כבר לפי הכותרת ניתן להבין שאני במצב לא סימפתי בלשון המעטה מאידך אבל בהחלט שימש זרז לכתינה מצד שני.
כמובן שיכולתי לכתוב לעצמי מבלי לשתף חלק של עם ישראל,אבל הרגשתי שהפעם זה יותר מזה.
אמא שלי תמיד אמרה שבכל דבר רע יש גם משהו טוב!
לפני כשבועיים וחצי שברתי את שורש כף היד השמאלית(רוב האנשים מסתבר נופלים על צד שמאל!!!??) .אני קראתי לזה אזהרה ראשונה.למרות זאת המשכתי את שיגרת יומי המלאה למעט נהיגה.מאחר ואני זקוקה לתנועה מכל סוג שהוא טיילתי במוצ"ש לפני כ-10 ימים ושברתי את הפיקה של רגל שמאל.כאמור אזהרה שניה...
לא האמנתי שזה שוב קורה לי.פשוט התביישתי בביש המזל שאחז בי...לא אלאה אותכם בכל התיאורים הפיזיים והרגשים שליוו אותי,אבל הייתי מושבתת לחלוטין.
התגובות מחברים ואחרים לא אחרו לבוא,אבל שלוש מיני רבות רציתי להביא לכאן.
- בכורי אמר-זו ההזדמנות שלך להרגיל את כל האנשים (ובמיוחד את אבא/בעלי) לממש את השינויים בחייך שאת מתכננת מזה מס' שנים לשנה הבאה,עכשיו !!!בזמן החלמתך +פיזיותרפיה..
- אחותי כל הזמן אומרת לי למה לחכות,תעשי עכשיו...
- דר' נאדר אמר-את חייבת לעשות שינויים מיידיים בחייך,את לא נמצאת במקום שהיית רוצה.
עכשיו יש לי את כל הזמן הדרוש להכל.כולם צריכים להסתדר בלעדי.גם לבעלי נתתי לעשות חשבון נפש ולתכננן את צעדיו ומעשיו נטו בכל הקשור לעיסוקיו בחוץ לבית מבלי לקחת אותי בחשבון.עלי לציין שיש לי חיים יפים ומלאים עם בעלי.הוא הפך תחביב לעיסוק ומצאתי עצמי מסייעת לו יותר משרציתי בכך...על חשבון צרכי...
בינתיים עד כאן.אשמח אם משהו יגיב לבלוג שלי.מלכה.
.