קורונה מתמודדים
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2020, 00:26
- דף אישי: הדף האישי של ציפור_ירוקת_כנף*
קורונה מתמודדים
אני גם קראתי באתר שלו על נפלאות אכילת גרעיני דלעת ובכללי על חשיבות ויטמין די לחיזוק המערכת החיסונית.
זו התשובה לכל מחלה, חיזוק המערכת החיסונית, לא הכנסה של תוספים סינטטיים, תרופות, חיסונים ומיני רעלים.
כל כך שמחה שאנשים נחשפים למידע הזה ומשנים את הגישה.
לצערי, עדיין הרבה אנשים מונעים מפחד בגלל התקשורת ושטיפות המוח שאנחנו עוברים במדיה וממהרים להתחסן בלי להבין שהם מזיקים לעצמם יותר
זו התשובה לכל מחלה, חיזוק המערכת החיסונית, לא הכנסה של תוספים סינטטיים, תרופות, חיסונים ומיני רעלים.
כל כך שמחה שאנשים נחשפים למידע הזה ומשנים את הגישה.
לצערי, עדיין הרבה אנשים מונעים מפחד בגלל התקשורת ושטיפות המוח שאנחנו עוברים במדיה וממהרים להתחסן בלי להבין שהם מזיקים לעצמם יותר
קורונה מתמודדים
מריחים את הסוף,
מעניין מה יעשו כל התיאורטיקנים, הוגי דעות ומכחישי הקורונה שעבדו ביצרתיות אין קץ וראויה להערכה.
מקווה שיש מקום ב G-5 לכל אותם יצרתייים.
מעניין מה יעשו כל התיאורטיקנים, הוגי דעות ומכחישי הקורונה שעבדו ביצרתיות אין קץ וראויה להערכה.
מקווה שיש מקום ב G-5 לכל אותם יצרתייים.
-
- הצטרפות: 03 נובמבר 2020, 22:33
קורונה מתמודדים
אל תדאג להם,
כוח המדמה זה הכוח הכי גדול בעולם ואדם שלא דואג לתת לו את המסגרת הנכונה הוא יכול להמשיך לתעתע בו עד 120.
עכשיו הם עסוקים בשיא הכוח להפיץ הודעות שמספרות שכל רגע אנשים מתים אחרי קבלת החיסון אבל יש לזה צו איסור פרסום חמור. זה הודעות שנכתבו כביכול ע''י אנשי רפואה שעובדים במתן החיסונים או בקרבתם וברובם המוחלט שם השולח מטושטש ע''י קשקוש.
אני עדיין מחכה להוכחות שהיה להם על כך שלפני כמה חודשים עשו ניסויים של חיסוני קורונה על ילדים בבתי ספר ללא ידיעת ההורים.
השיא של זה היה סרטון שצולם בתלמוד תורה ובו רואים ילד מקבל חיסון ונכתב שזה חיסון בכפייה של קורונה ללא ידיעת ההורים. אחר כך יצאה הודעה מסודרת מאותו תלמוד תורה ומהוריו של הילד שמישהו צילם ללא רשות מתן חיסון טטנוס שיגרתי לילד.
ומאז שיצאה הודעה לציבור שילדים לא יחוסנו בשלב הזה מכיוון שלא נוסה עליהם חיסון פתאום הפסקתי לשמוע על המזימה הזאת ולקבל כל מיני הוכחות מפוקפקות עליה.
התיאוריות נופלות אחת אחת ככל שמתקדם הזמן.
מנגד אני לא אומרת שהחיסון הכי בטוח בעולם ואני לא מאמינה בו ב 100% אבל ראבק, יש הבדל בין להטיל ספק הגיוני לבין כל תיאוריות הקונספירציה שרצות פה.
כוח המדמה זה הכוח הכי גדול בעולם ואדם שלא דואג לתת לו את המסגרת הנכונה הוא יכול להמשיך לתעתע בו עד 120.
עכשיו הם עסוקים בשיא הכוח להפיץ הודעות שמספרות שכל רגע אנשים מתים אחרי קבלת החיסון אבל יש לזה צו איסור פרסום חמור. זה הודעות שנכתבו כביכול ע''י אנשי רפואה שעובדים במתן החיסונים או בקרבתם וברובם המוחלט שם השולח מטושטש ע''י קשקוש.
אני עדיין מחכה להוכחות שהיה להם על כך שלפני כמה חודשים עשו ניסויים של חיסוני קורונה על ילדים בבתי ספר ללא ידיעת ההורים.
השיא של זה היה סרטון שצולם בתלמוד תורה ובו רואים ילד מקבל חיסון ונכתב שזה חיסון בכפייה של קורונה ללא ידיעת ההורים. אחר כך יצאה הודעה מסודרת מאותו תלמוד תורה ומהוריו של הילד שמישהו צילם ללא רשות מתן חיסון טטנוס שיגרתי לילד.
ומאז שיצאה הודעה לציבור שילדים לא יחוסנו בשלב הזה מכיוון שלא נוסה עליהם חיסון פתאום הפסקתי לשמוע על המזימה הזאת ולקבל כל מיני הוכחות מפוקפקות עליה.
התיאוריות נופלות אחת אחת ככל שמתקדם הזמן.
מנגד אני לא אומרת שהחיסון הכי בטוח בעולם ואני לא מאמינה בו ב 100% אבל ראבק, יש הבדל בין להטיל ספק הגיוני לבין כל תיאוריות הקונספירציה שרצות פה.
קורונה מתמודדים
מגיחה על מה את מדברת? על השמועות שכתבת פה לא שמעתי מעולם, ולא נראה לי שהן הוזכרו פה בדף.
מריחים את הסוף,
לצערי אני לא מריחה את הסוף. ולא, לא איבדתי את חוש הריח.
מריחים את הסוף,
לצערי אני לא מריחה את הסוף. ולא, לא איבדתי את חוש הריח.
-
קורונה מתמודדים
אף אחד לא מכחיש פה קורונה, אבל כן מאמינים שהחיסון לא בטוח ושצריכה להיות בחירה חופשית אם לקבל אותו או לא.
גם אני לצערי לא מריחה את הסוף, מה שאני כן מריחה שזה יהפוך לחיסון שנתי, כמו שפעת, גם את הקורונה לא ימגרו באמצעות חיסון
גם אני לצערי לא מריחה את הסוף, מה שאני כן מריחה שזה יהפוך לחיסון שנתי, כמו שפעת, גם את הקורונה לא ימגרו באמצעות חיסון
-
קורונה מתמודדים
https://www.youtube.com/watch?v=8ncE5yYQvJY
Children of the Great Reset
Children of the Great Reset
קורונה מתמודדים
זה סרטון שמראה תמונות של ילדים מכל העולם.
הקטע החזק בשבילי היה שבזמן שראיתי אותו, ילדי השתוללו בחוץ עם כמה ילדים מהשכונה.
אני גרה במקום שלא רק שכמעט לא רואים מסכות ברחוב. לא רק שלא שומרים על מרחק, אלא אנשים מתחבקים ומתנשקים במפגשים. אנשים מכל העולם מגיעים לכאן בלי לעבור בידודים. מסיבות של מבוגרים עם ילדים. מסיבות עמוסות של חברה צעירים. החיים ממשיכים כרגיל.
לפי התחזיות של ה״מומחים״ הייתי אמורה לשמוע על הרבה חולים ונפטרים, נכון?
אז זהו, שלא. עד היום נתקלתי בשני חולים. שניהם לא היו זקוקים לטיפול.
אי אפשר להגיד שיש אצלנו מגפה, למרות שלא נשמרים כאן ה״כללים״.
הקטע החזק בשבילי היה שבזמן שראיתי אותו, ילדי השתוללו בחוץ עם כמה ילדים מהשכונה.
אני גרה במקום שלא רק שכמעט לא רואים מסכות ברחוב. לא רק שלא שומרים על מרחק, אלא אנשים מתחבקים ומתנשקים במפגשים. אנשים מכל העולם מגיעים לכאן בלי לעבור בידודים. מסיבות של מבוגרים עם ילדים. מסיבות עמוסות של חברה צעירים. החיים ממשיכים כרגיל.
לפי התחזיות של ה״מומחים״ הייתי אמורה לשמוע על הרבה חולים ונפטרים, נכון?
אז זהו, שלא. עד היום נתקלתי בשני חולים. שניהם לא היו זקוקים לטיפול.
אי אפשר להגיד שיש אצלנו מגפה, למרות שלא נשמרים כאן ה״כללים״.
קורונה מתמודדים
מה אכפת לך מה הם יעשו?
חוץ מזה שגם ככה אין חיסונים לכולם. ככל שפחות ירצו, פחות מאבק בין מי שכן.
מגיחה על מה את מדברת? על השמועות שכתבת פה לא שמעתי מעולם, ולא נראה לי שהן הוזכרו פה בדף.
גם אני לא שמעתי על הדברים האלו.
מה שכן שמעתי, הוא שהיה מבוגר בן 70 פלוס שנפטר שעתיים אחרי החיסון. אין לי ספק שזאת לא שמועה, כי משרד הבריאות טרח להודיע שזה בטוח לא מהחיסון.
מנגד אני לא אומרת שהחיסון הכי בטוח בעולם ואני לא מאמינה בו ב 100% אבל ראבק,
ראבק מה?
אז חוסר ביטחון מקובל עלייך, רק שיבוא עם סיבות שמקובלות עלייך? או חוסר ביטחון מקובל עלייך כל עוד מתעלמים ממנו, ומקשיבים למה לאנשי המדע, ולממשלה.
את רוצה להתחסן למרות שאת מאמינה שהם לא בטוחים ב 100%, בחירה שלך.
וזה המסר שאנשים שלא רוצים להתחסן מנסים להעביר. החשיבות של זכות הבחירה של אדם על גופו ועל ילדיו.
מה אכפת לך מה הם יעשו?
חוץ מזה שגם ככה אין חיסונים לכולם. ככל שפחות ירצו, פחות מאבק בין מי שכן.
גם אני לא שמעתי על הדברים האלו.
מה שכן שמעתי, הוא שהיה מבוגר בן 70 פלוס שנפטר שעתיים אחרי החיסון. אין לי ספק שזאת לא שמועה, כי משרד הבריאות טרח להודיע שזה בטוח לא מהחיסון.
מנגד אני לא אומרת שהחיסון הכי בטוח בעולם ואני לא מאמינה בו ב 100% אבל ראבק,
ראבק מה?
אז חוסר ביטחון מקובל עלייך, רק שיבוא עם סיבות שמקובלות עלייך? או חוסר ביטחון מקובל עלייך כל עוד מתעלמים ממנו, ומקשיבים למה לאנשי המדע, ולממשלה.
את רוצה להתחסן למרות שאת מאמינה שהם לא בטוחים ב 100%, בחירה שלך.
וזה המסר שאנשים שלא רוצים להתחסן מנסים להעביר. החשיבות של זכות הבחירה של אדם על גופו ועל ילדיו.
-
קורונה מתמודדים
נכדה, את גדולה! שמחה שכתבת את כל מה שכתבת.
אני חושבת בדיוק כמוך ומחזקת אותך.
עכשיו בדיוק קראתי על תופעת לוואי של נימול בפה שהמון אנשים שהתחסנו מדווחים עליה, ומדווחים שהיא אפילו נמשכת שעות, אבל לטענת פייזר זה לא צריך למנוע מאותם אנשים לקבל מנה שנייה של החיסון.
אני חושבת בדיוק כמוך ומחזקת אותך.
עכשיו בדיוק קראתי על תופעת לוואי של נימול בפה שהמון אנשים שהתחסנו מדווחים עליה, ומדווחים שהיא אפילו נמשכת שעות, אבל לטענת פייזר זה לא צריך למנוע מאותם אנשים לקבל מנה שנייה של החיסון.
-
קורונה מתמודדים
האם באמת כל מה שמראים לנו בטלוויזיה אמיתי? האם כל מיני מנהיגים שמתחסנים בחיסון קורונה באמת מקבלים את החיסון קורונה?
https://youtu.be/rc0adfha668
תסתכלו על 1:45, איך שנתוני פאוצ'ים מקבל את החיסון ביד שמאל, אבל כשהכתבת שואלת אותו לשלומו הוא אומר שקצת צורב לו ונוגע ביד ימין. הוא שכח איפה הוא קיבל את החיסון? האם הוא באמת קיבל את החיסון?
מה אתם חושבים?
https://youtu.be/rc0adfha668
תסתכלו על 1:45, איך שנתוני פאוצ'ים מקבל את החיסון ביד שמאל, אבל כשהכתבת שואלת אותו לשלומו הוא אומר שקצת צורב לו ונוגע ביד ימין. הוא שכח איפה הוא קיבל את החיסון? האם הוא באמת קיבל את החיסון?
מה אתם חושבים?
-
קורונה מתמודדים
התכוונתי לאנתוני פאוצ'י
קורונה מתמודדים
תכלס, באופן לא מפתיע אני מאוד משוכנע שאחרי הציקצוקים והפצת התאוריות הם כולם או לפחות רובם המכריע ילך בשקט מופתי להתחסן.
תכלס, באופן לא מפתיע אני מאוד משוכנע שאחרי הציקצוקים והפצת התאוריות הם כולם או לפחות רובם המכריע ילך בשקט מופתי להתחסן.
-
קורונה מתמודדים
ממש לא נראה לי שנלך להתחסן. מי שרוצה להתחסן מוזמן. אני לא בגישה של לשכנע אנשים למה לא כדאי להם להתחסן, אני רק רוצה את החופש בחירה שלי לא להתחסן. חירות בסיסית על גופי שרוצים לקחת. אני בגישה של להתסכל על העובדות, לא להיות כבשה בעדר, אלא להפעיל את הראש, לחשוב.
נעם, מוזמן גם לפתוח קצת את הראש.
https://www.facebook.com/NoCensorshipHe ... /?sfnsn=wa
נעם, מוזמן גם לפתוח קצת את הראש.
https://www.facebook.com/NoCensorshipHe ... /?sfnsn=wa
קורונה מתמודדים
https://www.youtube.com/watch?v=vH5w5Zkl2DA
חלק א' - "אטימות הקונספצייה" - משה פייגלין משוחח עם ד"ר מיכל הרן על הסכנות שבחיסון נגד הקורונה
חלק א' - "אטימות הקונספצייה" - משה פייגלין משוחח עם ד"ר מיכל הרן על הסכנות שבחיסון נגד הקורונה
קורונה מתמודדים
זהו חלק ראשון מתוך שלושה. לא הספקתי לראות את האחרון.
כל אחד מהם שעה, אבל שווה כל דקה.
אישה מרתקת, עם המון ניסיון רפואי גם כרופאה וגם כחולה.
ממליצה.
כל אחד מהם שעה, אבל שווה כל דקה.
אישה מרתקת, עם המון ניסיון רפואי גם כרופאה וגם כחולה.
ממליצה.
קורונה מתמודדים
נכדה, את גדולה! שמחה שכתבת את כל מה שכתבת.
תודה ציפור.
תודה גם שאת ממשיכה לשמור על הדף פעיל.
אני משתדלת להכנס כל פעם שיש לי משהו חדש מעניין, אבל מאוד עסוקה בזמן האחרון.
תודה ציפור.
תודה גם שאת ממשיכה לשמור על הדף פעיל.
אני משתדלת להכנס כל פעם שיש לי משהו חדש מעניין, אבל מאוד עסוקה בזמן האחרון.
-
קורונה מתמודדים
תודה נכדה, תמשיכי לשתף בעוד מידע שיש לך.
אני משתפת בלינק נוסף של הרב יובל אשרוב על סכנות החיסון. הוא מתבסס על מדענים ראשיים בפייזר.
https://youtu.be/[po]nRbSS35D 6g[/po]
אני משתפת בלינק נוסף של הרב יובל אשרוב על סכנות החיסון. הוא מתבסס על מדענים ראשיים בפייזר.
https://youtu.be/[po]nRbSS35D 6g[/po]
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
קורונה מתמודדים
היי שאלה, האם כבר ידוע כל כמה זמן צריך לקבל חיסון, האם כמו חיסון לשפעת כל חורף או שזה תקף לכמה שנים?
-
קורונה מתמודדים
מדברים שזה יהיה חיסון שנתי כמו השפעת, כיוון שמתגלות כל הזמן מוטציות חדשות, ולא יודעים האם הן עמידות לחיסון או לא. בנוסף לזה הנוגדנים שנוצרים מהחיסון של פייזר לפי מה שקראתי מתקיימים עד 8 חודשים בגוף.
לפי מה שאני קוראת, כל המומחים מסכימים שלא יהיה ניתן למגר את הקורונה עם חיסון, זה כאן כדי להישאר וכמו כל מגיפה זה ייחלש אם או בלי חיסון.
לפי מה שאני קוראת, כל המומחים מסכימים שלא יהיה ניתן למגר את הקורונה עם חיסון, זה כאן כדי להישאר וכמו כל מגיפה זה ייחלש אם או בלי חיסון.
קורונה מתמודדים
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001356615
חיסונים תמורת נתונים: כל השאלות והתשובות על ההסכם עם פייזר
חיסונים תמורת נתונים: כל השאלות והתשובות על ההסכם עם פייזר
קורונה מתמודדים
בכתבה הם מתרכזים בחשיפת מידע פרטי.
אבל מה שעוד חשוב לשים לב אליו הוא היחס אל אזרחי ישראל:
״לפי נתניהו, ישראל שתוביל את העולם ביציאה המגפה כבר בעוד חודשיים וחצי, ותשמש בכך כמעבדת ניסוי עולמית גדולה לאפקטיביות חיסוני הקורונה. ״
מעבדת ניסוי עולמית
זאת לא תאוריה, ולא קונספירציה. זה חשוף לעיניי כל.
אז למי שהחליט לקחת את החיסון, מוטב שיהיה מודע לכך. מדובר עדיין בניסוי, לא במוצר בדוק.
אבל מה שעוד חשוב לשים לב אליו הוא היחס אל אזרחי ישראל:
״לפי נתניהו, ישראל שתוביל את העולם ביציאה המגפה כבר בעוד חודשיים וחצי, ותשמש בכך כמעבדת ניסוי עולמית גדולה לאפקטיביות חיסוני הקורונה. ״
מעבדת ניסוי עולמית
זאת לא תאוריה, ולא קונספירציה. זה חשוף לעיניי כל.
אז למי שהחליט לקחת את החיסון, מוטב שיהיה מודע לכך. מדובר עדיין בניסוי, לא במוצר בדוק.
קורונה מתמודדים
https://www.ynet.co.il/health/article/BkySEE00RP
פרופ' סגל: "20% מהמאומתים - עם המוטציה. עלול להיות גל רביעי"
פרופ' סגל: "20% מהמאומתים - עם המוטציה. עלול להיות גל רביעי"
קורונה מתמודדים
מה עדיף להתחסן או להידבק?
בת 37 בריאה ובלי מחלות רקע, יש לי חברה כרגע חולה ואני שוקלת ברצינות את הנושא.
בת 37 בריאה ובלי מחלות רקע, יש לי חברה כרגע חולה ואני שוקלת ברצינות את הנושא.
קורונה מתמודדים
להתחסן כמובן, אף אחד לא יכול להבטיח שתקבלי את המחלה ללא תופעות לוואי או תסמינים חמורים.
-
- הצטרפות: 03 מאי 2006, 05:13
- דף אישי: הדף האישי של צפרדע_ית
קורונה מתמודדים
לדעתי ברור שעדיף לך...
מה זה בעצם חשוב, מה דעתי?
אני מזכירה שאני סתם בחורה רנדומלית מהאינטרנט, תחת ניק אנונימי, שלא לוקחת אחריות במיל על הבריאות שלך (בדיוק כמו ההוא מעליי רק שאני אומרת זאת בפה מלא),
רק מניחה פה. להזכיר.
ץ
מה זה בעצם חשוב, מה דעתי?
אני מזכירה שאני סתם בחורה רנדומלית מהאינטרנט, תחת ניק אנונימי, שלא לוקחת אחריות במיל על הבריאות שלך (בדיוק כמו ההוא מעליי רק שאני אומרת זאת בפה מלא),
רק מניחה פה. להזכיר.
ץ
-
קורונה מתמודדים
בדיוק קראתי כתבה במעריב שכותרתה "תחזית פסימית של מנכ"ל מודרנה: הקורונה תישאר איתנו לנצח"
ואז חשבתי לעצמי, איך אתה יודע? מה אתה אלוהים? וברור שאתה רוצה שזה ישאר פה לנצח כדי שתמשיך לדחוף לנו חיסונים, ושכדי שחשבון הבנק שלך יתפח על חשבון אנשים ומדינות שהולכים עם העדר.
ואז חשבתי לעצמי, איך אתה יודע? מה אתה אלוהים? וברור שאתה רוצה שזה ישאר פה לנצח כדי שתמשיך לדחוף לנו חיסונים, ושכדי שחשבון הבנק שלך יתפח על חשבון אנשים ומדינות שהולכים עם העדר.
-
קורונה מתמודדים
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
למה אלוהים?
אולי נסיון חיים?
למה אלוהים?
אולי נסיון חיים?
-
קורונה מתמודדים
אולי נסיון חיים?
איזה ניסיון חיים?
כדי שהוא יגיד כזה דבר מ"תוך ניסיון" , הוא צריך לעבור את אותה סיטואציה של מגיפה כמו הקורונה. השפעת הספרדית הייתה במאה הקודמת והיא הייתה כל כך שונה מהקורונה. היא קטלה מיליוני צעירים בריאים, פי כמה וכמה מהקורונה שקטלה אולי 0.014% מהצעירים שחלו בה, וגם הרבה מאוד לא היה מלכתחילה בריאים. בינתיים הדבר הכי קרוב לקורונה שקרה היה התפרצות הסארס. הסארס קטל משהו כמו 800 אנשים אם אני לא טועה, ואז נעלם וחדל להתפרץ. אז אנחנו מדברים פה על ניסיון אחר.
כל ניסיון הוא שונה ולאוודווקא דומה.
אולי הקורונה תיעלם בסוף כמו הסארס?
למה הוא צריך להלחיץ את הציבור עם כותרות מפוצצות כאלו, שברור שהם לא מבוססות כי הוא לא חוזה עתידות.
איזה ניסיון חיים?
כדי שהוא יגיד כזה דבר מ"תוך ניסיון" , הוא צריך לעבור את אותה סיטואציה של מגיפה כמו הקורונה. השפעת הספרדית הייתה במאה הקודמת והיא הייתה כל כך שונה מהקורונה. היא קטלה מיליוני צעירים בריאים, פי כמה וכמה מהקורונה שקטלה אולי 0.014% מהצעירים שחלו בה, וגם הרבה מאוד לא היה מלכתחילה בריאים. בינתיים הדבר הכי קרוב לקורונה שקרה היה התפרצות הסארס. הסארס קטל משהו כמו 800 אנשים אם אני לא טועה, ואז נעלם וחדל להתפרץ. אז אנחנו מדברים פה על ניסיון אחר.
כל ניסיון הוא שונה ולאוודווקא דומה.
אולי הקורונה תיעלם בסוף כמו הסארס?
למה הוא צריך להלחיץ את הציבור עם כותרות מפוצצות כאלו, שברור שהם לא מבוססות כי הוא לא חוזה עתידות.
-
קורונה מתמודדים
משלת טנזניה זרקו את החיסון לקורונה ,ועברו לטיפול עם צמח ארטמיסיה אנואה. (לענה\שִיבּא בעברית)
חוץ מזה שיצא השבוע מחקר ראשון בגרמניה על הצמח שהראה הצלחה ברורה. וכרגע מבוצע מחקר על 360 חולים בברזיל ויפורסם בקרוב .
עכשיו זה סיפור מעניין...
למי שלא מכיר את הסיפור עם הצמח הזה . הרמב"ם לפני מאות שנים כבר ציין אותו כצמח רפואי חזק מאד .
יש מישהו בארץ (אני מכיר אישית) שפתח גמ"ח ללא רווח ונתן בחצי שנה האחרונה.
לאלפי חולים (במגזר החרדי)את הגרסה הישראלית לצמח הזה שנקרא: לענת יהודה.
הוא מספר שכולם העבירו את המחלה, בריאים ושלמים.
אז בקצרה
ארטימיסיה זה צמח שהסינים העבירו לאפריקה לטיפול במלריה
הטיפול יצא כ"כ מוצלח ועם כמעט 0 תופעות לוואי, תרופה פשוטה לחולי מלריה בעלות של שקל, כוס תה עם הצמח
עד שהארגון המושחת הWHO בדחיפה של חברות ה"התרופות"
נלחמו בזה ברמה פשוט הזוייה, תוך איומים על פרופסורים ושלילת תקציבים מאונברסיטאות שביצעו מחקר על הצמח .
הכל כדי שיוכלו להמשיך למכור את התרופות הרעילות שלהם למלריה (וגם פשוט לא יעילות) עם רווחים של מליארדים במסווה של "עזרה לאפריקה"
אז מזה תקופה באפריקה מגדלים את הצמח לבד ומטפלים בו בחולים ממלריה בהצלחה מדהימה.
סרט תיעודי מדהים (ששודר בRT) על גבול ההזייה ,על המלחמה בצמח הארטימיסיה.
שחושף טפח מהקומבינות והשקרים של חברות התרופות והמלחמה שלהם בתרופות טבעיות,
תוך ידיעה שהם אחראים להרג של מיליונים על הדרך.
טנזניה עוברת לארטימיסיה
https://www.africanews.com/2020/12/18/t ... -covid-19/
מחקר ראשוני של ארטימיסיה לקורונה
https://www.biorxiv.org/content/10.1101 ... 637v1.full
חוץ מזה שיצא השבוע מחקר ראשון בגרמניה על הצמח שהראה הצלחה ברורה. וכרגע מבוצע מחקר על 360 חולים בברזיל ויפורסם בקרוב .
עכשיו זה סיפור מעניין...
למי שלא מכיר את הסיפור עם הצמח הזה . הרמב"ם לפני מאות שנים כבר ציין אותו כצמח רפואי חזק מאד .
יש מישהו בארץ (אני מכיר אישית) שפתח גמ"ח ללא רווח ונתן בחצי שנה האחרונה.
לאלפי חולים (במגזר החרדי)את הגרסה הישראלית לצמח הזה שנקרא: לענת יהודה.
הוא מספר שכולם העבירו את המחלה, בריאים ושלמים.
אז בקצרה
ארטימיסיה זה צמח שהסינים העבירו לאפריקה לטיפול במלריה
הטיפול יצא כ"כ מוצלח ועם כמעט 0 תופעות לוואי, תרופה פשוטה לחולי מלריה בעלות של שקל, כוס תה עם הצמח
עד שהארגון המושחת הWHO בדחיפה של חברות ה"התרופות"
נלחמו בזה ברמה פשוט הזוייה, תוך איומים על פרופסורים ושלילת תקציבים מאונברסיטאות שביצעו מחקר על הצמח .
הכל כדי שיוכלו להמשיך למכור את התרופות הרעילות שלהם למלריה (וגם פשוט לא יעילות) עם רווחים של מליארדים במסווה של "עזרה לאפריקה"
אז מזה תקופה באפריקה מגדלים את הצמח לבד ומטפלים בו בחולים ממלריה בהצלחה מדהימה.
סרט תיעודי מדהים (ששודר בRT) על גבול ההזייה ,על המלחמה בצמח הארטימיסיה.
שחושף טפח מהקומבינות והשקרים של חברות התרופות והמלחמה שלהם בתרופות טבעיות,
תוך ידיעה שהם אחראים להרג של מיליונים על הדרך.
טנזניה עוברת לארטימיסיה
https://www.africanews.com/2020/12/18/t ... -covid-19/
מחקר ראשוני של ארטימיסיה לקורונה
https://www.biorxiv.org/content/10.1101 ... 637v1.full
קורונה מתמודדים
https://www.calcalist.co.il/local/artic ... 21,00.html
ועדת הלסינקי רוצה לאשר את ההסכם בין ישראל לפייזר
ועדת הלסינקי רוצה לאשר את ההסכם בין ישראל לפייזר
קורונה מתמודדים
מעניין שהם קוראים לזה "מחקר" ולא "ניסוי". למעשה זה ניסוי, לא משנה מה יקראו לזה. אף אחד לא יודע מה ההשלכות של החיסון הזה לטווח הארוך, וכולם מניחים שהוא בטוח ויעיל.
בדיוק קראתי שהמון אנשים נדבקו בתור לקבלת חיסוני קורונה. כמה אירוני.
בדיוק קראתי שהמון אנשים נדבקו בתור לקבלת חיסוני קורונה. כמה אירוני.
-
-
- הצטרפות: 24 ינואר 2021, 11:00
קורונה מתמודדים
דוקטור אבני לשלטון!!!
-
- הצטרפות: 15 יולי 2020, 11:09
- דף אישי: הדף האישי של צבר קמל
קורונה מתמודדים
זה אותו רופא שזייף אישורים?! לא כל כך משוכנע שזה משהו שאנחנו רוצים לראות בשילטון, מספיק! שבענו מרמאים, זייפנים ומאותם אלו שבשם האמונה שלהם מקדשים כל פעולה.
זה הזמן להתעורר, אפשר להלחם על הדעות או דרך החיים אבל לא לקדש או להעריץ רמאים.
זה הזמן להתעורר, אפשר להלחם על הדעות או דרך החיים אבל לא לקדש או להעריץ רמאים.
קורונה מתמודדים
דוקטור אבני לשלטון!!!
זה לא שייך פה לדיון. מי שרוצה לתמוך במועמד לכנסת, שיעשה את זה בשמחה אבל זה ממש לא הדיון.
זה אותו רופא שזייף אישורים?!
אם תסתכל במה שאבני כתב בתגובה על הכתבה שעשו עליו, לפחות להבנתי, היה שם סילוף גדול של הדברים. ומצד שני זה ממש לא מעניין אותי כי הוא לא רלוונטי לדיון פה.
אישורים לאי עטיית מסיכה גם ככה לא נדרשים ע"פ החוק (ולמרות זאת הצטיידתי אני באישור שכזה מרופאת המשפחה שלי, היא סיפקה אותו בלי שום בעיות), ולגבי פנקסי חיסונים הוא הבהיר שהוא לא זייף כאלה. כרגע הוא מריץ את עצמו לכנסת, ובדומה למרקולה שהזכרנו למעלה, יש לו אינטרסים והוא גם מקדם מוצרים ולכן לא נתעסק באדם עצמו.
הגישה שלו למגיפה הזאת דומה מאוד להגיון בריא ולבארינגטון ועל הרעיונות האלה אנחנו מדברים פה. לא על תעמולת בחירות.
זה לא שייך פה לדיון. מי שרוצה לתמוך במועמד לכנסת, שיעשה את זה בשמחה אבל זה ממש לא הדיון.
זה אותו רופא שזייף אישורים?!
אם תסתכל במה שאבני כתב בתגובה על הכתבה שעשו עליו, לפחות להבנתי, היה שם סילוף גדול של הדברים. ומצד שני זה ממש לא מעניין אותי כי הוא לא רלוונטי לדיון פה.
אישורים לאי עטיית מסיכה גם ככה לא נדרשים ע"פ החוק (ולמרות זאת הצטיידתי אני באישור שכזה מרופאת המשפחה שלי, היא סיפקה אותו בלי שום בעיות), ולגבי פנקסי חיסונים הוא הבהיר שהוא לא זייף כאלה. כרגע הוא מריץ את עצמו לכנסת, ובדומה למרקולה שהזכרנו למעלה, יש לו אינטרסים והוא גם מקדם מוצרים ולכן לא נתעסק באדם עצמו.
הגישה שלו למגיפה הזאת דומה מאוד להגיון בריא ולבארינגטון ועל הרעיונות האלה אנחנו מדברים פה. לא על תעמולת בחירות.
-
קורונה מתמודדים
לא שמעתי על דוקטור אבני. מה הסיפור של הדוקטור?
מאוד ממליצה לשמוע את ההרצאה של ד"ר סימון גולד שהיא חלק America front doctors. קבוצה של רופאים שעומדים באומץ וחושפים המון אמת על הקורונה.
יש כמה דברים שהיא אומרת ולא בטוחה שהם נכונים, כמו למשל שמי שקיבל את החיסון נמצא חיובי לקורונה, או במילים אחרות שהחיסון גורם לתוצאה חיובית בקורונה. נשמע קצת לא סביר. אשמח לדעת מה אנשים פה בקבוצה חושבים על זה?
דבר נוסף זה המידע על התרופה שנקראת כלורוקווין שהיא במקור נגד מלריה ושטראמפ בתחילת המגיפה קידם אותה מאוד. אני לא יודעת האם התרופה הזו באמת לא מסוכנת לשימוש. היא כן יעילה, אבל מאוד חזקה וכן יכולה להזיק לכבד בשימוש מופרז או קבוע. יש לה בנוסף גם הרבה תופעות לוואי חזקות. אז לא יודעת אם זה באמת הפתרון לוירוס כמו שהיא טוענת, אבל בכללי עם כל מה שהיא אומרת על החיסון אני מסכימה ב 100%.
מאוד ממליצה לשמוע את ההרצאה של ד"ר סימון גולד שהיא חלק America front doctors. קבוצה של רופאים שעומדים באומץ וחושפים המון אמת על הקורונה.
יש כמה דברים שהיא אומרת ולא בטוחה שהם נכונים, כמו למשל שמי שקיבל את החיסון נמצא חיובי לקורונה, או במילים אחרות שהחיסון גורם לתוצאה חיובית בקורונה. נשמע קצת לא סביר. אשמח לדעת מה אנשים פה בקבוצה חושבים על זה?
דבר נוסף זה המידע על התרופה שנקראת כלורוקווין שהיא במקור נגד מלריה ושטראמפ בתחילת המגיפה קידם אותה מאוד. אני לא יודעת האם התרופה הזו באמת לא מסוכנת לשימוש. היא כן יעילה, אבל מאוד חזקה וכן יכולה להזיק לכבד בשימוש מופרז או קבוע. יש לה בנוסף גם הרבה תופעות לוואי חזקות. אז לא יודעת אם זה באמת הפתרון לוירוס כמו שהיא טוענת, אבל בכללי עם כל מה שהיא אומרת על החיסון אני מסכימה ב 100%.
קורונה מתמודדים
כלורוקווין שנקרא גם HCQ היא תרופה מאוד ותיקה ומאוד זולה, ועובדת על אותו מנגנון שהוירוס הזה פועל עליו, בדומה למלריה ולוירוסים אחרים. רושמים אותו גם לטיפול בדלקות פרקים.
השימוש בו בשטח הניב תוצאות מעולות, השתמשו בו בשלב יחסית מוקדם של המחלה, במינון נמוך. 0 מתים. כמעט ללא סיבוכי הקורונה.
כשהעלו את הנושא והתחילו לבדוק אותו באופן רשמי, הניסויים שנערכו היו רק על חולים קשים מונשמים, במינונים גבוהים בהרבה, והתוצאות היו גרועות.
יש עוד תרופה למחלות וירליות (שניתנת גם לכלבים אגב) שנקראת Ivermectin שעכשיו דווקא אישרו אותה לטיפול בקוביד, ואני מקווה שישתמשו בה, היא יעילה אפילו יותר, גם למניעת הסתבכות המחלה וגם למניעת הדבקות במחלה, במינון נמוך (משהו כמו פעם בשבוע, לפי מה שקראתי), עם אחוזים מרהיבים.
השימוש בו בשטח הניב תוצאות מעולות, השתמשו בו בשלב יחסית מוקדם של המחלה, במינון נמוך. 0 מתים. כמעט ללא סיבוכי הקורונה.
כשהעלו את הנושא והתחילו לבדוק אותו באופן רשמי, הניסויים שנערכו היו רק על חולים קשים מונשמים, במינונים גבוהים בהרבה, והתוצאות היו גרועות.
יש עוד תרופה למחלות וירליות (שניתנת גם לכלבים אגב) שנקראת Ivermectin שעכשיו דווקא אישרו אותה לטיפול בקוביד, ואני מקווה שישתמשו בה, היא יעילה אפילו יותר, גם למניעת הסתבכות המחלה וגם למניעת הדבקות במחלה, במינון נמוך (משהו כמו פעם בשבוע, לפי מה שקראתי), עם אחוזים מרהיבים.
-
קורונה מתמודדים
תודה רבה קארן, העשרת אותי במידע חדש וחשוב.
אני מאוד ממליצה להצטרף לערוץ הטלגרם של "נפגעי חיסוני קורונה". ערוץ עם מידע חשוב נוסף. מטריד שלא מדווחים לציבור כל כך הרבה מידע.
אני מאוד ממליצה להצטרף לערוץ הטלגרם של "נפגעי חיסוני קורונה". ערוץ עם מידע חשוב נוסף. מטריד שלא מדווחים לציבור כל כך הרבה מידע.
קורונה מתמודדים
משהי יודעת עד מתי הסגר, האם האריכו אותו עד יום ראשון או שמחר זה נפתח?
אפשר לתכנן נסיעות וביקורים לסוף השבוע או שאין עדיין החלטה סופית?
תודה רבה
אפשר לתכנן נסיעות וביקורים לסוף השבוע או שאין עדיין החלטה סופית?
תודה רבה
-
קורונה מתמודדים
אז עכשיו אני קוראת לפי החדשות באתרים השונים שהאריכו את הסגר. נראה שלא כדאי לתכנן שום דבר לסופשבוע.
-
קורונה מתמודדים
זה הזוי שיש חיסונים, ובמקום לראות ירידה בתחלואה ובמקרי המוות, רואים את ההיפך. רק לי קשה להיות אופטימית ולראות את האור בקצה המנהרה?
-
קורונה מתמודדים
אני חוששת שהעלייה במקרי התחלואה היא בגלל תופעת ה ADE. מה שסברו שהופך את החיסון ללא בטוח. כל מי שקיבל את החיסון ופיתח ADE, למעשה בפעם הבאה שהוא נתקל בוירוס, במקום להיות מוגן הקורנה הופכת להיות יותר קטלנית עבורו.
קורונה מתמודדים
אני חוזרת לדברים שנאמרו כאן לפני הרבה זמן.
נזכרתי שזלזלו בקישור שניתן כאן, מכיוון שהמראיין מקושר לסיינטולוגיה, לכן כל מה שנאמר שם לא מקובל.
אחד הדמויות היותר מפורסמות הקשורות לסיינטולוגיה, הוא טום קרוז. לא סתם קשור, הוא אחת הדמויות המפתח.
הוא היה מהראשונים שנראו עם שתי מסכות, עוד לפני שהתחילו להעלות את האפשרות ברצינות.
האם כל אלו שסולדות מסיינטולוגיה, אך מאמינות במסכות, האם זה גורם לכן לפקפק באמינות שלהן? בכל זאת, סיינטולוג בחיר הולך ככה. שלא יחשבו שאתן קשורות חס וחלילה, לא?
לגבי אלו שזלזלו בדאגה מפני דיקטטורה רפואית.
שמעתן את איילת שקד? היא לא מכבסת מילים. היא קוראת לנקות את הקורונה כמו שמנקים מכינים.
דרעי קורא לספק לרשויות המקומיות רשימת של לא-מחוסנים, כדי שיוכלו להתסער בית בית. בחירת המילים האלו הן שלו.
סמוטריץ׳ מצהיר שבוודאי אפשר לכפות חיסונים.
לכל מי שלא האמינו שזה יקרה, אתן עדיין מאמינות שאתן חיות בדמוקרטיה?
מודעת לכך שרוב הכותבות האלו, נעלמו ממזמן מהדף, עדיין הרגשתי צורך לחזור לנקודות האלו.
זה הזוי שיש חיסונים, ובמקום לראות ירידה בתחלואה ובמקרי המוות, רואים את ההיפך.
הכל הזוי. חוסר הגיון מוחלט. וזה ממשיך.
הנשים בהריון שהחליטו להתחסן, זה פשוט מדהים.
אני מאמינה שרובן, לא היו מסכימות להשתתף בניסוי, גם בשביל סכום כסף נכבד. היום הן מתחננות שיזריקו להן חומר, שהודיעו להן שלא נוסה עדיין על נשים בהריון.
רמת הפחד שאנשים חווים, מובילה אותם במודע למעשים קיצוניים, שאין סיכוי שהיו עושים בעבר.
נזכרתי שזלזלו בקישור שניתן כאן, מכיוון שהמראיין מקושר לסיינטולוגיה, לכן כל מה שנאמר שם לא מקובל.
אחד הדמויות היותר מפורסמות הקשורות לסיינטולוגיה, הוא טום קרוז. לא סתם קשור, הוא אחת הדמויות המפתח.
הוא היה מהראשונים שנראו עם שתי מסכות, עוד לפני שהתחילו להעלות את האפשרות ברצינות.
האם כל אלו שסולדות מסיינטולוגיה, אך מאמינות במסכות, האם זה גורם לכן לפקפק באמינות שלהן? בכל זאת, סיינטולוג בחיר הולך ככה. שלא יחשבו שאתן קשורות חס וחלילה, לא?
לגבי אלו שזלזלו בדאגה מפני דיקטטורה רפואית.
שמעתן את איילת שקד? היא לא מכבסת מילים. היא קוראת לנקות את הקורונה כמו שמנקים מכינים.
דרעי קורא לספק לרשויות המקומיות רשימת של לא-מחוסנים, כדי שיוכלו להתסער בית בית. בחירת המילים האלו הן שלו.
סמוטריץ׳ מצהיר שבוודאי אפשר לכפות חיסונים.
לכל מי שלא האמינו שזה יקרה, אתן עדיין מאמינות שאתן חיות בדמוקרטיה?
מודעת לכך שרוב הכותבות האלו, נעלמו ממזמן מהדף, עדיין הרגשתי צורך לחזור לנקודות האלו.
זה הזוי שיש חיסונים, ובמקום לראות ירידה בתחלואה ובמקרי המוות, רואים את ההיפך.
הכל הזוי. חוסר הגיון מוחלט. וזה ממשיך.
הנשים בהריון שהחליטו להתחסן, זה פשוט מדהים.
אני מאמינה שרובן, לא היו מסכימות להשתתף בניסוי, גם בשביל סכום כסף נכבד. היום הן מתחננות שיזריקו להן חומר, שהודיעו להן שלא נוסה עדיין על נשים בהריון.
רמת הפחד שאנשים חווים, מובילה אותם במודע למעשים קיצוניים, שאין סיכוי שהיו עושים בעבר.
קורונה מתמודדים
https://www.haaretz.co.il/health/corona ... -1.9490088
איגוד רפואת הילדים ממליץ לחסן ילדים בקבוצת סיכון או שגרים עם מדוכאי חיסון
זה מלפני שבוע.
https://www.ynet.co.il/health/healthnew ... rJcSDM111u
התקדמות משמעותית לעבר חיסוני ילדים לקורונה
בארץ לא רק שלא מחכים לאישור של fda, הם לא מחכים שחברת התרופות יגמרו את הניסוים שלהם.
העיקר קוראים ללא מחסנים שהם יוצאים נגד המדע.
כל מה שקורה היום בעולם, זה הכי לא מדעי שיש.
איגוד רפואת הילדים ממליץ לחסן ילדים בקבוצת סיכון או שגרים עם מדוכאי חיסון
זה מלפני שבוע.
https://www.ynet.co.il/health/healthnew ... rJcSDM111u
התקדמות משמעותית לעבר חיסוני ילדים לקורונה
בארץ לא רק שלא מחכים לאישור של fda, הם לא מחכים שחברת התרופות יגמרו את הניסוים שלהם.
העיקר קוראים ללא מחסנים שהם יוצאים נגד המדע.
כל מה שקורה היום בעולם, זה הכי לא מדעי שיש.
קורונה מתמודדים
הכתבה השניה שקישרתי היא מהיום.
-
קורונה מתמודדים
נכדה, תודה על הקישורים. אני עוקבת מקרוב מה קורה, ומיום ליום אני יותר חרדה כי יש תחושה שאנחנו מתחילים להיות המיעוט ההגיוני בסיפור ההזוי הזה. רק שעכשיו אנחנו יותר חשופים ואם תגידי עובדה או משהו שהוא הכי קומן סנס, את בקלות תיקראי מפיצת פייק ניוז וקונספירטורית.
בדיוק קראתי בידיעות אחרונות שמשרד הבריאות ועוד על מיני מומחים דמיקולו יצאו נגד הרב אשרוב והסירו סרטונים שלו. הוא איש שאני כל כך מעריכה, והוא רואה לנגד עיניו את טובת הציבור והבריאות האמיתית נטולת החרטות והאינטרסים.
זה ההתחלה של הסוף, אנחנו הופכים מיום ליום בלי שנרגיש להיות דיקטטורה של מחשבות. הם יגידו לנו מה לחשוב, ואם נמשיך לחשוב מה שאנחנו רוצים יהיו השלכות וסנקציות. פשוט "1984" הספר.
קראתי משהו מאוד מעניין וזה הציטוט
"כאשר התקשורת יוצרת מצג שווא, כאילו דעת המיעוט היא דעת הרוב, היא מובילה למה שמכונה 'ספירלת השתיקה'- ציבור הרוב חושש להביע את עמדתו בגלל פחד מבידוד חברתי- ואם הזמן מתחיל להתאים את עמדתו לדעת המיעוט"
זה מתוך הכתבה:" כיצד לגרום לאנשים לשנות את דעתם?"
זו מלחמה על המינד שלנו. וזה מדאיג, מדאיג מאוד.
בדיוק קראתי בידיעות אחרונות שמשרד הבריאות ועוד על מיני מומחים דמיקולו יצאו נגד הרב אשרוב והסירו סרטונים שלו. הוא איש שאני כל כך מעריכה, והוא רואה לנגד עיניו את טובת הציבור והבריאות האמיתית נטולת החרטות והאינטרסים.
זה ההתחלה של הסוף, אנחנו הופכים מיום ליום בלי שנרגיש להיות דיקטטורה של מחשבות. הם יגידו לנו מה לחשוב, ואם נמשיך לחשוב מה שאנחנו רוצים יהיו השלכות וסנקציות. פשוט "1984" הספר.
קראתי משהו מאוד מעניין וזה הציטוט
"כאשר התקשורת יוצרת מצג שווא, כאילו דעת המיעוט היא דעת הרוב, היא מובילה למה שמכונה 'ספירלת השתיקה'- ציבור הרוב חושש להביע את עמדתו בגלל פחד מבידוד חברתי- ואם הזמן מתחיל להתאים את עמדתו לדעת המיעוט"
זה מתוך הכתבה:" כיצד לגרום לאנשים לשנות את דעתם?"
-
- הצטרפות: 02 אוגוסט 2020, 10:40
- דף אישי: הדף האישי של שירן_ר*
קורונה מתמודדים
דעה לא פופולרית!!
לכו להתחסן, לכו להתחסן, אם לא למענכם לטובת הציבור, העסקים והחזרה לשיגרה.
לכו להתחסן, לכו להתחסן, אם לא למענכם לטובת הציבור, העסקים והחזרה לשיגרה.
קורונה מתמודדים
בעקרון כן זה מדאיג, אבל גם לא. המלחמה על המינד שלנו, למינד שלנו יש הרבה כוח.אנחנו אוביקט מחקר כבר שנים. דברים שנחקרו במסווה של לטובת האנושות, הייתה בעצם ללמוד איך להפעיל את האנושות.
יש להבין שזה לא משהו חדש. עכשיו זה נחשף לעין כל, אבל מי שהתעניין לפני כן יודע.
אם אתם בשוק מהצנזורה, אז זה בגלל שאתם לא מודעים לצנזורה שנעשית כבר שנים בתירוץ של מלחמה באנטישמיות.
לגוים אסור לשאול שאלות. הם נמחקים בפייסבוק וכל חברותיה כבר כמה שנים טובות. ישראלים לא מודעים לזה, כי זה לא נוגע להם. שיתוף הפעולה של הרשתות החברתיות וארגון יהודיים, הכינו את הרקע ואת הטכנולוגיה.
פשוט "1984" הספר.
אחד הדברים החזקים בספר, זה יכולת המעקב של השלטון על אנשים בעזרת טכנולוגיות. כבר לפני שנים הייתי צוחקת על זה שבספר הטכנולוגיה פשוט הייתה קיימת, אבל במציאות הם הצליחו לגרום לאנשים לבזבז הרבה כסף, כל פעם שיוצאת טכנולוגיה חדשה, עם יכולת יותר טובה לעקוב אחריהם.
דעה לא פופולרית!!
למה דעה לא פופולרית?
את מרגישה שיש השתקה למי שרוצה לעודד לחסן?
את מרגישה שדעות כמו שלך נמחקות, ומנודות?
יש לך דוגמאות לספק למקרים כאלו?
בעקרון כן זה מדאיג, אבל גם לא. המלחמה על המינד שלנו, למינד שלנו יש הרבה כוח.אנחנו אוביקט מחקר כבר שנים. דברים שנחקרו במסווה של לטובת האנושות, הייתה בעצם ללמוד איך להפעיל את האנושות.
יש להבין שזה לא משהו חדש. עכשיו זה נחשף לעין כל, אבל מי שהתעניין לפני כן יודע.
אם אתם בשוק מהצנזורה, אז זה בגלל שאתם לא מודעים לצנזורה שנעשית כבר שנים בתירוץ של מלחמה באנטישמיות.
לגוים אסור לשאול שאלות. הם נמחקים בפייסבוק וכל חברותיה כבר כמה שנים טובות. ישראלים לא מודעים לזה, כי זה לא נוגע להם. שיתוף הפעולה של הרשתות החברתיות וארגון יהודיים, הכינו את הרקע ואת הטכנולוגיה.
פשוט "1984" הספר.
אחד הדברים החזקים בספר, זה יכולת המעקב של השלטון על אנשים בעזרת טכנולוגיות. כבר לפני שנים הייתי צוחקת על זה שבספר הטכנולוגיה פשוט הייתה קיימת, אבל במציאות הם הצליחו לגרום לאנשים לבזבז הרבה כסף, כל פעם שיוצאת טכנולוגיה חדשה, עם יכולת יותר טובה לעקוב אחריהם.
דעה לא פופולרית!!
למה דעה לא פופולרית?
את מרגישה שיש השתקה למי שרוצה לעודד לחסן?
את מרגישה שדעות כמו שלך נמחקות, ומנודות?
יש לך דוגמאות לספק למקרים כאלו?
-
קורונה מתמודדים
נכדה, את צודקת, הבעיה היא שהטכנולוגיות שקיימות היום הם כל כך אגרסיביות, וזה רק קצה הקרחון. כלומר יש הרבה דברים שקיימים ואנחנו לא מודעים להם בכלל. כל ה תנופה ש ה AI צבר, זה ממש בגדר הגולם קם על יוצרו.
שנים שאנחנו רואים בסרטי הוליווד כל מיני סרטי מדע בדיוני שבעצם מכינים אותנו לזה שיום אחד הדברים האלו יקרו וישלטו לנו בחיים ברמה שיהיה מאוד קשה להתנגד או לשנות משהו במציאות שלנו. הדרך היחידה להימלט מזה, זה פשוט לא לחיות בציוויליזציה, ולעבור לגור באיזה מדבר/ג'ונגל/ איזור לא מיושב.
שנים שאנחנו רואים בסרטי הוליווד כל מיני סרטי מדע בדיוני שבעצם מכינים אותנו לזה שיום אחד הדברים האלו יקרו וישלטו לנו בחיים ברמה שיהיה מאוד קשה להתנגד או לשנות משהו במציאות שלנו. הדרך היחידה להימלט מזה, זה פשוט לא לחיות בציוויליזציה, ולעבור לגור באיזה מדבר/ג'ונגל/ איזור לא מיושב.
קורונה מתמודדים
כלומר יש הרבה דברים שקיימים ואנחנו לא מודעים להם בכלל. כל ה תנופה ש ה AI צבר, זה ממש בגדר הגולם קם על יוצרו.
בסין כבר שנה שנים טובות, שיש ניקוד לאזרחים. אם הניקוד נמוך מדי, נלקחים מהאזרח הרבה זכויות, כמו חופש התנועה.
החוסר מודעות היא דיי מבחירה. זה לא מוסתר.
שנים שאנחנו רואים בסרטי הוליווד כל מיני סרטי מדע בדיוני שבעצם מכינים אותנו לזה שיום אחד הדברים האלו יקרו וישלטו לנו בחיים ברמה שיהיה מאוד קשה להתנגד או לשנות משהו במציאות שלנו.
לא סתם הרבה אומרים שבסרטים אנחנו מקבלים את האמת, ובחדשות את השקר.
יצא עכשיו סרט הוליוודי על קוביד 23, חפשי את הפרומו. זה בדיוק מה שהם עושים, מכינים את הצופים.
זה נקרא פרודיקטיב פרוגרמים. אין לי מושג איך לתרגם את זה במילים.
הדרך היחידה להימלט מזה, זה פשוט לא לחיות בציוויליזציה, ולעבור לגור באיזה מדבר/ג'ונגל/ איזור לא מיושב.
אפשר למצוא ביוטיוב הרבה ערוצים, שכבר שנים מדברים על זה. להיות בעיר, להיות תלוי בממסד, זה ממש לא ממולץ. העניין הוא שכמה באמת אנחנו יכולים להתכונן מהבחינה הזו.
לכן חשוב להתכונן גם מבחינה נפשית ורוחנית, זה הכל הולך בעסקת חבילה.
כמו שכתבת זאת מלחמה על המיינד.
לצאת לרחובות זה לא מה שיעשה את השינוי, השינוי צריך לבוא מבפנים. אני יודעת שזה נשמע קלישאה מנותקת מהמציאות, אבל זה מה שיש לי.
בסין כבר שנה שנים טובות, שיש ניקוד לאזרחים. אם הניקוד נמוך מדי, נלקחים מהאזרח הרבה זכויות, כמו חופש התנועה.
החוסר מודעות היא דיי מבחירה. זה לא מוסתר.
שנים שאנחנו רואים בסרטי הוליווד כל מיני סרטי מדע בדיוני שבעצם מכינים אותנו לזה שיום אחד הדברים האלו יקרו וישלטו לנו בחיים ברמה שיהיה מאוד קשה להתנגד או לשנות משהו במציאות שלנו.
לא סתם הרבה אומרים שבסרטים אנחנו מקבלים את האמת, ובחדשות את השקר.
יצא עכשיו סרט הוליוודי על קוביד 23, חפשי את הפרומו. זה בדיוק מה שהם עושים, מכינים את הצופים.
זה נקרא פרודיקטיב פרוגרמים. אין לי מושג איך לתרגם את זה במילים.
הדרך היחידה להימלט מזה, זה פשוט לא לחיות בציוויליזציה, ולעבור לגור באיזה מדבר/ג'ונגל/ איזור לא מיושב.
אפשר למצוא ביוטיוב הרבה ערוצים, שכבר שנים מדברים על זה. להיות בעיר, להיות תלוי בממסד, זה ממש לא ממולץ. העניין הוא שכמה באמת אנחנו יכולים להתכונן מהבחינה הזו.
לכן חשוב להתכונן גם מבחינה נפשית ורוחנית, זה הכל הולך בעסקת חבילה.
כמו שכתבת זאת מלחמה על המיינד.
לצאת לרחובות זה לא מה שיעשה את השינוי, השינוי צריך לבוא מבפנים. אני יודעת שזה נשמע קלישאה מנותקת מהמציאות, אבל זה מה שיש לי.
קורונה מתמודדים
דעה לא פופולרית!!
היא נגעה לי בנקודות רגישות, אז אני חוזרת שוב להודעה של שירן. כזאת התחסדות להתיימר כאילו היא זאת שיוצאת נגד הזרם.
אז אם היא עוד כאן, יש לי עוד שאלה.
מישהו פעם אמר לך לעזוב את המדינה, בגלל שאת הולכת עם מסכה, או רוצה לקחת חיסון?
אם תעלי בדף תראי שזה הצעה שעלתה לכאלו שלא רוצות מסכה.
היא נגעה לי בנקודות רגישות, אז אני חוזרת שוב להודעה של שירן. כזאת התחסדות להתיימר כאילו היא זאת שיוצאת נגד הזרם.
אז אם היא עוד כאן, יש לי עוד שאלה.
מישהו פעם אמר לך לעזוב את המדינה, בגלל שאת הולכת עם מסכה, או רוצה לקחת חיסון?
אם תעלי בדף תראי שזה הצעה שעלתה לכאלו שלא רוצות מסכה.
קורונה מתמודדים
נכדה, חבל שאת מאכילה את הטרול. ה"לא פופולרית" היא לעומת השיח פה, השיח הער, שבו לא פופולרי להתחסן.
מה שהיא לא מבינה הוא שבשיח ער, פופוליזם לא ממש קיים. רק אמת.
אני צופה בטירוף שקורה עכשיו בישראל, ורואה את הפיצול, כמעט מלחמת אחים. הפחד מנהל כל כך הרבה אנשים, ומבחינתם אנשים כמוני הם לא רציונלים.
אני רק מקווה שההמתנה שהכל יעבור תעבור עלינו בשפיות מינימלית.
מה שהיא לא מבינה הוא שבשיח ער, פופוליזם לא ממש קיים. רק אמת.
אני צופה בטירוף שקורה עכשיו בישראל, ורואה את הפיצול, כמעט מלחמת אחים. הפחד מנהל כל כך הרבה אנשים, ומבחינתם אנשים כמוני הם לא רציונלים.
קורונה מתמודדים
ה"לא פופולרית" היא לעומת השיח פה, השיח הער, שבו לא פופולרי להתחסן.
זה הקטע, גם פה ניסו שזה לא יהיה פופולרי, וטענו שזה מתאים לאופי האתר.
אבל את צודקת.
את מאכילה את הטרול.
זאת לא פעם ראשונה שאני נתקלת בהתחסדות הזאת, כמו ״דעה לא פופלרית״. אני עונה בקטעים כאלה להרבה אנשים שמגיבים ככה, אבל בעיקר אני עושה את זה בשביל לנקות את עצמי.
עוד משהו שמדהים אותי כל פעם מחדש, איך אנשים מתווכחים איתי על עובדות, ואז באותה נשימה טוענים שהם בכלל לא מתעניינים בחדשות.
אני צופה בטירוף שקורה עכשיו בישראל,
גם אני, אבל בקטע מסוים, זה לא מפתיע אותי.
זאת אחת הסיבות העיקריות מדוע אני לא גרה בארץ. כל העם הנבחר, וכולם אחים, ערבים זה לזה, ומה שזה לא יהיה. זה תמיד הרגיש לי ססמאות, שאין להם קשר למציאות שאני רואה סביבי.
שנה שעברה הוכח לי, כמה האינטואיציה שלי הייתה נכונה.
מאחלת לכולנו בריאות גופנית ונפשית, וחירות להחליט מה טוב בשבילנו.
זה הקטע, גם פה ניסו שזה לא יהיה פופולרי, וטענו שזה מתאים לאופי האתר.
אבל את צודקת.
את מאכילה את הטרול.
זאת לא פעם ראשונה שאני נתקלת בהתחסדות הזאת, כמו ״דעה לא פופלרית״. אני עונה בקטעים כאלה להרבה אנשים שמגיבים ככה, אבל בעיקר אני עושה את זה בשביל לנקות את עצמי.
עוד משהו שמדהים אותי כל פעם מחדש, איך אנשים מתווכחים איתי על עובדות, ואז באותה נשימה טוענים שהם בכלל לא מתעניינים בחדשות.
אני צופה בטירוף שקורה עכשיו בישראל,
גם אני, אבל בקטע מסוים, זה לא מפתיע אותי.
זאת אחת הסיבות העיקריות מדוע אני לא גרה בארץ. כל העם הנבחר, וכולם אחים, ערבים זה לזה, ומה שזה לא יהיה. זה תמיד הרגיש לי ססמאות, שאין להם קשר למציאות שאני רואה סביבי.
שנה שעברה הוכח לי, כמה האינטואיציה שלי הייתה נכונה.
מאחלת לכולנו בריאות גופנית ונפשית, וחירות להחליט מה טוב בשבילנו.
-
קורונה מתמודדים
נכדה, גם אני לא גרה בארץ. ולראות את הטירוף של מה שקורה בארץ מטריד מאוד. אני בכלל מרגישה כאילו אני מיעוט רדוף כרגע, כי אם אני מדברת עם חברים בארץ על מה שאני חושבת בקשר לחיסון או עובדות על המגיפה, חושבים שאני איזו קונספירטורית או שאני מנותקת מהמציאות. כמעט כל החברים שלי בארץ עשו את החיסונים. זה הזוי. הם אפילו לא בסיכון והם לא קולטים שעשו עליהם מניפולציות. וכשאני אומרת שאני מעדיפה לחלות בקורונה מאשר לקבל את החיסון, חושבים שזה לא בסדר וזה אגואיסטי. אפילו שחיסון בכלל לא מונע הדבקה.
בקיצור, מרגישה שעשו היפנוזה להמונים. ואני מדברת על אנשים מאוד משכילים, ועם חשיבה עצמאית וביקורתית שלא הולכים עם הזרם, דווקא עכשיו מצייתים על עיוור, בלי לחקור יותר מידי לעומק. "אז אמרו שזה בטוח, יאללה נעשה כי המומחים אמרו" בלי רגע להכיר גם בפוליטיזציה החמורה שהמדע עבר.
אני בימים אלה מוצאת נחמה בלקרוא "את זן ואומנות אחזקת האופנוע", לא ייאמן כמה דברים בספר רלוונטי לימינו.
בקיצור, מרגישה שעשו היפנוזה להמונים. ואני מדברת על אנשים מאוד משכילים, ועם חשיבה עצמאית וביקורתית שלא הולכים עם הזרם, דווקא עכשיו מצייתים על עיוור, בלי לחקור יותר מידי לעומק. "אז אמרו שזה בטוח, יאללה נעשה כי המומחים אמרו" בלי רגע להכיר גם בפוליטיזציה החמורה שהמדע עבר.
אני בימים אלה מוצאת נחמה בלקרוא "את זן ואומנות אחזקת האופנוע", לא ייאמן כמה דברים בספר רלוונטי לימינו.
קורונה מתמודדים
חושבים שאני איזו קונספירטורית או שאני מנותקת מהמציאות.
מצחיק, אבל גם על המושג עצמו ׳תאוריות קונספירציה״ יש קונספירציה. הדרך לבטל דעה כלא שפויה, בלי להרגיש צורך לגעת בנקודות שהיא מעלה.
וכשאני אומרת שאני מעדיפה לחלות בקורונה מאשר לקבל את החיסון,
קראתי משהי בטוויטר שהיא מעדיפה למות מהחיסון מאשר לחיות עם מתנגדי החיסונים.
מה שהכי הרס אותי היה שמישהו ענה לה בגאווה שהוא כתב את זה לפניה.
בקיצור, מרגישה שעשו היפנוזה להמונים.
זה בדיוק מה שזה. זאת היפנוזה. רובם פולטים את אותן הסיסמאות שהם שומעים מהשלטון, ואין שום רצון להקשיב אם יש אופציה אחרת.
לפני כששה שבעה חודשים, דיברתי עם מישהי על החיסונים. אמרתי לה בעדינות, שבעוד כמה חודשים כאשר יצאו החיסונים, אני ממליצה לחכות. אמרתי לה שזה הכי לא מדעי לקחת חיסון כזה. היא השיבה לי בזלזול, שאין סיכוי שיצאו חיסונים כל כך מהר, לכן אין שום צורך לדבר על זה בכלל. היום היא כבר מחוסנת בשתי מנות.
אנשים שלא סובלים את נתניהו ואת הממשלה שלו, ואין סיכוי שיצביעו לו, עדיין מחכים בכליון עיניים להוראות הבאות שלהם.
יש אישה שיש לה בלוג על השקעות, ואחת העקרונות שלה הוא שאין לסמוך על הממשלה לגבי הפנסיה שלך. אבל אין לזה בעיה לזלזל באנשים שלא סומכים על הממשלה לגבי הבריאות שלהם.
אני בימים אלה מוצאת נחמה בלקרוא "את זן ואומנות אחזקת האופנוע"
אחלה רעיון.
הזכרתי לי גם את ספר ההמשך. לא הרבה מודעים לו. קוראים לו לילי, או משהו כזה. שם הוא מדבר על מחלת נפש, וחוסר ההבנה מה זה. הוא לא היה קל לקריאה ולהבנה, ועבר זמן מאז שקראתי אותו, אבל הוא גם כן יכול להיות מתאים ביותר לתקופה.
מצחיק, אבל גם על המושג עצמו ׳תאוריות קונספירציה״ יש קונספירציה. הדרך לבטל דעה כלא שפויה, בלי להרגיש צורך לגעת בנקודות שהיא מעלה.
וכשאני אומרת שאני מעדיפה לחלות בקורונה מאשר לקבל את החיסון,
קראתי משהי בטוויטר שהיא מעדיפה למות מהחיסון מאשר לחיות עם מתנגדי החיסונים.
מה שהכי הרס אותי היה שמישהו ענה לה בגאווה שהוא כתב את זה לפניה.
בקיצור, מרגישה שעשו היפנוזה להמונים.
זה בדיוק מה שזה. זאת היפנוזה. רובם פולטים את אותן הסיסמאות שהם שומעים מהשלטון, ואין שום רצון להקשיב אם יש אופציה אחרת.
לפני כששה שבעה חודשים, דיברתי עם מישהי על החיסונים. אמרתי לה בעדינות, שבעוד כמה חודשים כאשר יצאו החיסונים, אני ממליצה לחכות. אמרתי לה שזה הכי לא מדעי לקחת חיסון כזה. היא השיבה לי בזלזול, שאין סיכוי שיצאו חיסונים כל כך מהר, לכן אין שום צורך לדבר על זה בכלל. היום היא כבר מחוסנת בשתי מנות.
אנשים שלא סובלים את נתניהו ואת הממשלה שלו, ואין סיכוי שיצביעו לו, עדיין מחכים בכליון עיניים להוראות הבאות שלהם.
יש אישה שיש לה בלוג על השקעות, ואחת העקרונות שלה הוא שאין לסמוך על הממשלה לגבי הפנסיה שלך. אבל אין לזה בעיה לזלזל באנשים שלא סומכים על הממשלה לגבי הבריאות שלהם.
אני בימים אלה מוצאת נחמה בלקרוא "את זן ואומנות אחזקת האופנוע"
אחלה רעיון.
הזכרתי לי גם את ספר ההמשך. לא הרבה מודעים לו. קוראים לו לילי, או משהו כזה. שם הוא מדבר על מחלת נפש, וחוסר ההבנה מה זה. הוא לא היה קל לקריאה ולהבנה, ועבר זמן מאז שקראתי אותו, אבל הוא גם כן יכול להיות מתאים ביותר לתקופה.
-
קורונה מתמודדים
תודה נכדה, את כל כך מחזקת ומעודדת. אני בזכותך מרגישה שאני לא לבד ויש עוד אנשים פיקחים ולא מובלים. אתמול הייתי ממש מדוכדכת מהמצב, מרגיש כאילו הם חותרים לחוקים הזויים של חיסוני חובה ודברים שפוגעים בחופש הפרט בצורה מחפירה שבחיים לא העליתי בדעתי שיכולים לקרות בימינו. אני מעודדת לראות שיש אנשים שכמוני לא מסכימים להיות חלק מהטירוף הזה, ולא נכנע לשטיפות מוח מתקשורת רקובה וממניפולציות. אני בכלל חושבת שמה שקורה בארץ, זה כמה צעדים רחוק מידי עם כל האיכוני שב"כ והתקשורת שמפחידה ומשקרת. זה מטורף ששוללים ממישהו את החופש לנוע כי הוא היה ליד מישהו מאומת, זה מטורף שעוקבים אחרינו ככה כביכול ל"טובתנו". אני מאוד ממליצה להיכנס לקבוצת בטלגרם שנקראת "רב הנסתר" וגם "נפגעי חיסוני קורונה". יש שם דברים לא מצונזרים.
גם אשמח לקבל ממך להמלצות על דברים. אני בהחלט אבדוק את הספר המשך של פירסינג, לא ידעתי שישנו אחד כזה. כרגע אפילו זן ואומנות אחזקת האופנוע לא קל לעיכול, אבל יש בו תובנות כל כך חזקות ומטלטלות, שלפעמים אני מוצאת את עצמי עוצרת לקרוא את אותו משפט כמה פעמים עד שאני מצליחה לרדת לסוף דעתו ולהבין באמת מה הוא מנסה להגיד ואז להבין כמה זה רלוונטי לנו, בימינו ההזויים.
לגבי מה שכתבת על האישה עם הבלוג להשקעות וגם ההיא שלא האמינה שיהיו חיסונים כל כך מהר וכבר רצה לעשות אותם, זה הזכיר לי שהלכתי עם איזו מכרה לחנות כלבו ליד הבית שלי, וליד עמדת הקוסמטיקה היא רצתה להתנסות בלוקים, ואז היא עצרה את עצמה בפניקה מחשש שמא היא תידבק בקורונה עם תשים לק על ציפורניה. ואז הייתי צריכה להסביר לה "שזה פאקינג אציטון, אם זה לא יהרוג קורונה, מה כן יהרוג?" אין יותר חשיבה נורמלית, רק פחד. אני דרך החלון ברכב בזמן נהיגה, אנשים ברחוב, באוויר הפתוח שאין בו כמעט נפש חיה אנשים עם מסיכה כפולה. כמובן שזה עושה יותר נזק לבריאות שלהם, והם לא מבינים, ולא חושבים. ואני לפעמים משתגעת, מרגישה ממש מחנק. כאילו אני השיכורה היחידה וכולם הפיקחים.
גם אשמח לקבל ממך להמלצות על דברים. אני בהחלט אבדוק את הספר המשך של פירסינג, לא ידעתי שישנו אחד כזה. כרגע אפילו זן ואומנות אחזקת האופנוע לא קל לעיכול, אבל יש בו תובנות כל כך חזקות ומטלטלות, שלפעמים אני מוצאת את עצמי עוצרת לקרוא את אותו משפט כמה פעמים עד שאני מצליחה לרדת לסוף דעתו ולהבין באמת מה הוא מנסה להגיד ואז להבין כמה זה רלוונטי לנו, בימינו ההזויים.
לגבי מה שכתבת על האישה עם הבלוג להשקעות וגם ההיא שלא האמינה שיהיו חיסונים כל כך מהר וכבר רצה לעשות אותם, זה הזכיר לי שהלכתי עם איזו מכרה לחנות כלבו ליד הבית שלי, וליד עמדת הקוסמטיקה היא רצתה להתנסות בלוקים, ואז היא עצרה את עצמה בפניקה מחשש שמא היא תידבק בקורונה עם תשים לק על ציפורניה. ואז הייתי צריכה להסביר לה "שזה פאקינג אציטון, אם זה לא יהרוג קורונה, מה כן יהרוג?" אין יותר חשיבה נורמלית, רק פחד. אני דרך החלון ברכב בזמן נהיגה, אנשים ברחוב, באוויר הפתוח שאין בו כמעט נפש חיה אנשים עם מסיכה כפולה. כמובן שזה עושה יותר נזק לבריאות שלהם, והם לא מבינים, ולא חושבים. ואני לפעמים משתגעת, מרגישה ממש מחנק. כאילו אני השיכורה היחידה וכולם הפיקחים.
קורונה מתמודדים
חחח אני מניחה שהתכוונת לכתוב שאת הפיכחת היחידה והם השיכורים?
קורונה מתמודדים
אני חושבת שזה בור שלמסיתים משני הצדדים מאוד נח שניפול לתוכו.
רוב מי שאני מכירה שלא ביצע את החיסון הוא לא מתנגד חיסונים גורף ואפילו לא מתנגד לחיסון הזה.
הוא מתלבט.
הוא חושב שהסיכון שלו לא גבוה להסתבך בקורונה אז למה לו לקחת סיכון בחיסון שנאמר עליו מספיק - יעיל נכון אבל אין הרבה מידע עליו.
איכשהו השיח הפך מתלהם. מי שביצע חיסון הוא בעד חיסונים (וגם זה לא נכון)
ומי שלא ביצע הוא מהמתנגדים הרדיקליים שזה כאמור לא נכון.
יש גן הרבה שחיסנו את עצמם ואת ילדיהם לכל חיסון מומלץ ממשרד הבריאות אבל דווקא לקורונה לא.
יש כאלה שנעמדו ראשונים בתור לקבל חיסון נגד קורונה בעוד שהחיסונים אחרים שהומלצו להם במהלך השנים כמו שפעת או דלקת ראות הם לא ביצעו (למשל אנשים מעל גיל 60 שדםעת לא הטרידה אותם אבל הקורונה כן).
יש אוכלוסיות שעבודתם מכניסה אותם לסיכון גבוה שהם הלכו להתחסן כנגד נטיית לבם.
זה הרבה פחות דיכוטומי כמו שזה מוצג וזה נהיה אלים.
וזה גם מגיע מלמעלה.
רוב מי שאני מכירה שלא ביצע את החיסון הוא לא מתנגד חיסונים גורף ואפילו לא מתנגד לחיסון הזה.
הוא מתלבט.
הוא חושב שהסיכון שלו לא גבוה להסתבך בקורונה אז למה לו לקחת סיכון בחיסון שנאמר עליו מספיק - יעיל נכון אבל אין הרבה מידע עליו.
איכשהו השיח הפך מתלהם. מי שביצע חיסון הוא בעד חיסונים (וגם זה לא נכון)
ומי שלא ביצע הוא מהמתנגדים הרדיקליים שזה כאמור לא נכון.
יש גן הרבה שחיסנו את עצמם ואת ילדיהם לכל חיסון מומלץ ממשרד הבריאות אבל דווקא לקורונה לא.
יש כאלה שנעמדו ראשונים בתור לקבל חיסון נגד קורונה בעוד שהחיסונים אחרים שהומלצו להם במהלך השנים כמו שפעת או דלקת ראות הם לא ביצעו (למשל אנשים מעל גיל 60 שדםעת לא הטרידה אותם אבל הקורונה כן).
יש אוכלוסיות שעבודתם מכניסה אותם לסיכון גבוה שהם הלכו להתחסן כנגד נטיית לבם.
זה הרבה פחות דיכוטומי כמו שזה מוצג וזה נהיה אלים.
וזה גם מגיע מלמעלה.
-
קורונה מתמודדים
תראי בלבוסטה, בעיניי יש פה עיניינים של מעבר לחיסונים גרידא, יש פה עניין של שליטה, והפחדה ויצירת שתי חברות מפולגות, של מחוסנים ושל מתנגדי חיסונים. וזה כבר לא קשור לקורונה. יש פה תוכנית גדולה יותר של סדר עולמי חדש. סדר עולמי שבו רוצים להכתיב לנו איך נחיה ואיך המציאות שלנו תראה. ולכן זה כבר הגיע לשיח אלים, שאני לא מצדיקה, אבל אני גם מבינה שאם נשתוק, נמצא את עצמנו עם חוק חיסון חובה, ומי שלא יתחסן ימצא את עצמו בלי עבודה, בלי השכלה לילדיו, בלי חופש תנועה ובחירה. והפערים שכבר מתעצמים בין אנשים, ימשיכו לגדול. חופש הפרט פה בסכנה ממשית, עצם זה שמדברים על לחוקק חוקים כאלו וזה בתודעה של אנשים, הדרך ליישום קצרה מאוד. גם להיטלר לקחו רק כמה שנים להתחיל מלחמה, בהתחלה הוא רק גייס את התקשורת. כרגע בלי שהספקנו למצמץ כבר התרגלנו למציאות שאין מקום שאת הולכת בו ולא רואה מישהו עם מסיכה. אנשים פשוט התרגלו ומצייתים, כי זו הנורמה, כי יש קנסות, כי יש הפחדות. להזכירך בהתחלה ארגון הבריאות העולמי אמר שאין צורך במסיכה והיא לא עוזרת. עכשיו הם מדברים על לשים שתי מסיכות ולחנוק סופית את האנשים. אף אחד לא מדבר על כמה המסיכה הזו הורסת את הבריאות, ומסכנת הרבה אנשים בסרטן ריאות לטווח הרחוק.
וכנל גם עם החיסונים, משתיקים את מי שיוצא נגד גם עם הטיעונים הגיוניים ועובדתיים. וזה בעייתי, ואז יש פה את אלו שעשו חיסונים ומצדיקים אותם, ומנגד את אלו שכמו שאמרת לא היו נגד חיסונים בכללית, אבל עכשיו מבינים יותר מה קורה והופכים גם אם הם לא באמת בוחרים ליותר "רדיקליים" כי מראש הם מסומנים כבעייתיים בעיניי הממסד.
ואז באמת יש פה שני צדדים. שחור ולבן. והאפור לא קיים, כי זה או שעושים חיסון או שלא. אין באמצע. זה כמו שאי אפשר להיות חצי בהריון. זה כמו שאישה בהריון או שאי לא בהריון. וטיעונים ללמה לעשות או לא לעשות כבר נדחקים הצידה, הם כבר לא בקידמת הבמה. זה כבר לא משנה, במיוחד שמנסים להשתיק צד אחד.
עכשיו מה שקידמת הבמה זה הניסיון להשתיק, לצנזר, לסתום פיות, להטיל סנקציות על כל מי ש"לא מתיישר"
וכנל גם עם החיסונים, משתיקים את מי שיוצא נגד גם עם הטיעונים הגיוניים ועובדתיים. וזה בעייתי, ואז יש פה את אלו שעשו חיסונים ומצדיקים אותם, ומנגד את אלו שכמו שאמרת לא היו נגד חיסונים בכללית, אבל עכשיו מבינים יותר מה קורה והופכים גם אם הם לא באמת בוחרים ליותר "רדיקליים" כי מראש הם מסומנים כבעייתיים בעיניי הממסד.
ואז באמת יש פה שני צדדים. שחור ולבן. והאפור לא קיים, כי זה או שעושים חיסון או שלא. אין באמצע. זה כמו שאי אפשר להיות חצי בהריון. זה כמו שאישה בהריון או שאי לא בהריון. וטיעונים ללמה לעשות או לא לעשות כבר נדחקים הצידה, הם כבר לא בקידמת הבמה. זה כבר לא משנה, במיוחד שמנסים להשתיק צד אחד.
עכשיו מה שקידמת הבמה זה הניסיון להשתיק, לצנזר, לסתום פיות, להטיל סנקציות על כל מי ש"לא מתיישר"
-
קורונה מתמודדים
שקטה,
אכן....
אכן....
קורונה מתמודדים
תודה נכדה, את כל כך מחזקת ומעודדת.
תודה ציפור, מחזק לדעת.
אני בהחלט אבדוק את הספר המשך של פירסינג, לא ידעתי שישנו אחד כזה.
עד שלא הגיע במקרה עותק לידי, גם אני לא הייתי מודעת לקיומו.
אין ספק ששני הספרים לא קלים לקריאה, או להבנה.
בלבוסטה, מה שאת מתארת זה חלקיק קטן, מתמונה הרבה יותר גדולה. זאת הפשטה של נושא מאוד מאוד מורכב, ולכן לדעתי לא מומלץ לגשת לנושא הזה בדרך כזו.
בעיניי יש פה עיניינים של מעבר לחיסונים גרידא, יש פה עניין של שליטה,
הקורונה, זה תירוץ.
המטרה היא השליטה. חיסונים בגלל קורונה, מיסים מיוחדים והגבלות בגלל שינויים באקלים.
השיח לא לאשר לילדים לא מחוסנים להכנס לגן, התחיל הרבה לפני ימות הקורונה. הממסד השקיע הרבה משאבים כדי להחדיר פחד להורים שכן מחסנים, עד שהם בעצמם דרשו לצמצם את זכויותיהם של אלו שלא מחסנים..
העניין הוא שזאת רק הכנה לעתיד לבוא. מי שכן התעניין, והיה ער לתהליכים המדיניים, הבין שבסך הכל לא מדובר בכל כך הרבה ילדים לא מחוסנים. היה ברור שהמטרה שלהם היא לעבור למבוגרים. ואכן הרגע הנה זה הגיע.
ויצירת שתי חברות מפולגות, של מחוסנים ושל מתנגדי חיסונים. וזה כבר לא קשור לקורונה.
הפרד ומשול. זאת שיטה עתיקה.
גם אשמח לקבל ממך להמלצות על דברים.
אין לי כל כך. אני פחות מתעסקת בזה. זה בעצם לא באמת משהו חדש. אני עוקבת אחרי הנושאים האלו שנים, זה לא משהו שהגיע משום מקום, זה תהליך מאוד ארוך. אני מודעת מספיק למה שקורה, ולא צליחה עוד אישורים.
לא מתוך זלזול, זה מתוך מודעת לכך הקורונה זה רק צד קטן. עוד צעד, מתוכנית גדולה.
יש פה תוכנית גדולה יותר של סדר עולמי חדש.
זה העניין. לכן אני חושבת שיש צורך להבין מול מי ומה אנחנו עומדים, רק ככה נדע איך להתמודד איתם. גם אם לא קל להגיע לתשובה, תהליך הלמידה עצמו מאוד משחרר.
תודה ציפור, מחזק לדעת.
אני בהחלט אבדוק את הספר המשך של פירסינג, לא ידעתי שישנו אחד כזה.
עד שלא הגיע במקרה עותק לידי, גם אני לא הייתי מודעת לקיומו.
אין ספק ששני הספרים לא קלים לקריאה, או להבנה.
בלבוסטה, מה שאת מתארת זה חלקיק קטן, מתמונה הרבה יותר גדולה. זאת הפשטה של נושא מאוד מאוד מורכב, ולכן לדעתי לא מומלץ לגשת לנושא הזה בדרך כזו.
בעיניי יש פה עיניינים של מעבר לחיסונים גרידא, יש פה עניין של שליטה,
הקורונה, זה תירוץ.
המטרה היא השליטה. חיסונים בגלל קורונה, מיסים מיוחדים והגבלות בגלל שינויים באקלים.
השיח לא לאשר לילדים לא מחוסנים להכנס לגן, התחיל הרבה לפני ימות הקורונה. הממסד השקיע הרבה משאבים כדי להחדיר פחד להורים שכן מחסנים, עד שהם בעצמם דרשו לצמצם את זכויותיהם של אלו שלא מחסנים..
העניין הוא שזאת רק הכנה לעתיד לבוא. מי שכן התעניין, והיה ער לתהליכים המדיניים, הבין שבסך הכל לא מדובר בכל כך הרבה ילדים לא מחוסנים. היה ברור שהמטרה שלהם היא לעבור למבוגרים. ואכן הרגע הנה זה הגיע.
ויצירת שתי חברות מפולגות, של מחוסנים ושל מתנגדי חיסונים. וזה כבר לא קשור לקורונה.
הפרד ומשול. זאת שיטה עתיקה.
גם אשמח לקבל ממך להמלצות על דברים.
אין לי כל כך. אני פחות מתעסקת בזה. זה בעצם לא באמת משהו חדש. אני עוקבת אחרי הנושאים האלו שנים, זה לא משהו שהגיע משום מקום, זה תהליך מאוד ארוך. אני מודעת מספיק למה שקורה, ולא צליחה עוד אישורים.
לא מתוך זלזול, זה מתוך מודעת לכך הקורונה זה רק צד קטן. עוד צעד, מתוכנית גדולה.
יש פה תוכנית גדולה יותר של סדר עולמי חדש.
זה העניין. לכן אני חושבת שיש צורך להבין מול מי ומה אנחנו עומדים, רק ככה נדע איך להתמודד איתם. גם אם לא קל להגיע לתשובה, תהליך הלמידה עצמו מאוד משחרר.
-
קורונה מתמודדים
תודה נכדה, מעניין אותי לדעת איך את חושבת שנתמודד איתם? מה הם דרכי הפעולה? מה התוכנית שלך?
יש לי חברה מאוד טובה שכבר חושבת לקנות חווה באיזה חור נידח פה בארה"ב. בהתחלה זה היה בעיניי רעיון לא רע ללמוד לגדל בעצמנו את האוכל שלנו ולהיות לא תלויים באף אחד, מצד שני מדברים שקראתי ונחשפתי אליהם, אומרים שכל העולם מרושת בלוויינים ולא יהיה מנוס מחשיפה ואיבוד הפרטיות. כבר עכשיו יש ערים שלמות שמרושתות במצלמות עם טכנולוגיה לזיהוי פנים. גם בארץ יש ערים שיש בהם מצלמה בכל רחוב, ואת זה גיליתי מגיסי שעצר אותו שוטר כי לא שם מסיכה פעמיים במקומות שונים בעיר. גיסי שאל אותו איך את יודע שהייתי בלי מסיכה לפני רגע? והשוטר אמר שיש להם מצלמות בכל העיר.
איך אנחנו הולכים לחיות חיים שפויים ולתת לילדים שלנו את העתיד הכי טוב במצב הזה? איך מתכוננים?
פה יש אנשים נוצרים אדוקים שאפילו בנו בונקרים עם מזון ופילטרים מיוחדים לסינון אוויר, כי הם מאוד מאמינים באחרית הימים וגם בתסריט של פצצת אטום. הכרתי כמה כאלו. לא יודעת אם אני הייתי מסוגלת להתכונן כך. אבל כיוון שיש לי ילדים ואני דואגת לעתידם, הכל עובר לי בראש.
מאוד אשמח לשמוע ממך.
תודה על התגובות המפורטות שלך. אני גם הייתי מודעת להרבה דברים עוד ממזמן, אבל "משבר הקורונה" דחף אותי יותר להעמיק בדברים ולחקור.
אני גם ראיתי הרצאות של הרב דניאל עשור שהיה 7 וחצי שנים בנצרות וחקר את כל עניין הסדר העולמי ואג'נדה 21. זה בהתחלה קשה לעיכול, אבל לאט לאט הכל מסתדר עם המציאות וההחלטות ההזויות של הממשלות והחתירה למטרות של הפרד ומשול, שליטה ושימוש בטכנולוגיות לגרום לפחד, ועוד יותר שליטה.
יש לי חברה מאוד טובה שכבר חושבת לקנות חווה באיזה חור נידח פה בארה"ב. בהתחלה זה היה בעיניי רעיון לא רע ללמוד לגדל בעצמנו את האוכל שלנו ולהיות לא תלויים באף אחד, מצד שני מדברים שקראתי ונחשפתי אליהם, אומרים שכל העולם מרושת בלוויינים ולא יהיה מנוס מחשיפה ואיבוד הפרטיות. כבר עכשיו יש ערים שלמות שמרושתות במצלמות עם טכנולוגיה לזיהוי פנים. גם בארץ יש ערים שיש בהם מצלמה בכל רחוב, ואת זה גיליתי מגיסי שעצר אותו שוטר כי לא שם מסיכה פעמיים במקומות שונים בעיר. גיסי שאל אותו איך את יודע שהייתי בלי מסיכה לפני רגע? והשוטר אמר שיש להם מצלמות בכל העיר.
איך אנחנו הולכים לחיות חיים שפויים ולתת לילדים שלנו את העתיד הכי טוב במצב הזה? איך מתכוננים?
פה יש אנשים נוצרים אדוקים שאפילו בנו בונקרים עם מזון ופילטרים מיוחדים לסינון אוויר, כי הם מאוד מאמינים באחרית הימים וגם בתסריט של פצצת אטום. הכרתי כמה כאלו. לא יודעת אם אני הייתי מסוגלת להתכונן כך. אבל כיוון שיש לי ילדים ואני דואגת לעתידם, הכל עובר לי בראש.
מאוד אשמח לשמוע ממך.
תודה על התגובות המפורטות שלך. אני גם הייתי מודעת להרבה דברים עוד ממזמן, אבל "משבר הקורונה" דחף אותי יותר להעמיק בדברים ולחקור.
אני גם ראיתי הרצאות של הרב דניאל עשור שהיה 7 וחצי שנים בנצרות וחקר את כל עניין הסדר העולמי ואג'נדה 21. זה בהתחלה קשה לעיכול, אבל לאט לאט הכל מסתדר עם המציאות וההחלטות ההזויות של הממשלות והחתירה למטרות של הפרד ומשול, שליטה ושימוש בטכנולוגיות לגרום לפחד, ועוד יותר שליטה.
-
קורונה מתמודדים
https://benosey.com/qvids/dr-sherri-ten ... yzdI38fI5R WcClIO3uG9I8sRFAKmyOO2RaU3AjXUZn6g[/po]
קורונה מתמודדים
ש לי חברה מאוד טובה שכבר חושבת לקנות חווה באיזה חור נידח פה בארה"ב.
חלום עתיק שלי. עדיין לא הגשמתי אותו, אבל מאמינה שכל דבר מגיע בזמן המתאים לו. אני נכדה של ניצולי שואה, החדירו לי למוח תמיד לזכור, וזה מה שעשיתי. לכן תמיד הייתי מודעת לכך, שיש סיכוי שהגלגל יחזור על עצמו עוד במהלך חיי.
איך מתכוננים?
כן, יש צורך להתכונן, אבל גם לדעת לשחרר, כי הרי החיים מלאי הפתעות. אי אפשר באמת להתכונן להכל.
לנסות להשתחרר מהתלות בממסד, זה חשוב. אבל הכבלים שלנו הם גם פנימיים, חשוב להיות מודעים להם, וכך להתחיל בתהליך של להשתחרר מהם.
אמנם טמונים בנו המון כוחות, עדיין אנחנו חלק ממארג ענק. לכן אני זורמת עם החיים, מחפשת סימנים, ותוך כדי מתעסקת עם השיפור הפנימי שלי. אני עושה את זה בעזרת למידה. וגם כאן מדובר בשילוב של לימודים עיוניים, לצד לימודים פנימיים. זה הולך ביחד. משלים אחד את השני.
בזכות הלימודים האלו, הייתי מוכנה ל-2020. בזכותם הפחד לא הצליח לחדור אלי.
אמנם נראה שהאמת על התוכניות של השלטונות הרבה יותר מפחידה ממגפה. אבל הידע יכול לעזור להשתחרר, ולהתמודד הרבה יותר טוב מול האג׳נדה שלהם. יותר מאומנים לראות את הסילופים והשקרים.
הרב דניאל עשור
יש עוד כמה רבנים. אבל יש משהו שאנשים לא שמים לב אליו.
אותם רבנים שמדברים על סדר עולמי חדש, בונים חופשיים, מסדר ישועי, וכדומה, מצד שני מתפללים למלכות דוד וימות המשיח.
אחת הבעיות של אנשים, שהם לרוב לא נכנסים לפרטים הקטנים.
אם נכנסים לפרטים הקטנים שמרכיבים את התוכנית ״סדר עולמי חדש״ מול הפרטים הקטנים של ״מלכות דוד״, אפשר למצוא הרבה דימיון.
אני לומדת מהם, אבל גם מאוד חושדת בהם. למדתי באמת המון, אך בהתאם אני ממש לא זורמת עם דרך האמונה שלהם.
תודה על התגובות המפורטות שלך.
בשמחה.
סיכמתי בקצרה דברים שכתבתי על פני דפים רבים במקום אחר. קודם. כדאי שנראה אם הכיוון מעניין אותך, ולא נראה לך הזוי מדי...
חלום עתיק שלי. עדיין לא הגשמתי אותו, אבל מאמינה שכל דבר מגיע בזמן המתאים לו. אני נכדה של ניצולי שואה, החדירו לי למוח תמיד לזכור, וזה מה שעשיתי. לכן תמיד הייתי מודעת לכך, שיש סיכוי שהגלגל יחזור על עצמו עוד במהלך חיי.
איך מתכוננים?
כן, יש צורך להתכונן, אבל גם לדעת לשחרר, כי הרי החיים מלאי הפתעות. אי אפשר באמת להתכונן להכל.
לנסות להשתחרר מהתלות בממסד, זה חשוב. אבל הכבלים שלנו הם גם פנימיים, חשוב להיות מודעים להם, וכך להתחיל בתהליך של להשתחרר מהם.
אמנם טמונים בנו המון כוחות, עדיין אנחנו חלק ממארג ענק. לכן אני זורמת עם החיים, מחפשת סימנים, ותוך כדי מתעסקת עם השיפור הפנימי שלי. אני עושה את זה בעזרת למידה. וגם כאן מדובר בשילוב של לימודים עיוניים, לצד לימודים פנימיים. זה הולך ביחד. משלים אחד את השני.
בזכות הלימודים האלו, הייתי מוכנה ל-2020. בזכותם הפחד לא הצליח לחדור אלי.
אמנם נראה שהאמת על התוכניות של השלטונות הרבה יותר מפחידה ממגפה. אבל הידע יכול לעזור להשתחרר, ולהתמודד הרבה יותר טוב מול האג׳נדה שלהם. יותר מאומנים לראות את הסילופים והשקרים.
הרב דניאל עשור
יש עוד כמה רבנים. אבל יש משהו שאנשים לא שמים לב אליו.
אותם רבנים שמדברים על סדר עולמי חדש, בונים חופשיים, מסדר ישועי, וכדומה, מצד שני מתפללים למלכות דוד וימות המשיח.
אחת הבעיות של אנשים, שהם לרוב לא נכנסים לפרטים הקטנים.
אם נכנסים לפרטים הקטנים שמרכיבים את התוכנית ״סדר עולמי חדש״ מול הפרטים הקטנים של ״מלכות דוד״, אפשר למצוא הרבה דימיון.
אני לומדת מהם, אבל גם מאוד חושדת בהם. למדתי באמת המון, אך בהתאם אני ממש לא זורמת עם דרך האמונה שלהם.
תודה על התגובות המפורטות שלך.
בשמחה.
סיכמתי בקצרה דברים שכתבתי על פני דפים רבים במקום אחר. קודם. כדאי שנראה אם הכיוון מעניין אותך, ולא נראה לך הזוי מדי...
-
קורונה מתמודדים
נכדה, אני ממש קוראת אותך בשקיקה.
האם תוכלי לפרט איזה סוג של לימודים את עושה? האם זה משהו ספציפי כמו לדוגמא "שיטת ימימה"? או את פשוט קוראת עצמאית וחוקרת. במה מתבטא התהליך הפנימי? מדיטציות? יוגה?
מאוד מעניין אותי לקרוא וללמוד יותר. אני האמתי לא הייתי מודעת לדמיון של "סדר עולמי חדש" ל"מלכות דוד". אני לא ממש בקיאה בנושא של מלכות דוד, אחרית הימים וימות המשיח. אלו תכנים שבכללית אני מכירה אותם מילדות, ובגלל שגדלתי בסביבה מסורתית אז הם היו סביבי כל הזמן, אבל לא ברמה של כפייה או שטיפות מח. היה תמיד דו קיום וכבוד לדיעות ואמונות שונות. אני לא מכירה את התכנים האלו לפרטי פרטים. אני לא רואה איפה הם דומים ל"סדר עולמי חדש" אשמח שתפני אותי למקורות שמהם הסקת את העניין.
אני מאוד מאוכזבת לגלות כמו כולם שהרבה רבנים תומכים ומעודדים את מאמיניהם להתחסן. אני מרגישה שהרבה מהם קיבלו מידע מוטה ושגוי מהממסד. יש פה ממש הונאה לכל דבר, ועצוב שהצליחו את הרוב בציבור החרדי לרמות, במיוחד כי הציבורים שלהם מצייתים ברובם על עיוור בלי לשאול, לחקור ולחשוב עצמאית. מה שהרב אומר- עושים כי הוא הרב.
לגבי עניין הלשחרר, אני מסכימה שבסוף זה הדבר הכי נכון לעשות כי גם אם נתכונן, וכמה שלא נתכונן, אין לנו באמת שליטה. יכול להיות שנהיה מאלו שישלמו את המחיר. בחופש, בבריאות, בחיים. לא יודעת, מקווה שלא. מקווה שכן ננינצל מהרע כמו שסבייך וסבתותייך ניצלו מהשואה.
בכללי אני חושבת שמודעות לבעיה היא 50% מפתרון הבעיה, השאר תלוי גם במעשים ובעיקר במזל. אנחנו כן צועדים לקראת שואה בעיניי, אנחנו קוראות את המפה מוקדם, אבל אנחנו כבר חיים ולקראת תקופות חשוכות שלא חשבתי שאראה בימיי חיי.
עכשיו כשישנה בי מודעות עמוקה יותר למצב בעולם, אני חוקרת ורואה דברים מכל מיני זוויות, בוחנת אותם ממש מעיניי כל עמדה. וחושבת איפה כדאי פיזית להיות.
אני חיה ארה"ב, ושואלת את עצמי כל יום אם צריך לחזור לארץ, ואז פותחת חדשות בארץ ומבינה שהמצב בארץ גם רע עם כל מה שקורה שם. אבל אז חושבת שהכל יכול להתהפך, ואולי הארץ זה רק קדימון עדין למה שהולך להיות פה אוטוטו...
מה דעתך?
למרות שהכל נראה זיפת, נראה לי שהפעם הכי חשוב שהרוח האנושית תהיה חזקה, איתנה, מנותקת מתקשורת של המיין סטרים. חייבים לעשות ניקוי רעלים למיינד ולצמצם את התלות שלנו בממסד כמו שאת מציעה.
האם תוכלי לפרט איזה סוג של לימודים את עושה? האם זה משהו ספציפי כמו לדוגמא "שיטת ימימה"? או את פשוט קוראת עצמאית וחוקרת. במה מתבטא התהליך הפנימי? מדיטציות? יוגה?
מאוד מעניין אותי לקרוא וללמוד יותר. אני האמתי לא הייתי מודעת לדמיון של "סדר עולמי חדש" ל"מלכות דוד". אני לא ממש בקיאה בנושא של מלכות דוד, אחרית הימים וימות המשיח. אלו תכנים שבכללית אני מכירה אותם מילדות, ובגלל שגדלתי בסביבה מסורתית אז הם היו סביבי כל הזמן, אבל לא ברמה של כפייה או שטיפות מח. היה תמיד דו קיום וכבוד לדיעות ואמונות שונות. אני לא מכירה את התכנים האלו לפרטי פרטים. אני לא רואה איפה הם דומים ל"סדר עולמי חדש" אשמח שתפני אותי למקורות שמהם הסקת את העניין.
אני מאוד מאוכזבת לגלות כמו כולם שהרבה רבנים תומכים ומעודדים את מאמיניהם להתחסן. אני מרגישה שהרבה מהם קיבלו מידע מוטה ושגוי מהממסד. יש פה ממש הונאה לכל דבר, ועצוב שהצליחו את הרוב בציבור החרדי לרמות, במיוחד כי הציבורים שלהם מצייתים ברובם על עיוור בלי לשאול, לחקור ולחשוב עצמאית. מה שהרב אומר- עושים כי הוא הרב.
לגבי עניין הלשחרר, אני מסכימה שבסוף זה הדבר הכי נכון לעשות כי גם אם נתכונן, וכמה שלא נתכונן, אין לנו באמת שליטה. יכול להיות שנהיה מאלו שישלמו את המחיר. בחופש, בבריאות, בחיים. לא יודעת, מקווה שלא. מקווה שכן ננינצל מהרע כמו שסבייך וסבתותייך ניצלו מהשואה.
בכללי אני חושבת שמודעות לבעיה היא 50% מפתרון הבעיה, השאר תלוי גם במעשים ובעיקר במזל. אנחנו כן צועדים לקראת שואה בעיניי, אנחנו קוראות את המפה מוקדם, אבל אנחנו כבר חיים ולקראת תקופות חשוכות שלא חשבתי שאראה בימיי חיי.
עכשיו כשישנה בי מודעות עמוקה יותר למצב בעולם, אני חוקרת ורואה דברים מכל מיני זוויות, בוחנת אותם ממש מעיניי כל עמדה. וחושבת איפה כדאי פיזית להיות.
אני חיה ארה"ב, ושואלת את עצמי כל יום אם צריך לחזור לארץ, ואז פותחת חדשות בארץ ומבינה שהמצב בארץ גם רע עם כל מה שקורה שם. אבל אז חושבת שהכל יכול להתהפך, ואולי הארץ זה רק קדימון עדין למה שהולך להיות פה אוטוטו...
מה דעתך?
למרות שהכל נראה זיפת, נראה לי שהפעם הכי חשוב שהרוח האנושית תהיה חזקה, איתנה, מנותקת מתקשורת של המיין סטרים. חייבים לעשות ניקוי רעלים למיינד ולצמצם את התלות שלנו בממסד כמו שאת מציעה.
קורונה מתמודדים
נכדה, אני ממש קוראת אותך בשקיקה.
וואו, תודה ציפור.
אני יודעת שזאת תקופה מטורפת, וקשה לעיכול, נחמד לדעת שאני יכולה לעזור למישהי.
האם תוכלי לפרט איזה סוג של לימודים את עושה?
את פשוט קוראת עצמאית וחוקרת.
זה בדיוק מה שאני עושה.
למדתי ללמוד. למדתי לסמוך רק על עצמי.
אני אוספת אינפורמציה, ואז מחברת אחד ועוד אחד.
עם הזמן קלטתי שנוצרה לי תאוריה משלי.
לא הייתי מודעת לדמיון של "סדר עולמי חדש" ל"מלכות דוד".
אשמח שתפני אותי למקורות שמהם הסקת את העניין.
עוד לא מצאתי מישהו בעברית שעוסק בזה, ואלו שבאנגלית לא יכולים להבין את הצד הישראלי. זה משהו שאני עוסקת בו יותר לעומק ממש עכשיו, כדי לעשות סדר במה שאספתי עד עכשיו. עד עכשיו, מצאתי מספיק ראיות שיש דמיון.
יש כמה דברים שלא מסתדרים עם היהדות, שכמו עם הקורונה, משתיקים את מי ששואל שאלות. רק זה אמור לעלות הרבה שאלות
הרבה חילונים, מחזיקים מהחרדים שיוצאים נגד הממסד בימים אלו, אבל זה לא שהם באמת יוצאים נגד הממסד. הם יוצאים נגד הממסד החילוני, כי הממסד הרבני אמר להם. נעשה ונשמע. זאת מהות היהדות.
יכול להיות שנהיה מאלו שישלמו את המחיר. בחופש, בבריאות, בחיים. לא יודעת, מקווה שלא. מקווה שכן ננינצל מהרע כמו שסבייך וסבתותייך ניצלו מהשואה.
לפני כמה שנים הייתה לי הארה עם עצמי. במלחמת העולם השניה, עם כל העוצמה שלה, עדיין היו אנשים שחיו באותה תקופה, שלא היו מודעים לקיומה, או שהיו מודעים לה מרחוק.
בכללי אני חושבת שמודעות לבעיה היא 50% מפתרון הבעיה,
אני לא יודעת אם לא אפילו יותר. ככל ששואלים שאלות, ה״הפנוט״ מתחלש.
לא צריך להתבאס שלא יודעים את התשובה. זה בסדר. זה בסדר לא לדעת. אבל ששואלים, לא לוקחים כל דבר כמובן מאליו. זה החלק הכי קריטי שהוביל אותנו למצב של היום. לא לבדוק דברים בעצמנו, ולסמוך על אחרים, כמו מורים, עיתונאים, פוליטקאים.
_אני חיה ארה"ב, ושואלת את עצמי כל יום אם צריך לחזור לארץ, ואז פותחת חדשות בארץ ומבינה שהמצב בארץ גם רע עם כל מה שקורה שם. אבל אז חושבת שהכל יכול להתהפך, ואולי הארץ זה רק קדימון עדין למה שהולך להיות פה אוטוטו...
מה דעתך?_
את צודקת, מי יודע? הכל יכול להשתנות בשניה. כבר הוכיחו לנו. לכן אין לי ממש דיעה לגבי מה ששאלת. כל אחד והדרך שלו, כל אחד צריך לחפש את הסימנים שנשלחים לו, כדי להבין לאן כדי לו לפנות, או אם צריך בכלל. תסמכי על עצמך. תנשמי, ותני לחיים לענות לך.
וואו, תודה ציפור.
אני יודעת שזאת תקופה מטורפת, וקשה לעיכול, נחמד לדעת שאני יכולה לעזור למישהי.
האם תוכלי לפרט איזה סוג של לימודים את עושה?
את פשוט קוראת עצמאית וחוקרת.
זה בדיוק מה שאני עושה.
למדתי ללמוד. למדתי לסמוך רק על עצמי.
אני אוספת אינפורמציה, ואז מחברת אחד ועוד אחד.
עם הזמן קלטתי שנוצרה לי תאוריה משלי.
לא הייתי מודעת לדמיון של "סדר עולמי חדש" ל"מלכות דוד".
אשמח שתפני אותי למקורות שמהם הסקת את העניין.
עוד לא מצאתי מישהו בעברית שעוסק בזה, ואלו שבאנגלית לא יכולים להבין את הצד הישראלי. זה משהו שאני עוסקת בו יותר לעומק ממש עכשיו, כדי לעשות סדר במה שאספתי עד עכשיו. עד עכשיו, מצאתי מספיק ראיות שיש דמיון.
יש כמה דברים שלא מסתדרים עם היהדות, שכמו עם הקורונה, משתיקים את מי ששואל שאלות. רק זה אמור לעלות הרבה שאלות
הרבה חילונים, מחזיקים מהחרדים שיוצאים נגד הממסד בימים אלו, אבל זה לא שהם באמת יוצאים נגד הממסד. הם יוצאים נגד הממסד החילוני, כי הממסד הרבני אמר להם. נעשה ונשמע. זאת מהות היהדות.
יכול להיות שנהיה מאלו שישלמו את המחיר. בחופש, בבריאות, בחיים. לא יודעת, מקווה שלא. מקווה שכן ננינצל מהרע כמו שסבייך וסבתותייך ניצלו מהשואה.
לפני כמה שנים הייתה לי הארה עם עצמי. במלחמת העולם השניה, עם כל העוצמה שלה, עדיין היו אנשים שחיו באותה תקופה, שלא היו מודעים לקיומה, או שהיו מודעים לה מרחוק.
בכללי אני חושבת שמודעות לבעיה היא 50% מפתרון הבעיה,
אני לא יודעת אם לא אפילו יותר. ככל ששואלים שאלות, ה״הפנוט״ מתחלש.
לא צריך להתבאס שלא יודעים את התשובה. זה בסדר. זה בסדר לא לדעת. אבל ששואלים, לא לוקחים כל דבר כמובן מאליו. זה החלק הכי קריטי שהוביל אותנו למצב של היום. לא לבדוק דברים בעצמנו, ולסמוך על אחרים, כמו מורים, עיתונאים, פוליטקאים.
_אני חיה ארה"ב, ושואלת את עצמי כל יום אם צריך לחזור לארץ, ואז פותחת חדשות בארץ ומבינה שהמצב בארץ גם רע עם כל מה שקורה שם. אבל אז חושבת שהכל יכול להתהפך, ואולי הארץ זה רק קדימון עדין למה שהולך להיות פה אוטוטו...
מה דעתך?_
את צודקת, מי יודע? הכל יכול להשתנות בשניה. כבר הוכיחו לנו. לכן אין לי ממש דיעה לגבי מה ששאלת. כל אחד והדרך שלו, כל אחד צריך לחפש את הסימנים שנשלחים לו, כדי להבין לאן כדי לו לפנות, או אם צריך בכלל. תסמכי על עצמך. תנשמי, ותני לחיים לענות לך.
קורונה מתמודדים
לכו להתחסן, לכו להתחסן, אם לא למענכם לטובת הציבור, העסקים והחזרה לשיגרה
הדעה הלא פופלרית התכוונה לדעתי בדף הזה, שהתחיל כמו המלצות לתקופה וכל מיני מתנגדות ותאוריות השתלטו על הדף.
לפעמים צריך לקחת סיכונים ולחשוב עלות מול תועלת, במקרה הזה לדעת גדולים ממני ברור שהכף לטובת החיסון, <<עם כל הסיכון שבדבר>>
הדעה הלא פופלרית התכוונה לדעתי בדף הזה, שהתחיל כמו המלצות לתקופה וכל מיני מתנגדות ותאוריות השתלטו על הדף.
לפעמים צריך לקחת סיכונים ולחשוב עלות מול תועלת, במקרה הזה לדעת גדולים ממני ברור שהכף לטובת החיסון, <<עם כל הסיכון שבדבר>>
-
קורונה מתמודדים
קראתי אתמול בדף הזה והיו לקראת הסוף קישורים ל2 קבוצות טלגרם שמביאות מידע לא מצונזר על קורונה וחיסונים. עכשיו חיפשתי את הקישור ונראה שזה נמחק מי ששם את הקישור יכול לשים שוב?
קורונה מתמודדים
ברור שהכף לטובת החיסון
לא ברור, על זה בדיוק אנחנו מדברים בדף הזה, ובאופן כללי באתר הזה. לפחות עד לא מזמן.
לא ברור, על זה בדיוק אנחנו מדברים בדף הזה, ובאופן כללי באתר הזה. לפחות עד לא מזמן.
-
קורונה מתמודדים
היי פלונית אלמונית, לא שמתי קישור לקבוצות.
פשוט תחפשי בטלגרם "נפגעי חיסוני קורונה" ואת "רב הנסתר".
עוז עמך, אני בכללי מסכימה שצריך לקחת סיכונים בחיים ולחשוב עלות מול תועלת. אני רואה יותר סיכון בחיסון הקורונה מאשר בלחלות בקורונה.
אנשים גדולים מאיתנו לא בהכרח צודקים, אולי הם מוטים? אולי משלמים להם? אולי מאיימים עליהם שאם לא ימליצו לך לקחת את החיסון לא תהיה להם עבודה?
הבנאדם הכי גדול שאתה יכול לסמוך עליו הוא קודם עצמך, אחרי שתחקור ותנבור במידע ובעובדות, לא בפרופוגנדה.
פשוט תחפשי בטלגרם "נפגעי חיסוני קורונה" ואת "רב הנסתר".
עוז עמך, אני בכללי מסכימה שצריך לקחת סיכונים בחיים ולחשוב עלות מול תועלת. אני רואה יותר סיכון בחיסון הקורונה מאשר בלחלות בקורונה.
אנשים גדולים מאיתנו לא בהכרח צודקים, אולי הם מוטים? אולי משלמים להם? אולי מאיימים עליהם שאם לא ימליצו לך לקחת את החיסון לא תהיה להם עבודה?
הבנאדם הכי גדול שאתה יכול לסמוך עליו הוא קודם עצמך, אחרי שתחקור ותנבור במידע ובעובדות, לא בפרופוגנדה.
קורונה מתמודדים
הנה JP שהוזכר פה כבר, בסרטון מעולה על ה great reset.
https://m.youtube.com/watch?v=[po]bEQcyIGH vQ[/po]&ab channel=AwakenWithJP
https://m.youtube.com/watch?v=[po]bEQcyIGH vQ[/po]&ab channel=AwakenWithJP
-
קורונה מתמודדים
מרגש מאוד אתמול ישבנו בבית קפה אחרי כמעט שנה של הפסקה.
כל מי שיכול\ה לפרגן לאותם עסקים, זה הזמן.
כל מי שיכול\ה לפרגן לאותם עסקים, זה הזמן.
-
- הצטרפות: 01 אפריל 2021, 07:05
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2021, 09:27
קורונה מתמודדים
לא מאמין גדול בקונספירציות, בעד להתחסן אבל בשום אופן לא להגביל או לחייב אזרחים להתחסן!
https://www.youtube.com/watch?v=UGgvgKE0n8o
https://www.youtube.com/watch?v=UGgvgKE0n8o
-
- הצטרפות: 26 ינואר 2005, 14:23
- דף אישי: הדף האישי של שירה_ב*
קורונה מתמודדים
היי,
מדוע לא פותחים את בתי הקולנוע, אם החיסון הוריד את התחלואה והמגפה כבר מאחורנו.
הרוב חזר לשיגרה למעט הקולנוע מדוע?
מדוע לא פותחים את בתי הקולנוע, אם החיסון הוריד את התחלואה והמגפה כבר מאחורנו.
הרוב חזר לשיגרה למעט הקולנוע מדוע?
קורונה מתמודדים
נגמרה הקורונה השתילו לכולם צ'יפ וביל גייט מתגרש וכל הקונספירטיביים יאלצו להמציא תאוריות מומצאות אחרות, למחטפים של השלטון ובעלי ההון שרוצים להשתלט על העולם.
ובלי ציניות מאוד משמח שזה מאחורינו.
קורונה מתמודדים
מאוד משמח שזה מאחורינו
לא יודעת כמה משמח כשתכף מתחיל מבצע חיסונים ילדים בני 12 ומעלה, או שתקנות החירום הוארכו עד סוף מרץ 2022. נראה שזה לא באמת הסוף.
יהיו חיסוני דחף, יהיו עוד גלי קורונה כי זה וירוס עונתי. ויהיה עוד נזק מהזריקות.
פה בקנדה עוד יש סגר. ה"מאחורינו" של ישראל נראה כמו אשליה. ימים יגידו.
לא יודעת כמה משמח כשתכף מתחיל מבצע חיסונים ילדים בני 12 ומעלה, או שתקנות החירום הוארכו עד סוף מרץ 2022. נראה שזה לא באמת הסוף.
יהיו חיסוני דחף, יהיו עוד גלי קורונה כי זה וירוס עונתי. ויהיה עוד נזק מהזריקות.
פה בקנדה עוד יש סגר. ה"מאחורינו" של ישראל נראה כמו אשליה. ימים יגידו.
-
קורונה מתמודדים
הקורונה לא נגמרה, היא "בהפסקה קלה" עד "המוטציה/וריאנט" הבא שיגיע, ושגם אם לא יגיע עדיין יגרום לכם לרוץ ולהתחסן כל שנה כתוצאה מפחד ותעמולה. ארגון הבריאות העולמי כבר אמר שהקורונה תישאר גם אחרי החיסונים.
משרד=מטרד הבריאות לפחות סופסוף הודה שיש קשר בין החיסונים לדלקת בשריר הלב בקרב צעירים בני 16-30. לדעתי בגלל זה לא מחייבים חיסוני ילדים בארץ, הם מבינים שזו תהיה קטסטרופה אם הרבה ילדים בריאים בלי סיכון לחלות /למות מקורונה יחלו בדלקת שריר הלב. 50% מהחולים בדלקת שריר הלב יצטרכו השתלת לב לפי נתונים שפירסמו. זה חמור מאוד, אי אפשר לטאטא יותר את הנזקים של החיסונים מתחת לשטיח, וטוב שכך. תמותה עודפת בקרב צעירים בגילאי 20-29 מחודשים פברואר עד אפריל וזה בהשוואה ל - 5 השנים האחרונות.
לגבי ביל גייטס, יש לו תדמית של חנון גאון, ופילנתרופ טוב לב, אבל סופסוף מתחילים להיחשף קצת שלדים מהארון, כולל הקשר שלו עם הפדופיל והעבריין מין המורשע ג'פרי אפשטיין.
משרד=מטרד הבריאות לפחות סופסוף הודה שיש קשר בין החיסונים לדלקת בשריר הלב בקרב צעירים בני 16-30. לדעתי בגלל זה לא מחייבים חיסוני ילדים בארץ, הם מבינים שזו תהיה קטסטרופה אם הרבה ילדים בריאים בלי סיכון לחלות /למות מקורונה יחלו בדלקת שריר הלב. 50% מהחולים בדלקת שריר הלב יצטרכו השתלת לב לפי נתונים שפירסמו. זה חמור מאוד, אי אפשר לטאטא יותר את הנזקים של החיסונים מתחת לשטיח, וטוב שכך. תמותה עודפת בקרב צעירים בגילאי 20-29 מחודשים פברואר עד אפריל וזה בהשוואה ל - 5 השנים האחרונות.
לגבי ביל גייטס, יש לו תדמית של חנון גאון, ופילנתרופ טוב לב, אבל סופסוף מתחילים להיחשף קצת שלדים מהארון, כולל הקשר שלו עם הפדופיל והעבריין מין המורשע ג'פרי אפשטיין.
-
קורונה מתמודדים
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
מזרד הבריאות אמר שיתכן ויש קשר. אם נקרא את הנתונים, לא ברור לי הקשר, שכן מחצית החולים בדלקת, לא היו קשורים לחיסון.
מאיפה הנתונים על הצורך בהשתלת לב? אשמח לקישור
מזרד הבריאות אמר שיתכן ויש קשר. אם נקרא את הנתונים, לא ברור לי הקשר, שכן מחצית החולים בדלקת, לא היו קשורים לחיסון.
קורונה מתמודדים
גם אני מאוד אשמח, יגעתי ולא מצאתי
גם אני מאוד אשמח, יגעתי ולא מצאתי

-
-
קורונה מתמודדים
אני מנסה למצוא את המקור למידע שקראתי, פשוט יש כל כך הרבה פרסומים בעיניים שקשה לי לאתר את זה ספציפית. אני זוכרת שבודאות קראתי ש 95% מהמקרים של דלקת בשריר הלב הם יחסית קלים, 5% הנותרים יכולים להיות קטלניים. חצי מה 5% יכולים לקבל נזק בלתי הפיך לשריר הלב שיוביל בעתיד לצורך בהשתלת לב. כבר נפטרו לא מעט אנשים צעירים וזה כל הזמן מפורסם בתקשורת המיינסטרים, וכשיורדים יותר לפרטים מגלים שהם נפטרים בסמיכות לחיסונים. יש תמותה עודפת של 43% בקרב בני 20-29 בחודשים פברואר עד אפריל( וזה בלי להכליל את הרוגי אסון מירון שנפטרו בין ה 29 ל 30 באפריל).
ממה כל הצעירים האלו נפטרו? יש לאחרונה הרבה נפטרים מדום לב ושבץ וזה לא משהו מקרי, כי שוב אם בודקים את הנתונים של 5 השנים האחרונות לא רואים תמותה עודפת בגילאים האלו.
ממה כל הצעירים האלו נפטרו? יש לאחרונה הרבה נפטרים מדום לב ושבץ וזה לא משהו מקרי, כי שוב אם בודקים את הנתונים של 5 השנים האחרונות לא רואים תמותה עודפת בגילאים האלו.
קורונה מתמודדים
תומר מנצ'סטר אני מקווה שאתה לוקח יותר ברצינות מידע שמשפיע על הגוף שלך, גיבוב שטויות ללא שום סימוכין או מקורות נתוני מחקר.
ציפור ירוקת כנף אשמח מאוד לקרוא את אותו מחקר במקרה שתתקלי בו שוב.
הנושא ממש מסקרן אותי, ובמסגרת החיפושים שלי מצאתי כמה מאמרים די מלחיצים, כמובן שלא אפרסם אותם כי מולם יש הרבה יותר מחקרים ומאמרים שתומכים.
כמובן שאני ויקירי הבוגרים חוסנו, מטרת המחקר לגבי הנוער הצעיר והילדים.
תודה רבה,
ציפור ירוקת כנף אשמח מאוד לקרוא את אותו מחקר במקרה שתתקלי בו שוב.
הנושא ממש מסקרן אותי, ובמסגרת החיפושים שלי מצאתי כמה מאמרים די מלחיצים, כמובן שלא אפרסם אותם כי מולם יש הרבה יותר מחקרים ומאמרים שתומכים.
תודה רבה,
קורונה מתמודדים
לאן נעלמתן? חחח
הי קארן, הי ציפור
אני יודעת שהניסוחים של שקטה הם כמו של טרול טיפוסי, ונהוג לא להאכיל טרולים, אבל בכל זאת אני רוצה להודות לה, כי הנה בזכותה אני נפגשת אתכן עוד פעם.
לדיון עצמו על החיסונים אין לי ממש מה להוסיף.
עוד לא קרה משהו שגרם לי להתחיל לפחד מהקורונה, אז אין לי סיבה לחקור לעומק על החיסון כי גם ככה אני לא מתכוונת להשתמש בו.
כמו שלא חקרתי לעומק על חיסונים לשפעת, כי אני לא מפחדת מלחלות בשפעת.
מזרד הבריאות אמר שיתכן ויש קשר. אם נקרא את הנתונים, לא ברור לי הקשר,
דוגמא קלסית לשפה ״המדעית״ שמשתלטת על החברה. ׳יתכן׳, ׳לא ברור׳. מצד שני מי שמסרב לשתף פעולה עם המדיניות שמסתמכת על יתכן ולא ברור, נחשב למתנגד לדרכי המדע.
במסגרת החיפושים שלי מצאתי כמה מאמרים די מלחיצים, כמובן שלא אפרסם אותם כי מולם יש הרבה יותר מחקרים ומאמרים שתומכים.
והנה עוד דוגמא. יש מחקרים לכאן ולכאן, ועדיין לא מוכנים להודות שמדובר באמונה, ולא במדע מדויק.
אז למה מעניין אותך על חיסונים על ילדים, ולמה מדינת ישראל השקיעה בעוד 36 מיליון מנות. אתה בטוח שזה מאחורך?
כמובן שאני וילדי וקרובי ממשיכים לחיות בריאים ושלמים למרות שלא שמרנו על מרחק מזרים, אפילו לחצנו יחדים התחבקנו והתנשקנו.
לכן אין לי שום צורך במחקר כדי לדעת שאין לנו צורך בזריקה הנסיונית הזאת.
הי קארן, הי ציפור
אני יודעת שהניסוחים של שקטה הם כמו של טרול טיפוסי, ונהוג לא להאכיל טרולים, אבל בכל זאת אני רוצה להודות לה, כי הנה בזכותה אני נפגשת אתכן עוד פעם.
לדיון עצמו על החיסונים אין לי ממש מה להוסיף.
עוד לא קרה משהו שגרם לי להתחיל לפחד מהקורונה, אז אין לי סיבה לחקור לעומק על החיסון כי גם ככה אני לא מתכוונת להשתמש בו.
כמו שלא חקרתי לעומק על חיסונים לשפעת, כי אני לא מפחדת מלחלות בשפעת.
מזרד הבריאות אמר שיתכן ויש קשר. אם נקרא את הנתונים, לא ברור לי הקשר,
דוגמא קלסית לשפה ״המדעית״ שמשתלטת על החברה. ׳יתכן׳, ׳לא ברור׳. מצד שני מי שמסרב לשתף פעולה עם המדיניות שמסתמכת על יתכן ולא ברור, נחשב למתנגד לדרכי המדע.
במסגרת החיפושים שלי מצאתי כמה מאמרים די מלחיצים, כמובן שלא אפרסם אותם כי מולם יש הרבה יותר מחקרים ומאמרים שתומכים.
והנה עוד דוגמא. יש מחקרים לכאן ולכאן, ועדיין לא מוכנים להודות שמדובר באמונה, ולא במדע מדויק.
אז למה מעניין אותך על חיסונים על ילדים, ולמה מדינת ישראל השקיעה בעוד 36 מיליון מנות. אתה בטוח שזה מאחורך?
כמובן שאני וילדי וקרובי ממשיכים לחיות בריאים ושלמים למרות שלא שמרנו על מרחק מזרים, אפילו לחצנו יחדים התחבקנו והתנשקנו.
לכן אין לי שום צורך במחקר כדי לדעת שאין לנו צורך בזריקה הנסיונית הזאת.
-
קורונה מתמודדים
https://rumble.com/viiekh-31091777.html
Rumble — בראיון דחוף של אנה בריס עם ד"ר רוג'ר הודקינסון בעקבות מסר חשוב שצריך להגיע לציבור אמר ד"ר הודקינסון שמכיוון שזה חיסון ניסיוני ולא ניתן מספיק זמן לניסוי הקליני, שנמשך רק בין 4 ל-6 חודשים, אז לא גילו את כל הסיבוכים כפי שהיו מגלים אותם עם הניסוי היה מתנהל בצורה תקינה במשך מספר שנים. אולם הסיבוכים שמתפרסמים כעת, הם מטרידים ביותר, האחרון שבהם הוא התדירות של דלקת בשריר הלב (מיוקרדיטיס) אצל גברים צעירים וזה מחמיר ככל שהם צעירים יותר, בקרב בני נוער. וזה מבלי לקחת בחשבון את קרישי הדם שנמצאים במוח וברגליים ומבלי לקחת בחשבון את בעיות הפוריות.
מיוקרדיטיס הוא מונח רפואי לדלקת בלב, ה-CDC מכנה את המצב כמימוש "לא מאוזן".
דלקת בשריר הלב היא אף פעם לא קלה! כפי שהם מתארים את זה לציבור הרחב, כלומר לא משמעותי במיוחד, מזהיר ד"ר הודקינסון.
התאים שמרכיבים את שרירי הלב לעולם לא מתחדשים. אם אחד מת, הם סיימו, זה לא כמו הכבד או הכליה שמתחדשים. כששריר הלב מת הוא מת! והוא אף פעם לא מוחלף.
דלקת בשריר הלב פירושה: דלקת כללית של שריר הלב, תאי שריר בלב ימותו יהיה קשה לקבוע את המספר, אבל הוא אומר ללא כל צל של ספק וזה נתמך על ידי הקרדיולוג ד"ר פיטר מק'קלו - שדלקת בשריר הלב היא בלתי צפויה לחלוטין, מבחינת השלכותיה לטווח הארוך, סיבוכים אפשריים רציניים לטווח ארוך. היא עשויה להופיע רק כעבור 20 שנה בגלל שהעתודה של הלב נהרסה. אנו מדברים כאן על הפרעות בקצב הלב, פעימות לב לא תקינות אי ספיקת לב וכן הלאה...
הוא מציין כי ד"ר טס לורי שהיא האדם הסמכותי ביותר בנושא זה זה עתה פרסמה ניתוח הרסני של כל הבלאגן והשורה התחתונה שלה היא שהחיסון הזה לכולם צריך להיפסק מייד.
הוא מזכיר כי כל הביסוס לחיסון הזה, לכל החיסונים הללו הייתה ההצהרה שמדובר במצב חירום רפואי אולם זה מעולם לא היה על פי אף הגדרה ולכן אין שום הצדקה וצורך בחיסונים.
עוד מציין ד"ר הודקינסון כי מעולם בהיסטוריה הרפואית לא הייתה תוכנית חיסונים בקנה מידה כזה תוך תשומת לב מינורית ביותר לתוצאות ארוכות הטווח.
הראיון נמחק מיוטיוב.
הסרטון המלא עלה ל-bitchute בתאריך ה-11.06.2021
Rumble — בראיון דחוף של אנה בריס עם ד"ר רוג'ר הודקינסון בעקבות מסר חשוב שצריך להגיע לציבור אמר ד"ר הודקינסון שמכיוון שזה חיסון ניסיוני ולא ניתן מספיק זמן לניסוי הקליני, שנמשך רק בין 4 ל-6 חודשים, אז לא גילו את כל הסיבוכים כפי שהיו מגלים אותם עם הניסוי היה מתנהל בצורה תקינה במשך מספר שנים. אולם הסיבוכים שמתפרסמים כעת, הם מטרידים ביותר, האחרון שבהם הוא התדירות של דלקת בשריר הלב (מיוקרדיטיס) אצל גברים צעירים וזה מחמיר ככל שהם צעירים יותר, בקרב בני נוער. וזה מבלי לקחת בחשבון את קרישי הדם שנמצאים במוח וברגליים ומבלי לקחת בחשבון את בעיות הפוריות.
מיוקרדיטיס הוא מונח רפואי לדלקת בלב, ה-CDC מכנה את המצב כמימוש "לא מאוזן".
דלקת בשריר הלב היא אף פעם לא קלה! כפי שהם מתארים את זה לציבור הרחב, כלומר לא משמעותי במיוחד, מזהיר ד"ר הודקינסון.
התאים שמרכיבים את שרירי הלב לעולם לא מתחדשים. אם אחד מת, הם סיימו, זה לא כמו הכבד או הכליה שמתחדשים. כששריר הלב מת הוא מת! והוא אף פעם לא מוחלף.
דלקת בשריר הלב פירושה: דלקת כללית של שריר הלב, תאי שריר בלב ימותו יהיה קשה לקבוע את המספר, אבל הוא אומר ללא כל צל של ספק וזה נתמך על ידי הקרדיולוג ד"ר פיטר מק'קלו - שדלקת בשריר הלב היא בלתי צפויה לחלוטין, מבחינת השלכותיה לטווח הארוך, סיבוכים אפשריים רציניים לטווח ארוך. היא עשויה להופיע רק כעבור 20 שנה בגלל שהעתודה של הלב נהרסה. אנו מדברים כאן על הפרעות בקצב הלב, פעימות לב לא תקינות אי ספיקת לב וכן הלאה...
הוא מציין כי ד"ר טס לורי שהיא האדם הסמכותי ביותר בנושא זה זה עתה פרסמה ניתוח הרסני של כל הבלאגן והשורה התחתונה שלה היא שהחיסון הזה לכולם צריך להיפסק מייד.
הוא מזכיר כי כל הביסוס לחיסון הזה, לכל החיסונים הללו הייתה ההצהרה שמדובר במצב חירום רפואי אולם זה מעולם לא היה על פי אף הגדרה ולכן אין שום הצדקה וצורך בחיסונים.
עוד מציין ד"ר הודקינסון כי מעולם בהיסטוריה הרפואית לא הייתה תוכנית חיסונים בקנה מידה כזה תוך תשומת לב מינורית ביותר לתוצאות ארוכות הטווח.
הראיון נמחק מיוטיוב.
הסרטון המלא עלה ל-bitchute בתאריך ה-11.06.2021
-
-
- הצטרפות: 02 אוגוסט 2020, 10:40
- דף אישי: הדף האישי של שירן_ר*
קורונה מתמודדים
מה קורה עם האנשים?
מלחיץ מאוד התחלואה המחודשת של האנשים, כל אחת בסביבתה הקרובה לשמור ולהשגיח.
אסור לתת לקורונה לחזור, אני ממש לחוצה וחרדה מהחזרה של המחלה.

בבקשה בבקשה אם זה ישנה משהו למשהו בדיון כאן.
מלחיץ מאוד התחלואה המחודשת של האנשים, כל אחת בסביבתה הקרובה לשמור ולהשגיח.
אסור לתת לקורונה לחזור, אני ממש לחוצה וחרדה מהחזרה של המחלה.

בבקשה בבקשה אם זה ישנה משהו למשהו בדיון כאן.
-
קורונה מתמודדים
היי שירן,
אין סיבה להילחץ, גם עם חלילה המגפה תחזור (לא נראה כך), העולם כבר יודע יותר איך להתמודד עם המגפה בריאותית, כלכלית, תרבותית וחברתית.
לדעתי מי שיכולה להמשיך להסתובב עם מסכות במקומות סגורים וצפופים, להזיק זה לא יכול.
בריאות הגוף והנפש לכול.
אין סיבה להילחץ, גם עם חלילה המגפה תחזור (לא נראה כך), העולם כבר יודע יותר איך להתמודד עם המגפה בריאותית, כלכלית, תרבותית וחברתית.
לדעתי מי שיכולה להמשיך להסתובב עם מסכות במקומות סגורים וצפופים, להזיק זה לא יכול.
בריאות הגוף והנפש לכול.