ה קטנטנה

ה_קטנטנה*
הצטרפות: 15 יולי 2007, 20:35
דף אישי: הדף האישי של ה_קטנטנה*

ה קטנטנה

שליחה על ידי ה_קטנטנה* »

מעדכנת... (חנוכה תשס"ט)
אמא לקטנטן בן שנה ותשע וקטנטנה בת חודש.
משתדלת להיות אמא ללא נקיפות מצפון, ובו זמנית לנטרל סיבות לנקיפות כאלו...
קט_קטית*
הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*

ה קטנטנה

שליחה על ידי קט_קטית* »

מזל"ט {@
נטע*
הצטרפות: 29 דצמבר 2002, 20:18

ה קטנטנה

שליחה על ידי נטע* »

ברוכה הבאה!
במבי_ק*
הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*

ה קטנטנה

שליחה על ידי במבי_ק* »

ברוכה הבאה..

רציתי לספר לך שירקות אורגניים זה אמנם יותר יקר, אבל אם עוברים לאכול כמעט רק אורגני - זה יוצא באיזשהו מקום יותר זול בסופו של דבר, או לפחות לא הברה יותר יקר. אנחנו קונים סל ירקות אורגנים מחקלאי (ערן מנטעים) ב 140 ש"ח, ומתחלקים בו עם עוד משפחה. ככה יש לנו שפע ירקות העונה (אורגניים) ב 70 ש"ח ועושים עוד קצת השלמות. אם את במקרה גרה באיזור השרון ורצה להצטרף אלינו לקניה קבוצתית את מוזמנת. אפשר כאמור לקנות ולהתחלק עם עוד משפחה או לקנות פעם בשבועיים. אפשר גם להתנסות באופן חד פעמי. בכל מקרה, את הירוקים למיניהם מאוד כדאי לאכול אורגני, כי הם הכי סופגים את הריסוסים. ואותם אפשר לגדל בקלות גם באדניות, בעציצים או בגינה...

שמגלה שהסבתות צדקו כשהן אמרו ש"להיות אמא זה לא מה שחשבת"- זה הרבה יותר נפלא, מדהים וממלא.

גם אני הרגשתי ככה. לא הבנתי למה כולם מנסים למכור לי שזה קשה - היה לי כל כך כיף ולא הבנתי למה לא עשיתי את זה קודם. ובאמת, כשהיא היתה בגיל 10 חודשים נכנסתי להריון עם השני. (גילוי נאות - בהמשך כן הרגשתי שזה קשה, אבל רק אחרי שנתיים וחצי של אימהות וחצי שנה לפחות כאמא לשניים... אבל זה כבר סיפור אחר :-)). אז תבלי..
ה_קטנטנה*
הצטרפות: 15 יולי 2007, 20:35
דף אישי: הדף האישי של ה_קטנטנה*

ה קטנטנה

שליחה על ידי ה_קטנטנה* »

אבל אם עוברים לאכול כמעט רק אורגני - זה יוצא באיזשהו מקום יותר זול
טוב, אנחנו גם ככה לא אוכלים זבל והתפריט שלנו מבוסס על המון פירות וירקות (משהו בסביבות 100 ש"ח לשבוע לשני אנשים)- אז אני מניחה שלהעלות את המחיר שלהם יעלה לנו את יוקר המחיה, אבל באמת כדאי לבדוק את זה (אבל לא לזמן הקרוב- שנה הבאה היא שנת שמיטה ועשינו מנוי באוצר הארץ, שדי מסובך להסביר מה זה בכמה מילים).

כשהיא היתה בגיל 10 חודשים נכנסתי להריון עם השני.
במשך למעלה משבועיים הייתי בטוחה שאני בהריון (אפילו בעלי כבר התחיל להאמין לי). בסוף התבדיתי, והאמת- התבאסתי (כבר תכננתי איך אני מניקה את שניהם ביחד...).
במבי_ק*
הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*

ה קטנטנה

שליחה על ידי במבי_ק* »

שיהיה בהצלחה (מה שזה לא יהיה - אין לי מושג מה זה אוצר הארץ)...
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

ה קטנטנה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

_במבי ק (16.07.2007 19:13):
שיהיה בהצלחה (מה שזה לא יהיה - אין לי מושג מה זה אוצר הארץ)... _

אוצר הארץ
חוה_ש*
הצטרפות: 31 ינואר 2004, 23:02
דף אישי: הדף האישי של חוה_ש*

ה קטנטנה

שליחה על ידי חוה_ש* »

איך לפרסם
הכי טוב זה ליצור קשר עם שתי אמהות שרוצות לרשום אליך ושהן יפרסמו אותך אצל חברות שלהן. עוד אפשרויות זה פליירים (הדואר מחלק לפי אזורי ביקוש שאת מכתיבה) מודעות על לוחות מודעות, בטיפת חלב, בחנויות טבע ובמקומות שמגיעים אליהם משפחות עם ילדים

איזה ציוד לקנות
מאוד תלוי איזה בית יש לך וכמה ילדים את מתכננת לקחת. אם תגדירי את אלה אוכל לחשוב יחד איתך על ציוד אחרת קשה לי להגיד

כמה לגבות
שוב זה תלוי בכמה ילדים את לוקחת וכמה מבוגרים יהיו זמינים להם, באיזה גילים הילדים, אבל הנתון המרכזי הוא מה מקובל באזור שלך, יהיה לך קשה לקחת יותר מזה וחבל שתקחי פחות

ועוד
תגידירי עוד שאלות אני אשמח לענות. גם היום אני עוסקת בתחום

בהצלחה @}
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”