תגובות לגליון 59
תגובות לגליון 59
טוב, אני מגיבה ראשונה.
קראתי כמעט את כולו ונהנתי מאד מאד מאד .
המאמר של שני צו על "גלולות ובנות אדם" הוא מאמר מצוין, חובה לכל אישה. זוית ראיה מעניינת ואמיתית על נושא הבחירה בגלולות. מדבר לדעתי גם אל נשים שהן לא באופן .
הרשימה של ניצן לן על מיקה - העלתה חיוך ומחשבות על מה אני חושבת שהילד שלי מבין מה שאני עושה/ רוצה ממנו, ומה זה עושה לתקשורת בינינו.
המאמר של חגית נובק על הקו הדק שבין חופש להזנחה מעורר מחשבה ו"עושה סדר" בעיקר לי כאמא בחינוך ביתי (הילד בן שנתיים ועוד לא מזהה מספרים ).
תודה לכל הכותבות והכותבים
תודה לעורכות והעורכים
קראתי כמעט את כולו ונהנתי מאד מאד מאד .
המאמר של שני צו על "גלולות ובנות אדם" הוא מאמר מצוין, חובה לכל אישה. זוית ראיה מעניינת ואמיתית על נושא הבחירה בגלולות. מדבר לדעתי גם אל נשים שהן לא באופן .
הרשימה של ניצן לן על מיקה - העלתה חיוך ומחשבות על מה אני חושבת שהילד שלי מבין מה שאני עושה/ רוצה ממנו, ומה זה עושה לתקשורת בינינו.
המאמר של חגית נובק על הקו הדק שבין חופש להזנחה מעורר מחשבה ו"עושה סדר" בעיקר לי כאמא בחינוך ביתי (הילד בן שנתיים ועוד לא מזהה מספרים ).
תודה לכל הכותבות והכותבים
תודה לעורכות והעורכים
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 18:34
- דף אישי: הדף האישי של רועי_שרון*
תגובות לגליון 59
אני מאד אהבתי את המאמר של אלון כהנא, ומחכה בכליון עיניים לחלק ב'.
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
תגובות לגליון 59
דני לסרי, כהרגלו, מעורר מחשבות ואופטימיות. רואה את מה שאחרים לא רואים, ומנסח במילים יפות את מה שכן רואים אבל לא יודעים להגיד. כתבה נהדרת!
אהבתי גם את אפרת רובין ברד, שני פביאן (הפסקה גדולה) ואחרים.
תודה!
אהבתי גם את אפרת רובין ברד, שני פביאן (הפסקה גדולה) ואחרים.
תודה!
תגובות לגליון 59
טרם הספיקותי לקרוא הכל, אבל מה שכתבה שני פביאן על ההפסקה הגדולה ריתק אותי, העציב, הקפיא ובקיצור - אין מילים.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
תגובות לגליון 59
אהבתי את מה שכתבה חגית. גם את המאמר הקודם, על עזרה של ילדים, אהבתי מאוד, ותמיד כמבקשים לעזור ואין לי סבלנות - אני נזכרת בו
-
תגובות לגליון 59
אהבתי מאוד את הכתבה על ביו דיזל, של איל ביגר.
-
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2003, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של מאמא_מאוהבת*
תגובות לגליון 59
בשעה טובה, סיימתי לקרוא את הכל. מרתק ומעניין וכרגיל, "במקרה" נוגע בדברים שבדיוק מעסיקים אותי בימים אלה.
מה שמרתק בגליונות של באופן זה שמגוון הנושאים שמדברים עליהם - הוא כל כך רחב!
מה שבאופן עושה לי זה פתיחת הנקבוביות של המוח
מה ששני פביאן כתבה על גלולות - מדהים! היו שם נקודות שבכלל לא חשבתי עליהן... זוית ראיה מרתקת על נושא הגלולות.
מדבר לדעתי גם אל נשים שהן לא באופן? . גם לדעתי. תודב לשני!
מה שחגית נובק כתבה - מדבר אלי כל כך (כמו גם מה שהיא כתבה בגליון הקודם על העזרה של הילדים). ההתלבטויות הרבות על איפה הגבול הזה בין מתן חופש להזנחה הן מנת חלקנו כמעט בכל יום. תודה לחגית!
שיעור באחריות של ענבל ויסמן - ממש המשך למה שאורנה כתבה על נושא החום באחד הגליונות הקודמים - מקסים @} וגם הדרך הבריאה להיות חולה של אוהד רייס - מעולה.
מה שהכי העיף לי ת'גג זה המאמר של איל ביגר על ביודיזל. לא היה לי מושג בכלל שיש דבר כזה. מתכוונת למצוא את הזמן להתעמק בנושא. תודה לאיל!
תודה לכל הכותבות והכותבים ולכל האנשים שמעורבים בהפקת ה"באופן" @}
מה שמרתק בגליונות של באופן זה שמגוון הנושאים שמדברים עליהם - הוא כל כך רחב!
מה שבאופן עושה לי זה פתיחת הנקבוביות של המוח
מה ששני פביאן כתבה על גלולות - מדהים! היו שם נקודות שבכלל לא חשבתי עליהן... זוית ראיה מרתקת על נושא הגלולות.
מדבר לדעתי גם אל נשים שהן לא באופן? . גם לדעתי. תודב לשני!
מה שחגית נובק כתבה - מדבר אלי כל כך (כמו גם מה שהיא כתבה בגליון הקודם על העזרה של הילדים). ההתלבטויות הרבות על איפה הגבול הזה בין מתן חופש להזנחה הן מנת חלקנו כמעט בכל יום. תודה לחגית!
שיעור באחריות של ענבל ויסמן - ממש המשך למה שאורנה כתבה על נושא החום באחד הגליונות הקודמים - מקסים @} וגם הדרך הבריאה להיות חולה של אוהד רייס - מעולה.
מה שהכי העיף לי ת'גג זה המאמר של איל ביגר על ביודיזל. לא היה לי מושג בכלל שיש דבר כזה. מתכוונת למצוא את הזמן להתעמק בנושא. תודה לאיל!
תודה לכל הכותבות והכותבים ולכל האנשים שמעורבים בהפקת ה"באופן" @}
תגובות לגליון 59
הופתעתי קצת מהמאמר של דן לסרי. בדרך כלל אני אוהבת לקרוא את מה שהוא כותב, והפעם גם אהבתי, אבל היתה לי הרגשה מבלבלת קצת שההתבוננות של הורים למטה, למעלה ואל האינסוף מציבה את ההורות במקום של דת חדשה. בשבילי ה'למעלה' וה'למטה' שזורים זה בזה - אילוצים ומשמעות. אחד נובע מהשני, אחד מעצב את השני. אחד מאפשר את השני.
הסטירה של האב, שדן מספר עליה, עם הטעם המר והחם שלה, היא הדרך של הדור הקודם לאהוב ולחנך. אנחנו לא שם, רוצים להיות טובים יותר, אבל האם אנחנו באותו 'אינסוף', באותה השתקפות אידיאלית, האם בני אדם אמורים להיות שם, בחיפוש אחרי השלמות?
אולי בגליונות אחרים אבין או אתחבר יותר.
הסטירה של האב, שדן מספר עליה, עם הטעם המר והחם שלה, היא הדרך של הדור הקודם לאהוב ולחנך. אנחנו לא שם, רוצים להיות טובים יותר, אבל האם אנחנו באותו 'אינסוף', באותה השתקפות אידיאלית, האם בני אדם אמורים להיות שם, בחיפוש אחרי השלמות?
אולי בגליונות אחרים אבין או אתחבר יותר.
-
תגובות לגליון 59
עכשיו קראתי את שני פביאן על הגלולות. מאוד מעניין ומדבר אל הלב. אני אוהב לקרוא את שני. תודה לך!
תגובות לגליון 59
ואני רק היום קראתי על "מכונת החיים", ומודה לאלון כהנא על המאמר מאיר העיניים. מחכה לחלק השני.
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
- דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*
תגובות לגליון 59
הציטוטים של ס.יזהר הפתיעו אותי. אנחנו מתחרבשים לנו שבועות ב אחריות מול אשמה והנה הכל כתוב שם בבהירות כזו, והופך את כל נסיונותי לנסח למיותרים. וס. יזהר, בכלל לא ידעתי שהוא כזה. אז תודה גדולה למי שציטט. ותודה בכלל.