אהבת עולם

אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

אהבת עולם

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

תודה מיה.
עד כמה שידוע לי הם עובדים בשיטה אחרת.
אני לא מספיק מתמצאת בסוגי ההומאופתיות, אבל ממה שהבנתי הם הומאופתיים קלאסיים, הכי סטריקטיים שיש.
הם לא נותנים פוטנצים יומיים או שבועיים, אלא פעם בכמה חודשים, משהו שלטענתם ממשיך לעבוד כמה חודשים קדימה.
לפי מה שהבנתי לרוב המינימום זה 4 חודשים. ויכול להגיע גם לשנה. (משערת שבמקרים מסוימים התקופה תסתיים אחרי פחות מ-4 חודשים, אבל בגדול זה הכיוון).
כיוון שאני לא מספיק יודעת, אני לא רוצה סתם להטעות.

עכשיו, גם אם יש מצב שנראה לי אקוטי, שמתי לב שהם הרבה יותר 'שאננים', ומאמינים שהפוטנץ ממשיך לעבוד, ואומרים לי לסמוך על כוחות החיים שבי.
אולי הם צודקים. אבל כשאני בלחץ זה לא ממש עוזר.

אני לא חושבת שאפשר לומר עליהם שהם לא מקצועיים. לפי מה שהבנתי הם מאוד חזקים בתחום.
זה רק היה נחמד אם הם גם היו יודעים לתת תמיכה מורלית. (זה הצד החלש אצלם :-P).

דרך אגב, אם אנחנו כבר מדברות, יש לי שאלה נוספת:
עישנתי השבוע חשיש, משהו שאני כמעט לא עושה אבל יצא, ואז פתאום חשבתי שאולי זה פגע בפעולת הפוטנץ.
ואז נלחצתי עם הדלקת, שאם כך הפוטנץ לא יגן עליי הפעם.
שאלתי את ההומאופת, והוא לא ממש עזר לי להירגע, הוא אמר שהוא לא יודע, יכול להיות שזה פגע בכל התהליך, והוא לא בטוח גם אם פוטנץ אחר יוכל לעבוד במצב כזה. שניפגש אחרי ר"ה ונראה. הוא לא היה מוכן לתת לי תשובה יותר מרגיעה.
חברה שלי שמטופלת אצלם אמרה שהם קיצוניים, ושאני לא צריכה לקחת אותו כ"כ קשה.

מה את אומרת?
חשיש באמת יכול לבטל לגמרי את הפעולה של שנה וחצי טיפול הומאופתי? את הפעולה של הפוטנץ הנוכחי? יכול לא לאפשר לפוטנץ חדש לעבוד?
אהבת_עולם*

אהבת עולם

ועוד שאלה מיה, איפה בארץ את מקבלת?
האם יש לך אתר באינטרנט?
אפרת_מ*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*

אהבת עולם

שליחה על ידי אפרת_מ* »

תרגי טוב, יקרה.
אולי תתייעצי שוב עם ההומאופת?

ואין לי בכלל ניסיון בנושא (טפו-טפו), אבל אם התשובה היא אנטיביוטיקה, אבל בהחלט ממליצה על GSE/פריצידין (שהוא GSE של חברת BIOCARE, לא מגעיל כ"כ ויש הטועניםש גם יותר יעיל).
עם זה יש לי ניסיון, וגם לחברים קרובים. שאיפה שאנטיביוטיקה לכאורה אמורה להלקח, זה עובד נפלא.

שנה טובה!
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אהבת עולם

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

הומאופתיים קלאסיים, הכי סטריקטיים שיש. מאד תלוי באדם.

הם לא נותנים פוטנצים יומיים או שבועיים - ממש לא נכון!

זה הצד החלש אצלם - אולי אצל מי שאת מכירה. אני מכריה אחרים......

שנה טובה, תרגישי טוב
אמא_של_נושקי_וטלהצ'וק*
הצטרפות: 20 אפריל 2012, 10:05

אהבת עולם

שליחה על ידי אמא_של_נושקי_וטלהצ'וק* »

רפואה שלמה יקירתי, ושנה טובה @}
פלוני_אלמונית*

אהבת עולם

הי אהבת יקרה,

_עד כמה שידוע לי הם עובדים בשיטה אחרת.
אני לא מספיק מתמצאת בסוגי ההומאופתיות, אבל ממה שהבנתי הם הומאופתיים קלאסיים, הכי סטריקטיים שיש_.
וואלה, אז אולי אני לא מכירה. אני מכירה קלאסי (גם אני קלאסית) ולא קלאסי. לא שמעתי על משהו נוסף.
לא קלאסי זה כל התכשירים "ההומאופתים" שאת רואה על המדפים. הם לא מותאמים אישית למטופל והרבה פעמים הם כוללים כמה סוגי רמדיס כפיצוי על כך שקשה לדעת מה המטופל צריך בגלל שאין ראיון ובדיקה מה מתאים. לדוגמה רוצים למכור רמדי לדלקת אוזניים. יש המון כאלו וצריך להחליט מה מתאים על פי הסימפטומים האישיים של המטופל. אז כדי למכור על המדף בלי התאמה אישית לוקחים כמה מהרמדיס החזקות והנפוצות ביותר לדלקת אוזנים, שמים בבקובוקון אחד ואומרים- בטח משהו מזה יעבוד. לפעמים באמת משהו מהם עובד ולפעמים האדם היה צריך משהו אחר לגמרי אז זה לא עובד. אי אפשר לצפות מה תהיה התגובה לכל שאר המרכיבים שלא התאימו....אבל מה שיש בפנים עדיין עבר הכנה הומאופתית ולכן השם עדיין רלוונטי למרות שזה שונה בתכלית!
זה בקצרה וחלקי מאוד לגבי הלא קלאסי.

_דרך אגב, אם אנחנו כבר מדברות, יש לי שאלה נוספת:
עישנתי השבוע חשיש, משהו שאני כמעט לא עושה אבל יצא, ואז פתאום חשבתי שאולי זה פגע בפעולת הפוטנץ._
לצערי התשובה היא כן. יתכן (לא בטוח ב 100%) שזה פגע בפעולת הרמדי. אבל- שימי לב, לא בכל תהליך הריפוי שעברת עד כה. אלא ייתכן והמנה האחרונה שקיבלת הוחלשה או נעצרה.

חברה שלי שמטופלת אצלם אמרה שהם קיצוניים, ושאני לא צריכה לקחת אותו כ"כ קשה.
כמו שהם לא יכולים לקבוע את משך פעולת הפוטנץ (וכמו שאמרתי אין להם פוטנץ אחר מלשאר ההומאופתים), כך אם הפעולה נחלשה או נעצרה בגלל החשיש, זה לא בשליטתם ולא קשור למידת הקיצוניות שלהם.
הרמדי פשוט מושפעת מכמה דברים שיכולים לסתור אותה- מנטה קפה סמים ויש כאלו הטוענים שגם בצל ושום. וגם זה שימי לב, אינדבידואלי ותלוי ברגישות הספציפית של אותו אדם לחומר (הקפה או המנטה או החשיש). יש שמושפעים יותר ויש שפחות. קשה לדעת מראש.
מכירה כאלו שאחרי הרמדי עישנו ושתו מ ל א עד אובדן חושים והקאות, קפה היה כמו מים בשבילם ו...הבנת את הכיוון. הרמדי (חד פעמית, לא יומית) המשיכה לעבוד נפלא. מצד שני מכירה כאלו שהרמדי עבדה נהדר ואחרי כוס קפה אפשר היה לראות איך ההשפעה נמוגה.
אבל זה לא יכול לא לאפשר לפוטנץ הבא לעבוד. אין סיבה. אם היית שותה כוס קפה ואז מייד את הרמדי...בעיה. אולי אפילו כעבור מס' שעות זו עדיין תהיה בעיה. אבל לא בטווח של ימים.

_ועוד שאלה מיה, איפה בארץ את מקבלת?
האם יש לך אתר באינטרנט?_
אני מקבלת בתל אביב. אין לי אתר אינטרנט. יש לי מייל ונוכל להמשיך שם, בשמחה אנסה לענות לך על מה שאוכל ואולי גם "לתמוך מורלית" קצת... (-:
[email protected]

אגב, את לוקחת כמוסות חמוציות? הייתי ממליצה אולי להתחיל בנתיים עם החמוציות ופרוביוטיקה.... והכי הכי חשוב לשתות . כל חצי שעה חצי כוס מים!

שתהיה שנה של בריאות שלמה והרבה אהבה!
@}
מיה.
פלוניתה*
הצטרפות: 01 מאי 2004, 23:31

אהבת עולם

שליחה על ידי פלוניתה* »

אהבת, מניסיון אישי כואב,
לנקות את האיזור עם מגבונים לחים עליהם את מטפטפת שמן עץ התה. לשים גם כמה טיפות בתחתונים. ללבוש רק תחתוני מאה אחוז כותנה. במהלך קיום יחסי מין להשתמש ב KY ג'ל שניתן להשיג בסופר פארם. אני גם סבלתי ממש כל פעם וזה עוזר לי באופן מיידי כשזה רק מופיע.
חמוציות לא עוזרות, לי בכל אופן. כמה שתגיעי יותר מהר לשמן עץ התה , כך ייטב.
ריש_גלית*
הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*

אהבת עולם

שליחה על ידי ריש_גלית* »

משהו שאמרו לי פעם לגבי סקס ודלקות דרכי השתן: לא לעשות את זה מאחור. כלומר, לדעת שהתנוחה האחורית מעודדת את התפתחות הדלקת. אין לי מידע נוסף בנושא, אני לא זוכרת מי אמר לי את זה ובאיזה הקשר ספציפי והאם זה היה רלוונטי לי או לא... אבל את יכולה לבדוק אם זה מתאים לנסיבות שלך.
עדי_א*
הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 23:06
דף אישי: הדף האישי של עדי_א*

אהבת עולם

שליחה על ידי עדי_א* »

טוב, זה ממש לא מנסיון אישי, אבל משהו ששמעתי ה-מ-ו-ן פעמים מבנות שעלו מאתיופיה: לא לשבת על רצפה/אבנים קרות. הם ממש מקפידות על זה והעירו לי אין ספור פעמים על העניין הזה.
אולי יש בזה משהו, וזה גם חינם ולא מסובך.
אהבת_עולם*

אהבת עולם

תודה לכולן על כל התשובות.

לנקות את האיזור עם מגבונים לחים עליהם את מטפטפת שמן עץ התה.
את מתכוונת מיד אחרי יחסי מין או גם במצב של דלקת?

במהלך קיום יחסי מין להשתמש ב KY ג'ל שניתן להשיג בסופר פארם.
מה זה הג'ל הזה? במה הוא עוזר?
פלוני_אלמונית*

אהבת עולם

_במהלך קיום יחסי מין להשתמש ב KY ג'ל שניתן להשיג בסופר פארם.
מה זה הג'ל הזה? במה הוא עוזר?_
הוא עוזר לסיכוך.
מה שקורה זה שאם אין מספיק חומר סיכה (הפרשות רגילות שהגוף מייצר בזמן קיום יחסי מין), אז הרקמות העדינות יכולות להיפצע מהחיכוך, ואז מגיעים חיידקים לאזור ויותר קל להם להתיישב במקומות המועדים.
יש ג'לים של כמה חברות, מה שחשוב שיהיה על בסיס מים.
שירלי*
הצטרפות: 06 ינואר 2002, 12:22

אהבת עולם

שליחה על ידי שירלי* »

תנסי "פמינז" . (לא זוכרת את החברה) תוסף תזונה טבעי . יעיל פי 10 מחמוציות. לי עזר מאוד אחרי לידה.
משפיע תוך 24 שע'
בהצלחה
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

אהבת עולם

שליחה על ידי אחת* »

כוס מים עם כפית כורכום וקצת פלפל שחור, לשתות כוס כל שעה.
הערסית_מהשכונה*
הצטרפות: 05 אפריל 2005, 12:16
דף אישי: הדף האישי של הערסית_מהשכונה*

אהבת עולם

שליחה על ידי הערסית_מהשכונה* »

כמובן שחליטת "ענבי דב", 4 כוסות ביום למשך יומיים שלושה! - נותן בראש לחיידקים
תתקשרי מחר ל'ראן צמחים' -יטפלו בך

לבריאות
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

אהבת עולם

שליחה על ידי בשמת_א* »

מנסה שוב,
מי מכיר טיפול חזק שיכול למגר דלקת בדרכי השתן באופן מהיר ומיידי?

לא מתכוונת לטיפול עצמי בתמצית כזו או אחרת, שתייה וכו' - אלא טיפול בעזרת מטפל. מישהו ספציפי שאתם מכירים ויודעים שהטיפול שלו עובד.
האפשרויות שיש לי בראש: טיפול אייפק, הומאופתיה, תטא הילינג.
משהו שבאמת עובד חזק ולעומק, ושבאמת יודעים שיש לו הצלחות מוכחות גם עם דלקות בשתן.
קודם כל כעזרה ראשונה, ואפשר אח"כ להמשיך גם הלאה לתהליכים יותר עמוקים וממושכים אם עובד טוב.
_שוב יש לי דלקת בדרכי השתן. זה בא כל פעם אחרי סקס. פשוט סיוט. סיוט !!!
כבר תקופה ארוכה משתדלת לא לקחת אנטיביוטיקה, כי יודעת שזה עלול לקבע יותר את המצב של הדלקות (החיידקים נהיים עמידים ) וממש מסוכן לי לקחת אנטיביוטיקה.
אני בטיפול הומאופתי וכנראה זה מה שגרם כבר תקופה שהדלקות שהופיעו הצליחו לחלוף מעצמן כל פעם.
הפעם מרגישה את זה חזק יותר כבר כמה ימים, ופוחדת שהפעם ההומאופתיה לא תעזור (ההומאופת אמר לחכות עד אחרי ר"ה, אך קשה לי ומפחיד לי למשוך כ"כ הרבה זמן).
פוחדת שאצטרך בסוף כן לקחת אנטיביוטיקה. ההרגשה הפיזית קשה מאוד, וזה מאוד מלחיץ גם נפשית._

באתי בעקבות אלה וראיתי שכבר כתבו לך הרבה.
אז קצר:
  1. ברור שדלקת השלפוחית היא אצלך כבר מצב כרוני. לפי מה שאת מתארת. לכן:
  • בלי אנטיביוטיקה. באופן מוחלט. מכל הסיבות שכבר כתבת.
  • בלי סקס. באופן מוחלט. מכל הסיבות שכתבו לך, פשוט אף אחד לא העז להגיד לך חד משמעית.
  • להיות עקבית עם מים, חליטת פטרוזיליה, מיץ חמוציות (את משתמשת אך ורק ברכז חמוציות טבעי ללא סוכר? כי כל השאר לא שווים פרוטה). להמנע מסוכרים וקמחים ומוצרים מעובדים כי הם פועלים נגד הריפוי.
  • לנוח הרבה, זו דלקת - כמו כל מחלה, כמו שפעת, היא דורשת מנוחה כדי שהגוף יוכל לעזור לעצמו להחלים.
במצב כרוני, אין דבר כזה "למגר באופן מהיר ומיידי". החיידקים מושרשים עמוק, כך שייקח לגוף זמן לשנות את האיזון בשלפוחית שלך ובכל האיזור. כל פיתרון אחר אינו אלא תחבושת זמנית שנותנת אשליה של ריפוי כשבעצם שום דבר לא השתנה מתחת לפני השטח, להיפך: מתחת לאשליה מתחזקת אוכלוסיית החיידקים שגורמת לדלקת. כמו כן, מדובר בדפוס שלך, דפוס התנהגותי-רגשי, וגם דפוסים לוקח זמן לשנות.

אני הייתי אומרת שילוב של אייפק עם תטא הילינג, שיישבו איתך על הדפוסים, על הגורמים לדפוסים, ואיך לשבור את הדפוסים. אבל האמת, לא משנה השיטה. משנה האדם.
ההבדל בין זה לבין הומיאופתיה, שלדעתי עדיפה שיטה שאת מעורבת בה. שמשתפים אותך בהבנת הדפוסים שלך שיוצרים את הדלקת, וכך את מבינה לעומק מה את צריכה לשנות כדי לשבור את הדפוסים.
פלוניתה*
הצטרפות: 01 מאי 2004, 23:31

אהבת עולם

שליחה על ידי פלוניתה* »

מגבונים לחים עם שמן עץ התה, כל הזמן מעכשיו ועד שיירגע, מניסיון אישי, של דלקות חוזרות כל הזמן, זה הדבר היחיד שמרגיע לי את הצריבה גם של הדלקת וגם צריבה של פטריה שיכולה להתפתח כתוצאה מהשימוש באנטיביוטיקה.
בנוגע להפסקת סקס, אני לא לגמרי מסכימה, כי גם במצב של דלקת, אם אני מקיימת יחסי מין עם ג'ל ועם היגיינה מתאימה, אין לי שום בעיה להמשיך בתהליך של ריפוי.
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

אהבת עולם

שליחה על ידי בשמת_א* »

אוף, את העיקר שכחתי: איך שאני רואה את זה, הגוף שלך מנסה לדבר אלייך. הוא מדבר אלייך בדלקת שלפוחית. זהו מסר מהגוף: "הלו, אהבת, את עושה משהו שלא מתאים לנו" (לנו - לגוף שלך ולך).
את לא מקשיבה לו.
אז הוא מייצר שוב דלקת.
את לא מקשיבה לו.
אז הוא מייצר שוב דלקת.
אין שינוי.
אז הוא מייצר דלקת ממש חמורה! מירב, תקשיבי לי כבר!
ואת עדיין מחפשת איך לסתום לו את הפה באיזה הוקוס פוקוס של "ריפוי מיידי".
אני מציעה לדבר איתו. להקשיב למסר שלו: מה את עושה בחיים, שמייצר את הדלקת?
לפעמים זה דפוס התנהגותי, לפעמים זה דפוס תזונתי, בכל בעיה בריאותית שחוזרת על עצמה יש כל מיני אפשרויות לדפוסים שמייצרים אותה, ולרוב יותר מאחד.
כש"תעלי" על הדפוסים שמייצרים אותה ותשני אותם, אז יתחיל ריפוי אמיתי.
אר*
הצטרפות: 07 יולי 2010, 20:33

אהבת עולם

שליחה על ידי אר* »

אשמח לעזור לך בטיפול עומק. הטיפול נעשה מרחוק. מוזמנת ליצור קשר 7870123 ב- 077.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

איריס
הדס_צומחת*
הצטרפות: 19 ינואר 2011, 11:19
דף אישי: הדף האישי של הדס_צומחת*

אהבת עולם

שליחה על ידי הדס_צומחת* »

מירב, מקווה שאת מרגישה יותר טוב. :-(
בשמת תיארה את המצב שלך מצויין.
רוצה רק להדגיש, שדלקת בשלפוחית השתן מסמלת בד'כ דפוס של שליטה.
פחד לשחרר ו/או פחד משליטה/איבוד שליטה.
בהצלחה!
אם את צריכה ממני משהו, אני תמיד לשירותך.
הדס
אהבת_עולם*

אהבת עולם

אני מודה לכולם על התשובות. לוקחת לתשומת לבי כל דבר שעשוי לעזור.
תודה גם למי ששלח אנרגיה מיטיבה.
מרגישה עכשיו יותר טוב, מקווה שכך יימשך. מקווה גם למצוא את התשובות שיעזרו לטווח הרחוק.

בכל מקרה, מעריכה מאוד את הרצון לסייע ואת ההשקעה של כל כך הרבה אנשים.
תודה ! {@
אהבת_עולם*

אהבת עולם

ציטוטים לעצמי, מתוך הדף תשוקה עזה של אשה נשואה להיות עם אשה - מ-בשמת א:

קודם כל אתה צריך לעשות אותי מלכה ואחרי זה אני אראה לך כמה מלך אני יכולה לעשות אותך כשאני מרגישה אהובה ומוערכת... [...]

_הגבר בנוי ככה, שזה לא הדבר הנכון והבריא למערכת היחסים שהאשה תרדוף אחריו, או שהיא תוכיח לו את אהבתה. בין היתר מפני שהגבר בנוי אחרת.
האשה בנויה ככה, שהיא זקוקה לאהבה ולגילויי אהבה מהגבר שלה, ואם זה לא קיים, רע לאשה. ואם רע לאשה, רע למשפחה. ככה זה בנוי. ככה העולם עובד.
זה לא קשור לפמיניזם. זה רידוד של הפמיניזם לערימה של בורות וטיפשות, לחשוב ש"פמיניזם" זה שגברים זהים לנשים וצריכים להתנהג בצורה זהה._ [...]

כמו שצפריר פעם כתב באיזה מקום מאוד בחוכמה, אילו הוא לא היה נוקף אצבע כמעט לטפל בענייני הבית, המשפחה או הילדים, לבד מפרנסה, אבל היה מחזר אחרי אשתו - הלב שלה היה מתמלא, והיא היתה מוכנה לעבוד בפרך פי אלף ממנו. כי ככה היא בנויה.
ב_שאיפה*
הצטרפות: 14 דצמבר 2011, 10:49
דף אישי: הדף האישי של ב_שאיפה*

אהבת עולם

שליחה על ידי ב_שאיפה* »

בנוגע לבגדים - למיטב הבנתי - אם אלו בגדים יפים למסור עדיף לביגודית של ויצ"ו או לאנשים פרטיים שיעריכו אותם ולא שיהיו זרוקים במכולה.
הרגע_שלפני*
הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*

אהבת עולם

שליחה על ידי הרגע_שלפני* »

הבגדים מועברים הלאה לשימוש בצורתם הנוכחית? (כמובן עם ניקוי ושיפוצים קלים), או שמפרקים אותם והופכים אותם לבדים גולמיים לשימוש חוזר?
אני חושבת שהם אמורים למיין אותם ובגדים שמתאימים לשימוש חוזר מועברים למעוטי יכולת, כך כתוב באתר שלהם לפחות (כתבי מיחזור בגדים בגוגל)
אני באופן אישי מעדיפה לתרום בגדים טובים לויצ"ו או פתחון לב כי שם אני רואה בעצמי לאן הולכים הבגדים ואני לא צריכה לסמוך על איזה תאגיד עלום שם שלכי תדאי שהוא לא מוכר אותם למטרות רווח איכשהו.
בתנועה_מתמדת*
הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*

אהבת עולם

שליחה על ידי בתנועה_מתמדת* »

הי
בקשר למיכלי המיחזור לבגדים-

לא יודעת לגבי איזו עירייה את שואלת אבל אני יודעת שבתל אביב - אם את רוצה לתרום בגדים טובים - עדיף עשרת מונים לתרום אותם לוויצ''ו, מאשר להכניסם למיכלי המיחזור.
בוויצ''ו ההכנסות ממה שהם מצליחים למכור הולכות לסיוע לנשים ונערות במצוקה
ומה שהם לא מצליחם למכור נמכר במשקל או בחבילות לתעשיית מיחזור הבדים ו/או לשטחים/מזרח אירופה וכו'.

לעומת זאת מסתבר שהזכיין שהעמיד את מיכלי מיחזור הבגדים ברחבי תל-אביב (עם הלוגואים של המשרד להגנת הסביבה וכו')
בעצם היה קונה בעבר את השאריות מוויצ"ו, כך שוויצ''ו מפסידים פעמיים אם את מכניסה בגדים טובים למיכלי המיחזור הנ"ל.

חתימה טובה@}
ענבל_מזכרון_יעקב*
הצטרפות: 12 נובמבר 2007, 12:46
דף אישי: הדף האישי של ענבל_מזכרון_יעקב*

אהבת עולם

שליחה על ידי ענבל_מזכרון_יעקב* »

לגבי מיחזור מחשבים - באיזה ישוב מדובר? (וכדאי תמיד לציין זאת בהודעה שמפרסמים בככר שוק (-: )
פלוני_אלמונית*

אהבת עולם

אהבת,
לגבי פח המיחזור, את יכולה לברר בעיריה שלך.
וגם - ממליצה לודא שאין על ההארד דיסק מידע אישי שלך, או לחילופין - את יכולה פשוט להוציא את ההארד דיסק ולשמור אותו/לפרמט אותו.
יש אנשים שיודעים לפרק מחשבים זרוקים ולשחזר מידע סודי (חשבון בנק, סיסמאות וכדו').
ענבל_מזכרון_יעקב*
הצטרפות: 12 נובמבר 2007, 12:46
דף אישי: הדף האישי של ענבל_מזכרון_יעקב*

אהבת עולם

שליחה על ידי ענבל_מזכרון_יעקב* »

לגבי מיחזור בגדים - ממה שידוע לי, מה שבמצב טוב מוסרים כמו שהוא, ומה שלא, מעבירים למיחזור.
את המידע הכי מדוייק תוכלי לקבל ממי שעוסק בכך. מה שאני נוהגת לעשות זה לקחת את מס' הטלפון שמופיע על מיכלי האיסוף למיחזור, להתקשר לחברה ולשאול. אם לא מופיעים פרטי החברה על המיכל, תוכלי לקבל אותו במחלקת איכות הסביבה הסביבה בישוב בו את גרה.
מיחזור_מחשבים*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2012, 21:49

אהבת עולם

שליחה על ידי מיחזור_מחשבים* »

יש בקבוצת יבנה את "ריק" איש מקסים שממחזר מחשבים: 050-6998868
טליה_אלמתן*
הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*

אהבת עולם

שליחה על ידי טליה_אלמתן* »

_שמעתי על מלטונין, שזה הורמון שאפשר לקחת והוא עוזר לסדר את השינה. (בלי קשר או עם, גם יש לי שינה קלה).
רציתי להתייעץ: האם מלטונין באמת עוזר? האם יש לו תופעות לוואי? האם כדאי? מה דעתכם?_

לדעתי תעשי קודם נסיון לסדר את זה באופן טבעי.
נסי לסנכרן את שעות האור והחושך שלך עם שעות האור והחושך של העולם (ללא תאורה מלאכותית בבית, למשל), למשך שבוע לפחות, ותראי אם זה מסתדר לך.
עם ילדים הטריק הזה עובד מצוין ;-)
בלוטת האצטרובל במח מפרישה מלטונים בתגובה לאור, ובעולם המודרני כל העסק הזה מתבלבל בגלל מה שקרוי זיהום אור. מי שרגיש, חוטף...
טליה_אלמתן*
הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*

אהבת עולם

שליחה על ידי טליה_אלמתן* »

נו היה דף כזה או משהו כזה בחיי
יעלי_לה
הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה

אהבת עולם

שליחה על ידי יעלי_לה »

לגבי יום-לילה ומלטונין:

מה שמשפיע על הפרשת המלטונין בגוף זה אור.
תנסי להוריד כמה שאפשר (עדיף לגמרי) את החשיפה לאור לא טבעי (חשמל). להיות בחוץ (או בחדרים מאוד פתוחים לאור) בשעות האור, ולכבות חשמלים לגמרי בשעות החושך (אבל לגמרי, כולל נורית הסטנדביי).
אחרי כמה ימים סביר שזה ישפיע על שעות השינה שלך. אולי זה יעזור לך "להפוך לעצמך את השעון" ככה שאח"כ תוכלי להיחשף לאור לא טבעי בכל שעה בלי שיתהפך לך בחזרה, אבל יכול להיות שלא.
אם תתמידי, זה בטוח ישפר לך את הבריאות הכללית.
מיכל_ע*
הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*

אהבת עולם

שליחה על ידי מיכל_ע* »

http://stereopsis.com/flux/
תוכנה שמשנה את האור של המסך בערב, כך שהפרשת המלטונין לא תפגע.
לי גם יש נטייה כמו שלך. שום דבר לא יכול לשלוח אותנו למיטה במקומינו... אבל אם קשה לך להירדם יש מה לעשות, כמו מה שכתבו לך מעליי, אפשר גם לקחת מלטונין כמו שהצעת (לא ניסיתי). אני לוקחת מגנזיום לפני השינה וזה ממש עוזר.
הרגע_שלפני*

אהבת עולם

היי לא הצלחתי למצוא את הסרט שלך
אבל נסי לחפש דרך האתר הנחמד הזה - http://www.jinni.com
הוא מחפש לפי מילות מפתח מעלילת הסרט, או שמו, או לפי הז'אנר.

אפשר גם לנסות לכתוב מידנייט בכל אתר סרטים (כמו זה ששמתי או imdb) ולראות איזה סרטים יש שזה מופיע בשם שלהם.
אלמונית*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2001, 09:06

אהבת עולם

שליחה על ידי אלמונית* »

או לפחות איך קוראים לסרט הזה באנגלית.

יכול להיות הסרט הזה בשם 12:01
פלוני_אלמונית*

אהבת עולם

לפני כמה שנים קיבלתי מפסיכיאטר כדורי מלטונין כדי לנסות להסדיר את השינה (ובמקביל לנסות להפחית שימוש בכדורים פסיאטרים כדי להרדם). לדעתי זה לא השפיע על השינה, ולא הרגשתי השפעות או תופעות לואי אחרות. בקיצור, כמו לקחת כלום.
פלוני_אלמונית*

אהבת עולם

גם אני ממליצה לעשות לגוף איפוס בעזרת אור וחושך טבעיים. להשתדל לבלות בחוץ ביום, אבל מה שהכי חשוב, לא להאיר בלילה, ולא להשתמש במחשב או לצפות בטלוויזיה. אפשר להאיר בנרות. זה עבד לכמה אנשים שאני מכירה.
פלוני_אלמונית*

אהבת עולם

אה ועוד דבר,
לנסות להקפיד על פעילות גופנית יומיומית. רצוי שבבוקר היא תהיה ממריצה (הליכה מהירה, ריצה, אופניים...), ובערב מתכנסת- מתיחות, יוגה. זה גם מסמן לגוף להוריד הילוך לקראת שינה.
ודבר אחרון, אני יודעת ששאלת על כדורי מלטונין ולא הזמנת עצות אחרות, אבל אני בכל זאת כותבת כי אני חושבת שאם יש דרך לעזור לגוף לווסת את עצמו ולהפריש את החומרים באופן טבעי אז זה עדיף. סליחה אם זה לא מתאים לך.
אפרת_מ*

אהבת עולם

שליחה על ידי אפרת_מ* »

נשמע לי הכי מתאים לשאול את עננים קוראת בקפה לגבי הסיבות/פתרונות המתאימים ספציפית לך.
כי יש המון סיבות שונות ומגוונות למצב כזה (מכירה אישית).

והצחיקה אותי ההמלצה פה - אם אני לא אשתמש בערב במחשב, אני בוודאות אלך לישון מוקדם...
פלוני_אלמונית*

אהבת עולם

שאלה על שינה ועל מלטונין

בהקשר הזה בדיוק נתקלתי במאמר הזה בו כתוב גם על טיפול באמצעות מלטונין -

Snoozing Till Noon? It Could Be A Sleep Disorder

disorder]קישור n 1894572[/po].html?utm hp ref=mostpopular,sleep
מאמינה_בשפע*
הצטרפות: 08 ינואר 2009, 15:42
דף אישי: הדף האישי של מאמינה_בשפע*

אהבת עולם

שליחה על ידי מאמינה_בשפע* »

ממליצה לך על סדנת שינה של דוקטור עומרי בן עזרא. יעיל !
ציפורי*
הצטרפות: 19 אוקטובר 2004, 22:25

אהבת עולם

שליחה על ידי ציפורי* »

בקשר לסרט ששאלת עליו- היה סרט עם עלילה דומה שנקרא "לקום אתמול בבוקר". באנגלית- Groundhog Day
אהבת_עולם*

אהבת עולם

תודה רבה לכולם על התשובות !!!
פז*
הצטרפות: 10 אפריל 2005, 19:00

אהבת עולם

שליחה על ידי פז* »

חצות ודקה
אבל בלי תרגום
ענת_קדם*
הצטרפות: 17 דצמבר 2004, 23:36
דף אישי: הדף האישי של ענת_קדם*

אהבת עולם

שליחה על ידי ענת_קדם* »

אוסיף שילדי האהוב סובל מהפרעת שינה שנבדקה. ואומרת כי המנגנון הטיבעי שלו הוא מוקדם משמע הולך לישון מוקדם וקם ממש ממש מוקדם. כשהיה ילד זה היה ב1:00-2:00 ער או 3:00-4:00 ער ועכשיו הוא בן 7.5 כבר נראה ש5 בבוקר זאת שעה טובה יותר ושפויה יותר לקום. ההשפעה העיקרית היא שעות אור. כלומר בחורף זה הכי קשה ובקיץ כמעט לא מורגש. השתמשנו במנורת אור יום. מנורה רפואית (אשמח אגב באותה נשימה להוסיף כי נמכור אותה יד 2). נתנו מלטונין. אין תופעות לוואי נראות לעין אבל גם השפעה לא הייתה.הסיבה שלא הייתה השפעה היא שלא חסר לו מלטונין אלא הוא מופיע בשעות אחרות מכולם. ונגמר גם בהתאם.
למה אני מספרת את כל זה? כי קיבלתי בתור אמא טרייה את העצות הכי גרועות שיכולתי לקבל וחלקן מתוך יאוש אף ישמתי. מצטערת על כל רגע.
מה שאת מתארת נשמע דומה רק מנגנון שינה מאוחר. ולפעמים לקבל את זה זה הפתרון:) כמובן לא מומחית ושווה לבדוק במעבדות שינה או מומחי שינה שמבינים קצת יותר ממני כמובן.בהצלחה
פלוני_אלמונית*

אהבת עולם

ניסית את סדנת השינה של אילה טייכמן?
לונה_פארק*
הצטרפות: 12 אוגוסט 2012, 00:52

אהבת עולם

שליחה על ידי לונה_פארק* »

אהבת עולם
אנא היכנסי לדף של סטלה
אהבת_עולם*

אהבת עולם

יש לי היום יומולדת. ח"י בנובמבר :-)
יעלי_לה
הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה

אהבת עולם

שליחה על ידי יעלי_לה »

יום הולדת שמח יקירה |עוגה|
ב_עילום*
הצטרפות: 25 יוני 2005, 16:36

אהבת עולם

שליחה על ידי ב_עילום* »

יומולדת שמח יומולדת שמח יומלדת שמח
יומולדת נחמד @}
אהבת_עולם*

אהבת עולם

תודה רבה יקרות !
{@
אהבת_עולם*

אהבת עולם

שאלה על מכשיר נייד:
יש לי מכשיר מאוד ישן של samsung דרך סלקום, מלפני איזה 10 שנים (כזה שאין בו אינטרנט, לא מצלמה, לא אפשרות לשלוח תמונות...).
חבר מציע לתת לי מכשיר חדיש שלו עם אינטרנט והכל (בלי קו).
ניסינו להעביר את כרטיס הסים מהמכשיר שלי, אך נראה שזה לא אפשרי. הוא לא יודע לקרוא אינטרנט...

השאלה: מה אפשר לעשות? אם אלך לסלקום - הם יכולים להחליף לי את הכרטיס סים שיישאר על אותו קו אבל יתאים למכשירים חדשים?
כמה זה צריך לעלות?
פלוני_אלמונית*

אהבת עולם

ניסינו להעביר את כרטיס הסים מהמכשיר שלי, אך נראה שזה לא אפשרי. הוא לא יודע לקרוא אינטרנט...
נדמה לי שזה לא בעייה של סים אלא, האם המכשיר פתוח לרשת סלקום? (אפשר לקבל ולהוציא שיחות?) האם הקו שלך פתוח לאינטרנט? (אפשר לפנות למוקד השירות הטלפוני ולברר) הם בשמחה יפתחו את הקו לאינטרנט. רק צריך לשים לב לנפח שהם נותנים ולעקוב אחרי השימוש. כי כל חריגה היא יקרה.
אהבת_עולם*

אהבת עולם

נדמה לי שזה לא בעייה של סים אלא, האם המכשיר פתוח לרשת סלקום? (אפשר לקבל ולהוציא שיחות?)
אני לא בטוחה למה את מתכוונת. המכשיר שלו הוא של אורנג'. המכשיר היה נעול, והבחור הלך לאורנג' כדי שישחררו אותו. אז להבנתי הוא אמור להיות עכשיו פתוח לשימוש דרך כל חברה. נכון?

רק צריך לשים לב לנפח שהם נותנים ולעקוב אחרי השימוש. כי כל חריגה היא יקרה.
מה הכוונה לנפח שהם נותנים?
חברות שונות נותנות נפחים שונים?
איך אני יודעת אם זה מספיק? יש אפשרות לבקש יותר?

אני קצת בורה בכל הנושא הזה. אשמח להסברים יותר מפורטים...
פלוני_אלמונית*

אהבת עולם

לגבי השאלות על הסים, פשוט תתקשרי לשירות הלקוחות ותבררי. בכל חברה זה אחרת. תסבירי מה המקרה והם כבר ידאגו לזה. אני שונאת שונאת שונאת להתקשר אליהם לברר דברים, אבל לרוב זו הדרך היחידה להבין באמת איך דברים עובדים...
הדס_מצוי*
הצטרפות: 17 אוגוסט 2005, 15:02
דף אישי: הדף האישי של הדס_מצוי*

אהבת עולם

שליחה על ידי הדס_מצוי* »

אהבת, אם הבנתי נכון, כנראה שהמכשיר שלך הוא דור שני והמכשיר שקיבלת הוא שלישי אם לא שלישי וחצי.
כדי שתהני מכל האפשרויות שהמכשיר החדש יכול להעניק לך את צריכה סים חדש שתומך בהן.
גשי עם המכשיר לחברה שאת לקוחה שלה והם יוציאו לך סים מתאים. זה יכול לעלות לדעתי עד מאה שקלים, יכול להיות שאם תתמקחי לא יעלה כלום.

ו...ראיתי שחגגת יום הולדת. מזל טוב גדול וחיים שמחים וטובים.
אמא_נמרה*
הצטרפות: 07 אפריל 2003, 19:23

אהבת עולם

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

אם זה עוזר- אני קניתי כרטיס סים חדש ב 40 ש״ח
אהבת_עולם*

אהבת עולם

תודה על התשובות ! :-)
אהבת_עולם*

אהבת עולם

בכל פעם שאני מזכירה חבר לשעבר ואישי מתחיל לקנא, אני מזכירה לו שהם הסיבה שאני איתו היום, שבזכותם למדתי שהוא זה שאני רוצה, ולא מישהו כמוהם. היה לי טוב עם כל אחד מהם בזמנו, ולמדתי מהם המון. והם הובילו אותי לאישי, חבר-נפשי.
שולה חתולה בדף האם לעזוב חבר כדי למצוא בעל
אלה_חורי*
הצטרפות: 04 דצמבר 2005, 21:14
דף אישי: הדף האישי של אלה_חורי*

אהבת עולם

שליחה על ידי אלה_חורי* »

הי אהבת
תודה על התגובה לפוסט
אין לי הגדרה לסוג הספורט שאני מתרגלת, מה שמצאתי הוא דרך שמתאימה לי לעשות ספורט,
את יודעת מה? את עושה לי חשק ומוטיבציה באמת לכתוב את ההמשך של הגילוי, אעשה זאת בקרוב ואעדכן אותך
נתת לי כיוון מצויין:)
אם את רוצה בקצרה את הכיוון- הדרך שלי מורכבת גם מהתחייבות להתאמן כל החיים, לא משנה באיזה מצב אני, וגם מהתכווננות לשלב את הרגש, המח והגוף באימון. ובעיקר לעבוד עם ה"איך?". למשל- לנצל חלק באימון למנוחה של המיינד\ להתמקד באהבה לגוף. לנהל דיאלוג שוטף עם הנושא הזה של איפה להתאמן, מה להרוויח באימון. למשל בתקופות שלחוץ לי בבית עם הילדים- האימון בשבילי הוא אוורור ואז אעשה הליכה בחוץ. מדבר אלייך? זה בקצרה וזה כותרת...אני מבינה עכשיו שאני צריכה לשבת ולפרט את זה
תודה שוב!!!
אהבת_עולם*

אהבת עולם

_מי שרוצה לאהוב אותי
שיאהב גם את הכי גרוע שבי, בלהט_
מתוך תרגום של שיר בספרדית שבשמת תרגמה אצל דג חתול.
פלוני_אלמונית*

אהבת עולם

בקשר לחולצות לא ממש חורפיות, יש בכורזין גבעתיים חנות בשם "איילת", יש סיכוי שתמצאי מה שאת מחפשת.
לא מאד זול אבל בכל זאת חנות "לכל המשפחה" שאני מצליחה למצוא בה דברים כלבבי.
נמצאת בצד הצפוני של חנויות כורזין ליד מגרש החנייה הגדול. בהצלחה.
הדס_מצוי*
הצטרפות: 17 אוגוסט 2005, 15:02
דף אישי: הדף האישי של הדס_מצוי*

אהבת עולם

שליחה על ידי הדס_מצוי* »

אהבת, הייתי היום ב-H&M בעזריאלי. יש להם עדיין בגדי קיץ. לדעתי המחירים שלהם סבירים מאד.
אפרת_מ*

אהבת עולם

שליחה על ידי אפרת_מ* »

ניסת בתמנון? יש להם מלא דברים קייציים לגמרי.
והמחירים שלהם נוחים אפילו בתחילת העונה, וודאי שלקראת סופה...
הרגע_שלפני*

אהבת עולם

כמעט בכל חנות יש גם חולצות קצרות כעת (ואני תמיד שואלת את עצמי מי צריך לקנות בגדים קצרים בחורף, אז מסתבר שאת :-) )
מצטרפת להמלצה על תמנון.
קוקומלה*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2011, 23:46

אהבת עולם

שליחה על ידי קוקומלה* »

אצלי!:) רוצה תמונות למייל?
רק חולצות קצרות את מחפשת? איזו מידה? (זוכרת בערך..)
אני גם ככה מוכרת במחירים ממש ממש טובים (בגדים איכותיים במצב מעולה חלק חדשים לגמרי) ומה שקיץ בכלל אשמח להיפטר..
אהבת_עולם*

אהבת עולם

קוקומלה, כן , אשמח לתמונות למייל.
המידה מאוד משתנה, לרוב לארג' או אקסטרה לארג', אך יכול להיות לפעמים מדיום.
בכל מקרה אני אוהבת חולצות צמודות.
ואולי לא רק חולצות...
ביגודית*
הצטרפות: 24 דצמבר 2012, 01:52

אהבת עולם

שליחה על ידי ביגודית* »

אהלן,
אז בקשר לבגדים.. אני האמת לא קונה שום בגדים למעט יד שנייה ומה שאני מוצאת ברחוב, אבל על שני הדברים האלה אני יכולה להמליץ בחום רב! רחובות תל אביב נדיבים מאד (וגם יפו והרצליה), ויש דברים מצוינים בפתחון לב (ברחוב גולומב) שעולים 10 ש"ח בממוצע. בכל המידות. וגם בויצ"ו. ובשוק בצלאל! והפשפשים. בפשפשים יש גם ערימות בשוק הבוכרי (הפתוח) אם את בקטע של לנבור (כמוני), וגם חנויות יד שנייה ברמות משתנות של פלצנות אבל חלקן זולות וסבבה (10-20-30 ש"ח למציאות). יש מציאות גם אצל ציפי (מהמכנסיים, בקצה של השוק, ויש לה גם סתם בגדים יש שנייה).
הממ מקווה שזה עוזר..
ניקי_ניים*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2008, 23:04
דף אישי: הדף האישי של ניקי_ניים*

אהבת עולם

שליחה על ידי ניקי_ניים* »

בקשר לראיות שנמחקו מהנייד שלך
אני מציעה שתתייצעי עם אנשי מחשבים וסלולר. (לאו דווקא עובדי חברת סלולר אלא מישהו שמבין בתיקון מכשירים)
אני יודעת שעם מחשבים (והטלפון הוא הרי סוג של מחשב) יש איזה זיכרון פנימי עמוק שמשם כלום לא נמחק.
סוג של תת מודע מחשבי.
אלא שלחפור בפנים ולהציל משם מידע עולה המון כסף.
יכול להיות שאם מדובר במשהו רציני (רצח /הונאת ענק או משהו כזה) למשטרה יהיה ענין להשקיע כסף כזה בחקירה

אבל יכול מאד להיות שעם סלולר זה אחרת - או פשוט יותר או שלא אפשרי כלל.
בהצלחה, מאחלת לך שהכל יסתיים בטוב.
אפרת_מ*

אהבת עולם

שליחה על ידי אפרת_מ* »

לגבי ההודועת -
הן שמורות ברשת. יש מכשירים שבהן נשמר גם עותק מקומי, לדעתי בארץ ברובם זה לא כך.
ברשת - לדעתי איןמצב שאחרי חודש-חודשים יימצא לזה זכר. מדובר בזכרון שנמחק ונשמרים עליו עוד דברים.
מבחינה טכנית - משהו שנמחקף ועוד לא נעשה בו שימוש חוזר, בד"כ המחיקה היא ר של העובדה שיש שם מידע, ול א מחיקה של המידע עצמו, ולכן אפשר יחסית בקלות לשחזר.
אלפי הודעות של מאות אלפי משתמשים אחרי חודשיים? נראה לי חסר סיכוי.

אם את צריכה להתקשר כדי לשמוע את הודעותייך, אז זה מעיד על כך שאין להן עותק מקומי במכשיר שלך.
עתלי_ה*
הצטרפות: 27 דצמבר 2012, 15:03
דף אישי: הדף האישי של עתלי_ה*

אהבת עולם

שליחה על ידי עתלי_ה* »

שלום אהבת, תודה על הערותייך בדף.
האם את יודעת לשנות שם דף? אם כן, האם תואילי לשנות את השם הנוכחי אמא של אמא שלי ל״מעולם לא הייתי ילדה״. תודה מראש
אהבת_עולם*

אהבת עולם

תודה רבה למשיבות !!!
דלעת_דקורטיבית*
הצטרפות: 12 נובמבר 2006, 17:06
דף אישי: הדף האישי של דלעת_דקורטיבית*

אהבת עולם

שליחה על ידי דלעת_דקורטיבית* »

תודה על המחשבה,
אבל האחריות היא מן הסתם על ההארד דיסק ולא על המידע שעליו.
אחריות אומרת שמתקנים, לא שמפצים.
(למשל אם התקלקל המקרר וכל האוכל שהיה במקפיא ובמקרר התקלקל, ונגיד שזה מאות שקלים, אין אחריות על האוכל, אלא רק לתקן)
שבוע טוב
אהבת_עולם*

אהבת עולם

כתבתי בככר השוק:
חלמתי שחתול קרקל מנסה להרוג אותי. (הצלחתי לברוח ברגע האחרון באיזו דרך מתוחכמת, אך עדיין פחדתי שהוא יחזור...).
אף פעם לא חלמתי דבר כזה. (כן על נמרים ואריות, אבל מה פתאום קרקל???? גם האופי של החלום היה שונה..)
אה, בחלום נזכרתי גם כאילו שאמרו לי שחתולים כאלה יש להם כוחות מיוחדים, שאם רוצים להרוג אותם חייבים להרוג אותם בבת אחת לגמרי, אם רק פוגעים בהם - הם רק מקבלים יותר כוחות או משהו כזה.

אני מרגישה שיש בחלום הזה משהו חזק. אולי היה בו מסר בשבילי?

חיפשתי באתרים שמאניים ומצאתי שהחתול נקרא גם 'לינקס', ושהוא קשור לראיית הנסתר.
אך לא מצאתי מעבר לזה. וגם מה אני צריכה להבין מזה שהוא רצה להרוג אותי? ושהוא לא הרג אותי בסוף (אך עדיין נשאר ברקע כאיוּם)?

אשמח אם יש לכם איזה רעיון....
צוויליך*
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

אהבת עולם

שליחה על ידי צוויליך* »

הי אהבת,

מציע להעביר מהככר אל חלומות ומשמעותם - אלא אם כן את מנסה למכור אותו.
ובמקרה כזה תפרטי - באיזה איזור בארץ

(-:

צוויל
צוויליך*

אהבת עולם

שליחה על ידי צוויליך* »

וגם - LYNX - שונר
לעומת קרקל אשר תת המין המקומי שלו מכונה "שמיצי", מה שמטריד בקרבתו ל"פססס פססס, מיצי! מיצי!" המוכר.
את מוזמנת לברר האם יש קשר!

צוויל
אהבת_עולם*

אהבת עולם

צוויליך, מניסיון עבר, אפ'חד לא נכנס ל-חלומות ומשמעותם !
אבל תודה.... :-)
פלוני_אלמונית*

אהבת עולם

שלום אהבת,
יש לי רעיונות לפירושים אפשריים לחלום שלך, לא בטוחה שזה מתאים לך (רק את יכולה לדעת בסופו של דבר מה המשמעות של החלום שלך כי הוא שלך), אבל אולי יתן לך כיוונים אפשריים:
יכול להיות שהקרקל הופיע בחלום שלך כי לא מזמן היתה בתקשורת ידיעה אודות חיילת מגדוד קרקל שהרגה מחבל. יכול להיות ששמעת את הידיעה הזאת, גם אם בחצי אוזן, ולכן דווקא החיה הזאת הופיעה בחלום שלך.
אם זה אכן קשור, אז הקרקל שקשור לגדוד או לחיילת יכולה להיות סימבול למצב של מלחמה, הגנה או מאבק כלשהו, אולי את מרגישה שאת נמצאת במלחמה כלשהי בחיים שלך,בתקופה האחרונה או באופן כללי? הכוונה בדרך כלל למלחמה במישור הרוחני או הנפשי או משהו עם הסביבה שלך, לאו דווקא למלחמה אמיתית.
אולי זה מתחבר לך למשהו שקשור לצבא, או לשירות הצבאי שלך באופן אישי?
אולי את מרגישה חמלה על ערבים באופן כללי וזה יצר איזה קונפליקט אצלך, וזה התחבר למשל למאבק או ניסיון להרג שהופיע בחלום?
אולי את מרגישה שמישהו או משהו חזק (שבחלום מסמל אותו הקרקל), מנסה לפגוע בך, לחסל איזה חלק בתוכך, אולי אפילו אפשרות שאת חשה שמישהו או משהו מנסה לחסל אמונה שלך או משהו אחר שקשור אלייך?
קרקל זוהי חיית בר, חיית פרא. הוא אולי נראה כמו חתול חמוד, אבל אולי כנראה יכול להיות מסוכן. אולי את מרגישה שחלק כלשהו, פראי אך כזה נראה קטן ותמים, שקיים בך, מנסה "לחסל" חלק אחר שקיים בך או פשוט מאיים עליך באופן כלשהו?
אלו רק רעיונות שעלו לי לראש בהקשר למה שכתבת על החלום, וכמובן שלא בטוח שזה נכון עבורך, אלו רק אפשרויות.
צוויליך*

אהבת עולם

שליחה על ידי צוויליך* »

ותראי מה העלו היום לאתר אחד שאני מבקר בו תדיר. קרקל .

צוויל
אמא_נמרה*

אהבת עולם

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

שלום אהבת,
אני רוצה להצטרף לגיליסט והבנתי שצריך קישור ממישהו שכבר בפנים. יש לך דרך לעזור לי להצטרף?
אמא_נמרה*

אהבת עולם

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

תודה רבה!
אהבת_עולם*

אהבת עולם

מי ערך/ה לי היום את הדף, ומה ערכת?

כיוון שאני לא יודעת במה מדובר - החזרתי לגרסא הקודמת.
אם יש לך סיבה טובה לערוך אנא ידע/י אותי כאן או במייל שלי שמופיע בראש הדף.

חן חן...
אמא_נמרה*

אהבת עולם

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

שוב תודה רבה!

כן, חיפשתי את ה"לבן פולקה". ממש תודה. לא היכרתי את הגרסה עם סימבה. ממש מצחיק.
אהבת_עולם*

אהבת עולם

שאלתי גם בככר השוק:

הצילו ! פצעונים מטריפים על הלשון ובחלל הפה -

בשנים האחרונות התחילה לי איזו תופעה שכל איזה כמה חודשים מופיעים לי פצעונים בפה - על הלשון, מתחת ללשון, על החיך.
לא ממש רואים אותם, אך זה מרגיש כמו כוויה בכל הפה. לא כיף לאכול. כואב לבלוע רוק. אפילו קצת כואב בדיבור. ממש מטריף !
לפעמים המראה של הלשון גם משתנה במשך הימים - בהתחלה היא לבנה, ואז פתאום היא נראית לבנה בצדדים ופס אדום רחב באמצע שלאט לאט משנה את צורתו, וכיו"ב. (זה כל פעם קצת אחרת...)

עכשיו, בעבר אמרו לי שזה לא מדבק. שזו איזו תופעה מוכרת. (לא זוכרת מה).
ולאחרונה היה משהו דומה לאמא שלי, והתברר שלאחותי בדיוק היה את זה באותו זמן - למרות שהן בכלל לא נפגשו בימים שלפני כן.
כך שזה היה לכאורה הוכחה שזה לא בא מהדבקה, ובכל זאת מעניין שהיה להן את זה בדיוק באותו זמן.
אבל עכשיו גם לי יש את זה, וכן באתי במגע עם אמא שלי. אז אולי זה כן מדבק?
אבל שוב, איך היה את זה לאחותי באותו זמן אם היא לא הייתה קרובה אלינו? אולי יש משהו באוויר שכולנו חשופים אליו, איזה זיהום אוויר? משהו במים? סתם 'מקריות'? מוזר !

אז רציתי לשאול אם יש למישהו מושג: מה זה לעזאזל?, מה אפשר לעשות כדי להיפטר מזה או לפחות להקל על הכאב? והאם זה מדבק או לא?
המון תודה !!!
פלונית_אלמונית*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*

אהבת עולם

שליחה על ידי פלונית_אלמונית* »

הי אהבת,
קוראים לפצעונים אפתות
מקוה שזה עוזר...
רפואה שלמה!
אהבת_עולם*

אהבת עולם

תודה פלונית. לא נראה לי שזה אפטות.
אפטה לרוב מופיעה רק אחת (ואולי כמה), וכאן מדובר על כל הפה. כמו מצבור של אינספור פצעונים.
אפטה היא הרבה יותר גדולה ורואים אותה בבירור, כאן לא ממש רואים את הפצעונים אלא אם ממש מסתכלים מקרוב, בעיקר מרגישים אותם.
או אם כאמור נוצרים כתמים גדולים על הלשון של אדום לעומת לבן (אולי הכתם זה הרבה פצעונים אחד ליד השני, אני לא יודעת) - אז את זה כן רואים.
בנוסף, אפטה זה כיב - זה כמו מין בור קטן. עם הפצעונים האלה זה ההפך - הם קצת בולטים מעל פני השטח. (גם אם אני לא רואה שהם בולטים אני מרגישה במישוש).

אוף, קריזה !
צוויליך*

אהבת עולם

שליחה על ידי צוויליך* »

הי אהבת,
לכי לרופא שיראה, אולי בשבילו זה אל"ף-בי"ת, שווה לנסות.
מכיוו שאחותך ואמך גם קיבלו את זה, כניראה שיש קשר. יש מחלות שהסימפטומים מופיעים ימים רבים, שבועות או חודשים אחרי ההדבקה.

רוב בריאות..!

צוויל
הרמוני_7*
הצטרפות: 10 פברואר 2011, 21:50
דף אישי: הדף האישי של הרמוני_7*

אהבת עולם

שליחה על ידי הרמוני_7* »

אהבת עולם- שמעת על המשחה של בלה שפיצר?
אולי היא תוכל לעזור.
בהצלחה!
צפריר_שפרון*
הצטרפות: 04 יולי 2001, 00:31
דף אישי: הדף האישי של צפריר_שפרון*

אהבת עולם

שליחה על ידי צפריר_שפרון* »

אהבת,
בכל מקרה תתחילי לקחת ברזל,
ולאכול מוצרי עתירי ברזל, תרד סלק וכאלה, כדאי להתייעץ אני לא ממש מבין במזונות.
בכל מקרה, לעתים קרובות אפתות ופצעים כרוניים בפה - חוסר בברזל.

רפואה שלמה - תודות.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”