סרטן בלוטות הלימפה
-
- הצטרפות: 04 יולי 2002, 00:28
- דף אישי: הדף האישי של מ_י*
סרטן בלוטות הלימפה
הגיע גם אלינו.
אני קוראת עכשיו מידע, אשמח לשמוע מכל מי שעבר את זה מקרוב.
השאלה שמעסיקה אותנו כרגע טכנית: כבר עשו CT, היום הביופסיה, תוצאות תהיינה בשבוע הבא. האם מיד יתחילו בטיפולים? אני צריכה להזמין כרטיס טיסה לארץ, הכל מאד מבולבל.
אני קוראת עכשיו מידע, אשמח לשמוע מכל מי שעבר את זה מקרוב.
השאלה שמעסיקה אותנו כרגע טכנית: כבר עשו CT, היום הביופסיה, תוצאות תהיינה בשבוע הבא. האם מיד יתחילו בטיפולים? אני צריכה להזמין כרטיס טיסה לארץ, הכל מאד מבולבל.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
סרטן בלוטות הלימפה
חיבוק. מוכר ממשפחתנו אבל אני לא בקיאה בטיפולים.
אפשר להציע ספר?
אפשר להציע ספר?
סרטן בלוטות הלימפה
האם מיד יתחילו בטיפולים?
מן הסתם בהקדם.
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2001, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של עין_הסערה*
סרטן בלוטות הלימפה
חיבוק. מוכר ממשפחתנו אבל אני לא בקיאה בטיפולים.
כנ"ל.
רפואה שלמה. שמעתי שזה אפשרי מן הסרטן הזה (או לפחות מחלק מהסוגים שלו)
כנ"ל.
רפואה שלמה. שמעתי שזה אפשרי מן הסרטן הזה (או לפחות מחלק מהסוגים שלו)
-
- הצטרפות: 05 יולי 2004, 00:12
סרטן בלוטות הלימפה
מ י
היה לי הודג'קינס (לימפומה) את יכולה לשלוח לי מייל.
היה לי הודג'קינס (לימפומה) את יכולה לשלוח לי מייל.
סרטן בלוטות הלימפה
שמעתי שזה אפשרי מן הסרטן הזה
כן. נדמה לי שסביב ה- 80% החלמה. אבל יש כל מיני תת-סוגים.
כן. נדמה לי שסביב ה- 80% החלמה. אבל יש כל מיני תת-סוגים.
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2005, 21:08
- דף אישי: הדף האישי של אף_חצוף*
סרטן בלוטות הלימפה
מוכר. בעקרון מתחילים בטיפולים בהקדם האפשרי. ממה שאני יודעת עושים טיפולים כימותרפיים פעם בכמה שבועות/חודש, למשך כמה חודשים, ורואים איך הדברים מתקדמים.
-
סרטן בלוטות הלימפה
מ י שלחתי לך מייל וקישורים וגם את הטל' שלי (אני מוחקת את כתובתי מפה)
תרגישו טוב
תרגישו טוב
סרטן בלוטות הלימפה
לאחרונה התעניינתי הרבה בנושא הסרטן בשביל דודה שלי.
קראתי ספר מעולה של שרה חמו "זיעת שמש דמעת ירח - שביל הזהב לריפוי טבעי" - אשר חלתה בסרטן בלוטות הלימפה, התחילה טיפול כימותרפי, החליטה שזה לא בשבילה, פנתה לאלי שטראוס - מרפא בשיטה טבעית (בעיקר תזונה נכונה, כמה שזה נשמע פלאי להירפא בעזרת תזונה - אבל זה נכון), ונרפאה בעזרתו.
הספר מומלץ מאוד.
לדעתי, לפני (!) שמחליטים על טיפולים כימותרפיים כדאי לקרוא ת'ספר או לפנות לשרה חמו או לאלי שטראוס. שניהם גרים בירושלים. הרבה מאוד אנשים טופלו אצלו ואצלה ונרפאו מסרטן וממחלות קשות אחרות.
הטלפון של שרה חמו: 02-6411288. והאתר שלה: www.naturalway.co.il
הטלפון של אלי שטראוס אין לי, אבל בטח יש ב- 144. או אצל שרה חמו עצמה.
קראתי ספר מעולה של שרה חמו "זיעת שמש דמעת ירח - שביל הזהב לריפוי טבעי" - אשר חלתה בסרטן בלוטות הלימפה, התחילה טיפול כימותרפי, החליטה שזה לא בשבילה, פנתה לאלי שטראוס - מרפא בשיטה טבעית (בעיקר תזונה נכונה, כמה שזה נשמע פלאי להירפא בעזרת תזונה - אבל זה נכון), ונרפאה בעזרתו.
הספר מומלץ מאוד.
לדעתי, לפני (!) שמחליטים על טיפולים כימותרפיים כדאי לקרוא ת'ספר או לפנות לשרה חמו או לאלי שטראוס. שניהם גרים בירושלים. הרבה מאוד אנשים טופלו אצלו ואצלה ונרפאו מסרטן וממחלות קשות אחרות.
הטלפון של שרה חמו: 02-6411288. והאתר שלה: www.naturalway.co.il
הטלפון של אלי שטראוס אין לי, אבל בטח יש ב- 144. או אצל שרה חמו עצמה.
-
סרטן בלוטות הלימפה
תודה כולכם. Pלונית, המייל שלך עזר לנו מאד - רופאים משום מה לא מסבירים בצורה הזו לקראת מה אנחנו הולכים. לבנת תודה, אנחנו מכירים את הספר המרשים, ועכשיו העברנו אותו לידי החולה עצמו. צריך אומץ ונחישות כדי לא ללכת על הטיפול המקובל.
-
סרטן בלוטות הלימפה
על לא דבר, העיקר שתהיה החלמה מהירה
-
סרטן בלוטות הלימפה
מ י,
לא יודעת אם זה יתאים לכם ממש עכשיו בהתחלת התהליך אבל ראיתי בעיתון שיש יום עיון לחולי לימפומה שמארגנת האגודה למלחמה בסרטן.
יתקיים בכפר המכביה ב 6/4/05 מ 900-1500 יש להרשם מראש- הכניסה ללא תשלום. יהיו שם הרבה המטו-אונקולוגים. אפשר להרשם בטלפונים 03-5721615/18/19
אולי מישהו מבני המשפחה ירצה בכ"ז ללכת.
לא יודעת אם זה יתאים לכם ממש עכשיו בהתחלת התהליך אבל ראיתי בעיתון שיש יום עיון לחולי לימפומה שמארגנת האגודה למלחמה בסרטן.
יתקיים בכפר המכביה ב 6/4/05 מ 900-1500 יש להרשם מראש- הכניסה ללא תשלום. יהיו שם הרבה המטו-אונקולוגים. אפשר להרשם בטלפונים 03-5721615/18/19
אולי מישהו מבני המשפחה ירצה בכ"ז ללכת.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
סרטן בלוטות הלימפה
קראתי ספר מעולה של שרה חמו "זיעת שמש דמעת ירח - שביל הזהב לריפוי טבעי"
זה הספר שרציתי להמליץ עליו.
מ י, אגב, הוא למסירה, אם את מעוניינת
זה הספר שרציתי להמליץ עליו.
מ י, אגב, הוא למסירה, אם את מעוניינת
-
סרטן בלוטות הלימפה
תודה לכם.
אנחנו בתוך הבדיקות, בעלי נסע לארץ ונמצא שם עם אביו. מתברר שזה הודג'קינס, אבל דרגת ההתפשטות כבר שלוש או ארבע. עדיין לא התחילו טיפול.
מה שמעסיק אותנו כרגע זו השאלה איך לתמוך בחמי. אנחנו לא רואים שהוא "מסתער". האם המצב הנפשי הרצוי הוא הסתערות? אולי דווקא השלמה זה עדיף? ובכל מקרה - האם כדאי שבעלי ינהל עם אבא שלו שיחות עידוד כמו מאמן נבחרת מסוג "נלחם ונסתער" או לא? מחד, אולי זה עשוי לעורר רוח לחימה, מאידך, זה יכול להתפרש כביקורת וכעוד "אתה לא בסדר", במקום קבלה ותמיכה בלתי מסוייגת.
חמי כרגע בעמדת כועס על כל העולם, כולל על עצמו (היתה פה קצת הזנחה שגרמה לגילוי מאוחר של המחלה) מחפש אשמים, טוען שהרופאים עושים ממנו שפן נסיונות ונכנס למצב אפטי. הידיעה על אחוזי ההחלמה (60%) הביאה אותו להתמקדות בצד הריק של הכוס (דפוס די נפוץ במשפחה שלהם בכל מקרה).
הרופאים עד כה גם כן לא מתגלים בצד היותר יפה של אישיותם. (בכלל, מה קורה בארץ מבחינת היחס של רופאים? אני שומעת סיפורים מסמרי שיער מכל עבר).
אנחנו בתוך הבדיקות, בעלי נסע לארץ ונמצא שם עם אביו. מתברר שזה הודג'קינס, אבל דרגת ההתפשטות כבר שלוש או ארבע. עדיין לא התחילו טיפול.
מה שמעסיק אותנו כרגע זו השאלה איך לתמוך בחמי. אנחנו לא רואים שהוא "מסתער". האם המצב הנפשי הרצוי הוא הסתערות? אולי דווקא השלמה זה עדיף? ובכל מקרה - האם כדאי שבעלי ינהל עם אבא שלו שיחות עידוד כמו מאמן נבחרת מסוג "נלחם ונסתער" או לא? מחד, אולי זה עשוי לעורר רוח לחימה, מאידך, זה יכול להתפרש כביקורת וכעוד "אתה לא בסדר", במקום קבלה ותמיכה בלתי מסוייגת.
חמי כרגע בעמדת כועס על כל העולם, כולל על עצמו (היתה פה קצת הזנחה שגרמה לגילוי מאוחר של המחלה) מחפש אשמים, טוען שהרופאים עושים ממנו שפן נסיונות ונכנס למצב אפטי. הידיעה על אחוזי ההחלמה (60%) הביאה אותו להתמקדות בצד הריק של הכוס (דפוס די נפוץ במשפחה שלהם בכל מקרה).
הרופאים עד כה גם כן לא מתגלים בצד היותר יפה של אישיותם. (בכלל, מה קורה בארץ מבחינת היחס של רופאים? אני שומעת סיפורים מסמרי שיער מכל עבר).
-
סרטן בלוטות הלימפה
בקשר לספר של חמו ולשטראוס, יש לנו את הספר וכבר דיברו גם עם שטראוס. אני לא חושבת שהם ילכו רק על הטיפול הזה.
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2005, 21:08
- דף אישי: הדף האישי של אף_חצוף*
סרטן בלוטות הלימפה
הרופאים עד כה גם כן לא מתגלים בצד היותר יפה של אישיותם
כמה חבל. הבנתי שבמחלקה ההמטולוגית בהדסה עין כרם יש רופאה מדהימה, עם יחס נהדר. כלומר, אם כבר חולים וצריכים להיות בבית החולים אז עדיף להגיע למישהי כזאת.
נשמע לי שהוא עוד לא מוכן לזה, אבל במידה וחמיך כן יתעניין במסגרות תמיכה בירושלים, תכתבי לי בדף הבית, ואני אנסה לתת לך קצת מידע.
כמה חבל. הבנתי שבמחלקה ההמטולוגית בהדסה עין כרם יש רופאה מדהימה, עם יחס נהדר. כלומר, אם כבר חולים וצריכים להיות בבית החולים אז עדיף להגיע למישהי כזאת.
נשמע לי שהוא עוד לא מוכן לזה, אבל במידה וחמיך כן יתעניין במסגרות תמיכה בירושלים, תכתבי לי בדף הבית, ואני אנסה לתת לך קצת מידע.
סרטן בלוטות הלימפה
שאלה:
בתור אחת שבדרך להחלמה מהודגקין מה כדי לעשות מבחינת הגוף, צריך לקחת כדורים לחיזוק אחרי כל הכימו'??
הרופאים אורמים שלא צריך כלום אני בת 22
אשמח לתשובה
בתור אחת שבדרך להחלמה מהודגקין מה כדי לעשות מבחינת הגוף, צריך לקחת כדורים לחיזוק אחרי כל הכימו'??
הרופאים אורמים שלא צריך כלום אני בת 22
אשמח לתשובה
-
סרטן בלוטות הלימפה
צריך לקחת כדורים לחיזוק איזה סוג של כדורים?
רצוי לחיות חיים בריאים - תזונה, ספורט, מנוחה וכו' (תמצאי הרבה דפים פה על אורח חיים בריא).
אני לא לקחתי שום כדורים אחרי, ההפך, היה לי צורך לנקות את הגוף מרעלי הטיפול. (מודה שלא ממש התמדתי בתזונה טובה ויוגה)
האם את מכירה את פורום "סרטן לא לבד" בתפוז? יכול להיות שתמצאי בו קשרים תומכים, כותבים שם הרבה חבר'ה צעירים שהחלימו / מחלימים.
רק בריאות
רצוי לחיות חיים בריאים - תזונה, ספורט, מנוחה וכו' (תמצאי הרבה דפים פה על אורח חיים בריא).
אני לא לקחתי שום כדורים אחרי, ההפך, היה לי צורך לנקות את הגוף מרעלי הטיפול. (מודה שלא ממש התמדתי בתזונה טובה ויוגה)
האם את מכירה את פורום "סרטן לא לבד" בתפוז? יכול להיות שתמצאי בו קשרים תומכים, כותבים שם הרבה חבר'ה צעירים שהחלימו / מחלימים.
רק בריאות
-
סרטן בלוטות הלימפה
צריך לקחת כדורים לחיזוק
אצלנו היה ביקור מצויין אצל ד"ר אלבז, שהוא הומיאופט ידוע בירושלים
גם עודד נפשית וגם נתן טיפות לחיזוק במקביל לכימותרפיה
עד כה נראה שהטיפות האלה עוזרות
אנחנו כבר אחרי שני כימו
בינתיים חמי לוקח את זה טוב, אין תופעות לוואי ברוך ה'.
אבל עדיין אין התגייסות, לא רואים שהוא מסתער, לא רואים רוח לחימה
זה מאד מדאיג אותנו
אצלנו היה ביקור מצויין אצל ד"ר אלבז, שהוא הומיאופט ידוע בירושלים
גם עודד נפשית וגם נתן טיפות לחיזוק במקביל לכימותרפיה
עד כה נראה שהטיפות האלה עוזרות
אנחנו כבר אחרי שני כימו
בינתיים חמי לוקח את זה טוב, אין תופעות לוואי ברוך ה'.
אבל עדיין אין התגייסות, לא רואים שהוא מסתער, לא רואים רוח לחימה
זה מאד מדאיג אותנו
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*
-
סרטן בלוטות הלימפה
היום במעריב כתבה על תמיכה בחולי סרטן, משפחותיהם אולי יענין אתכם
ענבל היתה שם התיחסות לקבוצת מבריאים בני 20-30 שמארגנת האגודה למלחמה בסרטן אולי שווה לבדוק (גם פעילות חברתית)
ענבל היתה שם התיחסות לקבוצת מבריאים בני 20-30 שמארגנת האגודה למלחמה בסרטן אולי שווה לבדוק (גם פעילות חברתית)
-
- הצטרפות: 28 מאי 2005, 18:25
סרטן בלוטות הלימפה
גם לי היה . לפני 10 שנים בערך, נון-הודג'קינס.
עבר אחרי כחצי שנת טיפולים .
אני כאן לשאלות, עצות, אני מוכנה גם לפתוח אי מייל מיוחד אם לא נח לך כאן.
אני עצמי החלפתי שם, בינתיים, מהכנוי המוכר שלי כאן. קצת פרטיות ברשת, מה, אסור?
עבר אחרי כחצי שנת טיפולים .
אני כאן לשאלות, עצות, אני מוכנה גם לפתוח אי מייל מיוחד אם לא נח לך כאן.
אני עצמי החלפתי שם, בינתיים, מהכנוי המוכר שלי כאן. קצת פרטיות ברשת, מה, אסור?
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*
סרטן בלוטות הלימפה
לא למחוק בבקשה.
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 21:24
- דף אישי: הדף האישי של אנה_בי*
סרטן בלוטות הלימפה
לא למחוק בבקשה.
-
- הצטרפות: 01 פברואר 2007, 21:13
- דף אישי: הדף האישי של רינה_וטחינה*
סרטן בלוטות הלימפה
יכול להיות מאד יעיל למישהו בעתיד...
-
- הצטרפות: 13 נובמבר 2007, 18:31
סרטן בלוטות הלימפה
גילו לאחי סרטן בלימפה. (בן 36)
הכל כל כך עוד לא ברור.
בינתיים מטופל בפורייה. עבר ניתוח להסרת שקד שלישי ובלוטות לימפה מוגדלות. בכולם התגלה סרטן.
ממה להתחיל? האם כדאי להמשיך בפורייה או לעבור מיד לבית חולים אחר? היתה הרגשה שאין להם שם מספיק משאבים .
מבולבלת... אשמח לתמיכה.
הכל כל כך עוד לא ברור.
בינתיים מטופל בפורייה. עבר ניתוח להסרת שקד שלישי ובלוטות לימפה מוגדלות. בכולם התגלה סרטן.
ממה להתחיל? האם כדאי להמשיך בפורייה או לעבור מיד לבית חולים אחר? היתה הרגשה שאין להם שם מספיק משאבים .
מבולבלת... אשמח לתמיכה.
סרטן בלוטות הלימפה
רפואה שלמה לכל בית ישראל ולעולם