גנגה לילה

אנונימי

גנגה לילה

שליחה על ידי אנונימי »

דף בית אישי

{@ ברוכה הנמצאת
גנגה_לילה*
הצטרפות: 06 מאי 2008, 11:05
דף אישי: הדף האישי של גנגה_לילה*

גנגה לילה

שליחה על ידי גנגה_לילה* »

ככה בלי להודיע לי? מה עושים בדף אישי? מיכל, אפילו לא התכוננתי נפשית.
מיכל_שץ*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*

גנגה לילה

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

את לא חייבת לעשות כלום.
אני שמחה שגילית אותו
פה את יכולה לקבל הודעות אישיות שלא קשורות בהכרח למה שאת כותבת או לא בדפים אחרים.
וכך מי שרוצה לכתוב לך משהו יחסית אישי שלא שייך לדיון יכול למצוא אותך.
את גם יכולה לכתוב פה קצת על עצמך, כדי שיכירו אותך.
גנגה_לילה*

גנגה לילה

את יודעת מה? למה לא? עכשיו שהכתיבה שלי בעברית כבר בקצב סביר, אחרי שנים של לכתוב רק אנגלית, בהזדמנות הבאה של זמן מול מחשב אני אכתוב על עצמי, עכשיו אני רצה לבריכה- יום אחרון ומשם לשוק.
חני_תה*
הצטרפות: 30 אוקטובר 2007, 01:04
דף אישי: הדף האישי של חני_תה*

גנגה לילה

שליחה על ידי חני_תה* »

כמה שהיינו רוצים להיות אתכם ביום האחרון של הבריכה.
אני לא יודעת איך להסביר לאלי שאין יותר בריכה.
היא כל הזמן מדברת על הבריכה. כל הזמן מספרת לנו איך היא רוצה לשחות לבד לבד כמו הגדולים.
זו לא רק הבריכה, זו גם החוויה של הקיבוץ ושאר הילדים והאוכל אחרי הרחצה...
מה נעשה עכשיו?
אולי ספריה?
גנגה_לילה*

גנגה לילה

מה נעשה? דבר ראשון יש את המסיל- חצי שעה באופניים או באוטו, כייף חיים. דבר שני יש את נחל הקיבוצים -20 דקות באוטו. סגרו את הבריכה ביום רביעי, בחמישי נסעתי עם טבע לקניות בבית שאן אז כבר קפצנו לנחל הקיבוצים-הוא משוגע עליו, אתמול הייו במאגר המסיל עם הקיאק של דנה וכפיר והיום היינו בכינרת, אם תשאלו אותי אז מזל שסגרו את הבריכה.
נצטרך למצוא מקום לסרט, אולי מול הבית של סיגלית אם זה אפשרי. במסיבת סוף הקיץ גם שיחקנו משחקי חברה והיה מעולה, גם הילדים וגם הגדולים נהננו מאוד. אני מאוד אוהבת את חיי החברה והפעילויות שלנו, מבחינתי זה מה שהיא עושה אותנו קהילה, מה שגורם לי לא להבין למה אנשים באים לגור איתנו ואז מסתגרים בבית ולא מוציאים את האף. אבל אלוהים ברא אין סוף אופציות של אנשים וגם זה כנראה אחת האפציות.
גנגה_לילה*

גנגה לילה

אז אם יש לי דף אני אספר על עצמי קצת:
נולדתי מורדת, אף פעם לא שחית עם הזרם, איך שהא תמיד עשיתי מה שאני רוצה אבל לא הסתבכתי יותר מידי עם המערכת-הורים, בית ספר, צבא. למזלי אף אחד לא ציפה ממני ליותר מידי-מכירים את השיר של כוורת-"ככה היא באמצע"..ככה יכולתי להיות תמיד אני. אהבתי עבודות יד, לשיר לרקוד, לטייל,לצחוק ולהסתלבט על החיים. וזה מה שאני עושה מאז שאני זוכרת את עצמי ועד היום.
בגיל 13 בערך היתה לי "הארה" חשובה שעיצבה את החיים שלי-בכל רגע נתון אפשר למות מסיבה בלתי צפויה ובום כהכל נגמר-לכן צריך לחיות כל יום בחיים האלו כאילו הוא היום האחרון, לא לדחות חלומות למתי שהוא, לא לסמוך על העתיד שיבוא ויביא איתו הבטחה לטוב או רע. לחיות את הרגע כמה שאפשר.
סיימתי 12 שנות לימוד עם תעודת בגרות ותעודת שרטטת אדריכלות. התגיסתי לנח"ל, בקושי רב שרדתי את הטירונות, היתה לי בעיית נשק קשה מאוד.
בגיל 22 טסתי להודו וחזרתי לפני 8 חודשים בת 37 עם בן זוג, ילד וצורך עז לבית.
ההמשך יבוא... רצה לראות שקיעה בכינרת.
גנגה_לילה*

גנגה לילה

מצאנו בית, חודשיים אחרי שהתחלנו לחפש מצאנו בית בהרחבה האקולוגית של קיבוץ נווה איתן. מידע על המקום ב השבט החדש בנווה איתן.
ב 15 שנים האלו שנים11 מהם הייתי בהודו, 4 חודשים באוסטרליה, עוד 9 חודשים באירופה, קצת סרי לנקה קצת נפאל ואת השאר בישראל.
אהבת הנדודים והפשטות היתה טוטלית, למדתי מהדרך והחיים המון, עבודות היד שלי התפתחו לעיצוב ותפירת בגדים גם במכונה וגם בטכניקת קרושה על בד.
השירה התפתחה ללשיר במעגלים, ג'ם סאשנים, הוזמנתי פעם להקליט דיסק של בהג'נים באוסטריה, קוראים לו גנגה מאיה וגם להופעה אחת שם, וזהו. אם יש משהו שאני מבקשת לבית ולחיים החדשים זה זיווג מוזיקלי, אם יש משהו שצריך לשבת בשבילו -זה הרכב, אז עכשיו אני כאן.
הריקוד לעומת זאת השתלט לי על החיים, במקרה נהייתי ג'אגלרית,במקרה הייתי בהריון בהודו והיינו צריכים כסף אז התחלתי להופיע במופעי אש שהתפתחו גם לריקוד חופשי שהפתח לריקודי בטן עקב דרישת הקהל, שהתפתח לכדור שלג ול 6 שנים של הופעות בגואה ובכל מיני מקומות בהודו וכל זה עם תינוק על הציצי ואהוב שבאים איתי לכל מקום עד שהתינוק גדל ושיחרר קצת את השד המסכן.
היה מדהים לחיות בהודו, השנים שם היו שנים של יצירה וגדילה אישית ורוחנית, הבן שלנו -טבע=דווה נהגה, הופרה ונולד שם. תמיד חשבתי שלא יהיו לי ילדים, כי ממש אין בי את הרצון הזה, אבל אחרי שצחי ואני היינו כשנתיים יחד ושנינו היינו עמוק במדיטציות ויוגה התחילה נשמה לקרוא לגוף, סירבתי למשך תקופה עד שכבר לא יכולתי לסרב ואחרי זמן מה גם צחי הסכים ולבסוף אחרי שתאמנו את כל הנתונים- ויזות, עונות תיירות וכו', נכנסנו להריון, אחד הילדים היותר מתוכננים שיש. ילדנו בלידת בית בהרים עם מילדת מקומית ואחרי הריון מדהים עם עבודת הכנה מדוקדקת.
טבע הוא ילד מדהים-חברותי מאוד ופתוח מאוד, מסתגל בקלות למצבים ומקומות חדשים, מתנהג יפה יחסית , ואהוב למדי. אבל לי האמהות לא קלה בכלל, לא נשאר לי הרבה חיים משלי, הא בן 5 בחינוך ביתי , שנים בגלל הודו ועכשיו בגלל קהילת החינוך ביתי וגם לא נראה לי שבתי הספר הממשלתיים משהו. בין כל עבודות הבית, הצורך להתפרנס מדי פעם (עדיין מופיעה לפעמים ועושה סדנאות ג'אגלינג, וגם המיישבת של ההרחבה שלנו) לא נשאר הרבה זמן לתפור, לקרוא ספר. ברגע שהוא רוצה עכשיו ומיד אני נגנבת, תגידו מה אני עבד שלו.
זאת גם אחת הסיבות שהוא ילד יחיד, הסבלנות המעטה שבקושי יש לי עדיף שתשאר שלו. האהבה אליו היא עצומה אבל אם הייתי באמת יודעת מה זה אומר להיות אמא הייתי חושבת פעמיים.
המזל הטוב הביא אותנו לחיות בקיבוץ קטן בו 20 ילדים רצים חופשיים ומאושרים מבית לבית בחופשיות ובבטחון. מה שבהחלט מגדיל את מרחב המחייה שלי.
האיש האהוב שלי נתן לי חופשה ליום יומים ונשארתי אצל חברה והערב נלך יחד לערב של מופעי מוסיקה אירית, תמיד אחרי ריקודים הכל נראה יותר טוב, גם מזמן לא התגעגעתי קצת.
אני מאושרת ומברכת על החיים שניתנו לי, אני חושבת שהמערכת יחסים שלי עם אלוהים מעולה ולכן החיים שלי יפים כל כך, האהבה והאמונה בכוח עליון מוחלטת ושוב ושוב הוכיחו לי החיים שאפילו הסטירות שחטפתי היו לטובתי. TRUST- זוהי מילת המפתח שאני מתרגלת בשנים האחרונות. אין מה לדאוג -הכל בסדר..
זהו בנתיים- קישקשתי מלא. נחמד שעכשיו יש עוד מקום להפגש...
אסנת_ש*
הצטרפות: 12 מרץ 2002, 18:32
דף אישי: הדף האישי של אסנת_ש*

גנגה לילה

שליחה על ידי אסנת_ש* »

היץ יש לי מכונת תפירה תעשייתית, juki .של סבא שלי ז"ל. היא בת 50 שנה אני חושבת. סוס עבודה.
אני לא משתמשת בה וחבל לי שהיא סתם עומדת לה. אני רוצה למכור אותה.
אם את מעוניינת אני ב [email protected]
באופן_לייט*
הצטרפות: 02 נובמבר 2006, 23:58
דף אישי: הדף האישי של באופן_לייט*

גנגה לילה

שליחה על ידי באופן_לייט* »

תשאלי את אורית של יקו היא רצתה למכור בזמנו מכונת תפירה
אם היא לא באתר תנסי דרך האתר שלה: http://www.nagaya.co.il/
גנגה_לילה*

גנגה לילה

תודה לכל העזרה, אבל כבר בערב חג מצאתי מכונת תפירה דרך יד שניה- האתר ומצאתי מכונה נהדרת ובזול. אז שוב תודה.
ילדת_טבע*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*

גנגה לילה

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

תשמעי, נופלים עלייך... בין התאריכים 7-20/12 בן הזוג יוצא לחופש מהעבודה לצרכי קידום התואר שלו. אנחנו רוצים לבוא לשהות עימכם בתקופה הזו כדי להכיר את השבט יותר מקרוב. אני אהיה רוב היום עם הילדים בקיבוץ ואילו האיש יבלה להנאתו (אלק...) בחיפה באוניברסיטה. מבחינתנו זו הזדמנות פז להכיר את האנרגיות האמיתיות ולראות אם זה מתאים לנו. תוכלי לסדר לנו איזה דירה מרוהטת לתקופה הזו? אנחנו מוכנים כמובן לשלם משהו (תלוי מה, ברמת ההגיון כמובן).
כולי תקווה שזה מתאים (תעבירו את זה בישיבת הקיבוץ הבאה :-P ), מאוד רוצים שזה יצליח.
תודה רבה רבה, תמר |תמר|.
אני כמובן בדפבית שלי או אם עדיין יש לך את הטלפון שלי אז כמובן שגם שם.
ילדת_טבע*

גנגה לילה

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

אה, וכשאני אומרת מרוהטת אני מתכוונת בסך הכל למזרונים לישון עליהם ומקרר. זה הכל.
עולם_קטן*
הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 21:56
דף אישי: הדף האישי של עולם_קטן*

גנגה לילה

שליחה על ידי עולם_קטן* »

איזה כייף לפגוש אותך כאן.
את היא אחת מ"אבני הדרך" שלי ללידה בבית...
פגשתי אותך ממש אחרי שילדת בהודו, ואמרתי לעצמי שככה גם אני רוצה!...
אז עוד לא ידעתי שככה השפעת עלי, כי גם לא יצא לנו לדבר יותר מידי,
אבל עכשיו אני יודעת (-:
תודה לך @}
גנגה_לילה*

גנגה לילה

עולם קטן! את מוזמנת ליצור קשר ב 0542638154.
אבא_של_זיו*
הצטרפות: 07 נובמבר 2008, 23:33

גנגה לילה

שליחה על ידי אבא_של_זיו* »

זיו בת שנתיים וחצי ואנחנו מתכננים טיול להודו. זיו לא מחוסנת כלל. אנו מתלבטים איזה חיסונים נחשבים הכי חשובים להודו כי אין לנו עניין לחסן אותה את כל מה שלא עשינו במשך שנתיים וחצי. תודה על כל עצה!!!
גנגה_לילה*

גנגה לילה

אתה שואל את הבנאדם הלא נכון או הכן נכון?. אנחנו לא חיסנו את טבע בכלל, ולא את עצמנו מהרגע שידענו מה אומר חיסון.
אני חייבת לומר שאפילו לא ניזהרנו במיוחד, היינו אוכלים בחוץ, רחצנו בים ובאגמים, חיינו הכי רגיל שאפשר.
גם רוב המשפחות המערביות האחרות לא חיסנו את ילדיהם. חיינו כמו כאן, אוכלים בריא, שוטפים ירקות ופירות במים טובים לשתיה (יש מסעדות עם פילטרים שאפשר למלא שם מים ולא לצרוך בבקבוקים של ליטר או בבקבוקים של 7 ו 5 ליטרים מתמחזרים). שמים את האנרגיה בבנית המערכת החיסונית ולא בפחד אם משהו יקרה.
את ארמבול שבגואה אנחנו מכירים הכי טוב, אבל אם אתה רוצה לשאול על מקומות ספציפים אתה מוזמן.
יש בגואה רופא הומאופט גרמני מדהים שיש לו מידע עצום על חיסונים ולמה לא לתת אותם ומה לעשות במקום, שמו רפאל ואם פעם תצטרכו אתן לך את המייל שלו.
טבע אפילו יום אחד דרך באמצע הרחוב על סיכת ביטחון חלודה, אחרי התלבטות רצינית החלטנו לא לחסן אותו בטטנוס על סמך שאם יורדת אפילו טיפת דם אחת אין סיכוי לחטוף את המחלה. וגם יש רמדי הומאופטי לטטנוס.
בחיים יש המון החלטות שמאוד מבלבלות עם לקיחת סיכונים לכאן ולכאן, צריך לבטוח במה שאנחנו מאמינים בו ולהשתדל לא לתת לפחד והחששות להחליט בשבילנו.
תעשו חיים ותהנו מכל רגע.
ילדת_טבע*

גנגה לילה

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

תגידי, יש איזה התקדמות עם ענין השבועיים שלנו? אם אין לך ראש לזה תני לי את הטלפון של אברי או תגידי שלא בא לכם עלינו וגם זה סבבה.
מיכל_שץ*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*

גנגה לילה

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

יש את הדירה של כפיר ודנה שנסעו לחודשיים
עולם_קטן*
הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 21:56
דף אישי: הדף האישי של עולם_קטן*

גנגה לילה

שליחה על ידי עולם_קטן* »

אני ילדתי בתחילת מאי 2005
האמנם...? (-; (תחשבי שוב...)
לא הייתי בהריון כשנפגשנו, ואפילו לא הכרתי את אבי ילדי אז...
אבל מהשנייה שסיפרת לי איך ילדת, ידעתי איך אני אלד, ללא ספק.
גם אני סקרנית להכיר אותך, כשהיינו בקסר-דוי אז היית קצת עסוקה...
וחבר טוב אמר לי שאני חייבת להכיר אותכם (שיבח אותכם באור ואהבה...),
ובגלל שלא יצא אז בקסר-דווי, אז אני באמת צריכה לבוא לקיבוץ.
ראיתי שאתם מתכננים מדורה עם ניגונים ושירה, תעדכנו בדף ואשתדל שלא להפסיד...
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

גנגה לילה

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

טבע אפילו יום אחד דרך באמצע הרחוב על סיכת ביטחון חלודה, אחרי התלבטות רצינית החלטנו לא לחסן אותו בטטנוס על סמך שאם יורדת אפילו טיפת דם אחת אין סיכוי לחטוף את המחלה

לא הבנתי את הקטע עם טיפת הדם, אפשר הסבר?
גנגה_לילה*

גנגה לילה

ביררנו אצל רופא הומאופט שממש נגד חיסונים והוא אומר שאם נפצעים ויורד דם משמע עובר חמצן באזור הפגוע, ואי אפשר לחלות בטטנוס, אני מקווה שזה נכון כי יש לי נטיה להאמין בדברים שמחזקים את האמונות שלי..
יהללוך_מלאכים*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2005, 14:07
דף אישי: הדף האישי של יהללוך_מלאכים*

גנגה לילה

שליחה על ידי יהללוך_מלאכים* »

הי גנגה
קראתי קצת מה שכתבת על הודו
אז באתי לקבל עוד
אנחנו נוסעים בסוף ינואר לקרלה ומצפינים עד גואה והאמפי (זוג עם 2 ילדים בני שנה וחצי ושלוש וחצי)
אני מבינה שארמבול מאד מוכרת לך
הייתי שמחה אם היית מכוונת אותי איך אני יכולה לשכור דירונת ליד האגם
והאם באמצע פברואר עדיין כל כך קשה למצוא מקומות במחירים שפויים?
את המייל של הרופא אם תוכלי לרשום לי או את הטלפון
ובכלל כל מה שעולה לרוחך שאני צריכה לדעת
תודה (-:
איש_השקט*
הצטרפות: 06 דצמבר 2008, 08:19

גנגה לילה

שליחה על ידי איש_השקט* »

סוף טוב הכל טוב ושקט על פני הבלוג
יעל_פרל*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2008, 13:10

גנגה לילה

שליחה על ידי יעל_פרל* »

תמר_ס*
הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*

גנגה לילה

שליחה על ידי תמר_ס* »

לא תאמיני, רק 23 ק"מ ממעלה גלבוע אליכם.
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

גנגה לילה

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

נתתי ת'אימייל שלו לורדה, אז התחלתי לחשוב שאולי זה לא נעים בלי לשאול אותו. לכן שלחתי לו עכשיו מייל לשאול אם זה בסדר. ואם כן - אתן לך ת'מייל שלו.
אהבת_עולם*

גנגה לילה

שלחתי לך מייל בקשר לכיס המרה. אנא כתבי לי שקיבלת.
{@
אהבת_עולם*

גנגה לילה

איזה יופי.
בעקבות ההתכתבות שלנו החלטתי לקרוא מה כתוב במעלה הדף שלך, ומאוד נהניתי לקרוא מה שסיפרת על עצמך.
ממש מעורר השראה !

(())
יהללוך_מלאכים*

גנגה לילה

הי גנגה
משהוא קרה בדף הבית שלי ונמחקה ההודעה החשובה שלך
איך אני משיגה את ההאומאופט בגואה - נוסעים שבוע הבא
נוחתים ישר באראמבול - יש המלצה מה להגיד לנהג מונית לאן כדאי להגיע
ליד האגם?
מחכה לטלפון או מייל של הרופא
תודה רבה
יהללוך_מלאכים*

גנגה לילה

תודה גנגה על המידע
עוד כמה שאלות
ליד האגם ניתן יהיה למצוא חדרים ברמה עם מים זורמים ומים חמים
או רק למטה.
ובאופן כללי כדאי להתמקם למעלה על הצוק או יותר למטה.
תודה (-:
עז_הרים*
הצטרפות: 12 מאי 2004, 21:48
דף אישי: הדף האישי של עז_הרים*

גנגה לילה

שליחה על ידי עז_הרים* »

הי לילה, כיף לשמוע מכם! טבע בטח כבר כזה ענק...
אצלנו המון חדש מאז קסר דוי,
חודשיים אחרי שהגענו לארץ נולדה ביתנו הבכורה, שנתיים אח"כ הקטנה
ולפני פחות מחודש התאומות הקטנות
בואו לבקר אם אתם מגיעים צפונה!
אהבה רבה מאוד
אבישג וחגי
עז_הרים*
הצטרפות: 12 מאי 2004, 21:48
דף אישי: הדף האישי של עז_הרים*

גנגה לילה

שליחה על ידי עז_הרים* »

עוד אין לנו אוטו שיכיל את כולנו יחד אפילו.. אנחנו בטבעון,
בטוח נתראה!
שלולית_י*
הצטרפות: 08 יוני 2008, 09:57
דף אישי: הדף האישי של שלולית_י*

גנגה לילה

שליחה על ידי שלולית_י* »

הי, מאיפה את בארץ?
לתרכי שיווק, נראה לי שכדאי לך להקליט קטע קצר מהופעה, ולשים ביו טיוב, כך שאם אני נניח רוצה להזמין אותך למושב שלי, אני יכולה לצפות לפני כן ולדעת אם זה בכלל הכיוון.
מה דעתך?
ליאת*
הצטרפות: 14 אוקטובר 2001, 12:05

גנגה לילה

שליחה על ידי ליאת* »

רעיון הצילום המוקדם הוא מעולה!
אני אשח להזמין אותך אבל גם הייתי מעדיפה לראות פני קטע קצר.
ילדת_טבע*

גנגה לילה

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

הי את! ניסינו להגיע, אני והילדים, בפורים אבל לא יצא. חבל.
יום שישי הבא אנחנו בדייט צפוף עם אברי, הוא הולך להראות לנו שתי דירות קטנות מידי ואנחנו צריכים לבחור איזה מהן פחות צפופה ועם יותר פוטנציאל מעבר בשבילנו. אין לו דירות בשבילנו והספריה לא משתחררת. כרגע הוא זה שמעכב אותנו.
בכל אופן בינתיים, אנחנו מאוד רוצים לעשות ליל סדר עם הקהילה בתקווה שמתוכנן משהו. תעדכני אותי בבקשה. בטח גם נזדקק למקום להתנחל בו אם באוהל או באיזה חדר אצל מישהו. תוכלי לבדוק לנו?
מתגעגעים. רוצים כבר להיות שם...
ילדת_טבע*

גנגה לילה

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

קראתי את מה שכתבת בדף של השבט ורציתי לספר לך שלי היה מקרה מאוד מאוד דומה (ברמת האבסורד) כשחייתי בנאות מרדכי לפני 10 שנים בערך. הייתי אז סטודנטית לאומנות בתל חי, חייתי את חיי ולא הפרעתי לאיש. לא הייתי מעורבת בכלום בקיבוץ ושמרתי על מרחק בטיחותי מהאפים של חברי המשק. ככה חייתי שם שלוש שנים. היה להם איזה סעיף דבילי בחוזה שאמר שאחרי שלוש שנים של תושב בדירה מסויימת יש לו זכויות מסויימות במשק, לא זוכרת מה הן, לא שינה לי ולא היה לי אכפת, הייתי בת 22 כשנכנסתי ועתיד בקיבוץ ממש לא תיכננתי. אחרי שנה בדירה אחת ביקשו ממני לעבור דירה, מכיוון שלא היו דירות פנויות קיבלתי דירה שהיתה נטושה מעל שש שנים ובמצב מזעזע, יחד עם חבר טוב שיפצנו במו ידינו את הדירה והפכנו אותה למקום מגניב לחיות בו. גרתי שם שנתיים.
עוד סעיף דבילי בחוזה היה שאני יכולה לארח בדירה שלי רק עם אישור של האחראי על הדיור (תארי לעצמך שאת צריכה להודע לאברי על כל אורח...) לא משהו שמישהו עשה בפועל. גרתי שם בדירה הזו שנתיים. בקיץ של סוף לימודי במכללה כשהייתי צריכה לחתום על השנה השלישית וכשלא היה לי ברור לאן ומה אני אעשה הלאה פתאום משום מקום התלבשו על החבר שלי שהיה אז בכל מיני טענות משונות, הוא בקושי היה באיזור, אבל משום מה זה הפריע להם שהוא נמצא. קראו לי לשיחה והזכירו לי שעלי לקבל אישור על ארוח ההסבר שלהם על העניין היה שבגלל שאין שעון מים ואורח משתמש במים עליהם להחליט אם לתת לו בחינם או שעלי לשלם כפול שכר דירה (גם שם זה היה 25 ש"ח מים לאדם, לא יותר) כדי לארח אותו ובגלל שלא ביקשתי הם מבקשים ממני לשלם לעתיד וגם רטרואקטיבית אם הוא ימשיך להגיע. הודעתי להם שאין להם מה לדאוג כי גם ככה הוא בקושי מגיע וחסל. באמת היתה תקופה שהוא לא הגיע ואז יום אחד הוא עשה לי הפתעה ובא בבוקר אחד לאסוף אותי לטיול, בעוד הרכב שלו חונה בחניה ואני מתארגנת ליציאה, מתקשר אלי האחראי על הדירות ומבקש ממני תוך שש שעות להעלם מהקיבוץ. לפנות במיידי את הדירה.
הייתי בשוק, ככה סתם בלי עוול בכפי מעיפים אותי? ניסיתי להסביר לו שהחבר בדיוק בא לאסוף אותי והוא בכלל לא מתארח ולא נשאר ולא כלום, הוא אמר שהוא בכלל לא נמצא בקיבוץ והתקשרו להגיד לו שהחבר אצלי ושזה לא מעניין אותו.
ניסיתי להקים מהומה, התקשרתי למי שסידר לי את הקשר עם האחראי על הדירות מלכתחילה (אחותי היתה גרושתו של חבר משק ונשואה לחבר משק לשעבר) שמיד דיבר עם המזכיר ואחרי כמה שעות וזומנתי לשיחה במזכירות.
בשיחה הסביר לי המזכיר שהחבר שלי לא רצוי, שהוא סוחר סמים (זה היה משעשע, כאילו, את חושבת שאת מכירה את מי שאת יוצרת איתו... או לפחות את הדודא שלו... סוחר סמים הוא לא היה זה בטוח, גם בשביל זה הוא היה דביל מידי, אבל זה כבר סיפור אחר) ושאם יראו את הרכב שלו נכנס בשער שוב הם יעשו כזה בלגאן שחבל לי על הזמן ולצורך ההמחשה אמר שהוא יזמין את השכנה שלי, אשה זקנה, להגיד שהוא הציץ לה במקלחת ועוד כל מיני דברים, רק כדי לסבך אותו ואותי. אני זוכרת את עצמי יוצאת מהשיחה הזו נסערת ומצטערת שלא היה לי מכשיר להקליט את השיחה ההזויה ואת האיומים שספגתי שם.
אחרי כמה ימים הגיע מישהו עם האחראי על הדירה לראות את הדירה בעודי ישנה בלי ידיעתי, החלפתי מנעול.
העלות של השיפוץ של הדירה הזו הגיעה לי ל1000 ש"ח. זניח בסכומים של שיפוצים כי עשינו הכל לבד וסחבנו חומרים מכל מיני מקומות ועשינו קומבינות מטורפות אבל לי זה היה כסף גדול, מילצרתי וניקיתי בתים בשביל כל שקל. כשעזבתי הם רבו איתי על רשת קרועה (שמישהו מהקיבוץ קרע כדי להכנס בתקופה שלפני שעזבתי).
בקיצור זוועות.
עזבתי כי לא רציתי יותר לחיות במקום כזה. מי היה רוצה?
למה את חושבת שבנווה איתן הם יהיו פחות מגעילים ממה שאת ואני יודעות שקיבוצניקים יכולים להיות? כי סיגל אמרה? ההתבטאויות של יהודה עליכם בשיחה שלנו איתו היו די איומות. לא אתפלא אם פתאום יתחילו לעשות חיפושים של סמים ועניינים יגיעו עו"סים וקציני ביקור סדיר לבדוק. הוא אמר שכבר יש מישהי שמונתה על ידי המשק לעשות בדיקות, בית בית ולראות מה הולך בתוך כל משפחה.
שלא תביני אותי לא נכון, אני אהיה הראשונה שתקפוץ משמחה אם זה לא יקרה ואם תוך שלושה חודשים גג הכל מסתדר וכולם יחיו באושר ופשטות מרצון עד עצם היום הזה, אבל איכשהו, מההיכרות שלי עם המערכת הקיבוצית אני סקפטית. וככל שאני חושבת על זה יותר ומגלגלת את השיחה עם יהודה יותר ויותר בראש אני פחות ופחות אופטימית ויותר מיואשת כי באמת רציתי לחיות אתכם, כי החיפושית שלי עמדה שם מולו בעיניים כלות ואמרה לו: "אבל החברים שלי שם!", כי סוף סוף מצאתי מקום שלא רואים את הקרניים שלי בו כי הילדים יכולים להסתובב חופשיים כמו פעם. וכי כל זה לא הולך להתממש לדעתי וכולנו צריכים לחפש מקום אחר לחלום בו. יש מקום כזה?
אם היינו מיליונרים היינו קונים אדמה ומקימים מה שאנחנו רוצים ואיך שאנחנו רוצים וכולם היו יכולים לקפוץ לנו. בעסה שאנחנו לא.
חגית_פ*
הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*

גנגה לילה

שליחה על ידי חגית_פ* »

סליחה, מזמן לא הייתי בדף שלי.
ולא, הבת שלי כבר לא ילדה יחידה :) יש לה אח בן שנה ו-8. יש ביניהם 7.5 שנים הפרש ... סוג של שני ילדים יחידים באותו בית, אם את מבינה למה אני מתכוונת ...
ואני מאוד מזדהה עם התחושה של לא לרצות עוד ילד כרגע למרות הפרש הגילאים ולחץ מכל מיני סוגים. גם אני עברתי את זה עד שפתאום יום אחד, ממש ככה, זה מאוד בער בי וממש רציתי עוד ילד. והנה הוא פה.
דניאלה*
הצטרפות: 21 ינואר 2002, 15:27

גנגה לילה

שליחה על ידי דניאלה* »

הי,
בעוד חודש אנחנו נוסעים להודו לחצי שנה יחד עם הקטנה - בת 9 חודשים וה"גדול" - בן 4. נתחיל בגואה ורוצים לשכור שם בית. את כתבת שהיית בעיקר בארמבול, האם יש לך המלצות איפה כדאי להיות. אנחנו מחפשים חוף שקט יחסית אבל עם עוד משפחות וילדים כדי שלבן שלנו תהיה קצת חברה . חוץ מזה אשמח בבקשה לקבל את המייל של הרופא הגרמני שסיפרת עליו. אם יש לך עוד רעיונות\ עצות - אשמח כמובן.
תודה רבה!!
טליה
ש_חף*
הצטרפות: 25 פברואר 2009, 15:50

גנגה לילה

שליחה על ידי ש_חף* »

מצטערת, אבל המזרן כבר נמסר.. אחרי חודש שהוא שכב במרפסת ואף אחד מכאן לא רצה, פרסמתי באתר אגורה ותוך יום מישהי לקחה אותו.
תסתכלי באתר אגורה, יש מישהו שמוסר מיטה זוגית + מזרן. בהצלחה..
או_רורה*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
דף אישי: הדף האישי של או_רורה*

גנגה לילה

שליחה על ידי או_רורה* »

שלום לך.
קראתי את סיפורך לראשונה עכשיו ופשוט הוקסמתי......... אין לי מילים.....

אם אפשר כמה שאלות לגבי הודו עם ילדים (שנתיים ו9 ושנה) לקיץ הקרוב.... אשמח.
וכן לגבי סדנאות יוגה בהודו שאפשר לבוא אליהן יחד עם הבעל והילדים (אם יש כזה דבר בכלל)
והיכן ניתן פשוט ללכת לכמה שיעורים של יוגה טיפולית?

אם זה יותר מידי, את לא חייבת לענות.......

תודה, אורורה
רוקדת_לאור_ירח*
הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*

גנגה לילה

שליחה על ידי רוקדת_לאור_ירח* »

לגבי כמות הבגדים: יש חנויות של ויצ"ו בכל הארץ. אני מניחה שיש להם חנות גם בבית שאן. אולי אפשר להעביר אליהם? מניסיוני הם מוכרים בשקלים בודדים והכסף חוזר לקהילה אחר כך. למשל בטבעון בצורת מלגות לימודים לסטודנטים שצריכים. ממה שראיתי בחנויות ויצ"ו באים לקנות אנשים שממ אין להם כסף.
מקום נסוף שבזמנו קלט כמויות של דברים, יודעת מחברה שהעבירה להם: "חלונות" בתל אביב. הבגדים עוברים לפלסטינאים שאין להם מה ללבוש.
נור_ק'ה*
הצטרפות: 10 ינואר 2008, 08:41
דף אישי: הדף האישי של נור_ק'ה*

גנגה לילה

שליחה על ידי נור_ק'ה* »

בקשר לבגדים. יש כמה אנשים שמגיעים אלי באופן קבוע לחנות www.yadyad.co.il"מרבה ידיים" ואוספים עבור נזקקים. אם את מעוניינת- את יכולה להביא את השקים אלי ואני כבר אעביר הלאה (יש לי כבר הרבה). הטלפון באתר
הילה_ב*
הצטרפות: 26 אוקטובר 2005, 00:34
דף אישי: הדף האישי של הילה_ב*

גנגה לילה

שליחה על ידי הילה_ב* »

אפשר לבוא לפשפש ולקחת?
נ_ע_מ_ה*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2006, 13:48
דף אישי: הדף האישי של נ_ע_מ_ה*

גנגה לילה

שליחה על ידי נ_ע_מ_ה* »

היי

בעניין הבגדים:
יום שלישי הקרוב-אחרי מחרתיים,23/3 , ייפתח מחסן החליפין שלנו במשוב רם און שבתענכים-יזרעאל: "סחתיין,קח-תן"
את מוזמנת לבקר ולהביא איתך ציוד. 15:30-17:30. אגב, מ 11 בבוקר יהיה אצלנו מפגש חינוך ביתי,אז אפשר לשלב שתי ציפורים במכה...
את הציוד אפשר להביא גם קודם,כך שנספיק למיין לפני "הפתיחה החגיגית" הרשמית

להתראות
נעמה
תמרי*
הצטרפות: 23 מאי 2004, 10:55

גנגה לילה

שליחה על ידי תמרי* »

הי, בדיוק רציתי לצטט את הצעתה של נ ע מ ה , אבל היא הקדימה אותי...
לא מצאתי ויצ"ו בית שאן ברשימה הזאת אבל אולי יש מישהו עם משאית גדולה במיוחד במקרה נוסע לעפולה, או למגדל העמק, או לנצרת עילית.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

גנגה לילה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

http://www.hillelsapir.org.il/%D7%97%D7 ... %D7%9D.htm
תנסי כאן בקשר לבגדים.
נקראים "חברה בעם"
נ_ע_מ_ה*

גנגה לילה

שליחה על ידי נ_ע_מ_ה* »

תודה

הייתי אצל אריאל שוורץ
אשמח להיפגש בהזדמנות כשאהיה בנווה איתן
או_רורה*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
דף אישי: הדף האישי של או_רורה*

גנגה לילה

שליחה על ידי או_רורה* »

יו, ראיתי שענית לי.

קודם כל, תודה רבה מאוד!

חשבנו על אוגוסט למעשה, אבל נראה לי שזו לא עונה טובה כל כך לנסוע..

בינתיים זה עדיין בתהליכים של מחשבה ובנייה, אני כל כך רוצה...!

כמובן שכשניסע אני אשמח לעזור!

(מכינה עוד שאלות..)

אורורה
גילית_ט*
הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*

גנגה לילה

שליחה על ידי גילית_ט* »

נדמה לי ששאלת על בגדים מקח תן, אפשר למכור אותם לרוזנקרץ 036821662
אמונה_בה'*
הצטרפות: 10 יוני 2009, 16:20

גנגה לילה

שליחה על ידי אמונה_בה'* »

הי,
למדתי אבחון קוגניטיבי בעבר, אולי אוכל לסייע?!
בעיות זכרון זה תחום רחב, את מוזמנת לפרט ואענה על סמך ידיעותיי...
ננננ*
הצטרפות: 02 אפריל 2010, 20:26

גנגה לילה

שליחה על ידי ננננ* »

תוסף של גינקו בילובה וקורס של שיטת סילבה.
אמונה_בה'*
הצטרפות: 10 יוני 2009, 16:20

גנגה לילה

שליחה על ידי אמונה_בה'* »

הי
תקופה ארוכה לא נכנסתי ורק עכשיו ראיתי את שאלתך.
הקטנה צריכה להתעורר אז אענה בקיצור ומקווה שהמשך יבוא (אם אני לא אשכח)

אז בזכרון יש את האבחון של הבעיה מרמות אמנזיה גבוהות שנובעות מבעיה תפקודית של המוח ועד לבעיות "קטנות" של האנשים הרגילים. אני מתרשמת שאצלך זה ברמה הפשוטה של העניין. וכאן זה מתחלק לשלךושה חלקים: קלט עיבוד ופלט.
כמובן שבשביל לאבחן יש צורך להתמקד ביותר מכמה מילים שכתבת לי אבל תבדקי עם עצמך היכן הבעיה ממוקדת? בזמן שהמידע מגיע אלייך? איך הוא נכנס? את עושה איזשהו תהליך בקליטת המידע? יש לך אסטרטגיות של רישום, אסארטגיה טובה לא לשכוח אבל זו לא אסטרטגיה טובה לזכור בעתיד! אפשר לאמן את המוח ולהרגיל אותו לרמות זכרון גבוהות יותר...
יש את העיבוד שזה קצת יותר מורכב ויותר קשה לזיהוי ובדרך כלל מתבטא בבעיות קוגנטיביות רציניות ויש את הפלט (מילה שעומדת על קצה הלשון ולא נזכרים מהי לדוגמא)
התעוררה, בהצלחה בינתיים את יכולה להמשיך ולהוסיף מידע...
אנונאימא*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2007, 22:14

גנגה לילה

שליחה על ידי אנונאימא* »

למיטב ידיעתי אפשר להשאיל את הפעמונית מיד שרה.
ציבעונית_בשרון*
הצטרפות: 13 אפריל 2006, 00:08
דף אישי: הדף האישי של ציבעונית_בשרון*

גנגה לילה

שליחה על ידי ציבעונית_בשרון* »

סליחה, מה זה פעמונית? איך נראה ואיך משתמשים?
נ_ע_מ_ה*

גנגה לילה

שליחה על ידי נ_ע_מ_ה* »

תודה,אולי,כשאגיע מתישהוא לנווה איתן,אקפוץ לבקר
ayayay*
הצטרפות: 05 פברואר 2011, 17:13

גנגה לילה

שליחה על ידי ayayay* »

היי גנגה לילה
יש לי חברה באזור קצרין שמחפשת מורה לג'אגלינג להתחיל שיעורים לילדים.
אולי זה מסתדר לך או שאולי את מכירה מישהו מהאזור היותר צפוני שירצה לקחת בזה חלק
אם את מעוניינת תפני אליי במייל
[email protected]
כלנית*
הצטרפות: 27 מרץ 2005, 21:47

גנגה לילה

שליחה על ידי כלנית* »

הי גנגה לילה אם את עוד עונה פה
אנו רוצים להגיע לארמבול למשך חודש אוקטובר ,רצינו לשאול מספר שאלות
  • האם ניתן לקנות טיטולים במחירים סבירים בארמבול
  • האם את יכולה להמליץ על רופא במידה ונזדקק
  • מה המצב מבחינת יתושים שעקיצותיהם מסוכנות כמו מלריה , מה האמצעי ההגנה המומלץ לילדים
  • אנחנו רוצים להזמין מקום מלון/גסט האוס ברמה סבירה האם יש מקום שאת ממליצה
תודה
פלוני_אלמונית*

גנגה לילה

היי,
אני טסה לסרי לנקה בעוד 3 שבועות ואני ממש נגד חיסונים!!! יש הצעות לגבי תחליפים טבעיים לחיסון נגד טיפוס הבטן וצהבת Aו-B?

תודה רבה :-)
פלוני_אלמונית*

גנגה לילה

ומלריה כמובן...
ענת_מחיפה*
הצטרפות: 25 יוני 2006, 11:13
דף אישי: הדף האישי של ענת_מחיפה*

גנגה לילה

שליחה על ידי ענת_מחיפה* »

הי גנגה, מקווה שאת מבקרת כאן, בדף שלך.
כתבת בדף מודעות וסת:
"לאט לאט הבנתי שיוצא לי דם וזה נראה לי מספיק, הן על פי אוכלי מזון נא הדימום במחזור מפסיק."
למה התכוונת באיזכור של מזון נא ? בשר ? ירקות ? למה הכוונה ?
תודה מראש
(לפי סיפורך המרתק, אני מבינה שאנחנו גם לא רחוקות פיזית)
מייל: anatdeu ב ג'ימייל.
הרבה אושר ואהבה
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”