בסך הכל די מאושר

בן 35, רווק
הולך בדרך ומחפש....
"כאן אפשר לכתוב לי אימייל" [email protected]
ארכיון
בעקבות החלטתי לפתוח דף בית אישי חדש (תרתי משמע), החלטתי לשמור את זכרונות העבר בדף זה.
אדם א (14.05.2004 23:09):
שלום רב חברים יקרים. אדם א (אני), גאה להצטרף לקהילה. אז עכשיו גם לי יש דף בית אישי. תבוא על כולכם הברכה.

אדם א (15.05.2004 13:28):
וחוץ מזה, בתור מי שעדיין לא הקים משפחה, אני תוהה מדוע ולמה לא נשמע קולם של ה רווקים רווקות במחוזותינו? מה קרה? רק על פיפי, קקי, חיתולים והנקות יודעים כאן לדבר ?
התנצלותי הכנה בפני ההורים המאושרים והגאים. אולי הייתם כאן קודם אבל לא נסכים לסתימת פיות...

ג'ינ ג'ית (15.05.2004 14:42):
אדם ברוך הבא

בדיוק היום חשבתי על זה גמני!
אבל אני חושבת שלא פתחתי פתח (או יותר נכון דף) לענייני ה רווקים רווקות, כי יש לי כ"כ הרבה מה לומר ולספר שפחדתי שצ'יק צ'ק יקרוס

אגב, כתבת :
רק על פיפי, קקי, חיתולים והנקות יודעים כאן לדבר ?
אז רק שתדע שבענייני רווקים, לפעמים אני מרגישה עם חלקם שאנחנו באמת משחקים בפיפי קקי... עד שההנקות נכנסות לעניין ואז דברים נהיים יותר מעניינים...
אדם א (15.05.2004 16:07):
תודה טובי על הברכה. ברוכה הנמצאת.
אני שמח שפתחתי פתח שנוכל כולנו להרחיב ולפתח.
ובענייני המשחקים שהזכרת, האם לא כולנו מתגעגעים להיות ילדים?(-;
תזמורת הים (15.05.2004 16:53):
אדם, אנחנו המיעוט הדומם.
סמדר נ (16.05.2004 00:33):
ברוך הבא! @}
>סמדר עוד לא יודעת איך קוראים לאלה שהם כבר לא רווקים אבל עוד לא משוחחים על חיתולים ועל הנקות.<
>בעצם, מי מלבד עוד לא אמא ומלבדי שייך לקטגוריה הזו?<
יערת דבש (2004-06-09T01:26:22):
אדם (במלרע) שלום,
גם אני רווקים רווקות , או רק רווקות.
רק היום גיליתי את הדף שלך, ואת רווקים רווקות .
אני, איך שהגעתי לאתר, שפכתי את הלב בבלוג שמספר מה לי ולכל זה.
מה לך ולכל זה? טבעיות? מחשבה על הורות? צ'יטוט ברשת באתר אינטיליגנטי?
ברוך הבא, יחסית.
וחיוך.
אדם א (2004-12-18T12:14:40):
שלום לך יערת דבש וסליחה על ההיעדרות הארוכה.
אכן, צ'יטוט אינטיליגנטי תהיה אמירה די קולעת.
vipi vipi (2005-01-08T12:21:21):
באיזור עין-גדי שבמדבר יהודה
יש משהו שאני מחפש בדרכי
אם אתה יכול לעזור בדרכך אראה לך מקום נפלא
שם תוכל ללמוד לחשוב ולהתנהג כמו אישה
מה]נחש יכול לפתות אישה חדש[/po]
תבשיל קדרה (2005-02-12T22:42:28):
אדם שלום,
אתה מתבקש לא לפרסם יותא בככר השוק הרצאות של הדרך הרביעית.
תודה (ראה מדיניות פרסום באתר באופן טבעי).
אדם א (2005-02-14T18:17:20):
לגילה ולחברי הקהילה,
קראתי בעניין את ההתדיינות בדף המוזכר. הצטערתי על החלטתכם למחוק את דף הדרך הרביעית. אני חושב שהדף נוהל בצורה הוגנת ובתאם לחוקים.
מלכתחילה, כפי שהתבקש, ההודעות על ההרצאות הועברו לדף ככר השוק. הדף הזה יכול היה לשמש מקור למידע אחר, להחלפת התנסויות וחוויות מועילות לאנשים שונים, על בסיס עקרונות תורה עתיקה הקיימת מאות שנים ואשר תמשיך עוד להתקיים, גם ללא באופן טבעי.
חבל שההתעקשות של כמה מחברי הקהילה על הצרת נושאי הדיון באתר הזה, תמנע מחברים אחרים את האפשרות להיחשף לרעיונות בלתי מוכרים, היכולים להאיר נקודות חשוכות בחייהם ואשר עדיין מחפשים מענה לשאלות קיומיות. ממה החשש? על מה הפחד?
כמו שכתבה יונת שרון: נושא כמו תורתו של גורודייף היה יכול להיות לגיטימי
חבל שהוא לא קיבל את ההזדמנות להיות לגיטימי כאן.
יונת שרון (2005-02-14T20:01:28):
אדם, זה לא פייר: זה לא שהזכירו אותו במסגרת דיונים באתר, כמו למשל דברים של לואיז היי או יעוץ ביוגרפי. ישר באתם עם הרצאות והסברים. זה לא אותו דבר.
אדם א (2005-02-14T21:10:52):
זה לא שהזכירו אותו במסגרת דיונים באתר
ומי אמר שיש רק דרך אחת להציג את הדברים? היה בהחלט ניסיון לפתוח בדיון על הרעיונות של הדרך הרביעית במסגרת הדף, ואף צוינו שמותיהם של גורדייף ואוספנסקי. ההזמנות להרצאות, לטובת המתעניינים יותר לעומק - פורסמו בדף ככר השוק, כפי שהתבקש.
גם מה שעושה עכשיו ששה כיוונים הוא דיון אינטליגנטי ומעמיק ברעיונות. אז מה אם השם גורדייף לא מוזכר שם? גורדייף רק קרא לדרך בשמה. הרעיונות היו קיימים שם מאז ומעולם ולאף אחד אין בעלות עליהם. מלבד זאת - אולי ששה כיוונים אינה בהכרח מייצגת את האסכולה של גורדייף?
מה לא פייר בדיוק וכלפי מי? על מה יצא קצפכם? זה ממש לא ברור.
יונת שרון (2005-02-15T07:46:32):
יש הבדל בין לבוא למישהו הבייתה לקפה, להקשיב לשיחה, מדי פעם גם לדבר, וכשזה מתאים אז להזכיר גם את האידיאולוגיה/דרך/גישה שלך,
לבין לעמוד בפתח ולהכריז על האידיאולוגיה, ומדי פעם להכריז עליה מחדש בלי קשר לשיחות שמתנהלות כבר, ועוד להאשים את האחרים שהם לא מדברים איתך יפה.
אז נכון שיש יותר מדרך אחת להציג דברים. הדרך שאתה בחרת בה יצרה תחושה לא נעימה אצל רבים כאן. אתה יכול להאשים אותנו על כך ולומר שאנחנו אלה שצריכים להשתנות כדי להתאים לדרך שלך, ואתה יכול לנסות להתאים את עצמך לדרכים הנהוגות פה.
אדם א (2005-02-15T10:07:46):
אני לא מאשים אף אחד, אני רק יכול להצביע על כך שכנראה נוצרה אי הבנה בין אנשים שכל אחד מהם מנסה לעשות את הטוב ביותר עבור מה שהוא מאמין בו. לא בקשתי מכם להשתנות. בקשתי מכם לקבל אותי בביתכם ע"מ לאפשר לי לעניין אתכם במה שבעייני יכול להעשיר את חייכם, משום שאני מכיר וקורא את האתר, גם אם לא משתתף בו בצורה פעילה מידי, כבר חודשים ארוכים.
משיחה שערכתי אמש עם אחת מחברות הקהילה התברר לי שמישהו אחר, אדם כנראה לא רגיש במיוחד, פירסם גם הוא דברים בשם 'הדרך הרביעית', תוך ניצול לא הוגן של המדיה. צר לי על כך שעשה זאת, משום שפגע בי ובדרך שבה אני מאמין והולך. צר לי עוד יותר על כך שבכך הוא מנע מאנשים אחרים להיחשף לרעיונות מופלאים שיכולים לשפר את חייהם.
אני יכול רק לקוות שכל אחד מאיתנו ילמד קצת יותר על עצמו וינסה לשפר את מה שדורש שיפור. זאת הדרך ואילו החיים, לא? שיפור מתמיד. זה מה שהייתי מצפה מעצמי ומשום כך גם מסביבתי. בהצלחה לכולם.
תבשיל קדרה (2005-02-15T10:48:22):
ביקשתי מכם לקבל אותי בביתכם ע"מ לאפשר לי לעניין אתכם במה שבעייני יכול להעשיר את חייכם
מה ההבדל בין זה ובין לעמוד בפתח ולהכריז על האידיאולוגיה?
אדם א (2005-02-15T11:11:08):
נו גילה, על סמנטיקה תמיד אפשר להתווכח. זה באמת תלוי איך רואים את הדברים. אני לא עמדתי והכרזתי על אידאולוגיה. פתחתי דף שיכול היה לשמש מקום להתבוננויות והתחלקויות של אנשים, מנקודת מבט של רעיונות הדרך הרביעית. לא רוצים? לא חייבים.
טרה רוסה (2005-02-15T11:26:25):
אדם, גם טרחת לפרסם מדי שבוע סמינרים שונים ב-כיכר השוק. אז נכון שפרסמת במקום הנכון, אבל אם תשים לב, שימוש כזה אינטנסיבי אינו מקובל. יש הרבה אנשים בקהילה שיכולים להרוויח מפרסום העסקים שלהם או כל דבר אחר מדי שבוע. אבל הם לא עושים את זה. מבחינתי זו הכרזה על אידיאולוגיה, בדף מרכזי שכולם נכנסים אליו כי מתפרסמות בו הודעות מסוגים שונים - כלומר, זה לא דף בנושא יחיד שאפשר לבחור פשוט לא לקרוא. כמו כן, הנחישות שלך לפרסם בתדירות גבוהה כל כך מעלה בעיני תמיהות, ובכלל אישית אני לא אוהבת "הרצאות חינם" שכוונתן למשוך אנשים להצטרף ללימודים רוחניים שעולים כסף.
יש באינטרנט כל מני אתרים שעוסקים בכל מני שיטות רוחניות. לא הכל חייב להיות פה באתר של באופן, יש עוד אתרים באינטרנט, גם אם יש אנשים בקהילה שיפיקו מהדרך הרביעית תועלת. מי שמחפש דרך, ימצא אותה בכל מקרה, גם אם לצורך כך יצטרך לגלוש גם באתרים אחרים.
אדם א (2005-02-15T14:44:25):
מבחינתי זו הכרזה על אידיאולוגיה
אישית אני לא אוהבת "הרצאות חינם"
אדמה אדומה. תרשי לי לנחש שאולי את אפילו אדמונית למראה? מנימת דבריך, גם בדף של ששה כיוונים, עולה הרושם שאת בכלל לוקחת את כל הסיפור קצת יותר מידי באופן אישי. ואולי לא רק את מה שקורה כאן...?
אין לי כוונה להתפלמס איתך על טעמך האישי או מה שנראה לך מבחינתך, כל זמן שאת חושבת שאלו הדברים החשובים. יש עוד אנשים מסביבך, בתוך הקהילה, שדעתם וטעמם חשובים לא פחות.
אדם א (2005-02-15T15:07:04):
מבחינתי זו הכרזה על אידיאולוגיה, בדף מרכזי שכולם נכנסים אליו כי מתפרסמות בו הודעות מסוגים שונים - כלומר, זה לא דף בנושא יחיד שאפשר לבחור פשוט לא לקרוא
וגם לדף שכזה לא נותנים פה להתקיים. בואי לא נהיה צבועים, טרה.
טרה רוסה (2005-02-15T15:23:27):
וגם לדף שכזה לא נותנים פה להתקיים. בואי לא נהיה צבועים, טרה.
אין פה שום צביעות. האתר הזה בהגדרה, מנסה להימנע מפרסומות. יש מקום לפרסום של דברים שמעניינים את חברי הקהילה. פרסום שחוזר על עצמו כל שבוע, הוא לטעמי, ניצול מוגזם של לוח המודעות. גם אם מישהו אחר מהקהילה, נניח מישהי שמוכרת מנשאים לפרנסתה ועושה חינוך ביתי, הייתה שמה כל שבוע מודעה ב-ככר השוק, זה היה ניצול מוגזם. ועובדה שאף אחד לא עושה את זה.
יונת שרון (2005-02-16T00:55:12):
אדם, בשורה התחתונה אתה באת להציע משהו ואנחנו לא עד כדי כך רצינו לקבל. יכול להיות שזה בגלל פגם אצלנו, אבל עדיין -- אתה זה שהמשכת לדחוף לנו את מרכולתך בלי כל סימן לרצוננו לקבל אותה. אנחנו לא מגרשים אותך, רק מבקשים שתפסיק עם זה. אולי בהמשך יהיו כאן אנשים שיתעניינו בנושא וישאלו, אבל עד עכשיו זה לא היה כך.
ניצן אמ (2008-10-02T17:02:35):
פתיחת ארכיון לדף בית אישי איננה מקובלת לפי דברים שלא מקובל לעשות באתר (סעיף 9)
אתה מוזמן להעתיק את התוכן למחשב האישי.
דף-למחיקה.