שיער מה ניסינו ועבד
-
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 16:47
- דף אישי: הדף האישי של פרח_הלימון*
שיער מה ניסינו ועבד
מדווחת
אכן השיטה של לחפוף עם שמפו (אצלי כרגע פינוק) רק את השיער בלי הקרקפת
עובדת יופי , אפילו אני לא שמה שמן קוקוס,כי יום אחרי השיער נראה נהדר ולא צריך כלום
אכן השיטה של לחפוף עם שמפו (אצלי כרגע פינוק) רק את השיער בלי הקרקפת
עובדת יופי , אפילו אני לא שמה שמן קוקוס,כי יום אחרי השיער נראה נהדר ולא צריך כלום
-
שיער מה ניסינו ועבד
טוב..עשיתי קרחת
זהו זה
האמת אני מאושרת,בחום הזה זה פשוט נפלא
וסוף לנשירה. אני לא חופפת והאמת אין גירודים אין שומניות ואין כלום
מדהים,בתור אחת שיש לה קרקפת שומנית שחייבת לחפוף כל 4 ימים מקסימום(וזה אם לא הרטבתי כמובן)
ועכשו אני מרטיבה כל יום במקלחת ואין שום בעיה,זה לא יאומן! אני מאושרת
סוף סוף אוכל להגמל משמפו ולאזן את השומניות של הקרקפת שלי
מומלץ בחום
זהו זה
האמת אני מאושרת,בחום הזה זה פשוט נפלא
וסוף לנשירה. אני לא חופפת והאמת אין גירודים אין שומניות ואין כלום
מדהים,בתור אחת שיש לה קרקפת שומנית שחייבת לחפוף כל 4 ימים מקסימום(וזה אם לא הרטבתי כמובן)
ועכשו אני מרטיבה כל יום במקלחת ואין שום בעיה,זה לא יאומן! אני מאושרת
סוף סוף אוכל להגמל משמפו ולאזן את השומניות של הקרקפת שלי
מומלץ בחום

-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2007, 14:25
- דף אישי: הדף האישי של עפרה_עדין*
שיער מה ניסינו ועבד
כן מדהים. ישר חשבתי על זה כשראיתי את הקרחת בפייסבוק.
איזה פתרון נהדר. איזו דרך נהדרת וקלה לבדוק את עניין הגמילה משמפו.
אל אני לא הולכת לחכות אותך. גמרתי עם תקופת השיער הקצר. אני בדרך לארוך.
מחכה לשמוע איך את מסתדרת בלי שמפו בהמשך.
איזה פתרון נהדר. איזו דרך נהדרת וקלה לבדוק את עניין הגמילה משמפו.
אל אני לא הולכת לחכות אותך. גמרתי עם תקופת השיער הקצר. אני בדרך לארוך.
מחכה לשמוע איך את מסתדרת בלי שמפו בהמשך.
-
שיער מה ניסינו ועבד
8 ימים בלי לחפוף!מרגש
יש לי חשק לחפוף,אני מכורה לריח לניקיון לקצף,אני ממש עוברת גמילה פיזית ונפשית
השאיפה לא לחפוף יותר,זה לא חוכמה עם קרחת,מה שכן אם אמשיך כך,בטוח הקרקפת תתאזן
ובעתיד אוכל לחפוף בתדירויות מאוד נמוכות
כיף לי
יש לי חשק לחפוף,אני מכורה לריח לניקיון לקצף,אני ממש עוברת גמילה פיזית ונפשית
השאיפה לא לחפוף יותר,זה לא חוכמה עם קרחת,מה שכן אם אמשיך כך,בטוח הקרקפת תתאזן
ובעתיד אוכל לחפוף בתדירויות מאוד נמוכות

-
- הצטרפות: 08 ינואר 2009, 15:42
- דף אישי: הדף האישי של מאמינה_בשפע*
שיער מה ניסינו ועבד
אז איך להשתמש בשמן קוקוס אורגני לשיער ? למרוח ולשטוף ? למרוח בקצוות כמו ג'ל לעיצוב ?
אשמח לתשובותיכן מניסיונכן.
אשמח לתשובותיכן מניסיונכן.
-
שיער מה ניסינו ועבד
אחרי חפיפה על שיער לח לשים ממש מעט בכפות ידיים ולמרוח על השיער
כמו קרם לחות. אם שמים יותר מידי השיער יהיה שומני מידיי כשיתייבש,הכמות הנכונה היא
כאשר אין תחושה שמנונית. רצוי שיגע בקרקפת כי הוא מצויין לגירודים וקשקשים
אין בעיה שיגע בפנים,במצח
מקווה שעזרתי
כמו קרם לחות. אם שמים יותר מידי השיער יהיה שומני מידיי כשיתייבש,הכמות הנכונה היא
כאשר אין תחושה שמנונית. רצוי שיגע בקרקפת כי הוא מצויין לגירודים וקשקשים
אין בעיה שיגע בפנים,במצח
מקווה שעזרתי
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2009, 15:42
- דף אישי: הדף האישי של מאמינה_בשפע*
שיער מה ניסינו ועבד
תודה , אנסה
-
שיער מה ניסינו ועבד
פרח הלימון האם הקרקפת מסריחה? מעניין אותי.
-
שיער מה ניסינו ועבד
עפרה עדין בדיוק באתי לעדכן בעניין והנה את כבר פה 
אז ככה..כבר יומיים שאחרי המקלחת במים חמים בלבד,אני מיבשת את הראש במגבת
ושמה מעט שמן קוקוס ומעסה (כן ,שוב פעם קוקוס). היו לי מעט גירודים אבל מאז שאני מעסה עם השמן הם עברו
אין לי גם הרגשה שהקרקפת מלוכלכת,זה מאוד מוזר בשבילי ,בתור אחת עם קרקפת שומנית מאוד
בערך עשרה ימים בלי שמפו ורק מים חמים כל יום,ועכשו אני גם מוסיפה לכאורה שומן,והכל בסדר וריח סבבה

אז ככה..כבר יומיים שאחרי המקלחת במים חמים בלבד,אני מיבשת את הראש במגבת
ושמה מעט שמן קוקוס ומעסה (כן ,שוב פעם קוקוס). היו לי מעט גירודים אבל מאז שאני מעסה עם השמן הם עברו
אין לי גם הרגשה שהקרקפת מלוכלכת,זה מאוד מוזר בשבילי ,בתור אחת עם קרקפת שומנית מאוד
בערך עשרה ימים בלי שמפו ורק מים חמים כל יום,ועכשו אני גם מוסיפה לכאורה שומן,והכל בסדר וריח סבבה
-
שיער מה ניסינו ועבד
אזה כיף לך..
נראה לי שאת בדרך הנכונה.
נראה לי שאת בדרך הנכונה.
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
שיער מה ניסינו ועבד
אני מופתעת שלא הזכירו (ואולי כן?) את השמפו אובליפיחה.
אני רק עכשיו מנסה + מסכה אובליפיחה
נראה לי משהו טוב!
טוב..עשיתי קרחת וואוו! תתחדשי
וגם יש לי אי-המלצה על מסכה של שמן מרוקאי שמוכרים לאחרונה, מייבש לי ת'שיער.
אני רק עכשיו מנסה + מסכה אובליפיחה
נראה לי משהו טוב!
טוב..עשיתי קרחת וואוו! תתחדשי

וגם יש לי אי-המלצה על מסכה של שמן מרוקאי שמוכרים לאחרונה, מייבש לי ת'שיער.
-
שיער מה ניסינו ועבד
_אזה כיף לך..
נראה לי שאת בדרך הנכונה._
אני ב הַי
וגם יש לי אי-המלצה על מסכה של שמן מרוקאי שמוכרים לאחרונה, מייבש לי ת'שיער השמן המרוקאי הזה זאת רמאות ! שמן ארגן אמיתי מאוד יקר,ויש לו ריח לא משהו לטעמי
המרוקאי שמוכרים במספרות ובחנויות,מעורבב עם בשמים ועוד דברים,אלוהים יודע מה יש שם בפנים
הכי מעצבן זה שחברה שלי קנתה אחד עם ריח מבושם,וכתוב עליו שהוא מכיל רק שמן ארגן , מרגיז !!!!!!!!
מה שכן היא מרוצה ממנו,אולי יש בו סיליקון,וזה הכי מרגיז!!!!!!!! ולתווך הרחוק הורס מאוד את השיער
טוב..עשיתי קרחת וואוו! תתחדשי תודה
זה כ"כ כיף
נראה לי שאת בדרך הנכונה._

וגם יש לי אי-המלצה על מסכה של שמן מרוקאי שמוכרים לאחרונה, מייבש לי ת'שיער השמן המרוקאי הזה זאת רמאות ! שמן ארגן אמיתי מאוד יקר,ויש לו ריח לא משהו לטעמי
המרוקאי שמוכרים במספרות ובחנויות,מעורבב עם בשמים ועוד דברים,אלוהים יודע מה יש שם בפנים
הכי מעצבן זה שחברה שלי קנתה אחד עם ריח מבושם,וכתוב עליו שהוא מכיל רק שמן ארגן , מרגיז !!!!!!!!
מה שכן היא מרוצה ממנו,אולי יש בו סיליקון,וזה הכי מרגיז!!!!!!!! ולתווך הרחוק הורס מאוד את השיער
טוב..עשיתי קרחת וואוו! תתחדשי תודה

-
שיער מה ניסינו ועבד
אני כל הזמן שומעת על מוצרים לשיער עם אובליפיחה,השאלה היא האם באמת זה עושה משהו לשיער ולקרקפת?הרי התרכובת לא טבעית אז מה אני מרוויחה מזה בעצם? האם המעט אובליפיחה שיש בפנים באמת משפיעה? ובכלל מה הקשר בין אובליפיחה ושיער? זה לא נועד לכוויות,פצעים,חיטוי וכו..?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
שיער מה ניסינו ועבד
טוב..עשיתי קרחת וואוו!
פרח הלימון אני מבינה שאת ספרית. אני חולמת על קרחת כבר הרבה זמן למרות התלתלים הנהדרים שלי תודה לאל, גם את תומכת בשיחה לפני התספורת כמו בכתבה? אני חושבת שאני צריכה חיזוקים לגביי העניין.....
תודה happy זה כ"כ כיף
זה פשוט מגרה אותי אבל למרות שיש לנו מכונה בבית , אני חושבת שאיתך יהיה לי יותר כייף....
פרח הלימון אני מבינה שאת ספרית. אני חולמת על קרחת כבר הרבה זמן למרות התלתלים הנהדרים שלי תודה לאל, גם את תומכת בשיחה לפני התספורת כמו בכתבה? אני חושבת שאני צריכה חיזוקים לגביי העניין.....
תודה happy זה כ"כ כיף
זה פשוט מגרה אותי אבל למרות שיש לנו מכונה בבית , אני חושבת שאיתך יהיה לי יותר כייף....
-
- הצטרפות: 25 מאי 2009, 19:11
- דף אישי: הדף האישי של טול_טול*
שיער מה ניסינו ועבד
כבר 4 חודשים בלי לחפוף, לפעמים יש התלבטויות, אבל אחרי תקופה די ארוכה אני ממשיכה עם הניסוי.
בהתחלה הייתי שוטפת עם תה צמחים וקצת חומץ, עזר עם הריח אבל לא כל כך עם השומניות.
כמה פעמים חפפתי את השיער בלי הקרקפת עם שמפו רגיל אצל ההורים, אבל הרגשתי שזה קצת רמאות....
בחודש האחרון אני שוטפת פעם בכמה ימים עד שבוע עם חומץ תפוחים אורגני עם קצת שמן אתרי לריח, שמה על השיער משפשפת ושוטפת.
השיער חזר סוף סוף להיות רך ונעים ולא נוטף שמן, אבל עם "מראה רטוב", נוח לי גם עם פזור בימים שאחרי השטיפה.
קיצרתי קצת את השיער לאחרונה שמתי לב שהשיער בכלל לא היה מפוצל, אחרי שהוא היה מאוד מפוצל בשנים האחרונות.
השבוע מישהי שאלה אם אני שמה שמן על השיער ואמרה שהשיער נראה מאוד בריא, זאת הייתה המחמאה הכי משמחת שקיבלתי בזמן האחרון (-:
בהתחלה הייתי שוטפת עם תה צמחים וקצת חומץ, עזר עם הריח אבל לא כל כך עם השומניות.
כמה פעמים חפפתי את השיער בלי הקרקפת עם שמפו רגיל אצל ההורים, אבל הרגשתי שזה קצת רמאות....
בחודש האחרון אני שוטפת פעם בכמה ימים עד שבוע עם חומץ תפוחים אורגני עם קצת שמן אתרי לריח, שמה על השיער משפשפת ושוטפת.
השיער חזר סוף סוף להיות רך ונעים ולא נוטף שמן, אבל עם "מראה רטוב", נוח לי גם עם פזור בימים שאחרי השטיפה.
קיצרתי קצת את השיער לאחרונה שמתי לב שהשיער בכלל לא היה מפוצל, אחרי שהוא היה מאוד מפוצל בשנים האחרונות.
השבוע מישהי שאלה אם אני שמה שמן על השיער ואמרה שהשיער נראה מאוד בריא, זאת הייתה המחמאה הכי משמחת שקיבלתי בזמן האחרון (-:
-
- הצטרפות: 11 נובמבר 2009, 09:54
- דף אישי: הדף האישי של מים_חיים*
שיער מה ניסינו ועבד
פלונית,
לי היה שיער ארוך ומתולתל שהחזקתי ממנו כמקור הכח שלי, כחלק היפה שלי. שנים רציתי לעשות קרחת, בהתחלה מתוך סקרנות בלבד בהמשך הצטרפו עוד כל מיני סיבות ובחינות אישיות וחברתיות. במהלך פרק זמן ארוך לפני הגלח הזנחתי אותו (כנראה תהליך הכנה מודע-לא מודע), לא היה לי כח או חשק להתעסק איתו ולאט לאט קיצרתי אותו.
כל תספורת הייתה קצרה מקודמתה וכל פעם הופתעתי מחדש כמה מתאים לי... אף פעם לא חשבתי שאהיה יפה בקצר...
כשסוף סוף אזרתי אומץ פיזרתי הבטחות לסובבים אותי שאוטוטו אני עומדת לעשות קרחת- ככה יהיו ציפיות וזה ידרבן אותי לעמוד ב"משימה". אחרי שהכנתי את כולם הלכתי לחבר יקר, ובשלושים שניות של אומץ ועצימת עיניים אמרתי: "יאללה".
אני חלא חושבת שיש תספורת שהולמת אותי יותר מהקצוצה! זה היה מסע משחרר, מהרבה כיוונים, וגילוי הפנים מחדש.
כל כך כיף וקל! וגם כבר לא חושבת פעמיים לפני כניסה למקלחת- הן גם נעשו פשוטות יותר.
ממליצה בחום
התחשק לי לשתף אותך
פלונית,
לי היה שיער ארוך ומתולתל שהחזקתי ממנו כמקור הכח שלי, כחלק היפה שלי. שנים רציתי לעשות קרחת, בהתחלה מתוך סקרנות בלבד בהמשך הצטרפו עוד כל מיני סיבות ובחינות אישיות וחברתיות. במהלך פרק זמן ארוך לפני הגלח הזנחתי אותו (כנראה תהליך הכנה מודע-לא מודע), לא היה לי כח או חשק להתעסק איתו ולאט לאט קיצרתי אותו.
כל תספורת הייתה קצרה מקודמתה וכל פעם הופתעתי מחדש כמה מתאים לי... אף פעם לא חשבתי שאהיה יפה בקצר...
כשסוף סוף אזרתי אומץ פיזרתי הבטחות לסובבים אותי שאוטוטו אני עומדת לעשות קרחת- ככה יהיו ציפיות וזה ידרבן אותי לעמוד ב"משימה". אחרי שהכנתי את כולם הלכתי לחבר יקר, ובשלושים שניות של אומץ ועצימת עיניים אמרתי: "יאללה".
אני חלא חושבת שיש תספורת שהולמת אותי יותר מהקצוצה! זה היה מסע משחרר, מהרבה כיוונים, וגילוי הפנים מחדש.
כל כך כיף וקל! וגם כבר לא חושבת פעמיים לפני כניסה למקלחת- הן גם נעשו פשוטות יותר.
ממליצה בחום
התחשק לי לשתף אותך
-
שיער מה ניסינו ועבד
גם את תומכת בשיחה לפני התספורת כמו בכתבה? אני חושבת שאני צריכה חיזוקים לגביי העניין..... ברור! אני לא גוזרת לפני שאני בטוחה שהבנתי מה המסתפרת רוצה. זה מוזכר גם בכתבה..
אשמח מאוד להיות שותפה לחוויה המדהימה הזאת שלך
השבוע מישהי שאלה אם אני שמה שמן על השיער ואמרה שהשיער נראה מאוד בריא, זאת הייתה המחמאה הכי משמחת שקיבלתי בזמן האחרון איזה יופי! בהצלחה
_אני חלא חושבת שיש תספורת שהולמת אותי יותר מהקצוצה! זה היה מסע משחרר, מהרבה כיוונים, וגילוי הפנים מחדש.
ממליצה בחום_ מדהים
וכמובן מזדהה

השבוע מישהי שאלה אם אני שמה שמן על השיער ואמרה שהשיער נראה מאוד בריא, זאת הייתה המחמאה הכי משמחת שקיבלתי בזמן האחרון איזה יופי! בהצלחה
_אני חלא חושבת שיש תספורת שהולמת אותי יותר מהקצוצה! זה היה מסע משחרר, מהרבה כיוונים, וגילוי הפנים מחדש.
ממליצה בחום_ מדהים

-
- הצטרפות: 01 אוקטובר 2010, 13:03
שיער מה ניסינו ועבד
מים חיים תודה רבה!!!
זו אני פלונית שהספקתי לפתוח דיון והייתי שמחה אם הייתה מגריינת את עצמך לדף הזה (לא יודעת איך
) רוצה לעשות קרחת
מסתבר שאני לא לבד ויש המון נשים שחולמות על זה שנים וחוששות- כנראה שהגיע הזמן
פיזרתי הבטחות לסובבים אותי שאוטוטו אני עומדת לעשות קרחת- ככה יהיו ציפיות וזה ידרבן אותי לעמוד ב"משימה"
זה כל כך מחזק וחשוב שאחרות יקראו את זה גם
פרח הלימון
תודה רבה את מלכה אמיתית
איזה כייף
נמשיך בקרוב
זו אני פלונית שהספקתי לפתוח דיון והייתי שמחה אם הייתה מגריינת את עצמך לדף הזה (לא יודעת איך

מסתבר שאני לא לבד ויש המון נשים שחולמות על זה שנים וחוששות- כנראה שהגיע הזמן
פיזרתי הבטחות לסובבים אותי שאוטוטו אני עומדת לעשות קרחת- ככה יהיו ציפיות וזה ידרבן אותי לעמוד ב"משימה"
זה כל כך מחזק וחשוב שאחרות יקראו את זה גם
פרח הלימון
תודה רבה את מלכה אמיתית
איזה כייף
נמשיך בקרוב
-
שיער מה ניסינו ועבד
מים חיים אוכל לראות תמונות של לפני ואחרי ?
-
שיער מה ניסינו ועבד
רוצה לעדכן שמצאתי מסכה לשיער טובה וטבעית של חברת "אננדה" חייבת לציין שהשמפו והמרכך שלהם לא מומלצים שכן הם מכילים חומרים משמרים ועוד כל מיני מזיקים
עפרה עדין המדהימה עזרה לי עם הבדיקה המקצועית
עפרה עדין המדהימה עזרה לי עם הבדיקה המקצועית
-
שיער מה ניסינו ועבד
מתנצלת אבל אין לי תמונות ובכל מקרה- היופי הוא בעיני המתבונן, כלומר בעיניך שלך (או שלי במקרה שלי) וכשאת תשמחי בחלקך גם תראי את היופי שלך.
הקרחת, או הקצוץ, מאיצים את התהליך הזה כי הם חושפים אותך בפני עצמך.
לפעמים נדמה לי שכל עניין התספורת הקצוצה אצלי או אצל נשים ככלל נעשתה עניין גדול יותר ממה שהוא, אבל גם אני חוויתי את כל המסע הזה עד לתחושת הטבעיות שבמראה הקצר.
מאז שקיצצתי שמתי לב שישנן נשים רבות שמקצצות ופשוט לא שמתי לב לזה לפני כשהייתי עסוקה בלחשוש מהמהלך, מהתגובות ובעיקר מהתגובות שלי כלפי עצמי.
אני חושבת שהחלק הכי מלחיץ הוא המחשבה על הזמן הרב שאצטרך לחיות עם השיער אחרי התספורת ועד שיתארך לאורך המוכר לי אבל עכשיו אני פשוט נותנת לו את החופש להיות, גם בתקופה ה"קשה" שבה הוא נמצא אני מבסוטה. פשוט יש בי מן כוח פנימי שרואה את האור מהפנים עם כל מסגרת שתעטר אותם, מסודרת או לא ככל שמתחשק לה כל בוקר.
כמובן שזה חלק מתהליך ארוך והשיער הוא רק עוד מקור-השלכה שנפטרתי ממנו, כלומר שהפסקתי לראות בו את האשם או הזכות לתחושות שלי...
כשיגיע הרגע שבו ימאס לך לחשוש- לכי לחבר הקרוב לביתך (או לזה שאת סומכת עליו), התרווחי בכסא ותני לו לעשות את העבודה.
שחרור נעים:)
הקרחת, או הקצוץ, מאיצים את התהליך הזה כי הם חושפים אותך בפני עצמך.
לפעמים נדמה לי שכל עניין התספורת הקצוצה אצלי או אצל נשים ככלל נעשתה עניין גדול יותר ממה שהוא, אבל גם אני חוויתי את כל המסע הזה עד לתחושת הטבעיות שבמראה הקצר.
מאז שקיצצתי שמתי לב שישנן נשים רבות שמקצצות ופשוט לא שמתי לב לזה לפני כשהייתי עסוקה בלחשוש מהמהלך, מהתגובות ובעיקר מהתגובות שלי כלפי עצמי.
אני חושבת שהחלק הכי מלחיץ הוא המחשבה על הזמן הרב שאצטרך לחיות עם השיער אחרי התספורת ועד שיתארך לאורך המוכר לי אבל עכשיו אני פשוט נותנת לו את החופש להיות, גם בתקופה ה"קשה" שבה הוא נמצא אני מבסוטה. פשוט יש בי מן כוח פנימי שרואה את האור מהפנים עם כל מסגרת שתעטר אותם, מסודרת או לא ככל שמתחשק לה כל בוקר.
כמובן שזה חלק מתהליך ארוך והשיער הוא רק עוד מקור-השלכה שנפטרתי ממנו, כלומר שהפסקתי לראות בו את האשם או הזכות לתחושות שלי...
כשיגיע הרגע שבו ימאס לך לחשוש- לכי לחבר הקרוב לביתך (או לזה שאת סומכת עליו), התרווחי בכסא ותני לו לעשות את העבודה.
שחרור נעים:)
-
שיער מה ניסינו ועבד
היופי הוא בעיני המתבונן,
כשאת תשמחי בחלקך גם תראי את היופי שלך.
האמת היא שתודה לאל אני מאוד אוהבת את עצמי , זה בעלי שקשה לו עם הרעיון
היטבת לתאר בעדינות רבה את שמסתתר מאחורי כל הענין הזה ומרגע לרגע אני מבינה עוד דברים
מה שמעניין אותי להבין יותר הוא
שהפסקתי לראות בו את האשם או הזכות לתחושות שלי...
בכל מקרה תודה על השיתוף
כשאת תשמחי בחלקך גם תראי את היופי שלך.
האמת היא שתודה לאל אני מאוד אוהבת את עצמי , זה בעלי שקשה לו עם הרעיון
היטבת לתאר בעדינות רבה את שמסתתר מאחורי כל הענין הזה ומרגע לרגע אני מבינה עוד דברים
מה שמעניין אותי להבין יותר הוא
שהפסקתי לראות בו את האשם או הזכות לתחושות שלי...
בכל מקרה תודה על השיתוף
-
שיער מה ניסינו ועבד
הממ...
כוונתי היא שאני במסע ארוך אל העצמי ובדרך אני פוגשת כל מיני דברים שאני מייחסת להם כוחות כשבעצם כל כוחותיי (האמיתיים והנצחיים) הם בפנים.
השיער, למשל, היווה מקור כח של יופי ובטחון אצלי. כשהוא היה ביום-שיער-רע כולי נהייתי מצוברחת ומינוס כמה נקודות בטחון, כשהוא הסתדר נפלא והיה לי נעים להראות איתו אז גם תחושת הבטחון וכל מה שמתלווה אליה היו גבוהות. זו דוגמא אחת ובאופן רחב אבל זו הכוונה.
התספורת עזרה לי להפטר מתלות שווא ומפחדים לגבי מראה, לגבי נשיות, לגבי יופי ונורמות... הרבה דברים על הכף אבל לדעתי, כמו שניסיתי לומר בהודעה קודמת, זה רק חלק מתהליך ולא כל השחרורים הם בעקבות הקיצוץ. אולי הקיצוץ הוא בעקבות השחרורים והמוכנות אליהם...
בנוגע לבעלך- גם אני לא תארתי לעצמי שזה יחמיא לי, אבל לוקחים "סיכונים", מנסים, אחרת איך יודעים?
וזה יכול להיות שיעור טוב גם בשבילו לשחרר מדימוי מסויים של יופי ולקבל את עצמך (ועצמו) כמו שאת...
שבוע טוב
כוונתי היא שאני במסע ארוך אל העצמי ובדרך אני פוגשת כל מיני דברים שאני מייחסת להם כוחות כשבעצם כל כוחותיי (האמיתיים והנצחיים) הם בפנים.
השיער, למשל, היווה מקור כח של יופי ובטחון אצלי. כשהוא היה ביום-שיער-רע כולי נהייתי מצוברחת ומינוס כמה נקודות בטחון, כשהוא הסתדר נפלא והיה לי נעים להראות איתו אז גם תחושת הבטחון וכל מה שמתלווה אליה היו גבוהות. זו דוגמא אחת ובאופן רחב אבל זו הכוונה.
התספורת עזרה לי להפטר מתלות שווא ומפחדים לגבי מראה, לגבי נשיות, לגבי יופי ונורמות... הרבה דברים על הכף אבל לדעתי, כמו שניסיתי לומר בהודעה קודמת, זה רק חלק מתהליך ולא כל השחרורים הם בעקבות הקיצוץ. אולי הקיצוץ הוא בעקבות השחרורים והמוכנות אליהם...
בנוגע לבעלך- גם אני לא תארתי לעצמי שזה יחמיא לי, אבל לוקחים "סיכונים", מנסים, אחרת איך יודעים?
וזה יכול להיות שיעור טוב גם בשבילו לשחרר מדימוי מסויים של יופי ולקבל את עצמך (ועצמו) כמו שאת...
שבוע טוב
-
שיער מה ניסינו ועבד
מדהים...נכון
מקור כח של יופי ובטחון אצלי
אני חושבת שכל סממן חיצוני של יופי אצלנו תורם להרגשה טובה ולמקור מסויים של ביטחון....בעצם אני חוזרת בי - הכל מבפנים - (כמובן שחלילה לא מדובר על אנשים שמאבדים את יופיים בנסיבות שלא תלויות בהם) יש בי משהו שמרגיש הכי יפה בעולם, תמיד בכל מקום שאני מגיעה או נכנסת אליו וזה משהו שמגיל קטן היה חדור בי - למרות שעד כיתה ז' לא שמעתי (לפחות במודע) מישהו מדבר על היופי שלי . אני זוכרת שהיינו עם חברות שכל אחת היתה רוצה להיות דומה לאיזו מלכת יופי או דוגמנית מפורסמת וכשהגיע תורי, אמרתי :"מה"? אני הייתי רוצה להיות אני. לא הייתי מתחלפת עם אף אחת- באמת ובתמים זו ההרגשה....
אני חושבת שההתלבטות היא כי
הקיצוץ הוא בעקבות השחרורים והמוכנות אליהם...
מדוייק- כנראה שאני צריכה לעבור קודם את המסע ולא לדלג עליו ולקצר שלבים וישר לעשות קרחת- אבל בטוחה שזה עוד יגיע....
תודה רבה- שבוע טוב ומבורך
מקור כח של יופי ובטחון אצלי
אני חושבת שכל סממן חיצוני של יופי אצלנו תורם להרגשה טובה ולמקור מסויים של ביטחון....בעצם אני חוזרת בי - הכל מבפנים - (כמובן שחלילה לא מדובר על אנשים שמאבדים את יופיים בנסיבות שלא תלויות בהם) יש בי משהו שמרגיש הכי יפה בעולם, תמיד בכל מקום שאני מגיעה או נכנסת אליו וזה משהו שמגיל קטן היה חדור בי - למרות שעד כיתה ז' לא שמעתי (לפחות במודע) מישהו מדבר על היופי שלי . אני זוכרת שהיינו עם חברות שכל אחת היתה רוצה להיות דומה לאיזו מלכת יופי או דוגמנית מפורסמת וכשהגיע תורי, אמרתי :"מה"? אני הייתי רוצה להיות אני. לא הייתי מתחלפת עם אף אחת- באמת ובתמים זו ההרגשה....
אני חושבת שההתלבטות היא כי
הקיצוץ הוא בעקבות השחרורים והמוכנות אליהם...
מדוייק- כנראה שאני צריכה לעבור קודם את המסע ולא לדלג עליו ולקצר שלבים וישר לעשות קרחת- אבל בטוחה שזה עוד יגיע....
תודה רבה- שבוע טוב ומבורך
-
שיער מה ניסינו ועבד
הי נינה ,
אם את רוצה יש לי רק תמונות לפני
עדיין לא עשיתי שום מהלך....
אם את רוצה יש לי רק תמונות לפני

עדיין לא עשיתי שום מהלך....
-
שיער מה ניסינו ועבד
אז תשלחי , נגיד לך אם יתאים לך או לא (או שלזה אין לך אומץ ) (-;
-
שיער מה ניסינו ועבד
מה שמעניין אותי זה פחות אם יתאים לי אלא שבעלי ישמח בכך...
-
שיער מה ניסינו ועבד
זהו נגמלתי משמפו פיזית,פסיכולוגית..אני בדרך
לא חפפתי חודש ובזכות השמן קוקוס הצלחתי,אמנם הייתי צריכה לעשות קרחת אבל זה היה שווה את זה
עכשו אני מגדלת לקראת החורף,נראה איך יהיה לא לחפוף עם שיער יותר ארוך,מה שבטוח את החלק הקשה(הקרקפת הפרישה המון חלב) עברתי
בהצלחה לי
לא חפפתי חודש ובזכות השמן קוקוס הצלחתי,אמנם הייתי צריכה לעשות קרחת אבל זה היה שווה את זה
עכשו אני מגדלת לקראת החורף,נראה איך יהיה לא לחפוף עם שיער יותר ארוך,מה שבטוח את החלק הקשה(הקרקפת הפרישה המון חלב) עברתי
בהצלחה לי

שיער מה ניסינו ועבד
היי פרח! יש לי שאלה לגבי אי חפיפה בכלל ולגבי שמן קוקוס בפרט:
האם אי חפיפה שמשעו אי חפיפה בשמפו או אי חפיפה בכלל, גם לא במים בלבד נגיד?
אני שמה שמן קוקוס על התלתלים שלי ואחרי כמה ימים זה מריח לא משהו...
נ.ב. התספרות משתבחת מיום ליום (זאת אני, ששיגעתי אותך עם התיקון
).
תודה!
האם אי חפיפה שמשעו אי חפיפה בשמפו או אי חפיפה בכלל, גם לא במים בלבד נגיד?
אני שמה שמן קוקוס על התלתלים שלי ואחרי כמה ימים זה מריח לא משהו...
נ.ב. התספרות משתבחת מיום ליום (זאת אני, ששיגעתי אותך עם התיקון

תודה!
-
שיער מה ניסינו ועבד
הי, מישהי יודעת משהו על המוצרים של ספיריט? שמפו אורגני ללא מלחים?- מרגיש טוב
-
שיער מה ניסינו ועבד
תלתל יקרה
חלילה שיגעת אותי...שמחה שהכל בא על מקומו בשלום
לגבי החפיפה,אני שוטפת כל יום עם מים חמים ואז על שיער לח מעסה שמן קוקוס
ברור לי שעם קרחת זה קל פי מיליון,אכן בהתחלה זה מסריח..עד האיזון,אפשר לחפוף כמובן לפעמים כשהמצב בלתי נסבל
פלונית - יש פורום קוסמטיקה טבעית באתר אסימון
הנה קישור
שם את יכולה להעלות צילום של רשימת המרכיבים שעל הבקבוק
ו עפרה עדין תענה לך ותגיד אם זה מזיק או לא

לגבי החפיפה,אני שוטפת כל יום עם מים חמים ואז על שיער לח מעסה שמן קוקוס
ברור לי שעם קרחת זה קל פי מיליון,אכן בהתחלה זה מסריח..עד האיזון,אפשר לחפוף כמובן לפעמים כשהמצב בלתי נסבל
פלונית - יש פורום קוסמטיקה טבעית באתר אסימון
הנה קישור
שם את יכולה להעלות צילום של רשימת המרכיבים שעל הבקבוק
ו עפרה עדין תענה לך ותגיד אם זה מזיק או לא
-
שיער מה ניסינו ועבד
זאת אני מלמעלה, לא יודעת למה גוגל כרום לא זוכר את הניק שלי...מישהו?
-
- הצטרפות: 24 אוגוסט 2008, 12:21
- דף אישי: הדף האישי של כאן_ועכשיו*
שיער מה ניסינו ועבד
אשמח להמלצות:
שיערנו טבעי ( שלי, של זוגי בעל הקוקו ושל בתי בת 3 ) - ללא צבע, פן ומינימום חפיפות בשבוע. שיער נורמלי, כהה, לא מתולתל ולא חלק..
עברנו לאחרונה לשימוש בסבון, שמפו ומרכך טבעיים. האם תוכלנה להמליץ לי על שמפו ומרכך טובים? (כרגע משתמשים בזה עם הגזר ושמו - yes to carrots )
אינני יודעת אם עד כמה הוא טבעי
אשמח להמלצות על שמפו ומרכך / מסכה טבעיים באמת ( ולא מידי יקרים..? )
לבנותי אני משתמשת בשמפו וסבון של ולדה.. מכירות? ואיך הוא?
מודה מראש,
תמי
שיערנו טבעי ( שלי, של זוגי בעל הקוקו ושל בתי בת 3 ) - ללא צבע, פן ומינימום חפיפות בשבוע. שיער נורמלי, כהה, לא מתולתל ולא חלק..
עברנו לאחרונה לשימוש בסבון, שמפו ומרכך טבעיים. האם תוכלנה להמליץ לי על שמפו ומרכך טובים? (כרגע משתמשים בזה עם הגזר ושמו - yes to carrots )
אינני יודעת אם עד כמה הוא טבעי
אשמח להמלצות על שמפו ומרכך / מסכה טבעיים באמת ( ולא מידי יקרים..? )
לבנותי אני משתמשת בשמפו וסבון של ולדה.. מכירות? ואיך הוא?
מודה מראש,
תמי
-
- הצטרפות: 08 יוני 2008, 09:57
- דף אישי: הדף האישי של שלולית_י*
שיער מה ניסינו ועבד
תלתל, אני חופפת כל יום, עם מים בלבד, ומעסה עם האצבעות תוך כדי. בלי שמפו או חומרים בכלל.
פעם בכמה חפיפות אי מסרקת, תוך כדי המים, עם מסרק בעל רווחים גדולים.
בדרך כלל מתייפה עם הזמן, אבל תוך כמה ימים השיער צובר אבק מחדש ושוב צריכה לסרק, ושוב מתחילים מקצת גלי ועם הימים חוזר ונהיה יותר ויותר מתולתל.
טיפ נוסף שגיליתי: אם אני הולכת לישון עם שיער רטוב ובבוקר טיפה מסדרת עם מים =- הוא נראה מצוין. אם חופפת ונותנת לו להתייבש רגיל, או בחוץ - אז מתייבש חלק למדי, ואז נראה דק וחסר חיים.
בהצלחה.
פעם בכמה חפיפות אי מסרקת, תוך כדי המים, עם מסרק בעל רווחים גדולים.
בדרך כלל מתייפה עם הזמן, אבל תוך כמה ימים השיער צובר אבק מחדש ושוב צריכה לסרק, ושוב מתחילים מקצת גלי ועם הימים חוזר ונהיה יותר ויותר מתולתל.
טיפ נוסף שגיליתי: אם אני הולכת לישון עם שיער רטוב ובבוקר טיפה מסדרת עם מים =- הוא נראה מצוין. אם חופפת ונותנת לו להתייבש רגיל, או בחוץ - אז מתייבש חלק למדי, ואז נראה דק וחסר חיים.
בהצלחה.
-
שיער מה ניסינו ועבד
כאן ועכשו כנסי לפורום קוסמטיקה טבעית באתר אסימון (יש קישור מעלייך)
בנתיים עפרה עדין התכתבה עם ד"ר ברונר ויצא שהסבון שלהם באמת טבעי,אז קניתי (ורד הבר), השמפו של חברת "לונדר" עשה לי גירודים בראש
כרגע אני עם שיער שגודל מקרחת,נראה איך הסבון הנוזלי של ד"ר ברונר יהיה על שיער ארוך. ימים יגידו
בנתיים זה מרגיש לי קצת יבש ,אבל כל הסבונים והשמפואים ה"טבעיים"שניסיתי עד היום יבשו לי את השיער,מבעס.
בנתיים עפרה עדין התכתבה עם ד"ר ברונר ויצא שהסבון שלהם באמת טבעי,אז קניתי (ורד הבר), השמפו של חברת "לונדר" עשה לי גירודים בראש
כרגע אני עם שיער שגודל מקרחת,נראה איך הסבון הנוזלי של ד"ר ברונר יהיה על שיער ארוך. ימים יגידו
בנתיים זה מרגיש לי קצת יבש ,אבל כל הסבונים והשמפואים ה"טבעיים"שניסיתי עד היום יבשו לי את השיער,מבעס.
-
שיער מה ניסינו ועבד
יש בחורה שקוריאם לה מור היא מייצרת בבית שמפו מוצק,נראה כמו סבון
ניסיתי אותו בזמנו,והוא נחמד,גם אהבתי את הרעיון של לסבן את הראש עם הגוש הזה
מה שכן הוא טבעי(זה מה שהיא אומרת והיא נשמעת אמינה)
0526169478 "אמור" מור
ניסיתי אותו בזמנו,והוא נחמד,גם אהבתי את הרעיון של לסבן את הראש עם הגוש הזה
מה שכן הוא טבעי(זה מה שהיא אומרת והיא נשמעת אמינה)
0526169478 "אמור" מור
שיער מה ניסינו ועבד
קורה לי דבר מוזר- בחודשים האחרונים שערות ראשי מתקרזלות. קשה לי לתאר עד כמה זה מפריע לי - תמיד היה לי שער עבה ובריא, ופתאום כל השערות האחרונות צומחות "מעוותות" - לא מפוצלות אלא...מקורזלות מאד-מאד יהיה התאור הנכון ביותר. אני מוצאת את עצמי מורטת אותן והעניין ממש לא בריא לי - גם נפשית. במקביל התחילו לצמוח שערות לבנות (גם הן מקורזלות).
מודה שחופפת ללא כל נוהל קבוע, בשמפו רגיל, שלא נוסה על בע"ח..
עצה? הצעה?
מודה שחופפת ללא כל נוהל קבוע, בשמפו רגיל, שלא נוסה על בע"ח..
עצה? הצעה?
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
שיער מה ניסינו ועבד
מאז שנתגלו אצלנו כינים לפני קצת פחות משנה ונאלצנו לעשות טיפול, האיזון של השיער של הילדים יצא משליטה. הבת שלא חפפה את הראש כמעט עד אז והיה לה שיער מבריק ויפה קיבלה שיער דהוי, שמנוני ואומלל. כל שמפו טבעי ואורגני שמצאנו לא נתן תשובה הולמת ולעיתים אף להפך רק החמיר את מצב השיער.
לפני משהו כמו חודש התגלגל לידינו שמפו הסלק של שלוס ונדהמתי. קודם כל חפפתי לבת את הראש וזה בכלל לא היה יאומן כמה ג'יפה יצא ממנה, האמבטיה היתה עם שכבה שחורה מגעילה שהילדה מיד בקשה לצאת מהמים. זה לא חזר על עצמו בחפיפות הבאות. השיער פתאום הבריק בכל כך הרבה גוונים של חיים! כבר אין כמעט קשרים ולא צריך לריב על הסרוקים ולשיער ריח טוב שנשאר.
כשחפפתי בעצמי ממש הרגשתי שהשיער שלי נקי. בלי שומנים שבדרך כלל אופיניים לשמפואים טבעיים אחרים שניסיתי. ממש כייף.
אני יודעת שזה נשמע כמו פרסומת אבל למען האמת, אין לי אפילו מושג איפה אני קונה את השמפו הזה שוב לכשיגמר... פשוט מתאים לי לכותרת שיער מה ניסינו ועבד כשאני רואה את השיער של הילדה אחרי חפיפיה (ואנחנו חופפים בערך אחת לשבועיים אם לא לעיתים רחוקות יותר) אני לא יכולה שלא לחשוב על הפרסומות האלו לשמפואים שהן מנפנפות בשיער המבריק שלהן רווי הכימיקלים וכל כך כייף לדעת שאפשר להגיע לתוצאה זהה בבריאות.
לפני משהו כמו חודש התגלגל לידינו שמפו הסלק של שלוס ונדהמתי. קודם כל חפפתי לבת את הראש וזה בכלל לא היה יאומן כמה ג'יפה יצא ממנה, האמבטיה היתה עם שכבה שחורה מגעילה שהילדה מיד בקשה לצאת מהמים. זה לא חזר על עצמו בחפיפות הבאות. השיער פתאום הבריק בכל כך הרבה גוונים של חיים! כבר אין כמעט קשרים ולא צריך לריב על הסרוקים ולשיער ריח טוב שנשאר.
כשחפפתי בעצמי ממש הרגשתי שהשיער שלי נקי. בלי שומנים שבדרך כלל אופיניים לשמפואים טבעיים אחרים שניסיתי. ממש כייף.
אני יודעת שזה נשמע כמו פרסומת אבל למען האמת, אין לי אפילו מושג איפה אני קונה את השמפו הזה שוב לכשיגמר... פשוט מתאים לי לכותרת שיער מה ניסינו ועבד כשאני רואה את השיער של הילדה אחרי חפיפיה (ואנחנו חופפים בערך אחת לשבועיים אם לא לעיתים רחוקות יותר) אני לא יכולה שלא לחשוב על הפרסומות האלו לשמפואים שהן מנפנפות בשיער המבריק שלהן רווי הכימיקלים וכל כך כייף לדעת שאפשר להגיע לתוצאה זהה בבריאות.
-
שיער מה ניסינו ועבד
_לפני משהו כמו חודש התגלגל לידינו שמפו הסלק של שלוס ונדהמתי מעניין מה הוא מכיל באמת
כתוב עליו?
כתוב עליו?
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 09:23
- דף אישי: הדף האישי של עורבני_מצוי*
שיער מה ניסינו ועבד
עיצה מתחום הרפלקסולוגיה, זה לא במקום לחפוף, אם רוצים, והפעולה באה להפסיק נשירה, לעבות את השיער, ולמנוע הלבנה שלו.
שלוש פעמים ביום, כל פעם 5 דקות ללא הפסקה:
לשפשף ציפורניים של יד ימין בצפורניים של יד שמאל.
כמובן שהציפורניים צריכות להיות ללא לק או ציפוי כלשהו.
מבטיח שלאחר שבוע שכזה, תתחילו להרגיש זרמים בקרקפת בזמן התרגיל...אם יש לכם שערות ארוכות, יהיה חשמל סטטי בשיער, וייתכן והן "יעמדו" קצת.
חשוב לא להפסיק למשך 5 דקות רצופות.
יכול להגיד ממקור ראשון שזה עוזר.
שלוש פעמים ביום, כל פעם 5 דקות ללא הפסקה:
כמובן שהציפורניים צריכות להיות ללא לק או ציפוי כלשהו.
מבטיח שלאחר שבוע שכזה, תתחילו להרגיש זרמים בקרקפת בזמן התרגיל...אם יש לכם שערות ארוכות, יהיה חשמל סטטי בשיער, וייתכן והן "יעמדו" קצת.
חשוב לא להפסיק למשך 5 דקות רצופות.
יכול להגיד ממקור ראשון שזה עוזר.
-
שיער מה ניסינו ועבד
מה הוא מכיל?
מיצוי מסלק סוכר, גליצרין צמחי, אבקת חוואר, סודה לשתיה וליטיציה (בסדר ההופעה על הבקבוק).
לדעתי מה שהכי גורם לנקיון זה אבקת החוואר שממש אפשר לראות אותה בתוך הבקבוק כמשמע בתחתית שצריך לנער לפני כל שימוש (די בעקשנות כי בכל זאת זה סוג של אדמה).
אה, כן, ולבת גם היו כאלה כתמים על הקרקפת מאז שהיתה תינוקת, סוג של קליפה שכזו וזה העלים את התופעה ועכשיו יש לה עור קרקפת יפה ונקי בלי קילופים ובלי קשקשים.
מיצוי מסלק סוכר, גליצרין צמחי, אבקת חוואר, סודה לשתיה וליטיציה (בסדר ההופעה על הבקבוק).
לדעתי מה שהכי גורם לנקיון זה אבקת החוואר שממש אפשר לראות אותה בתוך הבקבוק כמשמע בתחתית שצריך לנער לפני כל שימוש (די בעקשנות כי בכל זאת זה סוג של אדמה).
אה, כן, ולבת גם היו כאלה כתמים על הקרקפת מאז שהיתה תינוקת, סוג של קליפה שכזו וזה העלים את התופעה ועכשיו יש לה עור קרקפת יפה ונקי בלי קילופים ובלי קשקשים.
-
-
שיער מה ניסינו ועבד
אין בו מים? ואם יש אז חייב להיות חומר משמר
לפעמים משמיטים דברים מרשימת המרכיבים...מעצבן
-
שיער מה ניסינו ועבד
מה את מנסה להגיד בעצם? מה הבעיה? לפי מה החלטת שהם משמיטים דברים? את מכירה את המוצר? אם את יודעת משהו אז פשוט תגידי. לא ככה?
מה את מנסה להגיד בעצם? מה הבעיה? לפי מה החלטת שהם משמיטים דברים? את מכירה את המוצר? אם את יודעת משהו אז פשוט תגידי. לא ככה?
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2008, 03:49
- דף אישי: הדף האישי של רוניתה_פיתה*
שיער מה ניסינו ועבד
אם אני מפרשת נכון את הכתוב, המרכיב האחרון הוא עשב לימון (ודאי תמצית כלשהי, אולי שמן אתרי).
אין בו מים?
בסבון מוצק שאני עושה יש מים, אבל כשהם מתרכבים עם השמן והסודה קאוסטיק לא נשאר זכר למולקולות ה-H2O. ממה שאני יודעת, בהכנת סבון נוזלי משתמשים באשלגן הידרוקסידי במקום בנתרן הידרוקסידי, אז בטח גם שם כבר לא נותרים מים שיוריים, אלא שהתרכובת נשארת במצב נוזל בטמפ' החדר.
(יש אייקון לחננות? משהו עם משקפיים אולי?)
אין בו מים?
בסבון מוצק שאני עושה יש מים, אבל כשהם מתרכבים עם השמן והסודה קאוסטיק לא נשאר זכר למולקולות ה-H2O. ממה שאני יודעת, בהכנת סבון נוזלי משתמשים באשלגן הידרוקסידי במקום בנתרן הידרוקסידי, אז בטח גם שם כבר לא נותרים מים שיוריים, אלא שהתרכובת נשארת במצב נוזל בטמפ' החדר.
(יש אייקון לחננות? משהו עם משקפיים אולי?)
-
שיער מה ניסינו ועבד
ליטיציה
סליחה, ליטציאה קובבה
סליחה, ליטציאה קובבה
מאי צ'אנג
פלמה רוסה (אני מכירה כשמן אתרי)-
שיער מה ניסינו ועבד
מה את מנסה להגיד בעצם? מה הבעיה? לפי מה החלטת שהם משמיטים דברים? את מכירה את המוצר? אם את יודעת משהו אז פשוט תגידי הרבה חברות לא מציינות שיש חומר משמר בשמפו,למשל. או שכותבים ללא פרבנים אבל המוצר מכיל פורמלין,למשל.
את המוצר הספציפי הזה אני לא מכירה,אך אם הוא מכיל מים ולא רשום שום חומר משמר ברשימה צריך לברר איתם.
גם יצרנים ביתיים משמיטים מהרשימה חומרים,וצריך לשאול אותם,איזה חומר משמרהם משתמשים אם לא מצויין
את המוצר הספציפי הזה אני לא מכירה,אך אם הוא מכיל מים ולא רשום שום חומר משמר ברשימה צריך לברר איתם.
גם יצרנים ביתיים משמיטים מהרשימה חומרים,וצריך לשאול אותם,איזה חומר משמרהם משתמשים אם לא מצויין
-
שיער מה ניסינו ועבד
זאת אני מלמעלה
-
שיער מה ניסינו ועבד
בסבון מוצק לא צריך חומר משמר
בסבון מוצק שאני עושה יש מים, אבל כשהם מתרכבים עם השמן והסודה קאוסטיק לא נשאר זכר למולקולות ה-H2O
בסבון מוצק שאני עושה יש מים, אבל כשהם מתרכבים עם השמן והסודה קאוסטיק לא נשאר זכר למולקולות ה-H2O
שיער מה ניסינו ועבד
תמיד היה לי שיער מאוד דליל ומגיל 21 בערך (היום אני כבר בת 36) הוא התחיל להלבין (אבל ממש כמו איזה סבתא'לה) היו תקופות שצבעתי ותקופות שהתייאשתי אבל אני אוהבת לצבוע זה נותן לי הרגשה טובה ומעלה את הביטחון העצמי שלי.
הבעיה היא שלאחרונה התחילה לי נשירת שיער רצינית וגם גיליתי 2-3 מקומות עם התקרחות ממש.. )-:
מאוד מלחיץ אותי ונראה לי לא נשי בעליל..
אשמח לקבל כל רעיון הצעה איך לעצור את זה או האם בכלל זה אפשרי לעצור את ואפילו האם יש סיכוי לשינוי משמעותי.
בשלב זה אשמח רק אם זה ייעצר. זה מדיר שינה מעיניי.
רב תודות!
הבעיה היא שלאחרונה התחילה לי נשירת שיער רצינית וגם גיליתי 2-3 מקומות עם התקרחות ממש.. )-:
מאוד מלחיץ אותי ונראה לי לא נשי בעליל..
אשמח לקבל כל רעיון הצעה איך לעצור את זה או האם בכלל זה אפשרי לעצור את ואפילו האם יש סיכוי לשינוי משמעותי.
בשלב זה אשמח רק אם זה ייעצר. זה מדיר שינה מעיניי.
רב תודות!
-
שיער מה ניסינו ועבד
אני משתמשת בשמפו של שלוס ות'כלס מרוצה!
נראה לי שזה טוב לי בעיקר לקרקפת, וגם לבעלי, וגם לשיער בעצם.
נראה לי שזה טוב לי בעיקר לקרקפת, וגם לבעלי, וגם לשיער בעצם.
-
- הצטרפות: 26 נובמבר 2010, 08:01
שיער מה ניסינו ועבד
רולילולי, תנסי את מה שעורבני מצוי הציע למעלה. להזיק זה לא יזיק וזה אמור לעזור בדיוק במקרים כמו שלך.
שיער מה ניסינו ועבד
רולילולי, תנסי את מה שעורבני מצוי? הציע למעלה. להזיק זה לא יזיק וזה אמור לעזור בדיוק במקרים כמו שלך.
כן חשבתי לנסות את זה. נראה לי קצת קשה ליישום היות ואני עם הילדים בבית ויש מצב שבדיוק בחמש דקות מישהוא ירצה שאני ינגב לו ת'טוסיק.. (-; אבל אני בהחלט מתכוונת לנסות.
נטע ש
מה זה שמפו של שלוס, איפה קונים?
תודה!
כן חשבתי לנסות את זה. נראה לי קצת קשה ליישום היות ואני עם הילדים בבית ויש מצב שבדיוק בחמש דקות מישהוא ירצה שאני ינגב לו ת'טוסיק.. (-; אבל אני בהחלט מתכוונת לנסות.
נטע ש
תודה!
-
- הצטרפות: 29 נובמבר 2010, 19:43
שיער מה ניסינו ועבד
שלוס זה בית ספר למטפלים והם מוכרים את המוצרים שלהם רק למי שמטפל. זה בתל אביב.
אני סובלת מנשירה קשה לאחרונה. אני לוקחת קומפלקס B ואבץ והשיער שלי חצי ממה שהיה. תמיד היו לי קצת נשירות. היום מישהי אמרה לי שאני לא נראית לה מקריחה או משהו, אבל הקוקו שלי פשוט חצי ממה שהיה. את האבץ התחלתי לקחת רק לפני שבוע אחרי שהאחרים לא הועילו. אבל אני לא רואה תזוזה. מה עושים? תוך כמה זמן האבץ אמור להשפיע ולמה עוד לעזאזל זה יכול לקרות. אני מרגישה די בסדר חוץ מזה, פחות או יותר.
שלוס זה בית ספר למטפלים והם מוכרים את המוצרים שלהם רק למי שמטפל. זה בתל אביב.
אני סובלת מנשירה קשה לאחרונה. אני לוקחת קומפלקס B ואבץ והשיער שלי חצי ממה שהיה. תמיד היו לי קצת נשירות. היום מישהי אמרה לי שאני לא נראית לה מקריחה או משהו, אבל הקוקו שלי פשוט חצי ממה שהיה. את האבץ התחלתי לקחת רק לפני שבוע אחרי שהאחרים לא הועילו. אבל אני לא רואה תזוזה. מה עושים? תוך כמה זמן האבץ אמור להשפיע ולמה עוד לעזאזל זה יכול לקרות. אני מרגישה די בסדר חוץ מזה, פחות או יותר.
-
- הצטרפות: 29 נובמבר 2010, 23:56
שיער מה ניסינו ועבד
מבקשת הסבר מדויק.
רוצה לעשות זאת.
"למעלה למטה" או "קדימה אחורה" ?
או שזה לא משנה...
איך זה עובד?
(לא סקפטית...רק סקרנית)
מבקשת הסבר מדויק.
רוצה לעשות זאת.
"למעלה למטה" או "קדימה אחורה" ?
או שזה לא משנה...
איך זה עובד?
(לא סקפטית...רק סקרנית)
-
שיער מה ניסינו ועבד
_מה זה שמפו של שלוס, איפה קונים?
שלוס זה בית ספר למטפלים והם מוכרים את המוצרים שלהם רק למי שמטפל. זה בתל אביב._
נכון. אני קניתי מספרית גם טבעית כזאת בפרדס חנה (פרח הלימון, עברנו צפונה
)
אם את באיזור אני אתן לך מספר טלפון.
אם לא, תנסי למצוא מישהי שמשווקת את המוצרים שלהם, זה בדרך כלל ספריות טבעיות, ומטפלות בארומתרפיה.
ממשיכה להמליץ על השמפו הזה, הוא מעולה לנו! אבל זה גם כניראה מאד אישי מה מתאים לכל שיער...
שלוס זה בית ספר למטפלים והם מוכרים את המוצרים שלהם רק למי שמטפל. זה בתל אביב._
נכון. אני קניתי מספרית גם טבעית כזאת בפרדס חנה (פרח הלימון, עברנו צפונה

אם את באיזור אני אתן לך מספר טלפון.
אם לא, תנסי למצוא מישהי שמשווקת את המוצרים שלהם, זה בדרך כלל ספריות טבעיות, ומטפלות בארומתרפיה.
ממשיכה להמליץ על השמפו הזה, הוא מעולה לנו! אבל זה גם כניראה מאד אישי מה מתאים לכל שיער...
-
שיער מה ניסינו ועבד
נטע ש עדיין שומרת לך על הקוקיה 
ספרי לי על השמפו הזה..מה הוא מכיל בדיוק ואיך הוא מרגיש לאומת שמפויים אחרים
@} איזה כיף..לאן עברתם?

ספרי לי על השמפו הזה..מה הוא מכיל בדיוק ואיך הוא מרגיש לאומת שמפויים אחרים
@} איזה כיף..לאן עברתם?
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 09:23
- דף אישי: הדף האישי של עורבני_מצוי*
שיער מה ניסינו ועבד
אנסה להסביר יותר טוב.
ברפלקסולוגיה, קצות האצבעות (כל האצבעות) זה קצה הראש קרי הקרקפת. ולכן אם משפשפים אותן אחת בשניה יוצרים אנרגיה שמועברת ישירות לקרקפת.
איך עושים את זה? (או איך מסבירים את זה בכתב?)
יש להצמיד את כפות הידיים אחת לשנייה, (כף יד לכף יד) עם מרפקים מקופלים.
יש לקפל את האצבעות פנימה, כך שהציפורניים נוגעות זו בזו (שורש כף יד ימין עדיין צמוד לשורש כף יד שמאל).
ואז מתחילים בתנועות קטנות לשפשף את הצפורניים של יד ימין בציפורניים של יד שמאל (האגודלים לא שותפים למסיבה). יש למצוא את הדרך שלך הכי נוח לעשות את זה, שכן 5 דקות זה הרבה יותר זמן ממה שניראה.
אסור להפסיק האמצע ה 5 דקות, גם אם מגרד באף. אם מפסיקים, הספירה מתחילה מהתחלה.
אני מבטיח שלאחר שבוע של תירגול תרגישי זרמים בקרקפת בכל פעם שתעשי את זה, וגם שה 5 דקות יעברו הרבה יותר מהר מבהתחלה.
עוד הבטחה זה שלאחר חודש/חודשיים של התמדה כבר תראי שיפור.
אשמח לראות פה שיתוף בחוויה ותוצאותיה.
ברפלקסולוגיה, קצות האצבעות (כל האצבעות) זה קצה הראש קרי הקרקפת. ולכן אם משפשפים אותן אחת בשניה יוצרים אנרגיה שמועברת ישירות לקרקפת.
איך עושים את זה? (או איך מסבירים את זה בכתב?)
יש להצמיד את כפות הידיים אחת לשנייה, (כף יד לכף יד) עם מרפקים מקופלים.
יש לקפל את האצבעות פנימה, כך שהציפורניים נוגעות זו בזו (שורש כף יד ימין עדיין צמוד לשורש כף יד שמאל).
ואז מתחילים בתנועות קטנות לשפשף את הצפורניים של יד ימין בציפורניים של יד שמאל (האגודלים לא שותפים למסיבה). יש למצוא את הדרך שלך הכי נוח לעשות את זה, שכן 5 דקות זה הרבה יותר זמן ממה שניראה.
אסור להפסיק האמצע ה 5 דקות, גם אם מגרד באף. אם מפסיקים, הספירה מתחילה מהתחלה.
אני מבטיח שלאחר שבוע של תירגול תרגישי זרמים בקרקפת בכל פעם שתעשי את זה, וגם שה 5 דקות יעברו הרבה יותר מהר מבהתחלה.
עוד הבטחה זה שלאחר חודש/חודשיים של התמדה כבר תראי שיפור.
-
שיער מה ניסינו ועבד
גם אני!!!
גם אני!!!
-
שיער מה ניסינו ועבד
_אני משתמשת בשמפו של שלוס ות'כלס מרוצה!
נראה לי שזה טוב לי בעיקר לקרקפת, וגם לבעלי, וגם לשיער בעצם_ לאחר בירורים גיליתי שהשמפו לא טבעי . מוסיפים לו דברים לא טובים ולא מדווחים לנו
רע מאוד! אני את שלוס החרמתי כבר מזמן ועכשו עוד סיבה לא לרצות להכנס לשם לעולם
נראה לי שזה טוב לי בעיקר לקרקפת, וגם לבעלי, וגם לשיער בעצם_ לאחר בירורים גיליתי שהשמפו לא טבעי . מוסיפים לו דברים לא טובים ולא מדווחים לנו
רע מאוד! אני את שלוס החרמתי כבר מזמן ועכשו עוד סיבה לא לרצות להכנס לשם לעולם
-
שיער מה ניסינו ועבד
וואי וואי, מישהי פה כועסת :-O
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2006, 11:43
- דף אישי: הדף האישי של ניבה_שקד*
שיער מה ניסינו ועבד
אני מנסה עכשו את השמפו של ד"ר ברונר, שהוא 100% טבעי. עד כה - הניסוי עבר בהצלחה. גם לא גורם לנשירה וגם מנקה טוב. הוא רק לא פותח קשרים בשיער, אז לסיום אני שמה קצת שמן קוקוס על השיער הלח ומסתרקת. זה עובד כמעט כמו קונדישינר בפתיחת קשרים.
-
שיער מה ניסינו ועבד
פרח הלימון- גם את ניסית את השמפו של ד"ר ברונר, לא?
-
שיער מה ניסינו ועבד
אני כמו ניבה , חופפת בד"ר ברונר(ורד הבר),מרוצה מאוד אבל..שערי קצוץ כרגע ואני מאריכה,נראהאם יעבור את מבחן האורך+ שיער עם שמן קוקוס שלא נחפף הרבה.
יצא לי כמה פעמיםלחפוף לכמה מסתפרות שלי,והשיער שלהן נהיה דביק ממש( רק לכאלה שחופפות לעיתים רחוקות),זה בעייתי
מה שנחמד,שאני רוחצת לתינוק שלי את הטוסיק איתו,ואין לו יובש והכל נפלא.
שמן קוקוס מעולה לפתיחת קשרים וכמחליף למרכך,זה עובד לי יופי עם המסתפרות. רק למי שצובעת או ששיערה יבש במיוחד אני שמה מסכה טבעית
של אננדה.
יצא לי כמה פעמיםלחפוף לכמה מסתפרות שלי,והשיער שלהן נהיה דביק ממש( רק לכאלה שחופפות לעיתים רחוקות),זה בעייתי
מה שנחמד,שאני רוחצת לתינוק שלי את הטוסיק איתו,ואין לו יובש והכל נפלא.
שמן קוקוס מעולה לפתיחת קשרים וכמחליף למרכך,זה עובד לי יופי עם המסתפרות. רק למי שצובעת או ששיערה יבש במיוחד אני שמה מסכה טבעית
של אננדה.
-
שיער מה ניסינו ועבד
ונטע,אני לא כועסת,סתם מבאס שאנשים מרמים
דווקא כ"כ קיוויתי שמצאתי סוף סוף שמפו שלא משאיר שיער דביק
כנראה שרק SLS או דומים לו מורידים את השומן באמת( יחד עם כל השומן הנחוץ שיש על הקרקפת)
דווקא כ"כ קיוויתי שמצאתי סוף סוף שמפו שלא משאיר שיער דביק
כנראה שרק SLS או דומים לו מורידים את השומן באמת( יחד עם כל השומן הנחוץ שיש על הקרקפת)
-
שיער מה ניסינו ועבד
הנה משהו שעובד טוב מאוד. מוריד שומן ביסודיות. השער מבריק ורך. מרגיע גירוד ומנקה קשקשים.
כל זה מניסיון אישי.
בעיה אחת: הריח לא משהו. מי שתצליח לנטרל את הריח: מוזמנת לעדכן. אני הכנסתי שמנים אתרים ולא עזר. אולי צריך להגדיל את המינון.
זה המתכון: חלמון ביצה + כף לימון סחוט+ כף חומץ תפוחים.
לעסות לאט לאט לתוך השער הרטוב כדי שלא לאבד חומר. כמובן בעיניים עצומות שלא ישרוף. לחפוף היטב עם הקרקפת ולהשאיר על הראש לחמש דקות. בינתיים מטפלים בגוף.
שוטפים היטב וזהו.
מזמן לא היה לי שיער כזה מטופח. הבעיה שכולם מתלוננים על הריח הביצתי. במיוחד זה שנשאר במקלחת...אבל מה אכפת לי. הריח עובר ואני נשארת עם השער המבריק.
כל זה מניסיון אישי.
בעיה אחת: הריח לא משהו. מי שתצליח לנטרל את הריח: מוזמנת לעדכן. אני הכנסתי שמנים אתרים ולא עזר. אולי צריך להגדיל את המינון.
לעסות לאט לאט לתוך השער הרטוב כדי שלא לאבד חומר. כמובן בעיניים עצומות שלא ישרוף. לחפוף היטב עם הקרקפת ולהשאיר על הראש לחמש דקות. בינתיים מטפלים בגוף.
שוטפים היטב וזהו.
מזמן לא היה לי שיער כזה מטופח. הבעיה שכולם מתלוננים על הריח הביצתי. במיוחד זה שנשאר במקלחת...אבל מה אכפת לי. הריח עובר ואני נשארת עם השער המבריק.
שיער מה ניסינו ועבד
אם לא משתמשים בביצה, יש משהו אחר שאפשר לערבב בו את החומצות כדי שלא ישרוף את הקרקפת? או שזה בסדר לשים אותן ישירות?
אם לא משתמשים בביצה, יש משהו אחר שאפשר לערבב בו את החומצות כדי שלא ישרוף את הקרקפת? או שזה בסדר לשים אותן ישירות?
-
שיער מה ניסינו ועבד
אין בעיה לשים לימון או חומץ תפוחים ישירות על הקרקפת
ולעניין אחר, מי יודע איך מגינים על השיער מכלור של בריכה
דובר פה בעבר באחד הדפים ,ואני לא מוצאת
תודה
ולעניין אחר, מי יודע איך מגינים על השיער מכלור של בריכה
דובר פה בעבר באחד הדפים ,ואני לא מוצאת
תודה
-
שיער מה ניסינו ועבד
מי שתצליח לנטרל את הריח: מוזמנת לעדכן
ניסיתי,השיער נראה נחמד ובטח אמשיך,לגבי הריח-את המקלחת אווררתי ועל השיער שמתי כמה טיפות שמן לוונדר ,
הריח הביצתי לא נשאר על השיער או במקלחת,בכל מקרה כדאי לשטוף עם מים פושרים ולא יותר חמים כי אחרת החלמון מתבשל...
ניסיתי,השיער נראה נחמד ובטח אמשיך,לגבי הריח-את המקלחת אווררתי ועל השיער שמתי כמה טיפות שמן לוונדר ,
הריח הביצתי לא נשאר על השיער או במקלחת,בכל מקרה כדאי לשטוף עם מים פושרים ולא יותר חמים כי אחרת החלמון מתבשל...
-
שיער מה ניסינו ועבד
ועל השיער שמתי כמה טיפות שמן לוונדר
שכחתי לומר-אחרי הייבוש במגבת
שכחתי לומר-אחרי הייבוש במגבת
-
שיער מה ניסינו ועבד
איפה הכפתור של ה Like
שצריכים אותו
איפה הכפתור של ה Like
שצריכים אותו
-
- הצטרפות: 29 דצמבר 2010, 22:00
שיער מה ניסינו ועבד
אני משתמשת ותיקה בשמפו של שלוס, קראתי את מה שנכתב פה וחייבת להודות שהייתי בשוק. אני מכירה את החברה כבר המון המון שנים וזה נראה לי מוזר. אז הפעלתי מעט קשרים ומאמץ ושלחתי דוגמית למעבדה (חברה עובדת שם לא משהו פורמלי) לא התגלו עקבות כימיקלים בשמפו.
רק לידיעה.
אני עדיין איתם.
רק לידיעה.
אני עדיין איתם.
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
שיער מה ניסינו ועבד
יש לי שיער גלי- מתולתל. אחרי שנים של שימוש בקרמים תעשייתיים, והאמונה החזקה שיש לי שיער בעייתי, קשה, יבש, ובאופן כללי איום ונורא וככל הנראה עונש על מעשה מרושע שביצעתי בגלגולים קודמים- נגמלתי מקרמים לשיער!!!
ניסיתי לעבור לשמן קוקוס- לא עבד. ניסיתי קרמים 'טבעיים' של כל מיני חברות- לא עבד.
השיער שלי בלי קרם היה מתנפח, מאבד צורה, ותופס חשמל סטטי. מסתבר שפשוט לא הבנתי איך להתנהג איתו.
אז ככה:
לפעמים, רק לפעמים, אם הוא קצת לא יושב טוב או יבש אני מורחת 2-3 טיפות בלבד של סרום לשיער (טבעי לחלוטין, והגילוי הנאות מחייב אותי לציין שאני מכירה מאוד מקרוב D-; את מי שמכינה אותו) על כפות הידיים ומורחת את זה על השיער.
השיער שלי מהמם, יפה ומושלם כפי שהוא! מעולם לא אהבתי אותו יותר וכל כך כיף לי שאני לא תלויה בשום חומר, כימי או טבעי, כדי לסדר אותו!!!
(בבקשה לא לצחוק עלי, אבל תמיד חשבתי על זה שאם אני אמצא את עצמי על אי בודד השיער שלי יראה כל כך נורא שבטח לא ירצו לחלץ אותי משם)
ניסיתי לעבור לשמן קוקוס- לא עבד. ניסיתי קרמים 'טבעיים' של כל מיני חברות- לא עבד.
השיער שלי בלי קרם היה מתנפח, מאבד צורה, ותופס חשמל סטטי. מסתבר שפשוט לא הבנתי איך להתנהג איתו.
אז ככה:
- אני חופפת ושמה מסיכת שיער (תעשייתיים, הטבעיים כ-ו-ל-ם מייבשים לי את השיער בטירוף).
- שוטפת היטב היטב. מסתרקת בעדינות במקלחת,תוך כדי השטיפה.
- אחרי שסוחטת את השיער שופכת מי צמחים על השיער (אני מרתיחה בסיר קטן כל מיני צמחים: פרחי לבנדר, מרווה-רק לשיער כהה, גרניום, רוזמרין, יסמין). לפעמים אני מדלגת על השלב הזה, אבל אין ספק שזה מאוד עוזר לסידור וטוב לשיער שלי.
- כורכת בעדינות מגבת על השיער ומשאירה אותה בערך חמש עשר דקות שתספוג חלק מהמים. כמובן לא משפשפת את השיער במגבת.
- משאירה את השיער ליבוש טבעי, לא נוגעת בו אפילו לא בטעות, לא מסרקת ולא שמה גומייה או קליפס. והכי חשוב: לא יוצאת איתו רטוב מהבית (אז הוא תופס חשמל סטטי ומתנפח ומאבד צורה).
- ביום הראשון השיער נראה הכי פחות טוב. לקבל את זה.
- בשביל שזה יעבוד אצל בנות מתולתלות או בעלות שיער גלי- חייבים תספורת טובה. זאת אומרת למצוא ספר טוב ולדבוק בו לנצח. אם התספורת גרועה לא יעזור שום דבר. (הספר שלי ביבנה, ואני חושבת שכדאי לנסוע לספר טוב אפילו מרחוק.)
לפעמים, רק לפעמים, אם הוא קצת לא יושב טוב או יבש אני מורחת 2-3 טיפות בלבד של סרום לשיער (טבעי לחלוטין, והגילוי הנאות מחייב אותי לציין שאני מכירה מאוד מקרוב D-; את מי שמכינה אותו) על כפות הידיים ומורחת את זה על השיער.
השיער שלי מהמם, יפה ומושלם כפי שהוא! מעולם לא אהבתי אותו יותר וכל כך כיף לי שאני לא תלויה בשום חומר, כימי או טבעי, כדי לסדר אותו!!!
(בבקשה לא לצחוק עלי, אבל תמיד חשבתי על זה שאם אני אמצא את עצמי על אי בודד השיער שלי יראה כל כך נורא שבטח לא ירצו לחלץ אותי משם)
שיער מה ניסינו ועבד
היי
האם מישהי מכירה שיטה טבעית להבהרת השיער ? יש לי שיער חום בהיר.
תודה.
תודה.
-
- הצטרפות: 07 אוגוסט 2010, 17:51
- דף אישי: הדף האישי של י_פה*
שיער מה ניסינו ועבד
איזה יופי של תיאור גברת פלפלת
גם אני כמוך הגעתי סוף סוף (כמה חודשים) לשלום , קבלה ואהבה לשיער שלי. שהוא מתנה משמיים , רק שבטיפשותי נלחמתי איתו שיהיה משהו אחר.
אני הייתי מחליקה את השיער המסכן הזה, שמה קרמים מכל מיני סוגים, וכל מיני שמנים משמנים שונים.. ואז, יום אחד אחרי חפיפה רגילה הוא התנהג מאד יפה והחלטתי להקשיב לו יותר.
וככה עשיתי. אני חופפת עם שמפו טוב, במקרה שלי חוחובה מאד טוב לשיער שלי ואז עם מסיכה הזנה (כן גם תעשייתית) , מסתרקת בעודו רטוב ומניחה להתייבש בנחת, לא יוצאת החוצה עם שיער רטוב , אחרת אחזור עם סלסילה עם הראש.. אני לא מייבשת במייבש שיער. מה שאני כן אוהבת לעשות זה לגלגל את הקצוות שלו עם מברשת חשמלית שאני מסובבת את קצוות השיער עליה ובחימום היא יוצרת מעין גל יפה כזה (כאילו שמת רולים בשיער).
זהו, ובא לציון גואל.
מסקנה : תנו לשיער להיות. תקשיבו לו ואל תנסו לחנך אותו או לאלף אותו.
גם אני כמוך הגעתי סוף סוף (כמה חודשים) לשלום , קבלה ואהבה לשיער שלי. שהוא מתנה משמיים , רק שבטיפשותי נלחמתי איתו שיהיה משהו אחר.
אני הייתי מחליקה את השיער המסכן הזה, שמה קרמים מכל מיני סוגים, וכל מיני שמנים משמנים שונים.. ואז, יום אחד אחרי חפיפה רגילה הוא התנהג מאד יפה והחלטתי להקשיב לו יותר.
וככה עשיתי. אני חופפת עם שמפו טוב, במקרה שלי חוחובה מאד טוב לשיער שלי ואז עם מסיכה הזנה (כן גם תעשייתית) , מסתרקת בעודו רטוב ומניחה להתייבש בנחת, לא יוצאת החוצה עם שיער רטוב , אחרת אחזור עם סלסילה עם הראש.. אני לא מייבשת במייבש שיער. מה שאני כן אוהבת לעשות זה לגלגל את הקצוות שלו עם מברשת חשמלית שאני מסובבת את קצוות השיער עליה ובחימום היא יוצרת מעין גל יפה כזה (כאילו שמת רולים בשיער).
זהו, ובא לציון גואל.
מסקנה : תנו לשיער להיות. תקשיבו לו ואל תנסו לחנך אותו או לאלף אותו.
שיער מה ניסינו ועבד
שטיפות של קמומיל (חולטת את הפרחים במים רותחים, אחרי שמתקרר קצת שוטפת עם זה את השיער אחרי החפיפה.) זה מבהיר קצת, לא שתצאי בלונדית.
יש את השיטה של הלימון אבל היא שורפת ומייבשת את השיער.
תנו לשיער להיות. תקשיבו לו ואל תנסו לחנך אותו או לאלף אותו.

שטיפות של קמומיל (חולטת את הפרחים במים רותחים, אחרי שמתקרר קצת שוטפת עם זה את השיער אחרי החפיפה.) זה מבהיר קצת, לא שתצאי בלונדית.
יש את השיטה של הלימון אבל היא שורפת ומייבשת את השיער.
תנו לשיער להיות. תקשיבו לו ואל תנסו לחנך אותו או לאלף אותו.

שיער מה ניסינו ועבד
אני את שלוס החרמתי כבר מזמן
אשמח לדעת למה,
אני מאוד אוהבת אותו...
אשמח לדעת למה,
אני מאוד אוהבת אותו...
-
שיער מה ניסינו ועבד
הפעלתי מעט קשרים ומאמץ ושלחתי דוגמית למעבדה (חברה עובדת שם לא משהו פורמלי) לא התגלו עקבות כימיקלים למה את בעילום? חשוב לי לדעת שזה אכן אמיתי מה שאת מספרת,כי יש יצרנים שקונים ממנו מיצוי סלק מתוק להכנת שמפו וחשוב לי לדעת שאכן "שלוס" לא מוסיפים כלום לא טבעי
תודה
תודה
-
שיער מה ניסינו ועבד
ממשיכה עם שלוס, למרות שאחרי כמה חפיפות אני חושבת שקצת מייבש לי את השיער. עדיין שמפו טוב כי לא מגרד לי בראש.
שיטה חדשה לאחרונה זה למרוח שמן קוקוס במקום מסכה או אחרי המסכה עוד במקלחת ולשטוף אותו כליל.
אהבתי את שופכת מי צמחים על השיער (אני מרתיחה בסיר קטן כל מיני צמחים: פרחי לבנדר, מרווה-רק לשיער כהה, גרניום, רוזמרין, יסמין)
נשמע מרענן וכייפי
>מחכה לסרפדים של החורף<
שיטה חדשה לאחרונה זה למרוח שמן קוקוס במקום מסכה או אחרי המסכה עוד במקלחת ולשטוף אותו כליל.
אהבתי את שופכת מי צמחים על השיער (אני מרתיחה בסיר קטן כל מיני צמחים: פרחי לבנדר, מרווה-רק לשיער כהה, גרניום, רוזמרין, יסמין)
נשמע מרענן וכייפי
>מחכה לסרפדים של החורף<
-
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2007, 16:00
- דף אישי: הדף האישי של ענבל_נתן_בר*
שיער מה ניסינו ועבד
לשלוס יש גם דברים לא טבעיים: הג'ל ה'טבעי' שלהם, מכיל חמרים משמרים. המון יצרנים של מוצרים טבעיים משתמשים בג'ל טבעי, או ג'ל אצות, בלי להבין שהוא מכיל חמרים משמרים. אני ביררתי את זה עם שלוס, בהתחלה הם לא ידעו, אח"כ אמרו שיש שם חמרי שימור טבעיים, וכשהתעקשתי שיבדקו עם היצרן ויתנו לי תשובה ממעבדה, פתאום הסתבר שבהחלט יש שם חמרים משמרים כימיים. אני כמובן לא משתמשת בהם במוצרים שלי, למרות שהם משמשים חומר מדלל (מה שמייקר את עלות היצור מבחינתי). בגלל זה צריך לבדוק ברכיבים, ואם מופיע ג'ל טבעי או ג'ל אצות ים או ג'ל עשב ים- להבין שזה לא טבעי.
השמנים האתריים שלהם, וגם שמני הבסיס, לעומת זאת, מצויינים.
השמנים האתריים שלהם, וגם שמני הבסיס, לעומת זאת, מצויינים.
-
שיער מה ניסינו ועבד
אני את שלוס החרמתי כבר מזמן כי לפני שהכרתי את השמן קוקוס המדהים שאנחנו משתמשים בו כיום בבית,קניתי מהם שמן קוקוס באיכות איומה,אני לא מבינה איך שלוס מוכר מוצר כזה ירוד. וגם שמעתי פה ושם שהם לא כ"כ "כשרים" שהם מערבבים כל מיני ולא ממש מדווחים. זה מטריד,כי אם במיצוי סלק סוכר הזה יש דברים לא טובים,אז אני לא רוצה לחפוף איתו. מאיפה לי שזאת שכתבה פה למעלה,היא לא משלוס?
הבעיה היא שהכל זה שמועות,ואיך אפשר להיות בטוחים? בעיה..
הלוואי והיה לי מכר שעובד במעבדה ויכול לבדוק לי כל מיני מוצרים
הבעיה היא שהכל זה שמועות,ואיך אפשר להיות בטוחים? בעיה..
הלוואי והיה לי מכר שעובד במעבדה ויכול לבדוק לי כל מיני מוצרים
-
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2007, 16:00
- דף אישי: הדף האישי של ענבל_נתן_בר*
שיער מה ניסינו ועבד
אני מציעה פשוט להתנסות במוצרים ולשאול מביני דבר. גם אני קניתי פעם אחת את שמן הקוקוס שלהם וזו היתה הפעם האחרונה. מי שמכיר פשוט מבחין בהבדל. מצד שני יש להם הרבה מאוד מוצרים אחרים טובים מאוד, אז אני לא הייתי שוללת ככה סתם את כל המוצרים. בכל חברה יש מוצרים מוצלחים ויש פחות. (בגלל זה אני קונה מכמה חברות).
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
שיער מה ניסינו ועבד
עולים בי הרהורים חדשים על השיער.
לא בוחנת כרגע את עניין הכימיכלים על הראש, שהם בהחלט בעייתיים, אלא את נושא הפנים. (fan) ככה כותבים באנגלית?
בכל אופן, לי יש שיער די בעייתי. מהסוג הגלי שכשמסרקים אותו הופך למנופח, כשמשאירים אותו בקבוצות לפני שיטת תומר, הוא נראה כמו אחת שקמה מהשינה, בלאגן נוראי ולא יפה, אלא אם כן באותו הבוקר חפפתי וסירקתי ואז ייבשתי - וגם אז...
בקיצור, פתאום חשבתי לעצמי : למה אני כל כך מתנגדת לפן? נכון שמבחינה לוגיסטית וכספית, זה לא סידור נוח במיוחד, אבל מבחינת הטיעון שזה שורף את השיער - וואלה, גם ככה השיער שלי מיובש לגמרי לפחות שייראה מסודר. בלאו הכי פעם בכמה זמן גם גוזרים אותו, אז מה הבעיה?
מה אתן אומרות?
לא בוחנת כרגע את עניין הכימיכלים על הראש, שהם בהחלט בעייתיים, אלא את נושא הפנים. (fan) ככה כותבים באנגלית?
בכל אופן, לי יש שיער די בעייתי. מהסוג הגלי שכשמסרקים אותו הופך למנופח, כשמשאירים אותו בקבוצות לפני שיטת תומר, הוא נראה כמו אחת שקמה מהשינה, בלאגן נוראי ולא יפה, אלא אם כן באותו הבוקר חפפתי וסירקתי ואז ייבשתי - וגם אז...
בקיצור, פתאום חשבתי לעצמי : למה אני כל כך מתנגדת לפן? נכון שמבחינה לוגיסטית וכספית, זה לא סידור נוח במיוחד, אבל מבחינת הטיעון שזה שורף את השיער - וואלה, גם ככה השיער שלי מיובש לגמרי לפחות שייראה מסודר. בלאו הכי פעם בכמה זמן גם גוזרים אותו, אז מה הבעיה?
מה אתן אומרות?
-
שיער מה ניסינו ועבד
ענבל
יש לי בעיה עם חוסר אמינות..איך אדע עכשו,מה אצל שלוס טבעי ובמה הם מבלפים? לא מתאים..
אולי השמפו של הסלק מכיל משהו לא טוב? אני לא אוהבת דברים כאלה,שיגידו את האמת ואני כבר אחליט אם לקנות או לא
לצערי אין לי חברים במעבדה שיכולים לבדוק לי כל מוצר
נקודות
כשמשאירים אותו בקבוצות לפני שיטת תומר, הוא נראה כמו אחת שקמה מהשינה, בלאגן נוראי ולא יפה קבוצות של "תומר",מצריך תספורת בשיטת תומר..
בד"כ שיער שלא מסופר נכון,לפי קבוצות השיער הטבעיות שלו, לא יראה טוב לפי מה שתארת
יכול להיות שאת גם לא מתחזקת אותו נכון,אולי הוא צריך לחות ?
ולמה בכלל את מסרקת אותו?
בלאו הכי פעם בכמה זמן גם גוזרים אותו, אז מה הבעיה? זו לא הבעיה,ההתעסקות,זאת הבעיה העיקרית,בנוסף ליובש ולשערות שנקרעות,וצומחות מהקרקפת כמו אנטנות קטנטנות(ומי שעושה פאן הרבה,רואים את זה)
יש לי בעיה עם חוסר אמינות..איך אדע עכשו,מה אצל שלוס טבעי ובמה הם מבלפים? לא מתאים..
אולי השמפו של הסלק מכיל משהו לא טוב? אני לא אוהבת דברים כאלה,שיגידו את האמת ואני כבר אחליט אם לקנות או לא
לצערי אין לי חברים במעבדה שיכולים לבדוק לי כל מוצר

נקודות
כשמשאירים אותו בקבוצות לפני שיטת תומר, הוא נראה כמו אחת שקמה מהשינה, בלאגן נוראי ולא יפה קבוצות של "תומר",מצריך תספורת בשיטת תומר..
בד"כ שיער שלא מסופר נכון,לפי קבוצות השיער הטבעיות שלו, לא יראה טוב לפי מה שתארת
יכול להיות שאת גם לא מתחזקת אותו נכון,אולי הוא צריך לחות ?
ולמה בכלל את מסרקת אותו?
בלאו הכי פעם בכמה זמן גם גוזרים אותו, אז מה הבעיה? זו לא הבעיה,ההתעסקות,זאת הבעיה העיקרית,בנוסף ליובש ולשערות שנקרעות,וצומחות מהקרקפת כמו אנטנות קטנטנות(ומי שעושה פאן הרבה,רואים את זה)
-
שיער מה ניסינו ועבד
פרח יקרה.
אני מכירה מישהי שמסתפרת בשיטתה ואפילו גם לפעמים אצלה ואני ממש לא מתרגשת.. ז"א שיער לא מסורק זה שיער לא מסורק. תגידי מה שתגידי יש בזה משהו שלומפרי שלא תמיד מתאים לנוכחות.
את מבינה על מה אני מדברת? כשהשיער מתולתל מכוח הקשרים ולא מכוח התלתול יש לזה מראה כזה של אחת שקמה מהשינה. (גם למי שמסופרת בשיטת תומר).
אני מכירה מישהי שמסתפרת בשיטתה ואפילו גם לפעמים אצלה ואני ממש לא מתרגשת.. ז"א שיער לא מסורק זה שיער לא מסורק. תגידי מה שתגידי יש בזה משהו שלומפרי שלא תמיד מתאים לנוכחות.
את מבינה על מה אני מדברת? כשהשיער מתולתל מכוח הקשרים ולא מכוח התלתול יש לזה מראה כזה של אחת שקמה מהשינה. (גם למי שמסופרת בשיטת תומר).
שיער מה ניסינו ועבד
הי נקודות,
גם לי יש שיער מסוג הזה
האמת היא שכבר נואשתי מלהתמודד איתו
היום מרחתי במקלחת שמן זית על השיער , שטפתי וסרקתי
והנה הפלא ופלא
השיער נראה ומרגיש נהדר
גם לי יש שיער מסוג הזה
האמת היא שכבר נואשתי מלהתמודד איתו
היום מרחתי במקלחת שמן זית על השיער , שטפתי וסרקתי
והנה הפלא ופלא
השיער נראה ומרגיש נהדר
-
שיער מה ניסינו ועבד
הי נאבקת
איזה ריח יש בשיער אחרי שמן זית? לא של שמן זית? והאם השיער לא נשאר מן דביק כזה כאילו לא חפפת מזה זמן?
איזה ריח יש בשיער אחרי שמן זית? לא של שמן זית? והאם השיער לא נשאר מן דביק כזה כאילו לא חפפת מזה זמן?
-
שיער מה ניסינו ועבד
נקודות
כל מקרה לגופו
הרעיון שלי זה לא להוציא תחת ידי יהושעיים פרועים..אני לא מסכימה עם דברייך
השאיפה שלי היא שהמסופרת תראה אסטטי,יש כאלה שאוהבות את המראה של"נפלתי מהמיטה" כמוני..ויש כאלה שלא
ע"י תספורת והתאמת לחות כשצריך+לימוד של איך לתחזק את השיער ולהוציא ממנו את המקסימום
וכמו שכבר ציינתי קודם,כל מקרה לגופו!
כשהשיער מתולתל מכוח הקשרים ולא מכוח התלתול יש לזה מראה כזה של אחת שקמה מהשינה זה למשל לא מתאים,קשרים? הכוונה שלי ,מראה"נפלתי מהמיטה"אבל מסודר אסטטי,וכמובן לא לכולן זה מתאים,אני אוהבת מאוד
אני חייבת לציין שהשיטת ספרות הזאת גאונית!!! היא מתאימה לכולם גם לשיער חלק מקלות שצריך נפח,וגם למקורזל
וזה לא חייב להיות תספורת"תומר" טיפוסית,זה גם יכול להיות הכי סולידי. פשוט השיער נופל נכון לאחר התספורת,ולא צריך להאבק בו,הוא פשוט מסתדר וזהו.
נאבקת יקרה
נסי שמן קוקוס של ג'מוקה
ריח יותר סבבה,וגם נועד לשיער
כל מקרה לגופו
הרעיון שלי זה לא להוציא תחת ידי יהושעיים פרועים..אני לא מסכימה עם דברייך
השאיפה שלי היא שהמסופרת תראה אסטטי,יש כאלה שאוהבות את המראה של"נפלתי מהמיטה" כמוני..ויש כאלה שלא
ע"י תספורת והתאמת לחות כשצריך+לימוד של איך לתחזק את השיער ולהוציא ממנו את המקסימום
וכמו שכבר ציינתי קודם,כל מקרה לגופו!
כשהשיער מתולתל מכוח הקשרים ולא מכוח התלתול יש לזה מראה כזה של אחת שקמה מהשינה זה למשל לא מתאים,קשרים? הכוונה שלי ,מראה"נפלתי מהמיטה"אבל מסודר אסטטי,וכמובן לא לכולן זה מתאים,אני אוהבת מאוד

אני חייבת לציין שהשיטת ספרות הזאת גאונית!!! היא מתאימה לכולם גם לשיער חלק מקלות שצריך נפח,וגם למקורזל
וזה לא חייב להיות תספורת"תומר" טיפוסית,זה גם יכול להיות הכי סולידי. פשוט השיער נופל נכון לאחר התספורת,ולא צריך להאבק בו,הוא פשוט מסתדר וזהו.
נאבקת יקרה
נסי שמן קוקוס של ג'מוקה
ריח יותר סבבה,וגם נועד לשיער
שיער מה ניסינו ועבד
אני הסתפרתי בשיטת תומר, והשיער בהחלט היה מבולגן, משהו לא מסודר (כאילו הקצוות של השיער לא נחתכות בצורה נורמלית ונשארות שערות בודדות בכל קצוות שיער שהן יותר ארוכות משאר הקבוצה). לא אהבתי.