים את סיפור הציפורניים האדומות? כתבתי אותו למעלה. הוא עובד לא רע אבל צריך לחזק אותו מפעם לפעם.
גימס_בונד*

יש לי זמן לעצמי.!!! יומיים שלמים
אני יכולה שוב לחלום ולשקוע במחשבותי ולארגן את הראש ולא להמהר לשום מקום .הספרים שלי איתי . הטלפון מנותק. מנוחה מן העולם. אבל קודם כל כרגיל אלך לנוח ולשון טוב.. הפעם אפילו יש לי כוח להגיע למיטה ולפחות להוריד את הבגדים ולעשות טוש חם. הרבה פעמים אני נזרקת על השפה בסלון עם הבגדים ועם כל האורות הדלוקים ודלת ששכחתי לסגור ועוד דברים שאני מרשה לעצמי לעשות בתור אמא עייפה . אלה המנהגים המגונים שלי. אחרי שאמצתי אותם הבנתי שאסור להגיד לאנשים מה נכון ומה לא נכון.כל אחת והחיים שלה.
עוקבת*
הצטרפות: 16 ינואר 2006, 12:39

שליחה על ידי עוקבת* »

חג שמח!
מקווה שתצליחי לנוח באמת ולשאוב כוחות.
אני כמעט לא כותבת, בעיקר קוראת, אז רק רציתי ליידע אותך שאני קוראת את הבלוג שלך, ובטוחה שיש לך הרבה קוראות. וגם אם לא תמצאי תגובות ממני, אז תדעי שאני עוקבת אחרי מה שאת כותבת.
את גיבורה וחכמה ודוגמה לזה שאפשר לפתוח בחיים חדשים: הדף שלך נותן כוח להרבה הרבה נשים!!!
חג שמח!
גימס_בונד*

חג שמח לעוקבת!!!
ישנתי כמה שעות...תודה לאל. אין כמו מנוחה טובה. על השולחן שלי מונחים 4 בקבוקים של תוספי מזון. אוכל לעסוק גם בשמירה על הבריאות עם האמבטיות לרגליים וטיפולים נוספים. הפעם החלטתי לקחת את המוצרים של סולגאר. את סופר גלא את הויטמין ב קומפלקס את מגנזיאום ציטראט וויטמין ב1.במירוץ הזה עם החיים עלי גם להספיק ולסדר את הבית
גימס_בונד*

היום קיבלתי דף פרסום למוצר חדש של סולגאר וגם שם היה משפט שאהבתי.הם אומנם התכונו למשהו מסוים אבל אנו נותנים את הפירוש ומשמעות משלנו. והמשפט הוא כל מה שאתה עושה אתה יכול לעשות טוב יותר זה נכון שהוא קצת כמו סיסמה מן צעקה פרסומית אבל לפעמים טוב לזכור שאפשר לשפר גם כאשר נדמה שאי אפשר
אתם יודעים... כאשר עולה הכאב העצום הזה של החיים ואומר לי אני כאן אחרי תקופה של בכי ודמעות ולפעמים פחד ענק אני מתחילה להבין שהחיים הכינו לי שעור חדש. זה אומר ששוב הגעיע זמן ללמוד.
גימס_בונד*

אתם יודעים התחילו לדבר על השביתה במערכת החינוך שאולי תמשך
3 חודשים. איזה כייף!! רק אני לא יודעת באילו כיתות מדובר אם זה יסודי או חתיבת ביניים אן תיכון. מבחינתי שלא יגיעו בכלל להסכם שהשביתה תתחיל ותמשך הרבה הרבה זמן ואנחנו לא נפסיק לשיר
גימס_בונד*

הנציג של אחת המפלגות היה אצלי בעסק. תשמעו...תקפתי אותו בכזאת אגרסיביות בנושאמעמד האשה עם הערה שהמקום בכנסת לנושא מעמד האשה נמצא במרתף קטן וצדדי.נראה לי שהוא נבהל וברח כל עוד נפשו בו.טוב.. זה היה הנסיון הפוליטי הראשון שלי. אני צוחקת כרגע. החיים הם גם משחק משעשע.
גימס_בונד*

עכשיו בוקר... יום חדש...שבוע חדש. הילדים עוד יום אצל אבא וזה אומר שאוכל בשקט לעשות סידורים. בלי לחץ. זה חשוב כל כך.עלי לתכנן את היום. לעשות סדר עדיפויות. אז אלוהים נתן לי עוד יום בכדור הארץ. כל יום הוא חידה בבוקר כל ערב יש תשובה לחידה והערכת מצב מחדש. אלך לשתות קפה ולקרוא עתון בשקט הקסום של בוקר יום ראשון בחג הסוכות.
שיהיה לכם יום טוב ושבוע טוב.
גימס_בונד*

והנה היום עבר וחידת היום הזה לפני. ופתרונה לפני.ואני מרוצה. היום למרות הוסת אני אומרת החיים יפים
גימס_בונד*

ושוב בוקר חדש. עוד יום על פני האדמה. ומה יוליד היום? עוד חידה...
גימס_בונד*

ושוב עבר יום. הערב ירד. בחוץ חושך. החורף מתקרב. האתגרים רבים ומגוונים ... הם עושים את החיים מענינים. אני מרוצה.
גימס_בונד*

בוקר טוב ליום חדש!!! מה אומר לי הראש שלי היום? ... הכל הבל הבלים לא לקחת את החיים ברצינות גדולה מדי התמודדות עם מצבי החיים כמשחק עדיפה מהתמודדות מתוך פחד. אני פתוחה ללמידה . החיים מסעירים ומפתיעים בם בטוב וגם ברע.
גימס_בונד*

היום קיבלתי את מכת החיים. אני אחראית. ענין של שיקול דעת מוטעה. אני טועה ולומדת ושוב טועה ולומדת ולפעמים על סף יאוש. ולפעמים אני טועה ולא לומדת. ולפעמים הלימודים בלתי אפשריים. ולפעמים הלימודים זה ענין של זמן ולא כל שעור של החיים עצמם ניתן להפנים מהר .עכשיו אני נזכרת במשפט מהספר אבא עשיר אבא עני שאומרלא חשוב כמה פעמים אתה נופל חשוב כמה פעמים אתה מצליח לקום אתן צ*נס למשפט הזה .
רוצה_לשמוע*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2006, 21:50

שליחה על ידי רוצה_לשמוע* »

היום קיבלתי את מכת החיים
אוי. החזיקי מעמד. את אשה אמיצה וחזקה. כל הכבוד!!!
גימס_בונד*

רוצה לשמוע? כל כמה זמן נוחת עלי משהו. אני משתדלת להפעיל כל הזמן את שיקול הדעת ואת השכל הישר אבל לרוב צריך גם את השכל העקום כי הבעיות בארץ הן עקומות.דרושה הרבה אינטואיציה והיכולת לראות ולנבא את המצבים. אבל לא רק זה .הדברים מורכבים יותר ולפעמים קשה לחשב מה חשוב יותר בסדר עדיפויות. במצבים כאלה אני משתדלת לגרום לעצמי נחיתה עדינה לדעתי חשוב להכיר בטעות ולקחתפסק זמן מהטיסה.
גימס_בונד*

עכשיו הנפילות שלי מעסיקות אותי. אם הן קורות מדי פעם אז חשוב גם לתת להן זמן מקום התיחסות.אולי לפחות כך אפשר ללמוד מהן.זה לא לגמרי בטוח שמכל דבר אנו לומדים. במשחקים לפעמים מנצחים ולפעמים מפסידים. בשביל זה יש משחק. בדיוק אותו דבר גם במשחק החיים. לפעמים מנצחים ולפעמים מפסידים.עכשיו נראה לי שצריך למזער את ההשלכות השליליות. כן אחד הדברים הפחות נחמדים הוא שלטעויות יש השלכות ולפעמים ארוכות טווח. הייתי רוצה לקנות משקפיים כאלה שכאשר ארכיב אותן אראה דרכן את כל המציאות בבירור רב וללא הפרעות טשטוש. עם חדות תמונה ורזוליוציה הכי גבוהות שאפשר.אך מה לעשות. עוד לא המציאו משקפיים כאלה. ועלינו כל הזמן לפתח את תאי המוח להפוך למשקפת חזקה יותר.
גימס_בונד*

אני עסוקה בלארגן לעצמי נחיתה רכה. בלעודד את עצמי. בליצור מכשלון הזדמנות למידה מנסיון. בינתיים אשתף אותכם בנסיוני. אם יש לכם עסק עם חברה גדולה השתדלו לדעת בדיוק את מקומכם. חברה גדולה=זכויות גדולות. ז*א זכויות לחברה. במשחק מול חברה גדולה דרושה גם זהירות גדולה מצדכם. אני לא מורה כל כך טובה אך לא אוכל לפרט יותר לכן אני קצת מוגבלת באיכות המסר.
נועה_בר*

שליחה על ידי נועה_בר* »

הייתי רוצה לקנות משקפיים כאלה שכאשר ארכיב אותן אראה דרכן את כל המציאות בבירור רב וללא הפרעות טשטוש. עם חדות תמונה ורזוליוציה הכי גבוהות שאפשר.
בתור אחת שרואה טוב מידי אני מבטיחה לך שזה לא קל יותר :-)
אולי שווה לך כבר להשקיע במשקפיים שמאפשרות לך לרכך את כל מה שנראה.
גימס_בונד*

לנועה שלום. יש אמת בדבריך וגם אמת בדברי. גם אני מדי פעם אומרת שלפעמים עדיף לא לראות את המציאות בה אנו חיים גם ברמת החברה גם ברמת הפוליטיקה וגם ברמת הפרט.קרוב לודאי שהחיים לא קלים בכלל בעולם כולו אך אני מאמינה שיש משהו קשה במיוחד באיזור הזה שנקרא המזרח התיכוןשנקראארץ ישראל.אני זוכרת איך הרגשתי ביום בו התחילה מלחמה עד לפני שידעתי שתפרוץ מלחמה.אפילו בדף הזה זה בא לידי ביטוי באותו היום.המתח הבטחוני והמדיני משפיע על כולנו..הרבה יותר ממש שאנו חושבים או יודעים. אנוה חייבים כל פעם לקחת יותר ויותר אחריות אישית על עצמינו ועל משפחתינו.זה משהו שהמלחמה הבהירה היטב.
לפעמים הייתי רוצה לחזור לתקופה בחיי בה בעיקר שלט הרגש. היתי שקועה בתוך העולם הרגשי שלי וכל משמעות החיים נעה סביב דברים כמו זוגיות אהבה מיניות אושר...היום החיים מכריחים אותי לדרוך על הקרקע עם שתי רגליים .
ספרי לי מה את רואה דרך עיניים שלך כמציאות.
גיימס_בונד*

אני עושה המון שגיאות כתיב. כבר מספר פעמים כתבתי על ההצטרפות שלי למפלגה פוליטית ומחקתי כי מצאתי שגיאות כתיב. אני עד לא ראש הממשלה וגם לא תודה לאל נשיא המדינה. את העולם כנראה לא אתקן בגלגול הזה אך אני רוצה לפעול בתחומים מעמד הנשים בישראל וחינוך ביתי. לדעתי הנושאים האלה קרובים וקשורים זה בזה. אני מבינה שכאשר המצב הבטחוני והכלכלי על הפנים הנושאים שאני מדברת עליהם נשמעים פחות חשובים.לדעתי צריך לעשות רעידת אדמה חברתית בשביל שמשהו יתיחס שזה יהיה שווה ערך למשהו להתיחס לנושאים האלה. אני אצטרף למפלגה... ומה אז? על החינוך אוכל לדבר כאשה ואם.וגם על מעמד האשה אוכל לדבר כאשה. להשפיע זה לשנות חוקים להשפיע זה לשנות מציאות. אני יודעת... נשים גדולות ממני ניסו ..אבל מי אמר שאני קטנה יותר?
גיימס_בונד*

הנושא הזה של נשים גם בארץ וגם בעולם לא נחשב לנושא יוקרתי לטפל בו.זה לא כלכלה. זה לא בטחון מדברים עליו כאשר פתאום יש צו אופנה לדבר.יש הרבה צחוקים וגם זלזול. לא פלא שרק עכשיו מתגלים מעשיו של משה קצב.אך מעמד האשה לא קשור רק בעבירות מין של סוטה זה או אחר.האשה היא גם אמא היא ההורה שעושה את רוב המלאכה בהבאת ילדים לעולם וגם גידולם. את זה כולם יודעים . את סדרי העולם לא אשנה. אז מה כן? אני עד לא יודעת .בעיני אנשים רבים בעית הנשים נראת כמשהו מזערי אל מול בעיות הקיום של מדינת ישראל. איו לי תשובות. אין לי תוכנית. אין לי דרך.
גיימס_בונד*

אני שואלת את עצמי..בשביל מה אני צריכה פוליטיקה? ומפלגה? הרי בכל מקרה מי שמנהל את המדינה בפועל הוא לא פוליטיקאי אלא בעיקר אנשי עסקים שקונים לעצמם את החוקים הנוחים להם בכסף. זו הסיבה שאיך שלא תסובב את התקציב מי שישלם זה השכבות החלשות ומעמד הביניים. ומה אני עונה לעצמי? אני צריכה את זה כי בשביל לשנות קודם כל צריך לתת דוגמא אישית של אחריות חברתית. דוגמא אישית של ערך עצמי כאשה ואם. ודבר נוסף הוא שיש חוק שאני רוצה לשנות כצעד ראשון והוא פטור מאגרת טלויזיה לאמהות חד הוריות אסביר את עצמי... אשה שמגדלת לבד את ילדיה ואחראית על פרנסתם צריכה לעבוד כפליים בשביל למצוא זמן להוציא את ילדיה לסרטים והצגות מחוץ לבית .טלויזיה חינוכית תורמת להתפתחותם של ילדים וגם מהוה גורם לבילוי חברתי כאשר בוחרים לראות תוכנית בצותא.ככל שאני מכירה לאמהות רבות זה הבילוי היחיד שהן יכולות להרשות לעצמן ולילדיהן ולכן אין סיבה לרדוף אותן עם אגרת הטלויזיה. יש מספיק פשעים ופושעים אמיתיים כמו העבירות של נשיא המדינה ששם ראוי שהמדינה תתן את מלוא תשומת הלב.
אז אלה הדברים שאני רוצה להתחיל אתם. אשמח לקבל תגובות הפעם.
גיימס_בונד*

כנראה שהקוראים שלי עסוקים בעינינים שלהם ולא בדיוק בבחירת הדרך הפוליטית שלי. אני מבינה אותכם.מתאור של עשיית חמין נפילות על תחתית הבור והרדמות עם בגדים מרוב עייפות אני קופצת ישר לפוליטיקה ושינוי חוקים...מיד מיד. לפעמים אני עצמי צוחקת כאשר אני קוראת את מה שכתבתי.
בכל אופן הנציג של מפלגה אמור להגיע עד פעם. בקשתי לראות את קוי היסוד של המפלגה בשביל לדעת אם יש קשר לנושאים שאני רוצה לטפל בהם.
.
נועה_בר*

שליחה על ידי נועה_בר* »

אשמח לקבל תגובות הפעם.
אני קוראת. לא תמיד מספיקה לעקוב, ולא תמיד יודעת מה לכתוב.
כל מאבק מתיש אותי, אני יכולה מאוד להעריך את מי שיש לו הכוחות לצאת ולהאבק למען אחרים, אבל האמת, קשה לי להבין איך ניתן למצוא שלווה במציאות המטורפת הזו כשכל הזמן עסוקים בלתקן, מצד שני אם לא יהיו כאלו ששואפים לתקן - לאן נגיע ? דילמה.
איך זה הולך הציטוט הזה?
"תן לי את היכולת לשנות את מה שניתן
תן לי את היכולת להסכים אם מה שאינו ניתן
תן לי את החכמה להבדיל בינהם" <משהו כזה...בטוח לא לגמרי מדוייק>
עוקבת*

שליחה על ידי עוקבת* »

קוראת אותך. חזקי ואמצי. צריך אנשים כמוך.
גיימס_בונד*

תודה לכן קוראות יקרות שנתתם לי סימן חיים. אני יודעת שזה קצת תמים היום לחלום על לתקן .לכן גם אין לי שאיפות גדולות.בשביל להתחיל לפעול אפילו טיפ טיפה אני צריכה כיוון..בין מלחמה למלחמה לא לשכוח שלנשים וילדים יש זכויות. לא להרדם בשמירה על זכויותינו. היום כל מה שיש לך אם אתה עוצם עין אחת זה נעלם.אתקדם לאט לאט ואתן לחיים הזדמנות להוביל אותי. אם אצליח לעשות משהו למען נשים=אני מאושרת.
גיימס_בונד*

תודה נועה. עכשיו גשם בחוץ. לפני המון שנים כאשר רק למדתי עברית אמרו גשם מסמל הגשמה. היום אני בוחרת להאמין בזה.
רוצה_לשמוע*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2006, 21:50

שליחה על ידי רוצה_לשמוע* »

כל הכבוד לך ! את נהדרת
מצטרפת
גיימס_בונד*

כצעד ראשון אמלאה את הטפסים. אולי אשלם סכום מסוים של כסף ואז תהיה לכם חברה במפלגה. אחר כך אתכנן את השלבים שלב אחרי שלב.אגדיר את היעדים ואכון את הצעדים לקראת היעדים. לדעתי זה צריך להיות יעיל ולא מסובך מדי. דבר מוצלח הוא בדרך כלל פשוט. אולי תום הלב שלי בכל זאת יעזור לי. בעולם מטורף זה יש לפעמים נקודות אור. אולי זו לא תהיה מפלגה שאתם מזוהים אתה... אני מצטרפת בשביל לקדם את האנטרסים שלנו לכן אני בוחרת מפלגה שתהיה מסוגלת לתמוך ברעיונות שלנו כמו חינוך ביתי ומעמד הנשים. לדעתי בשביל כל מפלגה הרעיונות הם נועזים מאוד לכן לא נעשה מהפכה מייד. נשחיל אותם בהדרגה תוך כדי הכנת קרקע מתאים לקליטתם. אשמח לקבל רעיונות מכן קוראות שמבינות אותי .
גיימס_בונד*

הנציג של מפלגה עד לא הגיע. צריך לחכות בסובלנות .אך גם אין לנו לאן לרוץ.הרי אני לא רצה לכנסת. כאשר יצטרכו את התמיכה שלי אז יזדרזו לבוא כך שלא צריך לדאוג.
אם היו מבקשים ממני להגדיר במילה אחח את ארץ ישראל הייתי אומרתברדק אבל אני מכירה אנשים שתפקודם משתפר ככל שהברדק גדול יותר.זאת תכונה מיוחדת ומאוד יעילה בארץ ישראל. אני עד צריכה ללמוד ולשפר את התכונה הזאת למרות השנים הרבות שלי בארץ.
גיימס_בונד*

במסגרת חיזוק התפקוד בברדק הארץ ישראלי החלטתי שעד לפני ההצטרפות למפלגה אני כותבת מכתב לשר התקשורת אריאל אטיאס. הוא בן 36 היום דתי וממפלגת שס. אני לא יודעת איך אש דתי יקבל את הענין של תמיכה באמהות חד הוריות. בנושא פטור מאגרת טלויזיה לאמהות חד הוריות.קראתי בעתון שעתידו של נשיא המדינה מובטח כלכלית גם אם הוא יפרוש מתפקידו ואילו עתידן וגם הווה של נשים חד הוריות ככל הידוע לי לא מובטח כאשר הפשע* היחיד שלהם למרות העבודה הקשה הוא קושי בלשלם את אגרת הטלויזיה.
נועה_בר*

שליחה על ידי נועה_בר* »

אני כותבת מכתב לשר התקשורת
בנושא פטור מאגרת טלויזיה לאמהות חד הוריות.
מעודדת אותך @} ( אך ממליצה לך בחום לתת למישהו אחר לערוך את השפה ושגיאות הכתיב שלך :-) )

עתידן וגם הווה של נשים חד הוריות ככל הידוע לי לא מובטח כאשר הפשע היחיד שלהם למרות העבודה הקשה הוא קושי בלשלם את אגרת הטלויזיה.
האם באמת זהו "הפשע" היחידי שלהן? הרי יש להן עוד הרבה קשיים... כדאי לך לדייק, לחשוב טוב על המסר כדי שיעבור עם פחות התנגדות.

(())
גיימס_בונד*

לנועה שלום. כיוון שאני כותבת לשר התקשורת אז אני מדברת על נושא מסוים של פטור מאגרת רשות השידור. אנו יודעים שלאנשים יש כל מיני קשיים. במקרה הזה אני מדברת על קושי מסוים שהוא הכתובת .רשות השידור רודפת נשים בגלל שלא שילמו את אגרת רשות בשידור ולא בגלל קשיים אחרים שבטוח יש להן. קודם נטפל בבעיה הזאת ובעזרת השם נפנה גם לשרים אחרים למען פתרון בקשיים אחרים.
אתם בטח תצחקו עלי ועד אני עלולה להפסיד את קולך אם לא תאהבי את המפלגה!!! אני מצטרפת למפלגה בשביל לקדם את הרעיונות שלנו . בשביל שתהיה לי תמיכה וגג(ברור שזה לא בטוח) הראש שלי אומר לי שיותר קל לעשות זאת דרך מפלגה. הזמן יראה לנו מה נכון ומה לא . אני סומכת על החיים שהם יתנו לנו את השיעור.
אני אכתוב את הטיוטה ואבקש ממכן יסמין ונועה ואולי עוד נשים נוספות לערוך לתקן את השגיאות שלי ולהוסיף דברים משלכן. אם תרצו נחתום כולנו יחד על המכת ןנשלח אותו לשר התקשורת
גיימס_בונד*

הנציג של המפלגה התקשר היום. הסתבר שהוא חיפש אותי כבר זמן מה. נראה לי שיש למפלגה תוכנית. אני אקראה אותה ואראה איך אנחנו נוכל להשתלב.
והנה הפניה הראשונה שלי עד לפני ההצטרפות למפלגה.....נשים וגברים יקרים!!!(נשמח לקבל את עזרת הגברים במאבק על זכויותינו לגדל את ילדינו על פי דרכינו) צעירים ומבוגרים, בעלי השכלה ובלעדיה,נשואים וגרושים,בעלי תפקידי מפתח ועקרות בית, ילידי הארץ ועולים חדשים ..... כל אחד ואחת באשר הם
ראיתי כמה עוצמה וכוח יש לכם רק מקריאת דפי האתר. אני זקוקה לעזרתכם בשביל לנסות ולהזיז משהו במקום שגדולים ממני לא הצליחו. כל דעה כל פסיק של רעיון כל נסיון שאתם מוכנים להתחלק בו יעזרו לי.מצעד ראשון ובהמשך של תהליך. אני אעשה כל מה שאוכל אך ביחד נעשה יותר..

ו
גיימס_בונד*

היום יום שישי. ילדי נסעו ויש לי כמעט יום שלם לכתוב מכתבים ולתכנן את הצעדים הפוליטיים שלי. אני הולכת לשון קודם כל אבל אחר כך...התכוננו להתמודדות איתי_ מערכות ישראל.
הנציג של מפלגה אמר שלא מספיק לדאוג רק לפתור מאגרת טלויזיה כאילו שזה הדבר היחיד שמפריע לנשים חד הוריות. מעולם לא אמרתי שזה הדבר היחיד אך לא אוכל לתקן את כל העולם מייד. הגישה שלי אומרת ללכת צעד צעד ולא לנסות לתפוס את העולם כולו. יש חוק. אני רוצה ללמוד ולשנות את החוק הזה וגם זה לא יהיה קל אם בכלל. מה זה חוק? מה זה חוקה? מה זה חקיקה? מי קובע חוקים? מי משנה חוקים? מה הדרך? את מי בכלל אני צריכה לשכנע?
גיימס_בונד*

התעוררתי אחרי כמה שעות שינה.נראה לי שעכשיו לילה.אז ככה... במסגרת חינוך ביתי לעצמי אני הולכת לעקוב אחרי ערוץ הכנסת בטלויזיה.וזה מתוך התחשבות בהערה שיש מכלול דברים שצריך לשפר בשביל לתמוך בנשים חד הוריות. כבר פעמיים אמרו לי זאת. אני מסכימה אבל לפי הזכרון שלי כאשר יש בכנסת הצבעה לשינוי או ביטול או חקיקת חוק אז לא מדברים על כמה חוקים. דנים בכל חוק וחוק בנפרד. אני אברר את זה.בינתיים אזמין דרך הטלויזיה את הכנסת אלי לסלון
ואראה מה הולך שם.
גיימס_בונד*

לאן נעלמו בוחרי הנאמנים? המכתב מוכן. הוא מופנה אל: ראש הממשלה: שר התקשורת, חבר כנסת אביגדור ליברמון, ראש העיר, מנהל אגף הגביה ברשות השידור מר כץ. היום אני שולחת את כל המכתבים.חמישה במספר ואחר כך אתכנן את הצעדים הבאים בהתאם לתשובות שאקבל.הנושא השני ההוא מתן הקלות בפטור מחינוך חובה בבית ספר ועדוד וצמיחה של החינוך הביתי אני יודעת... אתן צוחקות ווהצחוק שלכן מגיע עד הכוכבים שבשמיים* צצתי כאן באתר מתוך משבר בבית ספר בכיתה א ועכשיו אני כותבת מכתבים לפוליטיקאיים בנסיון לשנות דברים שקשה מאוד לשנותם.אז ככה... הצחוק זה דבר בריא אז תצחקו כמה שאתן רוצות.כבר הרוחתן את הצחוק. ואני אמשיך ואפוצץ את הכנסת עם תום הלב שלי.ובמכתבים שלי.
גיימס_בונד*

המכתבים נשלחו... יחד עם שגיאות הכתיב שלי...נגיד כמו באחד המרגיעונים שפעם הופיע כאן... החסרון הוא גם יתרון.טעות בעברית זה פחות מביש ממעשיו של משה קצב.יש לי את ההעתק של מכתב. יש לי את כל הכתובות וגם טלפון של הכנסת. מי שרוצה יכול.. או יכולה להוסיף את דברו או דבריה.אני מחכה לתגובות.מה יש להגיד? קל זה לא יהיה.
עוקבת*

שליחה על ידי עוקבת* »

לאן נעלמו בוחרי הנאמנים?
לשום מקום.
מתוך קוראים רבים רק לפעמים מישהו כותב תגובה.. מבטיחה לך שתמיד יש לך הרבה קוראים, גם אם אין אף הערה לאורך זמן.

בהצלחה עם הכל. כל הכבוד לך. את דוגמה לכולנו.
נועה_בר*

שליחה על ידי נועה_בר* »

המכתבים נשלחו... יחד עם שגיאות הכתיב שלי...
את יודעת שיש תוכנות שאפשר לכתוב בהן ואח"כ לבדוק טעויות כתיב ??

לאן נעלמו בוחרי הנאמנים?
אני כאן, לא תמיד מצליחה הכל לקרוא.. תומכת נלהבת ברעיונות שלך, אך לצערי יש לי ביקורת קשה על הפוליטיקה, כפי שהיא כיום מתנהלת, כך שקשה לי להגיב ולעודד, ובטח ובטח שלהציע הצעות.
חבל, אבל זו האמת.
(()) מחזקת אותך מכל הלב בדרך שבחרת.
גיימס_בונד*

נועה וקוראות וקוראים אחרים. ביקורת על הפוליטיקה יש לכולנו. מה שקורה בפוליטיקה משפיע על חיינו האישיים וגם על ילדינו. לאור המצב הבטחוני והכלכלי כבר הרבה שנים בארץ אני גם לא יודעת עד כמה הפוליטיקאיים ימצאו נכונות להתיחס למכתביי ולנושאים שאני מעלה.יחד עם זאת השנוי לא יבוא מהפוליטיקאים. הם תמיד ידאגו לאינטרסים שלהם.דיברתי על הנושא הזה עם אחת הלקוחות בעסק והוא אמרלכל עם מגיע השלטון שהוא בוחר כנראה שזה מה שמגיע לנו.אני אומרת : בטחון וכלכלה זה חשוב אבל אנחנו האמהות מגדלות את העתיד ואת חוסנה של מדינת ישראל זה בידיים שלנו. זה חשוב לא פחות. פוליטיקאיים נוטים לשכוח זאת כי זה לא מוסיף להם יוקרה ואני מבקשת להזכיר להם את זה. אם יקבלו חוץ ממני עד מכתב ועוד מכתב ההשפעה תהיה יותר חזקה. נחכה קצת, נראה את התגובות שלהם על מכתבי עכשיו צץ לי רעיון. אם לא יגיבו אכתוב להם את מה שכתבתי פה. אפוצץ או תם גם בשגיאות הכתיב שלי עד שאמצאה את התוכנה שהזכרת.
נועה_בר*

שליחה על ידי נועה_בר* »

עד שאמצאה את התוכנה שהזכרת.
לדעתי גם ב WORD יש אפשרות של בדיקת איות ב כלים
גיימס_בונד*

לנועה, זה יהיה מסובך לחפש תוכנות ואני לא יודעת איך ? בשלב זה נגיד שהשגיאות שלי מסמלות את הפלורסנתיות (רב גוניות) של האוכלוסיה במדינת ישראל. היו בפוליטיקה הישראלית אנשים שעלו לארץ ובעצם כולם כמעט הם בני עליה זו או עחרת. עכשיו קראתי בחדשות של ווללה שדנים במינוי של שר הרווחה ז*א שעד עכשיו בכלל לא מונה שר כזה. קראתי גם שהכנסת מבטלת את ההשתתפות שלה בעמותות. המגמה נראת לי לא לטובת הנושאים החברתיים, אך בכל זאת אולי זה עתוי טוב למכתבי אם דנים על חוסר שר הרווחה.
גיימס_בונד*

היום הייתי בצפת בטיול בית ספר עם הבן שלי. שיטת הציפורניים האדומות כבר עובדת כמה חודשים. פה ושם עשיתי חוזוקים לשיטה שהמצאתי מסתבר שזה מאוד מתאים לארץ ישראל של היום. מכל המפיות מערכת החינוך היא אחת המלוכלכות ביותר . אך את השפה שלהם הם מבינים מהר מאוד.
גיימס_בונד*

לפני כחודש וחצי לא ידעתי איך לטפל בבית ספר אז המצאתי את שיטת הציפורניים האדומות. יש למעלה בדף תאור מלא של השיטה הכולל הוראות שימוש.
גיימס_בונד*

אני חיבת לכתוב משפט שקראתי אותו בספר אולי לפני כארבע שנים אך עכשיו הוא מוכיח את נכונותו במציאותלא חשוב מה אתה יודע וכמה שכל יש לך בראש, חשוב יותר את מי אתה מכיר בהמשך אתיחס למשפט הזה.
גיימס_בונד*

עוד יום עבר,התוצאות של שיטת הציפורניים האדומות עולות הרבה יותר מעל המצופה.
גיימס_בונד*

עכשיו בוקר.יום חדש לפני. חידה חדשה. עד לא קבלתי תשובות למכתביי לראש הממשלה ולשרי וחברי כנסת.אני רואה לפי הדיווחים באמצעי תקשורת שהנושאים החברתיים י פחות ופחות מעסיקים את הכנסת ואפילו רוצים להפטר מהם. היה לא מזמן סיפור של עמותות שהכנסת הסירה מעצמה את התערבותה ותרומתה לעמותות אלה. במסמך נכתב משהו כמו זה לא מתפקידה של הרשות המחוקקת זא שאם יעלו הנושאים החברתיים הקשורים לנכים נשים ילדים וגם גמלאים זה יהיה בחזקתכאילו* והחוק תמיד ינוסח בצורה כזאת שאפשר יהיה לסובבו לטובת העשירים ומעסיקים.
גיימס_בונד*

לפי החדשות העולם מפחיד מפחיד. אלך יותר טוב לתאי הדואר לראות אם הגיע משהו.
גיימס_בונד*

עוד יום עבר. יום גשום.אני עיפה עיפה. לו יכולתי שנה לא לצאת ממיטה הייתי עושה זאת.אלוהים איזה חיים בחרתי לעצמי..אך כאשר הייתי נשואה החיים לא היו יותר קלים. כנראה לא קל לאף אחד.
גיימס_בונד*

עברתי על מבזקי החדשות. לפי הסקר הציבור כבר לא מאמין במוסדות המדינה כולל צבא. אני אישית לא הייתי צריכה את הסקר הזה. הגירושין וגם המלחמה האחרונה נתנו לי כזה שעור לחיים שאני י רואה את התמונה ללא הסקרים. המדינה לא תדאג לנו אחרי פרישתינו.. היא בטח לא תדאג לחינוך ילדינו. עלינו ללמוד יותר ויותר לסמוך רק על עצמינו.אני טוהה.. האם בכלל אפשר לשנות? לא קבלתי תשובה למכתבי עדיין.אולי גם לא אקבל. בכל מקרה אהיה חברה במפלגה.לדעתי צריך גם עיתוי נכון לכל דבר. כאשר תהיה רעידת אדמה חברתית אז יתיחסו למכתבי. אבל עכשיו חוץ מכלכלה ופוליטיקה המושחתת בעיקר כלום לא מושך את תשומת הלב. לפי סקר אחר אחת מתוך 5 נשים נאנסה בישראל. לא נראה לי שזה מזעזע משהו?את העולם לא נשנה אך לדעתי בכל זאת יש הרבה אפשרויות לעזור לנשים בלימוד כללי המשחק של העולם ,בהבנה כלכלית , בהתמודדות ושמירה על זכויותיהן שעוד נשארו לנו.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אני כאן. אחרי התקנה של תוכנה חדשה.אז יש הפתעות.קיבלתי מכתבי תשובה וגם טלפונים וממחר אני אהיה בעזרת השם גם חברה במפלגה.את התשובות קיבלתי בנתיים ממשרד ראש הממשלה ומרשות השידור וטלפון מראש העיר וגם משיל.ז*א קיבלתי תשובות גם מגורמים שלא פניתי אליהם.שיל זה משהו כמו זכויות האזרח מול רשויות.בחלק ממכתבי קיבלתי גם תמיכה בנושא שהעלתי וגורמים נוספים מצטרפים למאבקיי בנושא אגרות טלויזיה ופטור לאמהות חד הוריות.כאשה ואם אני מודעת לקשיים ואני רוצה לעזור גם לעצמי וגם לכלל האוכלוסיה של אמהות חד הוריות. בשמירה על זכויותינו.
גיימס_בונד*

אני לא יודעת מה לכתוב. החיים שלי נעים בין יאוש ותקוה. אך בדרך כלל אחרי כל יאוש באה תקווה חדשה ואחרי כל תקוה יש יאוש.והנה עוד משפט ששמעתי איפושהוכל סוף הוא התחלה חדשה כל ערב אני קצת מתה וכל בוקר אני קצת נולדת מחדש.אז איך אמרה היפיפיה מי חלף עם הרוח...מחר יש יום חדש!!!
גיימס_בונד*

המוח שלי שהוא המחשב האישי והאנושי שלי לא מספיק לחשוב על הכל .אני צריכה כמה ימי מנוחה שאוכל בנחת להסתכל על התקרה מהמיטה , להרגיש את השקט רצוי המוחלט ולא לעשות דבר.זה נחמד, אבל אני אומרת יותר מזה.אני אומרת שמאוד מסוכן להיות עיפים .אסביר את עצמי. אני אף פעם לא לבד מבחינה מסוימת אני קשורה כל הזמן לגורמים שנלחמים ורוצים את אותם הדברים שאני רוצה וזה בנקים, חברות מוסדות, מערכות.החלטה לא נכונה של רגע עייף עלולה לגבות מחיר יקר ואני מתלבטת כל יום מחדש בשאלה על סדר היום ואילו החלטות עלי לקבל היום,ואם לא להחליט היום זה יכול להיות מסוכן יותר מאשר החלטה לא נכונה ואני טועה הרבה ואני ממשיכה וממשיכה גם במצב של עיפות כל יום מחדש.
גיימס_בונד*

הנה עוד משפט שאהבתיהיום מידע הוא שם המשחקהייתי אומרת אני שמידע וכסף הם שם המשחק. אז נזכרתי בעוד משפט כסף יעור עיני צדיקים.מהפכת המידע הופכת את חיינו לךאחרים.פחות ערכים פחות סולידריות יותר ויותר כסף תופס משמעות בחיינו.
גיימס_בונד*

עוד התפתחות נוספת בדרך הפוליטית שלי. מהיום אני חברה במפלגה. יש גם התפתחויות בקשר למכתבים שכתבתי,אך עדיים לא משהו ששווה לכתוב עליו..כתבתי הרבה על המלחמה האחרונה. אני מרגישה את הרוחות של המלחמה הבאה. משהו באויר.למרות שכולם יודעים גם אף אחד לא יודע מתי היא תפרוץ באמת.
גיימס_בונד*

עשיתי את הצעדים הראשונים.כתבתי מכתבים , נכנסתי למפלגה. ומה הצעד הבא?
מיכל_צמות*
הצטרפות: 31 מאי 2003, 21:32
דף אישי: הדף האישי של מיכל_צמות*

שליחה על ידי מיכל_צמות* »

עשיתי את הצעדים הראשונים.כתבתי מכתבים , נכנסתי למפלגה. ומה הצעד הבא?
ממה שקראתי אותך עד כאן, זה פשוט יהיה לך ברור. @}
עוד_קוראת*
הצטרפות: 19 מאי 2005, 22:50

שליחה על ידי עוד_קוראת* »

את גדולה. הלוואי ירבו כמוך.
גיימס_בונד*

תודה לכן קוראות יקרות. בינתיים בקשתי מהנציג של המפלגה אליה הצטרפתי לבדוק לאן נושבת הרוח בקשר למכתבי ולמה לא קבלתי תשובה דוקא מהם. מדי פעם יש אסיפות של המפלגות. אשתתף בכמה אספות ואז אחליט בקשר לצעד הבא.יש גם הרבה מידע בקשר לחוקים באנטרנט של הכנסת. אעשה קצת שעורי בית לפני שאפעל.
גיימס_בונד*

הקוראות שלי נותנות לי סימן חיים ונעלמות.אני מזמינה אותכן גם לתת לי עצות. אני לא מנוסה יותר מכן וכל רעיון יכול לעזור גם אם הוא לא מייד ימומש. ואיפה הקוראים הגברים? הכנסת היא עולם גברי בעיקר למרות שיש כבר כמה נשים בעמדות מפתח.זה נכון שאני רוצה זכויות לנשים, אך כמו ברגיעון, זה לא נגדכם.כמו שסיפרתי במלחמה ראיתי הרבה טלויזיה.לרוב ראיתי בנים עם רובה שנכנסים ללבנון וגם כאלה שמצאו שם את מותם.יש לי בן,אני אוהבת אותו מאוד ורוצה בשבילו עתיד אחר.לכם,אבות יש בנות .אני מניחה שאתם רוצים בשבילן שתרגשנה שוות ערך ושוות זכויות.אתם יודעים להלחם ודעתכם חשובה.אנחנו, גברים ונשים, חולקים את העולם יחד. אני לא מצהירה מלחמה. אני קוראת לכם לשיתוף פעולה.
גיימס_בונד*

אני מניחה שקשה לשכנע גברים לשתף פעולה בפעילות לשויון זכויות. מענין אם יש כאלה שמבינים שאנחנו בעמדת נחיתות. לא באופן אישי, באופן חברתי.מבחינתם זה כנראה גם נכון. אם אני לוקחת מעוגת הזכויות יותר לעצמי ,אז להם ישאר פחות.אז איך אנו עושים חברה שויונית יותר?
גיימס_בונד*

את הזכויות אף אחד לא יתן. על הזכויות אף אחד לא יותר. את הזכויות צריך לקחת...ולפעמים אין ברירה צריך להלחם.אולי אשתמש בביטוי עדין יותר במקום להלחם? למען השגת זכויות צריך לנקוט צעדים.(האם כתבתי נכון נקיטת צעדים) אבדוק את זה אחר כך.
גיימס_בונד*

נדמה לי שעוד יום עבר על כדור הארץ. יום של התמודדות. יום של לחימה מתמדת על מקום תחת השמש.
גיימס_בונד*

אתם יודעים, נורא קשה להיות כל הזמן חזקה.כל כך הייתי רוצה להתלונן ולבכות ולכעוס. אני לא יכולה להרשות זאת לעצמי.העולם ישר מרגיש את חולשתי ומנצל אותה לטובתו.כך אני בנויה.יש מילים שמפחידות אותי מאוד. במספרים אני לא רואה תמיד את הנעלם.אז עכשיו זה בדיוק הרגע להגיד משהו מעודד.ומה אני יכולה להגיד. שום דבר לא מופיע לי בראש.אבל עכשיו אני נזכרת במשהואם אתה מאמין שאפשר לקלקל, תאמין שאפשר לתקן אני חושבת שגם אלו מילותיו של הרבי מברסלב.יש לי רעיון. אני רוצה לקנות ספר של משפטיו של הרבי מברסלב.אני חושבת שהוא אמר המון דברים נהדרים
עוד_קוראת*
הצטרפות: 19 מאי 2005, 22:50

שליחה על ידי עוד_קוראת* »

אתם יודעים, נורא קשה להיות כל הזמן חזקה.כל כך הייתי רוצה להתלונן ולבכות ולכעוס. אני לא יכולה להרשות זאת לעצמי.העולם ישר מרגיש את חולשתי ומנצל אותה לטובתו.
מזדהה איתך מאוד.
שליחת תגובה

חזור אל “ילדים מרביצים להורים”