אום אל קיצקיצ
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
אום אל קיצקיצ
אין דבר כזה חלב לא איכותי. ההרכב אינו משתנה עבור הגדולה והקטנה...זה אותו החלב.
צריך אכן לוודא שיונקת היטב ושמקבלת מספיק.
תמיד יהיו אלה שנמצאים באחוזון הנמוך יחסית. זה לא אומר דבר על מה שהיא מקבלת.
צריך אכן לוודא שיונקת היטב ושמקבלת מספיק.
תמיד יהיו אלה שנמצאים באחוזון הנמוך יחסית. זה לא אומר דבר על מה שהיא מקבלת.
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2008, 21:48
- דף אישי: הדף האישי של אמל_ית*
אום אל קיצקיצ
הי,
נדמה לי שכן- אני בודקת עם מישהי שרצתה לפנייך. אודיע לך ברגע שאדע.
יש לך דרך להעביר מפרדס חנה?
יום טוב (-:
נדמה לי שכן- אני בודקת עם מישהי שרצתה לפנייך. אודיע לך ברגע שאדע.
יש לך דרך להעביר מפרדס חנה?
יום טוב (-:
-
אום אל קיצקיצ
אם את רוצה את הכיסויים- תגידי... בסוף הם לא נקנו...
-
אום אל קיצקיצ
הי אום...
קראתי את סיפורך ( היחצנות הצליחה (-: ) ואין לי מה לומר מלבד וואו. ושאני מעריצה את היכולת להתגמש ולהתאים את עצמך לתנאים חדשים שבאים עליך בהפתעה ( כמו הצורך להתפנות לבי"ח), לסגת מהתעקשות ראשונית...
וגם על השיתוף. זה לא מובן מאליו (לי)
ובכן, שפליציק בניגוד לאפונית נולדה כמעט שלוש שמונה מאות, וכשהתחלתי עם הרב פעמיים כבר הייתה ארבע, והכיסויים לא התאימו... אז אני חושבת שלא כדאי לך לקנות.
מזמינה אותך לשוב אלי לדף כשלא יעיפו אותך מהמחשב (יתרונותיה של החד הורית? ) אשמח לשמוע מהגיגיך.
קראתי את סיפורך ( היחצנות הצליחה (-: ) ואין לי מה לומר מלבד וואו. ושאני מעריצה את היכולת להתגמש ולהתאים את עצמך לתנאים חדשים שבאים עליך בהפתעה ( כמו הצורך להתפנות לבי"ח), לסגת מהתעקשות ראשונית...
וגם על השיתוף. זה לא מובן מאליו (לי)
ובכן, שפליציק בניגוד לאפונית נולדה כמעט שלוש שמונה מאות, וכשהתחלתי עם הרב פעמיים כבר הייתה ארבע, והכיסויים לא התאימו... אז אני חושבת שלא כדאי לך לקנות.
מזמינה אותך לשוב אלי לדף כשלא יעיפו אותך מהמחשב (יתרונותיה של החד הורית? ) אשמח לשמוע מהגיגיך.
-
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ריחות_של_יסמין*
אום אל קיצקיצ
תודה שכתבת לי
איזה צירוף מקרים!
העיקר שאפונית ואתם בסדר עכשיו(())
אני מאמינה שלא הכל אפשר להבין, בטח שלא מיד, לפעמים יש הבנות שלוקח להן שנים רבות להגיע...
מעניין איך יראה לך סיפור הלידה של אפונית עוד חמש, עשר שנים...
איזה צירוף מקרים!
העיקר שאפונית ואתם בסדר עכשיו(())
אני מאמינה שלא הכל אפשר להבין, בטח שלא מיד, לפעמים יש הבנות שלוקח להן שנים רבות להגיע...
מעניין איך יראה לך סיפור הלידה של אפונית עוד חמש, עשר שנים...
אום אל קיצקיצ
הי,
אל תדאגי לסל-גוזל-
עוד לא הספקתי להגיע לדואר, אבל שלומו טוב.
אני מקווה לשלוח אותו ביום רביעי.
אל תדאגי לסל-גוזל-
עוד לא הספקתי להגיע לדואר, אבל שלומו טוב.
אני מקווה לשלוח אותו ביום רביעי.
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2007, 22:53
- דף אישי: הדף האישי של אום_אל_קיצקיצ*
אום אל קיצקיצ
תודה רבה! באמת תהיתי מה קורה...
-
- הצטרפות: 18 יולי 2008, 15:29
- דף אישי: הדף האישי של ש_י_ר_י*
אום אל קיצקיצ
היי אום! אני רואה שאת כאן, אני מתה לדעת איך קראתם לאפונית... אני שולחת לך מייל
-
- הצטרפות: 31 מאי 2008, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של סגו_לה*
אום אל קיצקיצ
חוזרת אליך,
אצלינו בדיקת הגלוקוז הראשונה אחרי הלידה היתה תקינה,אבל הבדיקה השנייה נראה לי שעה אחרי הלידה הראתה ירידה בסוכר והם הוסיפו לה בקבוק ומאז שגעו אותי שאם לא תקבל תוספת היא עלולה להוריד את הגלוקוז ואז יאלצו לתת לה אינפוזיה.
אצלי בהריון העמסת הסוכר דווקא היתה תקינה.
אצלינו בדיקת הגלוקוז הראשונה אחרי הלידה היתה תקינה,אבל הבדיקה השנייה נראה לי שעה אחרי הלידה הראתה ירידה בסוכר והם הוסיפו לה בקבוק ומאז שגעו אותי שאם לא תקבל תוספת היא עלולה להוריד את הגלוקוז ואז יאלצו לתת לה אינפוזיה.
אצלי בהריון העמסת הסוכר דווקא היתה תקינה.
-
- הצטרפות: 31 מאי 2008, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של סגו_לה*
אום אל קיצקיצ
אגב,אצלי זאת לידה שניה של פג בשבוע מתקדם(הקודם נולד 1.780 בשבוע 37)
אום אל קיצקיצ
היי אום, את זוכרת אותי, מהכיסויים יד שניה? מכרתי את הכיסוי לאמא שבדרך, ביחד עם חיתולי סנדי. בכל אופן יש לי שני חיתולי רובינא של עד 7 קילו, הם יכולים לשמש לך ככיסוי לטטרה (קחי בחשבון שהם ידלפו לך אם לא תחליפי מייד, בגלל זה אני לא משתמשת בהם בעצמי ולא אחכה איתם עד לקיץ כי התינוקת שלי כבר כמעט לא נכנסת לתוכם, קניתי אותם אחרי שנולדה). אני מניחה שבשביל מישהי שמפשפשת ויש לה גינה בחוץ זה בסדר גמור, אצלי זה פשוט לא עובד עם הדליפות האלה.
מדובר בשני חיתולים במצב כמעט חדש וכמעט לא היו בשימוש. אני מוכנה לתת לך אותם במחיר סמלי של חמישים שקלים (שליש ממחירם המקורי), את שניהם, או אם יש לך משהו לברטר משהו תמורתם (בתחום המזון למשל).
מדובר בשני חיתולים במצב כמעט חדש וכמעט לא היו בשימוש. אני מוכנה לתת לך אותם במחיר סמלי של חמישים שקלים (שליש ממחירם המקורי), את שניהם, או אם יש לך משהו לברטר משהו תמורתם (בתחום המזון למשל).
אום אל קיצקיצ
שכחתי לצרף את מספר הטלפון שלי 03-5757635
-
אום אל קיצקיצ
אביטל, תודה רבה שאת חושבת עליי, ממש נחמד מצידך. בינתיים קניתי שני כיסויי imse vimse (לובה ב סוגרת את העסק אז היא מורכת כל אחד במחיר 40ש) אז נראה לי שבנתיים אני מסודרת. נהיניתי מהשיחה איתך ואת מוזמנת לשאול עוד שאלות בנושא בלי חיתולים או כל נושא אחר אם בא לך.
-
אום אל קיצקיצ
אתי, מקוה שתקראי כאן. הסלגוזל הגיע השבוע. המון תודה! הוא נכנס לשימוש מידי.
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
אום אל קיצקיצ
יש מלא מפגשים באזור , יום חוגים ביום א בכפר שמאל, מפגש ביער אשתאול בימי שני, מפגש באורות / ויצמן בשלישי, מפגש בגדרה ברביעי,
רק תבחרי
תמחקי אחרי שתקראי...
רק תבחרי
תמחקי אחרי שתקראי...
-
אום אל קיצקיצ
לא יודעת אם המפגשים סודיים, עמ לקבל אימלים מהקבוצה צרי קשר עם אביב חדש, שלחי לה אימל ותוכלי לקבל מלא אימלים על הפעילויות השונות באזור ,
אשמח להכיר את חברתך, שתתקשר אלי, אני אנסה להזכיר לך ביום פעילות הבא, בחול המועד יש חופש, הפעילות קבועה, מוזמנת לבקר
אשמח להכיר את חברתך, שתתקשר אלי, אני אנסה להזכיר לך ביום פעילות הבא, בחול המועד יש חופש, הפעילות קבועה, מוזמנת לבקר
-
אום אל קיצקיצ
חווה של חוי ביום רביעי 21/04/09 בשעה 10:30
מחיר 25 ₪ לילד מגיל שנ וחצי
כולם מוזמנים
חג שמח כשר חרות מלא לכולם.
הנה אימל שקיבלתי למשל,
מחיר 25 ₪ לילד מגיל שנ וחצי
כולם מוזמנים
חג שמח כשר חרות מלא לכולם.
הנה אימל שקיבלתי למשל,
-
אום אל קיצקיצ
יופי שיתקשרו בכיף
-
אום אל קיצקיצ
0542372334
מחר מפגש באורות ,החל מ 10 אצל לי לו ממש נחמד, תבואו??
מחכה לטלפון... מה שמה בישראל??
מחר מפגש באורות ,החל מ 10 אצל לי לו ממש נחמד, תבואו??
מחכה לטלפון... מה שמה בישראל??
אום אל קיצקיצ
שלום,
שבתי למחשב אחרי גלות ארוכה אז קפצתי להגיד שלום.
בינתיים אני עוד בצפון, מקווה לחזור הביתה בשבוע הבא.
יש לפני דרך לא קצרה ולא פשוטה וההתמודדויות מאתגרות וגם מגיעות מכיוונים לא צפויים
(דוגמה פיקנטית: הסבתות עוברות בית ספר לפשפושים שכן הקטנה לא עושה קקי בחיתול בשום אופן).
בכל אופן ראיתי את שמך כאן וחשבתי עלייך ועל הגמילה שלכם. איך הולך?
מקווה להתראות בקרוב
שבתי למחשב אחרי גלות ארוכה אז קפצתי להגיד שלום.
בינתיים אני עוד בצפון, מקווה לחזור הביתה בשבוע הבא.
יש לפני דרך לא קצרה ולא פשוטה וההתמודדויות מאתגרות וגם מגיעות מכיוונים לא צפויים
(דוגמה פיקנטית: הסבתות עוברות בית ספר לפשפושים שכן הקטנה לא עושה קקי בחיתול בשום אופן).
בכל אופן ראיתי את שמך כאן וחשבתי עלייך ועל הגמילה שלכם. איך הולך?
מקווה להתראות בקרוב
-
אום אל קיצקיצ
אכן דוגמא פיקנטית...
שלומינו טוב, ושמעתי מלימור שאת כבר מתהלכת. פגשתי אותה השבוע. בקשר לגמילה, נשארנו עם הנקת בוקר בלבד. היא מסתגלת למצב החדש. הקושי העיקרי הוא העלמות השנ"צ, ובעקבותיה עייפות אחה"צ, ובעקבותיה בכי מתמשך לפעמים אחה"צ. שכחתי לציין בשיחתינו שהדבר העיקרי שגרם לי פתאום לרגשות האשמה הקשים הוא גמגום כבד ביותר שנדבק אליה ואני הייתי בהיסטריה שהיא באיזו טראומה קשה, או בגלל הגמילה או בגלל האחות, וזו הנקודה שהתחלתי לרחם עליה וליבי כאב. אבל, שבוע שעבר היא היתה חולה חד-יומי ואבדה את הקול, ויום השתיקה איפס אותה והגמגום נעלם כלא היה. מדהים. הייתי בטוחה שזה ייקח יותר זמן. מאז, אני לא יודעת מה איתה, אבל האמא כבר מרגישה יותר טוב (-; .
נדבר. חג שמייח.
שלומינו טוב, ושמעתי מלימור שאת כבר מתהלכת. פגשתי אותה השבוע. בקשר לגמילה, נשארנו עם הנקת בוקר בלבד. היא מסתגלת למצב החדש. הקושי העיקרי הוא העלמות השנ"צ, ובעקבותיה עייפות אחה"צ, ובעקבותיה בכי מתמשך לפעמים אחה"צ. שכחתי לציין בשיחתינו שהדבר העיקרי שגרם לי פתאום לרגשות האשמה הקשים הוא גמגום כבד ביותר שנדבק אליה ואני הייתי בהיסטריה שהיא באיזו טראומה קשה, או בגלל הגמילה או בגלל האחות, וזו הנקודה שהתחלתי לרחם עליה וליבי כאב. אבל, שבוע שעבר היא היתה חולה חד-יומי ואבדה את הקול, ויום השתיקה איפס אותה והגמגום נעלם כלא היה. מדהים. הייתי בטוחה שזה ייקח יותר זמן. מאז, אני לא יודעת מה איתה, אבל האמא כבר מרגישה יותר טוב (-; .
נדבר. חג שמייח.
-
אום אל קיצקיצ
מחר המפגש בגדרה
ומחרתיים באורות
תגיעי??
איך היה ביום חוגים??
ומחרתיים באורות
תגיעי??
איך היה ביום חוגים??
אום אל קיצקיצ
שלום אילת,
כן, איתי דיברת על הכיסויים ועל הפיפושים. תודה על העזרה, המשכתי להתעקש עם הקטנטונת שלי והיא כבר עושה בכיור כשאני מסונכרנות, ואפילו מתאפקת ברגע שהיא מבחינה שאני מפשיטה אותה. איזה כיף! זה אמנם עובד הרבה יותר עם הקקי ופחות עם הפיפי, אבל צדקת כשאמרת שלא אחרתי את המועד ושזה גם נרכש אחרי גיל של כמה שבועות. השנוי הדרמטי הנוסף הוא שכבר פחות אכפת לי מה חושבים בחוץ ואני מנסה לעשות את זה גם בגינה, כשאין הרבה אנשים... (ברמת גן זה ממש לא מקובל!). לגבי הגן, הטיפול בעניין בעיצומו. אני מתייעצת עם פסיכולוגית של ילדים בעניין, היא חושבת שהבעייה היא יותר שלי מאשר של הבת, אבל היא עדיין לא מכירה את הילדה שלי. היו המון לחצים מכיוון העבודה שלי שכנראה תרמו למצב הרע שלה בגן. עכשיו אני מבודדת את הגורם הזה, משביתה לפי שעה את העסק עד שאחליט אם היא מסוגלת או צריכה ללכת לגן בשנה הבאה או לא.
כן, איתי דיברת על הכיסויים ועל הפיפושים. תודה על העזרה, המשכתי להתעקש עם הקטנטונת שלי והיא כבר עושה בכיור כשאני מסונכרנות, ואפילו מתאפקת ברגע שהיא מבחינה שאני מפשיטה אותה. איזה כיף! זה אמנם עובד הרבה יותר עם הקקי ופחות עם הפיפי, אבל צדקת כשאמרת שלא אחרתי את המועד ושזה גם נרכש אחרי גיל של כמה שבועות. השנוי הדרמטי הנוסף הוא שכבר פחות אכפת לי מה חושבים בחוץ ואני מנסה לעשות את זה גם בגינה, כשאין הרבה אנשים... (ברמת גן זה ממש לא מקובל!). לגבי הגן, הטיפול בעניין בעיצומו. אני מתייעצת עם פסיכולוגית של ילדים בעניין, היא חושבת שהבעייה היא יותר שלי מאשר של הבת, אבל היא עדיין לא מכירה את הילדה שלי. היו המון לחצים מכיוון העבודה שלי שכנראה תרמו למצב הרע שלה בגן. עכשיו אני מבודדת את הגורם הזה, משביתה לפי שעה את העסק עד שאחליט אם היא מסוגלת או צריכה ללכת לגן בשנה הבאה או לא.
אום אל קיצקיצ
הי (-:
למקרא שמך עלה במוחי המעורפל זיכרון מעומעם של שיחה שלא נענתה ממך... האמנם?!
אז מתי נפגשים?
המברשת שלכם מחכה ומתגעגעת
למקרא שמך עלה במוחי המעורפל זיכרון מעומעם של שיחה שלא נענתה ממך... האמנם?!
אז מתי נפגשים?
המברשת שלכם מחכה ומתגעגעת
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
אום אל קיצקיצ
אהלן אום אל קיצקיצ
זה דורש בדיקה מעמיקה. אני לא יודעת מה פחות טוב.
הג'יפה שיש בתוך הצינורות מתכת היא לא תאומן. יצא לך לראות את זה?
בכל אופן פלסטיק, מתכת, זהב, מה זה משנה? הרי המים מגיעים מצינורות רחוקים יותר ומה איתם? ממה הם עשויים? מה מצבם? את מבינה?
בכל מקרה, אם את רוצה, צריך לברר איזה סוג של פלסטיק זה. אני אנסה למצוא את המאמר שקראתי בזמנו על הפלסטיק (נדמה לי שזה היה באתר של חברת המחזור "אביב") - אם אמצא אשלח לך קישור @}
זה דורש בדיקה מעמיקה. אני לא יודעת מה פחות טוב.
הג'יפה שיש בתוך הצינורות מתכת היא לא תאומן. יצא לך לראות את זה?
בכל אופן פלסטיק, מתכת, זהב, מה זה משנה? הרי המים מגיעים מצינורות רחוקים יותר ומה איתם? ממה הם עשויים? מה מצבם? את מבינה?
בכל מקרה, אם את רוצה, צריך לברר איזה סוג של פלסטיק זה. אני אנסה למצוא את המאמר שקראתי בזמנו על הפלסטיק (נדמה לי שזה היה באתר של חברת המחזור "אביב") - אם אמצא אשלח לך קישור @}
-
- הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 11:38
- דף אישי: הדף האישי של POOH_והתוספות*
אום אל קיצקיצ
לגבי מזרון - אנחנו קנינו בחנות של פג במשמרות מזרון למיטת תינוק בסביבות 100 ש"ח [לפניש נתיים]
ותבדקי גם דב"ר בייבי נשמה לי שיש מזרונים פשוטים בסביבות 150 ש"ח.
ואם את קונה/מקבלת יד שניה - לבדוק איך ואיפה היה מאוחסן.
הייתה מתישהו המלצה לא להשתמש במרון שהיה סגור הרבה זמן בגלל שיכולים לצמוח עליו כל מיני דברים אז אם זה לתינוק קטן - הייתי קונה חדש נראה לי.
ותבדקי גם דב"ר בייבי נשמה לי שיש מזרונים פשוטים בסביבות 150 ש"ח.
ואם את קונה/מקבלת יד שניה - לבדוק איך ואיפה היה מאוחסן.
הייתה מתישהו המלצה לא להשתמש במרון שהיה סגור הרבה זמן בגלל שיכולים לצמוח עליו כל מיני דברים אז אם זה לתינוק קטן - הייתי קונה חדש נראה לי.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2007, 13:03
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דניאל*
אום אל קיצקיצ
כן אני זוכרת.
בסוף הוא סתם נתקע פה...
בטח עוד מסתובב פה איפשהו.
אם תירצי בכל זאת..
יש לנו שוכב סתם במכולה.
בסוף הוא סתם נתקע פה...
בטח עוד מסתובב פה איפשהו.
אם תירצי בכל זאת..
יש לנו שוכב סתם במכולה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אום אל קיצקיצ
הי! שמחתי לפגוש אותך אצל פרנילה! יש הרבה מה לשמוע / לדבר. בשבוע הבא אני נוסעת לחו"ל לשבועיים. אולי ננסה להפגש אח"כ?
דנה
דנה
-
אום אל קיצקיצ
הי דנה, מה זה, את כבר לא גם למבי (או ששכחת)? בינתיים מוזמנת לקרוא את סיפור הלידה שלנו: סיפור הלידה של אפונית וגם את סיפור תחילתה וסופה של הנקת הטנדם, שזה דף שפתחתי השבוע סיפור הגמילה מהנקה של קיצקיצ ושלי
-
- הצטרפות: 09 אוקטובר 2008, 23:04
- דף אישי: הדף האישי של ניקי_ניים*
אום אל קיצקיצ
שלום לך!
לא ראיתי אותך הרבה זמן פה באתר.
(את השם שלך אי אפשר לפספס...)
מקווה שאת בשלומות ואור!
לא ראיתי אותך הרבה זמן פה באתר.
(את השם שלך אי אפשר לפספס...)
מקווה שאת בשלומות ואור!
אום אל קיצקיצ
היום הגדולה השלי (כמעט 3) הציקה לאחותה (7 חודשים) ונבחתי עליה: למה, למה, למה את עושה לה את זה. אז היא ענתה: אני לא יודעת. אני מאמינה לה.
O-:
(לפעמים אני קוראת אותך וחושבת שאת אני. מה שלומכם?)
O-:
(לפעמים אני קוראת אותך וחושבת שאת אני. מה שלומכם?)
-
אום אל קיצקיצ
הי דניאלה. שלומינו: שלושה אפים ניגרים נוזל ירוק. אני די בסרט עם התקרבו של הראשון בספט'. לא רוצה לוותר עליה, רואה רק את השלילי בגן ובכלל בכל סביבה שהיא לא בבית (ע"ע ממתקים אצל ההורים שלי) ובמקביל נהיית יותר ויותר קצרת סבלנות כלפיה. צועקת עליה ותוך כדי כבר מתחרטת. תוסיפי לזה עוד שבוע בלי שנ"צ, והפיליפינית שלי בחופשת מולדת. הקיצר מרגישה כאילו יושבת לי על הראש איזה משקולת של טון. אתם בטח בחופש מהגן. אפשר להיפגש שבוע הבא.
בקשר לזה שנבחתי עליה למה: חייבת לצאת להגנתי ולומר שזו פעם הראשונה שזה התפלק לי ותוך כדי כבר ידעתי שזו שאלה מטומטמת.
בקשר לזה שנבחתי עליה למה: חייבת לצאת להגנתי ולומר שזו פעם הראשונה שזה התפלק לי ותוך כדי כבר ידעתי שזו שאלה מטומטמת.
-
אום אל קיצקיצ
אוי ושכחתי להוסיף (הנה אני כבר בהכחשה) גם שדפנה נפלה לי היום מכסא האוכל על הראש. אני כל כך over load שלא היה לי כוח אפילו לחשוב על זה, אם כדאי ליסוע לבית חולים וכו אחרי שכבר היינו בסרט הזה. מה יהיה איתנו? אבל היא נראית בסדר. אאלץ להיות נביאה הפעם, במקום מכשיר ה-CT.
אום אל קיצקיצ
לא רוצה לוותר עליה, רואה רק את השלילי בגן ובכלל בכל סביבה שהיא לא בבית (ע"ע ממתקים אצל ההורים שלי) ובמקביל נהיית יותר ויותר קצרת סבלנות כלפיה. צועקת עליה ותוך כדי כבר מתחרטת.
מביעה בזאת בשנית (ובשלישית וברביעית) את תמיהתי על ההזדהות שדברייך מעוררים בי: 0-:
שלא לדבר על זה שאנחנו אצל סבא וסבתא בחופשה ארוכה והילדה ניזונה מממתקים באופן כמעט בלעדי
(אני לא מצליחה להחליט מה יותר גרוע, זה או מאבקי שליטה סביב העניין. אוף).
בעניין הגן, תתחילו ותראו. מאחלת לך שהיא תלך ותהנה מאוד (אומרים שזה קורה, אם כי לא בהכרח אצלנו P-: )
ואז אני מאמינה שיהיה לך קל לשחרר אותה, הזמן בלעדיה יקל את ההתמודדות וכו'.
את גדולה. אני כל הזמן נובחת עליה עם זה, אפילו שאני יודעת שזה אדיוטי.
דפנה נפלה לי היום מכסא האוכל על הראש אוי קטנה. נשיקות. איזו הרגשה מחורבנת.
נשמח להיפגש בשבוע הבא
מביעה בזאת בשנית (ובשלישית וברביעית) את תמיהתי על ההזדהות שדברייך מעוררים בי: 0-:
שלא לדבר על זה שאנחנו אצל סבא וסבתא בחופשה ארוכה והילדה ניזונה מממתקים באופן כמעט בלעדי
(אני לא מצליחה להחליט מה יותר גרוע, זה או מאבקי שליטה סביב העניין. אוף).
בעניין הגן, תתחילו ותראו. מאחלת לך שהיא תלך ותהנה מאוד (אומרים שזה קורה, אם כי לא בהכרח אצלנו P-: )
ואז אני מאמינה שיהיה לך קל לשחרר אותה, הזמן בלעדיה יקל את ההתמודדות וכו'.
את גדולה. אני כל הזמן נובחת עליה עם זה, אפילו שאני יודעת שזה אדיוטי.
דפנה נפלה לי היום מכסא האוכל על הראש אוי קטנה. נשיקות. איזו הרגשה מחורבנת.
נשמח להיפגש בשבוע הבא
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2005, 14:29
- דף אישי: הדף האישי של חן_נושי*
-
- הצטרפות: 01 יולי 2008, 21:51
- דף אישי: הדף האישי של תפוח_אדמה*
אום אל קיצקיצ
הי
כנראה בסוף לא ניפגש לפני המהפך הגדול...
רציתי רק לספר לך שבזכותך התחלתי להשכיב את קטני בצהרים בלי חיתול, ודי מהר הוא השתלט על האומנות של לעשות את הפיפי אחרי שהוא מתעורר D-:
עכשיו צריך רק לתפוס אומץ ולהתחיל להוריד גם בלילה. גם הפסקתי לגמרי עם שיטת הסומו, ורוב הזמן הוא בלי חיתולים בכלל. נצטרך להיפגש שוב - כל פעם שאנחנו מדברות אני מתקדמת עוד שלב בדרך:-)
כנראה בסוף לא ניפגש לפני המהפך הגדול...
רציתי רק לספר לך שבזכותך התחלתי להשכיב את קטני בצהרים בלי חיתול, ודי מהר הוא השתלט על האומנות של לעשות את הפיפי אחרי שהוא מתעורר D-:
עכשיו צריך רק לתפוס אומץ ולהתחיל להוריד גם בלילה. גם הפסקתי לגמרי עם שיטת הסומו, ורוב הזמן הוא בלי חיתולים בכלל. נצטרך להיפגש שוב - כל פעם שאנחנו מדברות אני מתקדמת עוד שלב בדרך:-)
-
אום אל קיצקיצ
אה, את זה אני עושה כבר מזמן, אחרת בכלל אין סיכוי לכלום. אבל לאחרונה אם אני יושבת איתו על האסלה כשהוא באמת באמת צריך אז הוא עושה פיפי בלי יותר מדי מחאות. הקקי עדיין מאתגר. אתמול הוא יצא החוצה, עשה בחוץ וחזר בלי לדרוך על הקקי. סוג של התקדמות...
-
- הצטרפות: 26 אוקטובר 2006, 22:38
- דף אישי: הדף האישי של אינדי_אנית*
אום אל קיצקיצ
אני מרגישה קצת טרחנית לדחוף את זה בכל מקום אבל, מוזמנת לקרוא את סיפור הגמילה שלנו שנושק לרוב הסוגיות שאת מתלבטת בהן: סיפור הגמילה מהנקה של קיצקיצ ושלי
רק לספר לך שלי הסיפור שלך ממש עזר לגמילה טובה קלה ונעימה יותר. אז ממש אל תרגישי טרחנית.
ותודה @}
רק לספר לך שלי הסיפור שלך ממש עזר לגמילה טובה קלה ונעימה יותר. אז ממש אל תרגישי טרחנית.
ותודה @}
-
אום אל קיצקיצ
הי, מה נשמע? כבר הרבה זמן רוצה להתקשר ותמיד כשמתאים לי נראה לי שבטח אצלך ישנים. סיפרו לי שקיצקיצ מסתדרת בגן, ומאד שמחתי לשמוע. אני יודעת שהיא ממש רצתה ללכת, ואני שמחה שמסתדר לה. אנחנו בינתיים מסתדרים בחינוך הביתי, מצאנו חברים ואני שמחה שבסוף לא רשמתי לגן. מתאים לנו לעכשיו. ובכלל, הבלי חיתולים לאט לאט הופך ל- אני רוצה לכתוב גמילה אבל זה לא ממש המינוח המדוייק - בכל אופן יש פחות פספוסים. וחרדת הנטישה קצת נרגעה, ואני מתחילה לחשוב לאן פני מועדות.... זהו בערך....
-
אום אל קיצקיצ
בדיוק קלטתי שיש חופש חנוכה שבוע הבא. רוצים לבוא ביום שלישי בבוקר? הזמנתי גם את נורית אבל היא עדיין לא ענתה, אולי נעשה reunion for old time's sake.
המפגשים בויצמן מתחילים בסביבות עשר, לא באחת עשרה, אנחנו יכולים גם להקדים אם בא לך לדחוף שעת מפגש איזה יום...
ההנאה מהקטנים... אני מרגישה ממש לא בסדר עם כמה שאני מהינית ממעיין, זה גיל כל כך חמוד ומקסים, ממש לאכול אותם. הוא כבר הולך, ומדבר כמה מילים ומתחיל להיות בנאדם. כבר ממש לא הצרחן משנה שעברה.
מעניין אבל גם אור השבוע נזכר באסיא, אחרי הרבה זמן שהוא לא הזכיר אותה. וגם אני רוצה לראות את כולכם.
לא ידעתי שיש כל כך הרבה באופניסטיות ברחובות.
גם אני לא . הפתעה מבורכת.
המפגשים בויצמן מתחילים בסביבות עשר, לא באחת עשרה, אנחנו יכולים גם להקדים אם בא לך לדחוף שעת מפגש איזה יום...
ההנאה מהקטנים... אני מרגישה ממש לא בסדר עם כמה שאני מהינית ממעיין, זה גיל כל כך חמוד ומקסים, ממש לאכול אותם. הוא כבר הולך, ומדבר כמה מילים ומתחיל להיות בנאדם. כבר ממש לא הצרחן משנה שעברה.
מעניין אבל גם אור השבוע נזכר באסיא, אחרי הרבה זמן שהוא לא הזכיר אותה. וגם אני רוצה לראות את כולכם.
לא ידעתי שיש כל כך הרבה באופניסטיות ברחובות.
גם אני לא . הפתעה מבורכת.
-
אום אל קיצקיצ
מממ... לנו אין חופש מהגן בחנוכה...
-
- הצטרפות: 25 יולי 2007, 16:14
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לתמרה*
אום אל קיצקיצ
הי אום אל קיצקיצ
בקשר לסדנה לריקוד אפריקאי ..אני מפרסמת בשביל חברה שהיא בעלת המקום ..דיברתי איתה והיא בקשה שתתקשרי אליה לגבי עניין הילדים (לי אין תשובות לתת לך ..)קוראים לה דנה , 054-5492415
יום טוב דלית
בקשר לסדנה לריקוד אפריקאי ..אני מפרסמת בשביל חברה שהיא בעלת המקום ..דיברתי איתה והיא בקשה שתתקשרי אליה לגבי עניין הילדים (לי אין תשובות לתת לך ..)קוראים לה דנה , 054-5492415
יום טוב דלית
-
אום אל קיצקיצ
הי,
אתם באים בשבת?
אתם באים בשבת?
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
אום אל קיצקיצ
שחזרתי לך את דף הבית @}
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
- דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*
אום אל קיצקיצ
ראיתי מה כתבת אצל יונת ובאתי לשחזר לך, אבל אני רואה שהוא כבר משוחזר.
עניתי לך בדף של יונת.
עניתי לך בדף של יונת.
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
אום אל קיצקיצ
יו, כמו הבן שלי. האמת? זה היה מפחיד. שלושה חודשים היה כמו בובת סמרטוטים. מאז הוא די טורבו, כולל עקיפות בסיבוב וללא תרגילי-בטן חמודים, הא? @}
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
אום אל קיצקיצ
הזוי. גם שלי נפל מהמנשא בערך בגיל הזה...
אבל איכשהו לא קשרתי בין הדברים.
כנראה שכל אחד פוחד ממה שהוא פוחד...
אבל איכשהו לא קשרתי בין הדברים.
כנראה שכל אחד פוחד ממה שהוא פוחד...
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
אום אל קיצקיצ
תודה מתוקה !
עניתי לך בדף שלי.
עניתי לך בדף שלי.
-
- הצטרפות: 17 מאי 2006, 01:14
- דף אישי: הדף האישי של פפריקה_הונגרית*
אום אל קיצקיצ
רק עכשיו, נכנסתי שוב לאתר.
אם אני לא טועה, הגעת אלי ביום שאבא שלי נפטר, לא ידעתי שחיפשת אותי, בשמחה אחזיר לך את המנשא.
תתקשרי אליי-
052-7702141
תמחקי אחרי שתראי.
אם אני לא טועה, הגעת אלי ביום שאבא שלי נפטר, לא ידעתי שחיפשת אותי, בשמחה אחזיר לך את המנשא.
תתקשרי אליי-
052-7702141
תמחקי אחרי שתראי.
-
אום אל קיצקיצ
יש לי כל מיני דברים לספר לך על ניו ג'רסי. הם אמנם עדכניים ללפני 20 שנה, (גרתי שם עם המשפחה) אבל נראה לי שחלק רלוונטי להיום....
-
אום אל קיצקיצ
וזה בעיקר דברים טובים
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2004, 22:15
- דף אישי: הדף האישי של נעמי_בן_שיטרית*
אום אל קיצקיצ
אם אדבר אליו, האם זה יגיע אליו, או אל איזשהו רובד של הוייתו? איפה הנשמה שלו עכשו? היא תשמע? היא תיתרם מזה באיזשהו אופן? אוף, כמה קשה המחשבה שאי אפשר לתקן...._
הי, סליחה שעוד לא חזרתי. נעדרתי מבאופן לכמה ימים.
קודם כל לא צריך לתקן כי לא קילקלת כלום.
אי אפשר באמת לקלקל משהו בבריאה כי הכל מושלם. כל חוויה היא הזדמנות לגדילה.
כשאת מבינה משהו שלא הבנת קודם, אין צורך לתקן את מה שלא עשית כפי שהיית רוצה לעשות, אלא לעשות את הדברים עכשיו אחרת.
זאת אומרת שמהיום תוכלי לבחור להתייחס לאנשים אחרת. תפעלי מתוך המסקנות שהסקת מהמקרה שהיה.
גם סבא לא זקוק לתיקון. הוא חווה, למד ועושה עכשיו את הדברים אחרת.
גופו ונפשו (רגשותיו) אינם. הם התפרקו כי הם ברי חלוף.
נשמתו כבר עוטה גוף חדש ונפש חדשה או לחילופין סיימה את מסעה בכוכב ארץ וממשיכה במישורי חוויה אחרים.
ה"תיקון" שאת רוצה בו הוא ריפוי הנפש. מכיוון שנפשו איננה, ונשמתו אינה זקוקה להתעסק בנפש הישנה, הניחי לו.
ה"תיקון" האמיתי שאני מזהה שאת מבקשת הוא אישי שלך. את מעוניינת לתקן את עצמך ואת גישתך למען תשקט נפשך ותמצאי שלווה ומחילה.
קבלי את עצמך היום בדיוק כפי שאת וכפי שהיית אז, ללא תנאי. שפטי את מעשייך מתוך הבנה חומלת ולא מתוך כעס ואשמה.
הזרימי אהבה לאותו מקום אשר נעדר אותה, וברגע הווה זה, הזיכרון מהעבר יוצף באהבתך אליו.
תוכלי ממש לדמיין כיצד את משנה את העבר על ידי כך שאת מביעה היום את האהבה שמנעת אז.
העבר הוא אשלייה, הוא אינו קיים ואין בו ממש. אין מה לתקן , רק לשנות ולבחור בעתיד חדש.
באהבה, נעמי.
הי, סליחה שעוד לא חזרתי. נעדרתי מבאופן לכמה ימים.
קודם כל לא צריך לתקן כי לא קילקלת כלום.
אי אפשר באמת לקלקל משהו בבריאה כי הכל מושלם. כל חוויה היא הזדמנות לגדילה.
כשאת מבינה משהו שלא הבנת קודם, אין צורך לתקן את מה שלא עשית כפי שהיית רוצה לעשות, אלא לעשות את הדברים עכשיו אחרת.
זאת אומרת שמהיום תוכלי לבחור להתייחס לאנשים אחרת. תפעלי מתוך המסקנות שהסקת מהמקרה שהיה.
גם סבא לא זקוק לתיקון. הוא חווה, למד ועושה עכשיו את הדברים אחרת.
גופו ונפשו (רגשותיו) אינם. הם התפרקו כי הם ברי חלוף.
נשמתו כבר עוטה גוף חדש ונפש חדשה או לחילופין סיימה את מסעה בכוכב ארץ וממשיכה במישורי חוויה אחרים.
ה"תיקון" שאת רוצה בו הוא ריפוי הנפש. מכיוון שנפשו איננה, ונשמתו אינה זקוקה להתעסק בנפש הישנה, הניחי לו.
ה"תיקון" האמיתי שאני מזהה שאת מבקשת הוא אישי שלך. את מעוניינת לתקן את עצמך ואת גישתך למען תשקט נפשך ותמצאי שלווה ומחילה.
קבלי את עצמך היום בדיוק כפי שאת וכפי שהיית אז, ללא תנאי. שפטי את מעשייך מתוך הבנה חומלת ולא מתוך כעס ואשמה.
הזרימי אהבה לאותו מקום אשר נעדר אותה, וברגע הווה זה, הזיכרון מהעבר יוצף באהבתך אליו.
תוכלי ממש לדמיין כיצד את משנה את העבר על ידי כך שאת מביעה היום את האהבה שמנעת אז.
העבר הוא אשלייה, הוא אינו קיים ואין בו ממש. אין מה לתקן , רק לשנות ולבחור בעתיד חדש.
באהבה, נעמי.
-
- הצטרפות: 13 מאי 2010, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של זהירות_חרצולים*
אום אל קיצקיצ
הי אום אל קיצקיצ !!!
אנחנו כנראה למדנו ביחד וכנראה פספסת את הסיפור מאחורי זהירות חרצולים והוא קשור מאוד להגנת הצומח... אני אספר זה מצחיק! היה איזה חקלאי אחד שגידל עצי פרי ליד כביש וכל הזמן עברו אנשים וקטפו לו את הפירות שלו, נמאס לו מזה והוא הרים שלט ועליו כתב "זהירות חרצולים". מה זה חרצולים? אין לי מושג, גם לחקלאי לא היה מושג ולמעשה אין דבר כזה... אבל מאז שהוא שם את השלט אף אחד לא קטף לו יותר את הפירות מהעצים, ואת זה סיפר אחד הפרופסורים באיזה קורס שלקחתי בתואר ראשון, אז זה הסיפור מאחורי השם.
אנחנו כנראה למדנו ביחד וכנראה פספסת את הסיפור מאחורי זהירות חרצולים והוא קשור מאוד להגנת הצומח... אני אספר זה מצחיק! היה איזה חקלאי אחד שגידל עצי פרי ליד כביש וכל הזמן עברו אנשים וקטפו לו את הפירות שלו, נמאס לו מזה והוא הרים שלט ועליו כתב "זהירות חרצולים". מה זה חרצולים? אין לי מושג, גם לחקלאי לא היה מושג ולמעשה אין דבר כזה... אבל מאז שהוא שם את השלט אף אחד לא קטף לו יותר את הפירות מהעצים, ואת זה סיפר אחד הפרופסורים באיזה קורס שלקחתי בתואר ראשון, אז זה הסיפור מאחורי השם.
-
אום אל קיצקיצ
היי יקרה,
ראיתי עכשיו בבלוג של אמא ללי שהייתי ביוםעיון.
חבל שלא ידעתי, הייתי מאוד שמחה לפגוש אותך...
ראיתי עכשיו בבלוג של אמא ללי שהייתי ביוםעיון.
חבל שלא ידעתי, הייתי מאוד שמחה לפגוש אותך...
-
אום אל קיצקיצ
אם את יודעת איך אני נראית, מעניין שלא ראית אותי. הסתובבתי הרבה באיזור של המחצלות (לא במעגלים).
ואיך את יודעת איך אני נראית? מהתמונות שהיו לי כאן לפני כמה שנים?
או שאנחנו מכירות ממקום אחר?
ואיך את יודעת איך אני נראית? מהתמונות שהיו לי כאן לפני כמה שנים?
או שאנחנו מכירות ממקום אחר?
-
אום אל קיצקיצ
גם אני לא הייתי בשחצלות.
היום עיון הקודם שהייתי בו היה לפני שנתיים. איך הזמן רץ, אה?
ו...כן, אני זוכרת שניסיתי לקטוף תותים, אבל לא זכרתי שחבטתי.
נו, מקווה להתראות מתישהו.
היום עיון הקודם שהייתי בו היה לפני שנתיים. איך הזמן רץ, אה?
ו...כן, אני זוכרת שניסיתי לקטוף תותים, אבל לא זכרתי שחבטתי.
נו, מקווה להתראות מתישהו.
-
אום אל קיצקיצ
מה, וגם את ערה בשעות משונות כאלו?
-
- הצטרפות: 17 מאי 2006, 01:14
- דף אישי: הדף האישי של פפריקה_הונגרית*
אום אל קיצקיצ
לא הבנתי אם בעלך חזר לתמונה או לא
כן, גם אני לא... מה זה מסובך, משהו משהו חבל על הזמן.
איזה קטע-
המרגיעון-
המציאות היא החלום האולטימטיבי-...
נו, מתי אני אתעורר כבר....?
כן, גם אני לא... מה זה מסובך, משהו משהו חבל על הזמן.
איזה קטע-
המרגיעון-
המציאות היא החלום האולטימטיבי-...
נו, מתי אני אתעורר כבר....?
-
- הצטרפות: 01 אפריל 2009, 22:30
- דף אישי: הדף האישי של ג'וניפר_והמשפחה*
אום אל קיצקיצ
איזה כיף לך שאת מגלה עכשיו את קט סטיבנס!
לא ראיתי את ההודעה שלך בדף ההוא (כי לא קראתי אותו), אבל כיף לשמוע על עוד מישהי שמעריכה את המוזיקה שלו...
הוא בערך הפסקול של החיים שלי, לפחות עד אלבומיו המאוחרים וההתאסלמות שלו.
כמה אני אוהבת את הנאיביות, החיפוש, ההקשבה לקול הפנימי שלו... אני בחיים לא אבין איך הוא מצא את כל התשובות לשאלותיו באיסלאם, אבל שוין. העיקר שהוא מאושר.
לא ראיתי את ההודעה שלך בדף ההוא (כי לא קראתי אותו), אבל כיף לשמוע על עוד מישהי שמעריכה את המוזיקה שלו...
הוא בערך הפסקול של החיים שלי, לפחות עד אלבומיו המאוחרים וההתאסלמות שלו.
כמה אני אוהבת את הנאיביות, החיפוש, ההקשבה לקול הפנימי שלו... אני בחיים לא אבין איך הוא מצא את כל התשובות לשאלותיו באיסלאם, אבל שוין. העיקר שהוא מאושר.
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
אום אל קיצקיצ
ראיתי את מודעתך...אין לי תשובה מעבר לכך שאני מקווה שהסתדרת...
-
- הצטרפות: 13 פברואר 2010, 21:29
- דף אישי: הדף האישי של לירי_יער*
אום אל קיצקיצ
תודה רבה מאוד
גיסתי, שתחיה חיים ארוכים, מידה גדולה אם כי לא גדולה מאוד
נראה לי שמידה 2 יהיה לה טוב
אשמח מאוד להעביר לה
שוב תודה.
לירי
גיסתי, שתחיה חיים ארוכים, מידה גדולה אם כי לא גדולה מאוד
נראה לי שמידה 2 יהיה לה טוב
אשמח מאוד להעביר לה
שוב תודה.
לירי
-
אום אל קיצקיצ
תודה רבה
מחכה בסבלנות
מחכה בסבלנות
-
אום אל קיצקיצ
טוב
הייתי קצת עמוסה אז לקח לי זמן
מצטערת
תשלחי אליי ואני אעביר
ואשלח לך דמי משלוח חזרה תודה
לירי יער
הפרדס 6 מכמורת
40297
תודה רבה
הייתי קצת עמוסה אז לקח לי זמן
מצטערת
תשלחי אליי ואני אעביר
ואשלח לך דמי משלוח חזרה תודה
לירי יער
הפרדס 6 מכמורת
40297
תודה רבה
-
אום אל קיצקיצ
אהלן
החבילה הגיעה
תודה רבה
המנשא חמוד לאללה
אשמח לשלוח לך דמי משלוח
יש לי את השם והכתובת-רק צריכה לדעת כמה
תודה רבה שוב
לירי
החבילה הגיעה
תודה רבה
המנשא חמוד לאללה
אשמח לשלוח לך דמי משלוח
יש לי את השם והכתובת-רק צריכה לדעת כמה
תודה רבה שוב
לירי
-
אום אל קיצקיצ
אהלן
תודה רבה על המחמאות על השם שלי
כשהייתי ילדה היה לי קשה איתו
עכשיו אני אוהבת אותו ומקווה תמיד להלום אותו היטב
המנשא הוא עבור גיסתי, אני מודה לך עליו מאוד
תודה רבה על המחמאות על השם שלי
כשהייתי ילדה היה לי קשה איתו
עכשיו אני אוהבת אותו ומקווה תמיד להלום אותו היטב
המנשא הוא עבור גיסתי, אני מודה לך עליו מאוד
-
אום אל קיצקיצ
אשמח לציידנית. היא במצב טוב? בדיוק התמהמהנו בלקנות וקיווינו למצוא... איך ידעת ?:-)
לא יודעת בן כמה הקיצקיץ, אבל אולי נוכל גם אנחנו לתת משהו שישמח.
תודה, עדי ל
לא יודעת בן כמה הקיצקיץ, אבל אולי נוכל גם אנחנו לתת משהו שישמח.
תודה, עדי ל
-
אום אל קיצקיצ
אהלן אום אל
אשמח לסלקל,
נשמח גם אנחנו לברטר בתמורה
יום נפלא
אשמח לסלקל,
נשמח גם אנחנו לברטר בתמורה
יום נפלא
אום אל קיצקיצ
שלום ,
נשמח לאוהל מאד, בדיוק עכשיו!
אנחנו בטבעון יש לנו גם דברים לתת.
אחנו בטל 04-9830484 אם מסתר -שנוכל לתאם.
תודה .תגמר חתימה טובה
נשמח לאוהל מאד, בדיוק עכשיו!
אנחנו בטבעון יש לנו גם דברים לתת.
אחנו בטל 04-9830484 אם מסתר -שנוכל לתאם.
תודה .תגמר חתימה טובה
-
אום אל קיצקיצ
אוי איזה יופי! שמחה שרוצים הכל.
אפשר ליצור איתי קשר בטלפון 0523862909
אנחנו לא רוצים כלום כי אנחנו אורזים וטסים לכמה שנים.
אפשר ליצור איתי קשר בטלפון 0523862909
אנחנו לא רוצים כלום כי אנחנו אורזים וטסים לכמה שנים.
-
אום אל קיצקיצ
אה, בעצם יש דבר אחד שיכול מאוד להועיל לנו עכשו אם למישהו יש: תבנית לאופה לחם של מרפי ריצ'רדס +בוחש.
-
אום אל קיצקיצ
אם לא יסתדר עם עדי ל, אנחנו נשמח לצידנית. אתם טסים בקרוב?
-
אום אל קיצקיצ
בדיוק חשבתי עליכים, חלמתי על קיצקיצ לפני יומיים....
-
- הצטרפות: 15 אפריל 2005, 03:04
- דף אישי: הדף האישי של שפת_אם*
אום אל קיצקיצ
ואנחנו נשמח מאוד לאוהל אם לא יסתדר עם נתנאל, לאן אתם נוסעים אם אפשר לדעת? אולי אוכל לקשר עם מישהו שם כחלק מהבארטר - גרנו כמה שנים טובות בחו"ל.
-
אום אל קיצקיצ
אני אשמח לצידנית
-
אום אל קיצקיצ
0542372334
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
אום אל קיצקיצ
תודה, אתקשר לאחר יום כיפור , נוכל להגיע בראשון לקחת את הצידנית.
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2006, 13:50
- דף אישי: הדף האישי של שיר_ה*
אום אל קיצקיצ
הי, הוא גר בנברסקה
-
אום אל קיצקיצ
מזל שנכנסתי... חשבתי שאת יכולה לשמור כמה ימים. יש לי השבוע הרבה עבודה, תודה לאלה ואני מגיעה רק בשבוע הבאה לאזורך. אם יש בעיה, אנסה לבקש ממשהו ברחובות לקחת ממך עבורי, בסדר? תודה.עדי ל
-
אום אל קיצקיצ
מה עם הצידנית? נשמח לפארק הירדן
אום אל קיצקיצ
הי.
תודה שענית לי בכיכר השוק לגבי ביתי שמעלה חום בלילה.
לפני מספר ימים האחות במרפאה בדקה את הנשימה שלה ואמרה שהראות נקיות.
האמת שהיא כבר משתעלת הרבה זמן, ובשבוע האחרון היא משתעלת פעמים ספורות ביום וזה נשמע שיעול עם הרבה לחה (כמו כן היא מנוזלת).
אשמח לקרוא את תגובתך.
יעלה: roee.ld בג'יימל.
תודה שענית לי בכיכר השוק לגבי ביתי שמעלה חום בלילה.
לפני מספר ימים האחות במרפאה בדקה את הנשימה שלה ואמרה שהראות נקיות.
האמת שהיא כבר משתעלת הרבה זמן, ובשבוע האחרון היא משתעלת פעמים ספורות ביום וזה נשמע שיעול עם הרבה לחה (כמו כן היא מנוזלת).
אשמח לקרוא את תגובתך.
יעלה: roee.ld בג'יימל.
-
אום אל קיצקיצ
היי האתר היה שקוע בשינה עמוקה אז לא בדקתי את דף הבית שלי ורק עכשיו ראיתי שכתבת שהדברים לא הסתדרו לגבי האוהל. האם זה עדיין רלוונטי ? נשמח לאסוף אם כן. תודה!
-
אום אל קיצקיצ
ואגב, דווקא בNJ אין לי כל כך הרבה מכרים אבל יש שם קהילה עניפה של ישראלים, נוכחות מסיבית עם הרבה דוברי עברית.
אנחנו היינו בצרפת שנה וחצי בלב האזור החקלאי שם... לקח לי המון זמן לפקוח את העיניים ולהתערות בצורה חלקית בסביבה. ארצות הברית מהבחינה הזו מבורכת. גם גרתי בניו-יורק מעל שנה אבל זה היה ללא ילדים.. אני בקושי זוכרת את החלק הזה של חיי :):)
רק טוב!
אנחנו היינו בצרפת שנה וחצי בלב האזור החקלאי שם... לקח לי המון זמן לפקוח את העיניים ולהתערות בצורה חלקית בסביבה. ארצות הברית מהבחינה הזו מבורכת. גם גרתי בניו-יורק מעל שנה אבל זה היה ללא ילדים.. אני בקושי זוכרת את החלק הזה של חיי :):)
רק טוב!
-
אום אל קיצקיצ
הי יעלה, מצטערת שראיתי את הודעתך רק עכשו. אכתוב לך למייל בקרוב.
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*
אום אל קיצקיצ
הי,
איך אתם לקראת הנסיעה? אתם צריכים עזרה עם משהו / תמיכה מוראלית?
איך אתם לקראת הנסיעה? אתם צריכים עזרה עם משהו / תמיכה מוראלית?
-
אום אל קיצקיצ
אהלן אילת
אני עדיין מאוד מעוניינת בסלקל
אני קצת איטית
אנסה למצוא לו טרמפ
תודה וסליחה
אני עדיין מאוד מעוניינת בסלקל
אני קצת איטית
אנסה למצוא לו טרמפ
תודה וסליחה
-
אום אל קיצקיצ
אשמח להגיע מחר או מחרתיים. לא יודעת אם מותר להתקשר בשבת או לא. תודה!
-
אום אל קיצקיצ
ייעוץ בנושא שעלת גרידא
לפני 3 שנים הודבקנו ע"י משפחה שהסתירה את היותה חולה בשעלת מדבקת
והאם הביאה את ביתה אלינו כשהיא משתעלת עד כדי הקאה- וסרבה להגיד מה זה- אפילו לא נעים לומר שיקרה במצח נחושה
ובעקבות כך נפוצה מגיפה סביבנו
רוב הילדים כמובן שלא אובחנו בזמן בגלל כל מיני סיבות
ואלו שכן טופלו שלא כראוי
וכך מצאתי את עצמי עושה מחקר מעמיק עם רופאת הילדים שלי ועם קולגה שלה מב"ח דנה
ונעזרת בסבתי הגרמניה לתרגום מחקרים שהיו רלוונטיים דאז
מחקרים של מדינות אירופאיות כמו גרמניה אוסטריה הולנד ועוד
ששם דרך אגב שעלת מטופלת אחרת לגמריי מאשר בישראל ו\או ארה"ב
שהרי משרד הבריאות הישראלי קובע מדינויות ופרוטוקולים ע"פ מדיניות משרד הבריאות האמריקאי
למרות שישנן מחלות רבות בינהן שעלת שהן מחלות ששכיחות באירופה
טוב אני יכולה להמשיך עוד ועוד
בסופו של דבר ראש מחלקת ילדים דאז- חבר טוב של אימי
הצטרף גם הוא לקריאת חומר חדש על השעלת
הוא הודה שב 20 שנה האחרונות לא היה לו שום נגיעה בתחום- לא התעדכן ולא עידכן את הצוות שלו
גם אנחנו השתמשנו בדיוק באותם גורמים
חדר מלח והמאופתיה
לגדול שלי זה ממש עזר- אחרי שבועיים יותר אינטנסיביים הןא ממש החלים
לצעיר יותר כלום לא עזר והוא השתעל קשות יותר מ 5 חודשים
בהם 6 שבועות קשה מאוד- ישנתי איתו בישיבה באותם שבועות
אני יכולה להגיד שעד היום מערכת הנשימה שלו חלשה
ואני מחזקת אותו באופן קבועה
תרגישו טוב
אני רק יכולה לקוות שאנשים יהיו יותר ישרים בעתיד מאשר המשפחה הספציפית הזו
עריכת כל הדף
לפני 3 שנים הודבקנו ע"י משפחה שהסתירה את היותה חולה בשעלת מדבקת
והאם הביאה את ביתה אלינו כשהיא משתעלת עד כדי הקאה- וסרבה להגיד מה זה- אפילו לא נעים לומר שיקרה במצח נחושה
ובעקבות כך נפוצה מגיפה סביבנו
רוב הילדים כמובן שלא אובחנו בזמן בגלל כל מיני סיבות
ואלו שכן טופלו שלא כראוי
וכך מצאתי את עצמי עושה מחקר מעמיק עם רופאת הילדים שלי ועם קולגה שלה מב"ח דנה
ונעזרת בסבתי הגרמניה לתרגום מחקרים שהיו רלוונטיים דאז
מחקרים של מדינות אירופאיות כמו גרמניה אוסטריה הולנד ועוד
ששם דרך אגב שעלת מטופלת אחרת לגמריי מאשר בישראל ו\או ארה"ב
שהרי משרד הבריאות הישראלי קובע מדינויות ופרוטוקולים ע"פ מדיניות משרד הבריאות האמריקאי
למרות שישנן מחלות רבות בינהן שעלת שהן מחלות ששכיחות באירופה
טוב אני יכולה להמשיך עוד ועוד
בסופו של דבר ראש מחלקת ילדים דאז- חבר טוב של אימי
הצטרף גם הוא לקריאת חומר חדש על השעלת
הוא הודה שב 20 שנה האחרונות לא היה לו שום נגיעה בתחום- לא התעדכן ולא עידכן את הצוות שלו
גם אנחנו השתמשנו בדיוק באותם גורמים
חדר מלח והמאופתיה
לגדול שלי זה ממש עזר- אחרי שבועיים יותר אינטנסיביים הןא ממש החלים
לצעיר יותר כלום לא עזר והוא השתעל קשות יותר מ 5 חודשים
בהם 6 שבועות קשה מאוד- ישנתי איתו בישיבה באותם שבועות
אני יכולה להגיד שעד היום מערכת הנשימה שלו חלשה
ואני מחזקת אותו באופן קבועה
תרגישו טוב
אני רק יכולה לקוות שאנשים יהיו יותר ישרים בעתיד מאשר המשפחה הספציפית הזו
עריכת כל הדף
-
אום אל קיצקיצ
לא מצליחה למצוא לסלקל טרמפ
אולי אצטרך לותר עליו
אולי אצטרך לותר עליו
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2007, 11:58
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דגיגונת*
אום אל קיצקיצ
הי אום אל קיצקיצ,
לקח לי זמן לקשר בינך לבין הניק בבאופן... נפגשנו כמה פעמים בויצמן ודיברנו על המעבר הצפוי לארה"ב.
אני מבינה שאתם נוסעים בקרוב. רציתי לאחל נסיעה טובה וקלה, התאקלמות מהירה והמון חוויות נעימות.
מקווה להשתמע,
דנה.
לקח לי זמן לקשר בינך לבין הניק בבאופן... נפגשנו כמה פעמים בויצמן ודיברנו על המעבר הצפוי לארה"ב.
אני מבינה שאתם נוסעים בקרוב. רציתי לאחל נסיעה טובה וקלה, התאקלמות מהירה והמון חוויות נעימות.
מקווה להשתמע,
דנה.