למדתי ה-מ-ו-ן מהדפים פה שעוסקים בנושא ונראה לי שאפילו השתפרתי כעקרת בית וגם התחלתי לחבב חלק מהעבודות.
עכשיו אנחנו מתכננים עם אדריכל את הבית שלנו אני מתכננת בית שקל ונעים לנקות ולסדר ,למשל:
- הגענו לשלב של החדר כביסה, אני רוצה שהוא יהיה צמוד למקלחת ושכולם יתחייבו לזרוק את הבגדים המלוכלכים לחדר כביסה שממנו תהיה יציאה לחצר,לא רוצה לסחוב טונות של כביסה יותר מידיי, אני רוצה גם שחבלי הכביסה ייפנו לנוף ,אפילו שיש מעט מאוד מטרים כאלו בגינה , מה, לא מגיע לי? אני עומדת לבלות בכל יום בחיים שלי 20-40 ד' בתליית והורדת כביסה, אני רוצה להפוך את זה לזמן איכות שלי מול הנוף היפה הזה.
- מתכננים בית קטן קומה אחת, לא מסכימה לשטוף ולטאטא קילומטרים של ריצפה ועשרות חלונות.
- בשלב התיכנון עצמו תיכננו את מקומות האיחסון ,יש "חדר" למטאטא (וו תלייה במיקום אסטרטגי וזמין)ומקום אחסון לכל דבר כדי שלא יהייה בלאגן ,מקומות האיחסון ממוקמים בצורה הפרקטית ארון מגבות ליד האמבטיה , ארון מצעים בתוך ארון נישה שממוקם במעבר שבין חדרי השינה, וכו'.
- ריצפה כמו של פעם, עם שומשומים כי עליה לא רואים כל דבר שנופל.
- מטבח וסלוןבחלל משותף אך בנויים בזווית כזו שאם יושבים בסלון לא רואים את הבלאגן שעל השיש.
- וכמובן- חלום מטבח פונה לרחוב , שלא אפסיד כלום ושכולם ידעו שאני מבשלת (סתאאם...)
אני פותחת את הדף כדי לשמוע עוד רעיונות, נשים יקרות (וגברים מנקים) מתוך הניסיון חיים שלכם - אילו תכננתם את בית החלומות לעקרת הבית המושלמת מה הייתם עושים בו?