קול אי שם
-
- הצטרפות: 11 אפריל 2010, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של קול_אי_שם*
קול אי שם
הטל' שלי הוא: 0524-832-397
חן
חן
-
קול אי שם
אני משתדל לפעול ממקום זה.
אספר שאני נמצא בשלב של יצירת ערוץ אשר דרכו אוכל לבוא במגע עם העולם ממקום בו המקור לפעולתי הוא הגרעין האמיתי שבי.
כמובן שבדרך מופיעים גם דברים "לא רצויים", אך עצם הידיעה שיש דרך עוזרת.
אספר שאני נמצא בשלב של יצירת ערוץ אשר דרכו אוכל לבוא במגע עם העולם ממקום בו המקור לפעולתי הוא הגרעין האמיתי שבי.
כמובן שבדרך מופיעים גם דברים "לא רצויים", אך עצם הידיעה שיש דרך עוזרת.
-
קול אי שם
באמת לאחרונה נוכחתי שהרשת היא מקום יפה לתקשורת, שנחוץ בכל מיני רמות
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 12:19
קול אי שם
איזה משפט. גדולה! תוכל לפרט?
ברוך הבא @}
איזה משפט. גדולה! תוכל לפרט?
ברוך הבא @}
קול אי שם
באיזה מקום בארץ מתרחשת הקייטנה ?
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
קול אי שם
נעים לקרוא על החיפוש של ערוץ תקשורת ואופן תקשורת.
-
קול אי שם
בוקר לילה טובים לנווד המזדמן
שאלו כאן באיזה מקום הקיטנה. הקייטנה תתרחש באזור עין עירון.
ביער - בטבע, ובסטודיו.
שאלו כאן באיזה מקום הקיטנה. הקייטנה תתרחש באזור עין עירון.
ביער - בטבע, ובסטודיו.
-
קול אי שם
שוב קיבלתי עידוד מהורים המתעניינים בפתיחת בית-חניכה כבר בשנה הבאה וזה עושה טוב.
אני קובע פגישה עם השותפים להקמה - ואתם מוזמנים להיות חלק מהם, לבדוק ולברר שוב את הדרך, לראות האם זה הזמן לצאת לאור.
אני קובע פגישה עם השותפים להקמה - ואתם מוזמנים להיות חלק מהם, לבדוק ולברר שוב את הדרך, לראות האם זה הזמן לצאת לאור.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
קול אי שם
הקייטנה מתרחשת ליד עין-עירון. להלך קישור ל"מושבה חופשית" שם כתבנו בלוג יותר מפורט: http://local-blog.co.il/?p=10206
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
קול אי שם
היי קול,
איפה זה עין-עירון?...
תודה
איפה זה עין-עירון?...
תודה
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
קול אי שם
קול , אתה יכול לספר קצת יותר על הרעיון של בית חניכה
-
קול אי שם
שלום ובוקר טוב!
סאלי - עין עירון זה בהמשך של כרכור.
עשב השדה - על בית החניכה:
האם נכנסת לבלוג שאת קישורו הוספתי כאן?
בכל אופן, בכמה מילים - מדובר על מקום באווירה נעימה הנמצא בסביבה טבעית (עם הרבה עצים, צל, חיות) ועם מבנה מקורה, שיאפשר מפגש נעים בין ילדים.
תכני הלימוד מצויינים בפלאיירים השונים, אך בקצרה - הם אומנויות שונות (מוזיקה, ציור, תנועה, תיאטרון, אנימציה ועוד...) בתוספת מקצועות היסוד ודגש מיוחד על קיימות/אקולוגיה/חקלאות.
העיקרון המרכזי הוא ללמוד וללמד מתוך מוטיבציה אמיתית, אורגנית. גרעין הילדים של בית החניכה כבר קיים, והוא גרעין שעבדנו איתו במהלך שנה זו במסגרת חוג בן 4 שעות שמתקיים בעין-עירון בימי שישי (ניתן לבוא לראות). בעקבות מוטיבציה גבוה שהילדים מגלים ללימוד התכנים השונים וההנאה הרבה שהם חווים משהות משותפת, ההתפתחות הטבעיתהיא בית חניכה. חניכה מבוססת על העברה אישית של ידע, מיומנויות, כישורים, ערכים וגישה לחיים – בין חונך לנחנך ולהיפך. החניכה היא מותאמת תמיד לאישיות המסויימת של החונך והנחנך, היא איננה כללית אך ברור שלמידה משמעותית היא הליבה שלה.
צוות בית החניכה מורכב משלושה מורים/יוצרים, ועלינו תוכל לקרוא בבלוג ב"מושבה חופשית".
אני מזמין את קוראי הדף שלי לשאול ולהתעניין עוד. לאחרונה קיימנו שיח עם הורים לקראת פתיחת הבית ונקיים שיחות שכאלו (גם בתוספת נגינה ושירה) מידי פעם במהלך קיץ זה! אשתדל לעדכן כאן. מוזמנים למחנה הקיץ שלנו!
זמן קסום!
סאלי - עין עירון זה בהמשך של כרכור.
עשב השדה - על בית החניכה:
האם נכנסת לבלוג שאת קישורו הוספתי כאן?
בכל אופן, בכמה מילים - מדובר על מקום באווירה נעימה הנמצא בסביבה טבעית (עם הרבה עצים, צל, חיות) ועם מבנה מקורה, שיאפשר מפגש נעים בין ילדים.
תכני הלימוד מצויינים בפלאיירים השונים, אך בקצרה - הם אומנויות שונות (מוזיקה, ציור, תנועה, תיאטרון, אנימציה ועוד...) בתוספת מקצועות היסוד ודגש מיוחד על קיימות/אקולוגיה/חקלאות.
העיקרון המרכזי הוא ללמוד וללמד מתוך מוטיבציה אמיתית, אורגנית. גרעין הילדים של בית החניכה כבר קיים, והוא גרעין שעבדנו איתו במהלך שנה זו במסגרת חוג בן 4 שעות שמתקיים בעין-עירון בימי שישי (ניתן לבוא לראות). בעקבות מוטיבציה גבוה שהילדים מגלים ללימוד התכנים השונים וההנאה הרבה שהם חווים משהות משותפת, ההתפתחות הטבעיתהיא בית חניכה. חניכה מבוססת על העברה אישית של ידע, מיומנויות, כישורים, ערכים וגישה לחיים – בין חונך לנחנך ולהיפך. החניכה היא מותאמת תמיד לאישיות המסויימת של החונך והנחנך, היא איננה כללית אך ברור שלמידה משמעותית היא הליבה שלה.
צוות בית החניכה מורכב משלושה מורים/יוצרים, ועלינו תוכל לקרוא בבלוג ב"מושבה חופשית".
אני מזמין את קוראי הדף שלי לשאול ולהתעניין עוד. לאחרונה קיימנו שיח עם הורים לקראת פתיחת הבית ונקיים שיחות שכאלו (גם בתוספת נגינה ושירה) מידי פעם במהלך קיץ זה! אשתדל לעדכן כאן. מוזמנים למחנה הקיץ שלנו!
זמן קסום!
-
קול אי שם
הורים מתעניינים בזמני המפגש/ים וכו' מוזמנים להירשם ב: http://www.wix.com/livinglove/ALterNativ
-
קול אי שם
אז זהו
רווחה, סיפוק, שמחה והודיה על האחריות בהשטת סירת מחנה הטבע שכולנו ב"נתיב אלתר" משיטים.
התחלנו עם 9 ילדים ובקרוב נגיע ל 30...!!!
הכל הודות לתקשורת הגדלה, גם דרך האינטרנט, אך בעיקר מלב אל לב ולכתבה ספונטנית שיזם כתב "קול הפרדס", לעוד מעשים אלו ואחרים ופשוט להתכוונות.
אז תודה. המון תודה.
השהייה בטבע ביחד משפיעה לעומק על כולנו. אנו יוצרים, משחקים, נחים, מציירים, מנגנים ושרים, עושים טאי-צ'י וקונג-פו, יורים בחץ וקשת, לומדים הסוואה והתגנבות ועוד....!!!
ובקרוב, בעקבות ההשראה הגדולה - אנו פותחים בית-חניכה בפורמט של צהרון וגם של בקרים בהתאם לצורך. הבית ייפתח במינימום של 5 ילדים!
שמי חן, ואתם מוזמנים להתקשר / לשלוח מייל בכל עניין הקשור לכך. כמו השנה, נמשיך להפעיל גם את חוג רב-האומנויות בשנה הקרבה.
בית החניכה עתיד להיפתח בסוף ספטמבר בכרכור, ועד אז יתקיימו מפגשי הכרות והתנסות בתכני הבית בתאריכים שעליהם איידע בקרוב.
בשבוע הבא, ביום ראשון ה - 1 באוגוסט יתקיים המפגש הראשון, ביער הקסום שליד עין-עירון משעה 20:00
מוזמנים להצטרף להנאה ולסיפוק שבהקמת בית חניכה שבו נכון לילדינו, וגם לנו, לגדול.
רווחה, סיפוק, שמחה והודיה על האחריות בהשטת סירת מחנה הטבע שכולנו ב"נתיב אלתר" משיטים.
התחלנו עם 9 ילדים ובקרוב נגיע ל 30...!!!
הכל הודות לתקשורת הגדלה, גם דרך האינטרנט, אך בעיקר מלב אל לב ולכתבה ספונטנית שיזם כתב "קול הפרדס", לעוד מעשים אלו ואחרים ופשוט להתכוונות.
אז תודה. המון תודה.
השהייה בטבע ביחד משפיעה לעומק על כולנו. אנו יוצרים, משחקים, נחים, מציירים, מנגנים ושרים, עושים טאי-צ'י וקונג-פו, יורים בחץ וקשת, לומדים הסוואה והתגנבות ועוד....!!!
ובקרוב, בעקבות ההשראה הגדולה - אנו פותחים בית-חניכה בפורמט של צהרון וגם של בקרים בהתאם לצורך. הבית ייפתח במינימום של 5 ילדים!
שמי חן, ואתם מוזמנים להתקשר / לשלוח מייל בכל עניין הקשור לכך. כמו השנה, נמשיך להפעיל גם את חוג רב-האומנויות בשנה הקרבה.
בית החניכה עתיד להיפתח בסוף ספטמבר בכרכור, ועד אז יתקיימו מפגשי הכרות והתנסות בתכני הבית בתאריכים שעליהם איידע בקרוב.
בשבוע הבא, ביום ראשון ה - 1 באוגוסט יתקיים המפגש הראשון, ביער הקסום שליד עין-עירון משעה 20:00
מוזמנים להצטרף להנאה ולסיפוק שבהקמת בית חניכה שבו נכון לילדינו, וגם לנו, לגדול.
-
קול אי שם
מאוד אשמח לשוחח על נושאים הקשורים לחניכה פעם והיום, ולהסביר יותר לעומק את מה שאני יוצר עם שותפיי ב"נתיב אלתר"!
מצרף קישור לסרטון על מחנה הקיץ - שעדיין פעיל עד סוף הקיץ, ויהפוך בקרוב למחנה סתיו (וכך הלאה - כל השנה!):
http://www.metacafe.com/watch/4974464//
וקישור לאלבום תמונות:
http://outdoors.webshots.com/slideshow/578327367ZqVHhq
חן
מצרף קישור לסרטון על מחנה הקיץ - שעדיין פעיל עד סוף הקיץ, ויהפוך בקרוב למחנה סתיו (וכך הלאה - כל השנה!):
http://www.metacafe.com/watch/4974464//
וקישור לאלבום תמונות:
http://outdoors.webshots.com/slideshow/578327367ZqVHhq
חן
קול אי שם
שלום חן
הפעילות ורוח הדברים נותנים השראה ..תודה(כל זה רק מלקרוא)
רציתי לשאול אם אתם מקיימים גם איזו פעילות לילדים יותר צעירים סביב גילאי 2-4
אנחנו בעין עירון
קל"ב
הפעילות ורוח הדברים נותנים השראה ..תודה(כל זה רק מלקרוא)
רציתי לשאול אם אתם מקיימים גם איזו פעילות לילדים יותר צעירים סביב גילאי 2-4
אנחנו בעין עירון
קל"ב
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2007, 21:14
- דף אישי: הדף האישי של ללי_באדולינה*
קול אי שם
הי, היכן אתה נמצא?
האם יש לך גיטרה למכירה?
תודה ושבוע נפלא
האם יש לך גיטרה למכירה?
תודה ושבוע נפלא
-
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2007, 21:14
- דף אישי: הדף האישי של ללי_באדולינה*
קול אי שם
תודה,
קיבלנו גיטרה ואנחנו בהוד השרון כך שפר"ח קצת רחוק לנו...
תודה על ההצעה
קיבלנו גיטרה ואנחנו בהוד השרון כך שפר"ח קצת רחוק לנו...
תודה על ההצעה
-
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 09:13
קול אי שם
_הי אורי
אשמח לשאול על מגורים בקרקע חקלאית
חן
0524832397
[email protected]
שבת שלום_
היי חן, אני לא אורי, אבל התעניינתי ועדיין מתענין בנושא. רק רציתי לוודא שלא התכוונת למישהו אחר. שבת שלום גם לך.
אשמח לשאול על מגורים בקרקע חקלאית
חן
0524832397
[email protected]
שבת שלום_
היי חן, אני לא אורי, אבל התעניינתי ועדיין מתענין בנושא. רק רציתי לוודא שלא התכוונת למישהו אחר. שבת שלום גם לך.