שולמית ש
-
- הצטרפות: 20 מאי 2002, 11:23
- דף אישי: הדף האישי של שולמית_ש*
שולמית ש
הדואל שלי [email protected]
הי,
נשואה אמא לתינוק שנולד ביום העצמאות האחרון, "קצת" לפני הזמן. הוא היה אמור להיוולד עכשיו, בתחילת יולי.
עדכון...עדכון...עדכון: ב 2004 הרחבנו את המשפחה.
אני מחפשת חברים חדשים - אמהות/אבות שגם נמצאים עכשיו בחופשת לידה, מתעניינים בנושאי "באופן טבעי", ומעוניינים להיפגש ולטייל ביחד לגינה הקרובה.
אז אם את/ה גרים ברמת השרון, ומעוניינים להיפגש - אנא צרו קשר!
בינתיים פגשתי רק את המטפלות הפיליפניות בגינה הציבורית.
סליחה על הבוטות, אבל לעיתים אני תוהה לשם מה אנשים מביאים ילדים לעולם, אם הילד "מאופסן" בסופו של דבר אצל המטפלת במשך רוב שעות היום?
דפים בהם השתתפתי לאחרונה:
[<-stats.pl?table=TITLE&format=list&filtera=$title&time=21&sort=-T]
דפים שהתחלתי לקרוא:
http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?[po]חינוך בלי גבולות[/po]
http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?[po]קיצוניות באופן טבעי 2[/po]
דף בית אישי
הי,
נשואה אמא לתינוק שנולד ביום העצמאות האחרון, "קצת" לפני הזמן. הוא היה אמור להיוולד עכשיו, בתחילת יולי.
עדכון...עדכון...עדכון: ב 2004 הרחבנו את המשפחה.
אני מחפשת חברים חדשים - אמהות/אבות שגם נמצאים עכשיו בחופשת לידה, מתעניינים בנושאי "באופן טבעי", ומעוניינים להיפגש ולטייל ביחד לגינה הקרובה.
אז אם את/ה גרים ברמת השרון, ומעוניינים להיפגש - אנא צרו קשר!
בינתיים פגשתי רק את המטפלות הפיליפניות בגינה הציבורית.
סליחה על הבוטות, אבל לעיתים אני תוהה לשם מה אנשים מביאים ילדים לעולם, אם הילד "מאופסן" בסופו של דבר אצל המטפלת במשך רוב שעות היום?
דפים בהם השתתפתי לאחרונה:
[<-stats.pl?table=TITLE&format=list&filtera=$title&time=21&sort=-T]
דפים שהתחלתי לקרוא:
http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?[po]חינוך בלי גבולות[/po]
http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?[po]קיצוניות באופן טבעי 2[/po]
דף בית אישי
-
- הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*
שולמית ש
שלום מירב וברוכה הבאה 

-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
שולמית ש
מירב, קודם כול מזל טוב על שהגעתם הביתה! אני מכירה את החוויה הזו (אם כי אני קצת סלחנית יותר כלפי ההורים, ובטוחה שרבים מהם היו שמחים לאפשר לעצמם להיות יותר עם ילדיהם, ויכול להיות יותר גרוע - בגנים, מעונות ומשפחתונים ) בכל אופן, כשהייתי עם הקטנצ'יק הייתי הולכת איתו פעם בשבוע-שבועיים לפארק מקסים שיש פה בסביבה, והחוויה שלי היתה דומה - אם כי שם היו גם אפריקנית או שתיים, לא רק פיליפיניות (-;
אני ממליצה לך להצטרף למפגשי ליגת לה לצ'ה - באזורך יש מפגשים במ.מ.ש ברמת החי"ל, בשעות הערב, וגם אבות מוזמנים; בפתח תקוה ובכפר מל"ל בבקרים, וברעננה אחה"צ ובאנגלית.
אני ממליצה לך להצטרף למפגשי ליגת לה לצ'ה - באזורך יש מפגשים במ.מ.ש ברמת החי"ל, בשעות הערב, וגם אבות מוזמנים; בפתח תקוה ובכפר מל"ל בבקרים, וברעננה אחה"צ ובאנגלית.
-
- הצטרפות: 09 מרץ 2002, 01:37
- דף אישי: הדף האישי של אלה_נוננה*
שולמית ש
ברוכה הבאה מירב
.
גם אני סלחנית יותר (אולי משום שגם אני הייתי כזו).
יש מצבים בהם ההורה מרגיש שאין לו ברירה אלא לצאת לעבוד, כי זהו הנורמה, וככה החברה מצפה ממנו.
לא תמיד הולכים לפי מה שהלב אומר לנו לעשות, ויוצאים כל יום לעבודה כשיסורי המצפון לא מפסיקים לחלחל בנו.

גם אני סלחנית יותר (אולי משום שגם אני הייתי כזו).
יש מצבים בהם ההורה מרגיש שאין לו ברירה אלא לצאת לעבוד, כי זהו הנורמה, וככה החברה מצפה ממנו.
לא תמיד הולכים לפי מה שהלב אומר לנו לעשות, ויוצאים כל יום לעבודה כשיסורי המצפון לא מפסיקים לחלחל בנו.
שולמית ש
הי מירב,
ברוכה הבאה!
שוב להצדיע לך על מאמצייך בפגיה. את לא צריכה להתנצל על העלמויות מהרשת - לי לקח כ 3 חודשים, וגם זה רק עם גיבוי של בייביסיטר לחזור לעולם הוירטואלי (ועוד 3 חודשים להתקרב גם לממשי).
ברוכה הבאה!
שוב להצדיע לך על מאמצייך בפגיה. את לא צריכה להתנצל על העלמויות מהרשת - לי לקח כ 3 חודשים, וגם זה רק עם גיבוי של בייביסיטר לחזור לעולם הוירטואלי (ועוד 3 חודשים להתקרב גם לממשי).
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
שולמית ש
ברוכה הבאה. כל הכבוד !!!
-
שולמית ש
תודה על הברכות - יש לי חיוך רחב על הפנים עכשיו - אתן מקסימות.
עדי אמא : אני בהחלט אצור קשר עם מ.מ.ש.
לגבי סוגיית המטפלות - אני בהחלט מבינה את הצורך ו/או הרצון לחזור לעבודה, לימודים, יצירה גם לאחר שהפכנו להורים, ובעקבות כך, להיזקק לשירותיה של מטפלת או אופר טובה.
מאידך, כשאני רואה מטפלות עם ילדים בגן הציבורי בשעה 18:00-19:00 אני תוהה - איפה הורי הילדים בשעה כזו?
אולי אני עושה עוול לחלק מההורים הנזקקים למטפלות בשעות אלו - אולם אני ממשיכה לתהות.
גם אני עבדתי 10 -14 שעות ביום, עד עכשיו, בחברת הי-טק תובענית. אבל עכשיו, כשיש לנו את אוריה, אני מתכוונת לשים גבול, ולשלם על כך ברמת ההכנסה.
עדי אמא : אני בהחלט אצור קשר עם מ.מ.ש.
לגבי סוגיית המטפלות - אני בהחלט מבינה את הצורך ו/או הרצון לחזור לעבודה, לימודים, יצירה גם לאחר שהפכנו להורים, ובעקבות כך, להיזקק לשירותיה של מטפלת או אופר טובה.
מאידך, כשאני רואה מטפלות עם ילדים בגן הציבורי בשעה 18:00-19:00 אני תוהה - איפה הורי הילדים בשעה כזו?
אולי אני עושה עוול לחלק מההורים הנזקקים למטפלות בשעות אלו - אולם אני ממשיכה לתהות.
גם אני עבדתי 10 -14 שעות ביום, עד עכשיו, בחברת הי-טק תובענית. אבל עכשיו, כשיש לנו את אוריה, אני מתכוונת לשים גבול, ולשלם על כך ברמת ההכנסה.
-
- הצטרפות: 09 מרץ 2002, 01:37
- דף אישי: הדף האישי של אלה_נוננה*
שולמית ש
מירב 
לא כולם חושבים כמוך- ויש כאלו שיגידו- אז אני אהיה בבית אבל לא אוכל לתת לילד הכל.
והם לא מבינים שילדים לא זוכרים את החומר אלא את הזמנים שנעמו להם עם ההורים.

לא כולם חושבים כמוך- ויש כאלו שיגידו- אז אני אהיה בבית אבל לא אוכל לתת לילד הכל.
והם לא מבינים שילדים לא זוכרים את החומר אלא את הזמנים שנעמו להם עם ההורים.
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 14:36
- דף אישי: הדף האישי של ויויאן_מיוחס*
שולמית ש
מירב תודה רבה,
לחפש את אירית אלתר ב-144 או שיש לה מרכז?
לילה טוב,
ויויאן
לחפש את אירית אלתר ב-144 או שיש לה מרכז?
לילה טוב,
ויויאן
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 14:36
- דף אישי: הדף האישי של ויויאן_מיוחס*
שולמית ש
שוב תודה רבה,
ויויאן
ויויאן
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 11:09
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_לן*
שולמית ש
מירב, לשמור לך מקום לידנו במפגש בפארק הירדן ?
ניצן הקולגה.
ניצן הקולגה.
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של יער_נורווגי*
שולמית ש
שלום שכנה! מאז שאני בחופש מהעב' לא נכנסתי ל"באופן טבעי" אבל אתמול שרגא אמר לי שתסעו לפארק הירדן אז קפצתי לבדוק מה קורה... נו, אולי אם אני לא מוצאת אותך בבית אני אמצא אותך כאן! בהמשך לדברייך בפתיחת ההתכתבות הזו על מטפלות וכו' החלטתי ללכת על זה ולפני יומיים התפטרתי... לא יודעת איך נסתדר כלכלית (אני מניחה שנזמין פחות אוכל הביתה וזה כבר יחסוך הון) ואם ישמעם לי או לא. בנתיים אני מרגישה שאני קורנת רק מלראות אותם משחקים יחד. בקיצור - אני פה...
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
- דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*
שולמית ש
הי מירב!
היה כייף לפגוש אותכם. החוויה הוירטואלית הזאת מתחילה לקרום עור גידים וחיוכים וזה ממש מוצא חן בעיני.
היה כייף לפגוש אותכם. החוויה הוירטואלית הזאת מתחילה לקרום עור גידים וחיוכים וזה ממש מוצא חן בעיני.
-
- הצטרפות: 21 אוגוסט 2002, 22:48
שולמית ש
מירב,
תודה על הברכות לפינה. זה מרגש לדעת שהוא שימושי.
בקשר לתמונה- הרעיון מצויין. אני אבדוק עם רני איך אפשר לממש את זה. צמחים שנמצאים קרוב אלי אני יכולה באמת לצלם. צמחים שיש לי רק בספר- נראה אם פלאי הטכניקה יכולים לעבד את זה לשחור לבן ושזה יהיה גם ברור.
תודה לך בכל אופן,
ברכות,
אילנה
תודה על הברכות לפינה. זה מרגש לדעת שהוא שימושי.
בקשר לתמונה- הרעיון מצויין. אני אבדוק עם רני איך אפשר לממש את זה. צמחים שנמצאים קרוב אלי אני יכולה באמת לצלם. צמחים שיש לי רק בספר- נראה אם פלאי הטכניקה יכולים לעבד את זה לשחור לבן ושזה יהיה גם ברור.
תודה לך בכל אופן,
ברכות,
אילנה
-
שולמית ש
החלטתי לשמח אותך בהודעה... תשמעי אנחנו זנחנו לגמרי את חוג המוסיקה! וכך איבדנו את חמישי אחה"צ הפנוי שלנו (קרה מהון להון רק פעם אחת). צריך לאפס את הגברים. חוץ מזה אני מבינה שאמור להיות יום שמשי בראשון אז אולי נדחה את עננים ליום יותר סגרירי, חבל לי שלא נשחק בחוץ ביום כזה.
-
שולמית ש
שלום לך. הנה אני עונה לך... זה ממש מייאש, אני לא רואה נפש חיה (מעל גיל שנה וארבע ושאינם בני משפחה) מעל שבוע. האמת שהם די בסדר, רק שיעול וצינון, וכבר יצאתי איתם לגינה. יאללה, קיץ ומיד! ברגע שתבריאו אני מזמינה אותך לכוס קפה עם חלב וניל...
-
- הצטרפות: 16 פברואר 2003, 22:08
שולמית ש
הי מירב. רציתי להודות לך על תגובתך ליומן. 

-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
שולמית ש
מירב, הצטערתי לקרוא על חוויותייך הלא טובות מהלידה שלפני הזמן. ועל כך שאיבדת מהאופטימיות שלך.
זה בהחלט מצטייר בעיני רוחי כדבר קשה ללדת בשבוע 28, על כל מה שמשתמע מכך. מה עשית/ם? הוא היה בפגיה ואת/ם? מדובר על כמעט 3 חודשים לא?
אולי הזמן הזה שניתן לך עכשיו עם אוריה אמור לעזור לך לשוב לאופטימיות, לבטחון בחיים ובעצמך. שהרי בסופו של דבר מעז יצא מתוק נכון?
אתם מוזמנים לקפוץ לביקור באיזה יום. אומני מאד אוהבת בחורים צעירים כגדולים! כבר מעכשיו
זה בהחלט מצטייר בעיני רוחי כדבר קשה ללדת בשבוע 28, על כל מה שמשתמע מכך. מה עשית/ם? הוא היה בפגיה ואת/ם? מדובר על כמעט 3 חודשים לא?
אולי הזמן הזה שניתן לך עכשיו עם אוריה אמור לעזור לך לשוב לאופטימיות, לבטחון בחיים ובעצמך. שהרי בסופו של דבר מעז יצא מתוק נכון?
אתם מוזמנים לקפוץ לביקור באיזה יום. אומני מאד אוהבת בחורים צעירים כגדולים! כבר מעכשיו

-
שולמית ש
אני חוסכת בחשבון הטלפון וכותבת לך פה... היה נהדר להפגש אתמול. בכלל אני מרגישה שהפורום של באופן ממש תורם לרוח שלי, זה לא סתם פורום של "איזה תרופה לתת מתי" ו"כמה להניק". זה משהו שמעבר, ברמה הפילוסופית ואם פעם יהיה לי זמן אני אקרא את כל הדפים... בכל אופן, מה באמת באותו ענין של הקמת קבוצה שתפגש באופן קבוע? מה דעתך? אולי נתחיל לייסד משהו כזה (או שקודם את רוצה לראות לאן מועדות פניך), אפילו פעם בשבוע, שהילדים יוכלו לגדול יחד והאמהות לדבר יחד? ואם לא, האם תרצי שנצטרף יחד לקבוצה קיימת (כפר סבא, רמת חן וכד')?
-
שולמית ש
אני ממש מקווה שנגיע מחר, כי זה היום של קבוצת לה לצ'ה ולא נעים לי להבריז, כי אני ארגנתי אותה 
אולי אגיע אחרי כמה זמן, אולי רק בצהריים. נראה.

אולי אגיע אחרי כמה זמן, אולי רק בצהריים. נראה.
-
- הצטרפות: 16 פברואר 2003, 22:08
שולמית ש
הי מירב. היה כיף במפגש. תמסרי ד"ש לאישלך ולאוריה המתוק. תגידי לאישלך שיעיז גם הוא לכתוב. אולי נקים "חבורת אבות ירוקים", או משהו כזה...
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*
שולמית ש
הי מירב,
באיזה אזור של רמת השרון אתם גרים? חברה שלי מחפשת בית/דירה ורוצה לדעת איפה יש אנשים נחמדים, צעירים ולא פלצנים.
באיזה אזור של רמת השרון אתם גרים? חברה שלי מחפשת בית/דירה ורוצה לדעת איפה יש אנשים נחמדים, צעירים ולא פלצנים.
-
שולמית ש
היה כיף היום! 
אז חברה שלי (שהיא גם בת דודתי) דווקא התלהבה מתיאור האזור שלכם ותהיתי אם יש לך את המספר של הדירה למכירה בבניין שלכם...
ד"ש לאוריה המתוק.

אז חברה שלי (שהיא גם בת דודתי) דווקא התלהבה מתיאור האזור שלכם ותהיתי אם יש לך את המספר של הדירה למכירה בבניין שלכם...
ד"ש לאוריה המתוק.
-
שולמית ש
הי מירב!
אני לא מוצאת את המספר שלך!
תתקשרי אליי שוב בבקשה...
אני לא מוצאת את המספר שלך!
תתקשרי אליי שוב בבקשה...
-
שולמית ש
יישמתי את הרעיון ששמעתי מכן על התלושים....
קיבלתי בחזרה פנקס תלושים לביצוע עבודות בבית: כלים, בישול, כביסה, ניקיון...
שווה, לא?
קיבלתי בחזרה פנקס תלושים לביצוע עבודות בבית: כלים, בישול, כביסה, ניקיון...
שווה, לא?

שולמית ש
הי שכנה (קראתי מה שענת כתבה לך, כמה נחמד! אני בטוחה שאצלי לא יהיו כאלה תלושים חזרה... נראה!)
רציתי לומר לך שיש עוד מצטרפת פוטנציאלית לימי ד', מרינה מהרצליה עם בת בגיל 1.8 ויש לה עוד חברה עם בת כמעט בת שנה ואולי הן תבואנה יחד. מה לגבי ערב חג, נפגש כרגיל??
רציתי לומר לך שיש עוד מצטרפת פוטנציאלית לימי ד', מרינה מהרצליה עם בת בגיל 1.8 ויש לה עוד חברה עם בת כמעט בת שנה ואולי הן תבואנה יחד. מה לגבי ערב חג, נפגש כרגיל??
-
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
שולמית ש
מירב הי,
קראתי עכשיו את מה שכתבת כאן על הנסיון שלך בהנקת אוריה הפג, וחשבתי אולי תוכלי לעזור לי- אני שואבת כבר חודש לליבי שנולדה בשבוע 35, ולפעמים אני מרגישה ממש על סף ייאוש כשאני צריכה שוב להתחיל לשאוב כל 3-5 שעות, במשך כשעה, כדי לספק לליבי ארוחות מלאות של חלב אם. יועצת ההנקה בתה"ש אמרה שהיא קטנה מדי ולא מצליחה לתפוס את השד וכולם אומרים שבמשקל שלה (היה 2 קילו היום כבר שניים וחצי) צריך בקרה על הכמויות שהיא אוכלת, ויועצת אחרת אמרה שזה דורש יותר מדי אנרגיה לינוק ועוד אחת אומרת שצריך לחכות לקראת שבוע 40(בשבוע הבא) כי אז הם מפתחים את היכולת לינוק, ואני בעיקר תשושה וכאשר אני מנסה לתת לה לינוק היא רק מסתכלת עלי בשאלה, ואני פוחדת שבסופו של דבר היא לא תצליח וזה הורס אותי. אז אם יש איזו דרך שאני יכולה ליצור איתך קשר מתי שנוח לך כדי לשמוע על הנסיון החיובי שלך זה יהיה נהדר. תודה מראש.
קראתי עכשיו את מה שכתבת כאן על הנסיון שלך בהנקת אוריה הפג, וחשבתי אולי תוכלי לעזור לי- אני שואבת כבר חודש לליבי שנולדה בשבוע 35, ולפעמים אני מרגישה ממש על סף ייאוש כשאני צריכה שוב להתחיל לשאוב כל 3-5 שעות, במשך כשעה, כדי לספק לליבי ארוחות מלאות של חלב אם. יועצת ההנקה בתה"ש אמרה שהיא קטנה מדי ולא מצליחה לתפוס את השד וכולם אומרים שבמשקל שלה (היה 2 קילו היום כבר שניים וחצי) צריך בקרה על הכמויות שהיא אוכלת, ויועצת אחרת אמרה שזה דורש יותר מדי אנרגיה לינוק ועוד אחת אומרת שצריך לחכות לקראת שבוע 40(בשבוע הבא) כי אז הם מפתחים את היכולת לינוק, ואני בעיקר תשושה וכאשר אני מנסה לתת לה לינוק היא רק מסתכלת עלי בשאלה, ואני פוחדת שבסופו של דבר היא לא תצליח וזה הורס אותי. אז אם יש איזו דרך שאני יכולה ליצור איתך קשר מתי שנוח לך כדי לשמוע על הנסיון החיובי שלך זה יהיה נהדר. תודה מראש.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
שולמית ש
אמא של ליבי,
כתבת "יועצת ההנקה" - אם מדובר על עובדות בית החולים שעוזרות בהנקה, לא תמיד הן "יועצות הנקה" (מוסמכות). עצותיהן לא נשמעו לי סבירות. למשל, תינוקות במשקל 2 קילו בהחלט אמורים להיות מסוגלים לינוק, ו-2.5 בוודאי. בשבוע 35 פגים רבים יכולים לינוק.
לפי מה שכתבת, אני ממליצה לך בדחיפות לפנות ליועצת הנקה אמיתית. ראי המלצות ב יועצות הנקה .
אני חוששת שה"יועצות" אינן מקצועיות כלל. חבל על כל יום שההנקה מתקלקלת.
בהצלחה!
כתבת "יועצת ההנקה" - אם מדובר על עובדות בית החולים שעוזרות בהנקה, לא תמיד הן "יועצות הנקה" (מוסמכות). עצותיהן לא נשמעו לי סבירות. למשל, תינוקות במשקל 2 קילו בהחלט אמורים להיות מסוגלים לינוק, ו-2.5 בוודאי. בשבוע 35 פגים רבים יכולים לינוק.
לפי מה שכתבת, אני ממליצה לך בדחיפות לפנות ליועצת הנקה אמיתית. ראי המלצות ב יועצות הנקה .
אני חוששת שה"יועצות" אינן מקצועיות כלל. חבל על כל יום שההנקה מתקלקלת.
בהצלחה!
-
שולמית ש
מירב, מקסים מה שכתבת על היום עיון.

-
שולמית ש
זה שם הדף החדש שלי. החלטתי לעמוד בפני עצמי...
-
שולמית ש
קראתי מה שכתבת ב תזונת התינוק היונק. נשמע מרגיע מאוד.
אני מבינה שאת מתחילה לעבוד מהבית! סידור נחמד בעיניי. את לא צריכה ללכת לשום מקום וגם לא לעבוד נורא קשה, נדב ירויח מטפלת קולית ומדהימה, אוריה ירויח מפגש ואינטראקציה, הילה תרויח שקט נפשי ואת תרויחי כסף. גדול!
אני מבינה שאת מתחילה לעבוד מהבית! סידור נחמד בעיניי. את לא צריכה ללכת לשום מקום וגם לא לעבוד נורא קשה, נדב ירויח מטפלת קולית ומדהימה, אוריה ירויח מפגש ואינטראקציה, הילה תרויח שקט נפשי ואת תרויחי כסף. גדול!
-
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
- דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*
שולמית ש
מירב
היה נחמד לפגוש אותך בים. שוב תודה על הרצון הטוב, ואני מצטרפת למה שכתבה ענת גייגר למעלה- אם כבר הלכת על זה, אז ראי את היתרונות שבכך ויש הרבה. שיהיה בהצלחה!
היה נחמד לפגוש אותך בים. שוב תודה על הרצון הטוב, ואני מצטרפת למה שכתבה ענת גייגר למעלה- אם כבר הלכת על זה, אז ראי את היתרונות שבכך ויש הרבה. שיהיה בהצלחה!
-
שולמית ש
מירב, יש לך אולי את הטל' של תמר שבאה בימי ד'? כי יש מישהי ששאלה אותי על צילומי הריון ורציתי לקשר ביניהן. אין לה פה דף ולא ניתן להשאיר לה הודעה. אם יש לך תני לי. תודה
-
שולמית ש
מצד שני, זה בכל זאת בבית ואת לא צריכה למצוא סידור לאוריה וזה לא המון שעות... יכול להיות שזה יגזול לך פחות חופש מה שאת משערת. ואם זה לא מתאים, אפשר להפסיק, זה לא כמו עבודה שהשקעת בה משאבים והשתלבת במקום עבודה שצריך לשמור עליו וכו' וכו'. מקסימום תחזירי אותו לאימא שלו.
היה נחמד בים? לא חם נורא?
את יכולה לענות לי כאן שלא נצטרך לזפזפ
היה נחמד בים? לא חם נורא?
את יכולה לענות לי כאן שלא נצטרך לזפזפ
שולמית ש
מירב, האם את מתכוונת לכוס עם הידיות ? לצערי היא לא אצלי . מישהי באה ולקחה אותה והנחתי שהיא שייכת לה .
-
שולמית ש
ענת, היה מקסים בים. למרות שהתנאים היו נגדנו (אובך, גשם). אוריה היה מבסוט, אכל מכל הבא ליד, וישן נפלא אח"כ.
חוץ מזה הוא בכלל לא פחד מהמים - שמחתי לגלות שהוא ילד ים, כמוני!
לגבי העבודה שלי, הילה ביקשה שאתחייב לשנה. וכך עשיתי. כך שאלמלא יקרה משהו קיצוני רע, או משהו קיצוני טוב (הריון...) אני שם.
שוב, ליבי אתכם, בהצלחה מחר.
חוץ מזה הוא בכלל לא פחד מהמים - שמחתי לגלות שהוא ילד ים, כמוני!
לגבי העבודה שלי, הילה ביקשה שאתחייב לשנה. וכך עשיתי. כך שאלמלא יקרה משהו קיצוני רע, או משהו קיצוני טוב (הריון...) אני שם.
שוב, ליבי אתכם, בהצלחה מחר.
שולמית ש
הי מירב,
נראה לי שהכוס של אוריה אצלי.
עכשיו כבר ממש אין לך ברירה - תיאלצי להיפגש איתי
נראה לי שהכוס של אוריה אצלי.
עכשיו כבר ממש אין לך ברירה - תיאלצי להיפגש איתי

שולמית ש
מירב , לא אגיע מחר לעננים . לאביב יש פריחה קלה . כנראה מהחיסון . נראה לי שסיימנו עם ההתלבטות אם לחסן או לא .
-
שולמית ש
שלחתי לך דואל.
שולמית ש
ראיתי את האימייל שלך יותר מאוחר.
קיבלת את ההודעה שלי? דוקא רציתי לבוא. לא נורא - פעם באה...
מתי אתן נפגשות שוב? את יכולה לתת לי פרטים יותר מדוייקים?
קיבלת את ההודעה שלי? דוקא רציתי לבוא. לא נורא - פעם באה...
מתי אתן נפגשות שוב? את יכולה לתת לי פרטים יותר מדוייקים?
-
שולמית ש
שלחתי לך דואל עם כתובת הבית. בכל מקרה, אפשר לכתוב גם לכתובת שבדף שלי.
-
שולמית ש
מירב, ראיתי בדף מפגשים בתל אביב שיש מפגש מדי ראשון אחה"צ בים, וזה אמור להיות לא רחוק מאתנו. היית רוצה שנצטרף?
שולמית ש
הי מירב,
איך הולך? נוח? אל תתעצלו לצפות בקלטת, ואפילו יותר מפעם אחת...
תהיי בקשר אם יש בעיות / שאלות, וגם אם אין
( אוריה מתוק אמיתי!
)
איך הולך? נוח? אל תתעצלו לצפות בקלטת, ואפילו יותר מפעם אחת...
תהיי בקשר אם יש בעיות / שאלות, וגם אם אין

( אוריה מתוק אמיתי!

-
שולמית ש
מירב,
אתם מגיעים במקרה לטיול ביום שישי?
אנחנו כן אז נשמח לראותכם!

אתם מגיעים במקרה לטיול ביום שישי?
אנחנו כן אז נשמח לראותכם!

-
-
שולמית ש
מזל טוב!
הצצתי בדף אחר...
פתאום כולן בהריון שוב
>ורד מקנאה<
הצצתי בדף אחר...
פתאום כולן בהריון שוב
>ורד מקנאה<

שולמית ש
ראשית דבר:
המון המון מזל טוב!!!
(גם אני...)
חוץ מזה, אם את באופן עקרוני כן מעוניינת, אני אשמח לדבר עם ה'...
וחץ מזה, בעיות לוגוסטיות אחרות תמיד ניתנות לפיתרון.
אשמח להציע פתרונות, אשמח לעזור, עם אוכל, ציוד, מה שצריך. דברי איתי אם זה רלוונטי.
עדכונים בכל מקרה תוכלי לקבל באתר, וכנראה אפילו מרותם.
מקווה שניפגש ביום ראשון.
ביי בינתיים @}
המון המון מזל טוב!!!
(גם אני...)
חוץ מזה, אם את באופן עקרוני כן מעוניינת, אני אשמח לדבר עם ה'...
וחץ מזה, בעיות לוגוסטיות אחרות תמיד ניתנות לפיתרון.
אשמח להציע פתרונות, אשמח לעזור, עם אוכל, ציוד, מה שצריך. דברי איתי אם זה רלוונטי.
עדכונים בכל מקרה תוכלי לקבל באתר, וכנראה אפילו מרותם.
מקווה שניפגש ביום ראשון.
ביי בינתיים @}

-
שולמית ש
כן, שמתי לב שאת נעדרת מכאן באופן יחסי בזמן האחרון.
שום דבר אינו עוצר בעדי, בעצם הכל פתוח ורק כשהיא תחליט להגיע, היא תגיע...
עדיין לא קיבלתי מחזור בכלל (כבר שנה ו-3 היום בדיוק), אז אני מקווה שגם לא אקבל, או שאם כן, שהוא לא יישאר להרבה זמן 
שום דבר אינו עוצר בעדי, בעצם הכל פתוח ורק כשהיא תחליט להגיע, היא תגיע...

-
שולמית ש
אני משערת שזה קטע הורמונלי. הגוף שלי תמיד היה "איטי" עם נושאים כאלה, מחזור קיבלתי בגיל מאוחר יחסית (אחרי 16) וגם אמא שלי וכך גם עם ציצקעלך וכו'.
יש בטח איזשהו קשר ליניקה (דיי) מלאה של אומני. היא עוד לא אוכלת ארוחות של ממש. כלומר כבר טועמת ומנשנשת מהכל ולפעמים אוכלת הרבה יוגורט או פסטה, אבל בעיקר בעיקר יונקת. גם ביום וגם בלילה. אבל זה בטח לא העיקר, כי זה באמת משתנה מאישה לאישה. אבל היה פה איזה דף חידוש המחזור בתקופת ההנקה שדיבר על זה והיו שם כל מיני בנות...
יש בטח איזשהו קשר ליניקה (דיי) מלאה של אומני. היא עוד לא אוכלת ארוחות של ממש. כלומר כבר טועמת ומנשנשת מהכל ולפעמים אוכלת הרבה יוגורט או פסטה, אבל בעיקר בעיקר יונקת. גם ביום וגם בלילה. אבל זה בטח לא העיקר, כי זה באמת משתנה מאישה לאישה. אבל היה פה איזה דף חידוש המחזור בתקופת ההנקה שדיבר על זה והיו שם כל מיני בנות...
-
שולמית ש
הי מירב. ראשית, הזמנתי עוד אמא ליום ד' (אני ממש מתחילה עם כולן), אמא לתאומים שנולדו שבוע לפני איתמר ונטע, וגם הם לא בגן (התכוונה להכניס והתחרטה ברגע האחרון, עד כה היו איתה). אני לא יודעת עוד אם היא תבוא. עכשיו היא באה איתם לעננים וראיתי שהם לא מרביצים אז הזמנתי אותה...
דבר שני, חברה של חברה שלי עושה מחקר במסגרת דוקטורט על שילוב בין משפחה ועבודה בסטארט-אפ וצריכה לראיין משפחות. אנחנו הסכמנו (ראיינה אותי שעה בבית קפה, היה מאד נחמד לשתות בשקט ולדבר על עצמי שעה). היא מראיינת כל אחד לחוד ואח"כ יחד. אם תסכימו להשתתף אתן לה את הטל' שלה. תגידי לי אם מתאים (היא צריכה כמה שיותר זוגות, כי מסתבר שלא היה אף מחקר כזה בישראל). אז תגידי לי.
דבר שני, חברה של חברה שלי עושה מחקר במסגרת דוקטורט על שילוב בין משפחה ועבודה בסטארט-אפ וצריכה לראיין משפחות. אנחנו הסכמנו (ראיינה אותי שעה בבית קפה, היה מאד נחמד לשתות בשקט ולדבר על עצמי שעה). היא מראיינת כל אחד לחוד ואח"כ יחד. אם תסכימו להשתתף אתן לה את הטל' שלה. תגידי לי אם מתאים (היא צריכה כמה שיותר זוגות, כי מסתבר שלא היה אף מחקר כזה בישראל). אז תגידי לי.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
- דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*
שולמית ש
הצידנית הגיעה ליעדה...
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
- דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*
שולמית ש
ורק עכשיו ראיתי - אז מזל טוב! שיהיה בהצלחה!
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2003, 13:42
שולמית ש
הי מירבי
המון מזל טוב על ההריון...לא שמתי לב פעם קודמת....
אמרתי לרותם שאני לא מגיעה יותר למיפגשים ביום ד לאחר "התקרית"בפעם האחרונה הירגשתי מאוד לא נוח...
מקווה ליראות אותך במיסגרת אחרת.
הבנתי שיש לך מאמר מאוד מענין על הורים שרוצים רק ילד אחד, אשמח מאוד אם תישלחי לי [email protected]
המון תודה ושנה טובה! מרינה
המון מזל טוב על ההריון...לא שמתי לב פעם קודמת....
אמרתי לרותם שאני לא מגיעה יותר למיפגשים ביום ד לאחר "התקרית"בפעם האחרונה הירגשתי מאוד לא נוח...
מקווה ליראות אותך במיסגרת אחרת.
הבנתי שיש לך מאמר מאוד מענין על הורים שרוצים רק ילד אחד, אשמח מאוד אם תישלחי לי [email protected]
המון תודה ושנה טובה! מרינה
שולמית ש
מירב,
מקווה שההיפך שלו עבר כבר או שיעבור מהר.
גם הדר לא במיטבו, אבל להיות עם "הסברים שלי בהיפ הופ" כמו שהוא אומר, מבריא אותו למדי.
ההיפך שלו מתבטא בלילות קשים לשלושתינו, אולי בעצם לארבעתנו, כי אני ממש מרגישה את הפיצי מתהפך בקרבי כשהדר מתחיל עם הצווחות, יללות וצעקות
בכל מקרה, יהיו לך עוד הזדמנויות לבדוק את היפ הופ שכן התחייבנו שם לחודש.
קחי בחשבון שביום ב' 27.10.03 ניפגש שם במקום ביום ה' 30.10.03, וננסה להתארגן לבדוק את מכון איילון ביום חמישי הנ"ל.
סופ"ש מוצלח
מקווה שההיפך שלו עבר כבר או שיעבור מהר.
גם הדר לא במיטבו, אבל להיות עם "הסברים שלי בהיפ הופ" כמו שהוא אומר, מבריא אותו למדי.
ההיפך שלו מתבטא בלילות קשים לשלושתינו, אולי בעצם לארבעתנו, כי אני ממש מרגישה את הפיצי מתהפך בקרבי כשהדר מתחיל עם הצווחות, יללות וצעקות

בכל מקרה, יהיו לך עוד הזדמנויות לבדוק את היפ הופ שכן התחייבנו שם לחודש.
קחי בחשבון שביום ב' 27.10.03 ניפגש שם במקום ביום ה' 30.10.03, וננסה להתארגן לבדוק את מכון איילון ביום חמישי הנ"ל.
סופ"ש מוצלח

-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 22:25
שולמית ש
מירב, איזה כיף שנהנת. הסדנה הקרובה אני אעשה בסיני.
היה לי מאוד כיף לרואת אותך ,אפילו לזמן כקצר.
היה לי מאוד כיף לרואת אותך ,אפילו לזמן כקצר.
-
שולמית ש
כן, הברזנו
שי עבד (יום שישי, למה מה קרה?) ולא היה לי טרמפ...
בפעם הבאה, מבטיחים (בלי נדר)
לילה טוב

בפעם הבאה, מבטיחים (בלי נדר)

לילה טוב
-
שולמית ש
איזו מחמאה... תודה.
יותם התחיל עכשיו לבכות כששי הולך מהבית. והאמת, זה מה-זה עושה לנו טוב... אני אוהבת לראות את הקשר שלהם כזוג, להתבונן עליהם מבחוץ, זה לא קורה המון, וזה יפה.
אני שמחה לשמוע שאולי נצליח לפתות אתכם לשכנות. אנחנו נוטים לפנטז ולבנות מגדלים, בתכלס לא נעבור לפני יוני, אז צריך להרגיע קצת את הבעבוע (אצלנו בפנים, זאת אומרת).
תבואו ביום שישי הבא לטיול בתל צפית?
יותם התחיל עכשיו לבכות כששי הולך מהבית. והאמת, זה מה-זה עושה לנו טוב... אני אוהבת לראות את הקשר שלהם כזוג, להתבונן עליהם מבחוץ, זה לא קורה המון, וזה יפה.
אני שמחה לשמוע שאולי נצליח לפתות אתכם לשכנות. אנחנו נוטים לפנטז ולבנות מגדלים, בתכלס לא נעבור לפני יוני, אז צריך להרגיע קצת את הבעבוע (אצלנו בפנים, זאת אומרת).
תבואו ביום שישי הבא לטיול בתל צפית?
שולמית ש
מירב,
המון זמן לא שמענו ממך.
איך הלימודים?
הדר עדיין מזכיר אתכם מדי פעם, כשאנחנו נתקלים ברנו קליאו, אבל זה הולך ופוחת.
מה דעתך על האיתגור הבא: מכיון שאני בקושי נכנסת לאינטרטן, וכשכן, אז בעיקר בודקת דוארים ויוצאת, אולי תעדכני אותי טלפונית כשיש מפגש? ראיתי שאת בדף של המפגשים הבאים, אז חשבתי שזו לא טרחה גדולה מדי וגם הזדמנות "להכריח" אותנו להיות יותר בקשר...
וגם כמובן, נשמח אם תרצו לבוא לבקר אותנו!
מקווה שנתראה בקרוב, ולפחות נצטלצל.
לך ולגברים.
המון זמן לא שמענו ממך.
איך הלימודים?
הדר עדיין מזכיר אתכם מדי פעם, כשאנחנו נתקלים ברנו קליאו, אבל זה הולך ופוחת.
מה דעתך על האיתגור הבא: מכיון שאני בקושי נכנסת לאינטרטן, וכשכן, אז בעיקר בודקת דוארים ויוצאת, אולי תעדכני אותי טלפונית כשיש מפגש? ראיתי שאת בדף של המפגשים הבאים, אז חשבתי שזו לא טרחה גדולה מדי וגם הזדמנות "להכריח" אותנו להיות יותר בקשר...
וגם כמובן, נשמח אם תרצו לבוא לבקר אותנו!
מקווה שנתראה בקרוב, ולפחות נצטלצל.

-
שולמית ש
הי מירב,
מה קורה עם הניתוח?
מה קורה עם הניתוח?
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
שולמית ש
מירב - את פלונית אלמונית בהודעות שלך אליי ובדף של המפגש מיום שישי.
היה ממש כיף שבאתם אלינו. מקווה שבפעם הבאה שתבואו נהיה בהרכב מלא.
המסיבה היתה אחלה. מרגש מאוד.
עדיין סופרים...
היה ממש כיף שבאתם אלינו. מקווה שבפעם הבאה שתבואו נהיה בהרכב מלא.
המסיבה היתה אחלה. מרגש מאוד.
עדיין סופרים...
שולמית ש
התעוררתי בארבע בבוקר. גם לך זה קורה?
איזה כיף שהתקשרת. לא זוכרת מתי יצא לנו ככה לדבר!
עד עכשיו אני שמחה מהשיחה הזו
תודה

איזה כיף שהתקשרת. לא זוכרת מתי יצא לנו ככה לדבר!
עד עכשיו אני שמחה מהשיחה הזו

תודה

-
שולמית ש
מירב, אם תרצי, אני מכירה ידעונית אחת שמשמשת לי לייעוץ במקרים שאי אפשר לדעת איך להחליט.
אבל בכל מקרה נראה לי שחוות דעת של אנספלד לא הולכת ברגל.
אצילנו ברוך השם, תקופה לא קלה, הרבה עומס בעבודה, הרבה מתח עם הילד, הכל כרגיל...
אבל בכל מקרה נראה לי שחוות דעת של אנספלד לא הולכת ברגל.
אצילנו ברוך השם, תקופה לא קלה, הרבה עומס בעבודה, הרבה מתח עם הילד, הכל כרגיל...
-
- הצטרפות: 12 יוני 2002, 21:42
- דף אישי: הדף האישי של יהודית_שפמן*
שולמית ש
רציתי לדעת האם הבן שלך עבר בסוף ניתוח שבר, אם כן איפה. האם יש לך שם של רופא כירוג שאת ממליצה עליו ללכת לחו"ד שניה.
תודה רבה יהודית שפמן
תודה רבה יהודית שפמן
-
- הצטרפות: 12 יוני 2002, 21:42
- דף אישי: הדף האישי של יהודית_שפמן*
שולמית ש
מירב תודה על התשובה. הייתי אצלה לפני שבוע ואין כרגע צורך בניתוח. אני כרגע מטפלת בבן שלי גם דרך טיפול משלים שמראה תוצאות .
תודה על התשובה ואם את רוצה פרטים את מוזמנת לפנות אלי 089318089
יהודית שפמן
תודה על התשובה ואם את רוצה פרטים את מוזמנת לפנות אלי 089318089
יהודית שפמן
שולמית ש
איזה כיף לך!
לא שאני יכולה/ צריכה/ רוצה להתלונן - הערב חזרנו מיומיים בצפון - היה מקסים וכיף
אצלי הקינוניות באה לידי ביטוי יותר במה הייתי רוצה שיקרה בבית, אבל מעשית זה לא קורה. בין אם כי אני לא מזיזה את עצמי ובין אם כי לא מזיזה את אישי, שלא יזיז בעצמו.
מחר אהיה אצל מיכל. קיויתי לדבר איתך לפני, אבל כבר לא יצא כנראה.
את באה ביום א' לפארק רעננה?
מאד מאד אשמח לראות אותך! אולי בכל זאת תבואי למפגש אמהות?
לא שאני יכולה/ צריכה/ רוצה להתלונן - הערב חזרנו מיומיים בצפון - היה מקסים וכיף

אצלי הקינוניות באה לידי ביטוי יותר במה הייתי רוצה שיקרה בבית, אבל מעשית זה לא קורה. בין אם כי אני לא מזיזה את עצמי ובין אם כי לא מזיזה את אישי, שלא יזיז בעצמו.
מחר אהיה אצל מיכל. קיויתי לדבר איתך לפני, אבל כבר לא יצא כנראה.
את באה ביום א' לפארק רעננה?
מאד מאד אשמח לראות אותך! אולי בכל זאת תבואי למפגש אמהות?
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
שולמית ש
מירב, עדיין רלוונטי העניין של חוברות מסע אחר?
(מצטערת שנעלמתי).
@}
(מצטערת שנעלמתי).
@}
-
שולמית ש
הי מירב, מה שלומך?
מתקרבים ל
? מתי את אמורה ללדת?
@}
מתקרבים ל

@}
-
שולמית ש
אני רואה עכשיו את ההודעה הקודמת שלי...
אז מזל טוב, באיחור מה. אני שמחה שחזרת לגלוש פה, ושתבואו לטיול...
נתראה בקרוב.
@}
אז מזל טוב, באיחור מה. אני שמחה שחזרת לגלוש פה, ושתבואו לטיול...
נתראה בקרוב.
@}
שולמית ש
מכיון שבטח אשכח כשניפגש, אולי את תזכרי - תוכלי להראות לי ביום שני איך את קושרת את איתי על הגב? באיזה אורך הסדין? זה ממש סדין?
שולמית ש
אנחנו (כמובן) לא נגיע, אבל חשבתי שאולי אתם כן תרצו לבוא.
שמעתי שהפעם הקודמת היתה נחמדה מאד.
שמעתי שהפעם הקודמת היתה נחמדה מאד.
-
- הצטרפות: 16 יוני 2003, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של מי_כל*
שולמית ש
לילה טוב מירב.
"קשירת התמונות" שלך לא עובדת בדף של המלצות מנשאים ...
נסי שוב.
(אמנם עוד לא רלוונטי, אבל אני סקרנית מאוד).
תודות ובשמחות.
"קשירת התמונות" שלך לא עובדת בדף של המלצות מנשאים ...
נסי שוב.
(אמנם עוד לא רלוונטי, אבל אני סקרנית מאוד).
תודות ובשמחות.
-
שולמית ש
תמרי אוהבת מאוד את המאיה - וגם בו היא לא מוכנה לשבת יותר מידי זמן - היא מעדיפה ברגל...
אבל - ננסה גם את הקשירה אל הגב (אם הגב שלי יוכל לשאת אותה - היא גדולה לי)
בשמחות ויומנעים.
אבל - ננסה גם את הקשירה אל הגב (אם הגב שלי יוכל לשאת אותה - היא גדולה לי)
בשמחות ויומנעים.
שולמית ש
הבנתי את ענין הלילה.
דוקא היה אחלה לילה.
זה קרה, כי התפתיתי לשתי כוסות קפה בשבת, ואילו היו התוצאות.
הבעיה היתה, שהתוצאות ניכרו בבוקר המחרת...
וגם היום לא באת. אז מתי???
דוקא היה אחלה לילה.
זה קרה, כי התפתיתי לשתי כוסות קפה בשבת, ואילו היו התוצאות.
הבעיה היתה, שהתוצאות ניכרו בבוקר המחרת...
וגם היום לא באת. אז מתי???

שולמית ש
מה, נתראה רק עוד שבוע שלם?
נו, טויף.
(זה שְעֵרה הלילה, לא קשור לקפה. לא יודעת למה בעצם... הולכת לישון עכשיו! לילה טוב
)

נו, טויף.

(זה שְעֵרה הלילה, לא קשור לקפה. לא יודעת למה בעצם... הולכת לישון עכשיו! לילה טוב

שולמית ש
מה זה פתאום פניה אלי בגוף שלישי???
עדין מיחושים קלים, אך תו לא.
בעצם - גם לא מצליחה להירדם. טליהש תעיד שלא צרכתי קפאין היום, שלא עצמתי עין כל היום ושלא רק שאין כל סיבה נראית לעין מדוע לא ארדם, אלא שנהופוכו - אני אמורה להיות עיפה עד למאד. ולראיה - הדר כבר חורפ היטב לפחות שלוש שעות...
ורק אני, הולכת למיטה וחוזרת למחשב אחרי 3/4 שעה עקרה...
ומה איתך? מתי נראה אתכם???
מתגעגעת!
עדין מיחושים קלים, אך תו לא.
בעצם - גם לא מצליחה להירדם. טליהש תעיד שלא צרכתי קפאין היום, שלא עצמתי עין כל היום ושלא רק שאין כל סיבה נראית לעין מדוע לא ארדם, אלא שנהופוכו - אני אמורה להיות עיפה עד למאד. ולראיה - הדר כבר חורפ היטב לפחות שלוש שעות...
ורק אני, הולכת למיטה וחוזרת למחשב אחרי 3/4 שעה עקרה...
ומה איתך? מתי נראה אתכם???
מתגעגעת!

-
שולמית ש
תירוצים ממש גרועים...
חזרנו מחתונה (מאוחרת...).
והוצאתי את הכלב.
וסידרתי תיק למחר.
והוצאתי ביצים מהמקרר.
ורק נכנסתי למשהו קטן...
ונשארתי עד עכשיוו.
חתונות עושות לי עצוב ושמח כאחד.
אז אני לא ממהרת ללכת לישון.
אני מעדיפה להמשיך ולהרהר לי מול המחשב.
לפנות בוקר טוב ובשמחות (או במפגשי "באופן" הבאים - כמ הנחמד היה למצוא אתכם בהרכב מלא במפגש הקודם)!!!
ד"ש לכל גברייך.
חזרנו מחתונה (מאוחרת...).
והוצאתי את הכלב.
וסידרתי תיק למחר.
והוצאתי ביצים מהמקרר.
ורק נכנסתי למשהו קטן...
ונשארתי עד עכשיוו.
חתונות עושות לי עצוב ושמח כאחד.
אז אני לא ממהרת ללכת לישון.
אני מעדיפה להמשיך ולהרהר לי מול המחשב.
לפנות בוקר טוב ובשמחות (או במפגשי "באופן" הבאים - כמ הנחמד היה למצוא אתכם בהרכב מלא במפגש הקודם)!!!
ד"ש לכל גברייך.
שולמית ש
עדין יש לנו אופיר. רק באוגוסט יהיה חופש ממנו.
בסוף הצלחתי קצת לישון. אני מקוה שהלילה יהיה יותר מוצלח...
אולי אתם רוצים לבוא איתנו לקיר טיפוס בקרית אונו ברביעי אחה"צ?
נפתח שם בחמש, ואפשר להישאר כמה שרוצים, ואם משחקים איתם רק באזור מסוים, זה חינם!
נורא רוצה כבר להיפגש!
בסוף הצלחתי קצת לישון. אני מקוה שהלילה יהיה יותר מוצלח...
אולי אתם רוצים לבוא איתנו לקיר טיפוס בקרית אונו ברביעי אחה"צ?
נפתח שם בחמש, ואפשר להישאר כמה שרוצים, ואם משחקים איתם רק באזור מסוים, זה חינם!
נורא רוצה כבר להיפגש!
-
- הצטרפות: 11 יולי 2004, 21:28
- דף אישי: הדף האישי של פרי_האהבה*
שולמית ש
היי מירב,
קראתי באתר המלצות על מינשאים שיש לך את הוילקינט.
האם יש מצב להיפגש, להכיר, לראות ולמדוד ?
אשמח מאוד לכל ארבעת הדברים גם יחד.
קראתי באתר המלצות על מינשאים שיש לך את הוילקינט.
האם יש מצב להיפגש, להכיר, לראות ולמדוד ?
אשמח מאוד לכל ארבעת הדברים גם יחד.
-
שולמית ש
שלום שכנתי. אז מה, תעזבו אותנו? אני מתחילה להיות מוטרדת מהסימנים פה באתר. וכבר כמה זמן שלא שאלתי אותך על עדכוני עבודה (לא נעים לי לנג'ס) אז עדכני אותי אם אכן משהו קורה. ד"ש בבית.
-
- הצטרפות: 19 פברואר 2003, 01:29
- דף אישי: הדף האישי של יולי_פעלולי*
שולמית ש
רלוונתי בהחלט! אנחנו כבר בשלבים האחרונים של הבניה!
מקווים שבעוד 4 חודשים נעבור. בטח נפגש בפארק הירדן. אני בקושי מספיקה לקרוא באתר,
גם אתם מתעניינים בגליל מערבי?
מקווים שבעוד 4 חודשים נעבור. בטח נפגש בפארק הירדן. אני בקושי מספיקה לקרוא באתר,
גם אתם מתעניינים בגליל מערבי?
-
- הצטרפות: 19 פברואר 2003, 01:29
- דף אישי: הדף האישי של יולי_פעלולי*
שולמית ש
עכשיו היתי בדף קהילת באופן בגליל המערבי, אין יותר שאלות (-: !