נורית מילוא
-
- הצטרפות: 30 ינואר 2005, 07:55
- דף אישי: הדף האישי של נורית_מילוא*
נורית מילוא
שמי נורית מילוא, ילידת 1959, נשואה ואמא לשני ילדים: בן 14 ובת 10.
את ילדינו אימצנו כאן בארץ לאחר שנים של נסיונות להרות ומשברים בדרך.
ילדי הם ילדים מיוחדים ונפלאים שמעבירים אותנו שיעורים לא קלים בחיים האלה. יש לנו בבית ADHD, מחוננים, אינדיגו ועוד תוספות שנלוות לזה.
במקצועי אני עובדת סוציאלית בתחום הטיפול בנפגעי סמים. יש לי נסיון בטיפול וניהול בתחום זה וכעת אני נותנת הדרכות וייעוצים בנושא.
למדתי צמחי מרפא עפ"י הרמב"ם ואני רוקחת בבית טינקטורות, קרמים ומשחות.
כבר יותר מ-15 שנים שבעלי ואני עוסקים בעבודה רוחנית בכל מיני צורות.
לפני כשנתיים עברנו לגור באילניה, רכשנו כאן משק ובחודשים האחרונים התחלנו להחיות אותו. הקמנו חממה קטנה לגדול נבטים ואנו רואים בה ברכה. לעסק שלנו קוראים "נבטי נורית". אנו מגדלים נבטים מסוגים שונים: אספסת, ברוקולי, צנונית, חמניות, חילבה ועשב חיטה. החמניות זוכות להצלחה ואנו מוכרים כבר במספר סופרים. אנו מוכרים גם בחנויות טבע באזור הצפון ומתכוונים להגדיל את המכירות מתוך רצון להביא את הנבטים לכל דיכפין ולא להשאיר אותם רק בחנויות הטבע. אנו מגדלים את הנבטים במה שנקרא שיטה מסורתית ולא בצורה תעשייתית.
אני מוכרת גם זרעים להנבטה למי שמעוניין.
אני חובבת צמחי תבלין ומרפא, מגדלת חלק מהם בגינה ומתכננת להקים גינה גדולה עם מגוון צמחים.
אני נהנית לשוטט באתר זה והחלטתי להוסיף דף משלי ולתרום את חלקי בידע שיש לי בתחומים שונים. אשמח להתחלק עם אנשים בנושאים הקשורים לגידול ילדים מיוחדים ולגידול ילדים מאומצים וכן בנושאים הקשורים לנבטים ותזונה, לחקלאות אורגנית, לגינון וכד'.
את ילדינו אימצנו כאן בארץ לאחר שנים של נסיונות להרות ומשברים בדרך.
ילדי הם ילדים מיוחדים ונפלאים שמעבירים אותנו שיעורים לא קלים בחיים האלה. יש לנו בבית ADHD, מחוננים, אינדיגו ועוד תוספות שנלוות לזה.
במקצועי אני עובדת סוציאלית בתחום הטיפול בנפגעי סמים. יש לי נסיון בטיפול וניהול בתחום זה וכעת אני נותנת הדרכות וייעוצים בנושא.
למדתי צמחי מרפא עפ"י הרמב"ם ואני רוקחת בבית טינקטורות, קרמים ומשחות.
כבר יותר מ-15 שנים שבעלי ואני עוסקים בעבודה רוחנית בכל מיני צורות.
לפני כשנתיים עברנו לגור באילניה, רכשנו כאן משק ובחודשים האחרונים התחלנו להחיות אותו. הקמנו חממה קטנה לגדול נבטים ואנו רואים בה ברכה. לעסק שלנו קוראים "נבטי נורית". אנו מגדלים נבטים מסוגים שונים: אספסת, ברוקולי, צנונית, חמניות, חילבה ועשב חיטה. החמניות זוכות להצלחה ואנו מוכרים כבר במספר סופרים. אנו מוכרים גם בחנויות טבע באזור הצפון ומתכוונים להגדיל את המכירות מתוך רצון להביא את הנבטים לכל דיכפין ולא להשאיר אותם רק בחנויות הטבע. אנו מגדלים את הנבטים במה שנקרא שיטה מסורתית ולא בצורה תעשייתית.
אני מוכרת גם זרעים להנבטה למי שמעוניין.
אני חובבת צמחי תבלין ומרפא, מגדלת חלק מהם בגינה ומתכננת להקים גינה גדולה עם מגוון צמחים.
אני נהנית לשוטט באתר זה והחלטתי להוסיף דף משלי ולתרום את חלקי בידע שיש לי בתחומים שונים. אשמח להתחלק עם אנשים בנושאים הקשורים לגידול ילדים מיוחדים ולגידול ילדים מאומצים וכן בנושאים הקשורים לנבטים ותזונה, לחקלאות אורגנית, לגינון וכד'.
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
נורית מילוא
ברוכה הבאה @}
נעים להכיר ומעניין יהיה לשמוע על נסיונך בכל התחומים של החיים
נעים להכיר ומעניין יהיה לשמוע על נסיונך בכל התחומים של החיים
-
- הצטרפות: 05 מרץ 2002, 09:16
- דף אישי: הדף האישי של יעל_נוי*
נורית מילוא
מחפשת מעצבת לעסק נסי את תמר רוזנפלד חדש
היא גרה מאוד קרוב אליך (עם אני לא עושה פדיחה בידיעת הארץ) ונראה לי שהיא תשמח לעשות את העבודה הזו.
בהצלחה
היא גרה מאוד קרוב אליך (עם אני לא עושה פדיחה בידיעת הארץ) ונראה לי שהיא תשמח לעשות את העבודה הזו.
בהצלחה
-
- הצטרפות: 05 פברואר 2005, 19:09
- דף אישי: הדף האישי של חני_בונה*
נורית מילוא
ברוכה הבאה
@}
@}
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
נורית מילוא
ברוכה הבאה
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
נורית מילוא
נורית.
לרגע נעתקה נשמתי. אכן נפלאות הן דרכי האל.
המצחיק הוא, שכשקראתי את הפתיחה בדף זה, הרגשתי חיבור, כי אתם גרים באילניה, ואני במקור מהעמק, ושירתתי תקופה קצרה בבסיס הצבאי באילניה, אז יש לי פינה חמה בלב למקום...
מקווה שיצא לנו להפגש, ולא בעתיד הרחוק מדי!
ובהזדמנות זאת - ברוכה הבאה
לרגע נעתקה נשמתי. אכן נפלאות הן דרכי האל.
המצחיק הוא, שכשקראתי את הפתיחה בדף זה, הרגשתי חיבור, כי אתם גרים באילניה, ואני במקור מהעמק, ושירתתי תקופה קצרה בבסיס הצבאי באילניה, אז יש לי פינה חמה בלב למקום...
מקווה שיצא לנו להפגש, ולא בעתיד הרחוק מדי!
ובהזדמנות זאת - ברוכה הבאה
נורית מילוא
נורית יקרה האם אתם מוכרים גם זרעי שעורה ואם לא היכן אני יכולה לרכוש??
תודות,
אילה
תודות,
אילה
-
נורית מילוא
אמורים להיות לי קצת גרעיני שעורה, אני אבדוק במחסן.
קשה להשיג שעורה טובה בגלל הריסוסים ובכל מקרה עלייך לדעת שהטעם של מיץ עשב שעורה הוא נורא. בארה"ב ממליצים למהול את מיץ עשב השעורה במיץ עשב חיטה, 20% שעורה.
האם יש סיבה מיוחדת לשעורה, אם מותר לשאול?
קשה להשיג שעורה טובה בגלל הריסוסים ובכל מקרה עלייך לדעת שהטעם של מיץ עשב שעורה הוא נורא. בארה"ב ממליצים למהול את מיץ עשב השעורה במיץ עשב חיטה, 20% שעורה.
האם יש סיבה מיוחדת לשעורה, אם מותר לשאול?
-
נורית מילוא
אילה
אין לי כרגע להציע לך גרעיני שעורה.
את יכולה לפנות לקיבוץ לביא לגד"ש, לפחות בשנה שעברה הם גידלו שעורה.
מקווה שזה עוזר לך במשהו.
אין לי כרגע להציע לך גרעיני שעורה.
את יכולה לפנות לקיבוץ לביא לגד"ש, לפחות בשנה שעברה הם גידלו שעורה.
מקווה שזה עוזר לך במשהו.
נורית מילוא
נורית שלום
שיהיה לכם בהצלחה.איפה זה אילניה? אשמח לקבל ממך מתכון ל"וזלין לשפתיים" על בסיס טבעי משיאה או דומה ואם יש לך מתכון לקרם בשילוב מיצוי של רוזמרין. שמעתי שהוא טוב לעור הפנים.
תודה ושוב שיהיה לך בהצלחה ודף פורה.
שיהיה לכם בהצלחה.איפה זה אילניה? אשמח לקבל ממך מתכון ל"וזלין לשפתיים" על בסיס טבעי משיאה או דומה ואם יש לך מתכון לקרם בשילוב מיצוי של רוזמרין. שמעתי שהוא טוב לעור הפנים.
תודה ושוב שיהיה לך בהצלחה ודף פורה.
-
נורית מילוא
אורה
הרי לך מתכון ביתי פשוט ביותר
4 כפות שמן זית או שמן שקדים
1 כף שעוות דבורים
ממיסים את שני אלה על אש קטנה ביותר או בסיר כפול
מוסיפים 1 כפית דבש ומערבבים היטב עד שהכל נמס.
מורידים מהאש וממשיכים לבחוש עד שמתקרר ומתקשה. כאשר זה מתחיל להתקשות מוסיפים שמן אתרי. אני מוסיפה לבנדר 4-5 טיפות ואפשר להוסיף גם גרניום.
יוצאת כמות מכובדת.
בהצלחה
הרי לך מתכון ביתי פשוט ביותר
4 כפות שמן זית או שמן שקדים
1 כף שעוות דבורים
ממיסים את שני אלה על אש קטנה ביותר או בסיר כפול
מוסיפים 1 כפית דבש ומערבבים היטב עד שהכל נמס.
מורידים מהאש וממשיכים לבחוש עד שמתקרר ומתקשה. כאשר זה מתחיל להתקשות מוסיפים שמן אתרי. אני מוסיפה לבנדר 4-5 טיפות ואפשר להוסיף גם גרניום.
יוצאת כמות מכובדת.
בהצלחה
נורית מילוא
נורית, תודה על ה"מתכון" הנ"ל. יצא אחלה. שידרגתי קצת והוספתי למען הצבע 2 טיפות רום (מבקבוקי הבישול)
אשמח שתשתפי אותי עוד. תודה
אשמח שתשתפי אותי עוד. תודה
נורית מילוא
הי נורית,
אני מעוניינת לקנות זרעים של עשב חיטה. .
אני גם מחפשת מתכון לקרם או שמן לפנים.
ואני כן יודעת היכן זה אילניה, מקום מקסים
המון תודות אן
אני מעוניינת לקנות זרעים של עשב חיטה. .
אני גם מחפשת מתכון לקרם או שמן לפנים.
ואני כן יודעת היכן זה אילניה, מקום מקסים
המון תודות אן
נורית מילוא
נורית מתוקה
אני מאוד אוהבת לאכול מש עם פסטה תנסו גם
אני מאוד אוהבת לאכול מש עם פסטה תנסו גם
נורית מילוא
איך אפשר לרכוש זרעים להנבטה וגם מתקן להנבטה?
נורית מילוא
הנבטתי זרעי תורמוס, שעועית, מאש ולוביה על רשת, אלא שהנבטים החלו לצמוח מטה, בין חורי הרשת, זה בסדר? מה לעשות? להוציא אותם שיצמחו מעלה? אני גם צריך זרעי אספסת (אלפלפא), צנונית, ברוקולי, חיטה, חילבה? יש לכם את כל זה?
חוצ'מזה, ממה עשויים נבטים סיניים?
אודה לתשובתך!
חוצ'מזה, ממה עשויים נבטים סיניים?
אודה לתשובתך!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
נורית מילוא
למתעניין שלום
כל הקטניות שצומחות לך למטה זה בסדר גמור, הן קודם מוציאות שורשון. אני ממליצה לך לתת להן לנבוט קצת, מה שנקרא נבטוט ולאכול אותם. אין מה לחכות יותר מזה.
נבטים סיניים עשויים ממש אולם הם מגודלים בשיטה מיוחדת שמאפשרת להם להוציא גבעול לבן ארוך ושמנמן. ניסיתי אך לא הצלחתי לצערי.
אם אתה רוצה זרעים תפנה אלי למייל: [email protected]
כלים להנבטה אין משום שכל נסיונולי למצוא ו/או להביא מחו"ל עלו בתוהו עקב המחיר הגבוה.
בהצלחה ולהתראות
נורית
כל הקטניות שצומחות לך למטה זה בסדר גמור, הן קודם מוציאות שורשון. אני ממליצה לך לתת להן לנבוט קצת, מה שנקרא נבטוט ולאכול אותם. אין מה לחכות יותר מזה.
נבטים סיניים עשויים ממש אולם הם מגודלים בשיטה מיוחדת שמאפשרת להם להוציא גבעול לבן ארוך ושמנמן. ניסיתי אך לא הצלחתי לצערי.
אם אתה רוצה זרעים תפנה אלי למייל: [email protected]
כלים להנבטה אין משום שכל נסיונולי למצוא ו/או להביא מחו"ל עלו בתוהו עקב המחיר הגבוה.
בהצלחה ולהתראות
נורית
-
נורית מילוא
שלום לכווווווולם !!
שמי גבי, תושב חוזר אחרי 11 שנים בגלות ארה"ב . אני מתעניין בהנבטות אבל יש לי מעט מאודמושג בתחום. אשמח לקבל הדרכה בנושא מכל מי שיכול ומעוניין לסייע.
אני מחפש מידע כמו : 1) אורך המחזור מזרע יבש לנבט אכיל. 2) איזה שטח צריך כדי להפיק כמות חצי מסחרית? מאחר ואני בתחילת הגיל השלישי אז אני לא מחפש להפוך את זה לעסק ממשי אלא יותר כתחביב שיכול להחזיק את עצמו ואולי גם להביא איזו הכנסה קטנה כפנסיה.3) מהם הנבטים היותר שמישים? ועוד טיפים קטנים מאנשים טובים.
יש מתנדבים?? תודה מראש .
שמי גבי, תושב חוזר אחרי 11 שנים בגלות ארה"ב . אני מתעניין בהנבטות אבל יש לי מעט מאודמושג בתחום. אשמח לקבל הדרכה בנושא מכל מי שיכול ומעוניין לסייע.
אני מחפש מידע כמו : 1) אורך המחזור מזרע יבש לנבט אכיל. 2) איזה שטח צריך כדי להפיק כמות חצי מסחרית? מאחר ואני בתחילת הגיל השלישי אז אני לא מחפש להפוך את זה לעסק ממשי אלא יותר כתחביב שיכול להחזיק את עצמו ואולי גם להביא איזו הכנסה קטנה כפנסיה.3) מהם הנבטים היותר שמישים? ועוד טיפים קטנים מאנשים טובים.
יש מתנדבים?? תודה מראש .
-
נורית מילוא
נורית שלום, השמועה אומרת שהשלכת את הילדים שאימצת, ושאין לך חפץ בהם יותר. זה נחמד לגדל ירקות, דגנים, ולהנביט. אבל ילדים חשובים יותר מנבטים. אני תקווה שתתייחסי לפרסומים המייחסים לך נטישת ילדים.
מוזמנת להפריך או לאשר. הפרסום מטריד. ילדים חשובים יותר מנבטים.
מוזמנת להפריך או לאשר. הפרסום מטריד. ילדים חשובים יותר מנבטים.
נורית מילוא
נפתחה כאן סוכנות ידיעות או בית משפט מקומי לענייני משפחה ?
לא חייבים להגזים גם אם מרגישים שזה ממש נחוץ.
לא חייבים להגזים גם אם מרגישים שזה ממש נחוץ.
נורית מילוא
אגב , לתשומת הלב נורית לא כתבה כאן מ 2006 ...