בדיוק פתחתי את הניו-יורק טיימס ובכותרת התנוסס לו סיפור על סטודנט לרפואה, שהתמכר לוורסיה של רטילין בזמן הלימודים ובעקבות ההתמכרות התאבד. כתבה של שישה עמודים.
כאן
האמת שגם אני קצת נגעלת /נרתעת מהקונספט של ריטלין (במיוחד כשמדובר בילדים) ובכל זאת יש בי צד שרוצה לפתור את כל הקושי בעזרת כדור קסמים.
במיוחד עכשיו, כשהעבודה החדשה חושפת קשיים שתמיד היו שם, רק שעכשיו הם צפים על פני השטח.
נו, קיצורי דרך... לכו תשאלו את
אליס
ולגבי עינין הרופא החרמן: בפעם הקודמת כשביקרתי במרפאה בשביל האלרגיות, הבאתי איתי את הבחור לצורכי תגבור (בלי החץ וקשת ובכל זאת) ובאמת כל מהלך העינינים היה שונה לגמרי: במקום ה"ביזו ביזו" היתה לחיצת יד מרוחקת. מה גם שהוא לא הקשיב לי לנשימות. היינו שם בערך חמש דקות ויצאתי עם מרשם לאנטי-היסטמינים.
אני מודה שיש ברופא הזה משהו שגורם לי לקחת את כל העסק עם קורטוב הומור... נדמה לי שזה קשור לצד ההודי שלו. לא יודעת למה, במיוחד לאור מה שקרה לאחרונה בהודו, אבל תמיד גברים הודים נראו לי קצת קומיים ולא ממש מאיימים. כמו איזה מערכון של פיטר סלרס (אני לא מאמינה שאני כותבת את זה זה מאד לא pc)...
ועוד באותו נושא: לפני כמה שבועות ראיתי את הדוקומנטרי
ימי הזוהר של זוהר ואגנר (מישהי?!) ופשוט לא האמנתי שהבחורה הזאת קיימת על באמת. מצד אחד יפה ואינטילגנטית ומצד שני היא נותנת לכל סליז אפשרי לגעת בה ולצלם אותה, מה גם שבסוף מסתבר שהגינקולוג שלה אנס אותה כשהיא היתה בת שש עשרה וכשהיא סיפרה את המקרה לאמא שלה התגובה היתה ש: "זה נורמאלי" "ככה זה" "זה טבעי"...ראיתי את הסרט וכל הזמן שיפשפתי את העיניים ולא האמנתי שקיימות נשים כאלה שככה נותנות שיעשו להן...ואולי מה שהכי צרם לי היה, שהבחור שהיא נמצאת איתו כיום (אחרי כל התובנות, הבגרות וניסיון החיים) הוא אחד היצורים הכי סליזים שאי פעם ראיתי.
אינטו- שמחה שהצחקתי אותך...חיבוק גדול ומקוה שהבחור עם הרטלין שווה אותך
גבירצי- יותר מהכל הייתי רוצה לבוא לשיעור שלך... בנתיים נפתחה לה קבוצה קטנה של מדיטציה פה בכפר ואני אלך עוד השבוע.
עדינה- מקוה שאת מרגישה יותר טוב ולא התכוונתי לבאס עם הסיפור. אני איתך- המסקנה המתבקשת היא להחליף רופא. בדיוק הגיעה רופאה חדשה מרומניה לכפר, הבת שלה הולכת לבית ספר עם הילדים, והשמועות אומרות שהיא טובה. נבדוק. בכל מקרה תודה על העצות והדאגה.
תרגישי טוב!!!! הייתי באה להכין לך מרק עוף ויאטנמי...במקום זה שולחת חיבוק ואיחולי רפואה שלמה. תשתי הרבה תה ותנוחי.
תודה לחבורה הוירטואלית על ההתפקדות. שימחתן אותי