דני זובין

אנונימי

דני זובין

שליחה על ידי אנונימי »

אני בן 28, רווק, גר בירושלים.

בחיי אני מתעניין בדרכים להבראת האדם, ולמדתי עם השנים שפירושו בעיקר הבראה רגשית.
לאחרונה העיסוק בנושא מזויות שונות, זז ממקום מכובד בזמני החופשי, למרכז סדר היום שלי.

הגעתי לבאופן במקור לקראת הקמת קהילה וירטואלית ברוח הנ"ל, כמקום ללמוד ממנו. בינתיים נהיה נחמד, ונשארתי.

להלן הגרסא המקורית של העמוד, כשהשהייה שלי כאן היתה יותר ממוקדת מטרה.

|תמר| |עץ| |תמר| |עץ| |תמר| |עץ| |תמר| |עץ| |תמר| |עץ| |תמר| |עץ| |תמר| |עץ| |תמר| |עץ| |תמר| |עץ| |תמר| |עץ| |תמר| |עץ| |תמר| |עץ| |תמר| |עץ|

בימים אלו אני עובד על הקמת קהילה לאנשים העוברים תהליכים של שחרור/התמרה רגשית - שינוי עמוק
הקהילה מבוססת צ'יק-צ'ק, וכאן אני מסתובב ללמוד את הדינמיקה בקהילה חופשית.

אשים גם כאן קטע שמציג את רוח הקהילה. כמו שתראו להלן, יש מכנים משותפים עם החשיבה באופן טבעי, ויש הבדלים משמעותיים בין הגישות. אני מאמין ש באופן טבעי אנחנו חסומים, וזקוקים לעבודה לא טבעית משמעותית כדי להגיע למקום הטבעי באמת.

אתם מוזמנים לגלוש לשינוי עמוק או ליצור קשר ל [email protected]

מהו שחרור רגשי

רק למשהו תקוע יש צורך בשחרור. וזוהי אכן התובנה הראשונה שלנו: אנחנו תקועים. אין פירוש הדבר שאנחנו עומדים במקום ולא מסוגלים לדבר. אבל, אנחנו מכירים בכך שאיננו חופשיים להתבטא ולחיות באופן מלא. כח פנימי חזק, כובל אותנו וחוסם חלקים מרכזיים ממה שיכול להיות האישיות שלנו.

בניגוד לנראה במבט ראשון, זוהי הכרה אופטימית: החיים הנוכחיים שלנו הם עובדה. ההכרה בכבלים פנימיים שכובלים אותנו היא הבנה שבאופן עקרוני אפשר הרבה יותר. אם, באיזשהו אופן, נצליח לשחרר את הכבלים, היום-יום שלנו יראה אחרת לגמרי, וייפתח בפנינו מרחב אדיר של אפשרויות. השפעה עצומה תהיה גם על בריאותינו הגופנית.

רמת החסימות - עוצמת הכבלים, משתנה מאד מאדם לאדם. אף על פי כן, רק מתי מעט חווים בחייהם משהו שקרוב לחופש פנימי, וביטוי מלא של כחות האישיות. גדול בהרבה מספרם של אלו שחושבים שהם נמצאים במקום כזה, כאשר לאמיתו של דבר הם פשוט התרגלו למצב מוגבל ואינם מעלים על דעתם אפשרות אחרת.

דעות שונות נשמעות בקשר למקורם המדויק של המחסומים והכבלים. בד"כ נהוג ליחס אותם לילדות המוקדמת כאשר נפשו של הילד רכה ופגיעה ביותר, והוא תלוי תלות מוחלטת בסביבתו. במצב כזה, ארועים שונים יכולים להותיר בו חותם עמוק, וליצור את המחסומים שיכבלו את אישיתו בהמשך חייו.
איננו מתענינים במיוחד בדיון התאורטי על מקורן של הפגיעות. מצבינו הנוכחי הוא עובדה, ואנחנו מחפשים דרכים לשנותו -יהיו סיבותיו אשר יהיו.

הכבלים הנידונים כאן, קשורים קשר אדוק לרגשות. לרוב, רגשות קשים וחזקים – פחד, עצב, כעס, יאוש. כמו שהדגישה הפסיכולוגיה הקלאסית, פעמים רבות איננו מודעים לרגשות הללו ולעצמתם. הם שוכנים במרתפי התודעה, ומפעילים אותנו משם במשטר נוקשה. פרימת הכבלים שכובלים את החיים שלנו ביום-יום כרוכה בשחרור הרגשות הללו מתוך נפשינו.

בעשורים האחרונים נעשו נסיונות שונים לפתח כלים להחזרה של הגלגל אחורנית, ושחרור פוטנציאל החיים של האדם. הכלים הללו התפתחו במקומות שונים, ופעמים צמחו מתוך גישות ששונות זו מזו. כך או כך, אנחנו:
מאמינים שבאופן עקרוני שינוי כזה אפשרי.
רואים הצלחות חלקיות במקומות שונים.
פועלים – לומדים, מתנסים, ועושים עבודה בפועל - כדי להביא שינוי כזה לחיים שלנו.
אל_דנטה*
הצטרפות: 22 מרץ 2004, 23:15
דף אישי: הדף האישי של אל_דנטה*

דני זובין

שליחה על ידי אל_דנטה* »

הי דני, תודה על ההזמנה.
לאחר התבוננות מעמיקה בחיי הבנתי שאין צורך לשנות דבר יותר, אני מבסוט מאוד. (רק הסביבה חרא ;-))

אשמח לתרום כמידת יכולתי.
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

דני זובין

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

_בדף של איתן לרנר ראיתי שהתענינת בתרפיה של ג'נסן. האם את מחפשת תרפיה ברצינות או שזו היתה אפיזודה חולפת?
אם אכן, את מוזמנת ל http://www.shinuy-amok.co.il ._

דני, עדיין לא חזרתי אליך בעניין זה.
האמת שעוד כשפתחת את הדף הנוכחי, זה נשמע לי מעניין, ורציתי להתעמק ולהגיב, אך לא מצאתי את הזמן המתאים.
נראה לי שמה שאתה מדבר עליו יכול להתאים לי, ומתקשר לי לכל מיני דברים שחיפשתי או רציתי לפתח, ואני מקווה בקרוב להיכנס לקישור.
(אולי עם איזו תזכורת מתישהו :-)).

תודה
שבת שלום {@
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

דני זובין

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

דני, סוף סוף נכנסתי לאתר שלך, קראתי ופתחתי דף בית.
גם כתבתי לך שם בדף הבית שלך. אנא הצץ.

ברכות.
{@
דני_זובין*
הצטרפות: 28 יוני 2009, 17:42
דף אישי: הדף האישי של דני_זובין*

דני זובין

שליחה על ידי דני_זובין* »

קבוצת התרפיה בשיטת ג'ין ג'נסן ( תהליך אבל לשחרור מטראומות ילדות ) התחדשה, יש מקום למשתתף אחד או שניים נוספים
צרו קשר ל
eytan.lerner ב gmail.com
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

דני זובין

שליחה על ידי יעל* »

אני יוצרת אתך את הקשר כאן על מנת לא להפריע לרצף הדף, על מה רצית לדבר ?
גילית_ט*
הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*

דני זובין

שליחה על ידי גילית_ט* »

תבדוק את האופצייה של הכנסות לממלכה שהעבודה שלך היא הספונסר שלך, תצטרך להוכיח אישורים מהעבודה וכסף בחשבון
גילית_ט*
הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*

דני זובין

שליחה על ידי גילית_ט* »

אם אתה מוכיח שאתה בעל נכסים לפעמים הם מרשים,תקרא באתר תחת קטגוריית ספונסר ועסקים, גם בטלפון הם יגידו לך בשגרירות אם זה אפשרי או לא, יש הרבה שנרשמים ללימודים משלמים רק דמי הרשמה ונהנים מויזת סטודנט
סטודנטית_בועטת*
הצטרפות: 31 מרץ 2011, 23:17

דני זובין

שליחה על ידי סטודנטית_בועטת* »

ממש אהבתי את מה שכתבת בדף שעסק בייעוד:
חלק ממה שכתבת: עבורי חיפוש היעוד הוא פעילות יזומה ואקטיבית. אני עורך אותו דרך התנסות ועשיה. כשמשהו ממצה את עצמו, אם אני ער מספיק, אני קם והולך. אני מאמין שתנועות כאלו קשות יותר למי שיש לו משפחה. אבל בכל מסגרת חיים, העקרון של ערנות נמצא בגרסא כלשהי. לגזור ולשמור!
בדיוק היום תהיתי עם עצמי למה במשך הרבה שנים נמנעתי מלעשות דברים. התשובה שלי היתה : לא ידעתי מה בדיוק אני רוצה. מלא דברים עניינו אותי, ובגלל שגדלתי בסביבה שקצת דיכאה אותי שלא "התמדתי" בדברים הדרך שלי להתמודד הייתה לוותר מראש. היום אני קצת פחות חוששת לנסות, והיכרות (חדשה יחסית) עם הקהילה פה, ועם דעות שכאלו, מחברת אותי מחדש לדברים עמוקים שאני מאמינה בהם. תודה :-)
turh*
הצטרפות: 06 מאי 2014, 03:48

דני זובין

שליחה על ידי turh* »

אתה עוד באתר?
הייתי רוצה למצוא את התרגוםשל מסמך EFT
האם יש לך קישור?
הקישור בדף כבר לא פעיל
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

דני זובין