אב נעצר כי התקלח עם בתו

צוויליך*
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי צוויליך* »

זה לא מוצא חן בעיני, הכריזה הידידה.
בעיניה??
אני מתערב איתך שהיא נהגה לנגב לילד שלה את הטוסיק, ממש עם מגבון לח, על פי הטבעת , בלי השגחה של קומיסר.

צוויל
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אני מתערב איתך
לה אין ילדים. אבל החברה שלה, שילדה בן חמוד אחרי מאמצים רבים, נישקה את התינוק גם בפה וגם בפיפי בנוכחותה, והיא צחקקה בהנאה. ראיתי במו עיני. זה הצחיק גם אותי, אבל אחרי זה זה עורר בי מחשבות לפני שראיתי את הדף הזה...
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

זה עורר בי מחשבות לפני שראיתי את הדף הזה...

לא הבנתי, איזה מחשבות זה עורר בך?
פלוני_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

איזה מחשבות זה עורר בך?
אב מתקלח עם ביתו - אמא מתקלחת עם בנה
למה זה שעשע אותנו מה שהאמא עשתה, וכמה זה לא היה משעשע, אם אבא היה עושה ככה.
ציל_צול*
הצטרפות: 19 יוני 2008, 11:17

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי ציל_צול* »

אני חושבת שבהחלט יש הרבה צביעות וסטנדרטים כפולים בהקשר הזה.
וזה מעניין נוכח הסטטיסטיקות שזיהו שבנים ובנות נפגעים באופן מיני באחוזים שווים עד גיל 12.
אותי שום נשיקה בפיפי לא מצחיקה וגם לא על הפה. התינוקות שלי, בנים ובנות כאחד, היו נרתעים ממגע בפיפי וגם ממגע קרוב מדי על השפתיים.
היום דווקא הגדולים שמחים לנשק עם השפתיים אבל זה לחלוטין בחירה שלהם ולא משהו שבא מאיתנו.
tאמא*
הצטרפות: 02 מרץ 2005, 16:22

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי tאמא* »

וזה מעניין נוכח הסטטיסטיקות שזיהו שבנים ובנות נפגעים באופן מיני באחוזים שווים עד גיל 12.

הסטטיסטיקות גם מראות שיש יותר פוגעים גברים מאשר נשים.
ומאידך רוב הפגיעות המיניות שנעשו על ידי נשים נעשו בילדים או בנשים אחרות.
ציל_צול*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי ציל_צול* »

_הסטטיסטיקות גם מראות שיש יותר פוגעים גברים מאשר נשים.
ומאידך רוב הפגיעות המיניות שנעשו על ידי נשים נעשו בילדים או בנשים אחרות._

זה כמובן נכון. אבל לא הבנתי למה את מכוונת בכך.
האם את מצדיקה את אמות המידה השונות בהן מוערכים בהקשר זה נשים וגברים?
אם כן אז לא לשם אני כיוונתי. כיוונתי לכך שיש בהחלט נשים פוגעות (ולא משנה אם הפגיעה שלהן מכוונת לקבוצות ספציפיות) והיחס אליהן הוא שונה למרות שעוצמת הפגיעה שלהן לא בהכרח שונה.
בנוסף, אני חושבת שהרבה נשים פוגעות לא מאותרות על ידי הרדאר של מחקרים אקדמיים עקב בחירה בהגדרות מסוימות של פגיעה.
להערכתי נשים נוטות לפגוע בדרכים שונות משל גברים וזו גם יכולה להיות סיבה לחלקן הנמוך בסטטיסטיקה. לא שאני חושבת שבאמת מדובר באחוזים שווים של פוגעים אלא שיש יותר נשים פוגעות ממה שמקובל לחשוב.
אהבת_עולם*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

_אני חושבת שבהחלט יש הרבה צביעות וסטנדרטים כפולים בהקשר הזה.
וזה מעניין נוכח הסטטיסטיקות שזיהו שבנים ובנות נפגעים באופן מיני באחוזים שווים עד גיל 12._
ציל צול, אני דווקא חושבת שפלוני אלמונית לא התכוון להפרדה שעושים בין היחס לבנים לבין היחס לבנות, אלא להפרדה שעושים בין מעשים של גברים למעשים של נשים.
(כלומר - גבר שעושה כך יתקבל בזעזוע, אישה שעושה כך - מתקבל בצחוק).

ונראה לי שלזה tאמא התכוונה בדבריה.
(בהקשר לשאלתך אליה לא הבנתי למה את מכוונת בכך.)

ובכל זאת אני שואלת,
האם בהכרח צריך להתייחס לנשיקה של אמא על הפיפי של התינוק או התינוקת כאל פגיעה מינית?
יש לשער שהאמא שפלוני אלמונית תיאר, עשתה זאת ללא שום כוונות. כמו שמנשקת אותו בשאר גופו.
איכשהו בהרגשתי זה יכול להיות משהו תמים לחלוטין.

האם התינוק יחווה זאת כפגיעה?
(אני מדברת כרגע על תינוקות, לא על ילדים גדולים יותר).

(ואם נגיע למסקנה שזו לא בהכרח פגיעה - אמשיך לשאלה האם אנחנו יכולים לראות באותה צורה מעשה כזה של אישה מול מעשה כזה של גבר?)

בעניין נשיקה על הפה - אני חושבת שאין בזה שום בעיה, כל זמן שהתינוק או הילד מגיב ברצון.
(אם הוא נרתע - ברור שזה משהו אחר, כמו גם אם היה נרתע מנשיקה על הלחי - יש להתחשב ברצונו. אך זה לא אומר שיש לזה קשר בהכרח למשהו מיני)
פלוני_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

גיגלתי ולא הבנתי מי הוא Colin Sautar. לפי התוצאות בגוגל נראה שהוא אוסף ציטוטים של אחרים, מחבר ספרי ציטוטים או משהו כזה (לא היה קישור אחד בתוצאות שלא כלל את המילה quotation בכותרת).
נכון, לא הבנת... אלו אתרים של ציטוטים, לא אתרים שלו. תחפשי quotation ואת הציטוט ותגיעי למיליון אתרים, שמייחסים את הציטוט הזה לו, לג'וזף הלר, לקורט קוביין, לוודי אלן... ממה שנראה לי, האתרים הרציניים מייחסים את זה לו. אבל ליתר ביטחון, בפעם הבאה שאהיה בספרייה אחפש את מילון הציטטות של ברטלט ומה שיקבע מקובל עליי :-P
מצ'רה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2009, 14:20

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי מצ'רה* »

להערכתי נשים נוטות לפגוע בדרכים שונות משל גברים וזו גם יכולה להיות סיבה לחלקן הנמוך בסטטיסטיקה. לא שאני חושבת שבאמת מדובר באחוזים שווים של פוגעים אלא שיש יותר נשים פוגעות ממה שמקובל לחשוב.
נכון!

_ובכל זאת אני שואלת,
האם בהכרח צריך להתייחס לנשיקה של אמא על הפיפי של התינוק או התינוקת כאל פגיעה מינית?
יש לשער שהאמא שפלוני אלמונית? תיאר, עשתה זאת ללא שום כוונות. כמו שמנשקת אותו בשאר גופו.
איכשהו בהרגשתי זה יכול להיות משהו תמים לחלוטין.
האם התינוק יחווה זאת כפגיעה?
(אני מדברת כרגע על תינוקות, לא על ילדים גדולים יותר)._

סיכויים שזה באמת תמים. וסביר שהתינוק לא יחוה זאת כפגיעה.
גם ילדים שממש מנוצלים מינית על ידי מבוגרים לא תמיד חווים את המעשים כפגיעה, בזמן התרחשותם. לפעמים זה נעים להם. הם מתרסקים שנים אחר כך, כשהם גדלים ומבינים שנוצלו.
הבעיה (בעיני) היא הגדרת גבולות הגוף והכבוד להם . את ההגדרות האלה לומדים בילדות מההורים, מהאחים ומהמבוגרים הקרובים סביבנו. חלק מהם בהחלט תלוי תרבות (למשל הכאת ילדים, שאיומה בעינינו ולגמרי מקובלת ואף חיונית בעיני תרבויות אחרות).
אבל חשוב שילדים ידעו מה מקובל ומה לא מקובל במערכת יחסים בין מבוגר וילד. אחרת, איך הם יוכלו לזהות ולהתגונן בפני התנהגויות פוגעות?
ציל_צול*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי ציל_צול* »

מצ'רה , כל מילה. ובמיוחד זה

גם ילדים שממש מנוצלים מינית על ידי מבוגרים לא תמיד חווים את המעשים כפגיעה, בזמן התרחשותם. לפעמים זה נעים להם
תמי_אמא_לשתיים*
הצטרפות: 22 פברואר 2009, 14:46
דף אישי: הדף האישי של תמי_אמא_לשתיים*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי תמי_אמא_לשתיים* »

מוזר לי מה שאתן כותבות.
חשוב שילדים ידעו מה מקובל ומה לא מקובל במערכת יחסים בין מבוגר וילד
נשיקה של אמא היא לא כמו נשיקה של אדם זר. מערכת היחסים עם אמא, גם במישור הגופני (וגם עם אבא) אינה זהה למערכת היחסים עם אנשים מבוגרים אחרים.
את הגדרת גבולות הגוף והכבוד להם אנחנו לא לומדים ומלמדים על-ידי איסורים ומעצורים דווקא. אני מניקה בת שנתיים וחווה איתה המון אינטימיות גופנית, נגיעות, נשיקות וכו'. ברור שזה ביננו. זה מפר את הגבולות שלה? שלי? יש שיאמרו שכן. אני חושבת שלא. אני חושבת שילדים שגדלים מתוך כבוד, התחשבות, קשב והרבה אינטימיות גופנית ידעו להפריד בין מה שעושים, ואיך שעושים ועם מי עושים ומתי.
נכון, לא כל מה שעשיתי עם אימי בגיל 4 (אמבטיה משותפת למשל) אני עושה איתה היום, ולא עושה עם אנשים אחרים, רק מסוימים. אז כדי שאלמד את התורה הזו אימי היתה צריכה להמנע מלהכנס איתי לאמבטיה? טיעון מוזר בעיני.
ציל_צול*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי ציל_צול* »

תמי, לא מדובר על זה. זה הוצמד לדוגמה של נשיקה בפין של פעוט.
אולי אני שמרנית רצח אבל מעולם לא נתתי למי מילדיי נשיקה ישירה ומכוונת באיבר המין.
אהבת_עולם*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

_סיכויים שזה באמת תמים. וסביר שהתינוק לא יחוה זאת כפגיעה.
גם ילדים שממש מנוצלים מינית על ידי מבוגרים לא תמיד חווים את המעשים כפגיעה, בזמן התרחשותם. לפעמים זה נעים להם. הם מתרסקים שנים אחר כך, כשהם גדלים ומבינים שנוצלו._

ברור שלפעמים דברים אשר בזמן ההתרחשות לא מורגשים כפגיעה ואפילו נעימים - יכולים להיות טראומתיים לאחר שנים רבות.
זה ידוע.

אבל אני התכוונתי אם יכול להיות שבצורה שבה זה נעשה, כשהאמא מנשקת אותו באיבר המין מתוך חיבה, כמו בכל מקום אחר בגוף, בלי שום כוונה מינית בכלל -האם יכול להיות שגם בשביל התינוק זה יוצר תחושה טבעית - באופן שלא משאיר שום משקע טראומתי, גם לא כזה שיצוץ לאחר שנים?

כי איכשהו זה הרגיש לי מאוד תמים מה שסופר כאן.
ואני לא בטוחה אם באמת הורה, בגיל הזה של התינוק, צריך לעשות את ההפרדה הזאת בין איברי המין לשאר הגוף מבחינת הפגנת חיבה - כל זמן, כמובן, שהכוונות של ההורה נקיות.
אני ממש לא בטוחה שיש בזה משהו בעייתי.

וגם מסכימה עם תמי אמא לשתיים שגבולות בין אמא לילד שונים מהגבולות שהיא אמורה ללמד אותו עם מבוגרים אחרים.
למשל, גם איך שאמא מחבקת עם הילד שלה - רוב המבוגרים לא אמורים לחבק אותו כך.
אז עובדה שהיא לא מונעת מעצמה, 'כדי שילמד'.
פלוני_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

תודה רבה לכן. הנשיקה של האמא באמת היתה תמימה. נכון גם
(כלומר - גבר שעושה כך יתקבל בזעזוע, אישה שעושה כך - מתקבל בצחוק).
נשיקה כזו של אבא, זה בכלל לא כמו נשיקה כזו של אמא. נכון מאוד. אבל הביקור בשירותים בטח היה תמים לגמרי, ובכל זאת עורר אי נוחות אצל הידידה. וגם המקלחת יכולה להיות תמימה לגמרי. מה שעורר בי מחשבות זה הקלות שבה חושדים בגבר. יש לא מעט סוטים, אבל לא כל הגברים סוטים.
צוויליך*
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי צוויליך* »

הצעה:
פלונים אלמוניות אנא בחרו לכם ניק לצורך הדיון, זה מבלבל כשיש קולות שונים לאותו ניק.

תודה!

צוויל
אהבת_עולם*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

נשיקה כזו של אבא, זה בכלל לא כמו נשיקה כזו של אמא.
למה?!

מה שעורר בי מחשבות זה הקלות שבה חושדים בגבר. יש לא מעט סוטים, אבל לא כל הגברים סוטים.
בדיוק !

האם באמת נכון מלכתחילה להחמיר עם הגבר יותר מאשר עם האישה במקרה כזה?
מצ'רה*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי מצ'רה* »

_נשיקה של אמא היא לא כמו נשיקה של אדם זר. מערכת היחסים עם אמא, גם במישור הגופני (וגם עם אבא) אינה זהה למערכת היחסים עם אנשים מבוגרים אחרים.
את הגדרת גבולות הגוף והכבוד להם אנחנו לא לומדים ומלמדים על-ידי איסורים ומעצורים דווקא. אני מניקה בת שנתיים וחווה איתה המון אינטימיות גופנית, נגיעות, נשיקות וכו'._
תמי, אני מסכימה איתך בהחלט.
יחד עם זה אני חושבת שהורים צריכים להיות שקולים באיך שהם עושים דברים עם ילדיהם, למרות האינטימיות. זה לא ענין של איסורים ומעצורים, אלא בעיקר של רגישות לילדים ולאוטונומיה שלהם על גופם ותחושותיהם.
לצערי אני רואה כל הזמן פגיעה באוטונומיה הזו מתוך חוסר הקשבה של הורים. לאו דוקא בתחום של אינטימיות - גם הדרך בה לוקחים פעוט צורח ממקום ציבורי יכולה להיות יותר או פחות מכבדת לילד.
לזה התכוונתי.
<הכותבת מתמודדת זה שנים עם הקצבת נשיקות קפדנית מצד ילדה המתוק. שלא תחשבו שזה קל.>
תמי_אמא_לשתיים*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

מצ'רה
מקבלת ומסכימה
מה שאני לא אוהבת זה איסור גורף - אסור לאם לנשק במקומות מסוימים. לא מקבלת. לא מסכימה. לא נכון. לא מלמד כלום.
מה שאני מאמינה בו לגמרי: צריך לגלות רגישות רבה בכל התנהלות שלנו עם הקטנים מגיל אפס. לכבד אותם, את תחושותיהם ואת תגובותיהם, גם כשהתגובות לא מילוליות וגם כשהן לא מאוד ברורות ולא קולניות. יש תינוק שיהיה רגיש למגע מסוים ולנשיקות באזורים מסוימים ותגובתו וודאי מחייבת את ההורה. תינוק אחר יאהב מגע אחר, יבקש אותו, ישמח בו, ויזמין התנהלות אחרת. כמובן שכל זה גם מתוך הקשבה וכבוד לרצונות של האם / אב. אני חושבת שגם לנו כבוגרים יש העדפות שונות וזה בסדר גמור.
הרגישות והכבוד זה העיקר.
לצערי אני רואה כל הזמן פגיעה באוטונומיה הזו מתוך חוסר הקשבה של הורים. לאו דוקא בתחום של אינטימיות - גם הדרך בה לוקחים פעוט צורח ממקום ציבורי יכולה להיות יותר או פחות מכבדת לילד.
נכון, גם אני עדה להתנהגויות כאלה. אני חושבת שהן שכיחות ומזיקות. אין מחלוקת.
פלונית_אלמונית*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי פלונית_אלמונית* »

_מה שאני לא אוהבת זה איסור גורף - אסור לאם לנשק במקומות מסוימים. לא מקבלת. לא מסכימה. לא נכון. לא מלמד כלום.
מה שאני מאמינה בו לגמרי: צריך לגלות רגישות רבה בכל התנהלות שלנו עם הקטנים מגיל אפס. לכבד אותם, את תחושותיהם ואת תגובותיהם, גם כשהתגובות לא מילוליות וגם כשהן לא מאוד ברורות ולא קולניות._

מסכימה מאוד.

<אהבת עולם>
עוד_אמא*
הצטרפות: 03 ספטמבר 2001, 19:24

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי עוד_אמא* »

צריך לגלות רגישות רבה בכל התנהלות שלנו עם הקטנים מגיל אפס. לכבד אותם, את תחושותיהם
ולא בטוח שמה שמרגיש לנו נוח וטבעי הוא אותו דבר אצלם.
למשל הגוף שלנו ובמיוחד המימדים שלו . נראים לנו נורמליים מאד.
לילד שקטן מאיתנו פיזית פי כמה ,ולעיתים קרובות רואה אותנו מלמטה למעלה.
הגוף שלנו יכול להיראות ענק ומלחיץ .
ווירג'יניה סאטיר מתארת את זה מאוד יפה בספר "המשפחה המודרנית" (כולל ציורים..)
ופרנסואז דולטו מתייחסת לזה בספר שלה "שאלה של אם"
לא חייבים להסכים איתן אך שווה לחשוב על זה.
וגם שווה לחשוב עוד פעם האם ילדה או ילד שלא ממש נעים לו להתקלח עם אבא או אמא ירגיש נוח להגיד את זה.
זה לא קשור להטרדה מינית בכלל , זה קשור לרגישות . וכבוד לילדים שלנו.
פלוני_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

האם באמת נכון מלכתחילה להחמיר עם הגבר יותר מאשר עם האישה במקרה כזה?
נכון

מעניין מה קרה בינתיים עם האב הזה?
ג'ינ_ג'ית*
הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי ג'ינ_ג'ית* »

היתה לי חברה באוניברסיטה שסיפרה שנפלה קורבן למעשים מגונים מאביה מגיל 3 ועד גיל 10.
הכל היה מתחיל ונגמר לדבריה, במקלחת. הוא ביקש שתסבן אותו.. ולימד אותה מה ואיך. היא היתה בטוחה שהכל משחק עד שבגיל מסוים גם התחילו מעשים כואבים וחודרניים, אבל היא חשבה שזו עיסקת חבילה. ושהכל טבעי.. היא אגב לא סיפרה, הוא אמר לה שזה סוד רק שלהם..

בשנות העשרים לחייה היא עשתה כתבה בנושא וצולמה בטלויזיה.. כשהיא מראה בדיוק מה היה שם - ואיך היא עד היום צריכה להזכיר לעצמה שהיא קורבן ושזה לא היה בסדר.
ומה שאני זוכרת מכל זה זה שהיא אמרה שמס' פעמים יועצת/ שכנה עירנית ניסו להתערב אבל האב והאם ואף מורה קפצו מנגד לבטל את אוצר המילים המיני הלא אופייני שלה כשובבות והומור והעידו כי האב תמים ומגונן. פעם שכנה ראתה את שניהם רטובים אחרי מקלחת ומהו מוזר היה שם שהיא לא יכלה להסביר.. בכל זאת מקלחת זה מעשה שבשגרה לא?

לעיתים חששות מועלות על ידי הסובבים, אם אנשי מקצוע ואם אנשים אכפתיים - לא בגלל אקט מסוים אלא בגלל רמזים אחרים תת קרקעיים שאנשים רגישים יכולים להבחין בהם לאורך זמן - אם רק לא יבחרו לטמון את הראש בחול.

החיים שלה נהרסו בעקבות הזוועות שעברה, הקשר עם הוריה נותק על ידה (אמה, למרות שהיתה מוזיקאית מחוננת ומפורסמת, "נאורה" ומה לא - הוקיעה את בתה בגלל זה וסירבה לקבל זאת) והיו כמה גורמים שיכלו לעצור זאת אם רק היו יותר קשובים אליה - ופחות מכבדים את האינטימיות המשפחתית והכבוד לאב ולחופש שלו.. ואלוהים יודע מה שכל כך חשוב להגן עליהם ...

אז לא כל מקלחת היא עדות למעשים מגונים, אבל גם לא הייתי קופצת בראש ואומרת את ההיפך... וכמו שאמרה מישהי כאן באתר פעם.. אם ניתנת בידינו הבחירה היא בין שתי בחירות גרועות - כדאי לבחור בגרועה פחות. הגרועה פחות מבחינתי זה לחקור את האב ולו בשל הסיכוי הקטן שמצילים את בתו ממעשים בלתי הפיכים.
פלוני_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

כמה פעמים שמעתם את המשפט - אני ארצח אותך?
כמה מהפעמים זה היה באמת איום ברצח?
יש מישהו שלא השמיע את המשפט הזה פעם אחת לפחות בחייו?
בכמה מקרים זה נגמר באמת ברצח?

הגרועה פחות מבחינתי זה לחקור את האב
את לא רואה הבדל בין תחקור, חקירה - ובין מעצר?

כל זה רק מתייחס למה שנכתב בכתבה .שהיתה. אם היו מעשים מיניים זה כמובן משהו אחר,
אבל בכתבה לא היה כל איזכור למעשים כאלה. רק מקלחות משותפות, שהיו שגרתיות במשפחה הזו, (ויש עוד משפחות שזה שגרתי אצלן), וחשד "שהוא נגע בגופה".
מי לא נגע בגופה של ביתו?

אולי נעצור ונחקור את כל הגברים. בטוח שנחשוף כמה מקרי התעללות לא ידועים. גם זו אפשרות פחות גרועה?

המחאה שלי לפחות, היא נגד הקלות הבלתי נסבלת של המעצר
מצ'רה*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי מצ'רה* »

כן, אני.
קרוטונית_מהמרק_הגדול*
הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי קרוטונית_מהמרק_הגדול* »

:-0 ברור שיש. ולא רק אני.
פלוני_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

כן, אני.

ברור שיש. ולא רק אני.

בטח גם לא שיקרתן אף פעם כל חייכן
ג'ינ_ג'ית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

פלוני אלמונית.. תקרא שוב מה שכתבתי - לא התייחסתי לכתבה. אלא לנושא. סיפרתי סיפור שהכרתי על הפשטות שבה אפשר לבטל את מה שמסתמן כפגיעה בילדה.. בשם השכנוע הפנימי שסך הכל מדובר במקלחת.. או באב חמים.

הכתבה הזו בעיניי כלל לא ראויה להתייחסות - איך אפשר להתייחס לכתבה עם כותרת כזו פומפוזית וכל כך הרבה מידע חסר ברצינות..
פלוני_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

פלוני אלמונית.. תקרא שוב מה שכתבתי - לא התייחסתי לכתבה.
קראתי. אין לי שום ויכוח איתך. את צודקת.
הדף נפתח בעקבות הכתבה. אני התייחסתי למעצר עם
כותרת כזו פומפוזית וכל כך הרבה מידע חסר
ואני עדיין מחכה לדעת מה העלתה החקירה ואם היתה הצדקה למעצר. מישהו יודע?
המחאה שלי לפחות, היא נגד הקלות הבלתי נסבלת של המעצר
פלוני_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

אם נשמעים צעקות מבית שכן, הטחת דברים ואמירה "אני ארצח אותך"
מי מדבר על צעקות ואיומים?
סתם אמירות כאלה יומיומיות. בדיוק מה שאת עצמך אמרת
אם שתי בחורות מדברות בטלפון ואחת אומרת לשנייה "יו די אני הורגת אותך, איך הצלחת להשיג את הטלפון שלו?"
בואי נעזב את כל המסביב. אני רוצה לדעת מה קרה עם האב הזה? האם היה בסיס למעצר, או שעוד פעם המשטרה ממהרת מדי לעצור, וגם השופטים ידם קלה על הארכת מעצר. וזה לא רק אב שמתקלח עם ביתו. זה מעצר בכל פעם שהמשטרה רוצה לעשות עבודה קלה בלשבור את הנחקר.
מה שמפריע לי, זה למה בכלל לא עולה כאן השאלה - אולי, רק אולי, באמת מדובר במקלחת תמימה?
מה שמפריע לי, זה מה מרגישה הילדה שאחרי מקלחת תמימה, אבא שלה נעצר?
ואם זו לא מקלחת תמימה, אז שירקב בכלא. אני רוצה סוף סוף לדעת, ולהפסיק להתברבר סביב אולי.
ג'ינ_ג'ית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

_מי מדבר על צעקות ואיומים?
סתם אמירות כאלה יומיומיות. בדיוק מה שאת עצמך אמרת_

זה בדיוק מה שאני מנסה לחדד לך. שאי אפשר לנתק אמירה מהקונטקסט. ולא תמיד הגבול מאוד ברור - למשל אי אפשר לרוב לדעת רק משיחה עם ילדה את ההבדל בין מה שהיא מפרשת כמשהו תמים למשהו פלילי כך שנדרשת בדיקה/חקירה.

לגבי המקרה הפרטי.. נו אז תברר.. ותשתף גם אותנו.
איתן_לרנר*
הצטרפות: 24 יולי 2005, 16:37
דף אישי: הדף האישי של איתן_לרנר*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי איתן_לרנר* »

אני מצטער אבל נשיקות ומגע באברי המין של הפעוט גם אם נראים כאילו הם נעימים לו , עלולים לפגוע ולעומק. כתינוקות אנו נאלצים להדחיק דברים שנעשים לנו והם אסורים ולדעתי להתייחס לעובדה שהילד נהנה לדעתנו כמשהו המצביע על כך שהוא לא נפגע זה מסוכן. אני חושב שבכל זאת חשוב לברר מה המוטיבציה לעשות את זה ?האם זה צורך שהתעורר אצלנו או משהו שהתינוק בוודאות ביקש. אם זהו צורך של המבוגר, כדאי לבדוק מאיפה הצורך מגיע ולא לפעול מתוכו.
ג'וניפר_והמשפחה*
הצטרפות: 01 אפריל 2009, 22:30
דף אישי: הדף האישי של ג'וניפר_והמשפחה*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי ג'וניפר_והמשפחה* »

כתינוקות אנו נאלצים להדחיק דברים שנעשים לנו והם אסורים ולדעתי להתייחס לעובדה שהילד נהנה לדעתנו כמשהו המצביע על כך שהוא לא נפגע זה מסוכן.
אני מסכימה עם זה, אבל לתינוק עדיין אין התניות חברתיות, ואין לו את הידיעה שאסור לגעת באיברי המין כי זה טאבו חברתי כלשהו. כלומר, כל עוד המגע הוא קל ומרפרף, בלי קשר לשאלה האם זו היתה יד בזמן החלפת חיתול, או שפתיים.
כלומר, ככה נדמה לי.
אני מסכימה שזה לא מגיע ממקום מי יודע מה טהור לנשק איבר מין של תינוק/ת, אבל מאיפה מגיעה הקביעה שזה עלול לפגוע לעומק? (כמובן שואלת מתוך עניין, ולא מתוך דווקאיות. פשוט לא מוצאת מילים שיביעו את הטון שלי טוב יותר)
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי בשמת_א* »

ואין לו את הידיעה שאסור לגעת באיברי המין כי זה טאבו חברתי כלשהו
למה שתהיה לו בכלל ידיעה כזאת? הרי מהרגע שהוא נולד, אם יש איזור שרוחצים זה איברי המין כי שם גם איברי ההפרשה. למשל, הרבה מאיתנו לא רוחצים/מקלחים/עושים אמבטיה ליילוד במשך כמה שבועות אחרי הלידה - אבל כמובן מנקים ורוחצים אחרי קקי!
תמי_אמא_לשתיים*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

הרי מהרגע שהוא נולד, אם יש איזור שרוחצים זה איברי המין
ונוגעים שוב ושוב. הרי המגע בתינוק הוא בכל איברי גופו ובוודאי שבאיזורים אלה. והמגע הזה חשוב. הוא בונה לתינוק את תחושת הגוף שלו, ומאפשר לו התנסות באיברי גופו שהוא לא מסוגל לחוות אותה לבדו. וברור שגם התחושות המיניות שלו מתפתחות תוך יחסי גומלין עם המגע הזה של ההורים בכל חלקי גופו.
אני חושבת שלהמנע מלגעת בכל איברי גופו של התינוק - בכך הסכנה.
פלונית_לרגע*
הצטרפות: 06 פברואר 2004, 22:23
דף אישי: הדף האישי של פלונית_לרגע*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי פלונית_לרגע* »

_מהתנדבות ארוכת שנים בליווי נשים להגשת תלונות במשטרה על תקיפה מינית התרשמתי שהמשטרה לא ממהרת לעצור.
נכון שהמודעות עלתה מאוד לעניין (וזה טוב) ונכון שתמיד יהיו עצורים שלא מגיע להם להיעצר (וזה רע).
בשורה התחתונה - מרבית המקרים שבהם מתרחשת תקיפה במסגרת המשפחה אינם נחשפים. בטח לא בפני הרשויות.
אם מישהו טרח לעצור את האיש לא צריך לקפוץ מייד להתעצבן. תקיפה מינית על ידי אב היא אסון. הרשעת שווא גם היא אסון.
מעצר לצורך בדיקה שבסופו ייתכן מאוד והאיש ישוחרר איננה אסון. אפשר לחיות איתה גם אם זה מכאיב ומשפיל.
לדעתי - שווה את הסיכון מול המחיר שעלולה לשלם ילדה במקרה של תקיפה.
בסיפורי תקיפה רבים של ילדות יש מקלחות משותפות. בסיפורים רבים יש דיבור על מין מחוץ לבית בכדי לאותת שמשהו לא בסדר. סוג של בקשת עזרה.
לא צריך להפוך את כל הסיפור הזה לבדיחה ולא כל פעולה של הרשויות היא בהכרח הדרך החלקלקה למדינת משטרה._

אני מעורבת באופן עקיף במקרה של גואל רצון ומכירה את כתב האישום נגדו. גם שם הוא נהג להתקלח עם חלק מבנותיו הקטינות ולאחר מכן לאנוס אותן!
אז כמו ש ציל צול כתבה בצדק, אין שום צורך להתעצבן, אלא לבדוק היטב היטב מה באמת קורה במשפחה ההיא.
ואגב, לא קראתי את כל הדף, אז סליחה מראש על ההתפרצות.
פלוני_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

_לבדוק היטב היטב זה לא מעצר.
זה לא קרה לי, אבל הכרתי מקרוב שני גברים שזה קרה להם. מעצר שוא מוכח כי האשמים האמתיים נתפסו אחר כך.
כל עורך דין העוסק בפלילים יכול להפנות אותך לעצורי שוא כאלה, (ולא רק בעבירות מין ). ולנזק שנגרם להם. אולי אחרי זה תפסיקו להגיד שמעצר זה לא נורא.
יש שוטרים שחושבים שלא חשוב מי יושב בכלא, העיקר שהתיק נסגר וכולם רואים שהמשטרה עושה את העבודה שלה.
מצטער אני לא מסכים.
פלוני_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

לא רק מקלחת עם הבת. תראו את זה
http://www.wtvr.com/news/wtvr-naked-man ... 0286.story

נעצר כי היה עירום בבית שלו!
ציל_צול*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי ציל_צול* »

כל עורך דין העוסק בפלילים יכול להפנות אותך לעצורי שוא כאלה, (ולא רק בעבירות מין ). ולנזק שנגרם להם. אולי אחרי זה תפסיקו להגיד שמעצר זה לא נורא.
אף אחד לא טוען לרגע שזה לא נורא ואיום. מעצר הוא דבר איום.
הדבר היחיד שנטען כאן הוא שפגיעה מתמשכת בילדה איומה יותר. מאחר ואין לדעת בטרם מעשה האם מדובר במעצר לא נחוץ אזי הדבר עומד מנגד לאפשרות של פגיעה מתמשכת שכזו.
פלוני_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

הדבר היחיד שנטען כאן הוא שפגיעה מתמשכת בילדה איומה יותר.
אין לנו חילוקי דיעות!

מאחר ואין לדעת בטרם מעשה האם מדובר במעצר לא נחוץ

הבעייה היא שהמעצר הפך להיות אמצעי קל נוח מדי "לחקירה". התוצאה היא שהמשטרה מחפשת דרכים להצדיק את המעצר וגם ממציאה דברים. זה לא רק פגיעות בילדים. הבעייה שגם בתי המשפט קובעים עונשים לפי אורך המעצר שכבר היה, כדי שלא יצטרכו "לפצות" את העצור על מעצר שוא.
פלונית_אלמונית*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

שליחה על ידי פלונית_אלמונית* »

_יחסי גומלין עם המגע הזה של ההורים בכל חלקי גופו.
אני חושבת שלהמנע מלגעת בכל איברי גופו של התינוק - בכך הסכנה._

מסכימה לחלוטין !

<אהבת עולם>
פלוני_אלמונית*

אב נעצר כי התקלח עם בתו

צוויל

יש חדשות? מה גורל האב או הבת?
אם אין אש, אולי יש עשן?
צוויליך*