שיער מה ניסינו ועבד
שיער מה ניסינו ועבד
~ראו גם: שמפו טבעי, חפיפה נעימה, חפיפת ראש, הכנת חומץ וסיידר תפוחים, קשקשים בקרקפת, גירוי בקרקפת,
ודפים נוספים ב-מדור טיפוח ודימוי הגוף, תחת הקטגוריה 'שיער'~
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2007, 14:25
- דף אישי: הדף האישי של עפרה_עדין*
שיער מה ניסינו ועבד
היה דיון ממושך בקטגורית הטיפוח לגבי טיפוח השיער. שווה לעורר אותה שוב ולראות מה למדנו בשנתיים האחרונות מאז הדיון.
לי יש שיער מאוד שומני. כלומר יום וחצי לאחר חפיפה הוא מתחיל להשתמן ומאבד צורה. אני מתגעגעת לימי הילדות: חופפת פעם בשבוע, כשהשיער הולך ומתייפה יום לאחר החפיפה ולא להיפך. אני יודעת שהחפיפות האינטנסיביות בשמפו סינטטי במשך השנים מקלקלים בהדרגה את איכות השיער. אני יודעת שפשוט צריך להגדיל עוד ועוד את התקופות בין החפיפות אבל לא עומדת בזה. לא יכולה לראות את עצמי בשיער שומני.
לאחרונה ניסיתי שמפו טבעי כדי לנסות לגרות כמה שפחות את הקרקפת ואת בלוטות ההפרשה. הבעיה היא שהשיער עצמו נעשה כבד ולא אוורירי מהשמפו.
מה שניסיתי לאחרונה ועובד לא רע:
אני חופפת את הקרקפת (החלק ה"חי") בשמפו טבעי ואת השיער (החלק המת) בשמפו רגיל. הבעיה היחידה היא שצריך לחפוף במהופך (מעל כיור או מעל האמבטיה), כך שזה מתאים לרציניות בלבד.
בצורה כזו אני נותנת לקרקפת ראשי את מה שמגיע לה (טיפול טבעי עם חמרים שלא חודרים ומגרים אותה) ולשיער שבמילא בנוי מתאים קרניים מתים: אני מספקת טיפול מודרני בשמפו רגיל עם חמרים שעוזרים לו להבריק ולהפריד את השערות אלו מאלו.
בינתיים אני מאוד מרוצה והשיער שלי הפך לפחות שומני (אני כיום עומדת על חפיפה פעם בארבעה ימים, כשהמטרה היא פעם בשבוע)
לי יש שיער מאוד שומני. כלומר יום וחצי לאחר חפיפה הוא מתחיל להשתמן ומאבד צורה. אני מתגעגעת לימי הילדות: חופפת פעם בשבוע, כשהשיער הולך ומתייפה יום לאחר החפיפה ולא להיפך. אני יודעת שהחפיפות האינטנסיביות בשמפו סינטטי במשך השנים מקלקלים בהדרגה את איכות השיער. אני יודעת שפשוט צריך להגדיל עוד ועוד את התקופות בין החפיפות אבל לא עומדת בזה. לא יכולה לראות את עצמי בשיער שומני.
לאחרונה ניסיתי שמפו טבעי כדי לנסות לגרות כמה שפחות את הקרקפת ואת בלוטות ההפרשה. הבעיה היא שהשיער עצמו נעשה כבד ולא אוורירי מהשמפו.
מה שניסיתי לאחרונה ועובד לא רע:
אני חופפת את הקרקפת (החלק ה"חי") בשמפו טבעי ואת השיער (החלק המת) בשמפו רגיל. הבעיה היחידה היא שצריך לחפוף במהופך (מעל כיור או מעל האמבטיה), כך שזה מתאים לרציניות בלבד.
בצורה כזו אני נותנת לקרקפת ראשי את מה שמגיע לה (טיפול טבעי עם חמרים שלא חודרים ומגרים אותה) ולשיער שבמילא בנוי מתאים קרניים מתים: אני מספקת טיפול מודרני בשמפו רגיל עם חמרים שעוזרים לו להבריק ולהפריד את השערות אלו מאלו.
בינתיים אני מאוד מרוצה והשיער שלי הפך לפחות שומני (אני כיום עומדת על חפיפה פעם בארבעה ימים, כשהמטרה היא פעם בשבוע)
-
- הצטרפות: 31 מאי 2007, 20:52
- דף אישי: הדף האישי של דרך_עפר_שם_זמני*
שיער מה ניסינו ועבד
גם לי יש שיער שמנוני. ניסיתי לחפוף בסודה לשתיה ולא הייתי מרוצה - אולי זה מתאים לשיער יותר יבש משלי. ניסיתי חומץ תפוחים מהול במים במקום מרכך וזה עבד יפה בשבילי.
החלפתי את השמפו בסבון נוזלי של ירדן ולי זה דוקא הלך טוב, אולי בגלל שהשיער שלי די קצר. הצלחתי לעבור מחפיפה יומיומית לחפיפה פעם בכמה ימים. בימים היבשים האלה כבר עברתי שבוע בלי להרגיש, ואני מקוה שזו הזדמנות לתת לקרקפת לנוח משנים של חפיפה יומיומית בחומרים חזקים מאד, ושזה יתגמל אותי אחר כך גם במזג אויר אחר.
החלפתי את השמפו בסבון נוזלי של ירדן ולי זה דוקא הלך טוב, אולי בגלל שהשיער שלי די קצר. הצלחתי לעבור מחפיפה יומיומית לחפיפה פעם בכמה ימים. בימים היבשים האלה כבר עברתי שבוע בלי להרגיש, ואני מקוה שזו הזדמנות לתת לקרקפת לנוח משנים של חפיפה יומיומית בחומרים חזקים מאד, ושזה יתגמל אותי אחר כך גם במזג אויר אחר.
-
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2006, 12:11
- דף אישי: הדף האישי של רחל_ברמן*
שיער מה ניסינו ועבד
לי יש שיער יבש ומתולתל, כזה שבד"כ דרש כמויות אדירות של מרכך. בשנה האחרונה בערך אנחנו משתמשים רק בחומץ תפוחים, וזה נהדר. זה גם מקצר את המקלחות, אז בכלל מצויין. מה שכן, הייתה לשיער תקופת הסתגלות של בערך חודש שבו יצא ממנו המון ג'יפה כל פעם שסירקתי.
-
- הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16
- דף אישי: הדף האישי של סוסת_פרא*
שיער מה ניסינו ועבד
לי יש שיער אמנם יפה, אבל יבש ומתולתל מאוד מאוד, ושנים לא ידעתי איך להסתדר איתו.
הוא יחסית ארוך, אבל לא נראה כ"כ בגלל שמתולתל, מגיע בערך עד הכתפיים.
הקטע זה שהוא חוטף קשרים תוך חצי יום, ואפשר לסרק אותו רק במקלחת כשהוא חפוף.
הייתה תקופה שכל כמה ימים הייתי חופפת ומסרקת ופותחת ת'קשרים. (צריך 4 פעמים אולי לחפוף ולסרק לחפוף ולסרק, עד שהקשרים לגמרי פתוחים, ויש לשער שהשיער נקי).
לפעמים גם הייתי אח"כ מכינה קווצות שיער שזורות זו בזו (לוקחת קווצת שיער, מפרידה ל-2, ומגלגלת אותן אחת בשנייה).
זה יוצא יפה מאוד, ונותן לשיער המתולתל שלי מראה יפה, יותר חי, לא סתם של איזו עננת קש.
בגדול, כמעט לא ממש שמים לב להבדל בין כשהוא סתם מתולתל, לבין כשיש קווצות שזורות, זה רק יפה יותר ומסודר יותר.
הקטע, שגם עם קווצות שזורות, אחרי כמה ימים הן נדבקות אחת לשנייה, והשיער שלי הופך להיות 'רסטה' אחת גדולה.
בכל מקרה, תמיד אחרי החפיפה, או שטיפת השיער במים - אני שמה קרם שומני על השיער.
אחרת אני ממש לא רוצה לתאר איך השיער שלי נראה.
(הקרם חייב להיות על בסיס שומן, קרם לחות ממש לא מדגדג לשיער היבש שלי).
החפיפה והסירוק במקלחת זה משהו שלוקח לי המו-ן זמן, ממש מעצבן.
ובפרט, כשאני שוזרת קווצות שיער - אז זה המון זמן לפני החפיפה - לפתוח אותן, ועוד המו-ן זמן אח"כ לגלגל אותן.
ומה גם, שכל הטירחה הזאת לא ממש עוזרת, תוך כמה ימים השיער מאבד צורה וצריך לעשות הכול מחדש.
אז מה שגיליתי זה: שאני פשוט לא צריכה לחפוף.
אני גם הפסקתי לשזור את כל השיער ומסתפקת בלשזור רק חלק, במיוחד זה הגלוי לעין, במילא זה דומה לתלתלים הטבעיים שלי, אז לא שמים לב למשהו שונה. זה רק מוסיף לשיער מראה יותר יפה ומסודר.
מה שאני עושה עכשיו:
רק שוטפת ת'שיער במים.
ואחרי כל שטיפה, שמה קרם על בסיס שומן.
ובו בזמן מעבירה את האצבעות בשיער, מה שמפריד בין ה'רסטות', ומונע מהן להידבק סופית זו לזו.
וכל כמה ימים כשאני רואה שקווצת שיער מתחילה להפוך ל'רסטה', אני מחדש מפרידה אותה ל-2 ושוזרת אותה.
ככה, אני לא צריכה לעשות את העבודה הקשה כל פעם על כל הראש.
כל פעם אני מטפלת רק בכמה קווצות שיער, ומונעת מהן להידבק. בעיקר בעבודה ידנית, לא בסירוק.
אני כבר המון חודשים עובדת כך, ונראה שזו שיטה שממש עובדת בשבילי.
בכל מקרה, אני מקבלת המון קומפלימנטים על השיער היפה שלי.
והוא גם נעים למגע. וגם מריח טוב.
אז נראה שהחפיפה לא ממש חסרה לו.
וגם את הסירוק הוא לא צריך.
(הייתי רוצה גם בלי קרם, אבל זה לא נראה לי שאפשרי עם סוג השיער שלי.
האמת, אולי אפשר גם שמן זית, אבל אני התרגלתי לקרם ברילנטין בריח קוקוס. לא אקולוגי, אני יודעת... )
הוא יחסית ארוך, אבל לא נראה כ"כ בגלל שמתולתל, מגיע בערך עד הכתפיים.
הקטע זה שהוא חוטף קשרים תוך חצי יום, ואפשר לסרק אותו רק במקלחת כשהוא חפוף.
הייתה תקופה שכל כמה ימים הייתי חופפת ומסרקת ופותחת ת'קשרים. (צריך 4 פעמים אולי לחפוף ולסרק לחפוף ולסרק, עד שהקשרים לגמרי פתוחים, ויש לשער שהשיער נקי).
לפעמים גם הייתי אח"כ מכינה קווצות שיער שזורות זו בזו (לוקחת קווצת שיער, מפרידה ל-2, ומגלגלת אותן אחת בשנייה).
זה יוצא יפה מאוד, ונותן לשיער המתולתל שלי מראה יפה, יותר חי, לא סתם של איזו עננת קש.
בגדול, כמעט לא ממש שמים לב להבדל בין כשהוא סתם מתולתל, לבין כשיש קווצות שזורות, זה רק יפה יותר ומסודר יותר.
הקטע, שגם עם קווצות שזורות, אחרי כמה ימים הן נדבקות אחת לשנייה, והשיער שלי הופך להיות 'רסטה' אחת גדולה.
בכל מקרה, תמיד אחרי החפיפה, או שטיפת השיער במים - אני שמה קרם שומני על השיער.
אחרת אני ממש לא רוצה לתאר איך השיער שלי נראה.
(הקרם חייב להיות על בסיס שומן, קרם לחות ממש לא מדגדג לשיער היבש שלי).
החפיפה והסירוק במקלחת זה משהו שלוקח לי המו-ן זמן, ממש מעצבן.
ובפרט, כשאני שוזרת קווצות שיער - אז זה המון זמן לפני החפיפה - לפתוח אותן, ועוד המו-ן זמן אח"כ לגלגל אותן.
ומה גם, שכל הטירחה הזאת לא ממש עוזרת, תוך כמה ימים השיער מאבד צורה וצריך לעשות הכול מחדש.
אני גם הפסקתי לשזור את כל השיער ומסתפקת בלשזור רק חלק, במיוחד זה הגלוי לעין, במילא זה דומה לתלתלים הטבעיים שלי, אז לא שמים לב למשהו שונה. זה רק מוסיף לשיער מראה יותר יפה ומסודר.
מה שאני עושה עכשיו:
רק שוטפת ת'שיער במים.
ואחרי כל שטיפה, שמה קרם על בסיס שומן.
ובו בזמן מעבירה את האצבעות בשיער, מה שמפריד בין ה'רסטות', ומונע מהן להידבק סופית זו לזו.
וכל כמה ימים כשאני רואה שקווצת שיער מתחילה להפוך ל'רסטה', אני מחדש מפרידה אותה ל-2 ושוזרת אותה.
ככה, אני לא צריכה לעשות את העבודה הקשה כל פעם על כל הראש.
כל פעם אני מטפלת רק בכמה קווצות שיער, ומונעת מהן להידבק. בעיקר בעבודה ידנית, לא בסירוק.
אני כבר המון חודשים עובדת כך, ונראה שזו שיטה שממש עובדת בשבילי.
בכל מקרה, אני מקבלת המון קומפלימנטים על השיער היפה שלי.
והוא גם נעים למגע. וגם מריח טוב.
אז נראה שהחפיפה לא ממש חסרה לו.
וגם את הסירוק הוא לא צריך.
(הייתי רוצה גם בלי קרם, אבל זה לא נראה לי שאפשרי עם סוג השיער שלי.
האמת, אולי אפשר גם שמן זית, אבל אני התרגלתי לקרם ברילנטין בריח קוקוס. לא אקולוגי, אני יודעת... )
-
שיער מה ניסינו ועבד
דרך אגב, כשכן חפפתי - זה היה עם סבון ירדן מוצק.
יחסית טבעי ואקולוגי, וגם עשה עבודה טובה.
יחסית טבעי ואקולוגי, וגם עשה עבודה טובה.
-
- הצטרפות: 06 אוקטובר 2007, 18:33
שיער מה ניסינו ועבד
וואו, סוסת פרא, זה נשמע ממש מסובך:)
-
שיער מה ניסינו ועבד
וואו, סוסת פרא, זה נשמע ממש מסובך:)
זה היה מסובך.
עכשיו זה סופר פשוט.
(כמה קשה זה כבר יכול להיות מדי פעם להעביר אצבעות בשיער רטוב כדי לפתוח את הקשרים, ופעם בכמה ימים לפתוח ולשזור מחדש כמה קווצות שיער?)
זה היה מסובך.
עכשיו זה סופר פשוט.
(כמה קשה זה כבר יכול להיות מדי פעם להעביר אצבעות בשיער רטוב כדי לפתוח את הקשרים, ופעם בכמה ימים לפתוח ולשזור מחדש כמה קווצות שיער?)
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
שיער מה ניסינו ועבד
לי יש שיער חלק אבל שמן. ניסיתי שמפו טבעי, ניסיתי חומץ תפוחים, ניסיתי רוזמרין והדסים וכלום גם. כלום לא נתן לי שיער נוח ורך בלי עניינים ועם מראה חי. מה שעבד אצלי זה מכונת התספורת של האיש בשיא הרצינות, דרגה 0 על כל הראש, לא מומלץ לבעלות לב רגיש. סידור השיער שהכי התאים לי אי פעם, אני גם בטוחה שזה יפה לי. חיסרון יחיד-קר בראש. בלילות האחרונים, אחרי תספורת אני ישנה עם כובע פליס על הראש. גם הקטנה שלי מתה על התסרוקת הזו שלי ולא מפסיקה ללטף לי את הראש ולהגיד לי כמה אני יפה, מעולם לא קיבלתי את זה ממנה כשהיה לי שיער ארוך.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
שיער מה ניסינו ועבד
אוי, אני כל כך מתגעגעת לגילוחים של הראש במכונה... אבל עד שגדל לי בחזרה אני מתאפקת.
אז בינתיים, בגלל הדיונים שלכן בדפים אחרים, הורדתי חפיפות - מפעם ביום לפעם-פעמיים בשבוע, גם לי וגם לקטנה שהיא פשוט לא רוצה לחפוף ואני יוצאת גדולה כי אני מרשה לה... אבל מה שחסר לי והייתי רוצה שאחת המומחיות תמליץ לנו - זה מברשת שיער טובה באמת. השיער של שתינו חלק ודק ודי דליל, ולקטנה (בת ארבע) הרבה קשקשת - אבל אני קצת התחלתי להתייחס לזה כמו אל שכבת הגנה שיש לעור הקרקפת. זה לא פירורים כמו בפרסומות לחומרים נגד קשקשים אלא משהו אחר. בכל אופן כשאני מסרקת אותה תוך כדי שטיפה במים השיער יוצא כאילו חפפתי לה בחומרים הכי "מובחרים" (כלומר עתירי כימיקלים). אגב, יש לנו מסנן מים במקלחת, אני מניחה שזה עוזר.
אז יש המלצות על מברשות - אחת לי ואחת לה? תודה!
(זאת ריש גלית מהמחשב של אמא שלי, למי שבאמת חשוב לה לדעת לאיזה פלונית היא עונה).
אז בינתיים, בגלל הדיונים שלכן בדפים אחרים, הורדתי חפיפות - מפעם ביום לפעם-פעמיים בשבוע, גם לי וגם לקטנה שהיא פשוט לא רוצה לחפוף ואני יוצאת גדולה כי אני מרשה לה... אבל מה שחסר לי והייתי רוצה שאחת המומחיות תמליץ לנו - זה מברשת שיער טובה באמת. השיער של שתינו חלק ודק ודי דליל, ולקטנה (בת ארבע) הרבה קשקשת - אבל אני קצת התחלתי להתייחס לזה כמו אל שכבת הגנה שיש לעור הקרקפת. זה לא פירורים כמו בפרסומות לחומרים נגד קשקשים אלא משהו אחר. בכל אופן כשאני מסרקת אותה תוך כדי שטיפה במים השיער יוצא כאילו חפפתי לה בחומרים הכי "מובחרים" (כלומר עתירי כימיקלים). אגב, יש לנו מסנן מים במקלחת, אני מניחה שזה עוזר.
(זאת ריש גלית מהמחשב של אמא שלי, למי שבאמת חשוב לה לדעת לאיזה פלונית היא עונה).
-
- הצטרפות: 30 אוקטובר 2007, 01:04
- דף אישי: הדף האישי של חני_תה*
שיער מה ניסינו ועבד
הפסקתי להשתמש בשמפו כשהשער שלי לא הגיב טוב. תמיד נראה עייף, דהוי וישר מידי (הוא גלי עד מתולתל כשהוא שמח).
לפני שהפסקתי קניתי מספר סוגים שונים של שמפו וסבון מוצק רגיל שרק החמירו את המצב. באופן רגיל הייתי חופפת את השער פעמיים בחודש.
ברגע שהפסקתי להשתמש בשמפו הכל הסתדר.
אני שוטפת את השער במים לעיתים רחוקות אבל מלחלחת אותו בכל מקלחת ומסרקת עם מסרק שיניים ארוכות (של שער מתולתל) ומעבירה את היד השניה על השער כדי למשוך את השומן עד הקצוות.
יש לציין, שכמו בשימוש בסודה לשתייה במקום דאודורנט, גם כאן, השיער מגיב למצבי רוח שלי (לא קרה בתקופה שהייתי חופפת). לפעמים הוא לא נראה טוב, אז אני מנסה להבין מה קרה שגרם לו להראות כך.
יש לי שער קצר שאני מספרת בעצמי כל כמה חדשים. ביקרתי אצל ספר 3 פעמים בחיי, בעיקר כדי ללמוד איך לספר את עצמי.
אני מספרת גם את השער של זוגי, בתי, אמי, אבי, אחותי וכל מי שמבקש/ת.
לפני שהפסקתי קניתי מספר סוגים שונים של שמפו וסבון מוצק רגיל שרק החמירו את המצב. באופן רגיל הייתי חופפת את השער פעמיים בחודש.
ברגע שהפסקתי להשתמש בשמפו הכל הסתדר.
אני שוטפת את השער במים לעיתים רחוקות אבל מלחלחת אותו בכל מקלחת ומסרקת עם מסרק שיניים ארוכות (של שער מתולתל) ומעבירה את היד השניה על השער כדי למשוך את השומן עד הקצוות.
יש לציין, שכמו בשימוש בסודה לשתייה במקום דאודורנט, גם כאן, השיער מגיב למצבי רוח שלי (לא קרה בתקופה שהייתי חופפת). לפעמים הוא לא נראה טוב, אז אני מנסה להבין מה קרה שגרם לו להראות כך.
יש לי שער קצר שאני מספרת בעצמי כל כמה חדשים. ביקרתי אצל ספר 3 פעמים בחיי, בעיקר כדי ללמוד איך לספר את עצמי.
אני מספרת גם את השער של זוגי, בתי, אמי, אבי, אחותי וכל מי שמבקש/ת.
-
שיער מה ניסינו ועבד
ומה לגבי נשירה? כדורים או התנהלות אחרת עזרה למישהי?
דף מוצנע
דף מוצנע
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
שיער מה ניסינו ועבד
אבל גם לא לסרק?
האם את רואה שהוא "מתנקה מעצמו" (ואם כן, איך?) או ששכבות הקרם נשארות שם?
אבל גם לא לסרק?
האם את רואה שהוא "מתנקה מעצמו" (ואם כן, איך?) או ששכבות הקרם נשארות שם?
-
- הצטרפות: 12 נובמבר 2007, 22:23
- דף אישי: הדף האישי של שריתה_ראני*
שיער מה ניסינו ועבד
מחפשת מאוד בוץ לשיער . חבר מגרמניה הביא לי פעם. זה נקנה שם בחנות טבע, ומגיע כאבקה שמרטיבים והופכת לבוץ שמחליף את השמפו. בלי ריחות סינטטיים וכימיכלים. פשוט. זה מגיע בורסיה נוספת, כבוץ מוכן בתוך שפורפרת- אבל הפעם זה כבר מבושם.
אני סובלת מקשקשים (קרקפת רגילה, לא שומנית), עד היום ללא פתרון. נראה לי שזה יכול להועיל...
מישהו יודע אם יש את זה בארץ? אפשר לכתוב גם לדפבית
שבוע טוף
אני סובלת מקשקשים (קרקפת רגילה, לא שומנית), עד היום ללא פתרון. נראה לי שזה יכול להועיל...
מישהו יודע אם יש את זה בארץ? אפשר לכתוב גם לדפבית
שבוע טוף
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
שיער מה ניסינו ועבד
גמני לא חופפת (בטח משהו כמו שלושה חודשים מאז הפעם האחרונה)
יש לי שיער ארוך מאד (משהו כמו מטר אורך) עבה, מלא מאד וגלי עם נטיה לראסטות. הקרקפת שמנה והשיער יבש.
תקופה ארוכה ממש סבלתי ממנו. כל כמה זמן הייתי צריכה להחליף שמפו פשוט כי הוא הפסיק להשפיע והשיער נהיה מפוצל ויבש.
ואז הפסקתי לחפוף. האמת היא שבמשך כמה שבועות עד חודשים המשכתי לסבול, עד שבסוף עברתי לגישת הצמה.
היום השיער שלי קלוע רוב הזמן, כשמדי יומיים-שלושה אני פורמת את הצמה, מסתרקת וקולעת מחדש.
השמנוניות הטבעית עשתה אותו יפהפה, נעים למגע ולמראה, מבריק ונוח לסירוק.
אני קצת מצטערת שאני פחות הולכת בפזור או בקוקו, אבל שווה לי את ההרגשה הטובה, את אי התלות בכימיקלים, ואת הטרחה המועטה שיש בטיפול בו עכשיו (מקלחות מעטות וקצרות! הידד! )
יש לי שיער ארוך מאד (משהו כמו מטר אורך) עבה, מלא מאד וגלי עם נטיה לראסטות. הקרקפת שמנה והשיער יבש.
תקופה ארוכה ממש סבלתי ממנו. כל כמה זמן הייתי צריכה להחליף שמפו פשוט כי הוא הפסיק להשפיע והשיער נהיה מפוצל ויבש.
ואז הפסקתי לחפוף. האמת היא שבמשך כמה שבועות עד חודשים המשכתי לסבול, עד שבסוף עברתי לגישת הצמה.
היום השיער שלי קלוע רוב הזמן, כשמדי יומיים-שלושה אני פורמת את הצמה, מסתרקת וקולעת מחדש.
השמנוניות הטבעית עשתה אותו יפהפה, נעים למגע ולמראה, מבריק ונוח לסירוק.
אני קצת מצטערת שאני פחות הולכת בפזור או בקוקו, אבל שווה לי את ההרגשה הטובה, את אי התלות בכימיקלים, ואת הטרחה המועטה שיש בטיפול בו עכשיו (מקלחות מעטות וקצרות! הידד! )
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
שיער מה ניסינו ועבד
שואלת שוב... אולי מישהי תראה: לי ולבת שיער חלק ודי דליל, שלה קארה ושלי ארוך. אני רוצה מברשות שיער טובות. חומרים מומלצים? עובי? משהו? מישהו?
שואלת שוב... אולי מישהי תראה: לי ולבת שיער חלק ודי דליל, שלה קארה ושלי ארוך. אני רוצה מברשות שיער טובות. חומרים מומלצים? עובי? משהו? מישהו?
שיער מה ניסינו ועבד
" גלית- אני רוצה מברשות שיער טובות. "
במספרה של תומר רשף בלבונטין הן מוכרות מסרקים מיוחדים ולא מברשות
שטובים במיוחד לשיער [הן טוענות שמברשות לא טובות]
דברי איתן, לי הן נתנו מלא עצות איך ליבש את השיער ולטפל בו. ויש שם גם קרמים טבעים
במספרה של תומר רשף בלבונטין הן מוכרות מסרקים מיוחדים ולא מברשות
שטובים במיוחד לשיער [הן טוענות שמברשות לא טובות]
דברי איתן, לי הן נתנו מלא עצות איך ליבש את השיער ולטפל בו. ויש שם גם קרמים טבעים
שיער מה ניסינו ועבד
טיפול טבעי לנשירה:
מהספר של קובי בר - שיער המהפכה הטבעית (אני לא יודעת אם עדיין מוכרים אותו. יש לי אותו כבר יותר מ15 שנים)
המתכון:
מערבבים בכלי מתאים (בקבוק זכוכית זה נוח): חצי כוס שמן תירס וחצי כוס שמן חריע עם כף רוזמרין טרי או יבש ומשאירים לפחות יום במקום חשוך
הטיפול:
מורחים כמה כפות מהשמן על שורשי השיער ומעסים את הקרקפת ביסודיות.
מחכים חצי שעה ואז מורידים: בשביל להוריד צריך דבר ראשון מרכך ורק אח"כ שמפו
לחזור על הטיפול פעם בשבוע.
הטיפול הזה עזר לי מאוד בתקופות שונות, אבל לנשירה של אחרי הלידה לא כ"כ, מצד שני אחרי הלידה (ילד שני) לא היה לי כ"כ זמן ועשיתי פעמיים ב3 חודשים ולא פעם בשבוע.
מהספר של קובי בר - שיער המהפכה הטבעית (אני לא יודעת אם עדיין מוכרים אותו. יש לי אותו כבר יותר מ15 שנים)
המתכון:
מערבבים בכלי מתאים (בקבוק זכוכית זה נוח): חצי כוס שמן תירס וחצי כוס שמן חריע עם כף רוזמרין טרי או יבש ומשאירים לפחות יום במקום חשוך
הטיפול:
מורחים כמה כפות מהשמן על שורשי השיער ומעסים את הקרקפת ביסודיות.
מחכים חצי שעה ואז מורידים: בשביל להוריד צריך דבר ראשון מרכך ורק אח"כ שמפו
לחזור על הטיפול פעם בשבוע.
הטיפול הזה עזר לי מאוד בתקופות שונות, אבל לנשירה של אחרי הלידה לא כ"כ, מצד שני אחרי הלידה (ילד שני) לא היה לי כ"כ זמן ועשיתי פעמיים ב3 חודשים ולא פעם בשבוע.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
שיער מה ניסינו ועבד
היום השיער שלי קלוע רוב הזמן, כשמדי יומיים-שלושה אני פורמת את הצמה, מסתרקת וקולעת מחדש
ניצן, עכשיו ברצינות, אז מה הפואנטה בלגדל שיער כל כך ארוך?
שווה לי את ההרגשה הטובה, את אי התלות בכימיקלים, ואת הטרחה המועטה שיש בטיפול בו עכשיו (מקלחות מעטות וקצרות! הידד! )
זה בדיוק מה שיש לי עכשיו (קרחת) רק בלי הכובד, חום, זיעה, טירחה של קליעה+סרוק.
לפני שגילחתי גם אני הייתי בארוכים האסופים וכל שאר התופעות שציינתי, אין להשוות. אבל שוב, אני חיה בישראל ולא איפה שעלול לרדת שלג ביומיון...
ניצן, עכשיו ברצינות, אז מה הפואנטה בלגדל שיער כל כך ארוך?
שווה לי את ההרגשה הטובה, את אי התלות בכימיקלים, ואת הטרחה המועטה שיש בטיפול בו עכשיו (מקלחות מעטות וקצרות! הידד! )
זה בדיוק מה שיש לי עכשיו (קרחת) רק בלי הכובד, חום, זיעה, טירחה של קליעה+סרוק.
לפני שגילחתי גם אני הייתי בארוכים האסופים וכל שאר התופעות שציינתי, אין להשוות. אבל שוב, אני חיה בישראל ולא איפה שעלול לרדת שלג ביומיון...
שיער מה ניסינו ועבד
ניצן1, לי אותו טיפול עשה קשקשים. קרה לך?
שיער מה ניסינו ועבד
את מסתרקת מהקרקפת או סנטימטר ממנה?
-
- הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:57
- דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_מאוחרת*
שיער מה ניסינו ועבד
לא יודעת אם זה הדף הרלוונטי.- יש לי בעית קרקפת יבשה ומגרדת שמחריפה נראה לי כל אביב קיץ והתחילה רק בשנתיים האחרונות. לא יכולה להצביע על שינוי ספציפי שעשיתי בהן. ניסיתי כל מיני תרופות מרופא עור שכצפוי פטרו את הבעיה זמנית אך לא העלימו אותה לאורך זמן. יש למישהו רעיון לטיפול טבעי?
שיער מה ניסינו ועבד
אחרת, לא קרה לי
אבל יש בספר הרבה מתכונים להרבה בעיות. אני ניסיתי כמה ונשארתי עם זה.
אבל יש בספר הרבה מתכונים להרבה בעיות. אני ניסיתי כמה ונשארתי עם זה.
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
שיער מה ניסינו ועבד
יש לי קרקפת שמנונית ובעיית הקרחה.
מאז הטבעונאות החלקית (ארוחה אחת מבושלת ביום, למשך שנה) ההקרחה התמתנה מאוד
בנוסף, כבר כמה חודשים שאני לא מתקלח עם סבון, וזה עושה פלאים לעור ולשיער.
מאז הטבעונאות החלקית (ארוחה אחת מבושלת ביום, למשך שנה) ההקרחה התמתנה מאוד
בנוסף, כבר כמה חודשים שאני לא מתקלח עם סבון, וזה עושה פלאים לעור ולשיער.
שיער מה ניסינו ועבד
מעולם לא היו לי קשקשים - רק מהזמן שהפסקתי לחפוף.
אז אני לא חושבת שזו בעיה - זו בעיה רק אם אני ממשיכה להימנע ממים.
בין הפטיש לסדן.
אז אני לא חושבת שזו בעיה - זו בעיה רק אם אני ממשיכה להימנע ממים.
בין הפטיש לסדן.
-
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 16:47
- דף אישי: הדף האישי של פרח_הלימון*
שיער מה ניסינו ועבד
יש חומר של חברת עומר הגליל,קוראים לו "מסכה ארומטית" הוא אמור להיות טבעי
יש בו שמנים טובים. הוא נועד גם לטיפול בקשקשים. אפשר לשים אחרי חפיפה ממש טיפה ולהשאיר
והכי חשוב לחפוף כמה שפחות,לזרוק את המרכך לפח,כי הוא מיבש את השער.
ולא להסתרק בכלל. אפשר במקלחת להעביר את האצבעות דרך השער.אם הוא בריא זה עובר יופי,ואם לא ,אז לספר אותו.
יש בו שמנים טובים. הוא נועד גם לטיפול בקשקשים. אפשר לשים אחרי חפיפה ממש טיפה ולהשאיר
והכי חשוב לחפוף כמה שפחות,לזרוק את המרכך לפח,כי הוא מיבש את השער.
ולא להסתרק בכלל. אפשר במקלחת להעביר את האצבעות דרך השער.אם הוא בריא זה עובר יופי,ואם לא ,אז לספר אותו.
שיער מה ניסינו ועבד
ניסיתי לאורך שבועות ארוכים לא לחפוף בשמפו, רק במים+עיסוי קרקפת עמוק באצבעות.
הורדת השמפו עזרה במשהו, כפי שדווח כאן ע"י אחרות, אבל - השיער נראה "מלוכלך" ודהוי. חסר החומר שינקה.
.יש לי תלתלים ואי אפשר לסרק אותם במסרק רגיל לצורך ניקיון.
יש חומר שבו אפשר לחפוף מבלי לגרום נזקים ומבלי להכביד על התלתול הטבעי?
לזרוק את המרכך לפח יש לך תחליף?
הורדת השמפו עזרה במשהו, כפי שדווח כאן ע"י אחרות, אבל - השיער נראה "מלוכלך" ודהוי. חסר החומר שינקה.
.יש לי תלתלים ואי אפשר לסרק אותם במסרק רגיל לצורך ניקיון.
יש חומר שבו אפשר לחפוף מבלי לגרום נזקים ומבלי להכביד על התלתול הטבעי?
לזרוק את המרכך לפח יש לך תחליף?
-
- הצטרפות: 23 מאי 2008, 01:16
- דף אישי: הדף האישי של חדשה_ישנה*
שיער מה ניסינו ועבד
שמן חוחובה לאחר חפיפה... משאיר את השיער רך ונעים לבעלות שיער יבש.
קיבלתי מתנה באיזו חנות טבע, ולא ידעתי מה לעשות איתו, עד ש... ניסיתי על השיער ועבד מצויין.
מה שמפריע לי זה שהשמן נטול- ריח, אולי בעתיד אערבב אותו עם איזו תמצית פרחים נעימה, כרגע אין לי זמן לניסיונות, אז אם מישהי רוצה להרים את הכפפה...
קיבלתי מתנה באיזו חנות טבע, ולא ידעתי מה לעשות איתו, עד ש... ניסיתי על השיער ועבד מצויין.
מה שמפריע לי זה שהשמן נטול- ריח, אולי בעתיד אערבב אותו עם איזו תמצית פרחים נעימה, כרגע אין לי זמן לניסיונות, אז אם מישהי רוצה להרים את הכפפה...
-
- הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*
שיער מה ניסינו ועבד
לזרוק את המרכך לפח יש לך תחליף? כן, חומץ. למרוח מעט על השיער ולשטוף. מבריק ומחייה אבל גם עלול קצת לייבש.
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
שיער מה ניסינו ועבד
אז אם מישהי רוצה להרים את הכפפה...
תשימי שם איזה שתי טיפות שמן אתרי שאת אוהבת.
תשימי שם איזה שתי טיפות שמן אתרי שאת אוהבת.
שיער מה ניסינו ועבד
שמן חוחובה לאחר חפיפה
ופשוט להשאיר אותו על הראש? זה לא מציק השומניות הזאת?
אני הפסקתי לחפוף בשמפו רגיל ובמקום זה אני משתמשת בשמפו/סבון שגיסתי הביאה לי מארה"ב - ד"ר ברונר all-in-one , שעשוי משמנים אורגניים. היא אומרת (הגיסה) ששמעה שעוד מעט ייבאו לארץ.
עובד טוב ואפילו מקציף, אבל אם אני לא חופפת יום יום מתחילה לגרד לי הקרקפת...
ופשוט להשאיר אותו על הראש? זה לא מציק השומניות הזאת?
אני הפסקתי לחפוף בשמפו רגיל ובמקום זה אני משתמשת בשמפו/סבון שגיסתי הביאה לי מארה"ב - ד"ר ברונר all-in-one , שעשוי משמנים אורגניים. היא אומרת (הגיסה) ששמעה שעוד מעט ייבאו לארץ.
עובד טוב ואפילו מקציף, אבל אם אני לא חופפת יום יום מתחילה לגרד לי הקרקפת...
-
- הצטרפות: 07 פברואר 2005, 20:38
- דף אישי: הדף האישי של פשוט_אלון*
שיער מה ניסינו ועבד
לפני כמה חודשים אינטואיטבית אינטנסיבית
התחלתי לברך את השיער שלי, לעודד אותו, להראות לו שאני אוהב אותו ולגרום לו לשמוח,
ממש נראה שקצב הגדילה שלו הואץ והאיכות שלו השתפרה !
ממש נראה שקצב הגדילה שלו הואץ והאיכות שלו השתפרה !
-
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
- דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*
שיער מה ניסינו ועבד
_לפני כמה חודשים אינטואיטבית אינטנסיבית
ממש נראה שקצב הגדילה שלו הואץ והאיכות שלו השתפרה !_
אלון, איזה יופי, תמשיך ובהצלחה. זו גם השיטה שלי לכל דבר כמעט, שיטת הריפוי המושלמת לי ולילדות שלי, לכל איבר בגוף.
ממש נראה שקצב הגדילה שלו הואץ והאיכות שלו השתפרה !_
אלון, איזה יופי, תמשיך ובהצלחה. זו גם השיטה שלי לכל דבר כמעט, שיטת הריפוי המושלמת לי ולילדות שלי, לכל איבר בגוף.
-
- הצטרפות: 23 מאי 2008, 01:16
- דף אישי: הדף האישי של חדשה_ישנה*
שיער מה ניסינו ועבד
פשוט להשאיר אותו על הראש? זה לא מציק השומניות הזאת?
לא, זה לא מציק כי מספיק ממש מעט על שיער רטוב ולהבריש וזה כבר מתפזר יפה בשיער.
בואי נגיד שזה לא כמו "בלי" אבל הרבה פחות מציק מהקרמים האחרים...
לא, זה לא מציק כי מספיק ממש מעט על שיער רטוב ולהבריש וזה כבר מתפזר יפה בשיער.
בואי נגיד שזה לא כמו "בלי" אבל הרבה פחות מציק מהקרמים האחרים...
-
שיער מה ניסינו ועבד
במקום מרכך אפשר להסתפר,ואם זה עדיין לא עזר
לשים טיפה מסכה איכותית על הקצוות להסתרק במקלחת ולשטוף היטב(אפשר לעשות את זה פעם בשבוע או לפי הצורך)
לשים טיפה מסכה איכותית על הקצוות להסתרק במקלחת ולשטוף היטב(אפשר לעשות את זה פעם בשבוע או לפי הצורך)
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
שיער מה ניסינו ועבד
לשים טיפה מסכה איכותית על הקצוות להסתרק במקלחת ולשטוף היטב
למה בעצם מסיכה עדיפה על מרכך?
למה בעצם מסיכה עדיפה על מרכך?
שיער מה ניסינו ועבד
מישהו יודע משהו על שמפו של חברת מורז? יש נגד קשקשים ויש טיפולי.. האם יש בו כימיקלים וזוועות? לא ראיתי SLS ברשימה, מישהו השתמש/משתמש?
-
שיער מה ניסינו ועבד
מסכה מזינה את השיער(מסכה טובה=יקרה) מרכך רק מיבש אותו.
-
- הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*
שיער מה ניסינו ועבד
תמיד תהיתי מה ההבדל ביניהם (מסיכה ומרכך), בהתחשב בעובדה שהשיער מרגיש די דומה אחרי השימוש בכל אחד מהם. אני לא משתמשת במרכך, ומשתדלת לזכור למרוח מסיכה אחת לשבוע (אני לא משאירה 5 דקות כמו שלרוב כתוב בהוראות, אלא את הזמן שלוקח לי להסתבן. יש לי מעט שיער, לצערי, כך שזה די מספיק ). אבל פעם כשהעפתי מבט על רשימת החומרים של כמה מסיכות, הן לא נראו לי שונות בהרבה. את יכולה לנקוב בשם של מסיכה או שתיים שהן טובות לדעתך (למרות שממש בשבוע שעבר קניתי שפופרת של מסיכה וייקח ה-מון זמן עד שהיא תיגמר).
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2006, 11:43
- דף אישי: הדף האישי של ניבה_שקד*
שיער מה ניסינו ועבד
את מוזמנת לנסות את חמאת הקוקוס שלי בתור קרם לשיער : http://www.shaked-natural.com/index.php?tPath=[po]4 12[/po]&itemID=14 צריך לשים ממש טיפוננת על שיער רטוב ואז זה משאיר את השיער במראה הרטוב, בריח של קוקוס אמיתי, ללא "קופצניות" מוגזמת...
את מוזמנת לנסות את חמאת הקוקוס שלי בתור קרם לשיער : http://www.shaked-natural.com/index.php?tPath=[po]4 12[/po]&itemID=14 צריך לשים ממש טיפוננת על שיער רטוב ואז זה משאיר את השיער במראה הרטוב, בריח של קוקוס אמיתי, ללא "קופצניות" מוגזמת...
-
שיער מה ניסינו ועבד
אני מסכמת את מה שעבד לשיער שומני:
חפיפת שיער שומני ודק
ממש נראה שקצב הגדילה שלו הואץ והאיכות שלו השתפרה ! (פשוט אלון)
חפיפת שיער שומני ודק
- אני חופפת את הקרקפת (החלק ה"חי") בשמפו טבעי " סבון הברון " ואת השיער (החלק המת) בשמפו רגיל. הבעיה היחידה היא שצריך לחפוף במהופך (מעל כיור או מעל האמבטיה), כך שזה מתאים לרציניות בלבד.
- החלפתי את השמפו בסבון נוזלי של ירדן ולי זה דוקא הלך טוב, אולי בגלל שהשיער שלי די קצר. הצלחתי לעבור מחפיפה יומיומית לחפיפה פעם בכמה ימים. ניסיתי חומץ תפוחים מהול במים במקום מרכך וזה עבד יפה בשבילי. (דרך עפר שם זמני)
- מה שעבד אצלי זה מכונת התספורת של האיש בשיא הרצינות, דרגה 0 על כל הראש, לא מומלץ לבעלות לב רגיש. (ילדת טבע)
- ואז הפסקתי לחפוף. האמת היא שבמשך כמה שבועות עד חודשים המשכתי לסבול, עד שבסוף עברתי לגישת הצמה. היום השיער שלי קלוע רוב הזמן, כשמדי יומיים-שלושה אני פורמת את הצמה, מסתרקת וקולעת מחדש.
- מאז הטבעוניות החלקית (ארוחה אחת מבושלת ביום, למשך שנה) ההקרחה התמתנה מאוד. בנוסף, כבר כמה חודשים שאני לא מתקלח עם סבון, וזה עושה פלאים לעור ולשיער (אורי יורמן)
- לפני כמה חודשים אינטואיטיבית אינטנסיבית
ממש נראה שקצב הגדילה שלו הואץ והאיכות שלו השתפרה ! (פשוט אלון)
- אני חפפתי במשך חודשיים עם מיץ משני לימונים. זה מצוין אבל זה נראה לי יותר מתאים לבנים כי הם מסתפרים לעיתים יותר קרובות.לי זה שרף את השיער (פרח הלימון)
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2006, 13:50
- דף אישי: הדף האישי של שיר_ה*
שיער מה ניסינו ועבד
בהתרגשות אני רוצה לשתף: כבר כחמישה חדשים שאינני חופפת שיער.
עברתי שלבים שונים ומשונים ולאחרונה קבלתי מתכון מנצח מאחותי היקרה:
סרפדים טריים מהשדה בתוספת כל צמח שנראה לי מתאים מהגינה (לוונדר, מרווה, רומרין וכיוצא באלו) שמים בסיר עם מים. מחממים עד רתיחה ומבשלים עוד זמן קצרצר על אש קטנה. מחכים שיתקרר, מסננים ושמים בבקבוק במקרר. (יצאה לי כמות גדולה והקפאתי חלק).לשימוש: כוס משיקוי הפלא עם כף חומץ תפוחים אורגני ועוד כוס מים חמים + כמה טיפות שמן אתרי מועדף עליכן/ם.
פעמיים-שלוש בשבוע אני מרטיבה את השיער ומסרקת היטב. בסוף המקלחת אני שופכת בהדרגה את שיקוי הפלא תוך עיסוי והחדרה לשיער ולא שוטפת. מספיגה קלות את השיער. התוצאה: תלתלים כמו בסרטים, ריח נעים ושיער רך ובריא. רוצו לשדה לפני שתגמר עונת הסירפדים!
עברתי שלבים שונים ומשונים ולאחרונה קבלתי מתכון מנצח מאחותי היקרה:
סרפדים טריים מהשדה בתוספת כל צמח שנראה לי מתאים מהגינה (לוונדר, מרווה, רומרין וכיוצא באלו) שמים בסיר עם מים. מחממים עד רתיחה ומבשלים עוד זמן קצרצר על אש קטנה. מחכים שיתקרר, מסננים ושמים בבקבוק במקרר. (יצאה לי כמות גדולה והקפאתי חלק).לשימוש: כוס משיקוי הפלא עם כף חומץ תפוחים אורגני ועוד כוס מים חמים + כמה טיפות שמן אתרי מועדף עליכן/ם.
פעמיים-שלוש בשבוע אני מרטיבה את השיער ומסרקת היטב. בסוף המקלחת אני שופכת בהדרגה את שיקוי הפלא תוך עיסוי והחדרה לשיער ולא שוטפת. מספיגה קלות את השיער. התוצאה: תלתלים כמו בסרטים, ריח נעים ושיער רך ובריא. רוצו לשדה לפני שתגמר עונת הסירפדים!
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
שיער מה ניסינו ועבד
תודה שירה
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
שיער מה ניסינו ועבד
תודה רבה רבה שירה
אני טסה לנסות. מ-תה על תלתלים והשיער שלי הוא בדיוק בדיוק זקוק לזה.
@}@}
אני טסה לנסות. מ-תה על תלתלים והשיער שלי הוא בדיוק בדיוק זקוק לזה.
@}@}
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
- דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*
שיער מה ניסינו ועבד
נשמע נפלא!
אני אימצתי עצה (נדמה לי מדף אחר, ולא זוכרת מי ייעצה): לא להרטיב את השיער. היום אני מרטיבה את השיער רק בימים שהוא זקוק לחפיפה - מרטיבה וחופפת (בסבון צמחי ובחומץ תפוחים), וזה איפשר לי לרווח את החפיפות יותר, כי הקרקפת כנראה מייצרת פחות שומן.
אני מרוצה שעברתי, על פני שנתיי-שלוש, מרוטינה של חפיפה יומיומית בשמפו ומרכך תעשייתיים עם חומרים סינטתיים, והברשה עם המרכך, לחפיפה של פחות מפעם בשבוע עם חומרים צמחיים ועדינים. הברשה וסירוק - רק כשיש חשש לכינים. והשיער נראה ומרגיש סבבה, רוב הזמן!
עכשיו מתחשק לי לנסות את המתכון של שיר ה עם הסרפדים. אוי מתי יהיה לי זמן ללקט...
אני אימצתי עצה (נדמה לי מדף אחר, ולא זוכרת מי ייעצה): לא להרטיב את השיער. היום אני מרטיבה את השיער רק בימים שהוא זקוק לחפיפה - מרטיבה וחופפת (בסבון צמחי ובחומץ תפוחים), וזה איפשר לי לרווח את החפיפות יותר, כי הקרקפת כנראה מייצרת פחות שומן.
אני מרוצה שעברתי, על פני שנתיי-שלוש, מרוטינה של חפיפה יומיומית בשמפו ומרכך תעשייתיים עם חומרים סינטתיים, והברשה עם המרכך, לחפיפה של פחות מפעם בשבוע עם חומרים צמחיים ועדינים. הברשה וסירוק - רק כשיש חשש לכינים. והשיער נראה ומרגיש סבבה, רוב הזמן!
עכשיו מתחשק לי לנסות את המתכון של שיר ה עם הסרפדים. אוי מתי יהיה לי זמן ללקט...
שיער מה ניסינו ועבד
עברתי את גיל הארבעים. היתה לי רעמת שיער לתפארת.
היום היא רעמה יבשה וסוררת.
קניתי, ניסיתי את כמעט את כל המסכות שיש בשוק
לא עשו הרבה רושם על השיער שלי.
בשימוש הראשון קצת, אחריו כלום.
יש למישהי רעיון איך להחיות את השיער? ולא לצאת בשן ועין כלכלית?
תודה
היום היא רעמה יבשה וסוררת.
קניתי, ניסיתי את כמעט את כל המסכות שיש בשוק
לא עשו הרבה רושם על השיער שלי.
בשימוש הראשון קצת, אחריו כלום.
יש למישהי רעיון איך להחיות את השיער? ולא לצאת בשן ועין כלכלית?
תודה
-
שיער מה ניסינו ועבד
לגזור...
סורי אבל זו העיצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך.אם השיער קש- שום דבר לא יחיה אותו.
אחרי שתגזרי -תסרקי יום יום בעדינות עם מסרק או מברשת פן, תשימי מסיכות ותפנקי אותו.
סורי אבל זו העיצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך.אם השיער קש- שום דבר לא יחיה אותו.
אחרי שתגזרי -תסרקי יום יום בעדינות עם מסרק או מברשת פן, תשימי מסיכות ותפנקי אותו.
-
שיער מה ניסינו ועבד
לקנות מסכה טובה ויקרה בחנות של ציוד למספרות (סביבות ה 100 ש"ח),לקנות שמן קוקוס כתית טהור בחנות טבע(ולשים מעט אחרי חפיפה),להסתפר אם לא עשית זאת בחצי שנה האחרונה
לא להבריש על יבש,להסתרק רק במקלחת עם המסכה ועם מסרק עם שיניים גדולות שלא קורע את השיער, ולשטוף היטב את השאריות של המסכה.
לישון עם שמן זית לפעמים על השיער
ולזכור ששיער שיבה אם יש,מתנהג אחרת משיער לא שיבה. וגם שיער שנצבע שנים, הכימיה עושה את שלה.
בהצלחה!
לא להבריש על יבש,להסתרק רק במקלחת עם המסכה ועם מסרק עם שיניים גדולות שלא קורע את השיער, ולשטוף היטב את השאריות של המסכה.
לישון עם שמן זית לפעמים על השיער
ולזכור ששיער שיבה אם יש,מתנהג אחרת משיער לא שיבה. וגם שיער שנצבע שנים, הכימיה עושה את שלה.
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
שיער מה ניסינו ועבד
בשום אופן לא למרוח שמן על השיער לפני שיוצאים לשמש - זה מטגן אותו
-
- הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20
- דף אישי: הדף האישי של אלה_לי_לה*
שיער מה ניסינו ועבד
מנצל"שת - מה לגבי קשקשים?
השיער נראה יופי, אבל כבר מספר שבועות שהקשקשים יוצאים מפרופורציות...
-
שיער מה ניסינו ועבד
_מה לגבי קשקשים?
השיער נראה יופי, אבל כבר מספר שבועות שהקשקשים יוצאים מפרופורציות..._
שמן קוקוס בלילה ולחפוף עם שמפו עדין בבוקר. לא לחפוף כל יום,כי זה מייבש את הקרקפת ומגרה אותה.
השיער נראה יופי, אבל כבר מספר שבועות שהקשקשים יוצאים מפרופורציות..._
שמן קוקוס בלילה ולחפוף עם שמפו עדין בבוקר. לא לחפוף כל יום,כי זה מייבש את הקרקפת ומגרה אותה.
-
- הצטרפות: 26 פברואר 2009, 08:31
- דף אישי: הדף האישי של כל_הריון_הוא_התחלה*
שיער מה ניסינו ועבד
תירצה, יש סיכוי שאת אוכלת מזונות מחממים, בעוד שאין לך צורך בהם.
האם את יודעת מהו מספר הקואה שלך, לפי הפנג שוואי?
האם את יודעת מהו מספר הקואה שלך, לפי הפנג שוואי?
-
שיער מה ניסינו ועבד
תודה פרח, אנסה
אני חופפת פעם פעמים בשבוע, כן, זה בעקבות הניסויים מהאתר
לפני חפפתי מדי יום, ואחרי ניסיתי לראות איך הולך בלי לחפוף בכלל, זוכרת ?
אנסה... היכן למרוח את שמן הקוקוס? ואיך למנוע ממנו להכתים את המצעים?
תודה
אני חופפת פעם פעמים בשבוע, כן, זה בעקבות הניסויים מהאתר
לפני חפפתי מדי יום, ואחרי ניסיתי לראות איך הולך בלי לחפוף בכלל, זוכרת ?
אנסה... היכן למרוח את שמן הקוקוס? ואיך למנוע ממנו להכתים את המצעים?
תודה
-
שיער מה ניסינו ועבד
אגב, אני עדין מתארכת עם התיספורת שלך, כל פעם מחדש מתלבטת אם מתחשק לי כבר לקצר שוב
וממשיכה להתלבט
וממשיכה להתלבט
שיער מה ניסינו ועבד
הריונית היי, הקואה שלי 3 , חיה שור, תודה
-
שיער מה ניסינו ועבד
לגבי קואה 3 אין לי הבנות.
קואה 3 זה עץ. בטח את ממעטת בשתיית מים. תתחילי בזה.
שיער קש מעיד על יובש וחום. כמו מדבר. כדאי להשקות אותו.
קואה 3 זה עץ. בטח את ממעטת בשתיית מים. תתחילי בזה.
שיער קש מעיד על יובש וחום. כמו מדבר. כדאי להשקות אותו.
שיער מה ניסינו ועבד
היה לי נסיון מעניין עם השיער השבוע..
בעיקרון השיער שלי מתולתל יבש אבל יותר לכיוון של חסר צורה. באחד הימים בסופ"ש התרתי צמה אחרי שהתייבשה במשך הלילה ורק סירקתי במסרק במשך כמה ימים בלי להרטיב או לשים חומרים. החל מיומיים שהיה ככה התחלתי לראות שכבת שומן של הקרקפת עוטפת את השיער לאורכו, ונותנת חלקות וברק שבד"כ נעלמים מהר כשמשתמשים בקרמים. נכון שקרקפת שומנית זה כנראה לא הכי טוב ומתחיל לגרד אחרי מספר ימים, אבל אני ממש התלהבתי לראות השפעה כזאת אם מתאפקים לא לחפוף ולהרטיב יותר מיומיים.
בעיקרון השיער שלי מתולתל יבש אבל יותר לכיוון של חסר צורה. באחד הימים בסופ"ש התרתי צמה אחרי שהתייבשה במשך הלילה ורק סירקתי במסרק במשך כמה ימים בלי להרטיב או לשים חומרים. החל מיומיים שהיה ככה התחלתי לראות שכבת שומן של הקרקפת עוטפת את השיער לאורכו, ונותנת חלקות וברק שבד"כ נעלמים מהר כשמשתמשים בקרמים. נכון שקרקפת שומנית זה כנראה לא הכי טוב ומתחיל לגרד אחרי מספר ימים, אבל אני ממש התלהבתי לראות השפעה כזאת אם מתאפקים לא לחפוף ולהרטיב יותר מיומיים.
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*
שיער מה ניסינו ועבד
יעל - גם אצלי ככה. אני שונאת לחפוף ובאמת השיער נראה יותר יפה כמה ימים אחרי חפיפה. הוא נראה כאילו שמתי עליו קצת קרם.
לא להבריש על יבש
האם זו ההמלצה לכולן? גם אם מסרק לא כדאי?
לא להבריש על יבש
האם זו ההמלצה לכולן? גם אם מסרק לא כדאי?
-
- הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*
שיער מה ניסינו ועבד
לשיער יבש או עור יבש כדאי לנסות התקנת מטהר מים לסינון כלור על ראש המקלחת. לא פותר את הבעיה אבל משפר מאוד.
שיער מה ניסינו ועבד
מאד יפה מצידך הריונית יקרה. תודה רבה על העצה. שהיא בהחלט במקום
אממ.. תמי זה נכון. זוכרת את המים הרכים בחו"ל לעומת הקשים שלנו.. השיער מתנהג אחרת.. אבל זה היה לפני הרבה שנים , אז אולי גם הגיל עושה את שלו..
אממ.. תמי זה נכון. זוכרת את המים הרכים בחו"ל לעומת הקשים שלנו.. השיער מתנהג אחרת.. אבל זה היה לפני הרבה שנים , אז אולי גם הגיל עושה את שלו..
-
שיער מה ניסינו ועבד
שיער חלק ודליל.... איך אני גורמת לו להראות מלא יותר?
-
שיער מה ניסינו ועבד
היכן למרוח את שמן הקוקוס? ואיך למנוע ממנו להכתים את המצעים?
שמן קוקוס כתית טהור בלבד! הוא מאוד סמיך ואם שמים כמות מועטת נגיד כחצי כפית
זה בהחלט מספיק ולא עושה את השיער שומני כלל ובטח לא מכתים.
אני משתמשת בו כבר כמה חודשים כקרם לחות לאחר החפיפה והוא עדיף פי מליון על כל הקרמים שנמכרים בשוק.
מה גם שהוא מעולה לקרקפת ובמיוחד לקשקשים (בעלי משתמש בו כל יום וזה עזר לו לבעית היובש בקרקפת שהיתה לו)
פשוט ממיסים בין הידיים מעט שמן,ומעסים לתוך הקרקפת עם כריות האצבעות. אני מורחת על כל השיער וזה עושה לי שיער רך ונעים ותלתלים יפים.
אם השיער שומני, כנראה ששמת יותר מידי. במקרה של קשקשת, עדיף שהקרקפת תהיה שומנית מהשמן וככה בחפיפה הקשקשים ישטפו ביתר קלות.
עדיף לשהות איתו כמה שיותר,גם כמה ימים זה בסדר גמור(אני חופפת פעמיים בשבוע) לגבי יציאה איתו לשמש, באות אלי בנות עם שיער עליון שרוף לחלוטין מכל הסיליקונים שנמצאים בנטורלפורמולות למיניהן.. שיוצאות לשמש והשיער מיתגן להן לאיטו. כמובן שאם שמים כל שמן בכמות על השיער מה שנקרה ה"מראה הרטוב"
ויוצאים לשמש חזקה השיער "יתבשל" . כמות כמו שאני ממליצה של שמן קוקוס, היא זניחה וכלום לא יקרה, מניסיון .
_לא להבריש על יבש
האם זו ההמלצה לכולן? גם אם מסרק לא כדאי?_ הלא להבריש על יבש,נועד להדגיש את טבעיות ויופי השיער,כשמברישים נוצר נפח ופריזיות
הרי אמרו פה לפני,כשהשיער מלוכלך ושומני הוא נראה יותר טוב,כאילו ששמו קרם. אם תסרקי אותו על יבש הוא יראה פחות טוב
שמן קוקוס כתית טהור בלבד! הוא מאוד סמיך ואם שמים כמות מועטת נגיד כחצי כפית
זה בהחלט מספיק ולא עושה את השיער שומני כלל ובטח לא מכתים.
אני משתמשת בו כבר כמה חודשים כקרם לחות לאחר החפיפה והוא עדיף פי מליון על כל הקרמים שנמכרים בשוק.
מה גם שהוא מעולה לקרקפת ובמיוחד לקשקשים (בעלי משתמש בו כל יום וזה עזר לו לבעית היובש בקרקפת שהיתה לו)
פשוט ממיסים בין הידיים מעט שמן,ומעסים לתוך הקרקפת עם כריות האצבעות. אני מורחת על כל השיער וזה עושה לי שיער רך ונעים ותלתלים יפים.
אם השיער שומני, כנראה ששמת יותר מידי. במקרה של קשקשת, עדיף שהקרקפת תהיה שומנית מהשמן וככה בחפיפה הקשקשים ישטפו ביתר קלות.
עדיף לשהות איתו כמה שיותר,גם כמה ימים זה בסדר גמור(אני חופפת פעמיים בשבוע) לגבי יציאה איתו לשמש, באות אלי בנות עם שיער עליון שרוף לחלוטין מכל הסיליקונים שנמצאים בנטורלפורמולות למיניהן.. שיוצאות לשמש והשיער מיתגן להן לאיטו. כמובן שאם שמים כל שמן בכמות על השיער מה שנקרה ה"מראה הרטוב"
ויוצאים לשמש חזקה השיער "יתבשל" . כמות כמו שאני ממליצה של שמן קוקוס, היא זניחה וכלום לא יקרה, מניסיון .
_לא להבריש על יבש
האם זו ההמלצה לכולן? גם אם מסרק לא כדאי?_ הלא להבריש על יבש,נועד להדגיש את טבעיות ויופי השיער,כשמברישים נוצר נפח ופריזיות
הרי אמרו פה לפני,כשהשיער מלוכלך ושומני הוא נראה יותר טוב,כאילו ששמו קרם. אם תסרקי אותו על יבש הוא יראה פחות טוב
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
שיער מה ניסינו ועבד
כמה דברים: לגבי השטיפה עם התה סרפד + חומץ + שמנים אתרים, אני עושה את זה כמעט אחרי כל מקלחת, והתוצאה באמת נהדרת.
שמן קוקוס, ניסיתי אתמול
ודבר נוסף, לינק מאתר מעניין של חברה של חברה ג'ל זרעי פשתן לשיער : מבשלים כף זרעי פשתן במים עד שהמים מתאדים לחצי. מסננת לצנצנת ונותנים לזה להתקרר.נוצר ג'ל טבעי לגמרי לשיער, אפשר להוסיף שמן אתרי. למרוח על שיער רטוב ולהשאיר.
אם מישהי מנסה, אשמח לשמוע תוצאות
שמן קוקוס, ניסיתי אתמול
ודבר נוסף, לינק מאתר מעניין של חברה של חברה ג'ל זרעי פשתן לשיער : מבשלים כף זרעי פשתן במים עד שהמים מתאדים לחצי. מסננת לצנצנת ונותנים לזה להתקרר.נוצר ג'ל טבעי לגמרי לשיער, אפשר להוסיף שמן אתרי. למרוח על שיער רטוב ולהשאיר.
-
שיער מה ניסינו ועבד
תספורת מדורגת- עושה פלאים!
תספורת מדורגת- עושה פלאים!
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
שיער מה ניסינו ועבד
כחצי כפית
אה חצי כפית לא יכולה לטגן אפילו שן של שום בטח לא ראש מלא שיער
אה חצי כפית לא יכולה לטגן אפילו שן של שום בטח לא ראש מלא שיער
-
שיער מה ניסינו ועבד
_נוצר ג'ל טבעי לגמרי לשיער, אפשר להוסיף שמן אתרי. למרוח על שיער רטוב ולהשאיר.
אם מישהי מנסה, אשמח לשמוע תוצאות_
גמני..
יש יופי של טריקים
אה חצי כפית לא יכולה לטגן אפילו שן של שום בטח לא ראש מלא שיער ידעתי שחשבת על שמן בכמות,כמו שהיינו שמים שמן תינוקות על השיער,ויוצאים לבלות בפינגווין המיתולוגי(המראה הרטוב מאוד שנות השמונים..) או לים ואז עוברים טיגון מאסיבי
זוועה
אם מישהי מנסה, אשמח לשמוע תוצאות_
גמני..
יש יופי של טריקים
אה חצי כפית לא יכולה לטגן אפילו שן של שום בטח לא ראש מלא שיער ידעתי שחשבת על שמן בכמות,כמו שהיינו שמים שמן תינוקות על השיער,ויוצאים לבלות בפינגווין המיתולוגי(המראה הרטוב מאוד שנות השמונים..) או לים ואז עוברים טיגון מאסיבי
זוועה
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
- דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*
שיער מה ניסינו ועבד
מוס לתלתלים של קרליין - למי שיש לה שיער גלי או מתולתל- מבולגן ורוצה תלתלים ברורים.
הכי טוב על שיער רטוב וספוג מעודפי מים, להספיג לאורך כל השיער מלמטה למעלה כשהראש הפוך.
הכי טוב על שיער רטוב וספוג מעודפי מים, להספיג לאורך כל השיער מלמטה למעלה כשהראש הפוך.
שיער מה ניסינו ועבד
_מה לגבי קשקשים?
שמן קוקוס בלילה ולחפוף עם שמפו עדין בבוקר._
אפשר עוד שתי שאלות?
איפה קונים שמן קוקוס כזה?
וגם, שמפו עדין, מה נכלל בהגדרה 'עדין'? יש המלצה ספציפית?
השיער שלי גם שומני (הוא תמיד שומני, והקשקשים רק בתקופות מסוימות, עכשיו זו תקופה שהקשקשים יוצאים מפרופורציות... )
אז יש שמפו שמתאים גם לקשקשים וגם לשומני?
תודהה!
שמן קוקוס בלילה ולחפוף עם שמפו עדין בבוקר._
אפשר עוד שתי שאלות?
איפה קונים שמן קוקוס כזה?
וגם, שמפו עדין, מה נכלל בהגדרה 'עדין'? יש המלצה ספציפית?
השיער שלי גם שומני (הוא תמיד שומני, והקשקשים רק בתקופות מסוימות, עכשיו זו תקופה שהקשקשים יוצאים מפרופורציות... )
אז יש שמפו שמתאים גם לקשקשים וגם לשומני?
תודהה!
-
שיער מה ניסינו ועבד
יש יופי של טריקים
אני אשמח לשמוע עליהם.
יש יופי של טריקים
אני אשמח לשמוע עליהם.
-
שיער מה ניסינו ועבד
מוס לתלתלים של קרליין - למי שיש לה שיער גלי או מתולתל- מבולגן ורוצה תלתלים ברורים
אפשר להגיע לתלתלים מושלמים בלי שום חומר! פשוט צריך לתחזק נכון את השיער
מוס זה חומר מאוד לא בריא,לא לשיער ולא לקרקפת.
אמא שלי שמה מוס,אבל מכיוון שהיא צובעת אז זה כבר לא משנה..מי שרוצה שיער טבעי ובריא,אני ממליצה לא לשים מוס.
אפשר להגיע לתלתלים מושלמים בלי שום חומר! פשוט צריך לתחזק נכון את השיער
מוס זה חומר מאוד לא בריא,לא לשיער ולא לקרקפת.
אמא שלי שמה מוס,אבל מכיוון שהיא צובעת אז זה כבר לא משנה..מי שרוצה שיער טבעי ובריא,אני ממליצה לא לשים מוס.
-
שיער מה ניסינו ועבד
יול תראי..שמפו עדין אינו מכיל SLS וכאלה,יש כל מיני בחנויות טבע.
לי יש קרקפת שומנית לכן מה שאני עושה זה,חופפת בשמפו לשיער רגיל לאחר המקלחת אני סופגת את המים בעדינות
ושמה מעט שמן קוקוס. (אפשר למצוא בכל חנות טבע שמן קוקוס כתית טהור) ואז אני לא חופפת יומיים שלושה ,במקלחת מהאדים השיער מקבל לחות
וכל יום התלתלים שלי נראים יותר טוב. עד שהוא שומני מידי ואז חופפת שוב. כל אחת צריכה למצוא את השיטה שלה.
שמן קוקוס יכול לעזור לקשקשים אבל כדאי גם לבדוק מה קורה לנו בתוך הגוף,ולהעזר ברפואה אלטרנטיבית (דיקור,נטורופת,הומאופת וכו')
לי יש קרקפת שומנית לכן מה שאני עושה זה,חופפת בשמפו לשיער רגיל לאחר המקלחת אני סופגת את המים בעדינות
ושמה מעט שמן קוקוס. (אפשר למצוא בכל חנות טבע שמן קוקוס כתית טהור) ואז אני לא חופפת יומיים שלושה ,במקלחת מהאדים השיער מקבל לחות
וכל יום התלתלים שלי נראים יותר טוב. עד שהוא שומני מידי ואז חופפת שוב. כל אחת צריכה למצוא את השיטה שלה.
שמן קוקוס יכול לעזור לקשקשים אבל כדאי גם לבדוק מה קורה לנו בתוך הגוף,ולהעזר ברפואה אלטרנטיבית (דיקור,נטורופת,הומאופת וכו')
-
שיער מה ניסינו ועבד
_שיער חלק ודליל.... איך אני גורמת לו להראות מלא יותר?
יש יופי של טריקים
אני אשמח לשמוע עליהם._
בגדול..יש שיטה לספר ככה שעושים מניפולציות לשיער והוא נראה יותר מלא
כמו שאמרתי טריקים
יש יופי של טריקים
אני אשמח לשמוע עליהם._
בגדול..יש שיטה לספר ככה שעושים מניפולציות לשיער והוא נראה יותר מלא
כמו שאמרתי טריקים
שיער מה ניסינו ועבד
בבישול זה הופך לממש דביק!!
-
שיער מה ניסינו ועבד
שיער מה ניסינו ועבד
רוצה לספר לכן שהשתמשתי בעיצה למעלה של שירי ונטע ש, הסרפד עם חומץ תפוחים ואחריו קצת שמן קוקוס.
אני מאד מאד מבסוטית! אני שלפני שבוע רציתי לגזור את השיער מתוך יאוש . קניתי סירפד יבש כי זו לא עונה של הסירפדים והרתחתי הוספתי כף חומץ ונתתי על שיער רטוב אחרי מקלחת. כשהתייבש מעט , מרחתי שמן קוקוס, מה שהתקבל הוא שיער שלא גלי מאד שלא התנפח והתייבש, וכאן זה העיקר בשבילי, לא התנפח, לא התייבש.. זאת היתה הבעיה הכי קשה.
גילוי נאות, אין את ההרגשה הנפלאה של הנקיון אחרי חפיפה עם הרבה קצף וסבון - נכון . אבל את זה אפשר לעשות אחת לחודש בשביל ההרגשה.
אז תודה בנות יקרות על התשובות: -)
אני מאד מאד מבסוטית! אני שלפני שבוע רציתי לגזור את השיער מתוך יאוש . קניתי סירפד יבש כי זו לא עונה של הסירפדים והרתחתי הוספתי כף חומץ ונתתי על שיער רטוב אחרי מקלחת. כשהתייבש מעט , מרחתי שמן קוקוס, מה שהתקבל הוא שיער שלא גלי מאד שלא התנפח והתייבש, וכאן זה העיקר בשבילי, לא התנפח, לא התייבש.. זאת היתה הבעיה הכי קשה.
גילוי נאות, אין את ההרגשה הנפלאה של הנקיון אחרי חפיפה עם הרבה קצף וסבון - נכון . אבל את זה אפשר לעשות אחת לחודש בשביל ההרגשה.
אז תודה בנות יקרות על התשובות: -)
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
שיער מה ניסינו ועבד
כן, הסרפד זה ממש להיט, השיער יוצא ממש רך
והשמן קוקוס גם להיט
בקיצור, מלא תודה, השיער שלי משתקם בשמחה!
והשמן קוקוס גם להיט
בקיצור, מלא תודה, השיער שלי משתקם בשמחה!
-
-
- הצטרפות: 22 נובמבר 2006, 20:55
- דף אישי: הדף האישי של שבע_יהלום*
שיער מה ניסינו ועבד
הסרפד גאוני.
שאלה- פתרונות לחשמל סטטי/ אנטנות סוררות/ הילת שערות בודדות המתעקשות להזדקף ולרקוד בשכרון חושים כאילו הן לבד בעולם?
שאלה- פתרונות לחשמל סטטי/ אנטנות סוררות/ הילת שערות בודדות המתעקשות להזדקף ולרקוד בשכרון חושים כאילו הן לבד בעולם?
-
שיער מה ניסינו ועבד
שומן כל שהוא בכמות אפסית
לא לגעת בשיער כשהוא רטוב (לא לשחק איתו בכלל)
שומן כל שהוא בכמות אפסית
לא לגעת בשיער כשהוא רטוב (לא לשחק איתו בכלל)
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
שיער מה ניסינו ועבד
לקנות מסכה טובה ויקרה בחנות של ציוד למספרות (סביבות ה 100 ש"ח),
פרח הלימון, תוכלי להמליץ על סוג ספציפי?
האם מדובר במסיכה סטנדרטית או טבעית?
עד היום השתמשתי במסיכה של Pure Line שעולה 25 ש"ח לשפופרת קטנה 200 מ"ל שנגמרת לי צ'יק צ'ק , או במסיכת אובליפיחה שעולה בסביבות 60 ש"ח לכמות לא גדולה, לא זוכרת כמה, אולי 250 מ"ל.
חוץ מזה רוצה להמליץ על שמפו סירפד ורוזמרין של Pure Line וגם על שמפו סירפד של "בראשית".
לגבי שמן לקצוות - שמן חוחובה עובד לי מצויין.
בחורף שעבר נגמלתי מכ-ל חומרי השיער, כולל שמפו, מרכך וקרם לחות. לא חפפתי, רק שטפתי והברשתי מתחת למים.
החזקתי מעמד חצי שנה, חורף + אביב והיה ממש כיף וטוב ונעים. בקיץ נשברתי בגלל הזיעה...
האם מדובר במסיכה סטנדרטית או טבעית?
עד היום השתמשתי במסיכה של Pure Line שעולה 25 ש"ח לשפופרת קטנה 200 מ"ל שנגמרת לי צ'יק צ'ק , או במסיכת אובליפיחה שעולה בסביבות 60 ש"ח לכמות לא גדולה, לא זוכרת כמה, אולי 250 מ"ל.
חוץ מזה רוצה להמליץ על שמפו סירפד ורוזמרין של Pure Line וגם על שמפו סירפד של "בראשית".
לגבי שמן לקצוות - שמן חוחובה עובד לי מצויין.
בחורף שעבר נגמלתי מכ-ל חומרי השיער, כולל שמפו, מרכך וקרם לחות. לא חפפתי, רק שטפתי והברשתי מתחת למים.
החזקתי מעמד חצי שנה, חורף + אביב והיה ממש כיף וטוב ונעים. בקיץ נשברתי בגלל הזיעה...
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*
שיער מה ניסינו ועבד
לא בטוחה שאני בדף המתאים. בתי מגדלת קשרים מרשימים. מתעקשת לחפוף לבד מה שמשאיר אותם על כנם. ניסינו סרק-קל שלא ממש עשה את העבודה. רעיונות, עצות, טיפים לשחרור קשרים ללא כאבים יתקבלו בברכה. תודה @}
שיער מה ניסינו ועבד
חלוקית,
הכי לא באופן טבעי
אבל המרכך הירוק של הוואי- אין עליו בפתיחת קשרים,
בעיקר של מקורזלות.
כשאצל בתי המצב מגיע למה שתארת, אני שופכת עליה כמות נדיבה
מחכה קצת
שוטפת ומסרקת.
זה הירוק בהיר, והריח..מממ...מחזיר אותי ישר ליום שישי בערב בקבוץ
ועכשיו אני רגע אברח
פן ארגם באבנים (אורגניות)
הכי לא באופן טבעי
בעיקר של מקורזלות.
כשאצל בתי המצב מגיע למה שתארת, אני שופכת עליה כמות נדיבה
מחכה קצת
שוטפת ומסרקת.
זה הירוק בהיר, והריח..מממ...מחזיר אותי ישר ליום שישי בערב בקבוץ
ועכשיו אני רגע אברח
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 11:59
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לשלושה*
שיער מה ניסינו ועבד
זה הירוק בהיר, והריח..מממ...מחזיר אותי ישר למוצאי שבת ב'גן של אורי'
שיער מה ניסינו ועבד
אם אפשר להציע אופציה פחות ניסויית-בבעלי-חיים, אז המרכך הסגול של נקה7 לשיער מתולתל
מה עם תספורת?
אגב עוד רעיון למתולתלות - אם אני מתקלחת בבוקר אני מסרקת עם האצבעות בזמן החפיפה ואחרי המקלחת מייבשת בעדינות בלי להפוך את השיער או לשפשף ובלי להסתרק כמובן (פשוט לעטוף במגבת), רק לשים מעט חומר על החלק החיצוני שיבש יותר ויוצאים תלתלים נהדרים...במיוחד אחרי כמה ימים ללא סירוק אמיתי (אפשר גם אחרי מקלחת ערב לא לסרק ובבוקר להרטיב בעדינות אבל בהתחלה זה ירגיש קשרים עד שיתייבש..)
אם אפשר להציע אופציה פחות ניסויית-בבעלי-חיים, אז המרכך הסגול של נקה7 לשיער מתולתל
מה עם תספורת?
אגב עוד רעיון למתולתלות - אם אני מתקלחת בבוקר אני מסרקת עם האצבעות בזמן החפיפה ואחרי המקלחת מייבשת בעדינות בלי להפוך את השיער או לשפשף ובלי להסתרק כמובן (פשוט לעטוף במגבת), רק לשים מעט חומר על החלק החיצוני שיבש יותר ויוצאים תלתלים נהדרים...במיוחד אחרי כמה ימים ללא סירוק אמיתי (אפשר גם אחרי מקלחת ערב לא לסרק ובבוקר להרטיב בעדינות אבל בהתחלה זה ירגיש קשרים עד שיתייבש..)
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
שיער מה ניסינו ועבד
LOL
המרככים הטבעיים עובדים כמו הירוק הנוסטלגי והבאמת-מעולה,
רק שהם כ"כ יקרים! בגלל זה אי אפשר לשפוך מהם כמות נדיבה.
(אה, והיצרנים קוראים להם משום מה מסיכה, לא מרכך).
LOL
המרככים הטבעיים עובדים כמו הירוק הנוסטלגי והבאמת-מעולה,
(אה, והיצרנים קוראים להם משום מה מסיכה, לא מרכך).
-
שיער מה ניסינו ועבד
אז המרכך הסגול של נקה7 לשיער מתולתל
אני משתמשת בו עכשיו, אכן מעולה!
אני משתמשת בו עכשיו, אכן מעולה!
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*
שיער מה ניסינו ועבד
המדובר בבעלת שער חלק למשעי...המסרבת להיות מסורקת.
הקשר מופיע די קרוב לקרקפת, כך שאי אפשר פשוט לגזור אותו.
הגעתי לשלב שאני מוכנה למרוח נפט
אנסה לחפש מרכך למקורזלות אולי ממנו תגיע הישועה או אחד טבעי......
תודה @}..
הקשר מופיע די קרוב לקרקפת, כך שאי אפשר פשוט לגזור אותו.
הגעתי לשלב שאני מוכנה למרוח נפט
אנסה לחפש מרכך למקורזלות אולי ממנו תגיע הישועה או אחד טבעי......
תודה @}..
-
שיער מה ניסינו ועבד
תנסי למרוח סיליקון לשיער (רחוק מאוד טבעי אבל יעזור ) @}
שיער מה ניסינו ועבד
איזה כיף למצא את הדף הזה!!!!
עברתי להשתמש בשמפו של עומר הגליל ו..........מגרד לי הראש כל הזמן:(
ואפילו קשקשים.
מה עושים? האם זה בגלל שהקרקפת לא רגילה למוצרים בלי SLS?
משהי נתקלה בתופעה?
אני חופפת פעם/פעמיים בשבוע ויש לי שיער יבש עם נטייה לתלתול(תלוי מזג אוויר)
תודה רבה למשיבות
עברתי להשתמש בשמפו של עומר הגליל ו..........מגרד לי הראש כל הזמן:(
ואפילו קשקשים.
מה עושים? האם זה בגלל שהקרקפת לא רגילה למוצרים בלי SLS?
משהי נתקלה בתופעה?
אני חופפת פעם/פעמיים בשבוע ויש לי שיער יבש עם נטייה לתלתול(תלוי מזג אוויר)
תודה רבה למשיבות
-
שיער מה ניסינו ועבד
_לקנות מסכה טובה ויקרה בחנות של ציוד למספרות (סביבות ה 100 ש"ח),
האם מדובר במסיכה סטנדרטית או טבעית?_
מסכה טובה אפשר לקנות בחנויות לציוד למספרות,לא אצל הספרים(אלא אם אתן רוצות לשלם להם פי שניים ממה שהמסכה באמת עולה)
ולגבי הסוג,כל חברה גדולה,לוריאל,וולה,שוורצקוף,וכו' . הן חסכוניות מאוד ואין צורך לשים יותר מכמות של נגיד כפית, לשיער באורך אחרי הכתפיים. אפשר לשים פחות,צריך לנסות מה הכי טוב לך. אני לא משתמשת במסכה (ולמסתפרות שלי אני שמה רק שהשיער צריך SOS החייאה)
רק בשמפו לשיער רגיל+שמן קוקוס לאחר החפיפה. אם טוב לך שמן חוחובה אז אחלה..שמן קוקוס מצויין לקשקשים.
למי מתאים מסכה? למי שיש שיער לא ממושמע מתולתל מקורזל יבש מאוד. אולי השיער בכלל הרוס משנים של תחזוק לא נכון?שימוש בחומרים לא טובים,ויציאה לשמש. יש כ"כ הרבה פרמטרים. לדעתי שיער בריא לא צריך כלום,הכל זה תחזוק נכון.
_המרככים הטבעיים עובדים כמו הירוק הנוסטלגי והבאמת-מעולה,
(אה, והיצרנים קוראים להם משום מה מסיכה, לא מרכך)._
עירית לוי אני חייבת להגיד שאני ממש לא מסכימה עם דברייך..קודם,מה זה מרכך טבעי? בכל החומרים שנמצאים בשוק,אין שום דבר טבעי,ולצערי הדברים הטבעיים שניסיתי בחיי בד"כ לא עושים את העבודה,ואילו המסכות האיכותיות והלא טבעיות עושות גם עושות ואין צורך לשפוך מהן כמויות שכן הן מרוכזות בטירוף
בתור ספרית טבעית ראיתי המון בנות שנגמלו ממרכך,והשיער שלהן השתקם וחזר להיות חיוני ויפה
לאחר תקופה מסויימת.בד"כ תספורת כל חצי שנה בהחלט מזרזת את שיקומו של השיער(לגזור את הקצוות השרופות) .
נכון!מסכה היא לא דבר טבעי אבל היא מזינה את השיער ועוטפת אותו בחומר שגורם לשיער להראות פחות יבש ופריזי(קופצני). להבדיל
ממרכך שמיבש את השיער נקודה! אין בו שום דבר טוב,כלום,והוא הורס את השיער לתווך הרחוק. מרכך ומסיכה זה לא אותו הדבר בכלל
כל השמפואים שנמצאים על המדפים והם לשיער מתולתל,יבש,דליל,הרוס,שמן ומה לא.. זה הכל בולשיט הם מפוצצים בחומרים שסתם הורסים את השיער לתווך הרחוק.
הכי טוב שמפו רגיל(לא שזה באמת מצויין אך זאת ברירת מחדל למי שרוצה לחפוף) ואם בא לכם בלי SLS והוא טוב לכם אחלה..אני מצאתי ששמפו פינוק עושה לי שיער מאוד יפה(אני מתולתלת).
לגבי קשרים רציניים..לשים לילדה מסכה עליהם(להרטיב קודם) ולחכות כעשרים דקות,ולאחר מכן עם הרבה סבלנות לסרק בעדינות על מנת שהשיער לא יקרע
וזהו בערך. אפשר לקלוע צמה או צמות לילדות עם שיער שנוטה לקשרים וככה למנוע את כל הבלגן.
תנסי למרוח סיליקון לשיער מייבש בטירוף את השיער!
גם אני קיבלתי קשקשים אחרי שימוש בשמפו שבטבט שלל עומר הגליל, ואלה חלפו מייד כשעברתי לשמפו אחר כנראה שמשהו במרכיבים שלו לא טובים לכם.
בעלי שסובל מקשקשים משתמש בו כבר כשנתיים+שמן קוקוס והקשקשים הלכו ביי ביי
נראה לי ששמפו זה דבר מאוד אנדבידואלי. הבעיה עם השמפואים בלי SLS שהריח שלהם מגעיל אותי(בראשית,ירדן) במיוחד בהריון אני פשוט לא מסוגלת
אם מישהי מכירה אחד ממש ידידותי אשמח להכיר.
אני יודעת שהשמפו רימונים של עומר הגליל מצויין אך המחיר..אבוי..
@}
האם מדובר במסיכה סטנדרטית או טבעית?_
מסכה טובה אפשר לקנות בחנויות לציוד למספרות,לא אצל הספרים(אלא אם אתן רוצות לשלם להם פי שניים ממה שהמסכה באמת עולה)
ולגבי הסוג,כל חברה גדולה,לוריאל,וולה,שוורצקוף,וכו' . הן חסכוניות מאוד ואין צורך לשים יותר מכמות של נגיד כפית, לשיער באורך אחרי הכתפיים. אפשר לשים פחות,צריך לנסות מה הכי טוב לך. אני לא משתמשת במסכה (ולמסתפרות שלי אני שמה רק שהשיער צריך SOS החייאה)
רק בשמפו לשיער רגיל+שמן קוקוס לאחר החפיפה. אם טוב לך שמן חוחובה אז אחלה..שמן קוקוס מצויין לקשקשים.
למי מתאים מסכה? למי שיש שיער לא ממושמע מתולתל מקורזל יבש מאוד. אולי השיער בכלל הרוס משנים של תחזוק לא נכון?שימוש בחומרים לא טובים,ויציאה לשמש. יש כ"כ הרבה פרמטרים. לדעתי שיער בריא לא צריך כלום,הכל זה תחזוק נכון.
_המרככים הטבעיים עובדים כמו הירוק הנוסטלגי והבאמת-מעולה,
(אה, והיצרנים קוראים להם משום מה מסיכה, לא מרכך)._
עירית לוי אני חייבת להגיד שאני ממש לא מסכימה עם דברייך..קודם,מה זה מרכך טבעי? בכל החומרים שנמצאים בשוק,אין שום דבר טבעי,ולצערי הדברים הטבעיים שניסיתי בחיי בד"כ לא עושים את העבודה,ואילו המסכות האיכותיות והלא טבעיות עושות גם עושות ואין צורך לשפוך מהן כמויות שכן הן מרוכזות בטירוף
בתור ספרית טבעית ראיתי המון בנות שנגמלו ממרכך,והשיער שלהן השתקם וחזר להיות חיוני ויפה
לאחר תקופה מסויימת.בד"כ תספורת כל חצי שנה בהחלט מזרזת את שיקומו של השיער(לגזור את הקצוות השרופות) .
נכון!מסכה היא לא דבר טבעי אבל היא מזינה את השיער ועוטפת אותו בחומר שגורם לשיער להראות פחות יבש ופריזי(קופצני). להבדיל
ממרכך שמיבש את השיער נקודה! אין בו שום דבר טוב,כלום,והוא הורס את השיער לתווך הרחוק. מרכך ומסיכה זה לא אותו הדבר בכלל
כל השמפואים שנמצאים על המדפים והם לשיער מתולתל,יבש,דליל,הרוס,שמן ומה לא.. זה הכל בולשיט הם מפוצצים בחומרים שסתם הורסים את השיער לתווך הרחוק.
הכי טוב שמפו רגיל(לא שזה באמת מצויין אך זאת ברירת מחדל למי שרוצה לחפוף) ואם בא לכם בלי SLS והוא טוב לכם אחלה..אני מצאתי ששמפו פינוק עושה לי שיער מאוד יפה(אני מתולתלת).
לגבי קשרים רציניים..לשים לילדה מסכה עליהם(להרטיב קודם) ולחכות כעשרים דקות,ולאחר מכן עם הרבה סבלנות לסרק בעדינות על מנת שהשיער לא יקרע
וזהו בערך. אפשר לקלוע צמה או צמות לילדות עם שיער שנוטה לקשרים וככה למנוע את כל הבלגן.
תנסי למרוח סיליקון לשיער מייבש בטירוף את השיער!
גם אני קיבלתי קשקשים אחרי שימוש בשמפו שבטבט שלל עומר הגליל, ואלה חלפו מייד כשעברתי לשמפו אחר כנראה שמשהו במרכיבים שלו לא טובים לכם.
בעלי שסובל מקשקשים משתמש בו כבר כשנתיים+שמן קוקוס והקשקשים הלכו ביי ביי
נראה לי ששמפו זה דבר מאוד אנדבידואלי. הבעיה עם השמפואים בלי SLS שהריח שלהם מגעיל אותי(בראשית,ירדן) במיוחד בהריון אני פשוט לא מסוגלת
אם מישהי מכירה אחד ממש ידידותי אשמח להכיר.
אני יודעת שהשמפו רימונים של עומר הגליל מצויין אך המחיר..אבוי..
@}