האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
היי שירה!!!!
זו היית את? איזה קטעים
ממש לא זיהיתי, חשבתי שזו פשוט מישהי שקלטה אותנו מוקדם יותר ברמזור וזיהתה אותנו בהמשך הדרך!
יש לנו ממש היסטוריה עם מפגשים לא מזוהים ב- delay אה?
פשוט מעולה!!!
הייייי שירה זותי שי לביא זוחרת אותי מי ראש פינה גרת הצלי בבית אני מאוד מיצתארת אל מה שקרה טוב אני הייתי רוצה שנתחיל מיחדש בסדר אני מאוד מקבה שאת לא באמת קוהסת אלי בסדר מקבה לתשובה מימך שי לביא..............
שירה, ההודעה שהשארת לשי לא כל כך מתאימה לפורום בו כל העולם יכול לקרוא. הדרך הטובה לא להיות בקשר היא פשוט לא לענות.
אם תחליטי למחוק אותה, זה אפשרי.
אף אחד לא ראוי ליחס גועלי בגלל המשפחה שלו...בטח לא ילד.
תודה וסליחה על ההתערבות
שירה לא ילדה?
חבל שאתן מתערבות! העיניין הוא פה בין שירה לשי ,( מעבר למה ששירה חושבת על הוריה של שי).
ומיותר להפוך את הדפים באתר הזה לנזיפות על התנהגות יפה או לא.
לפי הבנתי הפורום הזה מיועד להבעת דעה חופשית! וזכותי המלאה להגיד למי שאני רוצה מה שאני רוצה!!! אתן לא יודעות מה היה בין שי ומשפחתה לביני אז ככה שלפי דעתי אין כאן מקום לתגובות שלכן!!!!!!!!!!!!!!! אף אחד לא ראוי ליחס גועלי בגלל המשפחה שלו...בטח לא ילד.
זה לא רק בגלל המשפחה שלה זה גם בגללה!!!
לפלונית,
תודה.
בכוונה צרפתי את הדוא"ל שלי, לא ראיתי את המקום כאן מתאים
להתנצחות מעין זו.
שבת שלום,
מיקה.
לא מכירה אף אחד ממשפ' רוזנפלד. מכירה היטב את המשפחה השניה.
פלונית, למה את מסתירה את עצמך מאחורי השם "פלונית"? בגלל שאני מכירה אותך?! אני מבקשת שתזדהי... אני רוצה לדעת מי את בדיוק כמו שאת יודעת מי אני!
חוץ מזה... זכותי המלאה לכתוב לשי את מה שכתבתי במיוחד אחרי מה שהיה ביני לבינה ומשפחתה ואני לא חושבת שיש כאן בכלל מקום להתערבות שלך כי אני בטוחה שאת לא יודעת מה היה.. אולי סיפרו לך מילה או שתיים אבל עובדה שאת חושבת ששי לא קשורה וזה אומר שאת לא יודעת!!!! חוץ מזה אני לא מוצאת פה בכלל מקום להתערבות הזו שלכן!!!! אני חושבת שאם שי תרצה היא תמחוק את הודעתי מדפה וגם תוכל להגן על עצמה, מה שכרגע אתן עושות במקומה! אני כתבתי לה את דעתי כי היא שאלה אותי כמה וכמה פעמים.
בכל מקרה לא השתמשתי בקללות או משהו כזה אמרתי את דעתי כמו שכל אחד אומר את דעתו! ונראה שאתן נעלבתן יותר משי! חבל לי שאתן כל כך מתערבות בעניין שהוא בכלל לא קשור אליכן!!!!!!!!! אתן יכולות ללכת לעוד דפים לחפש אנשים שדיברו למישהו בצורה לא נעימה לפי דעתכן ולהתקיף אותם... אני בטוחה שאני לא היחידה שכותבת דברים שלא מוצאים חן בעיניכם...!!!
שירה שלום, אני לא מצליחה להיכנס לדף של תמר, קראתי אתהכתבה בהורים וילדים ואני מרגישה שלמדתי המון. כיף לראות את הפנים מאחורי הכתוב. כתבה מדהימה, ויש לך גם אמא מדהימה.
אני בקושי מצליחה להישאר שפויה בשבתות כשאני לבד עם שתי בנותי (שרבות כל הזמן, 3.5, 5) כל הכבוד לאמך.
לא שמענו הרבה על האבא, איפה הוא בכל זה, דעותיו, על הפרנסה.
כתבה מדהימה.
הצליחו בכל מה שתבחרו לעשות.
שלום חמודה.
אמא שלך מנסה לשלוח לי אי מיילים, אבל עדיין לא קיבלתי כלום ממנה.
מיסרי לה בבקשה שאולי תיבדוק את הכתובת אם היא נכונה, ושתיכתוב את שמה שיהיה ברור שזה ממנה כי מקבלים המון וירוסים.
אין לה דף ואין לי אפשרות אחרת ליכתוב לה.
מקוה שזה בסדר מבחינתך שהשתמשתי בדף שלך.
ד"ש לכולכם
מתגעגעים.
שירה. סליחה שאני פולשת לך שוב לדף,
אבל פתאום חשבתי שאולי האי מיילים שאמא שלך שלחה לנו היגיעו בג'יבריש.
תציעי לה שתישלח אולי קובץ מצורף ובו כתוב, ואז נוכל ליקרוא.
שוב תודה.
הי שירה אני חדשה כאן ובפורומים בכלל... אני פשוט מאוד אשמח אם תעזרי לי... אני מחפשת וטרינר\ית הומאופט\ית בת"א אבל אחד טוב... בהמלצתך אם את מכירה אחד כזה כי מצאתי אותך דרך מנוע חיפוש ונשלפה לי הודעה שלך מלפני כמ שנים כנראה... על הומאופטית באזור פרדס חנה... בכל אופן זה עבור החתולי שלי פנקס והוא בן ארבע חודשים... זה גם בקשר לעין שלו... היא פגועה מוירוס שחטף בלידה... והיא עושה לו בעיות. סליחה על ההצקה כי יכול להיות שזה ממש לא רלונטי לך... או משהו כזה... אבל רציתי לנסות.
גליה
הי שירה,
אני עושה קצת סדר בדף במה אנו עוסקים (שהיה פעם דפי זהב).
האםתוכלי לערוך את ההודעה שלך?
היא נורא ארוכה, ואני לא יודעת כמה ממנה רלבנטי עכשיו.
הייתי רוצה שבדף הזה (במה אנו עוסקים) יהיה רק תיאור קצר של עיסוקיך, ובמקום אחר (דף בית אישי שלך או דף מיוחד שמיועד לחוגים שלך) תפרטי יותר.
תודה (-:
שירה שלום שמי נגה שמש ואים את זוכרת אותי מ עולם קטן של טבע אם לא אז אני ב12 לנובמבר בת9
רציתי לדעת איך קוראים לסוס שלך וכמה הוא עלה ואני שואלת אותך את זה בגלל שאני גם אוספת כסף לסוס
}{ }{ }{ @}
הי שירה .... איך הבית החדש בשרונה???... אני גרה ממש קרוב לשרונה ויש לי כמה ילדות בכיתה משרונה... ואיך...השכנים החדשים???... (עידוא ועוסנת...) ביייייייייייייייייי ממני : נגה שמש @} @} @} @} @} @} @} @} @} @} ממני ומיכול מישפחת שמש נ"ב... אבא שלי עשה עים עידוא מיטות פילטיס. בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
היייייייייייייייייייייייייייייייייייי שירה אני לא רוכבת אבל אני קצת יודעת לירכוב... את לא יודעת כמה רציתי שתעני לי @} @} @} @} @} @} @} @} |L|{} }{ }{ }{{} }{ מיכל המישפחה ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי:-)
הייי שירה תודה על הנשיקות הרגע חושן היתקשרה אחרי שיחה ארוכה עים אבא שלי... אני רוצה להיתעמן על השמות של החיות שלך:"אהבה,פרופיו,ריצ'רצ',דולי ארתור,טלי,שושנה,וירוס,אסתר. ואת השאר אני לא זוחרת אז תיכתבי לי בייייייייייייייייייי |L| |L||L||L||L||L||L||L||L||L||L||L|
שלום שירה!
סתם נכנסתי לפורום (המלצות)
את רוכבת על סוסים? איפה?
כי גם אני רכבתי, עד שעברנו דירה, ובינתיים מחפשת מקום לרכב.. (אני גרה עכשיו במיתר... כן!זה בדרום....)
ביי ביי!
קליאו.
shira lot's of blessings for your b-day too
i'm writing from north india.
we had a really nice b-day party for omni with a nice chocolate cake that a friend baked for her.
you're 15 now, right?
can't send all the nice little icons....so cake, and candles, and a gift
היי,ממצב מאמי
מי את??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
אישה או ילדה??????????
מה זה לא הבנתי מי את!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלום שירה.
בן אחי (בן 14) מאוד מתעניין בוטרינריה. הוא רצה להתנדב בספארי/גן חיות, ואמרו להם, שהוא קטן מדי.
הייתי שמחה לשמוע ממך היכן את מתנדבת? למי פנית?
אין לי דף בית אז את יכולה לענות לי כאן בדף שלך או במייל [email protected]
תודה
הי שירה...
הרבה זמן עבר האם שמי מצלצל לך מוכר???
אזכיר לך: מהסדנא של ניאנה על טיפול בארומתרפיה בחיות מחמד....
ובכן - אני עסוקה עכשיו באירגון סדנא חדשה... באותו נושא כך שהמשתתפים של פעם קודמת לא ממש יפיקו ממנה... אני חושבת שאנשים שאת נמצאת איתם בקשר עשויים למצוא בכך עינין...לא כן??? האם אפשר להעזר במייל-ליסט שלך כדי להגיע אליהם???
האם תוכלי לפרסם בעיתון שלך??? את עדיין מפיצה אותו??? כמה זה יעלה???
אנא עני לי בהקדם. הסדנא מתרחשת בינואר הקרוב (12-13 בחודש) בחוות משמרת בשרון...
שלום שירה! שמי דרינה.יש לי בעיה:יש לי ארנבת כבר 4חודשים,אתמול קניתי לה זכר קטן אבל היא לא מקבלת אותו היא נושחת אותו וכימעת הרגה אותו, הייתי רוצה לדעת למה היא עושה את זה?ומה אני יעשה בעיניין הזה,בבקשה תעזרי לי אני לא יודעת מה לעשות.