מקסימה המקסימיליאן הזאת , תודה, אשמח לשמוע מה שלומך
_
תנועת המים היקרה ולשיתוף בנושא חיי האהבה,, (-:
או מה שבא לך,(
עבר לו החג בשלום, עם המווווון מחשבות, עליו, עלינו , על מה יהיה, ומה שצועק בי חזק חזק זה שאני רוצה רוצה רוצה,
הוא אמר לי היום שהוא מפחד שהוא לא יצליח לפרנס אותנו והוא רוצה שלילדים שלנו לא יחסר כלום, (נמסתי) והוא נראה מהוסס היום, לא בטוח , רוצה לקחת את העיניינים לאט, בחיים לא הייתי במצב הזה של זאת שרוצה יותר, כמו בשיר של אביתר אני מרגישה עכשיו הזאב והוא האילה, אני רוצה לבלוע אותו והוא מפחד,
זה ברור שאני בהפרזה, והרגש הזה יחלש בהמשך, אז אני מנסה לאזן את התחושות הקיצוניות המתחוללות בי,
מה שביאס אותי בו היום זה שהוא פחות התמסר אלי, פחות היה
איתי היה יותר עם עצמו ועם טלפונים מחברים, ועם כל מיני אימרות ראציונאליות על החיים, למשל שחשוב לו שהבית שנקים יהיה פתוח לאורחים ושיבואו הרבה חברים, אוקי,הלואי, גם אני רוצה את זה, אך מה הקטע שלו בלהגיד לי את זה ולהלחיץ אותי (אני בתקופה לא הכי חברותית כרגע)
ואני, רוצה להתמסר לאהבה הזאת שמרגישה שקיימת בשנינו, רוצה להתחתן איתו ולאהוב אותו ולכבד ולהעניק ולעשות הכל כדי שיהיה מאושר, (וגם אני)
לא בא לי לפחד ולדבר על הפחדים , זה לא חייב ככה להיות, רוצה להקים איתו גן עדן של אהבה, שרק טוב יכנס והפחות טוב ישאר בחוץ, רוצה שנפרוש כנפיים ונעוף,