שמש מדברית
-
- הצטרפות: 30 מרץ 2006, 00:54
- דף אישי: הדף האישי של דף_בית_אישי*
שמש מדברית
ניסיתי, אולי זה יצליח?
שמש מדברית
לא,
זה לא הצליח לגמרי,
אמנם פתחת דף בית אישי, אבל את צריכה עכשיו לשנות במקום שכתוב מאת לכתוב שם שמש מדברית.
בהצלחה ותתחדשי
זה לא הצליח לגמרי,
אמנם פתחת דף בית אישי, אבל את צריכה עכשיו לשנות במקום שכתוב מאת לכתוב שם שמש מדברית.
בהצלחה ותתחדשי
-
- הצטרפות: 30 מרץ 2005, 01:01
- דף אישי: הדף האישי של מבקש_להתחדש*
שמש מדברית
ברוכה הבאה!!!
אחרי הופעתך בנחל ציפיתי לדף בית שלך..!!
טוב שבאת
אחרי הופעתך בנחל ציפיתי לדף בית שלך..!!
טוב שבאת
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
שמש מדברית
ברוכה הבאה! @}
-
- הצטרפות: 02 יוני 2005, 20:32
- דף אישי: הדף האישי של סבתא_לשמונה*
שמש מדברית
תיקנתי את עצמי - לא אותך, לאחר בדיקה ב - ויקיפדיה. בשנת 1984 התחיל התיקון של המצב הנורא שאת תארת, ואת זה עשו פרס ומודעי בשיטות אחרות משל נתניהו - אינני מבינה גדולה בכלכלה אבל לא נזרקו אנשים מהספינה.במדיניות של נתניהו הרבה כן טבעו מפני שלטעמי, לאכול בבית תמחוי זאת טביעה.
אף פעם לא הייתי שייכת למפלגות של אחד משניהם ולכן אין קשר למה שאני טוענת ולהשתייכות פוליטית.
לפעמים יש הכרח לקטוע איבר כדי להציל חיים אבל הרבה פעמים קוטעים גם כאשר אין הכרח בדבר.
טענתי גם אינה אישית - אנחנו כמעט שלא נפגענו מהמדיניות הזאת (גם לא התעשרנו...), פשוט מהסתכלות מסביב והשוואה לעבר אני חושבת שנתניהו טעה.
אף פעם לא הייתי שייכת למפלגות של אחד משניהם ולכן אין קשר למה שאני טוענת ולהשתייכות פוליטית.
לפעמים יש הכרח לקטוע איבר כדי להציל חיים אבל הרבה פעמים קוטעים גם כאשר אין הכרח בדבר.
טענתי גם אינה אישית - אנחנו כמעט שלא נפגענו מהמדיניות הזאת (גם לא התעשרנו...), פשוט מהסתכלות מסביב והשוואה לעבר אני חושבת שנתניהו טעה.
שמש מדברית
הי שמש,לפי הכתובת אני שכנה ...לכיוון השני בצומת ה-t ,
העתקתי את המספר,למרות שכיוון שאיני נוהגת איני יודעת אם זה יתאפשר.
בשורות טובות,חודש טוב.
העתקתי את המספר,למרות שכיוון שאיני נוהגת איני יודעת אם זה יתאפשר.
בשורות טובות,חודש טוב.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
שמש מדברית
שלום שמש, אשמח לדעת פרטים על קבוצת המגירות, איפה זה "קרוב לירושלים"? אשמח לשמוע ממך [email protected] תודה, שיריק (טוב נו, שירי)
-
- הצטרפות: 04 ינואר 2006, 00:49
- דף אישי: הדף האישי של מי_עמי*
שמש מדברית
שלום שמש
בנושא החלפות הבתים מהדף ההוא, האם הישוב שלכם נמצא בשטחים? סליחה על הבורות אבל תהינו לאור מיקומכם האם אכן כך,,,,,,?
בנושא החלפות הבתים מהדף ההוא, האם הישוב שלכם נמצא בשטחים? סליחה על הבורות אבל תהינו לאור מיקומכם האם אכן כך,,,,,,?
-
- הצטרפות: 04 ינואר 2006, 00:49
- דף אישי: הדף האישי של מי_עמי*
שמש מדברית
תודה על התשובה
כל עוד לא עוברים מחסומים אז זה בסדר
מקוה שנצליח לארגן החלפה בחופשה הבאה, את פסח כבר פספסנו, אז נהיה בקשר
כל עוד לא עוברים מחסומים אז זה בסדר
מקוה שנצליח לארגן החלפה בחופשה הבאה, את פסח כבר פספסנו, אז נהיה בקשר
-
- הצטרפות: 09 פברואר 2006, 18:36
- דף אישי: הדף האישי של אנאמה_מילר*
שמש מדברית
הי אהלן.
ראיתי בדף הבית שלי שיש לך כל מיני שאלות
שאלי נא אשמח לפטפט...
ראיתי בדף הבית שלי שיש לך כל מיני שאלות
שאלי נא אשמח לפטפט...
-
- הצטרפות: 27 אוגוסט 2001, 00:51
- דף אישי: הדף האישי של איתי_שרון*
שמש מדברית
הי שמש.
ראשית - אם יש לך ממי לברר, כדאי מאוד להוציא כל פרט אפשרי - שמות, שמות משפחה, ערי מוצא, שמות משפחה לפני נישואין וכו. כל פרט כזה יכול להוסיף המון לחיפושים ולעזור בהצלבה של מידע.
נקודת ההתחלה שלי היתה האתר של jewishgen, יש להם שם המון מידע שנלקח מהרבה מסדי נתונים והם גם כל הזמן מוסיפים מידע כך שגם אם לא מצאת הפעם, שווה להמשיך לנסות כל כמה חודשים. לא מזמן גיליתי שם מידע על המשפחה שלי שלא היה שם לפני.
אני מתחיל את החיפוש שם ע"י שם משפחה+עיר מוצא או רק שם משפחה; קחי בחשבון שיש סיכוי גבוה שאת לא יודעת בדיוק את האיות בשפת המקור, אבל jewishgen וגם אתרים דומים נותנים את האפשרות לחפש "בערך". אם אין תוצאות אני עובר לשם משפחה בלבד, ובודק על פי שמות הערים אם הן באזור של עיר המוצא. אם העיר לא גדולה, אפשר גם לעבור על כל השמות ולחפש דברים דומים שהמחשב פספס.
למסמכים הגעתי במקרה ע"י יהודי יקר שהחליט להקים אתר לזכר העיירה שבה סבתא שלי נולדה ושבה גם לו היו קרובים, אין לי מושג איך אבל הוא השיג לי את המסמכים. שווה לחפש ב-google סתם את השם של העיירה ואולי דרך שם להגיע לתוצאות. אם מצאת מידע ב-jewishgen אז חייב להיות להם מסמך שעליו הם מתבססים, אבל אני לא יודע אם אפשר לבקש אותו מהם. ברמה אחרת, אפשר כמובן לנסות לעבוד עם מישהו שזה המקצוע שלו.
אגב - המסמכים עצמם יכולים להכיל מידע יקר ערך (שמות הורים, תאריכים וכו) לכן הם בפני עצמם שווים מעבר לערך "ההיסטורי-משפחתי" שלהם.
אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לעזור, את יכולה גם דרך האימייל שלי.
ראשית - אם יש לך ממי לברר, כדאי מאוד להוציא כל פרט אפשרי - שמות, שמות משפחה, ערי מוצא, שמות משפחה לפני נישואין וכו. כל פרט כזה יכול להוסיף המון לחיפושים ולעזור בהצלבה של מידע.
נקודת ההתחלה שלי היתה האתר של jewishgen, יש להם שם המון מידע שנלקח מהרבה מסדי נתונים והם גם כל הזמן מוסיפים מידע כך שגם אם לא מצאת הפעם, שווה להמשיך לנסות כל כמה חודשים. לא מזמן גיליתי שם מידע על המשפחה שלי שלא היה שם לפני.
אני מתחיל את החיפוש שם ע"י שם משפחה+עיר מוצא או רק שם משפחה; קחי בחשבון שיש סיכוי גבוה שאת לא יודעת בדיוק את האיות בשפת המקור, אבל jewishgen וגם אתרים דומים נותנים את האפשרות לחפש "בערך". אם אין תוצאות אני עובר לשם משפחה בלבד, ובודק על פי שמות הערים אם הן באזור של עיר המוצא. אם העיר לא גדולה, אפשר גם לעבור על כל השמות ולחפש דברים דומים שהמחשב פספס.
למסמכים הגעתי במקרה ע"י יהודי יקר שהחליט להקים אתר לזכר העיירה שבה סבתא שלי נולדה ושבה גם לו היו קרובים, אין לי מושג איך אבל הוא השיג לי את המסמכים. שווה לחפש ב-google סתם את השם של העיירה ואולי דרך שם להגיע לתוצאות. אם מצאת מידע ב-jewishgen אז חייב להיות להם מסמך שעליו הם מתבססים, אבל אני לא יודע אם אפשר לבקש אותו מהם. ברמה אחרת, אפשר כמובן לנסות לעבוד עם מישהו שזה המקצוע שלו.
אגב - המסמכים עצמם יכולים להכיל מידע יקר ערך (שמות הורים, תאריכים וכו) לכן הם בפני עצמם שווים מעבר לערך "ההיסטורי-משפחתי" שלהם.
אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לעזור, את יכולה גם דרך האימייל שלי.
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
שמש מדברית
הי שמש,
פתאום הבנתי שאת זו שכתבה לי בדף הבית על הציור ב ציור אינטואיטיבי. תודה רבה, זה מאוד חימם לי את הלב...
פתאום הבנתי שאת זו שכתבה לי בדף הבית על הציור ב ציור אינטואיטיבי. תודה רבה, זה מאוד חימם לי את הלב...
-
שמש מדברית
הי שמש,
כתבת לי לפני כחודש בעניין גור חתולים שחור וכריות לכסאות קש. אני כנראה לא הייתי מודעת שיש לי דף משלי כאן, ורק עכשיו ראיתי שהגבת. גור שחור כרגע אין, חבל...לפני שנה היו חמישה, אבל אני יכולה לברר, אם זה עדיין רלוונטי, מאוד שמחה תמיד לתווך בעניינים כאלה. בכריות אני עדיין מעוניינת,
האם תוכלי לשלוח לי את הטלפון שלך. אני גרה בבית השיטה אבל נמצאת על ציר חיפה-גוש משגב-נצרת ומגיעה גם לירושליים ולפעמים למרכז.
המייל שלי [email protected] והטלפון 050-7286958
בעניין חתלתול - תמיד ישנם גורים למסירה גם באתרי אימוץ ובעמותה למען החתול(יש להם אתר)
תודה ולהתראות,
ענת
כתבת לי לפני כחודש בעניין גור חתולים שחור וכריות לכסאות קש. אני כנראה לא הייתי מודעת שיש לי דף משלי כאן, ורק עכשיו ראיתי שהגבת. גור שחור כרגע אין, חבל...לפני שנה היו חמישה, אבל אני יכולה לברר, אם זה עדיין רלוונטי, מאוד שמחה תמיד לתווך בעניינים כאלה. בכריות אני עדיין מעוניינת,
האם תוכלי לשלוח לי את הטלפון שלך. אני גרה בבית השיטה אבל נמצאת על ציר חיפה-גוש משגב-נצרת ומגיעה גם לירושליים ולפעמים למרכז.
המייל שלי [email protected] והטלפון 050-7286958
בעניין חתלתול - תמיד ישנם גורים למסירה גם באתרי אימוץ ובעמותה למען החתול(יש להם אתר)
תודה ולהתראות,
ענת
-
שמש מדברית
הי שמש,לפי הכתובת אני שכנה ...לכיוון השני בצומת ה-t ,
איפה זה צומת ה-t?
איפה זה צומת ה-t?
-
- הצטרפות: 16 אוגוסט 2005, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של שמש_מדברית*
שמש מדברית
חזרתי
ועם כוונה למסד תשלום לאתר ולגלוש פעם בשבוע בשאיפה
אני שמחה שיש את האתר הזה
ועם כוונה למסד תשלום לאתר ולגלוש פעם בשבוע בשאיפה
אני שמחה שיש את האתר הזה
-
שמש מדברית
נו... זה מצחיק מאז כתבתי את ההודעה הקודמת עברו 4 חודשים
זה זמן של מדבר
הכל אצלי כל כך לאט
איפה היישוב?
בכביש ירושלים ים המלח
נופי פרת
יש שלושה יישובים שכנים כפר אדומים אלון ונופי פרת
בזמן האחרון אני ממש לא בטוחה אם זה אותו יישוב יש כאן כל כך הרבה שינויים בכבישים בבניה וכולי
היישובים הוקמו בשטח של אחרי 6 הימים הסכמי דיין א- תל כמו גם הגבעה הצרפתית בירושלים, כביש אחד בירושלים והאוניברסיטה ובית החולים בהר הצופים
לעניין מי ששאל אם זה ישוב שטחים
תלוי איך מגדירים
אין כאן יישובים ערביים ולא היו ב2000 השנים האחרונות
הבדוים כאן הם לא פחות מתנחלים מאיתנו הם מהגרים השייכים לאזורים אחרים בתעודות הזהות שלהם- שבטי הבדוים באיזור עם כיבוש השטח ב 67 כמעט ולא היו נוכחים בשל מדיניות ממשלת ירדן עד 6 הימים
בעצם שבטי הבדוים כאן הם מהגרים חדשים מאיזור חברון והם באים לתפוס את ציר הכביש הראשי- בדיוק כמו התפיסה של ההתיישבות
היישובים הם דתיים חילוניים
בית ספר מעורב
אוכלוסייה צעירה משפחות עם ילדים מעט מאוד קשישים
קליטה של הסוכנות כמו כל המצפים בגליל
15 דקות נסיעה מהר הצופים עד הבית
נוף מדהים
מערה ושמורת טבע על יד הבית
חברים טובים וקהילה שהיא משפחה מחבקת
הגענו לכאן לפני מאה שנים כשלמדתי תקשורת בהר הצופים עם תינוק עליי בקנגורו כל היום
הוא תלש פתק כשחיפשתי ציונים של בחינה על לוח המודעות
והסב את תשומת ליבי להזמנה לבוא לקליטה
היו שנים קשות מאוד, קרוואנים הרוסים ששיפצנו, קרציות של מדבר אימתניות, זבובי חול
אבל אפשר לומר בשמחה שהפרחנו את המדבר
וזה מחמם את הלב
עליתי פעם באוטובוס מים המלח עם תייר הולנדי מבוגר
לראות את היישובים בעיניים שלו נתן לי זוית הסתכלות חדשה לגמרי
בנקודת ההתייחסות שלו לראות פתאום כתם ירוק כל כך במדבר זה נס
יכולתי לשמוח כי באמת שתלתי הרבה עצים והתפללתי שישתלו הרבה נוספים
ברוך שומע תפילה
רואים צמיחה מדהימה ב 10 שנים
והתפילות כולן כרוכות בתפילה אחת קבועה מכל הלב
לגאולה שלימה של עם ישראל ברחמים, בשלום ובשמחה
בימים האחרונים אני בחשבון נפש אמיתי
אולי הייתי צריכה להתפלל יותר לגאולה ופחות לדברים חומריים ואחרים
לפרוס שטיח למשיח- לעורר לבבות לחשיבות של קיומו עבורנו
קיבלתי הרבה טוב
ואני עדיין מתפללת - קודם כל תודה. תודות אינסופיות למי ששלח לנו את כל השפע הטוב הזה
חודש טוב לכולם
ואהבה
תמיד נשמח לאורחים. אחת התפילות שלי היא שהבית יהיה פתוח לכל דיצריך ויהיו באים בשעריו אורחים הרבה
זה זמן של מדבר
הכל אצלי כל כך לאט
איפה היישוב?
בכביש ירושלים ים המלח
נופי פרת
בזמן האחרון אני ממש לא בטוחה אם זה אותו יישוב יש כאן כל כך הרבה שינויים בכבישים בבניה וכולי
היישובים הוקמו בשטח של אחרי 6 הימים הסכמי דיין א- תל כמו גם הגבעה הצרפתית בירושלים, כביש אחד בירושלים והאוניברסיטה ובית החולים בהר הצופים
תלוי איך מגדירים
הבדוים כאן הם לא פחות מתנחלים מאיתנו הם מהגרים השייכים לאזורים אחרים בתעודות הזהות שלהם- שבטי הבדוים באיזור עם כיבוש השטח ב 67 כמעט ולא היו נוכחים בשל מדיניות ממשלת ירדן עד 6 הימים
בעצם שבטי הבדוים כאן הם מהגרים חדשים מאיזור חברון והם באים לתפוס את ציר הכביש הראשי- בדיוק כמו התפיסה של ההתיישבות
בית ספר מעורב
נוף מדהים
הגענו לכאן לפני מאה שנים כשלמדתי תקשורת בהר הצופים עם תינוק עליי בקנגורו כל היום
וזה מחמם את הלב
ברוך שומע תפילה
קיבלתי הרבה טוב
ואני עדיין מתפללת - קודם כל תודה. תודות אינסופיות למי ששלח לנו את כל השפע הטוב הזה
חודש טוב לכולם
ואהבה
תמיד נשמח לאורחים. אחת התפילות שלי היא שהבית יהיה פתוח לכל דיצריך ויהיו באים בשעריו אורחים הרבה
-
שמש מדברית
נו... זה מצחיק מאז כתבתי את ההודעה הקודמת עברו 4 חודשים
זה זמן של מדבר
הכל אצלי כל כך לאט
איפה היישוב?
בכביש ירושלים ים המלח
נופי פרת
תלוי איך מגדירים
בית ספר מעורב
נוף מדהים
וזה מחמם את הלב
ברוך שומע תפילה
קיבלתי הרבה טוב
חודש טוב לכולם
ואהבה
עריכת כל הדף
זה זמן של מדבר
הכל אצלי כל כך לאט
איפה היישוב?
בכביש ירושלים ים המלח
נופי פרת
תלוי איך מגדירים
בית ספר מעורב
נוף מדהים
וזה מחמם את הלב
ברוך שומע תפילה
קיבלתי הרבה טוב
חודש טוב לכולם
ואהבה
עריכת כל הדף
-
שמש מדברית
חוזרת
איזה נחמד לחזור לדפי באופן אחרי כל כך הרבה זמן
איזה נחמד לחזור לדפי באופן אחרי כל כך הרבה זמן
-
שמש מדברית
הנה
בעוד רגע אלחץ על שלח והדף ירשום את תאריך שעה ושנה של היום
בסוף מעגל
ככה אני משאירה את עצמי מפוזרת בכל דפי האינטרנט כבר שנים ואני החדשה מוצאת את הטקסטים שהושארו לעזור לאנשים ולשתף
כך שהרבה פעמים הם מסייעים לי ממש.
כשקיבלתי את העלון הראשון של באופן
זה ענה על צורך שלי לכתוב לשתף ללמוד ללמד וגם על הצורך להיות חלק משבט מסויים. באותה תקופה היו משברים לצמיחת זהויות מחדש
בריאות, יהדות, אקדמיה, תקשורת, אימהות, חינוך, ניהול, חברה, ְְְְעירוניות, קיימות, אומנות, פרנסה,חיים, עץ משפחה וגם ריפוי
הכל התקמט אל דפי האינטרנט יוצר חברויות חדשות מעודד תחביבים ישנים
ממרחק הזמן אני יכולה להתבונן על התהליכים המאוד עוצמתים הללו ואיך הם השפיעו על חיי
וגם כמה תמימות היתה בהם, היום כשאני יודעת שהבלוג משמש למעקב ממוחשב גוגלי ולצד מאמרים תמימים על שמירת עצים יש קוקיות
שיתפתי
עשיתי כל מה שיכולתי לתת מהטוב שלי וטוב שכך.
לפעמים אני פוגשת את הנערה הסטודנטית לתקשורת וניהול חינוך שהייתי או את האמא העסוקה ל 4 ילדים או את האישה במשבר בריאותי שנאבקת באומץ במוסדות הרעווחה והמשפט דון קיחוטה מול אוסף אנשים מבולבל שטחיים לחשוב כי זכויות הקיום והאזרח שלי תלויים במשהו שהם חושבים.או עושים.
אחרי הגירושין הבית שלנו נמכר. כבר אינני שמש מדברית והגינון הפך לגינון פירטי בלא אדמה. הילדים גדלו ואני כותבת ספר לשתף. אם תרצו להתקשר אלי או לתמוך בדפוס באמצעות תרומות העליתי דף גיוס כספים אבל אפשר לשלוח ישירות לחשבון ותקבלו עותק ספר חתום לכשיודפס. הפרטים הם [email protected] 0523046752
Adiós ברוכים אתם
בעוד רגע אלחץ על שלח והדף ירשום את תאריך שעה ושנה של היום
בסוף מעגל
ככה אני משאירה את עצמי מפוזרת בכל דפי האינטרנט כבר שנים ואני החדשה מוצאת את הטקסטים שהושארו לעזור לאנשים ולשתף
כך שהרבה פעמים הם מסייעים לי ממש.
כשקיבלתי את העלון הראשון של באופן
זה ענה על צורך שלי לכתוב לשתף ללמוד ללמד וגם על הצורך להיות חלק משבט מסויים. באותה תקופה היו משברים לצמיחת זהויות מחדש
בריאות, יהדות, אקדמיה, תקשורת, אימהות, חינוך, ניהול, חברה, ְְְְעירוניות, קיימות, אומנות, פרנסה,חיים, עץ משפחה וגם ריפוי
הכל התקמט אל דפי האינטרנט יוצר חברויות חדשות מעודד תחביבים ישנים
ממרחק הזמן אני יכולה להתבונן על התהליכים המאוד עוצמתים הללו ואיך הם השפיעו על חיי
וגם כמה תמימות היתה בהם, היום כשאני יודעת שהבלוג משמש למעקב ממוחשב גוגלי ולצד מאמרים תמימים על שמירת עצים יש קוקיות
שיתפתי
עשיתי כל מה שיכולתי לתת מהטוב שלי וטוב שכך.
לפעמים אני פוגשת את הנערה הסטודנטית לתקשורת וניהול חינוך שהייתי או את האמא העסוקה ל 4 ילדים או את האישה במשבר בריאותי שנאבקת באומץ במוסדות הרעווחה והמשפט דון קיחוטה מול אוסף אנשים מבולבל שטחיים לחשוב כי זכויות הקיום והאזרח שלי תלויים במשהו שהם חושבים.או עושים.
אחרי הגירושין הבית שלנו נמכר. כבר אינני שמש מדברית והגינון הפך לגינון פירטי בלא אדמה. הילדים גדלו ואני כותבת ספר לשתף. אם תרצו להתקשר אלי או לתמוך בדפוס באמצעות תרומות העליתי דף גיוס כספים אבל אפשר לשלוח ישירות לחשבון ותקבלו עותק ספר חתום לכשיודפס. הפרטים הם [email protected] 0523046752
Adiós ברוכים אתם
-
שמש מדברית
יש לי משהו להוסיף
ועוד לא אמרתי הכל ועוד יש לי מה לומר
ועוד לא אמרתי הכל ועוד יש לי מה לומר