אני ליאת, אמא של אלה (בת שבע) נעם (בת ארבע) ונטע, בן חודש בדיוק...
חיה עם גולן המוכשר, הגיבור והעייף בעיר חדרה,
ועושה המון דברים.
כביסה וכלים, סידורים וקיפולים, הסעות וחיתולים, מדורות ושבלולים...
אני גם מעצבת, תופרת ומוכרת בגדים לנשים ולילדות
כי בגדים יפים ונוחים משמחים את הלב והעין,
ואני גם רוקדת ומלמדת קונטקט אימפרוביזציה בחדרה ובקבוצה ביפו.
דף בית אישי
תהנו
שיעורי הקונטקט
מוזמנים מאד לפנות אלי לפרטים בטל 0543162622
מכירות בגדים
בגדי נשים, במידות 38-44, יש הרבה פריטים שמתאימים גם להריון ולהנקה,
אוהבת צבעים, אוהבת שנוח, אוהבת בדים מלטפים ולא מגרדים.
יש גם קצת שמלות וחצאיות מקסימות לילדות (מידות 2 - 10).
אם את מעוניינת בתמונות, או במידע על מכירות באיזור מגורייך,
אשמח אם תפני אלי במייל -"מייל" [email protected]
או בטלפון - 0543162622
תודה!
איך התחלתי לרקוד
בגיל עשרים וארבע עברתי ערב אחד ליד הסטודיו של להקת ורטיגו בירושלים.
איש אחד עמד ליד החלון והציץ פנימה, ואני עצרתי לידו. מה שראיתי בפנים הקסים אותי לחלוטין. אפשר לומר, שזה דיבר בשפה של הנשמה שלי. שעה ארוכה עמדתי שם, וימי רבים לאחר שהלכתי משם הביתה יכולתי לשמוע את הלב שלי, שר בשקט: אני רוצה לרקוד, לרקוד, לרקוד.
עד אז, לא היתה לי שום נגיעה במחול. למדתי בבית הספר לקולנוע "סם שפיגל" בירושלים, התעסקתי הרבה בכתיבה, ובכל מה שקשור לתנועה הרגשתי תמיד מגושמת, לא-גמישה וחסרת ביטחון.
אבל עכשיו רציתי לרקוד. נאבקתי בתחושה שאני לא מוכשרת ולא מתאימה, שאין לי את הגוף הנכון. התחלתי ללכת לשיעורים. ככל שהלכתי ליותר שיעורים חשתי, שזה מה שאני רוצה לעשות כל הזמן. בסוף הסמסטר הפסקתי את לימודי הקולנוע, והלכתי ללמוד מחול.
במשך חודשים רבים למדתי אצל מורים שונים טכניקות שונות של מחול עכשוי, קונטקט, פיתוח קול ואקרובלנס.
התגבש בליבי מין רעיון פנטסטי על בית ספר מיוחד שיתמקד בתחומים האלו.
כמה שנים מאוחר יותר, בשנת 2001 , הקמתי עם חברים את בית הספר למחול ולקונטקט הקבוצה ביפו , שאותו ניהלתי במהלך השנים 2001 - 2005 ביחד עם רוביק אוסובסקי.
הקבוצה ביפו היא מקום מלא השראה, שבו למדו אנשים רבים, גם ללא כל רקע קודם במחול, מתוך הבנה שמחול הוא כלי ביטוי אנושי בסיסי, ולכל אדם יש שפת תנועה ייחודית שבה הוא יכול להתבטא בוירטואוזיות.
בית הספר פעיל עד היום, בניהולו של איתי יטוב, ואני מזמינה אתכם להציץ לאתר שלו.
עזבתי את בית הספר לאחר לידת בתי הבכורה אלה. במשך מספר שנים הייתי אמא במשרה מלאה וגם מעצבת בגדים. בשנה האחרונה חזרתי לעסוק באינטנסיביות בקונטקט, שהוא אהבה גדולה שלי, וגם התחלתי ללמד קונטקט למבוגרים בחדרה.
מה זה קונטקט?
ריחוף ומציאת הקרקע, אושר וסימנים כחולים.
קונטקט אימפרוביזציה היא טכניקת מחול שהחלה להתפתח בארצות הברית בשנות השבעים, ומאז מתפתחת ומשתכללת במקומות רבים ברחבי העולם. מייסד השיטה, סטיב פקסטון, למעשה מיסד אותה כסוג של תנועה דמוקרטית, שבה יש לכל תלמיד תרומה בעיצוב ההגדרה והרחבת הגבולות של השיטה.
זהו מחול שבבסיסו עבודה עם פרטנר, כאשר הפרטנר עשוי להיות גם רצפה, קיר, או כוח טבע, אם כי לרוב יהיה זה רקדן נוסף. המפגש עם פרטנר מאפשר לי ללמוד דברים חדשים על עצמי וגם לעשות דברים שאי אפשר לרקוד אותם לבד, והוא חוויה פיזית מלאה סקרנות, הקשבה, משחק והעזה, שימוש בגוף ובמשקל, והנאה חדשה מגוף ומתנועה.