אחסון צעצועים
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2008, 10:23
אחסון צעצועים
למרות שאנחנו לא קונים צעצועים, איכשהוא אחרי כמה ילדים הבית מוצף מכוניות, חיות, לגו, פליימוביל, ספרים, משחקי קופסא ובעיקר שטויות.
לא הצלחתי למצוא דרך יעילה וחסכונית (במקום) לארגון החפצים.
אשמח לרעיונות.
(בטח כבר יש דף דומה, אבל לא הצלחתי למצוא. אשמח להכוונה)
לא הצלחתי למצוא דרך יעילה וחסכונית (במקום) לארגון החפצים.
אשמח לרעיונות.
(בטח כבר יש דף דומה, אבל לא הצלחתי למצוא. אשמח להכוונה)
אחסון צעצועים
אנחנו היינו במצב דומה. לא יודעת איך אצלך אבל אצלנו היה בלגן דוחה וקטסטרופלי, והפתרון היחיד שבאמת הניב תוצאות היה לזרוק 80 אחוז. הבטחתי לילדים שאם יזרקו את הרוב המכריע, כל אחד יקבל מתנה אחת יפה בשווי 30-40 שקלים. זרקנו כ-80 אחוז, והבית נראה נפלא. חיינו ממש השתנו לטובה, ואני ממליצה בחום (זה בוצע לפני כחודש). לגבי מה שנשאר בכל זאת, ארגז אחסון אחד גדול מפלסטיק לכל ילד הספיק אצלנו בשביל הצעצועים שנשארו. והספרים - במדפים (זה לדעתי יותר קל, כי יש להם צורה שטוחה ומסודרת).
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
אחסון צעצועים
ראשית, לזרוק כל מה שלא תקין, או שחסרים חלקים.
שנית, להוציא כל מה שלא מעניין.
מה ששווה ולא רוצים לזרוק - יש שתי אפשרויות:
שנית, להוציא כל מה שלא מעניין.
מה ששווה ולא רוצים לזרוק - יש שתי אפשרויות:
- לתרום או להחליף עם משפחה אחרת.
- לארוז בקופסאות. אם אין למשחק קופסה מתאימה - לארגן משהו (אני משתמשת למטרה זו בקופסאות פלסטיק של אוכל שנחשבות חד-פעמיות)
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
- דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*
אחסון צעצועים
קחי קופסאות קרטון מהמכולת ,אפשר לצבוע/להדביק וכ' וזה טוב לכדורים,תחפושות ,חיות וכ'
הבן שלי מאוד אהב פעם 'חיניון' שעשינו משתי קופסאות של קרטון שטוחות ,אלה של הירקות,וחתכנו כך שתהיה 'עליה' ו'ירידה' (פסים שהדבקנו ).
תפיצי שמועה שתשמחי לקבל קופסאות גדולות וסלסילות פלסטיק/קש /עץ .
פעם מצאתי ביער קק"ל קופסאות עם מכסים של קיטרינג,אומנם זה הצריך קירצוף ,זה אחלה ללגו וכ'
להתחיל לתלות על ווים על הקירות דברים שהם גם יפים וגם שנראה לך שכדאי שלא יתגלגלו .למשל , כלי נגינה.
לגבי השטיות,נכון שאין מנוס מהן,אז מותר שתהיה קופסא בגודל קופסאת נעלים עם שטיות.לא יותר.
בכל אופן,יש מצב שצריך להעיף הרבה כדי שתוכלי בכלל לגשת לעינין המיון והאסטטיקה .בהצלחה.
הבן שלי מאוד אהב פעם 'חיניון' שעשינו משתי קופסאות של קרטון שטוחות ,אלה של הירקות,וחתכנו כך שתהיה 'עליה' ו'ירידה' (פסים שהדבקנו ).
תפיצי שמועה שתשמחי לקבל קופסאות גדולות וסלסילות פלסטיק/קש /עץ .
פעם מצאתי ביער קק"ל קופסאות עם מכסים של קיטרינג,אומנם זה הצריך קירצוף ,זה אחלה ללגו וכ'
להתחיל לתלות על ווים על הקירות דברים שהם גם יפים וגם שנראה לך שכדאי שלא יתגלגלו .למשל , כלי נגינה.
לגבי השטיות,נכון שאין מנוס מהן,אז מותר שתהיה קופסא בגודל קופסאת נעלים עם שטיות.לא יותר.
בכל אופן,יש מצב שצריך להעיף הרבה כדי שתוכלי בכלל לגשת לעינין המיון והאסטטיקה .בהצלחה.
-
- הצטרפות: 21 דצמבר 2003, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בבית*
אחסון צעצועים
כל סוג של צעצועים בקופסא אחרת. קופסא ללגו , קופסא לפליימוביל, קופסא למכוניות וכו'.
חוץ ממשחקים שהילדים באמצע כמו בניה בקוביות או קרב אבירים של פליימוביל שאני לא מפרקת, את כל השאר אני מסדרת כל ערב בזמן שהם מתלבשים אחרי האמבטיה וכשבעלי קורא לקטן סיפור. אם הדברים נכנסים לקופסאות שלהם כל יום, הכל נראה מאוד מסודר בבוקר ואפשר להוציא שוב.
חלק מהדברים כמו שאמרה אמא של יונת, להחביא בבוידם או בארגז מתחת למיטה או איפשהו ולהחליף אחרי כמה חודשים. מה שכבר עברתם את הגיל - לתת.
לגבי השטיות,נכון שאין מנוס מהן,אז מותר שתהיה קופסא בגודל קופסאת נעלים עם שטיות.לא יותר. - עצה מצויינת. שטויות אצלינו זה פוגים, קלפי כדורגל, צעצועים של ביצת הפתעה.
אם החדר ממש קטן, אפשר לקנות או להשיג ארגזים עם גלגלים שנכנסים מתחת למיטה. כשרוצים לשחק מגלגלים החוצה.
חוץ ממשחקים שהילדים באמצע כמו בניה בקוביות או קרב אבירים של פליימוביל שאני לא מפרקת, את כל השאר אני מסדרת כל ערב בזמן שהם מתלבשים אחרי האמבטיה וכשבעלי קורא לקטן סיפור. אם הדברים נכנסים לקופסאות שלהם כל יום, הכל נראה מאוד מסודר בבוקר ואפשר להוציא שוב.
חלק מהדברים כמו שאמרה אמא של יונת, להחביא בבוידם או בארגז מתחת למיטה או איפשהו ולהחליף אחרי כמה חודשים. מה שכבר עברתם את הגיל - לתת.
לגבי השטיות,נכון שאין מנוס מהן,אז מותר שתהיה קופסא בגודל קופסאת נעלים עם שטיות.לא יותר. - עצה מצויינת. שטויות אצלינו זה פוגים, קלפי כדורגל, צעצועים של ביצת הפתעה.
אם החדר ממש קטן, אפשר לקנות או להשיג ארגזים עם גלגלים שנכנסים מתחת למיטה. כשרוצים לשחק מגלגלים החוצה.
-
- הצטרפות: 05 דצמבר 2007, 10:03
- דף אישי: הדף האישי של ניק_לס*
אחסון צעצועים
משחקים עם חלקים קטנים אני שמה בשקיות ניילון כאלה עם פס-סוגר. (לגו, קלפים, הרכבות למיניהן).
זה תופס הרבה פחות מקום, ופחות מסורבל בארון.
חוצמזה בעקבות פליי-ליידי, התחלתי לזרוק ולזרוק. לא ב'מבצע' אלא פשוט כאשר מסדרים החדר, מה שעבר זמנו (שבור, איבד את החברים שלו) - ישר לפח. גם הילדים בעקבות זה למדו 'לשחרר' יותר בקלות. עוד מהפליי ליידי לדילול - מבקשים מכל ילד למצוא 10 דברים בחדר שהוא לא צריך יותר. אחרי כמה פעמים כאלה יש הרבה יותר 'אוויר'.
ועוד מהפליי ליידי - כל דבר צריך שיהיה לו 'מקום'. מה שאין לו 'מקום' - מסתובב ומפריע.
זה תופס הרבה פחות מקום, ופחות מסורבל בארון.
חוצמזה בעקבות פליי-ליידי, התחלתי לזרוק ולזרוק. לא ב'מבצע' אלא פשוט כאשר מסדרים החדר, מה שעבר זמנו (שבור, איבד את החברים שלו) - ישר לפח. גם הילדים בעקבות זה למדו 'לשחרר' יותר בקלות. עוד מהפליי ליידי לדילול - מבקשים מכל ילד למצוא 10 דברים בחדר שהוא לא צריך יותר. אחרי כמה פעמים כאלה יש הרבה יותר 'אוויר'.
ועוד מהפליי ליידי - כל דבר צריך שיהיה לו 'מקום'. מה שאין לו 'מקום' - מסתובב ומפריע.
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2008, 17:58
אחסון צעצועים
פזלים קטנים (25 חלקים)במקום שיתפסו נפח בקופסאות קרטון לוקחים קופסאת פלסטיק מאחור מסמנים במדבקה מכניסים שנים שלושה פאזלים לכל מיכל פלסטיק והנה הורדת נפח. אותו דבר עם משחקים שבאים בקופסאות גדולות . חוצמזה לנפות
אחסון צעצועים
איך אתם מתמודדים עם צעצועי האמבטיה?
ראיתי היכנשהו סלסלת פלסטיק עם שתי כוסיות ואקום שמצמידים לקיר, לשם זורקים את כל האלה.
מישהו יודע/ראה/קיבל מסרים בחזיונות לילה אז בבבל.
לפני שאני מפטר את הילדים.
תודה
צוויל
ראיתי היכנשהו סלסלת פלסטיק עם שתי כוסיות ואקום שמצמידים לקיר, לשם זורקים את כל האלה.
תודה
צוויל
אחסון צעצועים
יש צפרדע כזאתי מפלסטיק שנדבקת בואקום לקיר ומכילה בתוכה את כל הצעצועים,הגוף שלה נשלף ויש גם מקום לסבון...
לאחר שלא מצאנו משהו מתאים פה,הזמנו אותה מחו"ל כי אין בארץ.
קצת גדולה ממה שציפינו אבל מאוד מוצלחת
http://www.target.com/Bath-Baby/b/ref=[po]nav t spc 3 icn 1 0[/po]/192-2266470-8414511?ie=UTF8&node=1041908
לאחר שלא מצאנו משהו מתאים פה,הזמנו אותה מחו"ל כי אין בארץ.
קצת גדולה ממה שציפינו אבל מאוד מוצלחת
http://www.target.com/Bath-Baby/b/ref=[po]nav t spc 3 icn 1 0[/po]/192-2266470-8414511?ie=UTF8&node=1041908
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2009, 09:48
אחסון צעצועים
יש צפרדע כזאתי מפלסטיק שנדבקת בואקום לקיר ומכילה בתוכה
וואו אני חייבת את הצפרדעית המכילה הזאת!
מזל שאין לי 30$ אז אין גם התלבטות...
לנו היה סל כזה מרשת עם שלושה או ארבעה ואקומים כאלה שבאמת נדבקו לקיר בחודש הראשון,
אבל כבר די הרבה זמן הוא מבלה יחד עם כל צעצועי האמבטיה ב{{}}סל שהולכים איתו לים (כזה של פעם),
שהוצב באמבטיה כפתרון זמני לפני שנתיים ובינתיים לא מצאנו (כי לא חיפשנו?) פתרון הולם יותר.
ל{{}}סל ים יש יתרון גודל והוא מכיל רובי מים.
וגם לא צריך לקנות אותו. הוא בבוידעם.
וואו אני חייבת את הצפרדעית המכילה הזאת!
מזל שאין לי 30$ אז אין גם התלבטות...
לנו היה סל כזה מרשת עם שלושה או ארבעה ואקומים כאלה שבאמת נדבקו לקיר בחודש הראשון,
אבל כבר די הרבה זמן הוא מבלה יחד עם כל צעצועי האמבטיה ב{{}}סל שהולכים איתו לים (כזה של פעם),
שהוצב באמבטיה כפתרון זמני לפני שנתיים ובינתיים לא מצאנו (כי לא חיפשנו?) פתרון הולם יותר.
ל{{}}סל ים יש יתרון גודל והוא מכיל רובי מים.
וגם לא צריך לקנות אותו. הוא בבוידעם.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אחסון צעצועים
_ראיתי היכנשהו סלסלת פלסטיק עם שתי כוסיות ואקום שמצמידים לקיר, לשם זורקים את כל האלה.
מישהו יודע/ראה/קיבל מסרים בחזיונות לילה אז בבבל._
אם אתה מתכוון לסלסלת רשת רכה אז היו לנו כמה כאלה והן היו ממש ממש לא מוצלחות (גם הואקום נהרס בקלות, גם קשה להכניס לתוכן את הצעצועים)- קנינו פעם אחת משהו זול יחסית והואקום נהרס מאד מהר אז חשבנו שאם נקנה את היקר (בשילב) יהיה יותר טוב אבל גם הוא נהרס מהר.
הצפרדע שעליה המליצה פלונית נראית יותר טוב.
פתרון זול והכי פשוט- לקנות סלסלת פלסטיק רגילה משולשת (אם הדפנות של האמבטיה רחבות אז אפשר גם מלבנית) ולשים אותה של הדופן הפנימית של האמבטיה בפינה.
מישהו יודע/ראה/קיבל מסרים בחזיונות לילה אז בבבל._
אם אתה מתכוון לסלסלת רשת רכה אז היו לנו כמה כאלה והן היו ממש ממש לא מוצלחות (גם הואקום נהרס בקלות, גם קשה להכניס לתוכן את הצעצועים)- קנינו פעם אחת משהו זול יחסית והואקום נהרס מאד מהר אז חשבנו שאם נקנה את היקר (בשילב) יהיה יותר טוב אבל גם הוא נהרס מהר.
הצפרדע שעליה המליצה פלונית נראית יותר טוב.
פתרון זול והכי פשוט- לקנות סלסלת פלסטיק רגילה משולשת (אם הדפנות של האמבטיה רחבות אז אפשר גם מלבנית) ולשים אותה של הדופן הפנימית של האמבטיה בפינה.
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
אחסון צעצועים
צוויליך. מקום לצעצועים באמבטיה
אצלנו יש ארגז רשת פלסטיק, עומד על שרפרף ליד הטוש/אמבטיה ובתוכו כל הצעצועים.
\
אצלנו יש ארגז רשת פלסטיק, עומד על שרפרף ליד הטוש/אמבטיה ובתוכו כל הצעצועים.
\
-
- הצטרפות: 03 יולי 2008, 07:10
אחסון צעצועים
_איך אתם מתמודדים עם צעצועי האמבטיה?
תודה
צוויל_
סלסלת פלסטיק מרושתת גם בתחתית, עם ידית שמתקפלת פנימה.
תודה
צוויל_
סלסלת פלסטיק מרושתת גם בתחתית, עם ידית שמתקפלת פנימה.
-
- הצטרפות: 02 נובמבר 2006, 23:58
- דף אישי: הדף האישי של באופן_לייט*
אחסון צעצועים
צוויליך,
אחרי שלוש שנות תהיה מצאתי פתרון באיקאה מכל המקומות
יש להם רשת בצורת כוכב עם 5 שפיצים, שהם מתכוונים שנתלה על התקרה,
אני תליתי אותה במקלחת על המתקן השה של הסבון - או אפשר משני זיזים כלשהם -
נגמרת האמבטיה - אני אוספת לתוך זה את כל הצעצועים מתנקזים המים, ובא לציון גואל
או שפשוט תקנה בשילב מין "שק" רשת שכזה ביותר כסף
או אפשר "שק" שמתאים לכביסה לגרבים/תחתונים וגם בו אפשר להכניס ולתלות.
ובאותה הזדמנות תודה על הקישורים שאתה שם פה, כולם מוצלחים
אחרי שלוש שנות תהיה מצאתי פתרון באיקאה מכל המקומות
יש להם רשת בצורת כוכב עם 5 שפיצים, שהם מתכוונים שנתלה על התקרה,
אני תליתי אותה במקלחת על המתקן השה של הסבון - או אפשר משני זיזים כלשהם -
נגמרת האמבטיה - אני אוספת לתוך זה את כל הצעצועים מתנקזים המים, ובא לציון גואל
או שפשוט תקנה בשילב מין "שק" רשת שכזה ביותר כסף
או אפשר "שק" שמתאים לכביסה לגרבים/תחתונים וגם בו אפשר להכניס ולתלות.
ובאותה הזדמנות תודה על הקישורים שאתה שם פה, כולם מוצלחים
אחסון צעצועים
תודה לכל יועצי האיכסון לצעצועי אמבט! (-:
צוויל
צוויל
אחסון צעצועים
צוויל,
שקית רשת גדולה של גרביים ולבנים מהמכבסה הקיבוצית (זוכר)....
תולים מעל האמבטיה ומשליכים פנימה את כל הצעצועים. מתייבש בקלות. חינם. נוסטלגי ומרגש....
שקית רשת גדולה של גרביים ולבנים מהמכבסה הקיבוצית (זוכר)....
תולים מעל האמבטיה ומשליכים פנימה את כל הצעצועים. מתייבש בקלות. חינם. נוסטלגי ומרגש....
-
- הצטרפות: 08 יולי 2005, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של קן_לציפור*
אחסון צעצועים
_איך אתם מתמודדים עם צעצועי האמבטיה?
ראיתי היכנשהו סלסלת פלסטיק עם שתי כוסיות ואקום שמצמידים לקיר, לשם זורקים את כל האלה._
לי יש כזה. נקנה ע"י הסבתא באיקאה נדמה לי. בצורת פיל מרושת, 3 כוסיות ואקום אל הקיר, ו הכל בפנים.
ראיתי היכנשהו סלסלת פלסטיק עם שתי כוסיות ואקום שמצמידים לקיר, לשם זורקים את כל האלה._
לי יש כזה. נקנה ע"י הסבתא באיקאה נדמה לי. בצורת פיל מרושת, 3 כוסיות ואקום אל הקיר, ו הכל בפנים.
-
- הצטרפות: 01 מרץ 2005, 06:29
- דף אישי: הדף האישי של שום_כתוש*
אחסון צעצועים
קניתי ב"הכל בדולר" שקיות רשת לכביסה ואני מאכסנת בהן צעצועים ם הרבה חלקים: פזלים, חיות פלסטיק, רכבות ועוד, זה יותר בטיחותי כשאין שקיות פלסטיק מסתובבבות בחדר הילדים. וכך גם אם זה נרטב, זה מאוורר, לא אוסף חול ואבק בתחתית. וגם לצעצועי אמבטיה, כשאני באמבטיה, השקית עוברת לכיור. ומדי פעם אני מכבסת אותה.
אחסון צעצועים
צעצועים רכים שרוצים לשמור- דובוני פרווה ואוגרי אבק למיניהם (פיחסה), כדאי לשים בשקיות ואקום ו לארון\ מעל לארון\ מתחת למיטה\ בוידעם
אחסון צעצועים
וואו, אהבת, תיסלם על ההעברה, אני רואה ב מה חדש את הדף הזה וחושב לעצמי, דם איט בוי, יכולת לשאול שאלה בדף מתאים!
ועכשיו אני רואה שזו את שהחזרת את הדף לחיים, לכבודי - תודה.
לא הצלחתי למצוא את הפיל השוודי, הקטלוג שלהם ישר למח' פרוקטולוגיה, והם עוד אמורים להיות מאורגנים - אצטרך לטלפן.
ואם אין שם ישועה - שקית הכביסה הקיבוצית הידועה, אכן נוסטלגי ומרגש.... , יעל ...
צוויל
ועכשיו אני רואה שזו את שהחזרת את הדף לחיים, לכבודי - תודה.
לא הצלחתי למצוא את הפיל השוודי, הקטלוג שלהם ישר למח' פרוקטולוגיה, והם עוד אמורים להיות מאורגנים - אצטרך לטלפן.
ואם אין שם ישועה - שקית הכביסה הקיבוצית הידועה, אכן נוסטלגי ומרגש.... , יעל ...
צוויל
-
- הצטרפות: 16 אפריל 2004, 17:49
- דף אישי: הדף האישי של אביטל_צ*
אחסון צעצועים
האם יש למישהו רעיון זול יותר לפתרון אחסון של צעצועים?
דבר ראשון למיין אותם. ברוב הבתים יש המון מיותרים.
דבר שני לסדר בצורה יעילה שגם תהיה נוחה לילדים.
דברים קטנים (לגו, פליימוביל) לסדר בקופסאות מחולקות (כמו קופסאות ברגים שקונים בחנויות לכלי עבודה).
דבר ראשון למיין אותם. ברוב הבתים יש המון מיותרים.
דבר שני לסדר בצורה יעילה שגם תהיה נוחה לילדים.
דברים קטנים (לגו, פליימוביל) לסדר בקופסאות מחולקות (כמו קופסאות ברגים שקונים בחנויות לכלי עבודה).
-
- הצטרפות: 01 מאי 2009, 12:05
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_מחפר*
אחסון צעצועים
רעיון זול יותר לפתרון אחסון של צעצועים
בבית יצחק יש חנות לצעצועים ולציוד לגנים והם מוכרים קופסאות פלסטיק שקופות נחמדות בכל מיני גדלים. אין כמו קופסאות שקופות שאפשר לראות מבחוץ בדיוק מה הן מכילות - גם קל למצוא וגם עושה חשק לשחק כי הצעצועים "מזכירים" את עצם קיומם כל הזמן...
בבית יצחק יש חנות לצעצועים ולציוד לגנים והם מוכרים קופסאות פלסטיק שקופות נחמדות בכל מיני גדלים. אין כמו קופסאות שקופות שאפשר לראות מבחוץ בדיוק מה הן מכילות - גם קל למצוא וגם עושה חשק לשחק כי הצעצועים "מזכירים" את עצם קיומם כל הזמן...
-
- הצטרפות: 22 יולי 2010, 23:43
- דף אישי: הדף האישי של פרח_שמש*
אחסון צעצועים
הי לכולם- מתלבטת לגבי אחסון צעצועים-
האם לדעתכם עדיף שכל הצעצועים יהיו זמינים לתינוק בן שנה ויהיו בגובה שלו כדי שיוכל לקחת כל מה שיחפוץ?
או שמא עדיף שהצעצועים יהיו גבוהים ולא נגישים וכל פעם אוריד לו ארגז/משחק אחד כדי שלא יתבלבל ויוכל להתרכז ולשחק לעומק ?
תשובות בדף אחסון צעצועים
תודה
האם לדעתכם עדיף שכל הצעצועים יהיו זמינים לתינוק בן שנה ויהיו בגובה שלו כדי שיוכל לקחת כל מה שיחפוץ?
או שמא עדיף שהצעצועים יהיו גבוהים ולא נגישים וכל פעם אוריד לו ארגז/משחק אחד כדי שלא יתבלבל ויוכל להתרכז ולשחק לעומק ?
תשובות בדף אחסון צעצועים
תודה
-
- הצטרפות: 10 ינואר 2008, 08:41
- דף אישי: הדף האישי של נור_ק'ה*
אחסון צעצועים
בעית הנגישות.
אני תמיד הייתי שמה (עד גיל שנה+) תיבות שלא בהישג יד ובכל פעם הייתי מוציאה תיבה ומחליפה אותה כשמיצו.
בהמשך- שמה 2 בהישג יד ועוד צעצועים גדולים- השאר בארון וכל כמה זמן מחליפה בשביל הגיוון.
לא צריך שהכל יהיה בהישג יד, כי זה ממבלבל אותם ויוצר עומס יתר.
אני תמיד הייתי שמה (עד גיל שנה+) תיבות שלא בהישג יד ובכל פעם הייתי מוציאה תיבה ומחליפה אותה כשמיצו.
בהמשך- שמה 2 בהישג יד ועוד צעצועים גדולים- השאר בארון וכל כמה זמן מחליפה בשביל הגיוון.
לא צריך שהכל יהיה בהישג יד, כי זה ממבלבל אותם ויוצר עומס יתר.
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
אחסון צעצועים
לגבי הקטנים (עד גיל 3), יש את גישת התיבות שטוענת בכלל שכדאי להציע לילד כל פעם רק תיבה אחת עם סוג אחד של צעצועים/חפצים. וכל השאר שלא יהיה מול העיניים כלל.
כשהיתה קטנה יותר (עכשיו שנה פלוס) השתמשתי בזה. בעיקר תיבת האבנים+צדפים היתה הצלחה מסחררת. היום, בבית חדש עם כוך מדהים לצעצועים בסלון, כמעט הכל נגיש לה כל הזמן.
יש כמה דברים על ספריית מדפים, מה שלא רוצה שיהיה כל הזמן נגיש (או לכשתגדל) - במדפים גבוהים יותר,
אמא שלי תמיד (ועדיין) איחסנה את הצעצועים בקופסות. כאלו גדולות ללגו/פליימוביל/חיות, יותר קטנות לכל השאר. כפי שהציעה אמא של יונת - להשתמש בכלי אוכל (רצוי שקופים) לאחסון כל מיני לוטו/פאזלים/דומינו שהקופסאות שלהם כבר בלאי, וכאלו קל לסדר יפה וברור. כשהיינו קטנים הכל היה בארון סגור (בית קיבוצי בלי הרבה מקום. או ממש צפוף עם כל הילדים, תהיה הגדרה טובה יותר), והיום בספריה פתוחה, אבל בחדר ממנו יש להביא לנכדים את האוצרות (אם הם לא מסתננים ועושים בלאגן בעצמם, כמו שלי..).
על גישת התיבות: http://babymusic.info/index.php?type=[po]get page[/po]&page data%5Bid%5D=9223&page type=1&cookie lang=he&the session id=591c2ffe1bf305088b83953b595d7e43
(פיתחו את זה באורנים או משהו. זה עוד היה כשהייתי קטנה. אמא שלי אומרת שהיא היתה נותנת לבחור בין 3 תיבות, ולא מציעה רק אחת בכל פעם)
רעיונות חסכוניים:
להפוך את שידת ההחתלה למאחסנת צעצועים במקום למסור/למכור.
להשתמש בשידות המגרות מהפלסטיק
למחזר קופסאות קרטון, להוריד את הריבועים שסוגרים מלמעלה, לצפות בקולאז' מנייר, או בנייר עטיפה, או בבד, ואז גם יפה וגם שימושי. אפשר גם להוסיף חור עיגול (כמו שיש בארגזי ירקות) בצד, למשיכה קלה. יכול להיות מתחת למיטה, או בתוך ספרייה פתוחה, או פשוט עומד עצמאי.
לקנות קופסאות קרטון שמשמשות ארכיונים, וכוללות מכסה. יציבות וטובות, וניתן לערום אותן בקלות.
להשתמש בקופסאות מאוכל כבר אמרנו. החל מהקופסאות של הגלידה (שנים לא קניתי גלידה, אבל יש להם קופסאות נוחות), לאלו של הטייקאווי ל... נו בטח את קונה משהו שמגיע בקופסאות, לא? (כי אני לא כ"כ).
לדברים קטנים - שקיות מבד. זה נעים, נראה יפה, לא מסוכן, וגם כיף לשחק-ולהוציא (טוב, שלי בת שנה פלוס כאמור..). בטח אפשר לקנותא יפשהו. ואפשר גם לתפוס בקלות. אבל פתרונות פשוטים להכנה: להכין מציפיות. להכין מחולצות שקטנות על הקטנים (או עם איזה כתם קטן מעצבן שכבר לא ילבשו), ממכנסי טרנינג/טריקו של גדולים (כל מכנס/רגל יכולה להפוך לכ-3 שקיות ואזון האגן לעוד אחת). איך משחילים שרוך בקלות? אם קצה המכנס או הציפית תפורים היטב, תוכלו פשוט לגדור חור קטן ולהשחיל שרוך (נעליים או אחר). לעשות קשר בכל צד של השרוך, או לשים חרוז או להשתמש בתופסן/מכווץ כזה (חנויות סידקית או מבגד ישן) - כדי שהשרוכים לא יברחו. דרך אחרת היא ליצור כמה חורים קטנים בחלק העליון, ולהשחיל דרכים למעלה/למטה/למעלה את השרוך, ושוב אפשר תופסן מכווץ לסיום.
כשהיתה קטנה יותר (עכשיו שנה פלוס) השתמשתי בזה. בעיקר תיבת האבנים+צדפים היתה הצלחה מסחררת. היום, בבית חדש עם כוך מדהים לצעצועים בסלון, כמעט הכל נגיש לה כל הזמן.
יש כמה דברים על ספריית מדפים, מה שלא רוצה שיהיה כל הזמן נגיש (או לכשתגדל) - במדפים גבוהים יותר,
אמא שלי תמיד (ועדיין) איחסנה את הצעצועים בקופסות. כאלו גדולות ללגו/פליימוביל/חיות, יותר קטנות לכל השאר. כפי שהציעה אמא של יונת - להשתמש בכלי אוכל (רצוי שקופים) לאחסון כל מיני לוטו/פאזלים/דומינו שהקופסאות שלהם כבר בלאי, וכאלו קל לסדר יפה וברור. כשהיינו קטנים הכל היה בארון סגור (בית קיבוצי בלי הרבה מקום. או ממש צפוף עם כל הילדים, תהיה הגדרה טובה יותר), והיום בספריה פתוחה, אבל בחדר ממנו יש להביא לנכדים את האוצרות (אם הם לא מסתננים ועושים בלאגן בעצמם, כמו שלי..).
על גישת התיבות: http://babymusic.info/index.php?type=[po]get page[/po]&page data%5Bid%5D=9223&page type=1&cookie lang=he&the session id=591c2ffe1bf305088b83953b595d7e43
(פיתחו את זה באורנים או משהו. זה עוד היה כשהייתי קטנה. אמא שלי אומרת שהיא היתה נותנת לבחור בין 3 תיבות, ולא מציעה רק אחת בכל פעם)
רעיונות חסכוניים:
להפוך את שידת ההחתלה למאחסנת צעצועים במקום למסור/למכור.
להשתמש בשידות המגרות מהפלסטיק
למחזר קופסאות קרטון, להוריד את הריבועים שסוגרים מלמעלה, לצפות בקולאז' מנייר, או בנייר עטיפה, או בבד, ואז גם יפה וגם שימושי. אפשר גם להוסיף חור עיגול (כמו שיש בארגזי ירקות) בצד, למשיכה קלה. יכול להיות מתחת למיטה, או בתוך ספרייה פתוחה, או פשוט עומד עצמאי.
לקנות קופסאות קרטון שמשמשות ארכיונים, וכוללות מכסה. יציבות וטובות, וניתן לערום אותן בקלות.
להשתמש בקופסאות מאוכל כבר אמרנו. החל מהקופסאות של הגלידה (שנים לא קניתי גלידה, אבל יש להם קופסאות נוחות), לאלו של הטייקאווי ל... נו בטח את קונה משהו שמגיע בקופסאות, לא? (כי אני לא כ"כ).
לדברים קטנים - שקיות מבד. זה נעים, נראה יפה, לא מסוכן, וגם כיף לשחק-ולהוציא (טוב, שלי בת שנה פלוס כאמור..). בטח אפשר לקנותא יפשהו. ואפשר גם לתפוס בקלות. אבל פתרונות פשוטים להכנה: להכין מציפיות. להכין מחולצות שקטנות על הקטנים (או עם איזה כתם קטן מעצבן שכבר לא ילבשו), ממכנסי טרנינג/טריקו של גדולים (כל מכנס/רגל יכולה להפוך לכ-3 שקיות ואזון האגן לעוד אחת). איך משחילים שרוך בקלות? אם קצה המכנס או הציפית תפורים היטב, תוכלו פשוט לגדור חור קטן ולהשחיל שרוך (נעליים או אחר). לעשות קשר בכל צד של השרוך, או לשים חרוז או להשתמש בתופסן/מכווץ כזה (חנויות סידקית או מבגד ישן) - כדי שהשרוכים לא יברחו. דרך אחרת היא ליצור כמה חורים קטנים בחלק העליון, ולהשחיל דרכים למעלה/למטה/למעלה את השרוך, ושוב אפשר תופסן מכווץ לסיום.
-
- הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 11:44
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_באתרים*
אחסון צעצועים
קראתי את הדף. יש לנו קופסאות וארגזים. הם גוזלי מקום. מחפשת משהו בסגנון כוורת. למישהו יש? לאחסון כל מיני וגם ספרי הילדים.