כעפעפי שחר
כעפעפי שחר
שלום! אני אמא לשני ילדים מתוקים ואשמח להיות בקשר בעיקר עם אמהות להשתתף ולשתף בחוויות מהסדר יום הצפוף והעמוס כל כך, אני מקווה שההצטרפות לאתר תהייה עבורי מקום של התרעננות וקבלת כוחות.... דף בית אישי
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*
כעפעפי שחר
ברוכה הבאה שחר
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
כעפעפי שחר
שלום לך שחר.
ברוכה הבאה!
כמו כן, אני לא יודעת אם את מודעת לכך, אבל אם את רוצה שהכינוי שלך יוביל לדף הבית שלך -
עלייך לשנות את הכינוי (בשדה 'מאת') מ'שחר' ל-כעפעפי שחר. (כך שתהיה התאמה בין הכינוי לשם דף הבית).
ברוכה הבאה!
כמו כן, אני לא יודעת אם את מודעת לכך, אבל אם את רוצה שהכינוי שלך יוביל לדף הבית שלך -
עלייך לשנות את הכינוי (בשדה 'מאת') מ'שחר' ל-כעפעפי שחר. (כך שתהיה התאמה בין הכינוי לשם דף הבית).
-
- הצטרפות: 12 דצמבר 2004, 15:51
- דף אישי: הדף האישי של א_ל_א_ן*
כעפעפי שחר
לא שצריך לכתוב את זה כאן, אבל מעניין אותי, מאיפה את בארץ?
-
כעפעפי שחר
ברוכה הבאה!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
כעפעפי שחר
אני מהשומרון , מאיפה את?
-
כעפעפי שחר
אני מחיפה.
אם כך אנחנו לא שכנות...
אם כך אנחנו לא שכנות...
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
כעפעפי שחר
היי שחר
שמחה שהועלתי במשהו,
בכל מקרה זו עצה לא רפואית, את האמא ואם את חושבת שיש מקום לבדיקות של ברזל או דברים אחרים אז רק בשביל להרגיע את הקול הדואג ,למה לא? לא יודעת איך את מרגישה בקשר לזה.
שמחה שהועלתי במשהו,
בכל מקרה זו עצה לא רפואית, את האמא ואם את חושבת שיש מקום לבדיקות של ברזל או דברים אחרים אז רק בשביל להרגיע את הקול הדואג ,למה לא? לא יודעת איך את מרגישה בקשר לזה.
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
כעפעפי שחר
היי שחר
נראה לי שנושפים בעורפך עם משקל הילדהD-:
חמאה בהחלט לא נראה לי המזון האידיאלי לתינוקות גם אם הם קצת רזים,
וכן זה יכול גם להזיק
אפשר במקום זה להציע לה שקדיה(טחינה משקדים) או טחינה, וגם זה בזהירות לאט לאט לוודא שלא מעורר אלרגיה
יחד עם זה אמרת שהיא לא מסכימה לטעום עדיין דבר חוץ מחלב אם,
אם כך תדאגי שתינק יניקות ארוכות ותגיעה כך אל החלב השמן יותר בשד
לגבי עזרה בתזונה נדמה לי שיש כאן דפים ואנשים שעוסקים בכך באופן מקצועי, מה שלא כך לגבי,
יש לי נסיון עם די הרבה תינוקות שלי, של אחרים וכמטפלת , אבל לגבי הנקה יש כאן נציגות של ללצ'ה או יועצות הנקה ויש דפים על תזונה לתינוקות חפשי ב מפתח נושאים
נראה לי שנושפים בעורפך עם משקל הילדהD-:
חמאה בהחלט לא נראה לי המזון האידיאלי לתינוקות גם אם הם קצת רזים,
וכן זה יכול גם להזיק
אפשר במקום זה להציע לה שקדיה(טחינה משקדים) או טחינה, וגם זה בזהירות לאט לאט לוודא שלא מעורר אלרגיה
יחד עם זה אמרת שהיא לא מסכימה לטעום עדיין דבר חוץ מחלב אם,
אם כך תדאגי שתינק יניקות ארוכות ותגיעה כך אל החלב השמן יותר בשד
לגבי עזרה בתזונה נדמה לי שיש כאן דפים ואנשים שעוסקים בכך באופן מקצועי, מה שלא כך לגבי,
יש לי נסיון עם די הרבה תינוקות שלי, של אחרים וכמטפלת , אבל לגבי הנקה יש כאן נציגות של ללצ'ה או יועצות הנקה ויש דפים על תזונה לתינוקות חפשי ב מפתח נושאים
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
כעפעפי שחר
שלום לך אישה יקרה @}
עניתי לך אצלי בדף
עניתי לך אצלי בדף
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
כעפעפי שחר
שוב שלום,
עניתי פעם נוספת - אולי פעם קודמת לא הבנתי היטב....
@}
עניתי פעם נוספת - אולי פעם קודמת לא הבנתי היטב....
@}
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2010, 11:53
- דף אישי: הדף האישי של הילהלה_לנד*
כעפעפי שחר
היי,
מחקתי את הדף שפתחת בקשר ל- טיפות אכיניצאה מכיוון שלא נהוג לפתוח דף לשאלה ספציפית כזו בעיקר בתקופה זו של עומס מטורף באתר, אם תרצי לשאול את השאלה שוב אנא עשי זאת ב- כיכר השוק .
מעתיקה לך את ההודעה לכאן,אם תרצי לעשות בה שימוש:
יש לבת שלי דלקת ריאות והרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה, אני נותנת לבת שלי בת שנה ו 7 חודשים טיפות אכיניציאה כדי שלחזק אותה במקביל אבל זה ממש לא הולך הטעם מבחיל והיא יורקת ישר גם אם אני מערבבת לה עם דברים אשמח לשמוע על רעיונות איך לתת לה את זה. תודה!
תודה. @}
מחקתי את הדף שפתחת בקשר ל- טיפות אכיניצאה מכיוון שלא נהוג לפתוח דף לשאלה ספציפית כזו בעיקר בתקופה זו של עומס מטורף באתר, אם תרצי לשאול את השאלה שוב אנא עשי זאת ב- כיכר השוק .
מעתיקה לך את ההודעה לכאן,אם תרצי לעשות בה שימוש:
יש לבת שלי דלקת ריאות והרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה, אני נותנת לבת שלי בת שנה ו 7 חודשים טיפות אכיניציאה כדי שלחזק אותה במקביל אבל זה ממש לא הולך הטעם מבחיל והיא יורקת ישר גם אם אני מערבבת לה עם דברים אשמח לשמוע על רעיונות איך לתת לה את זה. תודה!
תודה. @}
-
- הצטרפות: 23 מאי 2010, 11:28
- דף אישי: הדף האישי של כעפעפי_שחר*
כעפעפי שחר
שלום, אני צריכה לבחור נושא לעבודה סימינריונית תחת הנושא חדשנות ושינויים בארגוני חינוך העבודה כוללת גם מחקר שבו אני צריכה להשוות בין שתי קבוצות אין לי שום רעיון שמעניין אותי ושיהייה לי עליו מספיק חומר. אני אשמח מאוד לשמוע רעיונות! תודה רבה!