מותק איזה כיף שגם את כאן
ברוכה הבאה עכשיו נוכל להתקשקש לנו
נשיקות
אני וקריספי
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
- דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*
אני וקריספי
ברוכה הבאה ![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
-
- הצטרפות: 03 ינואר 2006, 11:55
אני וקריספי
אהלן ממי
איך היה?
צרי קשר לתאום תאריכים ובאותה הזדמנות תתני לי טלפון בבית אז נוכל לפרנס פחות את ענקי הסלולר
איך היה?
צרי קשר לתאום תאריכים ובאותה הזדמנות תתני לי טלפון בבית אז נוכל לפרנס פחות את ענקי הסלולר
-
- הצטרפות: 18 מרץ 2006, 16:06
- דף אישי: הדף האישי של אני_וקריספי*
אני וקריספי
טוב אז החלטתי לפתוח דף משל עצמי.
כבר הרבה זמן לא ניהלתי יומן או משהו כזה אבל אני נותנת לזה צ'אנס ונראה מה יהיה.
אז כמה מילים על עצמי אני גרה בקיבוץ נחמד במרכז יחד עם הבייבי שלי - קריספי החתול . עבודת כעוזרת גננת בגן ילדים פרטי עם ילדים מקסימים. אני מרגישה כל-כך אבודה עכשיו בחיים - עד עכשיו הייתי בטוחה שאני יודעת מה אני רוצה לעשות בחיים ועם עצמי אבל עכשיו אני כבר לא בטוחה שזה מה שאני רוצה . אני לא יודעת אם אני באמת רוצה להתחיל עכשיו את המסלול הארוך והמפרך לתואר וטרינריה , עומדים לפני כל מיני שיקולים שעוצרים אותי מלעשות את הצעד בעיקר זה שאין לי בגרות ולעשות מכינה מלאה לוקח שנתיים ולא שנה כמו שחשבתי תמיד...ואני לא יודעת אם אני רוצה להשקיע כל-כך הרבה זמן ,כסף ומאמץ על משהו שאני בכלל לא סגורה עליו. אני מאוד מבולבלת וקצת נמאס לי להתגלגל עם החיים , אני מאוד נהנת לעשות את זה אבל אני מרגישה שאי אפשר להמשיך ככה לעוד הרבה זמן ושכדי שאני אמצא כיוון לעצמי.
אני שוקלת אולי לטוס לארה"ב בסוף הקיץ לעבוד קצת , אבל בכל מקרה מה שאני "בורחת" ממנו יבוא איתי כי אני לא יכולה לברוח מעצמי.
כבר הרבה זמן לא ניהלתי יומן או משהו כזה אבל אני נותנת לזה צ'אנס ונראה מה יהיה.
אז כמה מילים על עצמי אני גרה בקיבוץ נחמד במרכז יחד עם הבייבי שלי - קריספי החתול . עבודת כעוזרת גננת בגן ילדים פרטי עם ילדים מקסימים. אני מרגישה כל-כך אבודה עכשיו בחיים - עד עכשיו הייתי בטוחה שאני יודעת מה אני רוצה לעשות בחיים ועם עצמי אבל עכשיו אני כבר לא בטוחה שזה מה שאני רוצה . אני לא יודעת אם אני באמת רוצה להתחיל עכשיו את המסלול הארוך והמפרך לתואר וטרינריה , עומדים לפני כל מיני שיקולים שעוצרים אותי מלעשות את הצעד בעיקר זה שאין לי בגרות ולעשות מכינה מלאה לוקח שנתיים ולא שנה כמו שחשבתי תמיד...ואני לא יודעת אם אני רוצה להשקיע כל-כך הרבה זמן ,כסף ומאמץ על משהו שאני בכלל לא סגורה עליו. אני מאוד מבולבלת וקצת נמאס לי להתגלגל עם החיים , אני מאוד נהנת לעשות את זה אבל אני מרגישה שאי אפשר להמשיך ככה לעוד הרבה זמן ושכדי שאני אמצא כיוון לעצמי.
אני שוקלת אולי לטוס לארה"ב בסוף הקיץ לעבוד קצת , אבל בכל מקרה מה שאני "בורחת" ממנו יבוא איתי כי אני לא יכולה לברוח מעצמי.
-
- הצטרפות: 03 ינואר 2006, 11:55
אני וקריספי
הי מותק
החנות באיחוד נסגרת בשבת ב-16:00
החנות באיחוד נסגרת בשבת ב-16:00
-
- הצטרפות: 08 פברואר 2006, 23:04
- דף אישי: הדף האישי של יוחאי_כותב*
אני וקריספי
כל הכבוד על הנחישות והרצון הטוב להתפתח
כבר במחשבה עצמה יש צעד ראשון לקראת השגת המטרה או תחילת הדרך
אני איתך חיזקי ואימצי וברוכה הבאה
(-8
|| (-8
||
כבר במחשבה עצמה יש צעד ראשון לקראת השגת המטרה או תחילת הדרך
אני איתך חיזקי ואימצי וברוכה הבאה
(-8
![|אפרוח| |אפרוח|](./images/smilies/chick.gif)
![|אפרוח| |אפרוח|](./images/smilies/chick.gif)
אני וקריספי
דף בית אישי
מה שלומך? ומה שלום קריספי?
מה שלומך? ומה שלום קריספי?