ג'יימס בונד
-
- הצטרפות: 18 אפריל 2006, 19:45
ג'יימס בונד
הנה הצלחתי לפתוח דף בית חדש דף אישי. תבשיל של קדרה עכשיו אוכל לענות לכל שאלותיך וגם לשאול אותך.כתבי או כתוב לי אני מבקרת המון באתר כי אני צמאה לאנשים שיכולים לדבר איתי על הנושא הספציפי הזה של חינוך ביתי. חשבתי שאני קרובה לשגעון כי לא היה לי עם מי לדבר. אני גרה בקהילה קטנה שכולם מכירים אחד את השני ולא העזתי לפתוח את פי פחדתי לגרום נזק לי ולילדי ולהחשב משוגעת. גם ללא חינוך ביתי אני נטפסת כשונה ואחרת. כנראה בקרוב שאתחיל את תהליך הלימוד בבית אתן עד נושאים לשיחה בקהילה ובמוסדיה.אלוהים אני אומנם אוהבת תשומת לב אך על מה שהולך לקרות לי הייתי מ מותרת אך אין לי ברירה אני רוצה לצאת מעבדות למערכת החינוך אל החופש ללמוד ולתת את החופש הזה לבני האהוב כל כך
-
ג'יימס בונד
עכשיו סוף סוף יהיה לי דף בית משלי.אין לי הרבה מה לספר על עצמיחוץ מי מילותיה של משוררת רחל צר עולמי כעולם נמלה
-
- הצטרפות: 27 ינואר 2004, 17:51
- דף אישי: הדף האישי של שרית_אמיר*
ג'יימס בונד
ברוכה הבאה
"הדרך ארוכה היא וקשה קשה " כדברי השיר (שאינני זוכרת את שמו)
צריך הרבה כוח ונחישות להצליח
"הדרך ארוכה היא וקשה קשה " כדברי השיר (שאינני זוכרת את שמו)
צריך הרבה כוח ונחישות להצליח
-
ג'יימס בונד
ואולי בכל זאת אכתוב על עצמי קצת.אני כותבת כי מילים הם הכלי שמשמש אותי להרבה מאודדברים כמו עידוד עצמי שיר שמבטא את הרגש כאשר אני מצליחה לכתוב אותו ספר שמקשר אותי בזכות מילותיו אל תקופות שונות ומקומות ואנשים אחריםועכשיב גם אנטרנט. זה מוזר עברית היא לא שפת האם שלי .יש לי מבטא כבד ואני עושה גם המון שגיאות כאשר אני כותבת עיברית.אבל איכשהוא כאשר אני מבינה את פירוש המילה את הסלנג ואת התרבות זה עוזר לי להבין יותר טוב דוקא בין המילים ולפי הנסיון שלי בישראל החוכמה הגדולה היא לא להבין את הנאמר אלא מה מסתתר מאחורי הנאמר. לכן אני הרבה מאוד זמן מקדישה לניתוח המילים אחרי שהם נאמרו או נכתבו זו תוצאה של לדבר שפה שהיא לא שפת אם וגם של חיים במקום בעל תרבות שונה.אבל אספר לכם סוד. לפעמים אני רואה שעובדים עלי ועושה את עצמי לא מבינה ואז המדבר מנסה להצליח יותר להסביריו את עצמו ובלי לדעת זאת חושף לפני את מזימותיו
תיו
תיו
-
ג'יימס בונד
אני רוצה לדבר או להתכתב דרך האתר עם כל משמענין אותו חינוך ביתי.ילידי הארץ וגם עולים חדשים וותיקים באו נדבר עברית כנה חוץ ממסדית עברית של נפש אל נפש אדם לאדם באשר הוא
-
ג'יימס בונד
שרית שלום . מה מוזר שהקשר ביננו מתחזק דוקא דרך האתר ולא בפגישות של מנהלת. למען האמת אני לא מופתעת האתר הוא מחוץ לממסד כאילו ואז אפשר להתבתא בו יותר. הוא נוגע בבעיות אמיתיות ואמיץ יותר. אני לא יודעת אם אצליח או לא . זה עתה כתבתי גם ליונת שאולי בכל זאת כמו בשיר מה שלא שובר אותי מחזק אותי. נכון ארוכה עד אריכה דרכינו
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
ג'יימס בונד
ברוכה הבאה!
הטיפ הטכני היומי![;) ;-)](./images/smilies/blink.gif)
את מכירה את הדף מה חדש? שם את יכולה לראות את כל השינויים שחלו בזמן האחרון, ויכולה לבחור האם לראות את מה שכבר ראית (למשל דברים שכתבת), או לראות רק מה שעוד לא ראית.
הטיפ הטכני היומי
![;) ;-)](./images/smilies/blink.gif)
את מכירה את הדף מה חדש? שם את יכולה לראות את כל השינויים שחלו בזמן האחרון, ויכולה לבחור האם לראות את מה שכבר ראית (למשל דברים שכתבת), או לראות רק מה שעוד לא ראית.
-
ג'יימס בונד
ועוד מחשבה - בהמשך אולי תרצי לאמץ לעצמך שם אחר, משלך, בלי קשר לשרית. זה פשוט טכנית, אז אל תהססי לבקש.
-
ג'יימס בונד
רגע, עוד משהו להתחלה: כדאי שהכינוי אתו את כותבת יהיה זהה לשם הדף שלך.
כתבי ב"מאת" "ג'יימס בונד".
כתבי ב"מאת" "ג'יימס בונד".
-
ג'יימס בונד
בחלק העליון של מה חדש יש מקום לסמן "הצג אפשרויות", אז נפתח לך איזור צהוב, בו את רוצה לבחור שלא יסתיר מה שכבר ראית. (כברירת מחדל, לא מוצגים דברים שראית. ואת מה שכתבת הרי ראית
)
![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
-
ג'יימס בונד
טוב, בכל פעם שנאי אתקל במשהו שלך אני אעביר לדף שלך. זה מה שאת מבקשת?
-
- הצטרפות: 19 אפריל 2006, 11:27
- דף אישי: הדף האישי של ג'יימס_בונד*
ג'יימס בונד
שלום לתבשיל קדרה. כן כיוון שאני אוהבת מילים וכותבת יומן בדרך כלל מענין אותי לעקוב אחר הטקסטים של עצמי. כך אני מודעת יותר לשינויים שאני עוברת וגם להבתפתחויות ונסיגות של עצמי.יש הרבה דברים שכתבתי בדפים וכמה מהם באותו שם. אם את יכולה לאחד אותם שיהיה רק דף אחד בשם ידידתה של שרית החיים האתריים שלי יהיו יותר קלים. אחרי שכל הדברים יאוחדו אני אופיע בשם אחר והוא שם הורד תבשיל קדרה אני מרגישה שאיכשהוא מרגע שגיליתי אותכם מפלם המתח מצד אחד ירד אך מצד שני הפחד מ הממסד גובר ולפעמים בלתי נסבל נראה לי לפעמים שהממסד בארץ יותר גרוע מה ק. ג. ב. של ברית המועצות לשעבר
-
- הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*
ג'יימס בונד
ברוכה הבאה,
תתחדשי על הדף{@
תתחדשי על הדף{@
-
ג'יימס בונד
אני כמעט משוגעת היום בני נשאר בבית אני כאילו התחלתי במלחמה אך טרם החרזתי עליה מילולית.
-
ג'יימס בונד
איך עבר היום? מה עשיתם? הוא בן יחיד?
-
ג'יימס בונד
שלום לתבשיל קדרה
תודה על תשומת הלב. ן
בני הוא לא בן יחיד יש לי בת אך כל אחד מילדי הוא יחיד יחודי ומיוחד בשבילי
תודה על תשומת הלב. ן
בני הוא לא בן יחיד יש לי בת אך כל אחד מילדי הוא יחיד יחודי ומיוחד בשבילי
-
ג'יימס בונד
חולים- קשה לנשום...אבל הידיעה הברורה שזה זמני מרגיעה
אם יצא לך תצרי קשר מחר אחה"צ נפגיש בין הילדים ונשוחח בניחותא
אם יצא לך תצרי קשר מחר אחה"צ נפגיש בין הילדים ונשוחח בניחותא
-
ג'יימס בונד
כל הליך מתחיל בצעד קטן
כמדומני שהיום התחלת בזה
בהצלחה
כמדומני שהיום התחלת בזה
בהצלחה
-
ג'יימס בונד
והבת? גדולה יותר? קטנה יותר? בבית? במסגרת?
-
ג'יימס בונד
הבת היא בת 13 בבית ספר אורט בכיתה ז. תבשיל קדרה אני מנחשת שאת אשה צעירה סקרנית מאוד עסיסית ומענינת. כאשר בתי התחילה ללכת לבית ספר גרתי בגוש שגב ושם המסגרת תפקדה אחרת לגמרי
-
ג'יימס בונד
את מרוצה מבית הספר של הילדה?
מה גרם לך להחליט להשארי את הילד בבית? הגננת? התנהלות המערכת?
מערכת החינוך במשגב באמת נחשבת טובה (מהמעט ששמעתי, כולל יחסם לחינוך ביתי).
-
ג'יימס בונד
רגע, הילד הלך לכתה א?
-
ג'יימס בונד
כן הילד הלך לכיתה א. אני אוהבת מאוד לעקןב אחר הכיוון כלומר לאן נושבת הרוח ונראה לי שחוץ מזה שמערכת החינוך יותר טובה במשגב התקופה היום אחרת יש פחןת ופחות אמון במערכת החינוך המערכת עוברת תהליך של הפרטה וזה מצב שיש לן השלכות רבות גם על המורים וגם על תלמידים. כבר קצצו תקציבית באחיות בתי ספר וזהו רק צעד ראשון בתהליך לדעתי. אני מאמינה שבקרוב בכלל לא יהיו בתי ספר לפחות לא במתכונת הנוכחית אנו בדרך לשינוי גדול שמחכה מעבר לפינה ולכן חבל שילדינו יבזבזו את ילדותם על משהוא שהוא אחיזת עיניים בלבד. אניכרגע כותבת את השורות האלה ולא מאמינה שהנה הגיע זמן ואני בשלה להגיד את הדברים האלה בעל פה. למרות האמירות האלה אני מפחדת אולי הם הגיעו לפני הזמן . המעוכות השונות בישראל לא יאהבו לשמוע אותן אני נכנסת למלחמה ובמלחמה לא יודעים מראש איך היא תגמר פעם בסרט של ילדים נאמר האומץ זה לא העדר של פחד זה לעשות משהוא שצאמנים בו למרות הפחד וזה מה שאני עושה
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
ג'יימס בונד
תודה תודה ,
עדיין לא קראתי את הדף שלך, אך מריפרוף אני כבר מתחברת.
חיבוק
עדיין לא קראתי את הדף שלך, אך מריפרוף אני כבר מתחברת.
חיבוק
-
ג'יימס בונד
מיץ פטל תודה על החיבוק בתקופה הקשה הזאת שלי ספרי לי משהו על עצמך למה שאשכע בתוך הצרות האין סופיות שלי כאשר יש אנשים מענינים שאפשר להכיר אותם
-
ג'יימס בונד
משעשע- חייתי מספר שנים בקיבוץ שכן ליד מרדכי מאילו שלומדים יחד בשקמה (-:
כן, אני חולה מאוד כחלק מההתקררות כל המערכות בתוהו ובהו - זו לא עיפות, זו בעיה של מצב פיזי שלא במיטבו.
צר לי שבימים אילו אין באפשרותי להיות איתך יותר ולתמוך בך ברגעים כה מבלבלים.
חזקי ואמצי
שרית
כן, אני חולה מאוד כחלק מההתקררות כל המערכות בתוהו ובהו - זו לא עיפות, זו בעיה של מצב פיזי שלא במיטבו.
צר לי שבימים אילו אין באפשרותי להיות איתך יותר ולתמוך בך ברגעים כה מבלבלים.
חזקי ואמצי
שרית
-
ג'יימס בונד
תודה על הרצון לעזור.
חזרתי איליך היום אך לא היתה תשובה.
איך עבר היום?
אני קצת יותר טוב.
תצצי אולי סיורים בצפון יתאים לך ליום רביעי
חזרתי איליך היום אך לא היתה תשובה.
איך עבר היום?
אני קצת יותר טוב.
תצצי אולי סיורים בצפון יתאים לך ליום רביעי
-
ג'יימס בונד
מה שלומכם?
איך עברו הימים בבית השבוע?
רציתי להציע לך לא להלחם![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
את מתיחסת להחלטה שלך כאל הכרזת מלחמה. אבל ההחלטה להוציא את הילד מבי"ס היא החלטה שלך לגביו, היא לא החלטה לגבי המורה, לגבי המנהלת, לגבי בית הספר, לגבי המערכת.
איך עברו הימים בבית השבוע?
רציתי להציע לך לא להלחם
את מתיחסת להחלטה שלך כאל הכרזת מלחמה. אבל ההחלטה להוציא את הילד מבי"ס היא החלטה שלך לגביו, היא לא החלטה לגבי המורה, לגבי המנהלת, לגבי בית הספר, לגבי המערכת.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
ג'יימס בונד
רוצה לדעת עלי משהו...
אמממ
מזמינה אותך להיכנס לדף שלי ובתחילת הדף כנסי לעוברים לצפון.
אמממ
מזמינה אותך להיכנס לדף שלי ובתחילת הדף כנסי לעוברים לצפון.
ג'יימס בונד
שלום לך,
יהיה יותר קל לתת לך הפניות בתוך האתר אם תסבירי יותר מה מצבך האישי ומה את צריכה.
נסי אולי למצוא דפים רלבנטיים גם ב מפתח נושאים . @}
יהיה יותר קל לתת לך הפניות בתוך האתר אם תסבירי יותר מה מצבך האישי ומה את צריכה.
נסי אולי למצוא דפים רלבנטיים גם ב מפתח נושאים . @}
ג'יימס בונד
אני מנסה לתת לך כאן קישורים לדפים באתר שאולי יעזרו לך. אני לא בטוחה שהכל רלבנטי.
בעניין חד הוריות אני מייעצת לך להיכנס לדף החד הוריות ולראות מי הכותבות שם, חלקן בוודאי יוכלו לייעץ לך מניסיונן.
אישור לחינוך ביתי
אי קבלת אישור לחינוך ביתי
שאלות מתקילות על חינוך ביתי
מסע הייסורים לקבלת אישור לחינוך ביתי
פסיקות בנושא חינוך ביתי
האם חינוך ביתי מנוגד לחוק
מי שם את משרד החינוך שופט
משפחות שאינן מבקשות אישור ממשרד החינוך
קבסים וצרות אחרות
מדוע כדאי לבקש אישור לחינוך ביתי
לקראת הגשת הבקשה לאישור
נהלי חינוך ביתי 2006
קו חם לתמיכה בחינוך ביתי
באופן:גירושין וחינוך ביתי
בעניין חד הוריות אני מייעצת לך להיכנס לדף החד הוריות ולראות מי הכותבות שם, חלקן בוודאי יוכלו לייעץ לך מניסיונן.
אישור לחינוך ביתי
אי קבלת אישור לחינוך ביתי
שאלות מתקילות על חינוך ביתי
מסע הייסורים לקבלת אישור לחינוך ביתי
פסיקות בנושא חינוך ביתי
האם חינוך ביתי מנוגד לחוק
מי שם את משרד החינוך שופט
משפחות שאינן מבקשות אישור ממשרד החינוך
קבסים וצרות אחרות
מדוע כדאי לבקש אישור לחינוך ביתי
לקראת הגשת הבקשה לאישור
נהלי חינוך ביתי 2006
קו חם לתמיכה בחינוך ביתי
באופן:גירושין וחינוך ביתי
-
- הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*
ג'יימס בונד
מה שלום ההנקה
טוב תודה:-)
למה?
טוב תודה:-)
למה?
-
ג'יימס בונד
בדרך כלל אני רגישה מאוד סבלנית ובעלת ערכים גבוהים אך עכשיו בא לי לצעוק ותסלחו לי אבל אני אומרת צריך לזיין את מערכת החינוך.
-
ג'יימס בונד
שלום. היום יום העצמאות. כאילו עלי לשמוח שיש לי מדינה והיא מדינת היהודים. היום קראתי כמה דפים כמו גירושין וחינוך ביתי ועוד דפים נוספים. אחרי שקראתי מןשג העצמאות התפוגג כאילן לא היה. של מי העצמאות הזאת.האם האם אם ואשה שבתמימות ואמונה אוהבת את ילדיה יכולה להיות עצמאית בהחלטות שלה לגבי הילדים שלה.
-
ג'יימס בונד
למישהי היקרה תודה לך על הפניות. אולם בגירושין למדתי הרבה על מערכות ישראל אך אני כל פעם מזועזעת מחדש. לפעמים אני מיואשת ולא רואה אור בקצה המנהרה. בשביל איכשהוא לתפקד אני אומרת לעצמי יהיה בסדר כאשר אני מראש יודעת שמול כאלה מערכות כבר שום דבר לא יהיה בסדר.קודם חשבתי שעשיתי טעות שהתחתנתי אך אחרי שקראתי כמה דפים ראיתי שהמערכות עושות נזקים גם לאמהות שלא התחתנו. מספיק שאת אשה ויש לך דעות משלך איך ללדת ולגדל את ילדייך. האם אנחנו בשנת 2006 . היכן אני . איפה ארץ ישראל הדמוקרתית איפה שויון זכויות מה לעשות לאן לפנות אני שואלת את עצמי ויודעת שאין תשובה.אני מחפשת דרך יותר מתוחכמת. שום דבר לא ילך בצורה הרגילה האם יש דרך אמיצה יותר . חייבת להיות אם העולם עקום צריך ללכת בדרך עקטמה . עזרו לי למצוא אותה
-
ג'יימס בונד
עברתי דרך החנות ביום שלישי אך היה סגור.
רציתי להזמין אותכם אילינו להיום אחה"צ היו כמה ממשפחות החינוך הביתי אך כאמור לא היית.
רציתי להזמין אותכם אילינו להיום אחה"צ היו כמה ממשפחות החינוך הביתי אך כאמור לא היית.
-
- הצטרפות: 10 אוגוסט 2001, 16:57
- דף אישי: הדף האישי של ענת_ג*
ג'יימס בונד
ידידתה של שרית, קראתי מה כתבת ב גרושין וחינוך ביתי , הזעם שלך מובן לי ומוכר לי היטב, אני כל כך מצטערת בשבילך. ולצערי אין לי שום עצות למעט מה שכתבתי לך בדף "משפחות שלא מקבלות אישור לחינוך ביתי". אני לא יודעת איך אפשר להשפיע על המערכת. היה הגיוני לחשוב שהדרך צריכה לצמוח דווקא מהמקום היחיד בו יש מודעות לחינוך הביתי, וזו דרך שניסיתי, אבל בכישלון גורף. אני רואה אותך זועקת לעזרה בכל דף שקשור לנושא כאן באתר, ומבינה את הזעקה שלך מעומק לבי.
לכן אני חוזרת למה שכבר כתבתי לך: חפשי מקור כוח אחר, כדי שילדך לא יאבד אותך בתוך המאבקים המתישים בכל מי שמתנגד לכך שתעשי חינוך ביתי. הלוואי שתצליחי, לשכנע את האבא, או בכל דרך אחרת, לממש את זכותך לחנך את בנך בבית . אבל המאבקים האלה, ברשויות הרווחה, במשטרה, במשרד החינוך ובבתי המשפט, זה הכל סתם, סתם, כאב מתמשך ואיום. את לא באמת רוצה לזיין אותם כי הם פרטנר גרוע ביותר, באחריות.
לכן אני חוזרת למה שכבר כתבתי לך: חפשי מקור כוח אחר, כדי שילדך לא יאבד אותך בתוך המאבקים המתישים בכל מי שמתנגד לכך שתעשי חינוך ביתי. הלוואי שתצליחי, לשכנע את האבא, או בכל דרך אחרת, לממש את זכותך לחנך את בנך בבית . אבל המאבקים האלה, ברשויות הרווחה, במשטרה, במשרד החינוך ובבתי המשפט, זה הכל סתם, סתם, כאב מתמשך ואיום. את לא באמת רוצה לזיין אותם כי הם פרטנר גרוע ביותר, באחריות.
-
- הצטרפות: 10 אוגוסט 2001, 16:57
- דף אישי: הדף האישי של ענת_ג*
ג'יימס בונד
שלום ידידתה של שרית,
קראתי עכשיו ב"גרסאות קודמות" את הקטעים שכתבת ומחקת (בדף החדש שפתחת על העצמת האמהות). רציתי להציע לך את עזרתי בעריכה שלהם והפיכתם לקריאים יותר, אם תרצי (אני מבינה שעברית היא לא שפת האם שלך ובהחלט מבינה שאת כותבת מתוך התרגשות גדולה.)
אני לא מזדהה עם כל מה שכתבת, אבל הדברים נראו לי חשובים וראויים להשמע. אני לא בטוחה שהאתר הזה הוא הבמה הנכונה ומתקשה להאמין שהקריאה לאנשים שם תיענה. לא יודעת היכן כן, אז זו לפחות התחלה. לפני זמן לא רב פניתי אל משפטנית שמסתובבת כאן באתר ודנה בענין חוקיות החינוך הביתי, והעליתי את בעית הגרושים והחינוך הביתי, והיא ענתה לי תשובה כל כך פשוטה וקלילה שפרצתי בצחוק. לצערי אני בספק אם אפשר כרגע לצפות ממישהו מתחום החוק או החינוך לתגובות רציניות יותר, אבל מי יודע?. כך או כך, הדברים צריכים להיכתב (ולא להימחק) וברור גם שנוכח מה שקורה לך את לא יכולה לשתוק, ובצדק.
אנשים לא יודעים מה קורה. מי שגירושין נראים לו כמו חטא (ותופתעי אבל יש רבים כאלה) לא רוצה לשמוע מזה, ובאופן כללי מי שלא בתוך גירושין כמעט ולא יכול להבין. מנסיוני, זה כמעט בלתי אפשרי להסביר, גם למי שכן רוצה להבין, מה קורה לאם גרושה במגע עם הרשויות. כשאת מספרת זה נשמע כל כך הזוי, שגם אנשים קרובים נוטים לחשוד שאת מגזימה, או ששיווי המשקל שלך התערער.
בקיצור, אם את רוצה להחזיר את הקטעים, ושיהיו נוחים לקריאה, אשמח לעזור. הדברים צריכים להישמע (גם אלה שאני לא מזדהה אתם. אני מציעה לך עבודת עריכה בלבד.)
את לא לבד בזה. וכמונו יש עוד אמהות רבות. זה בכלל לא קשור לחינוך ביתי, כמו שאת ודאי יודעת. אולי התיעוד של המקרים יביא עם הזמן לשינוי. שתיקה ומחיקה לא יביאו.
כתבת לי בעבר שהתחילה הידברות עם אבי ילדייך בקשר לחינוך הביתי. יש הצלחה?
קראתי עכשיו ב"גרסאות קודמות" את הקטעים שכתבת ומחקת (בדף החדש שפתחת על העצמת האמהות). רציתי להציע לך את עזרתי בעריכה שלהם והפיכתם לקריאים יותר, אם תרצי (אני מבינה שעברית היא לא שפת האם שלך ובהחלט מבינה שאת כותבת מתוך התרגשות גדולה.)
אני לא מזדהה עם כל מה שכתבת, אבל הדברים נראו לי חשובים וראויים להשמע. אני לא בטוחה שהאתר הזה הוא הבמה הנכונה ומתקשה להאמין שהקריאה לאנשים שם תיענה. לא יודעת היכן כן, אז זו לפחות התחלה. לפני זמן לא רב פניתי אל משפטנית שמסתובבת כאן באתר ודנה בענין חוקיות החינוך הביתי, והעליתי את בעית הגרושים והחינוך הביתי, והיא ענתה לי תשובה כל כך פשוטה וקלילה שפרצתי בצחוק. לצערי אני בספק אם אפשר כרגע לצפות ממישהו מתחום החוק או החינוך לתגובות רציניות יותר, אבל מי יודע?. כך או כך, הדברים צריכים להיכתב (ולא להימחק) וברור גם שנוכח מה שקורה לך את לא יכולה לשתוק, ובצדק.
אנשים לא יודעים מה קורה. מי שגירושין נראים לו כמו חטא (ותופתעי אבל יש רבים כאלה) לא רוצה לשמוע מזה, ובאופן כללי מי שלא בתוך גירושין כמעט ולא יכול להבין. מנסיוני, זה כמעט בלתי אפשרי להסביר, גם למי שכן רוצה להבין, מה קורה לאם גרושה במגע עם הרשויות. כשאת מספרת זה נשמע כל כך הזוי, שגם אנשים קרובים נוטים לחשוד שאת מגזימה, או ששיווי המשקל שלך התערער.
בקיצור, אם את רוצה להחזיר את הקטעים, ושיהיו נוחים לקריאה, אשמח לעזור. הדברים צריכים להישמע (גם אלה שאני לא מזדהה אתם. אני מציעה לך עבודת עריכה בלבד.)
את לא לבד בזה. וכמונו יש עוד אמהות רבות. זה בכלל לא קשור לחינוך ביתי, כמו שאת ודאי יודעת. אולי התיעוד של המקרים יביא עם הזמן לשינוי. שתיקה ומחיקה לא יביאו.
כתבת לי בעבר שהתחילה הידברות עם אבי ילדייך בקשר לחינוך הביתי. יש הצלחה?
-
ג'יימס בונד
למה אני כאן בחינוך ביתי למרות שאני מתיחסת לדברים אחרים. יש לי תשובה. כי כל המערכות פועלות בצורה דומה וקשורות אחת לשניה. חינוך ביתי קשור להרבה מערכות ולפי נסיון שלי הוא תשובה נהדרת לפתרון של הרבה העיות במערכת החינוך שכבר לא צריכה להתקיים.לפעמים אני מרגישה כמו עבד במערכות האלה שיכולות לעשות בי צה שהן רוצות.הרעיון של חינוך ביתי דיבר אלי מהראך צריך לשנות הרבה מאוד דברים בשביל להגיע אליו.הוצאיתי את בני ל4 ימים מבית ספר אך המציאות שלי לא אפשרה לי להשאיר אותו בבית.הייתי מאוד שמחה לשנות את המציאות הזאת אך אני לא יודעת איך.
-
- הצטרפות: 04 מאי 2004, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של יעל_צ*
ג'יימס בונד
ידידתה של שרית,
בקשר למה שכתבת בדף של ענת ג :
ניהלתי מספר ימים דיון עם נאוה פרנס והיום לתדהמתי גיליתי שהדברים שלי וגם שלה נמחקו
באיזה דף את חושבת שנמחקו לך דברים? בדף האישי של נאוה פרנס נדמה לי שהשיחה ביניכן הושארה במלואה.
בכל אופן, אני יכולה לעזור לך לשחזר אם צריך. את יכולה לכתוב לי בדף הזה או בדף האישי שלי יעל צ .
בקשר למה שכתבת בדף של ענת ג :
ניהלתי מספר ימים דיון עם נאוה פרנס והיום לתדהמתי גיליתי שהדברים שלי וגם שלה נמחקו
באיזה דף את חושבת שנמחקו לך דברים? בדף האישי של נאוה פרנס נדמה לי שהשיחה ביניכן הושארה במלואה.
בכל אופן, אני יכולה לעזור לך לשחזר אם צריך. את יכולה לכתוב לי בדף הזה או בדף האישי שלי יעל צ .
-
ג'יימס בונד
יעל תודה לך.ניהלנו דיון בדף של נאוה פרנס. היום לא מצאתי את הדיון שלנו. אם תוכלי לשחזר אני אהיה אסירת תודה. אסביר לך. אני אמא חד הורית אני אשה ואני הורה ואני ראש משפחה לשני ילדים קטנים. אני מקפידה על מילים.
חשוב לי שמילותי יוקראו יושמעו ויכתבו. אסור שמילותי ימחקו.
קול הורי אמהי ונשי חייב להשמע. לכן נפגעתי מאוד כאשר לא מצאתי את דברי.אשמח אם תוכלי לעזור לי למצוא אותם ו או לשחזר אותם. אני עוקבת גם אחרי דברי ולומדת על עצמי. כתבי לי בבקשה או בדף הזה או בדף שלי בשם ידידתה של שרית. מחכה לתגובתך .
חשוב לי שמילותי יוקראו יושמעו ויכתבו. אסור שמילותי ימחקו.
קול הורי אמהי ונשי חייב להשמע. לכן נפגעתי מאוד כאשר לא מצאתי את דברי.אשמח אם תוכלי לעזור לי למצוא אותם ו או לשחזר אותם. אני עוקבת גם אחרי דברי ולומדת על עצמי. כתבי לי בבקשה או בדף הזה או בדף שלי בשם ידידתה של שרית. מחכה לתגובתך .
-
- הצטרפות: 04 מאי 2004, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של יעל_צ*
ג'יימס בונד
ג'יימס בונד ,
אני חושבת שאת מתכוונת לדיון שניהלת עם נאוה פרנס בדף ביתי:נאוה פרנס
שנמצא באתר החינוך הביתי, ולא באתר הכללי שבו אני כותבת עכשיו.
לנאוה פרנס יש דף בית אישי גם באתר הכללי. יכול להיות שחיפשת בטעות את הדיון שם במקום באתר החינוך הביתי?
כנסי ל ביתי:נאוה פרנס .
אני חושבת שאת מתכוונת לדיון שניהלת עם נאוה פרנס בדף ביתי:נאוה פרנס
שנמצא באתר החינוך הביתי, ולא באתר הכללי שבו אני כותבת עכשיו.
לנאוה פרנס יש דף בית אישי גם באתר הכללי. יכול להיות שחיפשת בטעות את הדיון שם במקום באתר החינוך הביתי?
כנסי ל ביתי:נאוה פרנס .
-
ג'יימס בונד
יעל מצאתי בזכותך את דברי. תודה לך. כבר חשבתי שמחקו אותם ואני מגיבה קשה כאשר דברי נמחקים. אני מאוד מאוד שמחה שזה לא קרה כאן באתר הזה שבו אני מצפה להגינות שוב תודה על עזרתך
ג'יימס בונד
מקוה שהבנתי את שאלתך איך להתחיל שורה חדשה :
כאשר את רוצה להתחיל שורה חדשה תלחצי על מקש Enter.
@} יסמין
כאשר את רוצה להתחיל שורה חדשה תלחצי על מקש Enter.
@} יסמין
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
ג'יימס בונד
הי,
העברתי את תוכן הדף בית טבע וירטואלי ל-ככר השוק, כי הוא נוגד את מדיניות פרסום באתר באופן טבעי.
יש גם את במה אנו עוסקים.
העברתי את תוכן הדף בית טבע וירטואלי ל-ככר השוק, כי הוא נוגד את מדיניות פרסום באתר באופן טבעי.
יש גם את במה אנו עוסקים.
-
- הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
- דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*
ג'יימס בונד
קראתי את ההערות שלך בנוגע למשגב. אני לא גרה במשגב ואין לי גם כוונה לגור שם.
אבל אולי תוכל/י לפרט מעט את הסיבות שעזבת, את הבעיות הקיימות שם (בטח עבודה, יש עוד?)
סתם מתוך סקרנות!
יש כל כך הרבה דפים באתר שקשורים לישובי משגב, וכל כך הרבה אנשים כאן באתר חולמים לגור שם.
נא פרט/י, אני סקרנית!
אבל אולי תוכל/י לפרט מעט את הסיבות שעזבת, את הבעיות הקיימות שם (בטח עבודה, יש עוד?)
סתם מתוך סקרנות!
יש כל כך הרבה דפים באתר שקשורים לישובי משגב, וכל כך הרבה אנשים כאן באתר חולמים לגור שם.
נא פרט/י, אני סקרנית!
-
- הצטרפות: 31 מאי 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_צמות*
ג'יימס בונד
כרכור הוא צמוד לפרדס חנה. בעצם זו מועצה מקומית אחת - פרדס חנה-כרכור.
איזה כייף שיש מעגלים (-:
איזה כייף שיש מעגלים (-:
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
ג'יימס בונד
צפון - עמק יזרעאל, אבל יכול להיות גם באזור.
-
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2001, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של נאוה_פרנס*
ג'יימס בונד
חחחח או שזה השיעור הכי גדול שלי ![:D :-D](./images/smilies/hilarious.gif)
בכל מקרה, הכל בתואם מושלם
![:D :-D](./images/smilies/hilarious.gif)
בכל מקרה, הכל בתואם מושלם
ג'יימס בונד
יש לי שאלה שהיססתי אם לשאול, כדי לא להעליב, אבל היא מרתיעה אותי כל פעם שאני קוראת את הניק שלך.
האם יש סיבה מדוע בחרת לכתוב James Bond בלי גרש ב-גימ"ל? כי אני תמיד קוראת את זה Gims Bond או Games Bond. פשוט, בשבילי היו"ד לא עושה את העבודה של הגרש, מה, היא פראיירית שלו?
(אגב, היא גם לא פראיירית של אפחד שכותב גירפה).
![|בלונים| |בלונים|](./images/smilies/balloons.gif)
האם יש סיבה מדוע בחרת לכתוב James Bond בלי גרש ב-גימ"ל? כי אני תמיד קוראת את זה Gims Bond או Games Bond. פשוט, בשבילי היו"ד לא עושה את העבודה של הגרש, מה, היא פראיירית שלו?
(אגב, היא גם לא פראיירית של אפחד שכותב גירפה).
![|בלונים| |בלונים|](./images/smilies/balloons.gif)
-
- הצטרפות: 06 אוקטובר 2006, 08:29
ג'יימס בונד
שלום לשוכנת!!!ג"מס בונד..כך את תרגישי יותר טוב?לי זה לא כל כך משנה,אפשר לשנות את זה. לא הבנתי מה הקשר לגירפה ומה בדיוק מרתיע אותך.? היתי צריכה ניק ובחרתי בניק זה. אם מפריע לך אפשר גם לשנות את הניק למשהו כמו "שיא הנשיות הפורחת" זה אותו דבר בשבילי.
-
ג'יימס בונד
צר לי שלא הצלחתי לשוחח עימך.
אין לי את הטלפון בביתך כך שלא יכולתי לחזור איליך
שבת שלום
אין לי את הטלפון בביתך כך שלא יכולתי לחזור איליך
שבת שלום
ג'יימס בונד
_שלום לשוכנת!!!
ג"מס בונד..כך את תרגישי יותר טוב?לי זה לא כל כך משנה,אפשר לשנות את זה. לא הבנתי מה הקשר לגירפה ומה בדיוק מרתיע אותך.? היתי צריכה ניק ובחרתי בניק זה. אם מפריע לך אפשר גם לשנות את הניק למשהו כמו "שיא הנשיות הפורחת" זה אותו דבר בשבילי_
שנייה, בואי נעשה סדר:
כשכותבים: גימס אני קוראת את זה: Gims
כשכותבים: גיימס אני קוראת את זה: Games
כשכותבים: ג''מס אני קוראת את זה: ג מ ס?? - ראשי תיבות של משהו?
כשכותבים ג'ימס או ג'יימס אני קוראת את זה: James*
כדי שאני אקרא Jirafa צריך לכתוב ג'ירפה.
בקיצור, האות גימ"ל בעברית = צליל כמו G או г. בשביל הצליל J או дж כותבים גימ"ל עם גרש: ג'.
שיא הנשיות הפורחת - אחלה ניק בעיניי!![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
ג"מס בונד..כך את תרגישי יותר טוב?לי זה לא כל כך משנה,אפשר לשנות את זה. לא הבנתי מה הקשר לגירפה ומה בדיוק מרתיע אותך.? היתי צריכה ניק ובחרתי בניק זה. אם מפריע לך אפשר גם לשנות את הניק למשהו כמו "שיא הנשיות הפורחת" זה אותו דבר בשבילי_
שנייה, בואי נעשה סדר:
כשכותבים: גימס אני קוראת את זה: Gims
כשכותבים: גיימס אני קוראת את זה: Games
כשכותבים: ג''מס אני קוראת את זה: ג מ ס?? - ראשי תיבות של משהו?
כשכותבים ג'ימס או ג'יימס אני קוראת את זה: James*
כדי שאני אקרא Jirafa צריך לכתוב ג'ירפה.
בקיצור, האות גימ"ל בעברית = צליל כמו G או г. בשביל הצליל J או дж כותבים גימ"ל עם גרש: ג'.
שיא הנשיות הפורחת - אחלה ניק בעיניי!
-
- הצטרפות: 31 אוגוסט 2004, 15:16
- דף אישי: הדף האישי של בר_עדש*
ג'יימס בונד
לא משנה. טעות שלי.
-
- הצטרפות: 31 אוגוסט 2004, 15:16
- דף אישי: הדף האישי של בר_עדש*
ג'יימס בונד
ושוב תודה למר בר-עדש
על לא דבר. @}
ושבוע טוב
על לא דבר. @}
ושבוע טוב
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2007, 10:43
ג'יימס בונד
זהו דף הבית הפעיל שךל? כי את מופיעה עם סימן שאלה בדפים...