עידית ק
עידית ק
אמא ליואב יליד יוני 2000 הדר ילידת ספטמבר 2002 והילה ילידת מרץ 2005
כרגע בבית , לא עזבתי קריירה מפוארת לשם כך, תמיד ידעתי שכך יהיה , אני אגדל את ילדי, אני מורה לחינוך מיוחד שלמדה גם תראפיה עם בעלי חיים ויוגה לחינוך מיוחד.
מתגעגעת קצת לעבוד , אולי לקצת לצאת מהבית , שזה חופש מהעבודה כאן.
כרגע בבית , לא עזבתי קריירה מפוארת לשם כך, תמיד ידעתי שכך יהיה , אני אגדל את ילדי, אני מורה לחינוך מיוחד שלמדה גם תראפיה עם בעלי חיים ויוגה לחינוך מיוחד.
מתגעגעת קצת לעבוד , אולי לקצת לצאת מהבית , שזה חופש מהעבודה כאן.
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
עידית ק
שלום עידית. סופסוף דף בית אישי <נכון? את די ותיקה כאן...>
תתחדשי @}
תתחדשי @}
עידית ק
היי, תודה!
בזמן האחרון אני נכנסת דיי הרבה לאתר ונהנית לקרוא את כל הדיונים על חינוך ביתי וויכוחים על אוכל בריא או עניני ילדים. לא נעים לי כל כך להתפרץ וגם בדרך כלל כבר אמרו דברים שחשבתי.
תוך כדי כתיבה ראיתי ציטוט שלי למעלה וזה נחמד. הדרי עדיין יונקת ושתינו מאוד נהנות מכך. זה קורה בעיקר לפני השינה או בימים כמו אלו שעוברים עלינו כשבוקעות להן שיניים -הניבים והיא די סובלת מכך.
בזמן האחרון אני נכנסת דיי הרבה לאתר ונהנית לקרוא את כל הדיונים על חינוך ביתי וויכוחים על אוכל בריא או עניני ילדים. לא נעים לי כל כך להתפרץ וגם בדרך כלל כבר אמרו דברים שחשבתי.
תוך כדי כתיבה ראיתי ציטוט שלי למעלה וזה נחמד. הדרי עדיין יונקת ושתינו מאוד נהנות מכך. זה קורה בעיקר לפני השינה או בימים כמו אלו שעוברים עלינו כשבוקעות להן שיניים -הניבים והיא די סובלת מכך.
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2001, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של עין_הסערה*
עידית ק
ברוכה הבאה ![@} {@](./images/smilies/flower.gif)
![@} {@](./images/smilies/flower.gif)
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
עידית ק
אכן, ברוכה.
> @} <
> @} <
עידית ק
אף אחד עוד לא יודע חוץ ממני ובעלי...
יש לי חשק גדול לצעוק את זה... אני בהריון!!!
ממש התחלה רק כמה שבועות אז אל תספרו.![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
רצינו וחודש אחד זה לא יצא ולאחר מכן כבר לא בדקתי בלוח השנה מתי יש ביוץ. אני לא זוכרת מי אמר, כנראה צפריר,
כשרוצים את זה מאוד זה מגיע. התחושות הגיעו לפני האיחור ולמרות שבעלי אומר "עזבי , את כל שבועיים בהריון..." מחזיק ממני מפנטזת. הראתי לו מה זה הפעם!
עשיתי בדיקה ביתית היום (בדיקה ישנה שכבר היתה לי, אני חובבת את הבדיקות סטיק האלו) חלון אחד סומן והעפתי אותה באכזבה לפח.
חזרתי למיטה לישון עוד קצת וכשקמתי בדקתי שוב את הפח מתוך מחשבה שזה לא הגיוני...ולשמחתי נוסף לו פס ורדרד.
הייתי כנראה צריכה לחכות עוד קצת.
עכשיו אני צריכה להשתדל ולא לספר לכל העולם אני לא רוצה שילדי ידעו על כך ממישהו אחר. וגם לחכות ולראות שהכל תקין . אז תחזיקו לי אצבעות.
יש לי חשק גדול לצעוק את זה... אני בהריון!!!
ממש התחלה רק כמה שבועות אז אל תספרו.
![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
רצינו וחודש אחד זה לא יצא ולאחר מכן כבר לא בדקתי בלוח השנה מתי יש ביוץ. אני לא זוכרת מי אמר, כנראה צפריר,
כשרוצים את זה מאוד זה מגיע. התחושות הגיעו לפני האיחור ולמרות שבעלי אומר "עזבי , את כל שבועיים בהריון..." מחזיק ממני מפנטזת. הראתי לו מה זה הפעם!
עשיתי בדיקה ביתית היום (בדיקה ישנה שכבר היתה לי, אני חובבת את הבדיקות סטיק האלו) חלון אחד סומן והעפתי אותה באכזבה לפח.
חזרתי למיטה לישון עוד קצת וכשקמתי בדקתי שוב את הפח מתוך מחשבה שזה לא הגיוני...ולשמחתי נוסף לו פס ורדרד.
הייתי כנראה צריכה לחכות עוד קצת.
עכשיו אני צריכה להשתדל ולא לספר לכל העולם אני לא רוצה שילדי ידעו על כך ממישהו אחר. וגם לחכות ולראות שהכל תקין . אז תחזיקו לי אצבעות.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
עידית ק
מזל טוב!
> מחזיקה אצבעות <
> מחזיקה אצבעות <
עידית ק
מזל טוב! (הולכת בעקבות הארנבת שלך?)
אם אני זוכרת נכון איפה את גרה, אז ההורים שלי גרים ממש קרוב.
מתי הארנבונים יהיו בשלים לעזוב את אמא?
אנחנו צריכים לבנות כלוב...(לא מסובך לדעתי)
אם אני זוכרת נכון איפה את גרה, אז ההורים שלי גרים ממש קרוב.
מתי הארנבונים יהיו בשלים לעזוב את אמא?
אנחנו צריכים לבנות כלוב...(לא מסובך לדעתי)
עידית ק
שלום עידית
ארבעת הארנבונים שנתת לי ישבו עליי בנסיעה. אחד מהם עלה לי על הכסא.
נתתי להם להיסתובב חופשי בבית
ארבעת הארנבונים שנתת לי ישבו עליי בנסיעה. אחד מהם עלה לי על הכסא.
נתתי להם להיסתובב חופשי בבית
עידית ק
אוי עידית,
אתמול ראיתי שהארנבון השחור אוכל פחות מכולם, וקצת מתנשם, והבוקר מצאתי אותו מת. מזל שרעות הלכה לקיטנה לפני שראתה.
גם האחרים מתחילים להראות סימנים דומים.
אני לא מבינה מה לא בסדר.
אני מחכה שתפתח המרפאה הוטרינרית ואקח את כולם.
דיברתי בטלפון עם הוטרינר הוא אמר שיכול להיות שהמעבר היה להם קשה.
אולי לא הייתי צריכה להרשות לילדות לשחק איתם.
לא להאמין כמה זה עושה לי רע.
אתמול ראיתי שהארנבון השחור אוכל פחות מכולם, וקצת מתנשם, והבוקר מצאתי אותו מת. מזל שרעות הלכה לקיטנה לפני שראתה.
גם האחרים מתחילים להראות סימנים דומים.
אני לא מבינה מה לא בסדר.
אני מחכה שתפתח המרפאה הוטרינרית ואקח את כולם.
דיברתי בטלפון עם הוטרינר הוא אמר שיכול להיות שהמעבר היה להם קשה.
אולי לא הייתי צריכה להרשות לילדות לשחק איתם.
לא להאמין כמה זה עושה לי רע.
עידית ק
לקחתי אותם לוטרינר. הם קיבלו אנטיביוטיקה, זה שנראה הכי גרוע קיבל גם נוזלים.
רעות הגיעה הביתה מוקדם היום מהקייטנה (בטמטומי אמרתי לה אתמול שאם נמאס לה היא יכולה לפרוש אחרי ארוחת צהרים ולבוא הביתה. יש לה מפתח) וגילתה את הפתק ששמתי על הכלוב "הארנבים חולים- נא לא להוציא מהכלוב כי הם צריכים לנוח"
ואני בעבודה, פתאום רואה שהיתה לי שיחה מהבית בשעה כ"כ מוקדמת (הסבא והסבתא צריכים לבוא ב-4 לקחת אותן הביתה). התקשרתי אליה מיד כשיכולתי. עניתי את האמת לשאלה מה קרה עם הארנבון השחור. היא מאד בכתה ולא הייתי שם כדי לחבק אותה. שאלתי אותה מה שלום הלבן הקטן (זה שנראה גרוע כשהלכתי) והיא אמרה שהוא נראה בסדר (עד כמה שאפשר לסמוך על אבחנה של בת שבע וחצי) ושעכשיו הארנבון החום מראה סימנים מדאיגים.
כשאחזור הביתה אקח אותם שוב לוטרינר.
הן שיחקו איתם מאד בעדינות. וכל הזמן תחת השגחה שלי. הם קיבלו שאריות של ירקות מהסלט שלנו ועשבים מהגינה, וקצת לחם. ביום ראשון קנינו להם תערובת לארנבים וגם אותה הם קיבלו. אתמול ניקינו את הכלוב שלהם ובינתיים נתנו להם להסתובב בבריכת-הילדים בחוץ. לא בשמש. אחה"צ היה כבר נעים.
אני לא מאמינה כמה אני מרגישה רע בגלל זה. ממש קשה לי לחכות עד שאגיע הביתה לראות מה שלומם. אני חרדה לרע ביותר. סיפרתי כאן למישהו בעבודה וקיבלתי את התגובה המצויה (נו, באמת. העיקר שהילדים שלך בסדר. מה חשוב הארנבים?)
הוטרינרית אמרה שבד"כ זה חיידק בשם פסטורלה שעושה להם דלקות ריאה.
רעות הגיעה הביתה מוקדם היום מהקייטנה (בטמטומי אמרתי לה אתמול שאם נמאס לה היא יכולה לפרוש אחרי ארוחת צהרים ולבוא הביתה. יש לה מפתח) וגילתה את הפתק ששמתי על הכלוב "הארנבים חולים- נא לא להוציא מהכלוב כי הם צריכים לנוח"
ואני בעבודה, פתאום רואה שהיתה לי שיחה מהבית בשעה כ"כ מוקדמת (הסבא והסבתא צריכים לבוא ב-4 לקחת אותן הביתה). התקשרתי אליה מיד כשיכולתי. עניתי את האמת לשאלה מה קרה עם הארנבון השחור. היא מאד בכתה ולא הייתי שם כדי לחבק אותה. שאלתי אותה מה שלום הלבן הקטן (זה שנראה גרוע כשהלכתי) והיא אמרה שהוא נראה בסדר (עד כמה שאפשר לסמוך על אבחנה של בת שבע וחצי) ושעכשיו הארנבון החום מראה סימנים מדאיגים.
כשאחזור הביתה אקח אותם שוב לוטרינר.
הן שיחקו איתם מאד בעדינות. וכל הזמן תחת השגחה שלי. הם קיבלו שאריות של ירקות מהסלט שלנו ועשבים מהגינה, וקצת לחם. ביום ראשון קנינו להם תערובת לארנבים וגם אותה הם קיבלו. אתמול ניקינו את הכלוב שלהם ובינתיים נתנו להם להסתובב בבריכת-הילדים בחוץ. לא בשמש. אחה"צ היה כבר נעים.
אני לא מאמינה כמה אני מרגישה רע בגלל זה. ממש קשה לי לחכות עד שאגיע הביתה לראות מה שלומם. אני חרדה לרע ביותר. סיפרתי כאן למישהו בעבודה וקיבלתי את התגובה המצויה (נו, באמת. העיקר שהילדים שלך בסדר. מה חשוב הארנבים?)
הוטרינרית אמרה שבד"כ זה חיידק בשם פסטורלה שעושה להם דלקות ריאה.
עידית ק
שלום עידית,
שני ארנבונים כבר מתו שנים נשארו. אחד אומד למות והשני בסדר גמור!
אני מאוד עצובה![:( :-(](./images/smilies/sad.gif)
שני ארנבונים כבר מתו שנים נשארו. אחד אומד למות והשני בסדר גמור!
אני מאוד עצובה
![:( :-(](./images/smilies/sad.gif)
עידית ק
רעות חמודה,
ראיתי מה שכתבת לעידית. מאוד עצוב לשמוע על הארנבונים שלך.
מקווה שלפחות הארנבון שנשאר יצליח לשמח אותך.
תשאלי את אמא מי אני. היא תזכיר לך.
ראיתי מה שכתבת לעידית. מאוד עצוב לשמוע על הארנבונים שלך.
מקווה שלפחות הארנבון שנשאר יצליח לשמח אותך.
תשאלי את אמא מי אני. היא תזכיר לך.
עידית ק
עידית.
הארנבון שהאמד למות (הארנבון החום) הוא אדין חי:-D אני מאוד שמחה!
הארנבון שהאמד למות (הארנבון החום) הוא אדין חי:-D אני מאוד שמחה!
עידית ק
אתמול בלילה נתתי נוזלים בזריקה לארנבון החום. הוא נראה על הפנים, והייתי בטוחה שבבוקר הוא כבר לא יהיה איתנו.
דווקא הבוקר הוא נראה עירני וחיוני. נראה מה יהיה בהמשך היום.
הארנבון הלבן הגדול (עם השערות הארוכות) בינתיים נראה בסדר.
לא ברור מה גרם לזה. הוטרינר אומר שייתכן והסטרס גרם לחיידק להתפרץ, או שאולי אחד מהעשבים בגינה שלנו היה רעיל להם![:( :-(](./images/smilies/sad.gif)
בכל אופן, עכשיו יש שניים חיים, שזה כבר יותר ממה שציפיתי.
נשאיר אותך מעודכנת בהתפתחויות.
דווקא הבוקר הוא נראה עירני וחיוני. נראה מה יהיה בהמשך היום.
הארנבון הלבן הגדול (עם השערות הארוכות) בינתיים נראה בסדר.
לא ברור מה גרם לזה. הוטרינר אומר שייתכן והסטרס גרם לחיידק להתפרץ, או שאולי אחד מהעשבים בגינה שלנו היה רעיל להם
בכל אופן, עכשיו יש שניים חיים, שזה כבר יותר ממה שציפיתי.
נשאיר אותך מעודכנת בהתפתחויות.
עידית ק
אוי עידית, כתבתי לך תגובה נורא ארוכה לפני כמה שעות ופתאום ראיתי שהיא נעלמה ברחבי הסייבר ספייס היכנשהוא.
רציתי לספר לך כל מיני דברים שלא יכולתי לכתוב כשרעות לידי (ואני סומכת על זה שתגובות ארוכות נורא היא נוטה לא לקרוא בינתיים...).
אתמול זה היה ממש נורא. כשהגעתי הביתה היה כבר שמונה בערב. מצבו של הארנבון הלבן הקטן היה בכי רע. אמרתי לרעות שכנראה גם הוא ימות והיא פרצה בבכי ואמרה שהיא "רוצחת חיות" כי החיות לא מחזיקות מעמד אצלה (היה לנו תוכון שמצאנו לפני כשבועיים ואחרי מספר ימים הלך לעולמו. כנראה היה חולה מראש, אחרת אני מניחה שהיינו מתקשים לתפוס אותו). מה שמוזר הוא שאותה מחשבה חלפה גם בראשי במהלך היום. לא לגביה כמובן, אלא לגביי. מה שאמרת כשהיינו אצלך הדהד באזניי כל אותו יום (אתמול) שאת "יודעת שהארנבונים הולכים לבית טוב", וחשבתי שאולי בעצם הבית שלנו הוא לא כל כך טוב כמו שחשבת... אבל מיד כששמעתי אותה הוגה בקול את אותה מחשבה עצמה קלטתי עד כמה זה טיפשי וניחמתי אותה.
אח"כ ניסיתי לתת נוזלים ללבן הקטן, ונראה היה שמצבו מתדרדר מרגע לרגע. רעות אמרה שאפילו שהיא לא מאמינה באלוהים היא מתפללת שהארנבון יחיה. אח"כ רצתה להחזיק אותו ביד ואני בהתחלה סירבתי. מאוחר יותר נתתי לה. ניסינו לתת לו מים במזרק, אבל הוא לא שתה. הוא שכב כך בידיים שלה והיא ליטפה אותו. "את יודעת אמא" היא אמרה "אני חושבת שיהיה לו יותר נעים כשהוא בידיים שלי ואני מלטפת אותו עד שימות, מאשר שימות לבד" היה ממש עצוב. היה לה קשה לעכל שהוא כבר מת, אבל לבסוף הצליחה לשחרר אותו. כשראינו שהחום גם נראה רע היא היתה ממש עצובה (וגם אנחנו) ורצתה להשאר לידו כל הלילה.
בבוקר כשראינו שהוא נראה יותר טוב ממש שמחנו, אבל אני חוששת שמא שמחתנו היתה מוקדמת. אני מקווה שהוא יהיה בסדר כשאבוא עוד מעט הביתה.
רציתי לספר לך כל מיני דברים שלא יכולתי לכתוב כשרעות לידי (ואני סומכת על זה שתגובות ארוכות נורא היא נוטה לא לקרוא בינתיים...).
אתמול זה היה ממש נורא. כשהגעתי הביתה היה כבר שמונה בערב. מצבו של הארנבון הלבן הקטן היה בכי רע. אמרתי לרעות שכנראה גם הוא ימות והיא פרצה בבכי ואמרה שהיא "רוצחת חיות" כי החיות לא מחזיקות מעמד אצלה (היה לנו תוכון שמצאנו לפני כשבועיים ואחרי מספר ימים הלך לעולמו. כנראה היה חולה מראש, אחרת אני מניחה שהיינו מתקשים לתפוס אותו). מה שמוזר הוא שאותה מחשבה חלפה גם בראשי במהלך היום. לא לגביה כמובן, אלא לגביי. מה שאמרת כשהיינו אצלך הדהד באזניי כל אותו יום (אתמול) שאת "יודעת שהארנבונים הולכים לבית טוב", וחשבתי שאולי בעצם הבית שלנו הוא לא כל כך טוב כמו שחשבת... אבל מיד כששמעתי אותה הוגה בקול את אותה מחשבה עצמה קלטתי עד כמה זה טיפשי וניחמתי אותה.
אח"כ ניסיתי לתת נוזלים ללבן הקטן, ונראה היה שמצבו מתדרדר מרגע לרגע. רעות אמרה שאפילו שהיא לא מאמינה באלוהים היא מתפללת שהארנבון יחיה. אח"כ רצתה להחזיק אותו ביד ואני בהתחלה סירבתי. מאוחר יותר נתתי לה. ניסינו לתת לו מים במזרק, אבל הוא לא שתה. הוא שכב כך בידיים שלה והיא ליטפה אותו. "את יודעת אמא" היא אמרה "אני חושבת שיהיה לו יותר נעים כשהוא בידיים שלי ואני מלטפת אותו עד שימות, מאשר שימות לבד" היה ממש עצוב. היה לה קשה לעכל שהוא כבר מת, אבל לבסוף הצליחה לשחרר אותו. כשראינו שהחום גם נראה רע היא היתה ממש עצובה (וגם אנחנו) ורצתה להשאר לידו כל הלילה.
בבוקר כשראינו שהוא נראה יותר טוב ממש שמחנו, אבל אני חוששת שמא שמחתנו היתה מוקדמת. אני מקווה שהוא יהיה בסדר כשאבוא עוד מעט הביתה.
עידית ק
עידית,
תודה על מה שכתבת בדף שלי. הקראתי גם לרעות.
בינתיים השניים שנותרו נראים טוב, אבל אנחנו לא נוגעים בהם למעט כשמכניסים להם אוכל. נחכה כמה ימים.
נ.ב, זה בעייתי אם הם קצת נרטבים? איך את שמה להם מים לשתיה? שמנו להם אתמול מים בתוך גביע של מעדן והם הפכו את זה והרטיבו את רצפת הכלוב.
תודה על מה שכתבת בדף שלי. הקראתי גם לרעות.
בינתיים השניים שנותרו נראים טוב, אבל אנחנו לא נוגעים בהם למעט כשמכניסים להם אוכל. נחכה כמה ימים.
נ.ב, זה בעייתי אם הם קצת נרטבים? איך את שמה להם מים לשתיה? שמנו להם אתמול מים בתוך גביע של מעדן והם הפכו את זה והרטיבו את רצפת הכלוב.
עידית ק
שמתי להם בקבוקון של מים, אבל אחרי התמותה חששתי שאולי לא הבינו איך לשתות מזה ולכן הוספתי גם צלוחית.
לילה טוב![zzz ZZZ](./images/smilies/sleep.gif)
לילה טוב
![zzz ZZZ](./images/smilies/sleep.gif)
עידית ק
עידית, מה שכתבת בדף של הארנבונים - זה עכשיו?
מתו הארנבונים?
כולם?
מתו הארנבונים?
כולם?
-
- הצטרפות: 15 יוני 2001, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של רני_וחדוה_כשר*
עידית ק
עידית - סליחה.
ללא כוונות זדון.
ללא כוונות זדון.
-
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2003, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של מאמא_מאוהבת*
עידית ק
(בתור אחת מבריה"מ לשעבר, אומנם בלי איפור כבד) - עדנה
,
הנחתי שניסית לשנות את השם בדף סיפור הלידה - אז תיקנתי.
אם לא זו הייתה הכוונה - סליחה. תגידי מה כן ואני אעזור לתקן.
![:D :-D](./images/smilies/hilarious.gif)
הנחתי שניסית לשנות את השם בדף סיפור הלידה - אז תיקנתי.
אם לא זו הייתה הכוונה - סליחה. תגידי מה כן ואני אעזור לתקן.
-
עידית ק
לא, אני לבהריון. החלטתי להשתתף בהפנינג עריכה וערכתי כמה דפים שמעניינים אותי.
נושא הלידה מעניין אותי ופרוייקט עריכת דף סיפורי לידה היה, בין היתר, עוד שלב של ריפוי עצמי כזה, להתגבר על טראומת הלידה שלי...
ובקשר ליוצא בריה"מ, הזכרת לי את מה שג'ורג' אמר באחד מפרקי סיינפלד בהקשר של הומואים "אין לי כלום נגד הומואים, יש לי חברים הומואים, אבא שלי הומו!" (ציטוט ממש לא מדויק..)![:D :-D](./images/smilies/hilarious.gif)
נושא הלידה מעניין אותי ופרוייקט עריכת דף סיפורי לידה היה, בין היתר, עוד שלב של ריפוי עצמי כזה, להתגבר על טראומת הלידה שלי...
ובקשר ליוצא בריה"מ, הזכרת לי את מה שג'ורג' אמר באחד מפרקי סיינפלד בהקשר של הומואים "אין לי כלום נגד הומואים, יש לי חברים הומואים, אבא שלי הומו!" (ציטוט ממש לא מדויק..)
-
עידית ק
תודה @} נהניתי לערוך את הדף!
זה מאוד מרגש אותי גם אותי![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
ומה הכוונה שגם עכשיו? את כן בהריון?
זה מאוד מרגש אותי גם אותי
ומה הכוונה שגם עכשיו? את כן בהריון?
-
עידית ק
מזל טוב @}
מאחלת לך שהבחילות יעברו מהר ותוכלי להנות מהתקופה הזו במלוא העוצמה![(()) (())](./images/smilies/hug.gif)
מאחלת לך שהבחילות יעברו מהר ותוכלי להנות מהתקופה הזו במלוא העוצמה
![(()) (())](./images/smilies/hug.gif)
-
- הצטרפות: 29 אפריל 2003, 11:11
- דף אישי: הדף האישי של עידית_ק*
עידית ק
כבר אני מתחילה, עם הימים אני מרגישה יותר טוב ומתחילה לצאת לי הבטן. אני אוהבת בטן של הריון, גורם לי להרגיש סקסית.
אוי , כתבתי בדף שלי, מאמא - תודה על התגובה, אולי תקראי פה?
וכן, המח שלי החל להתכווץ.
אוי , כתבתי בדף שלי, מאמא - תודה על התגובה, אולי תקראי פה?
וכן, המח שלי החל להתכווץ.
-
עידית ק
קראתי (-:
שמחה לשמוע על השיפור @}
וכן, עכשיו את יכולה להאשים את ההורמונים ב הכל !![:D :-D](./images/smilies/hilarious.gif)
שמחה לשמוע על השיפור @}
וכן, עכשיו את יכולה להאשים את ההורמונים ב הכל !
עידית ק
היי עידית!
מה שלומך? (אני שומעת שאת כמו חלה של שבת - תופחת...)
מה שלום הארנביה?
אצלנו בינתיים בסדר.
היה קצת סקביאס אבל הסתדרנו.
הוספנו ציפורים ועכשיו בכלל נחמד.
לאט לאט אנחנו חושבים שאולי כדאי להביא איזה זכר (שלנו, מסתבר, הן נקבות. מעניין מה היה מינם של שני הנפטרים), כך שלפחות מישהו אצלנו יהיה בהריון...
שנה טובה!
שרון
מה שלומך? (אני שומעת שאת כמו חלה של שבת - תופחת...)
מה שלום הארנביה?
אצלנו בינתיים בסדר.
היה קצת סקביאס אבל הסתדרנו.
הוספנו ציפורים ועכשיו בכלל נחמד.
לאט לאט אנחנו חושבים שאולי כדאי להביא איזה זכר (שלנו, מסתבר, הן נקבות. מעניין מה היה מינם של שני הנפטרים), כך שלפחות מישהו אצלנו יהיה בהריון...
שנה טובה!
שרון
עידית ק
מזל טוב להדר!
אנחנו בשבת כבר מארחים, אז לא ייצא, אבל כשיתייצבו קצת העניינים...
אנחנו בשבת כבר מארחים, אז לא ייצא, אבל כשיתייצבו קצת העניינים...
-
עידית ק
שבוע 22 להריון וקיבלתי תשובה ממי שפיר שהכל בסדר. יש!
עידית ק
מזל טוב!
קבלי
על מי השפיר!
אשמח לבקר אותך בהזדמנות. גם כדי להתראות וגם בשביל הטיקיליטון.
קבלי
![|Y| |Y|](./images/smilies/yes.gif)
אשמח לבקר אותך בהזדמנות. גם כדי להתראות וגם בשביל הטיקיליטון.
עידית ק
מה שלום הארנבים שלכם?
}דתיה בן דור (2004-11-21T19:03:12):
ליואב החמוד,![תמונה](http://datia.co.il/party.gif)
תודה שביקרת במועדון הסוסים שלי, תודה על המחמאות והאהבה,
גם אני אוהבת אותך ואני בטוחה שאתה אהוב על כולם כי אתה ילד אוהב,
ותודה על החרוז,
|| ירושלים רגליים נעליים ערדליים כפליים... ||
ותודה על ההזמנה, אבל לצערי אין לי זמן לבקר את כל הילדים הרבים שמזמינים אותי, אז אולי אתה תבקר אותי ואת הסוס שלי בחוות בצרה כשתזדמנו לסביבה.
האם בקרת כבר באתר שלי? www.datia.co.il
שלך באהבה
דתיה
}דתיה בן דור (2004-11-21T19:03:12):
ליואב החמוד,
![תמונה](http://datia.co.il/party.gif)
תודה שביקרת במועדון הסוסים שלי, תודה על המחמאות והאהבה,
גם אני אוהבת אותך ואני בטוחה שאתה אהוב על כולם כי אתה ילד אוהב,
ותודה על החרוז,
|| ירושלים רגליים נעליים ערדליים כפליים... ||
ותודה על ההזמנה, אבל לצערי אין לי זמן לבקר את כל הילדים הרבים שמזמינים אותי, אז אולי אתה תבקר אותי ואת הסוס שלי בחוות בצרה כשתזדמנו לסביבה.
האם בקרת כבר באתר שלי? www.datia.co.il
שלך באהבה
דתיה
-
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2004, 21:06
- דף אישי: הדף האישי של רעות_ג*
עידית ק
שלום עידית.
הארנבים שנתת לי המליטו גורים
ואני נורא שמחה![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
הארנבים שנתת לי המליטו גורים
ואני נורא שמחה
עידית ק
עידית, גם אנחנו חשבנו שיש לנו שתי נקבות...אבל היום כשהלבנה-אנגורה המליטה, רעות אמרה לי שהיא חושבת שאולי ארנבים לא צריכים זכר כדי להתרבות...הרי הסברתי לה שאצל חלק מהזוחלים והחרקים יש פרתנוגנזיס - רביית בתולין...
בכל אופן. הסכמנו שכנראה אצל ארנבים זה לא ככה. ואם כך החוּם הוא אכן חוּם ולא חוּמָה![;) ;-)](./images/smilies/blink.gif)
אני לא הייתי משוכנעת שהם חיים. הם שכבו בלי תנועה, חלקם מתחת לאמא וחלקם לצידה. אח"כ כשבאני להציץ שוב הם היו במיקום קצת שונה, כך שכנראה שהם כן חיים. אמרתי לרעות שאצל אמהות צעירות לעיתים לא שורדים הגורים. אבל אנחנו מקווים לטוב. אני חושבת שהם משליכים גורים מתים מן ה"קן". וכל גורים עדיין ליד האמא. היא תלשה פרווה, וגם אנחנו נתנו לה היום צמר מיוחד. כשהתרחקנו מהכלוב ראינו איך היא רצה לאכול, ובשניה שהתקרבנו היא חזרה לעמדת הגנה.
רעות כל היום התרגשה וגם עכשיו אמרה שיהיה לה קשה להרדם.
לי מאד מוזר שהם ממליטים בקור כזה. נראה לי נורא לא טוב להשרדות הצאצאים.
מה שכן - אם הם ישרדו נוכל לגמול לכם על נדיבות לבכם...
גם תוכונים יש בכלוב, אבל בסערה שלפני האחרונה הם היו כ"כ מבוהלים, וכשנכנסנו לכלוב הם התעופפו החוצה בתורות. בד"כ הם היו מתכנסים בפינה כשהיינו נכנסים, אבל כנראה שהיו כה מבוהלים ממזג האוויר. נשאר לנו רק זכר ירוק אחד, אליו צרפנו עוד שלושה חביבים - שתי צהובות ואחד תכלכל.
אני אומר לרעות בבוקר שכתבת לה. היא היתה כ"כ מאושרת עד שרצתה להתקשר אלייך בו במקום. שכנעתי אותה שאת בוודאי נחה בצהריים...
בכל אופן. הסכמנו שכנראה אצל ארנבים זה לא ככה. ואם כך החוּם הוא אכן חוּם ולא חוּמָה
![;) ;-)](./images/smilies/blink.gif)
אני לא הייתי משוכנעת שהם חיים. הם שכבו בלי תנועה, חלקם מתחת לאמא וחלקם לצידה. אח"כ כשבאני להציץ שוב הם היו במיקום קצת שונה, כך שכנראה שהם כן חיים. אמרתי לרעות שאצל אמהות צעירות לעיתים לא שורדים הגורים. אבל אנחנו מקווים לטוב. אני חושבת שהם משליכים גורים מתים מן ה"קן". וכל גורים עדיין ליד האמא. היא תלשה פרווה, וגם אנחנו נתנו לה היום צמר מיוחד. כשהתרחקנו מהכלוב ראינו איך היא רצה לאכול, ובשניה שהתקרבנו היא חזרה לעמדת הגנה.
רעות כל היום התרגשה וגם עכשיו אמרה שיהיה לה קשה להרדם.
לי מאד מוזר שהם ממליטים בקור כזה. נראה לי נורא לא טוב להשרדות הצאצאים.
מה שכן - אם הם ישרדו נוכל לגמול לכם על נדיבות לבכם...
גם תוכונים יש בכלוב, אבל בסערה שלפני האחרונה הם היו כ"כ מבוהלים, וכשנכנסנו לכלוב הם התעופפו החוצה בתורות. בד"כ הם היו מתכנסים בפינה כשהיינו נכנסים, אבל כנראה שהיו כה מבוהלים ממזג האוויר. נשאר לנו רק זכר ירוק אחד, אליו צרפנו עוד שלושה חביבים - שתי צהובות ואחד תכלכל.
אני אומר לרעות בבוקר שכתבת לה. היא היתה כ"כ מאושרת עד שרצתה להתקשר אלייך בו במקום. שכנעתי אותה שאת בוודאי נחה בצהריים...
עידית ק
מתי את אמורה ללדת?
(שנביא לך צמר גפן קצת לפני
)
(שנביא לך צמר גפן קצת לפני
עידית ק
היי עידית,
מרץ זה מצויין. כמו רֹתם שלי.
שיהיה קל!
מרץ זה מצויין. כמו רֹתם שלי.
שיהיה קל!
עידית ק
הגורים בעולם שכולו טוב...
אבל התנחמנו כבר, שאם כך בוודאי שזה יקרה שוב, אולי במזג אוויר טוב יותר.
אבל התנחמנו כבר, שאם כך בוודאי שזה יקרה שוב, אולי במזג אוויר טוב יותר.
עידית ק
רעות לקחה את זה די טוב. הקטנה לא כל כך היתה בענינים.
אני שמחה שאת מרגישה מספיק טוב כדי לאפות ולעשות לביתך. ואל תגידי שההריון דפק לך את המוח (גם אם זה נכון) - עוד מישהו יכול להאמין לך בטעות;-)
אני שמחה שאת מרגישה מספיק טוב כדי לאפות ולעשות לביתך. ואל תגידי שההריון דפק לך את המוח (גם אם זה נכון) - עוד מישהו יכול להאמין לך בטעות;-)
עידית ק
עידית, היתה עוד המלטה. ראינו אותם למחרת היום. הם היו ארבעה גדולים וורודים (בניגוד לקטנים הכהים הקודמים) והיו מתים למדיי כשהגענו לכלוב.
מזל שהספקנו להעיף אותם לפני שרעות ראתה. לא ברור לי מה קרה שם. אל תעני אצלי בדף (שרעות לא תראה בטעות), אלא כאן.
מזל שהספקנו להעיף אותם לפני שרעות ראתה. לא ברור לי מה קרה שם. אל תעני אצלי בדף (שרעות לא תראה בטעות), אלא כאן.
-
עידית ק
שרון, זה ממש מוזר, היו סימני פציעה עליהם?
האם ההורים נראים עצבניים, חסרי מנוחה אולי אין להם מספיק פרטיות- מקום יותר מוסווה.
מקווה שיצליחו בפעם הבאה.
האם ההורים נראים עצבניים, חסרי מנוחה אולי אין להם מספיק פרטיות- מקום יותר מוסווה.
מקווה שיצליחו בפעם הבאה.
עידית ק
לא היו סימני פציעה. אולי הם קפאו? נראו קשים כאלה, היו עם הגפיים כלפי מעלה (לא נגעתי בהם, לא הייתי מסוגלת).
האבא נראה לעיתים עצבני, עושה קולות מוזרים (נשיפה?) לפעמים כשמביאים להם את האוכל.
יש להם שני כדים די פתוחים, שבתוכם היא המליטה בשתי הפעמים. גם לי לא ברור מה קרה. אולי באמת היה קר מדי.
האבא נראה לעיתים עצבני, עושה קולות מוזרים (נשיפה?) לפעמים כשמביאים להם את האוכל.
יש להם שני כדים די פתוחים, שבתוכם היא המליטה בשתי הפעמים. גם לי לא ברור מה קרה. אולי באמת היה קר מדי.
עידית ק
הי עידית,
יש המלטה.
הפעם יש חיים - מתחת לערמות הפרווה ראיתי תנועה. לפחות אחד חי.
הלחיצו אותנו להפריד את הזכר כי הוא יהרוג את הגורים. רעות מיד רצה להפריד אותו, ואני תהיתי - האם ארנבונים אכן מתנהגים כך? ואם כן - היה לו מספיק זמן להרוג לו רצה בכך עד שהפרדנו אותו. והוא לא עשה את זה.
ועוד משהו - אני לא זוכרת - מתי אפשר להתקרב אליהם בלי חשש?
יש המלטה.
הפעם יש חיים - מתחת לערמות הפרווה ראיתי תנועה. לפחות אחד חי.
הלחיצו אותנו להפריד את הזכר כי הוא יהרוג את הגורים. רעות מיד רצה להפריד אותו, ואני תהיתי - האם ארנבונים אכן מתנהגים כך? ואם כן - היה לו מספיק זמן להרוג לו רצה בכך עד שהפרדנו אותו. והוא לא עשה את זה.
ועוד משהו - אני לא זוכרת - מתי אפשר להתקרב אליהם בלי חשש?
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2001, 15:26
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ו*
עידית ק
שלום,
נו, יש חדש?
נא לעדכן!! (-:
נו, יש חדש?
נא לעדכן!! (-:
-
עידית ק
כו, זו אני (-:
עדיין לפני... אבל הבוקר ממש ראיתי שהבטן ירדה והצרבת נעלמה. (סוףסוף!)
גם אצלנו יש התרגשות גדולה. הכנתי כל מה שיכולתי ועכשיו אני סתם נמרחת בבית...
עדיין לפני... אבל הבוקר ממש ראיתי שהבטן ירדה והצרבת נעלמה. (סוףסוף!)
גם אצלנו יש התרגשות גדולה. הכנתי כל מה שיכולתי ועכשיו אני סתם נמרחת בבית...
-
עידית ק
ערב טוב,
אז היום לא כ"כ נמרחתי. יובל מקורר קלות ונשאר בבית.
בעלי אמר שאני רציתי שהוא יישאר כדי להיות איתו עוד קצת אחד על אחד.
האמת?
צודק...
היה לנו יום נהדר ביחד. ולא יכולתי שלא לחשוב איך עולמנו ישתנה בעוד כמה ימים...
מן הסתם גם אוכל להיות הרבה פחות מעורבת בגן ואני מאד חוששת.
באסה על העגלה. לשלנו חסר איזשהו בורג...
אבל יש לי מנשא חדש (-: וזה בכלל חידוש במשפחתנו (-:
כמוך, אני עם צירים מדי ערב, מתכננת כבר, הולכת לישון וקמה עם הר בבטן וצרבת בגרון (-:
לילה טוב!
אז היום לא כ"כ נמרחתי. יובל מקורר קלות ונשאר בבית.
בעלי אמר שאני רציתי שהוא יישאר כדי להיות איתו עוד קצת אחד על אחד.
האמת?
צודק...
היה לנו יום נהדר ביחד. ולא יכולתי שלא לחשוב איך עולמנו ישתנה בעוד כמה ימים...
מן הסתם גם אוכל להיות הרבה פחות מעורבת בגן ואני מאד חוששת.
באסה על העגלה. לשלנו חסר איזשהו בורג...
אבל יש לי מנשא חדש (-: וזה בכלל חידוש במשפחתנו (-:
כמוך, אני עם צירים מדי ערב, מתכננת כבר, הולכת לישון וקמה עם הר בבטן וצרבת בגרון (-:
לילה טוב!
עידית ק
מזל טוב ![@} {@](./images/smilies/flower.gif)
(אחותך גרה במצפה רמון?>
(אחותך גרה במצפה רמון?>
עידית ק
הי עידית, מה נשמע?
מתי את אמורה להטיל את הביצה הגדולה שלך?![;) ;-)](./images/smilies/blink.gif)
(אצלנו יש 6 ביצים...אבל אף אחת מהן לא אצלי בבטן...)
מתי את אמורה להטיל את הביצה הגדולה שלך?
(אצלנו יש 6 ביצים...אבל אף אחת מהן לא אצלי בבטן...)
עידית ק
(-:
דבר ראשון את נורא יפה בעיניי במציאות. פעם ראיתי תמונה.
ביום חמישי היינו במסיבת יומולדת אחה'צ והיא נורא התרגשה מהלידה שלך וספרה שהיה מעולה וקצר. כשראיתי את ההודעה שלך חשבתי לעצמי שזה יהיה יותר ממקריות שלשתי נשים היו לידות כאילו באותו יום בתל השומר (-;
אז שוב מזל טוב גדול,בריאות ושמחה
דבר ראשון את נורא יפה בעיניי במציאות. פעם ראיתי תמונה.
ביום חמישי היינו במסיבת יומולדת אחה'צ והיא נורא התרגשה מהלידה שלך וספרה שהיה מעולה וקצר. כשראיתי את ההודעה שלך חשבתי לעצמי שזה יהיה יותר ממקריות שלשתי נשים היו לידות כאילו באותו יום בתל השומר (-;
אז שוב מזל טוב גדול,בריאות ושמחה
עידית ק
אני פשוט,נועה (-:
<ומה שלא תשמעי ממנה עליי-לשמור בסוד>
<ומה שלא תשמעי ממנה עליי-לשמור בסוד>
עידית ק
היי!
המון המון מזל"ט לרגל הטלת הביצה!![;) ;-)](./images/smilies/blink.gif)
המון המון מזל"ט לרגל הטלת הביצה!
עידית ק
והאמת כבר רוצה לבקר במצפה לטייל קצת בהרים
עכשיו זה הזמן...וגם כאן תהיה לך בייביסיטר (-:
<סתם סתם בצחוק את עכשיו צריכה לנוח>
עכשיו זה הזמן...וגם כאן תהיה לך בייביסיטר (-:
<סתם סתם בצחוק את עכשיו צריכה לנוח>
עידית ק
הי עידית,
אם יש לך כח לענות לילד נחמד בדף גידול ארנבונים, אני בטוחה שהוא יודה לך עד עמקי נשמתו.
אם יש לך כח לענות לילד נחמד בדף גידול ארנבונים, אני בטוחה שהוא יודה לך עד עמקי נשמתו.
-
עידית ק
לנעמה היתה פטריה נוראית בטוסיק. עכשיו היא במגמת נסיגה אבל השטיפות הרבות השאירו אותה עם נזלת.
לא נעים בכלל...
יובל גם קצת יותר רגיש. גם הגננת אמרה שאם בעבר היו דברים שוא היה "מחליק" עכשיו הוא מייבב.
אבל לא יותר מי וגם טיפה מציק בגן. לא מרביץ אבל מציק.
ילדים נורמלים. לא?
בכל אופן- הו גם מבטא היטב את רגשותיו. גם טובים וגם פחות...
אני עדיין לא כ"כ יוצאת מהבית. חוץ מטיפת חלב/רופא.
אני מרגישה כמו אמא טריה טריה. נראה לי מסובך.
אבל עוד כמה שבועות - בשמחה רבה.
יובל בקש יום חופש אבל לא הסכמתי. אני חייבת מנוחה, פיזית ונפשית. איך יכולת? כל הכבוד!
לא נעים בכלל...
יובל גם קצת יותר רגיש. גם הגננת אמרה שאם בעבר היו דברים שוא היה "מחליק" עכשיו הוא מייבב.
אבל לא יותר מי וגם טיפה מציק בגן. לא מרביץ אבל מציק.
ילדים נורמלים. לא?
בכל אופן- הו גם מבטא היטב את רגשותיו. גם טובים וגם פחות...
אני עדיין לא כ"כ יוצאת מהבית. חוץ מטיפת חלב/רופא.
אני מרגישה כמו אמא טריה טריה. נראה לי מסובך.
אבל עוד כמה שבועות - בשמחה רבה.
יובל בקש יום חופש אבל לא הסכמתי. אני חייבת מנוחה, פיזית ונפשית. איך יכולת? כל הכבוד!
-
עידית ק
הפטריה בטוסיק עברה תודות למשחת הפלאים של בית מרקחת שביט. באמת משהו משהו.
אשמח מאד להפגש.
המייל שלי מופיע בדף הבית שלי.
וזה עתה הוספתי לאתר את סיפור הלידה (-:
אשמח מאד להפגש.
המייל שלי מופיע בדף הבית שלי.
וזה עתה הוספתי לאתר את סיפור הלידה (-:
עידית ק
הוי, עידית!
היום הארנבונים התחילו להסתובב בכלוב. הרשיתי לרעות להוציא אותם.
איזה מדהימים!
שני לבנים ושלושה שחורים.
אחד מהלבנים דומה כמעט במדוייק לאמא שלו, הדלמטית.
אף אחד מהם לא דומה לחום. או שהגן החום רצסיבי, או שהוא לא האבא...
היום הארנבונים התחילו להסתובב בכלוב. הרשיתי לרעות להוציא אותם.
איזה מדהימים!
שני לבנים ושלושה שחורים.
אחד מהלבנים דומה כמעט במדוייק לאמא שלו, הדלמטית.
אף אחד מהם לא דומה לחום. או שהגן החום רצסיבי, או שהוא לא האבא...
-
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2004, 21:06
- דף אישי: הדף האישי של רעות_ג*
עידית ק
עידית,
יש לנו ארנב אחד שהוא בדיוק כמו האמא שלו רק עם הרבה יותר כתמים.
יש לנו זוג תאומים שחורים שאי אפשר להבדיל ביניהם, ויש להם שערות שיבה וברגלים יש להם מין עיגול לבן.
יש שחור אחד עם פס לבן במצח ופה לבן (ואני אפילו גיליתי שיש לו אצבעות רגליים לבנות).
יש ארנב אחד שהוא נראה ממש כמו סיני (אז בגלל זה קראנו לו איני).
את רוצה שניתן לך אחד מהתאומים? ואם יהיו לנו עוד המלטות ניתן לך עוד, כמה שתרצי, כדי שיהיו לך הרבה ארנבונים.
יש לנו ארנב אחד שהוא בדיוק כמו האמא שלו רק עם הרבה יותר כתמים.
יש לנו זוג תאומים שחורים שאי אפשר להבדיל ביניהם, ויש להם שערות שיבה וברגלים יש להם מין עיגול לבן.
יש שחור אחד עם פס לבן במצח ופה לבן (ואני אפילו גיליתי שיש לו אצבעות רגליים לבנות).
יש ארנב אחד שהוא נראה ממש כמו סיני (אז בגלל זה קראנו לו איני).
את רוצה שניתן לך אחד מהתאומים? ואם יהיו לנו עוד המלטות ניתן לך עוד, כמה שתרצי, כדי שיהיו לך הרבה ארנבונים.
-
עידית ק
נעמה כבר מרגישה טוב.
היום חיסנו אותה. מסכנה.
יש לה פעם ביום מין פליטה ענקית -הקאה וזה מאד מאד מבאס. היום זה קרה כבר 3 פעמים.
ואם לא הייתי היום בטיפת חלב ורואה שהגברת עלתה במשקל. (קילו בפחות מחודש!) הייתי ממש דואגת...
עוד מעט חופש פסח ויהיה לי המון זמן לבונדינג עם יובל.
מצד שני, בשבת נשארתי עם שניהם לבד והיה קשה. היא היתה מחוברת אלי והוא נורא רצה שאני אשחק איתו וליבי נחמץ מכך שלא יכולתי להתפנות אליו.
כשהיא כבר ישנה אני הייתי מחוסרת כוחות והיה לי כח רק להרדים אותו.
היום חיסנו אותה. מסכנה.
יש לה פעם ביום מין פליטה ענקית -הקאה וזה מאד מאד מבאס. היום זה קרה כבר 3 פעמים.
ואם לא הייתי היום בטיפת חלב ורואה שהגברת עלתה במשקל. (קילו בפחות מחודש!) הייתי ממש דואגת...
עוד מעט חופש פסח ויהיה לי המון זמן לבונדינג עם יובל.
מצד שני, בשבת נשארתי עם שניהם לבד והיה קשה. היא היתה מחוברת אלי והוא נורא רצה שאני אשחק איתו וליבי נחמץ מכך שלא יכולתי להתפנות אליו.
כשהיא כבר ישנה אני הייתי מחוסרת כוחות והיה לי כח רק להרדים אותו.
עידית ק
אנחנו שלוש בנות במאי
גם אני משם (-: הקטנה נולדה ביום האחרון של אפריל...
תודה![(()) (())](./images/smilies/hug.gif)
גם אני משם (-: הקטנה נולדה ביום האחרון של אפריל...
תודה
עידית ק
עידית, אולי את תדעי מה לעשות -
אתמול אחה"צ ברחה התוכונת שלנו והשאירה שלושה גוזלים בני שבועיים וקצת בתא ההטלה.
מה לעשות כדי להציל אותם? להכנס לכלוב ולהאכיל אותם? להוציא אותם הביתה ולהאכיל אותם?
אולי האבא יאכיל אותם? לא יודעת.![:( :-(](./images/smilies/sad.gif)
אתמול אחה"צ ברחה התוכונת שלנו והשאירה שלושה גוזלים בני שבועיים וקצת בתא ההטלה.
מה לעשות כדי להציל אותם? להכנס לכלוב ולהאכיל אותם? להוציא אותם הביתה ולהאכיל אותם?
אולי האבא יאכיל אותם? לא יודעת.
עידית ק
היי, תודה!
מצאנו את התוכונת בסוף, אז כך שזה יהיה בסדר מן הסתם.
אבל באמת אולי כדאי פעם לעשות "החלפות" כדי לשנות את המטען הגנטי של החיות. לא נראה לי העניין שעוד מעט דור הצאצאים יתחיל להתרבות בתוך עצמו.
מזל טוב! עדיף מאוחר...
גם אני תמיד אומרת עלי ועל רם שהוא במזל שור ואני סתם פרה, אבל לגביי זה יותר נכון מאשר לגבייך![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
מצאנו את התוכונת בסוף, אז כך שזה יהיה בסדר מן הסתם.
אבל באמת אולי כדאי פעם לעשות "החלפות" כדי לשנות את המטען הגנטי של החיות. לא נראה לי העניין שעוד מעט דור הצאצאים יתחיל להתרבות בתוך עצמו.
מזל טוב! עדיף מאוחר...
גם אני תמיד אומרת עלי ועל רם שהוא במזל שור ואני סתם פרה, אבל לגביי זה יותר נכון מאשר לגבייך
עידית ק
היה מאד נחמד לפגוש את כל המישפוחה שלך ביומולדת של ינון (-: אבא שלך איש מקסים ולבבי וכך גם שאר המשפחה.מקווה שיזדמן גם לנו להפגש מתישהו.
עידית ק
הי
אתם עם ג'יפים?אם כן אז יש המון מה לעשות.נגיד לרדת למכתש,עם בקבוקי פלסטיק-ממלאים חול צבעוני בשכבות.זה רעיון אחד.אפשר גם לקחת מדריך וג'יפ אם אין רכב שטח אבל זה עולה כסף.....אם בא לכם לקחת טיול ג'יפים את מוזמנת להתקשר אל ג'ימס ולראות אם זה מתאים 052-5395729
חוץ מזה שיש את חוות האלפקות ובשביל ילדים זה גן עדן(ואפשר לרכב על לאמה או חמור) וגם לשים את התינוקת במנשא עם הפנים כלפי חוץ-שלי מתה על זה.ויש את החי רמון(אבל עדיף האלפקות).
ויופי לאחותך,מטיילת לה עם הכרס (-: כיף לה,תאילנד....(עכשיו אני מבינה למה הילדים עם הבעל או הסבתא).
אתם עם ג'יפים?אם כן אז יש המון מה לעשות.נגיד לרדת למכתש,עם בקבוקי פלסטיק-ממלאים חול צבעוני בשכבות.זה רעיון אחד.אפשר גם לקחת מדריך וג'יפ אם אין רכב שטח אבל זה עולה כסף.....אם בא לכם לקחת טיול ג'יפים את מוזמנת להתקשר אל ג'ימס ולראות אם זה מתאים 052-5395729
חוץ מזה שיש את חוות האלפקות ובשביל ילדים זה גן עדן(ואפשר לרכב על לאמה או חמור) וגם לשים את התינוקת במנשא עם הפנים כלפי חוץ-שלי מתה על זה.ויש את החי רמון(אבל עדיף האלפקות).
ויופי לאחותך,מטיילת לה עם הכרס (-: כיף לה,תאילנד....(עכשיו אני מבינה למה הילדים עם הבעל או הסבתא).
עידית ק
פתאום הרגשתי קצת מבוכה כי לא התכוונתי "לשווק" לך טיול ג'יפים או משו כזה.אבל האמת היא שזה יכול להיות כיף חיים לילדים-אז יצא טוב ![@} {@](./images/smilies/flower.gif)
-
עידית ק
הי! בוקר טוב!
איזה כיף היה להניק את נעמה הבוקר!
>יש לנו הנקת פינוק מול הטלויזיה בכל בוקר, אחרי שיובל יצא לבי"ס<
הילה כל כך מתוקה! והתנועות שלה בול כמו של נעמה.
ואותם פטפוטים מתוקים!
היה עונג לראות אתכם.
חבל שלא נתנו לכם לדבר יותר (-:
איזה כיף היה להניק את נעמה הבוקר!
>יש לנו הנקת פינוק מול הטלויזיה בכל בוקר, אחרי שיובל יצא לבי"ס<
הילה כל כך מתוקה! והתנועות שלה בול כמו של נעמה.
ואותם פטפוטים מתוקים!
היה עונג לראות אתכם.
חבל שלא נתנו לכם לדבר יותר (-:
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 14:05
- דף אישי: הדף האישי של נסיכת_השום*
עידית ק
שלום עידית,
אני מקווה שאת עדיין קוראת פה לפעמים.
רציתי לשאול אותך משהו, כתבת בדף בחילות בהריון שכדאי להזהר עם הכמויות של הג'ינג'ר. רציתי לדעת למה.
אני מאוד סובלת מבחילות, הריון שני, ואוכלת המון ג'ינג'ר, כי זה הדבר היחיד שעוזר.
אשמח מאוד אם תוכלי לענות לי במהרה.
תודה מראש!
אני מקווה שאת עדיין קוראת פה לפעמים.
רציתי לשאול אותך משהו, כתבת בדף בחילות בהריון שכדאי להזהר עם הכמויות של הג'ינג'ר. רציתי לדעת למה.
אני מאוד סובלת מבחילות, הריון שני, ואוכלת המון ג'ינג'ר, כי זה הדבר היחיד שעוזר.
אשמח מאוד אם תוכלי לענות לי במהרה.
תודה מראש!