מונו נוקי
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
מונו נוקי
לגבי המתקן נעליים
הוא נכנס בקלות מתחת למיטה כי הוא עם גלגלים
הכי טוב לבדוק כמה מקום יש מתחת למטה ואז לקפוץ להום סנטר
הוא נכנס בקלות מתחת למיטה כי הוא עם גלגלים
הכי טוב לבדוק כמה מקום יש מתחת למטה ואז לקפוץ להום סנטר
-
- הצטרפות: 02 נובמבר 2006, 23:58
- דף אישי: הדף האישי של באופן_לייט*
מונו נוקי
פתאום קלטתי שברב ספרי הבישול שלי אני לא משתמשת (יש לי המון!!) אז את המיותרים אני מעבירה למקום אחר בשאיפה להיפטר מהם בקרוב
אני רוצה
- כשתחליטי להיפרד מהם
אני בכלל אל מחזיקה אותם במטבח אלא בסיפריה ונהנת לדפדף בהם פעם בכמה זמן
אני רוצה

אני בכלל אל מחזיקה אותם במטבח אלא בסיפריה ונהנת לדפדף בהם פעם בכמה זמן
-
- הצטרפות: 11 ספטמבר 2005, 08:12
- דף אישי: הדף האישי של יו_יו_בקנדה*
מונו נוקי
היי מונו נוקי.
המידות של העגלול הם 1.15 באורך ו 60 סמ ברוחב.
חג שמח.
המידות של העגלול הם 1.15 באורך ו 60 סמ ברוחב.
חג שמח.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2003, 10:44
- דף אישי: הדף האישי של מים_שקטים*
מונו נוקי
אני יכולה להשאיל לך את דרך האמן. אני יביא לך ליום חמישי.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
מונו נוקי
אהלן, לגבי הסמ"ס - כמה מקומות עם פאסון:
תהל ביהודה הלוי
דיניץ בגרוזנברג פינת נחלת בנימין
בית הקפה של מיקה שרון בבן יהודה ליד גורדון (ליברה שמו, חפשי כתובת מדויקת ברשת)
מתוקה ליד הסינמטק (אבל רק למתוקים ושתייה. האוכל בינוני שם)
לה סנטראל ברוטשילד פינת אלנבי. אוכל מעולה.
לגבי היום - מוצקי עם סבתא, שנינו נתפנה בערך אחרי 14:00 ואז אקח אותו לסנטר לסידור או שניים. אם תרצי אולי ניפגש בסביבה?
מחר אנחנו נוסעים לחברה מחוץ לעיר (ברכבת..)
תהל ביהודה הלוי
דיניץ בגרוזנברג פינת נחלת בנימין
בית הקפה של מיקה שרון בבן יהודה ליד גורדון (ליברה שמו, חפשי כתובת מדויקת ברשת)
מתוקה ליד הסינמטק (אבל רק למתוקים ושתייה. האוכל בינוני שם)
לה סנטראל ברוטשילד פינת אלנבי. אוכל מעולה.
לגבי היום - מוצקי עם סבתא, שנינו נתפנה בערך אחרי 14:00 ואז אקח אותו לסנטר לסידור או שניים. אם תרצי אולי ניפגש בסביבה?
מחר אנחנו נוסעים לחברה מחוץ לעיר (ברכבת..)
-
- הצטרפות: 30 יולי 2006, 13:01
- דף אישי: הדף האישי של אלופת_ישראל*
מונו נוקי
הי
מדובר בבגדים אותנטיים יענו שנות ה-60 70 80
וגם בגדים מרשתות של היום שנלבשו מעט
אני משתתפת בבזאר שיערך ביפו ב-14.4 יום שבת
הבגדים למכירה מ-5 עד 80
אם את מעונינת להגיע שילחי לי את המאייל שלך ואשלח לך הזמנה
מקווה לראותך
דיוד
מדובר בבגדים אותנטיים יענו שנות ה-60 70 80
וגם בגדים מרשתות של היום שנלבשו מעט
אני משתתפת בבזאר שיערך ביפו ב-14.4 יום שבת
הבגדים למכירה מ-5 עד 80
אם את מעונינת להגיע שילחי לי את המאייל שלך ואשלח לך הזמנה
מקווה לראותך
דיוד
-
- הצטרפות: 11 מרץ 2007, 14:47
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
מונו נוקי
שלישי, אחה"צ. ארבע ומעלה. אני אשמח אם תבואי אלי (כרגיל), אבל אם זה לא נוח לך או בא לך לרענן - אני יכולה לקפוץ למים (בתנאי שיש חניה
)... אני מתגעגעת וגם אילי שאלה אותי עליכם...

-
מונו נוקי
אהלן, בלי קשר ליום השואה לרגע... 
הייתי ב-24 רופי! סוף סוף! זוכרת שהזמנת אותנו פעם לשם? אז סוף סוף הייתי (בלי מוצקי) וזה אחלה מקום לבוא עם ילדים. אולי ניפגש שם פעם בהרכב מלא?
(זה גם קרוב נורא לבית הקהילה התל אביבי, אז חשבתי שאנחנו נוכל להגיע לשם בדרך חזרה מבית הקהילה, כלומר בימי שלישי אחה"צ. אבל אפשר גם ביום אחר).

הייתי ב-24 רופי! סוף סוף! זוכרת שהזמנת אותנו פעם לשם? אז סוף סוף הייתי (בלי מוצקי) וזה אחלה מקום לבוא עם ילדים. אולי ניפגש שם פעם בהרכב מלא?
(זה גם קרוב נורא לבית הקהילה התל אביבי, אז חשבתי שאנחנו נוכל להגיע לשם בדרך חזרה מבית הקהילה, כלומר בימי שלישי אחה"צ. אבל אפשר גם ביום אחר).
-
מונו נוקי
ממש דייט... בסך הכל יומולדת של חברה
(חיוך מיתמם). אבל החלטתי שהגיע הזמן לצאת לבד קצת. מוצקו חגג עם הבייבי סיטר עד שהגעתי.
אם יתאים, סמ"סי לי ביום שלישי. ואם לא, אז בפעם אחרת...

אם יתאים, סמ"סי לי ביום שלישי. ואם לא, אז בפעם אחרת...
-
מונו נוקי
אני אעדיף שתבואו אתם, אם זה בסדר
-
מונו נוקי
לא. פשוט תבואו
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
מונו נוקי
רק היום ראיתי ששאלת
אם זה עדיין רלוונטי, כל המידע נמצא בדף על תזונה ללידת תינוק בריא (אני לא זוכרת את השם המדוייק)
יש שם קישור לאתר אמריקאי, לי אין שום מידע/ידע נוסף על זה
אם זה עדיין רלוונטי, כל המידע נמצא בדף על תזונה ללידת תינוק בריא (אני לא זוכרת את השם המדוייק)
יש שם קישור לאתר אמריקאי, לי אין שום מידע/ידע נוסף על זה
-
-
מונו נוקי
כל ההתעסקות באנרגיות - יכול להראות לפעמים כמו וודו.
אם זה יכול לעזור? זה פותח כל מיני מחסומים. הרבה פעמים החשיבה משתנה לגמרי אחרי עבודה עם הכרטיסים וזה עובד לאורך זמן.
את לא צריכה את הסדנא - אולי קודם תנסי טיפול וורטקס או BAT. יש מטפלת מדהימה ברחובות אם את רוצה אני אתן לך את הטלפון שלה.
אני ניסיתי טיפול אחד אצלה - ואז החלטתי ללמוד.
כל הכבוד על הבלוג. לא שאני מבינה מילה ממה שאת אומרת בתחום הטכנולוגי. אומנם אני באה מתחום של מערכות מידע אבל יותר מכיוון התהליכים ולא מבינה כמעט דבר בקוד.
אם זה יכול לעזור? זה פותח כל מיני מחסומים. הרבה פעמים החשיבה משתנה לגמרי אחרי עבודה עם הכרטיסים וזה עובד לאורך זמן.
את לא צריכה את הסדנא - אולי קודם תנסי טיפול וורטקס או BAT. יש מטפלת מדהימה ברחובות אם את רוצה אני אתן לך את הטלפון שלה.
אני ניסיתי טיפול אחד אצלה - ואז החלטתי ללמוד.
כל הכבוד על הבלוג. לא שאני מבינה מילה ממה שאת אומרת בתחום הטכנולוגי. אומנם אני באה מתחום של מערכות מידע אבל יותר מכיוון התהליכים ולא מבינה כמעט דבר בקוד.
-
מונו נוקי
חשבתי עלייך אתמול. ודיברת על ללכלך את הידיים. שאת יודעת זה יכול להיות כייף ללכלך. תלוי בחומר.
לדוגמא אני לא אוהבת להתלכלך מדבש אבל אוהבת להתלכלך מרוטב עגבניות וללקק את האצבעות אחר-כך.
מה שאני מנסה להגיד. שגם עכשיו כשאת מחפשת מה לעשות תבדקי עם עצמך האם זה לא הקול הפנימי שאומר לך - לא כדאי לך להכנס לפה זה ישעמם אותך והרי ברחת משעמום.
אני חושבת שכשאוהבים משהו אז מייד מרגישים את זה ואז הלימוד הוא קל ומהיר וכייף ועם תוצאות.
לדוגמא אני לא אוהבת להתלכלך מדבש אבל אוהבת להתלכלך מרוטב עגבניות וללקק את האצבעות אחר-כך.
מה שאני מנסה להגיד. שגם עכשיו כשאת מחפשת מה לעשות תבדקי עם עצמך האם זה לא הקול הפנימי שאומר לך - לא כדאי לך להכנס לפה זה ישעמם אותך והרי ברחת משעמום.
אני חושבת שכשאוהבים משהו אז מייד מרגישים את זה ואז הלימוד הוא קל ומהיר וכייף ועם תוצאות.
מונו נוקי
תמורת הספר "איפה שכחתי את המפתחות שלי" אשמח לקבל ספר על צמחי מרפא\קומיקס\ספר דרקונים כלשהו לבנים שלי...
אפשר גם דיסק עם מוסיקת עולם.
ספרי בישול אני לא צריכה,יש לי אנפלציה <רוצה?>
שיהיה שבוע טוב.
אפשר גם דיסק עם מוסיקת עולם.
ספרי בישול אני לא צריכה,יש לי אנפלציה <רוצה?>
שיהיה שבוע טוב.
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
מונו נוקי
תודה מונו @}
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
מונו נוקי
והרי זה פלא... כבר כמה זמן שאני חושבת איך בסוף לא יצא לנו להיפגש, ואיך אין לי הכתובת שלך (דואל) ולא טלפון... וכבר הגיע הזמן... ולא בסדר... וכאלו.. והנה את פונה אלי לקשר 
אני ב- 050-8821287
מאוד אשמח לדבר
חגשמח @}

אני ב- 050-8821287
מאוד אשמח לדבר
חגשמח @}
-
מונו נוקי
פתאום עלה בדעתי, אולי את בכלל חלק מהקואופ של וורבורג ויש לי הפרטים שלך?
<מגששת באפלה>
<מגששת באפלה>
-
מונו נוקי
קיבלתי את המייל, ועניתי. שמרתי גם את הטלפון שלך 
תודה.

תודה.
-
מונו נוקי
בהחלט, לגמרי!
אדום, שחור, בורדו, כחול קר או כחול ים, סגול מלכותי (לא מעושן), ירוק בקבוק, אלה הצבעים שלך
(שלנו). גוונים קרים באשר הם.
אפשרי: ורוד עז (פוקסיה), לבן (אם זה בקיץ ואת שזופה), טורקיז עז, ירוק דשא (לא ירוק פיסטוק). עדיף לא לבחור גוונים "דהויים" או חמים.
להתרחק מאוד מכתום, אוף-וייט וצהוב למיניהם (אפשר כמובן במכנסיים או בכל אביזר אחר, אבל לא קרוב לפנים).
אדום, שחור, בורדו, כחול קר או כחול ים, סגול מלכותי (לא מעושן), ירוק בקבוק, אלה הצבעים שלך

אפשרי: ורוד עז (פוקסיה), לבן (אם זה בקיץ ואת שזופה), טורקיז עז, ירוק דשא (לא ירוק פיסטוק). עדיף לא לבחור גוונים "דהויים" או חמים.
להתרחק מאוד מכתום, אוף-וייט וצהוב למיניהם (אפשר כמובן במכנסיים או בכל אביזר אחר, אבל לא קרוב לפנים).
-
מונו נוקי
לדעתי בכ"ז גוון השיער שלך מטה את הכף לכיוון חורף.
אם את לא בטוחה, תעשי ניסוי - עמדי מול מראה באור מלא (לבן עד כמה שאפשר) ושימי ליד הפנים בד בצבע חורפי. אח"כ שימי מול הפנים בד בצבע סתווי (שזה בדיוק חום, כתום עמוק, חרדל וכולי) ותראי באיזה צירוף את נראית כמו חולת צהבת (בעצם לקטנה שלך היתה צהבת, לא? זה גנטי! גנטי!) ובאיזה צירוף את נראית פתאום בריאה ושמחה.
אם את לא בטוחה, תעשי ניסוי - עמדי מול מראה באור מלא (לבן עד כמה שאפשר) ושימי ליד הפנים בד בצבע חורפי. אח"כ שימי מול הפנים בד בצבע סתווי (שזה בדיוק חום, כתום עמוק, חרדל וכולי) ותראי באיזה צירוף את נראית כמו חולת צהבת (בעצם לקטנה שלך היתה צהבת, לא? זה גנטי! גנטי!) ובאיזה צירוף את נראית פתאום בריאה ושמחה.
-
מונו נוקי
למחוק? למה?
(טוב, בסדר...)
(טוב, בסדר...)
-
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
מונו נוקי
הי, המייל שלי באמת השתנה
המייל של האיש לא.
אני לא כ"כ רוצה לפרסם אותו פה
יש לך רעיון?
המייל של האיש לא.
אני לא כ"כ רוצה לפרסם אותו פה
יש לך רעיון?
-
- הצטרפות: 23 אוגוסט 2006, 22:37
- דף אישי: הדף האישי של סיפורי_פוגית*
מונו נוקי
אני אברר איתו מה קורה עם זה
-
- הצטרפות: 30 מרץ 2005, 01:01
- דף אישי: הדף האישי של מבקש_להתחדש*
מונו נוקי
תודה רבה @}
ההווה הוא הצומת בו נפגשים זמן ומרחב - כאן ועכשיו
ההווה הוא הצומת בו נפגשים זמן ומרחב - כאן ועכשיו
-
- הצטרפות: 30 מרץ 2005, 01:01
- דף אישי: הדף האישי של מבקש_להתחדש*
-
מונו נוקי
תמר הספרית!?!?!
את רוצה להגיד לי שהיית אצלה מתישהו בשנתיים האחרונות?!?!היא בחיים?
לפני שנה וחצי פלוס ניסיתי להשיגה נואשות והשארתי לה אינספור הודעות ומעולם לא החזירה צלצול.
וחוצמזה לצערי אין לי המספר- הוא אבד עם הסלולרי שהשארתי על גג האוטו ומצא מותו בטרם עת.
והחברה שדרכה הגעתי אליה- אני כבר לא בקשר איתה.
הקיצר- סורי, לא יכולה לעזור.
את רוצה להגיד לי שהיית אצלה מתישהו בשנתיים האחרונות?!?!היא בחיים?
לפני שנה וחצי פלוס ניסיתי להשיגה נואשות והשארתי לה אינספור הודעות ומעולם לא החזירה צלצול.
וחוצמזה לצערי אין לי המספר- הוא אבד עם הסלולרי שהשארתי על גג האוטו ומצא מותו בטרם עת.
והחברה שדרכה הגעתי אליה- אני כבר לא בקשר איתה.
הקיצר- סורי, לא יכולה לעזור.
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2006, 13:23
- דף אישי: הדף האישי של רונית_נשר*
מונו נוקי
הי,
היום ראינו חנות שמוכרת גם טאבונים בפאראדיס -
אני לא יודעת איפה את גרה, אבל אם זה רלבנטי תכתבי לי בדףבית ואסביר לך באיזו חנות.
איזה כיף זה טאבון !
שבת שלום.
רונית.
היום ראינו חנות שמוכרת גם טאבונים בפאראדיס -
אני לא יודעת איפה את גרה, אבל אם זה רלבנטי תכתבי לי בדףבית ואסביר לך באיזו חנות.
איזה כיף זה טאבון !
שבת שלום.
רונית.
-
מונו נוקי
לא, לעולם גם לא ידעתי את שם משפחתה לצערי.
אם במקרה תשיגי את המספר שלה באיזו דרך(אולי המזל יזמן לך לפגוש אותה ברחוב במקרה?)
אשמח גם לקבלו.@}
אם במקרה תשיגי את המספר שלה באיזו דרך(אולי המזל יזמן לך לפגוש אותה ברחוב במקרה?)
אשמח גם לקבלו.@}
-
- הצטרפות: 31 ינואר 2004, 23:02
- דף אישי: הדף האישי של חוה_ש*
מונו נוקי
תודה @}
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מונו נוקי
מונו, יכול להיות שאני ואיבי ניפגש אי-שם באיזור תל אביב, למרות שכמו שאת בטח מנחשת אני נוטה להעביר זה לבית שלי. אין לי כוח לחפש חניה וכו'..
אז את מוזמנת. החלטתי לרדת מעניין מכירת העודפים כי יש עוד קואופ בקרוב, אבל אם תבואי את מוזמנת לקנות מה שתרצי מהעודפים. ויש לא מעט. אם את רוצה דברי איתי ב sms או בנייד... אני מניחה שמאחרי צהריים נהיה בבית, אלא אם נמצא משהו נחמד ולא המוני בתל אביב.
אז את מוזמנת. החלטתי לרדת מעניין מכירת העודפים כי יש עוד קואופ בקרוב, אבל אם תבואי את מוזמנת לקנות מה שתרצי מהעודפים. ויש לא מעט. אם את רוצה דברי איתי ב sms או בנייד... אני מניחה שמאחרי צהריים נהיה בבית, אלא אם נמצא משהו נחמד ולא המוני בתל אביב.
-
מונו נוקי
זו אני - במבי
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
מונו נוקי
פסססט..
זה בסדר להתקשר בסופ"ש?
זה בסדר להתקשר בסופ"ש?
-
מונו נוקי
הי,
בערב חג אנחנו תפוסים (ככל הידוע לי) וביום חמישי אחה"צ אני לומדת... אולי ראשון הבא אחה"צ או משהו כזה?
רציתי גם להתייעץ איתך במשהו - אח שלי רוצה להציע סדנאות לחברות הייטק (שלוקחים את עובדים ליום כיף או הרצאות או משהו כזה). הוא הרכיב מין תוכנית ליום כזה בבית בד, שכוללת ארוחת בוקר וקפה בניה בבוץ, הרצאה על אקולוגיה (יישומית - בעיר, בכפר, בכל אורח חיים) וארוחת צהריים בריאה. משהו של כמה שעות. עכשיו, לפני שהוא משווק את הנייר עם ההצעה הוא רוצה לעשות פיילוט על קבוצה של אנשים מבוגרים (בי ילדים, כי הוא רוצה לדמות עד כמה שניתן לדבר האמיתי).
הוא ביקש את עזרתי לגייס כמה אנשים לדבר כזה. אני חשבתי אולי שחלק מהקבוצה הזו יהיו אנשי הייטק, שאולי תהיה להם ביקורת בונה בהיכרותם את קהל היעד. בינתים, מישהו מהלימודים סיפר לי שאנשי הייטק הם אנשים נורמליים ורגילים (:-P) ככה שזה ממש לא משנה איזו קבוצת מבוגרים תשתתף בפיילוט כזה. מה נראה לך, מהיכרותך את התחום? בינתיים גםבנתי שאף איש הייטק כנראה לא יקח חופש כדי להשתתף במשהו כזה (חינם כמובן), ואם כבר יקח חופש אז בטח יעדיף לבלות עם המשפחה - ככה שנראה לי שממילא זה רעיון לא טוב.
אז מה אני רוצה ממך?
בערב חג אנחנו תפוסים (ככל הידוע לי) וביום חמישי אחה"צ אני לומדת... אולי ראשון הבא אחה"צ או משהו כזה?
רציתי גם להתייעץ איתך במשהו - אח שלי רוצה להציע סדנאות לחברות הייטק (שלוקחים את עובדים ליום כיף או הרצאות או משהו כזה). הוא הרכיב מין תוכנית ליום כזה בבית בד, שכוללת ארוחת בוקר וקפה בניה בבוץ, הרצאה על אקולוגיה (יישומית - בעיר, בכפר, בכל אורח חיים) וארוחת צהריים בריאה. משהו של כמה שעות. עכשיו, לפני שהוא משווק את הנייר עם ההצעה הוא רוצה לעשות פיילוט על קבוצה של אנשים מבוגרים (בי ילדים, כי הוא רוצה לדמות עד כמה שניתן לדבר האמיתי).
הוא ביקש את עזרתי לגייס כמה אנשים לדבר כזה. אני חשבתי אולי שחלק מהקבוצה הזו יהיו אנשי הייטק, שאולי תהיה להם ביקורת בונה בהיכרותם את קהל היעד. בינתים, מישהו מהלימודים סיפר לי שאנשי הייטק הם אנשים נורמליים ורגילים (:-P) ככה שזה ממש לא משנה איזו קבוצת מבוגרים תשתתף בפיילוט כזה. מה נראה לך, מהיכרותך את התחום? בינתיים גםבנתי שאף איש הייטק כנראה לא יקח חופש כדי להשתתף במשהו כזה (חינם כמובן), ואם כבר יקח חופש אז בטח יעדיף לבלות עם המשפחה - ככה שנראה לי שממילא זה רעיון לא טוב.
אז מה אני רוצה ממך?
- את דעתך
- האם אולי את מכירה אנשים (לא משנה מאיזה סוג
) שירצו להשתתף במשהו כזה. אני לא רוצה שכל הקבוצה שנגייס יהיו חברים שלנו ומשפחה, כדי שתהיה ביקורת אובייקטיבית יותר.
-
מונו נוקי
תודה! זה נשמע לי רעיון ממש טוב.. אני אדבר איתו ונראה מה דעתו על זה.
-
מונו נוקי
הי, נזכרתי שבשישי הבא לא נהיה (אנחנו בטיול של כמה ימים). בכל מקרה אשמח להיפגש ביום ראשון הקרוב ולחשוב ביחד על רעיונות וכו'...
-
מונו נוקי
בשמחה רבה (-:
אני רק מדגישה במקרה שלא היה ברור שמדובר בכאלה הדורשים מילוי חוזר....
בנוסף הם גם דורשים ניקוי ואני כאמור לא נגעתי בהם שנים רבות. מה שאני יודעת זה שאז הם עבדו.
אם את אכן מעוניינת לבדוק אותם אז זו תהיה סיבה טובה להפגש סופסוף!!!
<יכול להיות שרצית שוב ת'טלפון של התופרת ולא קיבלת?>
אני רק מדגישה במקרה שלא היה ברור שמדובר בכאלה הדורשים מילוי חוזר....
בנוסף הם גם דורשים ניקוי ואני כאמור לא נגעתי בהם שנים רבות. מה שאני יודעת זה שאז הם עבדו.
אם את אכן מעוניינת לבדוק אותם אז זו תהיה סיבה טובה להפגש סופסוף!!!
<יכול להיות שרצית שוב ת'טלפון של התופרת ולא קיבלת?>
מונו נוקי
נראה לי שבגדים חומים, פאה אסופה לצמות או קוקיות, חגורה מפיסת בד או מספר חוטי צמר ביחד, ונוצות יעשו את העבודה.
לא יודעת כמה את הולכת להשקיע, אבל את יכולה שכל ילד שמגיע יכין כתר נוצות וכך יהיה אינדיאני בעצמו. גם חגורה משאריות בד או צמר אפשר להכין במקום.
רעיון להכנת כתר נוצות: פס מסקן-טייפ עליו מדביקים נוצות (חנויות יצירה) וסוגרים עם עוד פס מסקין טייפ (כדי שלא ידבק לשיער) לא חייבים כתר מרשים (חוץ מלחתן השמחה כמובן
). מספיק שיהיו 3-4 נוצות והם כבר ירגישו אינדיאנים.
לא יודעת כמה את הולכת להשקיע, אבל את יכולה שכל ילד שמגיע יכין כתר נוצות וכך יהיה אינדיאני בעצמו. גם חגורה משאריות בד או צמר אפשר להכין במקום.
רעיון להכנת כתר נוצות: פס מסקן-טייפ עליו מדביקים נוצות (חנויות יצירה) וסוגרים עם עוד פס מסקין טייפ (כדי שלא ידבק לשיער) לא חייבים כתר מרשים (חוץ מלחתן השמחה כמובן

מונו נוקי
תחפושת אינדאני- הכי פשוט- מכינים פונצ'ו מבד יוטה (גוזרים ריבוע או עיגול לפי הגודל הרצוי ובמרכזו גוזרים פתח לראש), אפשר לקשט עם צבעי גואש.
כתר נוצות אפשר להכין לכל ילד רצועה מסול ולתת לילדים לשדך לעצמם נוצות.
אם את רוצה יש לי עוד רעיונות להפעלות בנושא וגם כמה מ' של יוטה שנשארו מהיומולדת שלנו, אני בנצר אם בא לך לבוא לקחת.
כתר נוצות אפשר להכין לכל ילד רצועה מסול ולתת לילדים לשדך לעצמם נוצות.
אם את רוצה יש לי עוד רעיונות להפעלות בנושא וגם כמה מ' של יוטה שנשארו מהיומולדת שלנו, אני בנצר אם בא לך לבוא לקחת.
-
מונו נוקי
אהלן
רק רציתי להגיד שאני מצטערת שיצאתי כזאת נמושה.
אנחנו מתמודדים עם חום גבוה כבר פעם שנייה בשבועיים, אז הכל קצת מבולגן...
מקווה שהכל טוב, וארים טלפון ברגע שאהיה פנויה.
@}
רק רציתי להגיד שאני מצטערת שיצאתי כזאת נמושה.
אנחנו מתמודדים עם חום גבוה כבר פעם שנייה בשבועיים, אז הכל קצת מבולגן...
מקווה שהכל טוב, וארים טלפון ברגע שאהיה פנויה.
@}
מונו נוקי
אני לא חושבת שאנחנו מכירות, אני שכנה של הילה.
את היוטה בעלי קנה בדרום ת"א, בכל אופן כמו שכתבתי לך את מוזמנת לקחת ממני (אני יכולה להעביר להילה).
את היוטה בעלי קנה בדרום ת"א, בכל אופן כמו שכתבתי לך את מוזמנת לקחת ממני (אני יכולה להעביר להילה).
מונו נוקי
אני צריכה לבדוק כמה מ' יש לי (אבל זו כמות יפה), אני גם אשאל את בעלי מאיפה בדיוק הוא קנה.
ואני באמת לא צריכה כלום בתמורה.
ואני באמת לא צריכה כלום בתמורה.
-
מונו נוקי
צאו .לא הספקתי להגיד לך שלום.טסנו לזמן קצר הפעם.מקווה לראות אותך בקרוב.ל
-
מונו נוקי
הי ל', האם טסת לאיטליה? כתבי לאימייל שלי
yahoo.com
yahoo.com
-
- הצטרפות: 06 יוני 2007, 20:04
- דף אישי: הדף האישי של ליאת_בר*
מונו נוקי
אני והצנצנות גרות בנתניה (אבל לפעמים מגיעה גם לכל מיני מקומות אחרים).
מונו נוקי
תודה @}
שמחה שיכולתי לעזור, כי מהצצה קלה על שק היוטה הוא נראה לי במצב לא משהו, טוב שהצלחת להוציא ממנו משהו.
יומולדת שמח
שמחה שיכולתי לעזור, כי מהצצה קלה על שק היוטה הוא נראה לי במצב לא משהו, טוב שהצלחת להוציא ממנו משהו.
יומולדת שמח
-
מונו נוקי
נכון! אני מכינה תיקים ובובות מבד וגם תופרת בגדים. איפה נפגשנו?
-
מונו נוקי
אני מבינה שהיה והיה מוצלח, איזה כיף! מקווה שלקחת את זה באיזי ודאגת גם ליהנות... ספרי אם בא לך..
חזרנו אתמול, חשבתי לבוא אולי, אבל היום בבוקר היה ברור לי ששומדבר לא יזיז אותי מהבית... היה לנו הכי כיף בעולם, לנו, לילדים, לנו ולילדים ובכלל.
חזרנו אתמול, חשבתי לבוא אולי, אבל היום בבוקר היה ברור לי ששומדבר לא יזיז אותי מהבית... היה לנו הכי כיף בעולם, לנו, לילדים, לנו ולילדים ובכלל.
-
מונו נוקי
הי , אני אשמח לשמוע.
וגם אוסיף שבשנה שחלפה, ובעקבות הרבה תגובות והצעות שקיבלנו, שינינו בו הרבה דברים וביניהם: הוספנו מחיצה פנימית, סגירה בסקוטצ' של כל הכיסים החיצוניים (שלא יהיו כה פתוחים), ושיפרנו את הסגירה הראשית (סקוטצ' יותר עבה וכפתורים).
וגם אוסיף שבשנה שחלפה, ובעקבות הרבה תגובות והצעות שקיבלנו, שינינו בו הרבה דברים וביניהם: הוספנו מחיצה פנימית, סגירה בסקוטצ' של כל הכיסים החיצוניים (שלא יהיו כה פתוחים), ושיפרנו את הסגירה הראשית (סקוטצ' יותר עבה וכפתורים).
מונו נוקי
שלום, תשלחי לי שוב את קורות חייך.
hagai.shatz ב clicksoftware.com
המשרה נפתחה שוב.
תודה.
hagai.shatz ב clicksoftware.com
המשרה נפתחה שוב.
תודה.
-
מונו נוקי
אני אקח הכל לתשומת לב ולבדיקת שיפורים.
הטלפון שלי: 054-3162622
תודה!
הטלפון שלי: 054-3162622
תודה!
-
- הצטרפות: 20 יוני 2005, 12:37
- דף אישי: הדף האישי של פצ'ה_פצ'ה*
מונו נוקי
שלום לך, בערך ירושליים... יותר קרוב למבשרת
-
- הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
- דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*
מונו נוקי
תודה על התובנות.
למצנן אליו אני מתכוונת יש צינור שיוצא החוצה, והוא מותקן אך הקיר, הדיוק כמו מזגן
ולפיכך אמור להיות יעיל יותר (אני מקוה...)
למצנן אליו אני מתכוונת יש צינור שיוצא החוצה, והוא מותקן אך הקיר, הדיוק כמו מזגן
ולפיכך אמור להיות יעיל יותר (אני מקוה...)
-
מונו נוקי
שמת לב כמה בשאקטי כל הנשים היו יפות?
לגמרי!...
כמות המתחים שנושרים כשאין שום זכר בסביבה בכל פעם מפתיעה אותי מחדש.
גם לנו היתה הפתעה נעימה.
לגמרי!...
כמות המתחים שנושרים כשאין שום זכר בסביבה בכל פעם מפתיעה אותי מחדש.
גם לנו היתה הפתעה נעימה.
-
מונו נוקי
מונו, איזה כיף. שאלתי לגבי המשפחה הגרעינית - מה, אתם לוקחים חופש באמצע השבוע? או נוסעים בסופ"ש? יש לי המלצות (העיקר מקינטה, גזיה וקםה טוב) (ועוד כמה דברים) (אכתוב לך אח"כ)
-
- הצטרפות: 01 אפריל 2006, 03:41
- דף אישי: הדף האישי של קר_שינדו*
מונו נוקי
שלום,
שאלת לגבי פארק הירדן - ביקרנו שם לפני מספר שבועות בסופשבוע (קצר מדי אבל בכל זאת אכתוב).
ציוד:
שאלת לגבי פארק הירדן - ביקרנו שם לפני מספר שבועות בסופשבוע (קצר מדי אבל בכל זאת אכתוב).
ציוד:
- הבאנו סירה מתנפחת והגורה (בת ~4) נהנתה מאוד לשוט בה בבריכה שליד המדשאה
- ערסל + חבלים ארוכים לקשירה
- פנסים שאפשר להכניס למים (לא הבאנו והצטערנו על כך)
- גיגית כביסה קטנה: יכולה לשמש לרחיצת כלים (מלאתי במים וסבון והגורה עמדה בצל וסיבנה את הכלים), שרפרף (אם רוצים לרחוץ כלים בברזיה והילד נמוך), אמבטיה (בשעות החום), נשיאת הכלים המלוכלכים לברזיה וחזרה ועוד
- נעליים לשהייה במים
-
- הצטרפות: 29 יוני 2007, 11:05
- דף אישי: הדף האישי של מילי_שלגר*
מונו נוקי
אני מכינה אוכל ביתי ובריא אפשר להשיג אותי ב- 054-5742689 לפרטים תפרטי וכדומה
-
- הצטרפות: 29 יוני 2007, 11:05
- דף אישי: הדף האישי של מילי_שלגר*
מונו נוקי
הי,
תרשמי לי את המייל שלך ואשלח לך.
בעיקרון זה די לפי מה שהמזמין מבקש. כלומר, ירקות, פשטידות, פסטות, עוף אורגני.
אם חשוב לך ירקות אורגני המחיר בהתאם, אם פחות אז המחיר הרבה יותר נמוך.
כל המרכיבים החל מקמח ועד הכל בעצם עם מחשבה בריאותית. אני מטפלת ברפואה סינית וגם לומדת קבלה. החיבור של שני צינורות הידע האלה נכנס להכנת האוכל.
שבוע טוב
מילי
תרשמי לי את המייל שלך ואשלח לך.
בעיקרון זה די לפי מה שהמזמין מבקש. כלומר, ירקות, פשטידות, פסטות, עוף אורגני.
אם חשוב לך ירקות אורגני המחיר בהתאם, אם פחות אז המחיר הרבה יותר נמוך.
כל המרכיבים החל מקמח ועד הכל בעצם עם מחשבה בריאותית. אני מטפלת ברפואה סינית וגם לומדת קבלה. החיבור של שני צינורות הידע האלה נכנס להכנת האוכל.
שבוע טוב
מילי
-
- הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*
מונו נוקי
קראתי את זה, תודה שחשבת עליי (-:
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שחר*
מונו נוקי
אשמח לעזור לך בתרגום מצרפתית
-
מונו נוקי
הי
שאלתי אותך שאלה בדף שלי, מוזמנת!
ובכלל, שערוריה שעוד לא נפגשנו!! אולי תקפצי למפגש של שלישי?

ובכלל, שערוריה שעוד לא נפגשנו!! אולי תקפצי למפגש של שלישי?
-
מונו נוקי
בקיצור, מכיל חומר אנטיספטי כללי, ומאלחש מקומי.
לכוויות קלות וגירויי עור.
לבריאות
לכוויות קלות וגירויי עור.
לבריאות
-
- הצטרפות: 30 יולי 2007, 11:28
- דף אישי: הדף האישי של אמא_חווה*
מונו נוקי
שלום מונו.חזרנו מאיטליה ומצאנו דירה ברעננה.כיף פה ויש לאן לצאת עם בינבה. אים בא לך להפגש אני בטלפון 054.6434799
-
מונו נוקי
מאיפה את חושבת הגיעו כל התקליטים האלה? 
אני פשוט רוצה שיבואו וייקחו אותם...

אני פשוט רוצה שיבואו וייקחו אותם...
-
מונו נוקי
אני מתגעגעת... אולי ניפגש שבוע הבא?
-
מונו נוקי
הי,
קמפינג - אפיתי שתי עוגות קישואים בחושות טעימות. וזהו. השאר בישלנו במקום. אכלנו אורחת בוקר גדולה, במהלך היום בעיקר פירות, פריכיות, עודיות, עוגה וכאלה, ובערב - ארוחה משביעה (פסטה, אורז, אוכל מדורה וכאלה). בירה ויין.
שמן - אח שלי עזב את העסק (כשניפגש אוכל לספר לך קצת, וגם עוד עניינים - שסגרו את החברה שאני עובדת בה וכאלה...).
לאן אתם נוסעים?
קמפינג - אפיתי שתי עוגות קישואים בחושות טעימות. וזהו. השאר בישלנו במקום. אכלנו אורחת בוקר גדולה, במהלך היום בעיקר פירות, פריכיות, עודיות, עוגה וכאלה, ובערב - ארוחה משביעה (פסטה, אורז, אוכל מדורה וכאלה). בירה ויין.
שמן - אח שלי עזב את העסק (כשניפגש אוכל לספר לך קצת, וגם עוד עניינים - שסגרו את החברה שאני עובדת בה וכאלה...).
לאן אתם נוסעים?
-
מונו נוקי
מונו, מסתבר שאני עם דלקת ריאות כבר בערך שבוע או יותר, אז נראה לי שבימים הקרובים לא נוכל להיפגש...
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
מונו נוקי
פרחי לוונדר מיובשים
בשוק לווינסקי בדקת?
בשוק לווינסקי בדקת?
-
מונו נוקי
תודה מונו 

-
מונו נוקי
זאת שאלה קלאסית לבנזוגי (גם איש פסקולים וגם שולט חזק בז'אנר). אני אשאל אותו ואכתוב לך אח"כ
-
מונו נוקי
שאלה - האם את מדברת על "המוסיקה עם האקורדיון" או על מוזיקה מסרטים ספציפיים? מי שאלוף בזה הוא מוטי (או בשמו העדכני מוטקי) שהרבני, נסי אולי ליצור איתו קשר אולי ככה:
motky AT pookh.com
גם שמעון פרנס שיש לו תוכנית בגל"צ.
(זה אינפו מהבנזוג)
motky AT pookh.com
גם שמעון פרנס שיש לו תוכנית בגל"צ.
(זה אינפו מהבנזוג)
-
-
מונו נוקי
אני כבר יותר טוב. אתמול סיימתי עם האנטיביוקטיקה, אז עכשיו אני מתאוששת מזה
.. היום היה לי מצב רוח די עקום, אז החלטתי לצאת מזה והכנתי פיצות (תוצרת בית) ושתי עוגות קישואים. הזמנו את השכנים לפיקניק על הדשא והיה כיף... אתם מוזמנים לבקר

-
מונו נוקי
אז אני אשאל אותו שוב..
ננסה לקבוע משהו..
ננסה לקבוע משהו..
-
מונו נוקי
שנה טובה מותק. נורא חבל שאנחנו לא מצליחות להתראות יותר (אולי ככה בתקופת החגים עם כל השבתונים, נקפוץ אליכם?)
-
מונו נוקי
אני עושה סדר אצלי, קודם כל. וגם אם תרצו - אצלכם. בארונות בגדים, מטבח וכדומה. התשלום לשעה מעט גבוה מהתשלום עבור עוזרת בית (50 שקלים לשעה) ואני מאד נהנית לעשות את זה.
אני מאמינה שכל דבר שברשותי צריך להיות נגיש לי, או לפחות שאדע שיש לי את החפץ הזה והיכן למצוא אותו במקרה הצורך. אם יש אצלי בבית מקומות שאני נרתעת מלגשת אליהם, אני אולי לא אכריח את עצמי לסדר אותם דוקא עכשיו אבל כן אציין לעצמי שרצוי לעשות זאת ומדי פעם זה קורה. פתאם, סתם כך, אני מוצאת את עצמי מנקה באופן יסודי מקום שהיה לא נגיש רגשית, כשזה קורה, אם אין לי מחויבות ממשית לאותו רגע, אני מאפשרת לעצמי להסחף.
אני ממש לא כפייתית בנושא סדר ונקיון, חלילה. הרבה פעמים הבית שלי נראה כמו אחרי מהפיכה.
לא שנעים לי ככה, אבל לפעמים, הרבה פעמים, לא בא לי לסדר.
וגם זה בסדר.
סדר זה לא רק עניין חיצוני, של חפצים.
זה גם סדר במחשבות, בסדרי עדיפויות.
בידיעה שלכל בחירה יש השלכות.
מאד חשוב לציין שאני מאזור חדרה ויכולה לסוע לישובים המרוחקים מחדרה כ- 20 דקות.
טל. 0528736862
אני מאמינה שכל דבר שברשותי צריך להיות נגיש לי, או לפחות שאדע שיש לי את החפץ הזה והיכן למצוא אותו במקרה הצורך. אם יש אצלי בבית מקומות שאני נרתעת מלגשת אליהם, אני אולי לא אכריח את עצמי לסדר אותם דוקא עכשיו אבל כן אציין לעצמי שרצוי לעשות זאת ומדי פעם זה קורה. פתאם, סתם כך, אני מוצאת את עצמי מנקה באופן יסודי מקום שהיה לא נגיש רגשית, כשזה קורה, אם אין לי מחויבות ממשית לאותו רגע, אני מאפשרת לעצמי להסחף.
אני ממש לא כפייתית בנושא סדר ונקיון, חלילה. הרבה פעמים הבית שלי נראה כמו אחרי מהפיכה.
לא שנעים לי ככה, אבל לפעמים, הרבה פעמים, לא בא לי לסדר.
וגם זה בסדר.
סדר זה לא רק עניין חיצוני, של חפצים.
זה גם סדר במחשבות, בסדרי עדיפויות.
בידיעה שלכל בחירה יש השלכות.
מאד חשוב לציין שאני מאזור חדרה ויכולה לסוע לישובים המרוחקים מחדרה כ- 20 דקות.
טל. 0528736862
-
מונו נוקי
זו הייתי אני שהעתקתי את ההודעה אליך, כן?!
ואם כבר מדברות, מה קורה עם התפירה/סריגה שלנו מה, ניצן נסעה ואנחנו נפוצות ברוח
הכנתי כל מיני דברים, התחלתי סוודר חדש (יוצא ענק מידי עליה ואני מתעצלת לפרום (שוב)
מחר מתחילה שגרת גן שלה
ואני חוזרת לעבודה השבוע - די מבואסת מהעניין.
ואם כבר מדברות, מה קורה עם התפירה/סריגה שלנו מה, ניצן נסעה ואנחנו נפוצות ברוח

הכנתי כל מיני דברים, התחלתי סוודר חדש (יוצא ענק מידי עליה ואני מתעצלת לפרום (שוב)
מחר מתחילה שגרת גן שלה
ואני חוזרת לעבודה השבוע - די מבואסת מהעניין.
-
מונו נוקי
וואלה
אין לי מושג. אולי את צריכה לשאול את חן אמא לשניים (אם תרצי אסמס לך את הטלפון שלה או של רובי).
בעיית חניה - הבנתי שבמשך השבוע אין בעיה.

בעיית חניה - הבנתי שבמשך השבוע אין בעיה.
-
מונו נוקי
13399334933
הסקייפי שלי הוא כמו האימייל הראשי שלי. (שמי)
הסקייפי שלי הוא כמו האימייל הראשי שלי. (שמי)
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
מונו נוקי
היי,
יכולה להשאיל לך חלק מהספרים.
יש בסטודיו שלנו ספרי אמנות רבים, חלקם מעולים ממש.
את מוזמנת.
יכולה להשאיל לך חלק מהספרים.
יש בסטודיו שלנו ספרי אמנות רבים, חלקם מעולים ממש.
את מוזמנת.
-
מונו נוקי
מטפלת וואטסו - רותם 052-6604060
-
מונו נוקי
את יודעת שבסטימצקי יש עכשיו הנחות על ספרי אמנות?
התנתק לנו המסנג'ר כשעניתי לך
התנתק לנו המסנג'ר כשעניתי לך
מונו נוקי
מונו, תודה על ההמלצה. אבל איפה היא ממוקמת רותם המופלאה? זה ממש חשוב שתהיה קרובה לכפר מונש...אני אכנס לכאן לתשובתך. תודה!
-
מונו נוקי
היא מאד ניידת, עובדת בכמה בריכות בין היתר בגבעתיים ובאיזור ירושליים. כדאי להתקשר ולשאול.
-
מונו נוקי
נראה לי שרביעי. שלישי מסתמן משהו...
-
מונו נוקי
נעלמת לי, יש חדש? (כוססת ציפורניים. רוצה להכיר לך כבר כמה אנשים אם רלבנטי...)