האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
הנסיך כבר ממש רוצה לבוא לבקר את נסיכתו... הוא לא שוכח אותה
השבוע היינו שנינו (צוציק ואני) עם שפעת, אני מקווה שבשבוע הבא נרגיש יותר טוב ונוכל להפגש בכיף.
דרך אגב, ניסיתי בבית את הבטטה עם הטחינה ויצא מעולה... מממ...
שתהיה לכם שבת שלום ונתראה בקרוב
תודה על המטריה
לא חשבתי להביא לך יותר טעות שלי
אני רגילה לשים דוגמיות בשקיות האלה ופשוט לא חשבתי לשים לך בשקית גדולה!
ככה זה כשהילדודס בין הרגליים השכח בתXX
ד"ש למיקוש
הלא ייאמן קרה
הרגע סיימתי לקרוא את הספר
שמה לך אותו לקריאה מהנה
ויש לי עוד דיסק למחשב בשביל המיקה המקסימה
עכשיו אני יכולה לקפל את הררי הכביסה בנחת....
צ'או בינתיים
ולילה טוב ומחוייך!
הי מירי ועמית
אני מרגישה כאילו אני כבר מכירה אתכם- מהסרט שלכם (מאד מעורר השראה, ראיתי אותו לפני הלידה בבית ומאד חיזק אותי), מפורום הורות טבעית ואפילו ראיתי אתכם בסינמטק (בהקרנה שהיתה קצת אחרי הלידה של אור). אני מכפר אהרון ואשמח להצטרף למפגשי חינוך ביתי עם גילי בת השנה וחודשיים. שמעתי מגילית שמתקיימים אצלכם כאלה? אשמח אם תעדכנו אותי. אני בדפבית.
לא דיברנו בסינמטק, רק צפיתי בכם מהצד . רציתי להתקשר אלייך היום ולא הספקתי כי רק עכשיו האפרוחית נרדמה , אני באפס חמש שתיים שתיים חמש חמש, אחת שתיים תשע שלוש. לילה טוב.
לי היה כזה שולחן. פרקטי באופן יוצא מן הכלל.
קניתי אותו יד שניה בגראז' סייל ליד הבית שלי.
זה בעצם שולחן סלון, בגובה שמתאים לשרפרף לקטנטני.
חפשי שולחן סלון, ומקמי אותו בפינה מיוחדת, ולידה צבעים דפים ושאר מיני נעימים/ מלכלכים.
בילוי נעים לכם...
הי, חברה שלי שהיא דולה ומדריכת הכנה ללידה ראתה את הסרט שלך כבר פעמיים ומאד רוצה להשיג אותו, בשביל להראות לבן הזוג שלה וגם אולי כדי להשתמש לצרכים מקצועיים. האם יש דרך לעשות את זה?
חוצמזה היה מאד כיף ביום שלישי, אשמח לעשות את זה שוב (ברביעי בבוקר אני הכי פנויה), אצלי או אצלך. (הפעם עם כסא אוכל )
הי מירי
הולכת להפיץ בלוחות וגם נתלה כמה באיזור
אני מבררת עם חן על כתבה
ולצערי אין לי מקרר גלידות (-: .. הייתי מאוד שמחה אם היה הייתי יכולה לשבת בפנים רוב היום
סופ"ש שמח
יפעת